Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 41 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 41 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Betegszoba | |
|
+42Elendil Falassion Cloe Noybe Wanda Dorcas Gloria Hanna Oksanen Seth Svarog Nargile Ljubjana Evangeline Elovics Nicol Bennet Jessica Dream Eligio Lance Jens Tichaon Peter Krumholtz Vaszilij Potrevszkij Jane Scott Jozef Bomontov Ayla Madyzyn Takeshi Shinobu Elisaveta Grozda Moraru-A Ashlie Brogar Glevor Dante Sparda Alexandra Sirov Celadine Leatherweed Atanas Iordan Jack Darkfield Sheila Leays Felaern Yhendorn Igor Volonyev Amaril Gwyneth Arabella Jagusia Anna Ivanov Olga Snezhana Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Leonard Wyatt Rupert Rankle Silmera Elanor Spelle Kalandmester Katharina A. Lukevszky Teodor Angel Cirelin de Sovalon Nadin Screwburry Roxanne Hanzel Kaen el Jericho 46 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Betegszoba Vas. Nov. 18, 2007 11:19 am | |
| First topic message reminder :A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!
A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Jan. 02, 2008 8:46 pm | |
| -Igen ? de jó. *Mosolyodik el.* Nekem is egy öcsém van Ian. Ő is kb. ugyan ez. Mindig bajba kerül és én húzom ki a csávából... nagyon idegesítő. Nekem harminc éves koromra azért már megjött az eszem ,de ő tiszta bohóc. *Előtörnek a szép emlékek és ezért egy halvány mosoly ül ki arcára.* -Bocsánat. *Mondja lesütött tekintettel.* -Nem vettem észre, hogy ennyire figyellek. *Álmosan nyújtózik egyet.* -Szerintem menjünk aludni. Jobban érzem magam, majd ha rosszul leszek még lejövök. *Ásít egyet,majd feláll.* -Hát akkor jóéjt, álmodj szépeket ,majd holnap találkozunk. *Integet Sonyának,majd eltűnik az ajtóban és felmegy a szobájába, ahlo lezuhanyozik,majd felveszi a pizsamáját és bebúj a puha ágyába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Jan. 02, 2008 8:51 pm | |
| -Hát akkor nem vagyok egyedül..legalább nem csak nekem van idegesitő öcsém*mondja mosolyogva* -Nincs semmi baj de legközelebb figyelj a szemeidre*vigyorogva néz a fiúra* -Persze menjünk rád fér egy kiadós alvás,meg szerintem rám is*majd ő is elindul a szobájába,gyorsan lezuhanyzik és átöltözik a pizsibe majd bezuhan az ágyába aludni..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Jan. 05, 2008 11:50 am | |
| //Stella, a karaktered neve Magdalena Hort, ezért nem Stella néven kéne bemutatkoznia. Aztán mivel nincs senki a szobában, nem kérdezhetsz csak úgy a levegőbe olyanokat, hogy nincs-e valakinek fejfájáscsillapítója, olyat meg főleg nem írhatsz, hogy "előre is kössy". A jeleket pedig tartsd be, a cselekedeteknél írunk csillagot, pl. *Belép.*, a gondolatokhoz pedig ~ jelet, pl. ~De jó lenne hazamenni.~ Kérlek, ezeket tartsd be, a hozzászólásod pedig törlöm. Ha valamit nem tudsz, minél előbb fordulj az egyik elemista prefektushoz, vagy a szakvezetődhöz. ^^// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Jan. 11, 2008 10:17 pm | |
| *Amaya Alessandroval érkezik majd a fiút nagy nehezen az ágyra teszi.Elővesz a kis szekrényből egy pár gyógyszert és azoknak a dobozát nézegetei* -Mid fáj? *kérdi miközben némi kötzser után néz majd Alley letép egy darabot a fiókban található anygaból és bekötzi a lábát* -Remélem tudod hogyha ennek vége büntetőmunkát kapsz? *kérsdi mérgesen miközben a fiút ápolgatja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Jan. 11, 2008 10:28 pm | |
| *Alessandro az úton végig a lány illatait szívta magába.Hiába...ő mégiscsak egy fél-véla. Ali olvasott egy-két dolgot a vélákról, de még nem állt hatásuk alatt. Úgy, mint most sem. Csak kíváncsi volt, ha tetszeni fog neki egy lány, milyen parfümöt ajándékozzon neki. Mikor Alessandrot a lány ledobja az ágyra majd megfordul, Ali azzal a lendülettel, amivel esik az ágyra, esik onnan le. Ugyanis visszapattant.*-Kérdésedre válaszolva:mostmár mindenem.- *mosolygott a lányra, majd nagy nehezen felült az ágyra.*-Figyyelj! Én bízok benned, meg tök jó, hogy megmentettél, de ezt én inkább az ápolóra hagynám....Nem! nem arról van szó, hogy hülyének nézlek, hanem csk megnyugtatna, ha egy ápoló ápolna, akinek az a fefladata, hogy ápolja a betegeket.-*Javította ki magát, miután látta, hogy a csaj sértődötten néz rá.Aztán újra felemelte a hangnemét, főleg a feladatot hangsúlyozta, meg, de aztán isszavette, nehogy itt hagyja a lány...beszélgetni akart.Beszélgetni megmentőjével. Aztán meghallotta a büntető munka kifejezést és elnevette magát.* -Asszem én már kaptam valakitől egy kis büntetőmunkát, méghozzá még 10 elött.-*mosolygott és a lány szemébe nézett. Legszívesebben megcsókol...izé rájött, hogy a fél-véla lány fél-véla képességekkel rendelkezik, amiknek ellen akart állni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Jan. 11, 2008 10:34 pm | |
| -Tudod az a vicces hogy anyám kiváló bájitalokat csinált.Köztük voltak amik gyógyító hatásúak. *majd elpirul a fiú humorosságán és a füle mögé fésüli a kezével a haját és továbbra is a dobozkákat nézegeti* -Amúgy...mi a neved? *kérdi mikor talál egy gyógykenőcsöt amivel gyengéden mekeni a fiú bokáját.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Jan. 11, 2008 10:44 pm | |
| ~Hát az anyja biztos lerakott egy csomó varázslóbizét, vagy diplomát, ő viszont...~*Alessandro elvigyorodik, amikor ez eszébe jut.*-Alessandro Alfonzo a becsületes nevem, de legtöbben csak Alinak, esetleg Alcsunak szoktak hívni. Én viszont tudom a keresztneved-~asszem~-!Amaya vagy, ha jól tudom.És azt is tudom, hogy...jajjjjj! Óvatosan azokkal a kenőcsökkel! Most épp macimájlével akartad bekenni a bokámat, annak meg köztudottan nincs jó hatása a bőrre.-*Alessandro most nagyon megijedt és nagy erővel húzta el a lábát. Mostmár tényleg szeretett volna egy ápolónőt...és egy csó...izé...csokrot, méghozzá csokicsokrot.Mert hát kívánta a csó...kit.*-Édesanyád véla? Még ugye él?-*látja, hogy a lány eltántoríthatatlan a dobozoktól, így aztán saját tudását is alkalmazva szól oda neki.*-A bokámmal semmi...-*rájön, hogy a kezére nem tud gyógyírt, azt pedig nem akarja, hogy a lány vegye kezelésbe...ígyhát rándulás ellen keres és talál gyógyírt*-Illetve a bokámra semmi állati szervből készült gyógykrémet ne kenjünk, hanem van egy piros doboz ottan.Rá van írva piros nagy betűkkel a hátad mögött, hogy 'RÁNDULÁS ELLEN, MERKATÓRITUM'.Na azt hozd ide nekem |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Jan. 11, 2008 10:55 pm | |
| -Szép név.Igen Amaya vagyok de hívj csak Amynek.Tényleg?Fúj!Én vega vagyok! *majd fogja és eldobja a kenőcsöt és letörli a kezéről majd elpirul a tudatlansága miatt* -Az volt...vagyis biztosan az most is...de már nem él *majd hangjában némi komorságot fedezhet fel a fiú* -rendben.. *majd átadja a kért kenőcsöt és leül a székre* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Jan. 11, 2008 11:04 pm | |
| *Kicsit elmélázik Amy válaszán...*~Vajon most én egy árvaházba kerültem? Itt már az a ritka, hogyha valakinek élnek a szülei....~-Ohh...éretm. Ha szabad megkérdeznem: hogy haltak meg a szüleid?~*A választ már nem hallotta...ezt is motyogva kérdezte.Elaludt. De boldog volt, hogy Amy társaságában aludhatott el. És róla álmodott.Majdnem roszra fordult az álom(Amy kezébe vett egy krémet, de végül nem lett semmi rossz).És boldog fejjel, mosolyogva aludt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Jan. 11, 2008 11:08 pm | |
| *Amaya elmosolyodott a fiún majd megpuszilta a homlokát és a másik ágyba bújt be hoghya éjjel történik valami legyen itt egy megbízható emberke.Alley felugrik az ágyra és boldogan elalszik* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Jan. 12, 2008 7:10 am | |
| *Amaya hamar kel ki az ágyból majd Alessandro-n látja hogy kutyabaja de azért ír neki egy levelet* "Kedves Alessandro! Szívesen találkoznék még veled ha van kedved de a büntetőmunka nem marad el!
Ezerszer ölel,Amaya" *majd a levelelt letszi Alessandro takarójára és Alleyyel felmennek a Szibériai tigrisbe* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Jan. 12, 2008 12:10 pm | |
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Jan. 12, 2008 12:20 pm | |
| *Alcsu halk lépteket hallhat.Amaya balettcipőjéét.ÉS persuze Alley mancsának a halk sercegését.Amaya benyit mikor meglátja a fiút becsukja az ajtót* -Szia...látom felkeltél...fáj még valamid? *majd a könyveket kezdi keresni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Jan. 12, 2008 12:31 pm | |
| *Tetszik neki Amaya gondoskodásra való kényszerültsége, azaz segítőkézsége.*~Nagyon kedves lány és folyton segíteni akar.Aranyos. Üsse kő, elmondom neki a bajt...~-Figyu, az a helyzet, hogy tegnap nem a bokám kirándultsága volt a legnagyobb baj, hanem igazából azóta nem érzem a kezem. Őszintén szólvaazóta kezdődött el az egész, amióta megittam a sörömet...Szerintem valaki valamit belecsempészett és valszeg méreg lehetett. Nem tudsz esetleg ilyen mérget, aminek ez a hatása? Na meg persze ellenmérget rá?-*kérdezte és valahogy ma reggel megbízott Amayában. Érezte a lány határozottságát.Majd másról gondolkodott.*~Ott van a falon egy légy.De mintha ez ugyanaz lenne, mint ami a főhadiszállásunkon volt.Ott mászkál a falon...vajon mért nem esik le?~ *őőőő... nem ezen gondolkozott, vagyis ezzen is de ez kevésbé fontosabb, mint a másik.*~Szép lány ez az Amaya.Kár, hogy véla.Így nem lehet közöttünk semmi, csak barátság.Illetve lehet, de az nekem nem feltétlenül lenne jó...Sajnálom, de én nem leszk szerelmes egy vélalányba.De remélem jó barátok leszünk.~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Jan. 12, 2008 12:38 pm | |
| -Igen? *mosolyog majd határozottan kivesz egy üvegcsét a táskájából * -Tessék! *egy gyógyító főzet van benne amit még az anyjával csinált* -Ez a testi és a lelki sebeket is begyógyítja...elvileg.. *majd a fiú kezébe adja* ~Milyen helyes fiú...Joshnál is helyesebb...olyan rossz hogy soha nem köthetem le magam..avgyis leköthetem de ha valaki megtudja hogy fél-véla vagyok mindig azt hiszik hogy én...megcsalom őket vagy ilyesmi...~ *majd hátat fordít hisz szemébe könny szökött és addig is reméli hogy Alcsu nem veszi észre a dolgot* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Jan. 12, 2008 12:55 pm | |
| ~De durva! mintha csak tudta volna, hogy mi van a kezemmel...hozott mmagával gyógyszert...mondjuk biztos nem volt nehéz észrevenni, hogy lóg a karom...~-Testi és lelki sebeket?...hmmm-*furcsán néz a lányra, és elkezd gondolkodni...nem tudja ugyan, hogy mi az a gyógyszer, nincs ráírva semmi. Szerencsére azt se tudja, hogy az anyjával készítette a lány, aki köztudottan nem volt a legbarátságosabb véla, valamint véla volt...szóval ezt nem tudta, mert ha tudta volna, valszeg nem használja.De nem tudta .Bekente vele a kezeit, ugyanis jóhiszemű volt és azt se bánta volna, ha valamilyen szerelmi szer...*-Ahh...- *könnyebbült meg, mikor a hűvös krémmel bekente kezeit.Nem vette észre, hogy a lány sír, mert épp hanyatt feküdt az ágyon és a plafont bámulta.*~Hát megszavaztam neked a bizalmamat drága Amy.Egész zsír ezz a krém. Tyűűű de bizsergető...már érzem az alkarom!~ -Ez hat! Pedig már azt hittem, hogy 5 lesz...-*mosolyodott el, majd észrevette az azóta bentlevő legyet ismét.Nagyon gyanús volt...De inkább Amyhoz szólt, nézve a legyet.* -Figyu! Volna kedved együtt lemenni Nelondba? Szerintem ez a krém nagyon jó és már lassan érzem az egész karom... Lemehetnénk együtt...Vélemény?- |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Jan. 12, 2008 12:59 pm | |
| * a lány letörli a könnyeit és Alcsu nem veheti észre hogy sírt.Majd hátrafordul* -Örülök hogy hat...persze...menjünk! *majd felsegíti az ágyról Alcsut* -Menjünk! *majd Alley becsukja utánuk az ajtót és odafut hozzájuk* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Jan. 13, 2008 7:30 pm | |
| *Belép az ajtón, ölében Lee-vel.Ledobja egy ágyra, Bertie nevű kutyusát megsimogatja, majd kimegy.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Jan. 13, 2008 7:43 pm | |
| *Lee kinyitja a szemeit majd csak annyit lát hogy Alessandro távozik az ajtón.Egyből a fejéhez rakja a kezét*~Ez a kis gané leütött ezért még kiterekerem a nyakát és olyan büntetést aodk neki amilyet még életében nem látott~*Gondolja magában majd visszafekszik még egy kicsit rosszul érzi magát és most eléggé ideges* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Jan. 13, 2008 7:48 pm | |
| *Amanda viharzik be a Betegszobába, s látja hogy Lee-már nem ájult állapotban van. Odasiet hozzá* -Jól vagy? Mármint ez hülye kérdés volt, ööö..nem tört el semmid? *kérdi Lee-től közben meg nézi hol merre lehet Alessandro* ~hát jól meglépett~ *gondolja, majd aztán kissé kétségbe esve vár ..maga sem tudja mire..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Jan. 13, 2008 7:49 pm | |
| *Thomas hangtalanul lépdel a betegszobába. Szinte azonnal észreveszi Amanda-t egy-számára még ismeretlen-sráccal. Kicsit féltékeny is lesz.* ~Hm... Ő meg ki lehet?... Vajon... Nem, az nem lehet... Vagy mégis?~ *Gondolja eltűnődve és a szerelme felé veszi az irányt. Pár hangfoszlányt meghall, de nem nagyon figyel oda rá. Odalép Amanda-hoz.* -Szia Amanda!*köszön.* *Ad két puszit a lánynak és szorosan megöleli. Hosszasan ölelgeti, aztán folytatja.* -Akkor a délelőtti ölelés bepótolva.*mondja mosolyogva.* *Ekkor jut el a tudatáig, hogy most nem kettesben vannak. Odafordul Lee-hez. Egy ideig gyanúsan méregeti a srácot, aztán kezet nyújt neki.* -Thomas Defreund, elemi mágus.*mutatkozik be a lassan magáhoztérő srácnak*Veled meg mi történt?*kérdezi gúnyosan.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Jan. 13, 2008 7:55 pm | |
| *Lee a fejét fogva föláll majd tesz néhány iungatag lépést majd válaszol Amandának* -Nincs semmi bajom de Alessandrónak lessz!*Mondja a lánynak dühöse majd hirtelen egy vérfoltra lesz figyelmes a padlón.Leenek elkezdett ömleni a vér az orrából.Gyorsan elővesz a zsebéből egy zsepit majd odatartja az oráához.Kicsi idő múlva a vérzés elálekkor veszi észre az új jövevényt* -Heló Lee Hansang!Hm...láto te is prefektus vagy nem tudsz egy jó kis büntetőmunkát?*Majd visszafordul Amandához* -Hát igen ez a kis gyáva elhúzta a csíkot*Majd lehajol a kutyájához* -Jó kis kutya legközelebb harapd meg azt a ronda bácsit*Mondja a kutyának majd elmosolyodik* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Jan. 13, 2008 7:56 pm | |
| *Kissé megijed és ugrik egyet mikor valaki ölelgeti. Aztán rájön hogy az illető Thomas. Kicsit elmosolyodik, majd mikor Lee a kutyáról kezd beszélni kezét arvához kapja és kiviharzik az ajtón..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Jan. 13, 2008 8:03 pm | |
| *Thomas elmosolyodik a büntetőmunkát hallva.* -Háát...*kezdi mosolyogva*Nem is egyet tudok... De addig nem segítek, amég nem tudom, hogy pontosan mi is történt.*mondja.* *Közben Amanda elsétál a betegszobából.* -Kerül... Mivel bántottam meg?...*mondja kissé hangosan.* *Tekintetét Lee-re szegezi.* ~Lehet, hogy ő... Nem... Amanda nem olyan...~ *Gondolja és kissé nyíltan elkezd beszélgetni.* -Nem tudod, hogy mi baja lehet Amanda-nak?*teszi fel óvatosan első kérdését.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Jan. 13, 2008 8:05 pm | |
| -Mindegy majd később megkapja a büntiét.*Mondja kicsit halkan igazából ezt amgának mondta majd kimegy a betegszobából a szobájába a kutyájáűval eggyüt.Ott ad Bernádtnak ennit ő pedidg letusol amjd elmegy aludni közben megálmondja hogy milyne büntetést ad Alessandrónak* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Betegszoba | |
| |
| | | | Betegszoba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |