Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Aeolus Játszótér | |
|
+115Cameron Whitness - Archív Solomon Reed Blagoy Ivo Lazar Natalia Tatiana Ridolf Oswin Baker Candela Martinez Rumena Waylan Artemis Taylor Nathaniel Harris - Archív Blair St. Claire Celia D'cruze Anelie Mei Xi Tuija Tykkylainen Claire Fairchild Mikhael Knyaz Camille Madeline Cat R. Morgan Alexandra Voltano Mila Zelenkova Jack Darkfield Bianca Phelps-Blamely James Ravenwood Játékmester Loretta Sabilo Amelia Ellwood Alfons Gerard Caleb Dawson Kaen el Jericho Laura Wylee Isabella Newton Ayla Madyzyn Penelope Waylan Nicolas Demerest Eldunary Aysa Alex Carmelo Sarah Lairs Berill Dalida Cornish Janoch Jadun Angelica Wierro Martina Stravich Jenna Shot Sophia Zenovia Devrim Tahir Yeo Jung-hwa Jethro Skyler Oyasumi Setsuna Alice Wantroose Juan Miguel Santiares Higashiyama Natsumi Hunyadvári Szevér Valeriel Ravenwood Bonnie Tornow Marisela Penthesilea Armand Promotof Farkas Zsuzsanna Gaiaea Hua Xiangfeng Lismine Lockwood Katherine Mary Black Lina Wierro Ivanka Iskra Wilson Mina Faustina Senilla Rachel Roseberg Jessica Westlive Emily Kyra Beawer Elisaveta Mira Rosalin Aljana Alexej Gregorij Radwansk Aleksandar Stefan Victoria T. Lassenien Krasimir Waylan Krastio Miroslav Adela Ionela Mirunela Mardhug Grihol Spirit Oldevent Moyra McFarland Thrish Sarit Jack Ferton Lara Wilhelmine Morgane Devan Dananeira Waylan Flavia Esenani Sepp Dierk Pedro Montero Kevin Rott Hallbjörn B. Laxness Nagy Klaudia Aali White Leona Arts Elizabet Kingston Aaron Drawer - Allidon Rayko S Dragomir - archiv Rupert Rankle Willow Manson Grace Neverwood Megumi Darkfire Katerina Shezhana Varvara Ginevry Enton Chris Willer Edward Freeze Marina Raya Pierre Bontavier Chantal Milarien Kalandmester Brandy Marsden Lola Lois Burn Sidney Moore Rosetta Waylan Andrey Bogdan Anabella Stepp Royale Gordville Helena Leays Alexandra Sirov Nemes Kida Boros Dániel Timothy Waylan 119 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Aeolus Játszótér Kedd Dec. 23, 2008 8:05 pm | |
| First topic message reminder :Hogy miért pont Aeolus Játszótér? Mert ez a játszótér az Aeolus-tér mellett található, innen a név. Közel van még a Karditov Park és Állatkert-hez is. Ez a varázslatos játszótér nem csak a játszani kívánó gyerekeknek varázslatos, hanem mindenkinek, hiszen tényleg mágia lakozik benne. A játszótér egy négyszögletű, téglalap alakú telken van, és csak egy oldalról határolja a játszóteret, a másik két oldalról házak, kertek, ahova nem esik be semmiféle labda, ez is egy kis mágiának köszönhető. A negyedik oldal egy kutyafuttató tér, egy gondozott, füves terület, ahol lehet kutyát sétáltatni, de a bátrabbak macskával is bemerészkedhetnek, vagy más állatokkal, de az nem éppen szerencsés, hiszen a napnagy részén vannak ott kutyát sétáltató emberek, és más fajú humanoid lények, tehát tündék, koboldok, és ilyesmik. A játszótéren is varázsjátékok vannak, egy 5 tagú hintasor, amik jól körbefonják a hintázót, és akár teljesen is megfordulhatnak. Egy henger alakú játék, amibe beszállsz, a falhoz rögzíted magad az adott szíjakkal, és elkezd forogni,de ez egyfajta szimulátor is, szóval képeket vetít mindenfelé, és visz, forgat. Nagyjából minden elképzelhető dolgot meg tud jeleníteni, de ezt be kell állítani, úgy, hogy egy pálcát helyeztek a neki kialakított üregbe a henger közepén, és akkor kijönnek képek, azok közül választhatsz. Egyébként véletlenszerűen jelennek meg a képek, és jelenetek. Van még több mágikus játék is, egy mágikus csúszda, amin olyan hosszan csúszol, amennyit csak akarsz, és hasonló játékok, de azért a végtelenségig ne menj el. Van még egy kisebb akadálypálya is, mozgó akadályokkal, össze is lehet mérni a tudást, vagy egyedüli gyakorlásra is alkalmas. A leülni vágyóknak körben padok, és piknikező helyek vannak. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Morgane Devan Nellondi polgár
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 77 Kaszt : Üzenőláda : "Megfojthat bánat, újra erőt ad az ég
Vaskézzel támad, de megvéd a zöld, a kék
Elzár és kínoz, mérgekkel olt a múlt
De bent egy hang biztat, hogy újra lerázd a súlyt."
Aki játszani akar, engem bármikor zaklathat
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 4:33 pm | |
| *Morgane a kendőért nyúl. Megtörli a szemét és kifújja az orrát. A férfinak egyetlen feltétele van. A tanulás. Némán megborzong. Még soha nem járt iskolába. Tudott írni olvasni, számolni. Azzal nem volt gond és szeret is olvasni. De még álmában sem gondolta, hogy neki varázsló iskolába kéne járnia. Halkan sóhajt egyet és feláll a padról. Magához öleli Ronniet. A kiskutyának fogalma sincs mi folyik körülötte. Csak gazdája kisírt szemeit látja. Kezd egy kicsit aggódni. Amikor azonban Morgane megsimogatja, megnyugszik. Érzi hogy menni készülnek. A lány odafordul a férfihoz.* - Én nem tettem semmit... semmivel sem segítettem és mégis rengeteget kapok. Nagyon hálás vagyok ezért. *Keresztbe fonja maga előtt a karjait és figyeli ahogy Ronnie elindul a kikötő felé. Morgane elvigyorodik és utána szól.* - Ronnie erre gyere... *A kutyus értetlenül visszabaktat. A kislány közben elgondolkozik. Minden vagyontárgya a zsebében van. Elköszönnie pedig senkitől sem kell. Szíve a torkában dobog. El sem hiszi, hogy ilyesmi történik vele. Még mindig attól retteg, hogy csak álmodik.* - Nincs más dolgom.. mehetünk. *Majd eszébe jut valami és a hiúzra néz.* - Ugye Epinek nincs ellenére? Mert nem szeretnénk zavarni... És téged sem. Még mindig elküldhetsz ha meggondoltad magad. *Még van választása, de a lányban egy világ dőlne össze, ha megtenné.* | |
| | | Mardhug Grihol Nellondi polgár
Főkarakter : sepp_dierk@windowslive.com Hozzászólások száma : 84 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 4:19 pm | |
| *A férfi érdeklősve várja a lány válaszát amit nem sokára meg is kap. A kiatalon látszott, hogy sokat gondolkodik az ajánlaton. Azonban a férfinak nem kellet csalódnia. A lány végül igent mondott. Bár nem ezzel az egy szóval. Amint igéreteket kezdett el sorolni a férfi elmosolyodott, majd miután végighallgatta a lányt, lassan megszólalt.* - Még szép hogy segítesz mindenben. Már most segítettél. Ismét felelős vagyok valakiért, aki lehet, majd megboldogítja az életem. Ez a valaki pedig éppen te vagy. *mosolyog a lányra.* Megértem ha segíteni szeretnél, de ezt teljesen önzetlenségből teszem. Nem kérek érte semmit, és nem is fogom engedni, hogy megerőltesd magad. Azonban a tanulásról lehet szó. Gondolom, majd te is szeretnél a közeli iskolába járni, és oda kell ám a tudás. *mondja mosolyogva a lánynak, majd meglátja hogy az sír. Azonnal a zsebéhez nyúl és átnyújt neki egy kendőt.* Nem kell sírni, sem megköszönni. Én vagyok hálás neked. Nem is kicsit. *mosolyog a lányra, majd a kedvencekre néz, akik már szépen csendben figyelték gazdáik beszélgetését. A fekete hajú férfi Epire vigyorog, majd a még mindig pityergő lányra tekint.* - Szeretnél még valamit elintézni vagy mehetünk is haza? *kérdi mosolyogva a lánytól.* | |
| | | Morgane Devan Nellondi polgár
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 77 Kaszt : Üzenőláda : "Megfojthat bánat, újra erőt ad az ég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 3:57 pm | |
| *Miközben a választ várja, az állatkákat szemléli. Ronnie nagyon élvezi a játékot. Nagyon vigyáz társára de közben jól megkergeti néha. A lánykának kicsit bűntudata van, hogy őt is felhasználta ellenérvnek. Végül Mardhug megszólal. Szerencsére nem megy komolyan a dolognak. Első megjegyzésén a lány elneveti magát. Megfordul és lovagló ülésben nézi a férfit. Később megbánja, mert dícsérni kezdik. Még soha nem kapott ennyi szép szót egyszerre. Nagyon zavarba jön. Mutatóujjával köröket rajzol a padra közben hallgat. Amit a férfi felajánlott az hihetetlen. Morgane végighallgatja amit mond. Tetszik neki az ajánlat nagyon is. Halkan megszólal.* - Én is nagyon megkedveltelek! Komolyan! *felnéz rá* És nagyon tetszik amit mondasz. *Az állatokra pillant. Ő tudja a legjobban, mennyire boldog most Ronnie. Hiszen neki nagyon sok törődés kell. És Morgane egyszerűen nem jó játszótárs neki. Persze leáll vele néhanap rohangálni, de az nem ugyanaz mint egy állatbarát. * ~ Rendben próbáljuk meg.~ *De úgy érzi, hogy ezzel egy esélyt kapott. Amelyekhez feltétel párosul. Nem a férfi szabja őket, hanem maga a kislány.* - Segítek mindenben amiben tudok.... takarítok és főzök is... persze azt meg kell tanulnom *elszántan néz a férfira* de megtanulom... és mindent megteszek amit csak szeretnél. *Kezei remegnek. Lassan a szája is. Nem tudja elfojtani a sírást. Sírva néz a férfira.* - Rendben van.... köszönöm. Nagyon hálás vagyok érte. | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 3:45 pm | |
| * Miközben a lány válaszára váér, elgondolkodva nézegeti a játékos kedvenceket. Egy egy megmozdulásuk mosolyt csal a szájára. A férfi a lányon gondolkozik. Azt tudja, hogy a fiatal ám annál érettebb leányzó nem csak egy szót fog mondani. Hiszen egy ilyen ajánlatra nem lehet egyetlen egy szóval válaszolni. A férfi érdeklődve tekint a lányra, hátha letud valamit olvasni az arcáról. Szemeiben kétsdégbeesés, öröm, és hála egyvelege látszódik, de nem válaszol konkrétan. Kitér a válasz elől. A férfi persze sejti, hogy nem lehet könnyü neki. Egy ismeretlen ember ajánl fel neki valamit. Ilyen helyzetben saját maga sem tudna dönteni. A férfi elmosolyodik, majd halkan válaszol a lány elcsukló mondatára.* - Dehogy vagy nagy teher. Az elöbb a kezemen lógtál. *mosolyog kedvesen a lányra, majd ismét megszólal.* De most komolyan, nem azt mondom, hogy nem lesznek buktatók, de nem szeretném ha egyedül élnél itt az utcán. Te mindenkivel törődsz, megérdemelsz már te is egy kis törődést. Az igazság az hogy meg is kedveltelek. Egy aranyos, kedves leányzó vagy.* mondja még mindig a lány szemébe nézve.* Roonie pedig el lesz Epivel. Nézz rájuk, most is milyen boldogan játszanak. *tekint az állatokra.* Nos mit szólsz? Megpróbáljuk? *kérdi mosolyogva, majd ismét megszólal.* Persze, ha nem tettszik nálam, akkor bármikor elmehetsz. *biztosítja a lányt.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 3:26 pm | |
| *Morgane figyeli ahogy a férfi elnémul. Nem akarja zavarni. Felhúzza lábait állát pedig a térdére támasztja. Gyűrögetni kezdi a nadrágja szárát. Már éppen bakancsa fűzőjét köti újra, amikor a férfi beszélni kezd. Figyel és felfogja a szavak jelentését. Mégsem hiszi el amit hall. Megdermed agya pedig pörögni kezd. Kapásból nemet mondana, de nem tud. És nem is akar. Nagyon megkedvelte Mardhugot. Bár még csak nagyon keveset beszéltek, mégis sokat tudnak egymásról. Tudja, hogy nevet nem fog mondani. Lehunyja szemét és halkan beszélni kezd. * - Nagy teher vagyok. Ráadásul van egy kutyám... nagyon sokat eszik, összevissza rohangál és hangos. *Nem folytatja tovább, hangja elcsuklik. Ő nem tudna nemet mondani ezért azt akarja hogy Mardhug gondolja meg magát. Gyorsan összeszedi gondolatait és a dolgokat amikkel tudja magát sározni. Csakhogy agya nem működik jelen pillanatban nem tud olyat mondani. Nadrágját gyűrögeti. Nem tudja megállni a férfira néz. Nagyon kíváncsi rá, hogy vajon mennyire gondolta komolyan. Nem tudja megállapítani. Mintha a férfi rábízná a döntést... de ezt nem teheti. Komolyan rábízná egy idegenre a döntést hogy beköltözik-e. Nem mond semmit. Tekintete óriási hálát mutat a férfi felé. Mert tényleg nagyon hálás. De ő nem dönthet ebben* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 3:14 pm | |
| * Érdeklődve tekint a lánykára, már éppen mást kérdezne tőle, amikor a kislány két egyszerű szót nyög ki. De ez a két egyszer szó ez esetben nagyon szörnyű. Most a férfi merül a gondolatai közé. Bántja, az ahogyan a kislánnyal bántak, hiszen egy tüneményről van szó. Kis gondolkodás után, halkan felsóhajt, majd megszólal.* - Szóval itt-ott. Értem. Nem tudom, hogy szeretnéd-e.... de én és Epi már igencsak magányosak vagyunk a házban. Szóval ha szeretnéd...*mondatát nem fejezi be, hiszen a lány tudja mire gondol. Ő megpróbál mindent megtenni a kislány érdekében, de nem akarja kényszeríteni semmire őt. Az hogy még mindig életben van, jelent valamit. A kislányra bizza a döntést. Majd válaszol az elöbb feltett kérdésre.* - Igen, csodálatos. *mondja mosolyogva, majd mesélni kezd * Gyermek koromban nem egy ilyenem csodás tárgyam volt, de aztán lassan felnőttem és elfelejtkeztem az élet apró örömeiről. Az utóbbi években elégé rámjárt a rúd, és igazán sokkal tartozom neked. *mosolyog a lányra, majd a még mindig játszadozó állatokra pillant.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 3:00 pm | |
| *A kislány elgondolkozik a szemes dolgon. Tényleg nincs két egyforma két szem, de hogy azok megmutassák az ember lelkét.. Képtelenségnek tartja. És amelyik embernek nincsen lelke? Mert hogy vannak ilyenek.Ujjaival játszadozik, mikor a férfi hallgat. Közben azért figyel kis bernijére is. Az állatka nagyon jól szórakozik. A férfi válaszára hatalmas szemeket mereszt rá.* ~ Nem dolgozik sehol? Akkor hogy lakik a villanegyedben?~ *De nem akar megint kérdezősködni, mert nem tudja mi sül ki belőle. Csöndesen szemléli a kihalt játszóteret majd a mellette ülőt. Ekkor jön egy kérdés. Már várt rá és számolt vele hogy felmerül. Egy ideig azonban reménykedett hogy nem kerül rá sor. Elgondolkozott a dolgon. Néhány embernek azt mondta a szüleivel, otthon. Hiei tudja hogy az utcán. De szerencsére nem foglalkozik vele. Másnak akérdésre mutatott egy irányt és azt mondta "arra" Csakhogy Mardhugnak megmondta mi az igazság. Akkor valószínűleg sejti a választ. Nellondban ugyanis nincs árvaház. Végül halkan kinyögi.* - Itt-ott.. *Előveszi a hógomböt és megforgatja. Nem néz a férfira. * - Ugye milyen szép? A múltkor találkoztam egy lánnyal, elkísértem vásárolni és ezt vettem... | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 2:49 pm | |
| * A két kedvenc vigan játszadozik egymás mellett, míg a társaik egymásra figyelnek. Majd a kislány lepillant, a férfi elmosolyodik és bal kezével felemeli a kislány állát. Ismét a kislány szemébe néz majd lassan megszólal.* - Tudod nekem még egy nagyon bölcs ember mondta annak idején, hogy ha nincs mit szégyelnünk ne süssük le a szemünket. Ugyanis a szem a lélek tükre, és mindenki szeme más. Ezért különböznek az emberek. * A férfi ismét a lányra mosolyog mire az felsóhajt és mesélni kezd. Meséje közben egy érdekes jelet mutat meg az egyik kezén. A férfi elképed, majd gondolataiba réved. Már több furcsaság is történt a városban, ám eddig semmilyen nagyobb dolgot nem sejtett emögött. Az elmúlt hetekben rengetek furcsa és megmagyarázatlan esemény történt Nellondban. A kislány története is egy ilyen. A férfi már éppen azon van, hogy halkan felsóhajtson és elbúcsúzzon amikor a kislány ismét megszólal.* - Jelen pillanatban nem dolgozom sehol sem. Egy darabig serintem nem is fogok. Még ismerkedem a várossal. De mesélj te is aranyom. Merre laksz? *teszi fel azt a kérdést ami a legjobban foglalkoztatja a lány bocsnatkérése óta.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 2:37 pm | |
| *Megkönnyebbülten látja, hogy a férfi megáll. Kitörli a könnyeket a szeméből és szomorúan éz rá. Szipogva viszonozza az ölelést. Apró kezével megsimogatja a vállát. Halványan elmosolyodik. Nem ért egyet a férfival. Nem kell bocsánatot kérnie, hiszen nem tett semmit. Ronnie mellettük fekszik. Nem érti mi ez a nagy felindulás. De a játszótársat szívesen fogadja. Ugrándozva üdvözli Epit. Morgane félszegen figyeli a férfit. Semmi kedve visszamenni hintázni. Inkább még többet megtudna róla. Lecsüccsen mellé és rápillant. Nem állja sokáig, a bakancsa orrát fikszírozza inkább. Nem tudja azonban mit mondjon. Sóhajt egyet felgyűri kabátja ujját. Megmutatja kezén a fekete jelet.* - Ezt szereztük amikor a szökőkút alatt voltunk. Mert felizzott rajtunk egy jel itt *mutat a homlokára* aztán összegyűltünk hogy megtudjuk miért van. Először víz lepett el minket aztán megnyílt a szökőkút és bementünk alá. Bohócok támadtak meg minket. De legyőzték a többiek, mert én nem tudtam mit tenni. Aztán felkerültünk és amikor felébredtünk a szökőkút egyben volt és itt volt a kezünkön a jel... de nem történik semmi. Legalábbis nem tudok róla.... Mi a munkád? | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 2:24 pm | |
| *Nem sokáig jut el, mivel a kislány bocsánatért esedezve fut utánna. A fekete hajú férfit eleinte nem érdekli a kislány esdeklése, de aztán, amikor a kislny belé csimpaszkodik nem bírja tovább. Megáll majd magához öleli a lánykát.* - Nyugodj meg, nem haragszom. Nincs is miért haragudnom rád. *néz rá őszintén.* Nem tudhattad, nekem kéne bocsánatot kérnem, nem pedig neked. Bocsáss meg. * néz rá mosolyogva.* Na és most sipirc vissza hintzni. Én innét figyellek. *motyogja majd ledobja magát az egyik padra. Ezután daimondjára pillant. Ismét gondolatban kommunikál a híuzzal.* ~Meg ne merj szólalni, inkább mennyél játszani. Roonie-val.~ * Epi szinte azonnal a kutyára veti magát, persze csak játékosan.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 2:03 pm | |
| *A kislány nem erre számított. Elsápad a szavakra. Nem akarta megbántani a férfit és főleg nem két lábbal belegyalogolni a lelkébe. Szörnyű bűntudat keríti hatalmába. Amikor Mardhug elindul, sápadtan tehetetlenül tördeli az ujjait. Könny lepi el a szemét. * - Mardhug! Mardhug!.. Várj meg kérlek! *Amikor próbálja visszafordítani, nem reagál. Gyorsan utána szalad. A szeme sarkából látja, hogy kis bernije követi őket. Legalább miatta nem kell aggódnia. Odaszalad a férfi mellé és belecsimpaszkodik a karjába. Könnyes szemmel néz fel rá.* - Ne haragudj... azt hittem.. Nem gondoltam, sajnálom. Másra gondoltam... mert engem elhagytak a szüleim.. és nagyon megharagudtam amikor hazudtál, mert azt hittem te is.... de mostmár tudom hogy nem. Ne menj el! *Nem engedi el a férfit. Hogyha nem akar megállni, akkor konokul követi tovább. Akár hazáig is. Sőt, hogyha kell ott tölti az éjszakát a háza előtt szobrozva. Nem akarja hogy a férfi ilyen szomorúan menjen el.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 1:54 pm | |
| *A kislány kérdésére szinte azonnal reagál, ám gondolkodás nélkül, ugyanazon a jeges hangon.* - Soha nem volt gyermekem, hála annak akinek ezt köszönhetem. * simit végig az arcán lévő hosszú hegen.* Megölte a menyasszonyom, az egyetlen embert akit szerettem valaha. *mondja még mindig komoran majd a lányra pillant.* Remélem örülsz, hogy ezt megtudtad, majd hirtelen füttyent egyet és gondolatban közli daimonjával a tervet.* ~Indulunk haza. Nem akarom mégjobban felidegesíteni magamat.~ *gondolatát igazolva el is indul a villanegyedfelé. Ha a lány szolongatja nem érdekli, csak sétál csendben, magányosan, egyetlen társával együtt.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 1:44 pm | |
| *Morgane figyeli a mutatott házat. Nagyon szép környék, az egyszer biztos. Ismét a férfira pillant. Látja a karkötőjét. Tetszik neki, nem hivalkodó. Azt nem szereti. A férfi megint felhozza a sapkáját. Megrántja a vállát és visszaül a hintába. Amikor a kérdésére választ kap, hallja hogy megváltozik a hangja. Hirtelen odakapja a fejét és látja a komorságot az arcán. Tekintete megkeményedik, feláll majd zsebre tett kézzel figyeli a felnőttet. Megint a szökőkútról kérdez. Morgane nem válaszol. Egy kis ideig csendesen figyel aztán megkérdezi.* - Mi van a gyerekével? *Még soha senkivel nem beszélgetett ilyesmiről. De hogyha a férfi megérdemli akkor igenis, jól ki fogja osztani. * | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 1:38 pm | |
| * A kislány meglepően jól tereli a témát, a férfi el is mosolyodik rajta, majd válaszol. De közben mutogatni kezd a távolba.* - Látod ott a távolban azt a szép házat? Na arra lakom én. *mutogat a villaneyed felé, majd ravaszan megszólal.* De leginkább a városban szoktam mászkálni, szeretek üldögélni magányosan a szökőkút meletti padokon. Nem régen ott találkoztam egyik kedves ismerősömmel. *meséli a lánynak majd idegeséggében feltri fekete ingjének az újját, így láthatóvá vállik a szintén fekete karkötője a jobb kezén. A férfi állja a kislány fürkésző tekintetét, majd mikor az felugrik értetlenül mered rá. A lány azonban nemsokára vissza is tér a sapkájával.* - Látom mégiscsak hiányzott a sapkád*kezdi a mondatát, ám még abban a pillanatban a lány a zsebébe gyömöszöli a rózsaszín ruhadarabot.* Tévedtem. *mosolyodik el majd fürkésző tekintettel figyel a lánykára, kiváncsi mi lesz a következő kérdése, ám amikor meghallja azt ledermed, majd pár másodperces szünet után, megszólal.* - Nincs. * csak ezt az egy szót mondja, ám a lány így is furcsán tekinthet a férfire, ugyanis ez az egy szó sokban különbözött az eddigi mondatasitól. Sokkal ridegebb és hvösebb volt, és a férfi arcvonásai is megkeményedtek. Nem sokkal késöbb a szűrke szem férfi ismét megszólal.* - Nagyon érdekel, mi történt a szökőkútnál, hiszen mint már tudod rengeteget időzök arra. Mesélj kérlek.˙ | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 1:25 pm | |
| *Morgane elkerekedett szemekkel figyeli a férfit. Nem tudja elképzelni, hogy felnőtt férfi elhagyja a sapkáját. Körbenéz, de nem lát sapkát sehol. Amikor azonban rájön, hogy őt tulajdonképpen átverték méltatlankodó arckifejezéssel méri végig társát. lehet hogy kisgyerek, de attól nem lehet vele csak úgy játszadozni.* - Elég ennyi. *Még nem járt angliában. Nem is tervezi, főleg ha az embereknek ott, ilyen furcsa neveik vannak. Még a végén, valamit véletlenül rosszul mondana és kinevetnék. Megnézi a férfi öltözékét és abból próbálja leszűrni, vajon milyen ember.* - Nem történt semmi... pedig azt hittem ott volt.. valamiért úgy emlékeztem. Maga hol lakik? *Nem kíván információkat megosztani vele. ne is számítson ilyesmire. A kislány eddig lovaglóülésben ült de most megfordul a hintán. Ő is lökni kezdi magát. Közben látja, hogy a sapkája megszabadult és a homokozóban fekszik. Eléggé piszkos lett de nem szakadt el. A kislány kiugrik a hintából és felszedi ruháját. Leporolja róla a koszt majd visszagyűri a zsebébe. Visszamegy a hintához.* - Van gyereke? | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 1:16 pm | |
| * A férfi követi a lányka tekintetét, és egy darabig ő is az ide-oda rohangáló állatot figyeli. Nem egyszer el is mosolyodik, majd ismét a lányra pillant aki ismét szókimondó. A férfi játékosan a fejére emeli a kezét és elkez tapogatózni. Majd ijedtséget tettetve megszólal.* - Tényleg nincsen sapkám, meg fog fázni a fejem. *majd elkezd mosolyogni, és ismét a lányra pillant, aki a jelek szerintigencsak kiváncsi. Jelen pillanatban a neve érdekli.* - Ó. A nevem... Hát mesélhetnék neked itt most családi re..meséket, de remélem megelégedsz annyival, hogy ez egy angol név. *mondja kissé elgondolkozva majd kis idő mulva ismét folytatja.* Igen azt hiszem szeretem a nevemet. * Ezután ismét a kislányra pillant aki egy érdekes kérdést vet fel. Amit a férfi egyenlőre nem ért, de reméli, hogy a kislánytól szert fog tenni némi információra.* - Nem voltam ott. Miért mi történt? *néz kissé érdeklődve a lányra, majd lassan elkezdi magát lökni.* Húú de régen hintáztam már. *jegyzi meg halkan* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 1:06 pm | |
| *A kislány tovább szemléli a férfit. Nem mesél magáról és nem kezd el kérdezősködni vagy valami témát keresni. Morgane szeme lassan visszavándorol a hógömbre. Rázza a maroknyi üveget majd szemléli hogyan esik le a hó. Aztán a férfi mégis kérdez valamit. A lányka a körülötte rohangáló állatra pillant. Szájában a sapka teljes egészségnek örvend. A kutyus nem foglalkozik gazdájával. Néha megáll és megrázza a szájában tartott ruhadarabot. A kislány elmosolyodik majd a férfira néz.* - Nem fázik a fejem.. majd visszahozza, hogyha talál helyette mást. Magának sincs sapkája. *Körbenéz. Más nincs itt rajhtuk kívül. Ezen egy kicsit elcsodálkozik mert hétvégén szoktak játszótérre járni a gyerekek. Nem az ő dolga.* - Milyen név az hogy Mardhug? Még nem hallottam. Maga szereti? *A daimon neve számára Epi, mert a hosszabb nevet nem tudná használni. minden esetre megszemléli őt is. Majd leteszi mindkét lábát a földre és előre dől. A hógömb bekerül a zsebébe. Suttogóra fogja a hangját.* - Ott tetszett lenni amikor lementünk a szökőkút alá? *A kérdés nem létfontosságú, csak néhány dolog érdekelné.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 12:54 pm | |
| *Amikor megszolítja a lányt, a kutyája egy ravasz trükkel ellopja a rózsaszín sapkát. Úgy tnik a lányka tud bánni a kutyájával, ugyanis nem szalad utánna. Amikor meghallja a kislány kérdését elmosolyodik, ezt szereti a gyerekekben, hogy szókimondóak és őszinték. Még nem tudnak hazudni. Lassan ráemeli a tekinttét a lányra és mosolyogva szólal meg.* - Üdvözletem kisasszony. Mardhug vagyok. Ő pedig egy híúz * pillant a daimondjára* és az Epimetheus névre hallgat. De ha bebecézed azt is megérti. *mondja majd kissé elgondolkodik.* Őszintén szólva nem tudom miét is vagyok itt... csak vagyok. Nem hiányzik a sapkád? *kérdi kis idő mulva.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 12:45 pm | |
| *Morgane hallja Ronnie vakkantását, de nem néz föl, mert azt hiszi, neki szól. Tovább foglalatoskodik a hógömbbel. Próbál rájönni hogy működik. Vagy legalábbis hogy mivel babonázza meg ennyire. Összerezzen, amikor valaki megszólítja. Lábával leállítja a hintát és kíváncsian néz a férfira. Ismerős neki valahonnan. Úgy emlékszik, hogy talán a szökőkutas kalandnál találkoztak de nem biztos benne. Mikor a kis berni mellé szalad, megsimogatja a fejét és elmosolyodik.* - Igen az enyém. *A férfi állatára pillant. Valahogy sejti, hogy daimon lehet. Nagyon szép. Morgane nem tudja megállapítani milyen állatfajba tartozik. De a macskának láthatóan rokona. Érdeklődve figyeli. Közben megint megrázza a gömböt. A csillámos hó megint ellepi a hóembert. Ronnie feltámasztja mellső lábait gazdája fekete nadrágjára és kiveszi kabátzsebéből a sapkát. Nem várja meg hogy a lány küzdjön érte, csak elszalad vele. Morgane fejét csóválva pillant rá. Nem törődik vele, úgyis visszakapja majd, most meg nem használja. Inkább a férfira néz.* - Hogy hívják? Meg az állatát is.. mit csinál itt? *Kíváncsi kék szemei végigmérik a vele szemben ülőt. Nem fél tőle. Ha mégis tenni készülne valamit, a lány elég hangosan tud kiabálni hogy meghallja valaki. Aztán eszébe jut hogy ő sem mutatkozott be.* - Morgane vagyok a kutyusom pedig Ronnie. | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 12:35 pm | |
| *Nem is kell sokáig várnia. Amint feltekint megpillantja a kis szőkét az egyik hintában. Az valamilyen játékkal van elfoglalva. A fekete hajú férfi csendben nézi, majd elmosolyodik.* ~ De régen volt már amikor én még ilyen boldog voltam, mindenki élt akit szerettem hiába nem is ismertem akkor még. Élt. Most már nem, le kell zárnom a multat....~ *önkinzó gondolataiból egy vakkantás ébreszti fel, ami nem is biztos, hogy neki szól. Ám a férfi most már lát is a szemével nem csak néz. A szőke lány kutyája vakkantott rá és daimonjára. A férfi mosolyogva kitöröl egy kósza könycseppet a szeméből majd Epire pillant, tudatva vele, hogy nincs semmi baj. Ezután a lány felé kezd el sétálni. Mikor már hallótávolságba ér , lassan megszólal.* - Szia, szép kutya. A tiéd? *kérdi tőle, majd leül a lány melleti üres hintába.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 12:16 pm | |
| *Morgane csücsül az egyik hintában. Kezében a hógömböt forgatja amit tegnap vett. Még mindig nem tudja letenni. Egyik lába lelóg és lassan löki magát. Nem esik ki, jó az egyensúly érzéke. Szürke kabát van rajta, rózsaszín sapkája, kilóg a zsebéből. Szőke vállig érő haját két csurkába fogta. Hiei ajándéka még mindig a zsebében van. Karácsonyi dalt dúdolgat. Ronnie mellette szaladgál. Már nagyra nőtt. De még mindig teli van élettel. Összevissza rohangál az erdő és a lányka között. Mikor észreveszi a férfit,m csöndesebbé válik. Közelebb megy és közben a farkát csóválja. Felkelti érdeklődését a másik állatka. Morgane nem vesz észre semmit. Tovább csodálja a díszt. Teljesen megbabonázta a kis gyönyörűség.* - Ronnie hol vagy? *Nem néz fel, biztos benne hogy kedvence itt van a közelben. Nem téved. A kis berni éppen a férfihoz ér és barátságosan rávakkant.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Dec. 06, 2009 12:06 pm | |
| *Mostanában nagyon sok furcsa dolog történt a férfival. Előszőr is találkozott unokaöccsével aki az iskola diákja, majd egy volt osztálytársa tünt fel a színen, itt Nellondban. Aztán a megjelenő kisértetvilla nem meszze a mostani lakhelyétől. A bicegő férfi nem unatkozott az elmúlt időszakban. Miért is unatkozott volna. Az elmúlt hetekben rengeteget gondolkozott azon, hogy vajon miért is Nellondban kötött ki. A választ persze maga sem tudja, de szeret itt élni. Pár héttel ezelött még lazán beállt volna a nellondi aurorok közé, azonban most már más a helyzet. A kisértetvilla óta valami megváltozott benne, maga sem tudja mi az, de egészen biztos, hogy történt valami.* ~Mostanában egyre többet sétálgatsz öreg barátom... Öreg? nem vagyok én öreg. ~ *néz csúnyán daimonja felé. De elgondolkozik a hiúz gondolatain, majd halkan felsóhajt és felnéz. Kiváncsi arra, merre hozta a lába. Úgy néz ki most egy játszótérre tévedt. Még nem járt nellondnak ezen a környékén de nem tart semmitől, tudja hogy csak koncentrálnia kell és máris otthon van ha akar. Így csak mosolyogva tekint körbe, hátha felfedez valamit vagy valakit aki maradásra birja.* | |
| | | Spirit Oldevent Diák
Főkarakter : kérdd el ^^ Hozzászólások száma : 152 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani szeretnél csak írj egy üzit, ha elérhető vagyok és máris mehetünk.
Persze, ha válaszolok xD
Ami biztos ^^
'09 November hónap szerepjátékosa cím - Allidon
'09 December hónap szerepjátékosa cím - Allidon
'10 Január hónap szerepjátékosa cím - Allidon
'10 Február hónap szerepjátékosa cím - Allidon
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 2:47 pm | |
| *Ahogy Chris elrántja, hogy Moyra után fussanak, kicsit megbotlik melynek következtében kis híjján pofára esik. Chrisnek kicsit erősebben megfogja a kezét és Moyra után futnak. Mikor odaérnek, majd kiköpi a tüdejét.* ~Nem úgyvan, hogy városon bellül csak 50 km/h a megengedett sebesség határ? Ez meg gyalog közlekedik 300 felett..~ *Kiszuszogja magát halkan, észrevétlenül, majd a lányra néz, aki még mindig sétál előre. Nem érti hová ez a nagy sietség. Nem is érdekli már, nincs kedve semmihez.* - Na lépek. Hello! *Néz Chriszre és int neki egy mosoly kíséretében, majd visszatér szeretett sulijába.* | |
| | | Moyra McFarland Diák
Hozzászólások száma : 56 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 2:39 pm | |
| *Felsóhajt, de egy percre sem áll meg, csak hátrafordul, és elordítja magát. Hangja gúnyos, természetesen.* - A Télapóhoz, hova máshova? *Aztán tovább halad, ugyanabban a tempóban, aztán vagy utolérik, vagy nem. Ő egyedül is képes ellenni, akárhol, nincs rászorulva két utánfutóra.* ~Remélem szépen a helyükön maradnak. Nem kell nekem társaság.~ *Jegyzi meg magában, és csípőre tett kézzel megkerüli Nellondot, és aztán visszatér az iskolába. Sikerült kikapcsolódnia egy kicsit.* | |
| | | Chris Willer Diák
Főkarakter : chriswillerneza@gmail.com Hozzászólások száma : 113 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Dec. 05, 2009 2:25 pm | |
| *Chris elkezd nevetni, majd mikor a távolban meglátja Moyrát, majd Spirit tekintetét, nevetni kezd megint. Pálcáját elteszi, majd gondolkozni kezdett, hogyan is juthatnának gyorsan Moyrához, aki még mindig tovább baktat hátrafordulás nélkül.* - A legegyszerűbb, ha szaladunk *vigyorog, majd magával rántja Spiritet, és együtt a lány után szaladnak. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér | |
| |
| | | | Aeolus Játszótér | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |