Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 55 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 55 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Betegszoba | |
|
+42Elendil Falassion Cloe Noybe Wanda Dorcas Gloria Hanna Oksanen Seth Svarog Nargile Ljubjana Evangeline Elovics Nicol Bennet Jessica Dream Eligio Lance Jens Tichaon Peter Krumholtz Vaszilij Potrevszkij Jane Scott Jozef Bomontov Ayla Madyzyn Takeshi Shinobu Elisaveta Grozda Moraru-A Ashlie Brogar Glevor Dante Sparda Alexandra Sirov Celadine Leatherweed Atanas Iordan Jack Darkfield Sheila Leays Felaern Yhendorn Igor Volonyev Amaril Gwyneth Arabella Jagusia Anna Ivanov Olga Snezhana Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Leonard Wyatt Rupert Rankle Silmera Elanor Spelle Kalandmester Katharina A. Lukevszky Teodor Angel Cirelin de Sovalon Nadin Screwburry Roxanne Hanzel Kaen el Jericho 46 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Betegszoba Vas. Nov. 18, 2007 11:19 am | |
| First topic message reminder :A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!
A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 13, 2008 1:01 pm | |
| *Mika érkezik meg Leevel a beteg szoba felé bár nem lenne pontos ha azt mondanák viszi inkább csak próbálgatja de azért valahogy bejut vele lassan benyit halkan bemegy nincs nagy kedve zajt csapni a srácot kifekteti az ágyra majd össze veri a saját két kezét*-Na ezzel megvolnánk Zorrat*néz le a Daimonra majd ahogy jött úgy el is megy a szobábol* |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 13, 2008 3:39 pm | |
| *Ayla tér magához foggalma sincs mi történt, de legalább tudja, hogy él.* ~Hol vagyok?~ *Teszi fel magának a kérdést egy kicsit felemeli a fejét majd körbenéz. Megállapítja, hogy a betegszobában fekszik valószínűleg eszméletlen volt egy ideig, de meddig is? Erre sem tudja a válszt. Felül az ágyon és azon nyomban szúrni kezd az oldala. -Áu *jajdul fel, majd kicsit még ül, hogy megszokja a helyzetet. Nem lát most egy gyógyítót sem biztosan pihennek vagy épp szobán kívül vannak. Gondolkodni kezd, hogy mi is történt a támadáson.* | |
| | | Jessica Dream
Főkarakter : orsy_11@freemail.hu Hozzászólások száma : 2724 Kaszt : Üzenőláda : :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 13, 2008 3:53 pm | |
| *Hosszas tanakodás múlva arra az elhatározásra jutott, hogy benéz szobatársához és meglesi hogy is van. Elindult Citrommal a betegszoba felé. Mikor az ajtó elé ért...* -Citrom...maradj...itt!- *hangsúlyozott ki minden szót, mire a vadászgörény lefeküdt az ajtó elé és úgy várta gazdiját. Jess ezek után belépett a szobába és rögtön meg is látta Aylát.* -Szija!- *köszönt neki kedvesen és az ágyához sietett. Leült az ágy szélére és mosolyogva figyelte a lányt.* -Rendben vagy? Szerencsére nekem csak pár karcolásom lett...- *Na jó...ezt ős se gondolta komolyan...a nagy égés ami a kezén volt...hát...* | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 13, 2008 4:07 pm | |
| *Emlékezéseiből Jess zökkentette ki akinek nagyon örült.* -Szia Jess! *Mondja kicsit élettelen hangon.* -Mi történt velem, vagy egyáltalán mi történt? *Kicsit arrébb is húzódik, hogy odaférjen a lány az ágyára.* -Mesélj el mindent! Vagyis az elejét ne azt tudom hanem inkább a végét. Az teljesen kiment a fejemből. *Mondja és közben olyan arcot vág amin látszik, hogy teljesen káosz uralkodik emlékezetén. Majd próbál feltápászkodni, hogy elmenjen erről a helyről. Sosem szerette a kórházakat vagy betegek közt lenni.* -Várj menjünk fel a hálóba ott majd elmesélsz mindent! *Majd feltápázkodott és elindult szép lassan az ajtó felé. Feje fájt oldala is szúrt még valamennyire de nem törődött vele inkább tűrte.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 6:06 pm | |
| *Ashley-t behozza valaki, egy tátongó sebbel a jobb kezén, és egy mély sai-szúrással a hasában. Igen, harcolt méghozzá Evangelinenal, akiről kiderült hogy áruló. Ashley is szívesebben védetné meg magát, de már elkötelezte magát... nincs garantáció hogy végül belőle sem válik báb. Ezekkel a gondolatokkal, félájultan, bódultan fekszik az egyik ágyon.* ~Csak mellé kellett volna állnom a csatában... segíteni neki... de nem lettem volna rá képes... vagy mégis? ~ *kérdezim agát, de nem leli a választ...* |
| | | Nadin Screwburry Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 62 Kaszt :
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 6:10 pm | |
| *Érkezik az első sebesült. Sejtette, hogy kint gond van, mivel az udvaron szólt a csatazaj, nem volt nehéz. Ő már csak a betegekre várt, felkészülten, hisz rá itt van szükség. Ashely kezét könnyedén eltudja látni, de a hasán tátongó sebtől még neki is kissé elszorul a szíve.* -Ez nem szép... *Jegyzi meg halkan, majd végül az Arnuilnak is adott málnás gyógyszirupot önti le a lány torkán, majd egy álombájital jöhet, és utána a seb ellátáse, hogy aztán a mély gyógyító álom elősegítse a gyógyulást, ami min. 7-8 napig el fog tartani.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 6:12 pm | |
| *Jack-et támogatják be a betegszobára, enyhén vérzika háta.* -Elég lenne egy bűbáj is, semmi bvajom, tényleg.. odront lássátok el inkáb.. *mondja, miközben azért csak betámogatják ide. Az ocelot közben szintúgy egítséggel, de bemászik a szobába. Ugyanaz a baja, mint a gazdájának, egy eléggé vérző hát.* -Evangelin elment, nem lesz vele gond.. a sötétség elemészti.. *közben a fiú azért igyekszik lábra állni, magára támaszkodni, kevés sikerrel.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 6:15 pm | |
| *Egy hiúz támogat be egy ocelotot, egy tünde pedig egy embert, mindkettő vérzik sebeikből, s bár a fiú nem akarja tudomásul venni, igenis ápolásra szorul.* Screwburry Úrnő!* szól, mikor látja hogy pon végzett Ashleyvel. Azonnal a gyógyítő gondjaira bízza a fiút és az ocelotot, de addig nem tágít mellőlük amíg jack nem fekszik ágyban a gyógyitalaival.* ha szerencséd van, te is málnásat kapsz!*próbál mosolyognia tünde de valójában a szinte a szíve vérzik, hogy Jacket így látja.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 6:16 pm | |
| *Hát sajnálatos dolog, ha meg tudja hogy kimarad majd egy támadásból, eléggé dühös lesz de erről egészen péntekig nem tudhat. A kezén levő seb már nem is annyira vészes, ennek örül de a hasánál érződő fájdalom ami átvérezte a narancssára ruhájt, annál inkább aggasztja. Ekkor halk hangfoszlányokat hall, valamiféel szépségről. Nem törődik vele, máris elalszik, holnap reggel biztosan émelygő gyomorral ébred majd. Felsóhajt így álmában, majd koncentrál tudatával hogy ne valami rosszat álmodjon, de ilyen ramaty állapotban nem valami valószínű hogy menni fog a gondolatainak szabályozása, ígyhát csak csicsikál... állatait vajon ki eteti majd? Hayden...* |
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 6:20 pm | |
| *Ashely biztos nem lesz ott pénteken, egy ilyen sebesülést nem lehet két nap alatt kigyógyulni. Az érkező fiú már nehezebb eset, hisz daimonja van, amihez nem érhet hozzá más ember keze, mert az is csak újabb fájdalmat okozna Jack-nek.* -Álljon hátrébb, kérem. *Szól Arnuilhoz egy fáradt, kedves mosollyal. Jön a málnás szirup, amit Jack kap meg, Odoronnal más a helyzet, kénytelen saját erejét bevetni. Óvatosan húzza végig kezeit a daimon sebe fölött, vigyázva, hogy ne érjen hozzá. A természetes gyógyítói képesség, mely olyannyira ellentétes vérfarkas mivoltával nehéz képesség, hiszen komolyabb sérüléseket a saját életerejéből tud ellátni, ami most pont jól beválik. Odoron sebe lassan összeforr, Nadin pedig leroskad egy székbe.* -Kérem, ha segítene, be kellene kötözni a fiú hátát. *Jack nevét ugyan nem tudja, de Arnuilt megkéri. Nem kell bonyolult kötés, és a géz is ott van az ágy melletti egyik szekrényen, de most nem lenne ereje ezt megtenni.* | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 6:25 pm | |
| -Utálom a málnát.. *mondja egy halovány mosollyal, de azért csak felhörpinti azt a bizonyos szirupot, aztán köhög egy keveset, és leül az egyik ágyra.* -Mondtam, hogy elég az a kötöző bűbáj, de nem hittél nekem. Látod, látod.. *aztán Odron felé pillant, az ocelot egész jó bőrben van, bár a színe nem éppen bíztató. Kissé sápatag. Jack, mikor látja, hogy az ocelot sebe összeforr, a gyógyító felé néz.* -Minden rendben van magával? Amúgy köszönöm szépen. *mondja egy hálásnak szánt, halvány mosollyal, aztán Arnuilra figyel, mielőtt még kiszorítaná belőle a szuszt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 6:26 pm | |
| Ezek szerint ez a Jackek sajátossága *morogja, inkább magának, mint a tündének, majd szótlanul ballag mellettük. Mikor a betegszobára érnek, nagy levegőt vesz, és Arnuilhoz fordul.* Arnuil, figyelj... a tegnapi... fátylat rá, oké? Eléggé... durva voltál, na. De mindenkinek van rossz napja, én sem vagyok mindig kedves. Felejtsük el, jó? *nem kér bocsánatot - véleménye szerint azt most nem neki kell. De felajánlja, hogy legyenek normálisak egymással, mintha nem történt volna semmi. A keze egyszer-kétszer bizonylatanul megrándul, majd végül kézfogásra nyújtja a tünde felé, egy halvány, reménykedő mosoly kíséretében. Mikor a gyógyító megkéri Arnuilt, visszahúzza a kezét, és hagyja, hadd kösse be a tünde Jacket. Ő csak tétován ácsorog, zsebretett kézzel - nem mer csinálni semmit, de elmenni nem akar, amíg nem kap választ Arnuiltól, hogy elfelejtik a tegnapit vagy nem.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 6:36 pm | |
| Igenis Úrnő, hozzak esetleg egy pohár viet önnek vagy valamit,*kérdezi mert látja hogy a nő nincsne jó bőrben.* Jack, hallotttad mit modntam...*néz rá szúrós szemmel. elfáradt de egy átok még ma belefér. Közben hallja Ariana szavait.* Rendben, ezt később megbeszéljük... Kicsit fáradt vagyok én is.*motyogja majd Jackről lehámozza a talárját, a nyakkendőt és az ingjét, hoyg felül semmi ne legyen rajta. Vattát fog és először fetőtlenít, de hála a gyógyítónak, az nem csíp, max füstöl kicsit de Jack nem érzi. Óvatosan gézlapokat tesz a sebre, egyenlőre jobb lezárni.* Emeld fel a kezed kicsit!*kéri a lány, majd körbetekeri a fiút a kötözővel a hátához rögzítve így a steril gézlapokat. Végül megköti a csomót* Kész is, most pedig ágyba!*mondja, majd Jack ruháit felnyalábolja és összehajtja.* Hozzak neked valamit? Vagy Odronnak? Bármit... megígérem Jasont távoltartom!*mondja egy mosollyal a fiúnak.* |
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 6:41 pm | |
| *Egy halvány félmosollyal bólint Jacknek.* -Köszönöm, és köszönöm a segítséget is. *Pillant Arnuilra. Összetudja szedni magát, ezzel nincs gond, csak kell egy kis idő hozzá. A vérfarkas erőnek hála eleve gyorsabban gyógyul, mint egy egyszerű ember, így végülis ezt a két képességet összelehet hangolni. Át tud adni életerejéből, de ő maga sem veszít túl sokat, hisz eleve több van neki valamennyivel.* -Ha viszont más sebesültünk nincs, akkor jó éjt neketek. *Távozik a belső kis szobába. Éjjel majd még úgyis ki kell jönnie, Ashely-n kötést cserélni, ellenőrizni a sebét, és Jack-re is vet majd egy pillantást, bár ő nagy eséllyel holnap már távozhat, igaz a háta gyógyulásához kell azért neki is jópár nap. De mivel a daimon révén szerezte a sérülést és Odoron már jól van nagyjából, a fiú is gyorsabban gyógyul.* | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 6:44 pm | |
| -Az, sajátosság. *mondja kissé kihúzva magát, majd hagyja, hogy vetkőztessék, emg még a kezét is felemeli. nem lát semmit abból, amit Arnu csinál, de bízik abban, hogy minden rendben lesz. Mikor felnyalábolja és hajtogatni kezdi a cuccait, majd a madárra tereli a szót, akkor szólal meg ő maga.* -Épp azt akartam kérni, hogy kerítsd elő nekem. Nem tudom merre jár, szerintem a postás toronyban, miután elküldtem. Muszáj írnom egy levelet, és postáznom. Meg asszem rám férne a felügyelet. Úgyhogy, ha emgtennéd, hogy előkeríted Jasont.. *aztán a távozó gyógyító felé néz.* -Viszont látásra, és köszönöm mégegyszer! *búcsúzik, majd az ágyába fekszik, és magára húzza félig a takarót. Ocelotja ott fekszik mellette, halvány mosollyal kezdi el simogatni az állatot.* ~Túléltük, szép volt kispajtás. Kitartás!~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 6:48 pm | |
| Sajátosság, akárcsak az egoizmus... bár abból a másik Jackben több van, mint benned, Profi Prefi. *mondja, miközben elhúzza a száját, és a "másik" Jackre gondol. Szótlanul nézi, ahogy a tünde ellátja a fiút, majd egy idő után megszólal.* Hát... jobbulást, Jack. Ez nekem sok volt mára, szóval szerintem lefekszem. Majd holnap benézek. Sziasztok! *még egy utolsó pillantást vet a fiúra, a tündére meg a daimónokra, aztán az ajtó felé indul. Kilép rajta, becsukja maga mögött, és meg sem áll a Feketeözvegy hálóig.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 6:51 pm | |
| Meglesz!*mondja Arnuil, és elsimít egy tincset a fiú arcából, majd odaguggol mellé.* Nagy voltál, büszke vagyok rád!*mondja elismerően a tünde. Ar ennél még szebben is kifejezi elismerését Odronnak de inkább nem mászik fel mellé az ágyra, csupán odaáll mellé és megnyalja az ocelot orrát.* Most elmegyek, megkeresem Jasont, de visszajövök vele, amíg el nem alszol. Most én használom a jelvényemet.*kacsint még egyszer a fiúra, majd felkel és int Arkadionnak.* Gyere, megkeressük Blue-t ő biztos látta a sast.*Közben elköszön Arianától is.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 6:55 pm | |
| -Kössz a bókot Ariana. Jó ez a név, tetszik. *töpreng el, majd a tündére néz.* -Tudok adni jelvényt, ha kell. *mondja sunyin a fiú, majd int a távozóknak, és egy kissé még helyezkedik. Odron halkan dorombol egy keveset Arkadionnak, majd a daimon emg a fiú is egy kis ideig úgy dönt, hogy lepihen. Főképpen az előbb történt dolgokon merengve, így Jack lehuynt szemmel töpreng. Félig álomba is merül, de azért várja vissza a sast meg a lányt is.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 7:13 pm | |
| *Arnuil hamar visszatér mert Jason már amugy is kereste a fiút, így most daimonján kívül egy fekete sas is követi, Jack madara. Némi pergament, tintát és pennát is hozott meg felsietett a Fehér Cápába egy tiszta talárért.* ne félj, nem túrtam fela holmid, csak ezt hoztam le, becs szó.*mondja kicsit szabadkozva.* Ami meg a babysiteredet illeti, majdnem leszedte a fejem, mert engem sokat látott veled, ergo, tuti tudnom kell merre jársz.*modnja miközben leül Jack mellé, Ar pedig nyomban odorn mellett terem, mintha el se vált volna tőle, s finoman nyaolgatja az ocelot pofiját, s néhány halk szót suttog neki, hogy legalább jó kedve legyen, amíg gyógyulgat.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 7:20 pm | |
| *Mikor meghallja a lépteket, kinyitja a szemét, és feljebb ül az ágyon.* -Áhh, már semmi értékes nincs abban a szobában. Tudod, nagytakarítás volt.. *kissé keserű mosollyal válaszol, Jason pedig átröppen mellé. Jack bal kezével emgsimogatja a madarat.* -Szervusz pajtás. Mi a helyzet? Haza kéne írnom pár sort.. *mondja, majd felsóhajt, átveszi a pennát, és a pergament, majd nekiáll körmölni. Nem telik bele sok idő, és a levéllel el is készül. Összetekeri, majd átadja a madárnak, aki biccent, és már el is röppen.* -Mért szedte le a fejedet? Csak nem kezdett el csípkedni a jómadár? Amúgy köszi szépen, azut hiszem a tiszta talár sem árt majd. Elvégre is bármikor visszajöhetnek, és egy szál kötésben nem mehetek ellenük. *mondja, miközben már előre azt tervezi, hogyan vág vissza Evangeline-nek.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 7:24 pm | |
| *Csendben ül, amíg a fiú levelet ír, majd Jason elröppen.* Nem, azt nem hagytam enki, különben már egy csokor tollat hoztam volna csak neked.*mondja gonoszul.* Egyelőre te ne azon törd a fejed, hogy ki mikor jön vissza, hanem azon, hogy meggyógyulj, rendben?*kérdezi a lány, s odaül Jack ágya szélére s két kezébe fogja a fiú bal kezét. Az ő arcán is látszanak a csata nyomai, kisebb sáárfolt, mikor lesett, s mintha ruhája és a haja is megpörkölődött volna abban a tűzben, arca kissé fáradt, nyúzott, de szemei élénken csillognak, mosolya vidám.* Szerencsére senkinek nem esett komoly baja, Ashley is hamar felépül, akárcsak te. Tapasztalat, én is a málnásat kaptam*kacsint a lány a fiúra. Aztán lenézi a két daimont, s kissé ábrándos képpel felsóhajt, majd észbe kap, s elvörösödik, azaz, csak két fülének hegye.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 7:34 pm | |
| -Nem hinném, hogy oylan könnyű volna belőle tollkupacot csinálni. Meg nem is hagynám egykönnyen. Az én madaramat senkis em bánthatja! *mondja határozottan, majd vállat von.* -Ugyan, holnap kiengednek, és szerintem minimum egy napot pihennek, nem jönnek rögtön vissza, elaltatják a gyanúnkat, meg Evangeline is náluk van. Ki kell képezniük. vayg faggatniuk, ez csupán részletkérdés. És jelenelg igenis ez a elgfőbb dolgom. nem ülhetek itt tétlenül egy efféle semmi kis karcolással! *mondja, és igen, tényleg mennem máris vissza, pedig amúgy nem harcias alkat. Sosem volt hősködő. Csak most a lány böki a csőrét, a szaktársa. Mikor Arnuil emgfogja a kezeit, halványan elmosolyodik.* -Akkor sem rajongok a málnáért. és megint vörös a füled vége.. *mondja kissé sunyin, Odron közben élvezi a hiúz társaságát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 7:38 pm | |
| Hősködünk, nagyfiú?*kérdez vissza sunyin, mert tudja, hogy erre érzékeny a fiú.* Igen, biztos, hogy lesz vele még bajunk, de szerintem, a korára való tekintettel, sokat nem tud vele ennyi idő alatt kezdeni a mester, bár kérdéses, mennyi ideig húzódik el a támadás. Én mégis ilyen téren optimsita vagyok. Ha a mester egyeüdl elengedi harcolni akkor simán legyűrjük modnjuk ketten. Persze ha nem akkor nekünk is segítség kell, de én úgy számolom, neked besegít Jericho mester... nem Kaen...*modnja fanyarul, majd Jack utolsó mondatára felkapj a fejét.* Mi? Nekem? Ugyan... biztos rosszul látod...*s még fel is tartja egyik kezét a fiú szemei elé mert tényleg csak még jobban elvörösödik. Art abszólút ez nem zavarja, csak az ocelot érdekli per pillanat.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 7:47 pm | |
| -Hősködik a frásznyavaja! És nem engedem Kaen kezére jutni Evangeline-t! Az a lány lehet, hogy meg van huzatva, de nem önszántából teszi, ebben bizonyos vagyok. Majd emgoldom én azt, nem kell ehhez semmiféle nagyúr. *mondja dacosan.* -Majd én egyedül emgoldom. Héhéé! *kiált fel, miközben a tünde etakarja a szemeit.* -Jól láttam, nagyon is jól láttam! és lefogadom, hogy tovább pirultál, na eressz! *mondja, kissé talán túl hangsoan is, de nem hadonászik, ahhoz fáradt.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Betegszoba | |
| |
| | | | Betegszoba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |