Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 45 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 45 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Betegszoba | |
|
+42Elendil Falassion Cloe Noybe Wanda Dorcas Gloria Hanna Oksanen Seth Svarog Nargile Ljubjana Evangeline Elovics Nicol Bennet Jessica Dream Eligio Lance Jens Tichaon Peter Krumholtz Vaszilij Potrevszkij Jane Scott Jozef Bomontov Ayla Madyzyn Takeshi Shinobu Elisaveta Grozda Moraru-A Ashlie Brogar Glevor Dante Sparda Alexandra Sirov Celadine Leatherweed Atanas Iordan Jack Darkfield Sheila Leays Felaern Yhendorn Igor Volonyev Amaril Gwyneth Arabella Jagusia Anna Ivanov Olga Snezhana Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Leonard Wyatt Rupert Rankle Silmera Elanor Spelle Kalandmester Katharina A. Lukevszky Teodor Angel Cirelin de Sovalon Nadin Screwburry Roxanne Hanzel Kaen el Jericho 46 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Betegszoba Vas. Nov. 18, 2007 11:19 am | |
| First topic message reminder :A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!
A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 7:50 pm | |
| Akkor is jobban örülnék, ha nem egyedül mennél ellene Odronnal, ha nem engem, valaki mást vigyél magaddal akiben még megbízhatsz. Az tény, hogy valami nincsen rendben vele, de akkor is jobb, ha legalább megnézi, figyelsz? csak megnézi őt jericho mester vagy az úrnő. Ahogy téged is, láthatod, semmi bajod sincs most* magyarázza, majd mindkét kezével már eltakarja a fiú szemeit, s még jókedvűen nevet is, szegény most tehetetlen, bár talán annyira nem zavarja, Arnut legalábbis szórakoztatja, hogy kicsit most ő lehet vele sunyi.* Én? Dehoooogy!*mondja még mindig nevetve.* |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 7:53 pm | |
| -De ezt te nem érted, nem ismered a Mestert.. azt mondta, hogyha áruló, akkor majd gondja lesz rá.. hogy elintézi.. sé ez sosem jelent jót.. nem fogja kimosni az agyát, nem fogja rábeszélni, meg fogja oldani, mint egy problémát. És ez egy személyes párbaj. Evangeline és köztem. *felsóhajt, aztán kissé félrabillenti a fejét.* -Dehogynem, kár tagadnod! Ha nem pirulnál, mért takarnád el a kezeddel a szememet? *kérdezi sunyin.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 7:56 pm | |
| Akkor menj vele, ahogy én mentem veled! Tudod! Együtt, vagy sehogy.*mosolyodik el a lány és leengedi a kezét.* Jó, nyertél, igazad van. csak elgondolkodtam...*ennyit mond a pirulásról.* Viszont most kvittek vagyunk, legutóbb te hoztál be minket, most mi hoztunk be titeket.*mondja a lány majd megfogja újra Jack kezét. Meleg ugyan de érezhetőbben kicsit lassabb a pulzusa, a gyógyszer hatása, hogy nyugodtabban tudjon aludni.* És látod, nem mindig a sötétség vezet el a céljaidhoz. *mondja ezt kicsit komolyabb hangon.* Emlékezz mit mondtam. A fény csak a reménnyel együtt vész el. Az pedig benned még mindig él, én ezt tudom és ez nekem elég. Nem a napsugártól fogtad meg a kezem a bálteremben. |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 8:03 pm | |
| -Tudod te mikor tudnám behurcolni oda őt, anélkül, hogy háromszor ne kséelne meg.. soha.. De majd kieszelek valamit, ez már maradjon csak az én gondom. *aztán, mikor végre elengedik a szemeit, akkor pislog párat.* -Kössz, most legalább ismét megcsodálhatom az előttem ülő tüneményt. Csak hajolj egy kicsit arrébb.. *mondja gonoszkásan, hát igen, most ilyen a hangulata.* -Hát, ezt nem kellett volna visszaadni. és felesdleges volt felcibálni. *mikor a lány ismét a sötétséget hozza elő, felsóhajt, és hátradől a párnáján.* -Tudod, a sötétségnek több fajtája van. És aki onnan jött, oda is fog visszatérni. Csak más az, hogy a sötétséget mire használom. Még bármi lehet. Ettől a lila buroktól még lehet, hogy a nagyúr személyesen fog megkeresni. vagy.. mi lesz megölöm Evangeline-t? Akkor szaktársat ölök meg, de akkor majd ki fog mellém állni? A Mesterem, vagy pedig az, aki ez után lesz a Mesterem? Mert nagyon nem mindegy.. *a báltermes dologra már nincs mit mondania. Ahogy Cirelin is megmondta, labilis jellem.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 8:10 pm | |
| Tünemény ám a füled.*Ölt nyelvet a fiúra, de azért mosolyog, majd hallgatja az okfejtését.* Ott van Odron, ő is segíthet neked, ti ketten avgytok, ez is egyfajta előny. És ha a mesteredben nem bízol, keress meg egy másik diákot, akiben igen, és kérd meg hogy segítsen, ha már nekem nem engeded!*mondja, mert még mindig ezt tartja a leghumánusabb eljárásnak.* Hm... sötétség. Én csak az éjszaka sötétéjét szeretem, mert nem fekete csupán sötétkék, mert a csillagok és a Hold még olyankor is jelzik a fény jelenlétét, és hogy sosem fog teljesne győzni a sötét oldal. A kettőnek egyensúlyban kell lenni, akár tetszik a feleknek ez, akár nem, ez midnig így lesz. A jó és a rossz, a fény és a sötét, a nappal és az éjszaka. Hol az egyik, hol a másik van fölül, de mindig van az elnyomottak között legalább egy, aki fellázad és utat tör, hogy a másik kerüljön felülre. Ez ilyen egyszerű.*mondja, mintha azt magyarázná 1+1=2, bár lehet a fiúnak ez túl filozófikusra sikeredett.* A füleim meg hát.. ilyenek. Mért, talán cakkozzák ki őket a kegyencek?*kérdezi tettetett szörnyűlködéssel.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 8:20 pm | |
| -Heh.. nem így van. Kaen nem bízik bennem, és így én sem tudok benne bízni. De én még mindig jobban bízok benne, noha félek tőle, mint ez fordítva igaz. Majd Odronnal elintézzük. *mondja egyszerűen, határozottan. A hosszas okfejtést, bár végighallgatja, nem nagyon jut el a tudatáig, mintha nem akarná.* -De ez csak tünde hablaty, túl filozófikus. Egyszerűbb ha azt mondod, hogy a rossz oldal is felosztható érdekek szerint. Sokkalta.. egyszerűbb.. *aztán ásít egy nagyot.* -Hát persze, sokkalta divatosabb lenne. *mondja sunyin, majd elhelyezkedik az ágyán, és a szemei lassan elnehezülnek, és végül már csak magában motyog.* -Sokkalta.. *szuszog egy sort, ocelotja is összegömbölyödik mellette, mintha Jack magam sem vette volna észre, hogy elaludt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 16, 2008 8:24 pm | |
| Nem hablaty csaka te nehéz kobakod olyan kemény, akárcsak Kelethin bácsikámé. Na amjd róla is még beszélünk...*mondja de látja hogy a fiú lassan elalszik. Hat a málna, és ez jó. Arnuil elmosolyodik majd felkel és betakarja rendesen, gondosan a fiút, nem mintha hideg lenne, de a betegnek mindig az a jó. megigazítja a párnáját, majd szól Arkadionnak. Ő is látja, hoyg az ocelot elaludt, így nem zavarja az álmát, csak dotombol még kicsit neki, mielőtt odamegy társához. Arnu elnézi pár pillanatig az ocelotot majd Jacket is, és csak elmosolyodik. odahajol hozzá és egy puszit nyom a homlokára, majd hangtalanul kisiet, hogy egy beteget se zavarjon fel, ahogy távozik.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Júl. 17, 2008 5:40 pm | |
| *Jack feltápászkodik, felébred az ágyában. vagyis a betegszobai ágyán. Odron mellette halkan morog, félig még alszik. A fiú óvatosan félretolja a takaróját, és a cuccaihoz siet. Óvatosan, halkan felöltözik, nem akar hirtelen mozdulatokat tenni.* -Odron.. Odron.. menni kéne.. *bökdösi meg az ocelotot, miután felöltözött. Az nyújtózik egy nagyot, majd emgrázza magát, aztán kissé felvinnyog. Jack csak felszisszen.* -Óvatosabban. Bocsi.. *morogja a daimon, majd lemászik az ágyból, és gazdájával egyetemben elindul, kifelé innen.* | |
| | | Takeshi Shinobu Diák
Hozzászólások száma : 826 Kaszt : Üzenőláda : Kevés időm van játszani
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 3:13 pm | |
| * Takeshi érkezik Egy koboltlánnyal a betegszobára. Leteszii az egyik ágyra, majd megfordul. Kifelé csak annyit mond: * - Legközelebb jobban vigyázz. Minden jót. * Ezzel eltűnik a szobából. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 3:25 pm | |
| Óh köszike puszika... *mondja felvont szemöldökkel, és mikor a fiő kimegy utánaordít.* Igen, köszike. A SEMMIT! *majd dühöngve pillant daimonjára.* Hívjuk ide Fyrát. *mondja halkan, majd felordítanak együtt.* FYRAAAAAAAAAAAAAA!*ekkor egy bagoly jelenik meg a folyosón, majd beszáguld a nyitott ajtónál. Hay elvesz az egyik asztalról egy pennát és egy pergament, majd az anyukájának ír.*
"Szia Anya!
A pálcám eltörött, megtennéd hogy veszel nekem egyet Marulninál?
Lányod"
*Mikro végzett a magoly szájábanyomja, aki elviharzik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 3:52 pm | |
| *Pár percre rá, a bagoly visszatér, egy jeggyűrűs dobozkával a lábán. Megáll, és a súly lekúzza, így a földre pottyan. Hay kinyitja a dobozt, ami tértágított természetesen. Kiszedi a cetlit ami bennevan, majd felolvassa magában.*
"Szervusz drágám!
Legközelebb tanulj meg vigyázni a holmidra! Így nem marad pénzem a születésnapi ajándékodra!
Anya"
*Felhorkan, széttépi a cetlit, majd kiszedi a pálcát. Körécsavarva van még egy cetli, amit már vélhetően Marulni írt, és nem az anya.*
"Vörös fenyő, ezáltal a víz elem nem árthat neki, tündérszárny-mag, 11 hüvelyk hosszú"
*Vállat von, majd alkalmazza is.* Kachle!*a fény élénk, erős ahogy annak lennie kell. Sejtelmesm osoly keretében ereszti le pálcáját.* Remek... Yenna! Az Udvarra megyünk! *közli ellentmondást nem tűrően, majd daimonjával indul el krémszínű szabadidőruhájában, mai már megszáradt, akár haja. Hajgumiját elhagyta, és a balettcipője is kicsit ázott még, de elindul oda.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 5:24 pm | |
| *Ariana érkezik, Evangeline-t lebegtetve és Jacket támogatva, aki Odront cipeli. A lányt lelebegteti egy ágyra, majd Jacket egy másikhoz kíséri, és lenyomja rá.* Itt maradsz, rendben? Tudom, hogy tökös macsó vagy, és megoldanád egyedül is, de maradsz és kész! *azzal leül az ágy szélére a fiú mellé, és várja, hogy a gyógyító megérkezzen és ellássa Jacket.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 5:27 pm | |
| *Besántikál valahogyan Ariana mellett, és igazából örül, amikor lenyomják az ágyra.* -Persze, maradok. *mondja, miközben leteszi maga mellé Odront, aztán felszisszen. Fáj a háta, cefettül. Pálcáját a mellette fekvő ocelot hátára szegezi.* -Incorcerandus.. *súgja, remélve, hogy ez elég lesz addig, amgí a gyógyító megérkezik.* -De ugye minden rendben lesz vele is? Nagyon sok vért vesztett.. *reménykedve figyeli Arianát, aztán szemeivel Evangelinet kezdi el végigmérni. Nincs valami jó állapotban a lány, de legalább biztonságban van, és itt.* -Tiszta őrült vagy. Tudom. *mosolyodik el ocelotja megjegyzésén.* | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 5:27 pm | |
| *Bella és daimónja poroszkál fel a lépcsőkön, majd egyenesen be a Betegszobába. Az első üres ágyra óvatosan ráfekteti a Aylát, aki a crucio átok miatt ájult el. Megvárja míg a Gyógyító kijön hozzájuk. Közben leül az egyik székre és maga elé bámul. Vajon sikerül kiherernie ezt a napot? Valamikor biztosan. Leonidas gazdája ölébe hajtja a fejét, s halkan morogni kezd valamit, próbálja nyugtatni társát. Erős lány az igaz, de ez már neki is sok volt. És ő még azt hitte, hogy segíthet, úgy tűnik mégsem* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 5:29 pm | |
| *A Jack-Evangeline-Ariana féle triót követve érkezik ide, néhány égési seb van a vállán, meg a lábán és a kézfején. Ezek fájnak, de már tompulnak, érzelmei ismét vannak ezek tompítják.* ~Mit csináltál? Egy rossz mozdulat és megölöd! Érted? Megölöd!Hallgass!~ *mondja gondolatban daimonjának, és lepofozza a válláról. Fájdalom ér őt is, de nem törődik vele. Odasétál Evangeline ágyához és fátyolos szemmel veszi elő a véres sai-t amivel hasbaszúrta. Egyik könnycseppje a lány arcára cseppen, majd halkan kezd sírdogálni. Nem tudna belenyugodni abba hogy megölt bárkit is... neki is sok lenne. A véres fegyvert elrejti, mielőtt a gyógyító odaérne, és aggódó arccal nézi Evangeline-t. Jack-ért nem aggódik, ő simán meggyógyul.* |
| | | Nicol Bennet Diák
Hozzászólások száma : 1233 Kaszt :
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 5:32 pm | |
| *Nicol tántorog fel a betegszobára, mert még volt ennyi ereje, hogy feljöjjön ide. Mikor felért a legközelebbi helyre leült és szinte szenved a fájdalmaitól. De nem ájul el, várja, hogy rákerüljön a sor és reménykedik, hogy el tudják látni sebeit amik nem kicsit viszont nagyon fájdalmasak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 5:32 pm | |
| Ajánlom is, hogy maradj. *megfogja Jack kezét, és finoman megszorítja.* Teljesen hülye vagy, Jack Darkfield, ugye tudod?! *fakad ki, mikor a tekintete Evangeline-re vándorol.* Nem is tudom, hogy azt reméljem, hogy rendbe jöjjön, vagy azt, hogy ne... *mondja keserűen.* Na mindegy. Már biztosan megbánta amit csinált... legalábbis remélem. Ha megbánta, akkor gyógyuljon meg, de ha nem bánta meg... hát, akkor nem muszáj. *mondja halvány mosollyal.* Odron, Jack nem őrült. Jack őrült, bolond, idióta és nem normális. ~ Már csak az iszákos meg az egoista kéne mellé, és akkor Sparrow kapitány jellemzésénél tartanánk. ~ |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 5:35 pm | |
| *Ayla eszmél fel és fél egy kicsit a látványtól ami várja, hogy a csatának még nincs vége, de meg nyugodott részben mivel újra a betegszobában kuksol és igazából foggalma sincs a történtekről. Annyira emlékszik, hogy megkínozta az a nő és elájult tőle. Lassan kinyitja szemét és körbe is néz jobban.* -Hello Bella. *Mondja elhaló hangon. Mi... mi történt? *Próbálna felülni ám érzi minden porcikájában a fájdalmat és fel is szisszen.* | |
| | | Nadin Screwburry Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 62 Kaszt :
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 5:35 pm | |
| *Már kint várja a diákokat. Félő volt, hogy bajok lesznek megint. Sóhajtva kapkod hát, kötszer után, és a jól bevált málnás szirup is előkerül. De Jack most már kap, hátha az jobban ízlik neki, a vérfarkas hallása ugyanis sok mindent kiderít.* -Jajj, felszakadt. Pedig igazán kértem, hogy ne hirtelenkedjen. *Az ágyon fekvő Jack banán ízű gyógyitalt kap, és gyorsan kötözi be a sebeit, majd Evangeline jön. Rosszabb formában van. A karja kimondottan csúnya az égés miatt, a testén jópár vágás még most is.* -Mi jöhet még? *Dünnyögi csak úgy magának. A lány kezét zöldes színű kocsonyás szerrel keni be, ami hűsít is egyben, és segít az új bőrnek regenerálódni. A vágásokat egyszerű fertőtlenítővel ecseteli be, lehetőleg gyorsan, hiszen nem tudni, ki érkezik még. Aztán jöhet a kötözés. A következő Ayla. Rajta legalább külső sérülés nincs annyi.* -Kérem ezt lassan töltse a szájába. Emelje meg kicsit a fejét, hogy le is nyelje. *Ad egy kis üvegcsét Arabella kezébe. Látja, hogy a lány sincs túl jól lelkileg, de egyedül nem tud mindenkit ellátni. A málnás gyógysziruptól Ayla holnapig alszik, de akkor már testileg és lelkileg is sokkal jobban lesz. Hayden, ha akarna sem tudna semmit tenni, egy vérfarkas gyorsaságéval nehéz vetekedni. Nicol sebeit is ellátja természetesen.* -Holnapig maradjon itt kérem, és mostanában önnekis az óvatos mozdulatokat javaslom. *Itt újfent szúrósan kissé Jack-re pillant. | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 5:38 pm | |
| -Tudom jól, de muszáj volt. Nem hagyhattam ott, hogy el Jericho találja meg! Te ezt nem értheted.. *a lány szavain, miszerint nem kéne nagyon felépülnie, csak a fejét csóválja.* -Meg fog gyógyulni. A gyógyító bármikor emggyógítja, és nem feltétlenül kell bármit is megbánnia..*Nem tudja, mért mond ilyeneket, vagy talán túlságosan is jól tudja. Szemeit nem veszi le Evangelineről. Mikor meglátja Hayden-, és a kezében a véres piszkavasat, pálcáját egyből a lányra szegezi.* -Te? Mit keresel itt? Menj onnan! *szemei halványan izzanak, és még a könnyek sem hatják meg. Annyit tud, hogy a lány előbb le akarta szúrni Evangeline-t, azt pedig nem tudja, hogy most mit akarhat. Aztán megjön a gyógyító, és a pálcáját le is engedi.* -Sajnálom, de nem tehettem mást. Igazán nem volt szándékomban óriások és tűzmadarak ellen küzdeni.. *mondja bűnbánóan, majd átveszi a szirupot, és szépen felhörpinti.* -Nah, a banánt már szeretem! Köszönöm szépen. Evangeline rendbe fog jönni? *köszöni emg, majd kérdezi, továbbra is az ágyon fekvő lányt figyelve, majd szemeivel a gyógyítóra les.* | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 5:41 pm | |
| - Majd máskor elmesélem, most pihenj *mondja az ébredező Aylának, miközben még mindig a széken csücsül. Mikor Nadin odalép mellé és egy üvegcsét nyom a kezébe elveszi* - Rendben *bólint, s ahol tud segít. Lassan sétál oda Ayla ágyához* - Ezt most idd meg szépen *mondja és egy halvány mosolyt erőltet az arcára. Szépen felemeli a lány fejét, ahogy Nadin mondta és lassan beleönti Ayla szájába a folyadékot. Miután végzett visszafekteti a lányt és leteszi az üvegcsét* - Most pedig pihenj, holnap meglátogatlak *mondja, majd NAdinhoz fordul* - Segíthetek még vaalmiben? *kérdezi kiváncsian* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 5:43 pm | |
| Nem értem, de érteni akarom. Magyarázd el kérlek. De... ne itt, és ne most. Majd valamikor. *lefogja Jack kezét, hogy ne tudja megátkozni Hay-t* Hé, fejezd be! *majd a lányhoz fordul.* Te meg hallottad: menj onnan! *mikor Jack leengedi a pálcát, akkor ő is visszahúzza a kezét.* És mondja, Jacknek is bent kell maradnia? *fordul ő is a gyógyítóhoz.* Ha igen, akkor meddig? |
| | | Nadin Screwburry Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 62 Kaszt :
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 5:45 pm | |
| *A sérültek között ingázik, hiszen azért figyelnie kell Arabellára is, hogy sikerül-e neki megfelelő képpen beadni a szirupot, de mivel Ayla már magához tért, így nincs nehéz dolga. Evangeline még nem fog magához térni holnapig, és felkelni csak napok múlva tud majd, de végül bólint.* -Rendbe fog jönni, de ezek a sérülések, nagyon súlyosak, de érzem, hogy sok erő van ebben a lányban, le tudja gyűrni a bajt. *Fáradt mosollyal igyekszik megnyugtatni Jack-ket, hiszen rá id bőven ráfér a pihenés. Aztán Arabellához fordul.* -Nem köszönöm, önre is úgy látom ráférne a pihenés. *Azzal egy kis szelet csokit ad az ébren lévő diákoknak, és a segítőknek, tehát sorra mindenkinek.* -Csokoládé, segít, egyétek csak meg. *Finom mosoly, majd Arianára pillant.* -Holnapig mindenképpen itt kell maradnia, utána már felkelhet, de nem szeretném a fiatalurat megint itt látni pár napon belül. Tényleg kérném, hogy legyen óvatos. Az a seb nem szép, és nem lenne jó, ha újra felszakadna.
A hozzászólást Nadin Screwburry összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 18, 2008 5:46 pm-kor. | |
| | | Nicol Bennet Diák
Hozzászólások száma : 1233 Kaszt :
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 5:46 pm | |
| *Nicol folyton a támadásra gondol, most nem bír másra gondolni. De ez szinte mindenkivel így van. A fájdalmai nagyok, lelkileg és testileg is. Mikor a gyógyító ellátta a sebeit hallgat a szavaira és megpróbál óvatosan mozogni. Majd elfogadja a csokit amit a gyógyítótól kap és megköszöni.* -Köszönöm *Nagyon nyugtalanítja ez a mai dolog és a halálesetek. Ma lehet, hogy aludni sem fog ezektől, csakhogy nagyon fáradt és lehet, hogy ez ki fogja ütni.*
A hozzászólást Nicol Bennet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 18, 2008 5:54 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Júl. 18, 2008 5:46 pm | |
| *Kicsit elvörösödik mikor végülis Nadin meglátja a véres fegyvert, de nem törődik vele. Jack kérdésére mégjobban elvörösödik, reméli Evangeline-nek nem okozott nagy sebesülést... érdekes hogy a körömlakkos rózsaszín tincs már nincsa hajában, talán a délutáni kaland áztatta ki... ekkor Ő is kap valami kenceficét a kisebb égési sebeire, amit bólintva nyugtáz. Leül egy üres ágyre és úgy jártatja szemét a csapaton.* ~Kérlek, Merlin add hogy túlélje! Nem akarok gyilkos lenni... Pedig kicsivel feljebb tartod azt a sai-t és a lánynak annyi. És mégis hogy jössz te ahhoz hogy csak úgy ledöfjél másokat, he? Nem vagy gyilkos tudtommal... Azt hittem áruló... és igazán befoghatnád végre, ó kedves állatkám.~ |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Betegszoba | |
| |
| | | | Betegszoba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |