Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Aeolus Játszótér | |
|
+115Cameron Whitness - Archív Solomon Reed Blagoy Ivo Lazar Natalia Tatiana Ridolf Oswin Baker Candela Martinez Rumena Waylan Artemis Taylor Nathaniel Harris - Archív Blair St. Claire Celia D'cruze Anelie Mei Xi Tuija Tykkylainen Claire Fairchild Mikhael Knyaz Camille Madeline Cat R. Morgan Alexandra Voltano Mila Zelenkova Jack Darkfield Bianca Phelps-Blamely James Ravenwood Játékmester Loretta Sabilo Amelia Ellwood Alfons Gerard Caleb Dawson Kaen el Jericho Laura Wylee Isabella Newton Ayla Madyzyn Penelope Waylan Nicolas Demerest Eldunary Aysa Alex Carmelo Sarah Lairs Berill Dalida Cornish Janoch Jadun Angelica Wierro Martina Stravich Jenna Shot Sophia Zenovia Devrim Tahir Yeo Jung-hwa Jethro Skyler Oyasumi Setsuna Alice Wantroose Juan Miguel Santiares Higashiyama Natsumi Hunyadvári Szevér Valeriel Ravenwood Bonnie Tornow Marisela Penthesilea Armand Promotof Farkas Zsuzsanna Gaiaea Hua Xiangfeng Lismine Lockwood Katherine Mary Black Lina Wierro Ivanka Iskra Wilson Mina Faustina Senilla Rachel Roseberg Jessica Westlive Emily Kyra Beawer Elisaveta Mira Rosalin Aljana Alexej Gregorij Radwansk Aleksandar Stefan Victoria T. Lassenien Krasimir Waylan Krastio Miroslav Adela Ionela Mirunela Mardhug Grihol Spirit Oldevent Moyra McFarland Thrish Sarit Jack Ferton Lara Wilhelmine Morgane Devan Dananeira Waylan Flavia Esenani Sepp Dierk Pedro Montero Kevin Rott Hallbjörn B. Laxness Nagy Klaudia Aali White Leona Arts Elizabet Kingston Aaron Drawer - Allidon Rayko S Dragomir - archiv Rupert Rankle Willow Manson Grace Neverwood Megumi Darkfire Katerina Shezhana Varvara Ginevry Enton Chris Willer Edward Freeze Marina Raya Pierre Bontavier Chantal Milarien Kalandmester Brandy Marsden Lola Lois Burn Sidney Moore Rosetta Waylan Andrey Bogdan Anabella Stepp Royale Gordville Helena Leays Alexandra Sirov Nemes Kida Boros Dániel Timothy Waylan 119 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Aeolus Játszótér Kedd Dec. 23, 2008 8:05 pm | |
| First topic message reminder :Hogy miért pont Aeolus Játszótér? Mert ez a játszótér az Aeolus-tér mellett található, innen a név. Közel van még a Karditov Park és Állatkert-hez is. Ez a varázslatos játszótér nem csak a játszani kívánó gyerekeknek varázslatos, hanem mindenkinek, hiszen tényleg mágia lakozik benne. A játszótér egy négyszögletű, téglalap alakú telken van, és csak egy oldalról határolja a játszóteret, a másik két oldalról házak, kertek, ahova nem esik be semmiféle labda, ez is egy kis mágiának köszönhető. A negyedik oldal egy kutyafuttató tér, egy gondozott, füves terület, ahol lehet kutyát sétáltatni, de a bátrabbak macskával is bemerészkedhetnek, vagy más állatokkal, de az nem éppen szerencsés, hiszen a napnagy részén vannak ott kutyát sétáltató emberek, és más fajú humanoid lények, tehát tündék, koboldok, és ilyesmik. A játszótéren is varázsjátékok vannak, egy 5 tagú hintasor, amik jól körbefonják a hintázót, és akár teljesen is megfordulhatnak. Egy henger alakú játék, amibe beszállsz, a falhoz rögzíted magad az adott szíjakkal, és elkezd forogni,de ez egyfajta szimulátor is, szóval képeket vetít mindenfelé, és visz, forgat. Nagyjából minden elképzelhető dolgot meg tud jeleníteni, de ezt be kell állítani, úgy, hogy egy pálcát helyeztek a neki kialakított üregbe a henger közepén, és akkor kijönnek képek, azok közül választhatsz. Egyébként véletlenszerűen jelennek meg a képek, és jelenetek. Van még több mágikus játék is, egy mágikus csúszda, amin olyan hosszan csúszol, amennyit csak akarsz, és hasonló játékok, de azért a végtelenségig ne menj el. Van még egy kisebb akadálypálya is, mozgó akadályokkal, össze is lehet mérni a tudást, vagy egyedüli gyakorlásra is alkalmas. A leülni vágyóknak körben padok, és piknikező helyek vannak. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Spirit Oldevent Diák
Főkarakter : kérdd el ^^ Hozzászólások száma : 152 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani szeretnél csak írj egy üzit, ha elérhető vagyok és máris mehetünk.
Persze, ha válaszolok xD
Ami biztos ^^
'09 November hónap szerepjátékosa cím - Allidon
'09 December hónap szerepjátékosa cím - Allidon
'10 Január hónap szerepjátékosa cím - Allidon
'10 Február hónap szerepjátékosa cím - Allidon
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 2:20 pm | |
| *Érdeklődve figyeli az eseményeket.* ~Na látom nem vagyok egyedül a néhai furcsaságaimmal.~ *Spirit Moyra után néz, aki szinte már túlzottan is távolodik a két fiatal látóteréből. Gyorsan utánakiált.* - Moyra, hová is indulsz? Vagy hová megyünk? * Egyik szemöldökét felemeli és a lányra néz, majd Chrisre. Érthetetlen nézése elárulja, hogy most aztse tudja merre menjen.* | |
| | | Moyra McFarland Diák
Hozzászólások száma : 56 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 2:14 pm | |
| - Ugye tudsz róla, hogy a kiskorúak a tanórákon és a Gyakorló termen kívül nem használhatnak varázslatot? *Megrovóan tekint, haja tűzpirossá válik, ahogy szeme is. Aztán elneveti magát, és haja elszőkül, és szeme visszakékül.* - Benne vagyok. *Mondja halkan, aztán Spiritre pillant. Felsóhajt, és integet neki, majd bemutatkozik.* - Moyra McFarland, allidonos. Oké, a tűzijáték uncsi. Húzzunk el valami bulis helyre. *Említi meg a többieknek, majd int, hogy várjanak, és levágja táskáját. Kibányászik belőle egy üveg körömlakkot, és sietősen kilakkozza mindet, hófehérre. Visszacsavarja, és legyezi a levegőt, mire máris megszárad.* - Oké, tőlem mehet a parti. Még egy utolsó simítás... *Egy könnyed mozdulattal letépi a szoknyája alsó részét, amiből így egy szexi mini lesz. A vállára teszi a táskát, és sietős léptekkel elindul előre.* | |
| | | Chris Willer Diák
Főkarakter : chriswillerneza@gmail.com Hozzászólások száma : 113 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 2:04 pm | |
| ~Ez a csaj nem semmi..~ *nézi Moyrát, de próbál úgy tenni, hogy látbányosan ne látszódjon a bámulása.* ~Elég feszült a légkör..~ *gondolkozik.* - Kéne valami szórakozás, és akkor talán nem unnánk szét a fejünket, mert szerintem mindegy, hogy itt, vagy a hálószobánkban unatkozunk.. *vigyorog, majd előveszi a pálcáját, és dobálni kezdi.* - Engedéylezett itt a tüzijáték? *nevet hátradőlve, és egy kicsit elkezd hintázni, de nem lendül nagyokat, éppcsak egy kicsit.* | |
| | | Spirit Oldevent Diák
Főkarakter : kérdd el ^^ Hozzászólások száma : 152 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani szeretnél csak írj egy üzit, ha elérhető vagyok és máris mehetünk.
Persze, ha válaszolok xD
Ami biztos ^^
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 1:59 pm | |
| *Kezetnyújt Chrisnek.* - Spirit Oldevent szintén Allidon szakon vagyok. *Ránéz a lányra is.* ~Hát azért ez már hátborzongató.~ *A lány kérdez tőle valamit amire kicsit halkan válaszol.* - Nem. Dehogyis. Semmi..sincs.. *Még egyszer jól végignézi a lányt, majd kezetnyújt.* - Spirit vagyok. *Ha kezet fog a lány vele akkor gyengden megrázza a másik lány kezét, ha nem akkor zsebreteszi a kezét és végigméri a játszóteret is.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 1:53 pm | |
| *Teljesen lehorgasztott fejjel, szinte félálomban válaszol. A haja totál szürke lesz, a szemei pedig simán elfeketednek.* - Hörcsög, vagy mi. *Ismét vállat von, és mikor az új lány megérkezik, haján végigszalad egy vörös hullám, és visszanyeri eredeti, szőke színét. Felszegi tekintetét, ami idő közben visszaváltozott, tengerkékké, az eredeti színére. Egy pillanat sem telik bele, és a haja máris teljesen vörössé válik, mint a kis hableánynak. Tekintete már-már vibrálóan kék, ciánszínű.* - Ó, ugyan. Dehogyis. *Legyint egyet, és színlelt aggodalommal pillant a lányra. Persze elég nagy játékos, szóval elég furcsa volna, ha felismernék ezt a könnyen kijátszható aduászt.* - Minden rendben? Olyan rémült az ábrázatod... *Szólal meg halkan, szinte remegő hangon, bár odabent előre nevet.* | |
| | | Chris Willer Diák
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 1:35 pm | |
| - Állatbarát lehetsz... és milyen volt azaz állat? *kérdezi, de pont abban a pillanatban érkezik meg egy másik lány.* ~Vásári gyülekező van vagy mi?~ *Chris felé fordul.* - Szia! Nem zavarsz... amúgy Chris vagyok, allidonos. *mutatkozik be, majd leül a paddal szemben lévő hintára.* ~Jéé, mégiscsak "hintázok"!~ *morfondírozik magában, és elgondolkodik a beszélgetésen, és azon, hogy miért is van itt.. kezd szenilis lenni..* | |
| | | Spirit Oldevent Diák
Persze, ha válaszolok xD
Ami biztos ^^
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 1:30 pm | |
| *Spirit körbejárta már szinte az egész birtokot, úgyhogy úgy döntött elnéz a szórakozónegyedbe is. Egész nap csak a szobájában volt úgyis. A játszótéren megpillant két embert. Úgy dönt arra veszi az irányt. Mikor már elég közel van megtorpan.* - Sziasztok! *Odaint.* - Öm..Zavarok? *Alaposan végigméri a kettő diákot.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 1:26 pm | |
| - Szerintem cuki. Illik a gazdájához. *Itt megvillant egy eszelős mosolyt, aztán izgatottan pillant a fiúra. Már épp vár valami jó kis témát, amikor a fiú valami egészen bénával rukkol elő. Felsóhajt, és egyenes hátából jó nagy kérdőjel lesz. Megcsóválja a fejét, és a térdére támasztja a karját, amivel a fejét tartja. Haja szinte elszürkül az unalomtól, akárcsak a szeme. Bőre hófehér árnyalatot vesz fel, és amikor megszólal, hangjából kiérződik a kőkemény, kegyetlen, légyzümmögős unalom.* - Figyelni kell rájuk, és ha nem fürdeted meg őket minden nap, büdösek lesznek. Oké, alapból is büdösek, és etetni is kell őket. *Von vállat, hiszen egyszer volt már állata, de azt a komornyik mentette meg az éhhaláltól, aztán eladta az interneten. Moyra két hónappal később érdeklődött csak, hogy hol a hörcsög.* | |
| | | Chris Willer Diák
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 1:18 pm | |
| *Chris nem tud mit szólni. Csak nézi a lány elfoglaltságát, ahogy megigazítja külsejét. Vajon mit kérhet karácsonyra? Chris tükörre tippel, és ettől a gondolkodástól elvigyorodott. 4 perc hallgatás után megszólalt a lány, a nevét kérdezve.* - Hát inkább Christopher.. de utálom ezt a nevet *rázza meg a fejét, miközben megigazította fekete sálját a nyakában, majd beköti a cipőfűzőjét.* - Szereted az állatokat? *kérdezi csak úgy találomra, mert nem tudott más témát, amit feldobhatna.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 1:12 pm | |
| - Nem tüsszentettem, nevettem. *Helyesbíti a fiút, és egy megrovó pillantást is lövell felé, aztán keresztülveti bal lábát a jobbon, úgy ül tovább. Haját hátralöki, és megigazítja felsőjét. Egy kis véla báj csodákra képes, így ismét hátraveti haját, ezúttal meglóbálva azt a levegőben, amitől pár percig egészen finom illat lesz. Összefogja a haját, azaz feltűzi, teljesen. Megigazítja szoknyáját, és a csizmacsodát is, amit visel. Igazából nem is tudja, mit kéne mondania, aztán belé csap az isteni szikra.* - Chris, értem. *Pár másodperc szünetet tart, hümmög egy sort, majd folytatja, kicsit derültebb, megnyerőbb hangszínben* - Mi a teljes neved? Christian? Christopher? *Pislog szemeivel, amik furcsamód egész mogyoróbarnává változnak, és mintha a haja is pár árnyalattal sötétebb lenne...* | |
| | | Chris Willer Diák
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 12:50 pm | |
| *Chris annyira el volt gondolkodva, hogy egy kicsit megbotlott, mikor Moyra hozzá szólt. Próbálta a botlást úgy beállítani, hogy szándékosan volt, de nem nagyon sikerült neki.* - Szia, én Chris vagyok, szintén Allidonos, és csakúgy a suliból.. ~Nem fog ám olyan könnyen menni a dolog, Moyra..~ *gondolta, miközben mindkét kezét zsebre tette.* - Csak jöttem sétálni egy kicsit.. unatkoztam, nincs semmi dolgom most.. *mondta, de ő nem ült le, hanem állt.* - Egézségedre ~hoppáá..~ | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 12:39 pm | |
| *Butaság volna azt hinni, hogy Moyra nő. Találóbb lenne az éretlen csitri megnevezés, a teljesség kedvéért. Akárhogy is, mosollyal az arcán indul Chris felé, kellemes mosollyal ajkain. Lassú, macskaszerű lépteket tesz meg, mialatt a szintén szőke üstökű hím felé közelít, mintha csak óvakodna valamitől.* - Szia! Moyra vagyok, a suliból - allidonos, vagy mi. *Kellemesen elmosolyodik, majd leül egy padra, egy-két lépésre a fiútól.* - Mi járatban? Talán hintázni akarsz? *Pislog a fiúra mosolyogva, finoman el is neveti magát a saját poénján, na de nem úgy, mint egy közönséges nő - kezét az ajkai elé emeli, és valami tüsszögéshez hasonlót produkál.* | |
| | | Chris Willer Diák
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 12:22 pm | |
| *Chris Willer jelent meg a játszótéren. Tulajdonképpen ő sem tudta, hogy mit keres itt. Talán egy ebéd utáni sétára vágyott. Reggel felvette az ágyhoz legközelebb lévő holmikat: Szürkeöves farmert, fekete Adidas pólót és egy Nike cipőt, ami már elég régi volt, de ez külsején nem látszott. Nem is sétált olyan sokat, mikor meglátott egy szőke nőt. Magában elvigyorodott.* ~Ejha.. ilyet sem látok mindennap~ *gondolta magában, miközben beletúrt hosszú fürtjeibe, mert hajától nem látta az előtte sétáló hölgyet.* ~Na mindegy.. majd megszólít, ha akar~ *nevetett magában.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 12:10 pm | |
| *Halk léptek, karcsú alak, átlagon felüli étvágy - férfiakra. Félig véla, succubust megszégyenítő, gyönyörű. Ez Moyra. A szőke szépség érkezik ide, az imént említett javakkal felruházva. Haja feltűzve, csípőjén a családi ereklye ringatózik, egy szoknya öveként. Egy fehér fűzőt visel, amely kiemeli nőiessé vált idomait, valamint karcsú derekát. Búzavirágkék szemeivel fürkészi a tájat, radarját állítgatja, amivel a szingli fiúkat észleli. Na, nem mintha zavartatná magát, ha valaki foglalt...* ~Azt hiszem, hogy édes kuzinjaim nem számítottak rám. Pedig ki az unokatestvérek gyöngye, ha én nem? Na jó, nyilván az zavarja őket, hogy gyakorta cserélem a fiúimat, de most istenem! Én is ember vagyok, azzal jövök össze, akihez kedvem szottyan. Hm, mondjuk az a helyes szőke, aki épp felém tart...?~ | |
| | | Thrish Sarit Nellondi polgár
Hozzászólások száma : 11 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 31, 2009 2:40 pm | |
| *Szerencsére nem zavar és megtudja a fiú nevét is, jó mélyen elraktározza agyában a nevet, mondjuk a névmemóriája jónak mondható, talán itt sem fogja cserben hagyni* - Még csak tegnap érkeztem, de már most nagyon tetszik *válaszol az első kérdésre csevegve, aztán figyeli, ahogy Jack sétálgatni kezd és közben újabb kérdést intéz hozzá. Halványan elmosolyodik, de nem felel rögtön* - Hidd el nem olyan fontos a korom, de ha ennyire tudni szeretnéd *sóhajt egyet* - 24 vagyok *nem idős, de azért már nem is gyerek, úgy a kettő közötti átmenet. Bár ránézésre talán sokkal többnek tűnik* - Én megtudhatom a te korod? *kérdez vissza, bár nem tippeli 20nál többre a srácot, talán még annyi sincs, nem tudja, de hamarosan úgyis ki fog derülni* - Teaház? Szuper ötlet, jót fog tenni ebben a hűvös időben *bólint aztán ha minden igaz, akkor elindul a fiú mögött* - Öhm, ugye tudod, hogy merre van? *kérdezi lehalkítva hangját, mert neki fogalma sincs, most hall erről az épületről először életében*//Fagyhalál... // | |
| | | Jack Ferton Nellondi polgár
Hozzászólások száma : 6 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok keressétek Zac Terent:D
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 31, 2009 2:33 pm | |
| * Jack hallja hogy valaki közeled*- Hello! nem zavarsz. Amúgy Jack Ferton vagyok.-* Mondja és közben elteszi a könyvet.*- Te miőta vagy nellondban vagyis mióta laksz itt?-* Kérdi Jack és közben feláll és elkezd sétáálgatni*- Ja és mennyi a korod?-* Kérdi megint jack és kiveszi a köpenyét és egyben felveszi mert hideg van. Reméli hogy a lány nem lesz nagyon ideges a kérdések után*- Jösz Jenilia Teaházba?-* Kérdi a fiú és ő lassan elkezd sétálgat a a teaház felé.* | |
| | | Thrish Sarit Nellondi polgár
Hozzászólások száma : 11 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 31, 2009 2:23 pm | |
| *Thrish sétálgat a városban, úgymond felfedező útra indult, de nagyon kószál el, addig nem amíg nem ismeri ki magát rendesen az új helyen. Egy kényelmes farmer van rajta, melegebb felsővel, bár ezekből nem látszik semmi, mert magára terítette barna utazóköpenyét, ami nem csak mutatós, de meleget is ad, így nem fázik. Nem mintha annyira hideg lenne, de azért már érezni a tél közeledtét. Ahogy így sétálgat magányosan elhalad a játszótér mellett is. Egy pillanatra megáll, kedveli a gyerekeket, bár most nem igazán lát apróságokat a téren. Ellenben egy idősebb fiút, aki a hintában ül és könyvet olvas* ~Oda menjek? Lehet, hogy zavarnám~ *fut át az agyán, végül mégis a hinták felé veszi az irányt* - Helló. Nem zavarok? *kérdezi meg mikor már hallótávolságon belülre ér. Kedves mosollyal fürkészi leendő beszélgetőpartnerét, már ha egyáltalán beszélgetnek majd és nem küldik el melegebb éghajlatra* - Thrish vagyok *mutatkozik még be röviden, de aztán tényleg csendben marad* | |
| | | Jack Ferton Nellondi polgár
Hozzászólások száma : 6 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok keressétek Zac Terent:D
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 31, 2009 2:16 pm | |
| * Egy barna hajú olyan 168 cm-es fiú sétálgat a játszótér felé. Ma fekete pólóban és kék nadrágban jelenik meg. Már eléggé nagy de neki mindegy. Felül a hintára és csak mozgatja a híntát nem hintázik mert az már egy kicsit égő. Mint mindig nála van a könyve amit mindig magánál hord. Előveszi és olvasgatja. Gyors olvasó ezért 5 perc alatt ki is olvasta. ( nem az elejétől) Szeret olvasgatni de azért nem könyvmoly. Majd előveszi a másik könyvet amit hozott mert már látta hogy nem sokára vége van a könyvnek. Majd azt kezdi olvasgatni. Csak olvassa csak olvassa maga se tudja hogy meddig. Őt nem nagyon érdekli milyen hosszú a könyv de olvassa. Nem zavarja meg a zaj az ordíbálás semmi. Őt maximum az zavarja meg hogyha neki szólnak.* | |
| | | Lara Wilhelmine Diák
Főkarakter : zsuzsayer@gmail.com Hozzászólások száma : 367
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 24, 2009 9:52 am | |
| *Nevetve figyeli a lányt és a kutyáját. Nem igazán akarta, de nagyon telibe talált.* - Majd egyszer elmondod *közli a lánnyal a megmásíthatatlant. Érdekes társaságnak tartja, figyeli minden kis rezdülésést. Mikor Morgane hátrál egy lépést felé fordul. ~Nocsak, megélem ezt is, hogy valaki féljen a tőlem? Mit titkolsz kicsi lány?~ Mikor a kis gazdi "elköszön", apró biccentéssel kísérve berogyasztja térdeit. Ahogy régen tanulta.* Részemről a szerencse, még találkozunk... Nektek meg jó játékot *Int egyet után majd megvárja míg eltűnik a házak között. Most már van ideje körbenézni a játszótéren. Szeme megakad egy akadálypályán. És az mozog. Lara fellelkesülve veszi arra az irányt, és beveti magát a mozgó kütyük tömkelegébe. Miután ügyesen végigjutott rajta, fáradt sóhajjal indul vissza a Kúria irányába.* | |
| | | Morgane Devan Nellondi polgár
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 77 Kaszt : Üzenőláda : "Megfojthat bánat, újra erőt ad az ég
Vaskézzel támad, de megvéd a zöld, a kék
Elzár és kínoz, mérgekkel olt a múlt
De bent egy hang biztat, hogy újra lerázd a súlyt."
Aki játszani akar, engem bármikor zaklathat
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 24, 2009 9:43 am | |
| *Morgane csendben álldogál, majd ijedten hallgatja a lány kifakadását. Hát nem kerül be a szívébe.. Füttyent egyet, mire kiskutyája kisprintel az erdőből. Gazdája idegességét látva, fel hagy a farok csóválással, és megáll mellette. * - Nem vagyok olyan kicsi. Csak annak látszom. *Figyeli ahogy Lara végigméri* ~ Rájött valamire.~ *Ölébe veszi kedvencét, majd lassan hátrál egy lépést.* - Nekem lassan mennem kell. Örülök hogy találkoztunk. Jó tanulást. *Sarkon fordul, majd elindul a házak felé. leteszi maga mellé Ronniet, aki ugrándozó léptekkel követi. * | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 24, 2009 9:36 am | |
| *Csendben álldogálnak egy darabig, közben Lara minden izmát megfeszítve koncentrál. Kicsit nyugtalanítja a lány bizonytalansága.* - Félsz valamitől? Vagy most éppen tilosban jársz? *Most nem mosolyog, egy apró sóhajjal Ronnie eltűnésének pontja felé fordítja fejét.* Tudod, mióta itt vagyok ez a második, hogy körbekémlelsz. És mikor megszólítottalak, akkor is megijedtél egy picit... *Szemeiben furcsa fény csillan, ahogy tekintete újra Morganera siklik. Végigmégri, majd egy apró mosollyal a szája szélén megrázza a fejét.* Ne haragudj, de egyáltalán hogy van az, hogy egy ilyen kislányt csak úgy elengednek otthonról? Ráadásul ilyen csöpet kutya társaságában... | |
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 77 Kaszt : Üzenőláda : "Megfojthat bánat, újra erőt ad az ég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 24, 2009 9:25 am | |
| *Morgane megnyugodva nézi, hogy a Lara nevű lány, nem veszi tolakodásnak Ronnie kitörését. A kiskutya bizony mindig ilyen. De a lány a világért sem változtatná meg. Ő még lehet gyerek. * ~ Dehogy fárad..~ - Igen eléggé sokszor. *Félszegen körbenéz. Tekintve, hogy a múlt éjszakát is itt töltötte, eléggé sokszor vannak itt. Bár a kikötő kényelmesebb hely, ő mégis inkább beköltözik a játszótérre, hogyha nincsenek itt suhancok. Ronnie is jobb szeret itt lenni, mert fél a hajóktól. Morgane szőke haját a füle mögé simítja, majd érdeklődve figyeli tovább Larát. Nagyon kedves lánynak tűnik, ráadásul türelmesnek. hogyha bírja még egy kicsit, akkor nyert ügye van a lánynál. Ronnie valószínűleg megunta a botot, mert most éppen szagmintát vesz Laráról. miután megállapítja, hogy jó az illata, földig érő nyelvvel kezd rohangálni kettejük között, majd megállapodik gazdájánál. Végre leül, de tekintetét a két lányra függeszti. Morgane leguggol, és vakargatni kezdi a kutyus füle tövét. Nem tart sokáig a csönd. Ronnie vakkant kettőt és eltűnik a közeli fák között. A lány utána néz, majd megnyugszik, amikor további vakkantásokat hall.* ~ Biztosan mókust kerget~ *Zsebre rakja a kezét, és érdeklődve figyeli Larát. * | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 24, 2009 9:10 am | |
| *Mosolyogva figyeli Morgane reakcióját. Aranyosnak tartja a bizonytalanságát. Tipikusan egy kisgyerek bizonytalansága. Közben a szőrgolyó egyre jobban belelendül a dologba megállíthatatlanul nyújtja a nyakát a további simogatásokért.* - Lara vagyok. Itt tanulok az iskolában. De ahogy elnézlek, már rájöttél *somolyog kedvesen, közben a blöki már egy bottal a szájában, gyakorolgatja rajta nagy bőszen a jéghegyeket megolvasztó nézését. Nevetve nyúl a bot után, amit kisebb erőfitogtatás után meg is szerez.* Hagyd csak, egy ilyen kutyussal játszani kell. Hátha elfárad estére *kacsit a kislányra, majd eldobja a botot. Ruhanás oda-vissza, boldog csaholás és a bot újra repül.* Gyakran jöttök ki ide? *Kérdezgeti, hátha megtudja indítani a kislány nyelvét. Gondolatban a hadművelet már tökéletes, de ehhez az is kell, hogy a kislány ne tartson tőle.* ~Lehet ma is sok rajtam a fekete...~ | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 24, 2009 8:58 am | |
| *Mikor meghallja maga mögött a hangot, kicsit összerezzen. Hirtelen megfordul. Megkönnyebbül, mikor látja, hogy nem egy felnőtt áll vele szemben. Sőt, csak egy apró lány.* ~ Biztosan az iskolából~ *nem úgy a kutyus. az állatka nagyon belelkesül az új jövevénytől. Farát leszegve, farkát csóválva közeledik a lány felé. Mintha vigyorogna, úgy nyitja a száját, és barátságosan megszaglássza a felé nyújtott kezet. világ életében ilyen barátságos volt, úgyhogy Morgane meg sem lepődik. nem hívja vissza kedvencét, ha bármi baja lenne, a lány úgyis megvédené. de látszólag a diák, nem akarja bántani. A lány kicsit közelebb lép, majd a háta mögé rejti kezeit. halkan válaszol.* - Ronnie a neve. Az enyém pedig Morgane. *Ahogy a kiskutya meghallja a nevét, felkapja a fejét, de mivel nem kapott utasítást, még vidáman marad a simogató kezeknél. Morgane továbbra is bizalmatlanul méregeti a jövevényt. Félre hajtott fejjel figyeli. Ekkor a kis berni akcióba lendül. Elszalad egy botért és meg sem áll vele, újdonsült barátjáig. láthatóan játszani akar. a farokcsóválást egy percre sem szünteti meg. A lányka képtelen megállni hogy elmosolyodjon. * - Ronnie.. nem szabad. *A kutyus, reményteli bociszemeket mereszt a diákra, és egyik mellső lábát felemelve tovább kérleli.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 24, 2009 8:47 am | |
| ~Nellond is jól megváltozott, mióta utoljára itt jártam...~ *Egy kisebb szellő aranysárga tengert varázsol a közeledő lány köré. A derékig érő rakoncátlan tincsek pajkosan szállnak az apró, törékeny alkatú tulajdonos körül. Szinte incseleg vele a levegő, ahogyan nem csak hajába, de köpenyébe is bele-bele kap. Apró mosollyal az arcán áll meg a játszótér szélénél és figyeli a kislányt. Fekete, ezüstmintás magassarkú csizmájával hangtalanul közeledik a másik felé. Nem sokkal a kislány mögött megáll, és figyeli a jelenetet. Mikor az körbenéz aprót nevetve megszólal.* - Ekkora bűn lenne jutalmat adni egy ilyen édes kis szőrgolyónak, amiért ügyes volt? *Kérdezi kedvesen, köpenyét meglebbenti a szél így láthatóvá válik bézs garbója és a csizma szárába betűrt buggyos fekete nadrág.* Hogy hívják? *Érdeklődik barátságosan megcsillanó szemekkel, közben leguggol, hogy megsimogathassa a kutyust. Bár hallotta a nevét, akkor sem illik hallgatózni. A kislányra emeli a tekintetét.* S téged? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér | |
| |
| | | | Aeolus Játszótér | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |