Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Betegszoba - Page 17 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Betegszoba - Page 17 I_vote_lcapBetegszoba - Page 17 I_voting_barBetegszoba - Page 17 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Betegszoba - Page 17 I_vote_lcapBetegszoba - Page 17 I_voting_barBetegszoba - Page 17 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Betegszoba

Go down 
+52
Hiroshi Haku
Jaden Parker
Jasmine Demerest
Kasey Jake Ellswood
Diana Lunitech
Desmond Waylan
Nessie di Alsiera
Anita Radoslava
Ayla Madyzyn
Cassandra Waylan
Sarah Lairs
Mila Zelenkova
Játékmester
Lorraine Betranche
Emily Kyra Beawer
Loretta Q. Alvord
Seldrit El Perimd
Laura Wylee
Ann Harvard
Lismine Lockwood
Lina Wierro
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Isidor Tibor
Pierre Bontavier
David Branson
James Ravenwood
Katherine Mary Black
Lizbeth Westlive
Cirus Fedlimid
Sylvia Grozda
Irina Yuliana
Belnis Undomiel
Sepp Dierk
Mariya Zaharina
Daniel Soyler
Valeriel Ravenwood
Nikorina Grozda
Rosetta Waylan
Hunyadvári Szevér
Meriel Ravenwood
Samantha Troops
Anaze White
Stefan Dimitrov
Moyra McFarland
Faylinn C. Luinwe
Rayko S Dragomir - archiv
Leona Arts
Miranda Wilson
Cerridwen Paderau Afon
Ann-Tabitha Serenity
Kalandmester
Cirelin de Sovalon
56 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Betegszoba - Page 17 Illuzionista
Üzenőláda : Betegszoba - Page 17 Tek506f0370868af7782228

Betegszoba - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 3:47 pm

First topic message reminder :

A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!

A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.

Betegszoba - Page 17 Betegszoba1
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

Hozzászólások száma : 1273
Kaszt : Betegszoba - Page 17 Jos
Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

Betegszoba - Page 17 Tek4fa536663e22d3887459

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Júl. 17, 2010 9:04 am

[Dave]

*Liz nevet Daven. És elégedett magával, hogy sikerült kiharcolnia az Óda Lizhez címet.*
-Helyes .. elvégre nekem több közöm van a tánctanulásodhoz .. mint egy seprűnek. ... És melyikünkkel volt jobb táncolni? *Kérdi nevetve.* Azért abba nekem is lesz beleszólásom, hogy hova mehetek egyedül .. de az biztos, hogy mégjobban akar majd vigyázni rám .. de én tudok vigyázni magamra.*Mosolyog, majd hallgatja a történetet.*
-Na tessék .. a fantázia határtalan ... de mi nemis vagyunk ilyenek .. ha tudnák, hogy ott rohangálunk köztük .. huhh mi lenne *Mondja, bár alig tud megszólalni a nevetéstől.*
David Branson
Diák
David Branson

Hozzászólások száma : 899
Kaszt : Betegszoba - Page 17 Mutatvanyos

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Júl. 17, 2010 8:57 am

[Liz]
* David vigyorog Liz szavain*
- Tudod 1 seprűm van....de azt egy kis bűbájjal meg lehet javítani...nos akkor maradok az Óda Lizhez-nél...még a végén fejbecsapsz a könyvvel...*hátradől a széken*
- Arra készülj fel,hogy Pierr az eset után még wc-re sem enged el egyedül...*elégedett mosoly ül ki az arcán.*~Kellett neked pattogni~
- Akkor a strori...még Firenzében történt mikor még nem varázsló suliba jártam de már tudtam arról,hogy nem vagyok hétköznapi.Elmentünk a haverokkal fagyizni és elöttem két kisfiú a boszikról meg a varázslókról beszélgetett.Nem bírtam megállni...beleszóltam az elméletbörzébe.MEgkérdeztem csatlakozhatok-e a beszélgetésbe mert ha hiszik ha nem többet tudok a boszikról mint hinnék. Persze,hogy örömmel fogadtak.Most jön a lényeg. Sam ő volt az egyik a két kisfiú közül azt mondta,hogy ő látta amikor két varázsló kiment a Napra és porrá égett...erre a másik akit Danielnek hívtak ezt hazudta...ő meg három magas fekete köpenyes bácsit látott és szentelt vizet locsolt rájuk mire ők hamuvá váltal...ekkor mondtam nekik...hogy én varázsló vagyok és simán békáva tudom változtatni őket...erre mit csinált James? Elővett egy flaska szenteltvizet és rám locsolta...Sam meg kilököt a Napra...miútan nem égtem el ragyógó mosollyal mondták...nem te nem vagy varázsló...hihetetlen,hogy a muglik miket ki nem találnak rólunk...*Dav elneveti magát a végén. Sosem értette a muglik miért nem hagyják békén a varázsvilágot...*
Sepp Dierk
Diák
Sepp Dierk

Főkarakter : sepp_dierk@windowslive.com
Hozzászólások száma : 1198
Kaszt : Betegszoba - Page 17 Elemista

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Júl. 17, 2010 8:51 am

[Tegnap este még a tornyok közti összecsapások után.]

* Tehát az allidonos fiú a vörös hajú lánnyal a kezében hagyja el a fehér tornyot. Folyamatosan fut, s már erőteljesen liheg, mikor megérkezik a kúria ajtajához.*
~Nem szabad megállnom, most nem! Már csak egy emelet!~ *bíztatja magát gondolatban, s bár futása lassul, s a lépcsőkön csak sétál, mégis hamar odaér a betegszobához. Lábának egy mozdulatával berúgja az istápoly ajtaját. Mikor már a szobában van meglepődve veszi észre hogy ők értek ide elsőként a ma esti csapdába sétálás után. Nem is keresi tovább az ismerősöket segítségért kiállt.*
- Kérem valaki, segítsen! Súlyosan sérültet hoztam!* Amint végez mondatával, megjelenik a gyógyító, s a fiú lerakja a lányt az egyik szabad ágyra. Közli a szükséges információkat a lány gyógyítójával, majd nézi ahogyan az kezelésbe veszi. A gyógyító szakszerűen, precízen és gyorsan dolgozik. Mikor szusszan kicsit, a fiú akkor kérdez tőle.*
- Túléli igaz? *hangja kétségbeesést, féltést tükröz, de csak addig amíg igenlő választ nem kap, és meg nem pillantja a már eltávolított kardot. Hangja komorrá, és forróvá válik, mivel gyűlölet izzik benne.*
- Azt pedig elrakom. Egy áruló kardja, s nem lehet máshol a helye, mint annál akit, illetve akiket bántott. Egy pillanat és jövök. *szavai után a kardhoz sétál. Feleszi, szeme még egyszer átfut a látványmágia tanár nevén. Majd egy szó nélkül kifut a betegszobáról, a kardal a kezében melyen még most is ott virít szerelme vére. Ahogyan a pólóján is. A szobájába érve elrejti a kardot. Nem törődve a többiek furcsa tekintetével. Elkántál pár varázslatot mellyel levédi a kard helyét, s riasztóbűbájt is tesz rá, majd csak ennyit mond.*
- Gaea súlyosan megsérült. Ott van mellette a helyem.* s ismét a gyengélkedő felé fut. Mikor visszaér, már vannak ott páran, csak biccent nekik, s a gyógyító is befejezte a munkálatokat a lánynál. A fiú pálcájának egy mozdulatával odahív egy széke a fal mellől, leül a lány mellé. Kezébe fogja szerelme kezét. Nem szólal meg, tettei arckifejezései mindent elárulnak. És az a könnycsepp is mely megindul a fiú szeméből. S melyet követ talán több száz másik. S a fiú ugyanabban a véres ruhában, ugyanazzal a zihált, testel, de már biztonságban, nem törődve a kijárási tilalommal a lány mellet marad. Talán egész éjszaka. Egy percnyit sem alszik. A felkelő nap hozza meg szemére az édes és felüdítő álmot, mely talán egy új fiú, egy teljesen új Sepp kezdete.*

//Kicsit hosszúra sikerült. Bocsi. Remélem azért sok minden kivehető belőle. S most itt zárom le magam részéről teljesen a nagymesét.//
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Júl. 17, 2010 8:43 am

*Liz csak mosolyod Daven.*
-Kicsit vicces volt .. és nem én tehetek róla, hogy eltörte a lábam az az izé. .. honnan van neked annyi seprűd? .. vagy összeszedted a suliban? *Kérdi nevetve.* Új bűneset történt .. a seprűrabló .. tessék? .. és ki adta a könyvet .. és ki kezdett tanítani .. ki tanította meg a tánctartást? *Mondja durcásan, majd szóba kerül Pierre.*
-Nem .. még nem látogatott meg .. lehet, hogy még nem kapta meg a levelem .. vagy még nem tudja, hogy itt vagyok .. addig jó .. legalább eddig csak két fejmosást kaptam ... tőle már nem kell .. addig jó, míg azt hiszi, hogy jól vagyok. *Mondja a fiúnak .. tényleg nem szeretné, ha Pierre így látná.*
-Persze, hogy mondhatod .. hallgatlak *Mondja, majd felkészül a nevetésre.*
David Branson
Diák
David Branson

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Júl. 17, 2010 8:36 am

* Dav durcássan lehuppan a székre*
- Én egész éjjel töröm magam mert valaki...eltörte minden porcikáját erre mit kapok...kinevetnek...és a seprű is megsértődik*tettet búval és durcássan mondja *...amúgy tegnap 2-szer törtem el a táncpartneremet...*ezen elmosolyodik...*
- Arra gondoltam ha hazamegyek felrakom magam és seprűt a YouTubera...de akkor nem...*elfotj egy mosolyt*
- De azt elmondom,hogy az óda Lizhez átalakult óda a Seprűhoz című művé...*vigyorog egy kicsit majd visszaviszi a seprűt a helyére*
- Pierrke még nem látogatott meg? Ez új...azt hittem mivel prefi egész este itt fog dekkolni...neki szabad...*döbbenten néz maga elé.*
-Meséljek egy vicces storyt? Készülj fel annyit fogsz rajta röhögni...*kérdezi Dav de még nem vág bele a mesébe...*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Júl. 17, 2010 8:29 am

*Liz csak mosolyog .. olyan vicces Dave, amikor mérges.*
-Így van .. neked kellett volna ... de azért elkapom még Pierret is. *Mondja halkan, de nevetve, aztán felpattan a fiú. .. Meg sem tud szólalni, sőt majdnem leesik az ágyról nevetés közben ~érdekes ... de jól csinálja~ Mikor végre meg tud szólalni, bár még akkor is nevet, ennyit nyőg ki.*
-Érdekes ... azért másnak ezt nem mutasd meg ... de a lépések jók *Mosolyog ismét, mert nem sűrűn látni Davet egy seprűvel keringőzni.*
David Branson
Diák
David Branson

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Júl. 17, 2010 8:24 am

* David figyelmessen hallgatja a lányt.*
- Csak egy kérdés...ha így nézel ki amikor jól vagy...akkor milyen az ha rosszul vagy?...na jó inkább nem akarom tudni...*David egy kicsit felkapja a vizet*~ Ez jó...még nekem legyen lelkiismeret furdalásom...~*De aztán nyugodt és gúnyos hangon válaszol*
- Nyugodtan fogd rám az egészet...a csók miatt Pierr annyira összedőlt lelkileg,hogy nem tudod elmenni a harcra így nekem kellett volna vigyáznom rád...de én sem tudtam menni...személyes okok miatt....* hirtelen felpattan a székből.*
- Mivel egész éjjel nem tudtam aludni így gyakaroltam és egy új táncpartnert találtam magamnak...itt is van egy...*elfut a szoba végére ahol érhetetlen okokból ott egyy seprű...ő tegnap egész éjjel egy ilyennel táncolt*
- Hol a könyvet bújtam hol a szeretett seprűmmel keringőztem...na most figyelj*gyorsan körbenéz a teremben. Még mindenki alszik vagy kómában van*~okés akkor csak Liz fog hülyének nézni~
- Szóval egy-két-há-négy-öt-hat-egy-két-há...*és sikerült David ellejt egy hibátlan keringőt...egy seprűvel de ez részletkérdés*
- Nos mivel a tánctanárom épp az ágyat nyomja ki kellet találnom valamit...na hogy tetszik?*kérdezi egy elégedett vigyor társaságában*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Júl. 17, 2010 8:13 am

*Liz épp azon gondolkozik, mikor jön látogatója .. ekkor hallja, hogy nyílik az ajtó. Odapillant, és meglátja Davet. Elmosolyodik, mert elég dühösnek látszik.*
-Szia! Teljesen jól vagyok .. semmi bajom ... csak koptatom az ágyat egy hétig.*Megnézi a szendvicseket.*
-Oh köszi ... nem tudok róla, hogy vega lennék. *Mosolyodik el, majd elkezdi mesélni a sztorit ~Hányszor kell még elmesélnem ebben az egy hétben .. ~sopánkodik magában*
-Igazából az egészről ti tehettek Pierre és te ... mert .... mert nem voltatok ott ... és egy gólem le akart csapni ... és elmenekültem .. de sajna elkapta a lábam és nyílt törés lett a vége. *Mondja, majd a lábára pillant.*
-De büszkék lehettek magatokra, mert legalább ellátták a karom és a vállam is. *Mosolyodik el ismét.*
David Branson
Diák
David Branson

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Júl. 17, 2010 8:07 am

* David trappol a betegszoba felé. A suliban futótűzként terjednek a hírek mint hogy itt még a falnak is füle van*~ Mi a fenéért nem bírt megülni a seggén?! Mindíg pörögnie kell és ez a vége...~* Egy fehér short és egy fekete rövidujjú ing van rajta. Ing csak féig van begombolva.Dühössen ként kézzel kitárja a szoba ajtáját.*~ Remek és itt hogy találom meg...lehet hogy még alszik is...~*Pár pillanat múlva megpillantja a lány élénkvörös tincseit*~ Heuréka!~*Halkan odasiet. Nem akar senkit felébreszteni*
- Lizbeth Westlive mi a jó francot csináltál magaddal?*kérdezi dühös és agoddó hangon.*~ A fal hozzá képest csokibarna...~* Állapítja meg Dav*
- Nem tom kapsz-e itt kaját...de azért hoztam két jó nagy szalámis szendvicset...remélem nem vagy vega..* A lány mellett lévő szekrényre lerakja a szenyákat.*
- Amúgy jó reggelt...ha jónak lehet mondani...szóval higgadtan...mi is történt veled pontossan?*Leül egy székre és türelmetlenül figyeli a lányt*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Júl. 17, 2010 7:56 am

*Liz egész jól töltötte az első éjszakát a betegszobában, leszámítva, hogy minden fájt. Most is arra ébredt fel.~Na de jó ... ezt kell elviselnem egy hétig .... aúúúúúúú.~ ismét összerezzen a fájdalomtól. ~Vajon Pierre megkapta a levelem? ... jöjjön valaki engem is látogatni ... unatkozom~ Gondolkozik magában, mert érdekes lenne, ha hangosan beszélne.*
James Ravenwood

James Ravenwood

Főkarakter : Aurora Valenthe Mediaris
Hozzászólások száma : 527
Kaszt : Betegszoba - Page 17 Harcos_mentalista
Üzenőláda : Betegszoba - Page 17 Tek5177dc5f74bbe7622700

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 8:03 pm

[Nikorina - James]

*Mikor hallja, hogy a lány örül, akkor kicsit elmosolyodik, és mikor Gradan se ellenségesvelük, sem a daimonjával, sem vele, akkor cseppet megdönti a fejét.* - Bármi is történt... Nagyon kimerült lehetsz. *Pislog a lányra, drámaian, a butát adva, miközben a lány nyakán akad meg a szeme. Hiszen ha látható seb, nos, ő látja. Nem szól semmit, csak Gradan felé fordul, hiszen nem tudja biztosan, hogy kié az a karom nyom, majd a kérdésre összevonja a szemöldökét.*
- Ez egy olyan kérdés... Amin nekem is gondolkoznom kell... Július 16, péntek. *Mondja végül, kicsi gondolkozás után, Nikorina tekintetét nézve, meglepődést várva, vagy bármilyen reakciót, hiszen azt sem tudja, hogy miért kérdezhette tőle. De ha megkérdezte, akkor okkal kérdezte. Tehát nem tudja... De ha nem tudja, akkor... hagyjuk. Kicsit aggódónak tűnik a tekintete, és nem látszik, hogy megjátszaná. Nem mintha látszana is rajta bármikor, ha valamit megjátszik, hiszen tökéletes színész... De most sem látszik semmi, minden esetre, főleg, mert tényleg aggódik.*

// Fagyika //
Nikorina Grozda

Nikorina Grozda

Hozzászólások száma : 2638
Kaszt : Betegszoba - Page 17 Druida
Üzenőláda :
<3 A Nikorinát jelképező sárkány <3
Betegszoba - Page 17 QHl7
Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 7:54 pm

[James - Nikorina]

*A "csipkerózsikám" megszólításra nagyon-nagyon halványan, de azért elmosolyodik - most mintha nem zavarná őt ez a fajta becézés...*
-De.. igazából... örülök neked. *Leheli, elég halkan beszél, egy pillanatra lehunyja a szemét. Külső sérülés nem látszik rajta, eltekintve attól, hogy a vállán, nagyon közel a nyakához mély karomnyomok látszanak... Gradan karmainak nyoma, a daimon kínjában karmolt bele a társába, miközben Cruciatus-szal kínozták őket. Gradan óvatosan Deanne felé fordítja a fejét, halkan mormog valamit, de nem fenyegető, úgy tűnik, nem zavarja igazán a kutya. Fura...*
-Nem... Maradj, kérlek. *Rázza meg a fejét Nikorina, a daimonokra szinte oda sem figyelve.* Várj... előbb én kérdezek. Hanyadika van ma? *Úgytűnik, eléggé időzavara van, de ez nem csoda. Amíg james meg nem mondja a pontos dátumot, addig nem is mondja el, hogy mi történt.*
James Ravenwood

James Ravenwood

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 7:48 pm

[Nikorina - James]

*Jó-jóó, hát nem tudhatta, hogy mikor kel fel a lány. Mikor elkezd mocorogni, kicsit elmosolyodva figyeli tovább, majd amikor a lány eléggé mulatságos ébredést mutat be neki, majdnem elneveti magát. Sőt, mi az, hogy majdnem? Kissé fel is hangzik a kuncogása. *
- Igen én, csipkerózsikám. *Köszönti kedvesen a lányt, de azért látja a zavart rajta így megadóan hátrébb húzódik.* - Úgy kérdezed... Mintha nem is örülnél nekem. *Böki ki a fiú, kiskutya szemeket vetve a lányra, miközben Deanne Gradan felé piszmog, ismerkedni, békíteni, mikor hogy. Kutya-macska, vagy mi a szösz, de ő igazán kedvesen közeledik a szintén beteges cicushoz.*
- Elmenjek? *Kérdezi, azért őszintén reménykedve, hogy nem igen lesza válasz. Mert hát, ha ige a válasz, akkor ez igazán rapid találkozás volt. * - Mi történt veled? Csak azt tudtam, hogy itt vagy, de azt nem, hogy miért... Mi a bajod? *Tényleg mit sem tud az egészről, kellően friss viszont az agya arra, hogy befogadja az információkat. Már ha Nikorina nem zavarja el.*
Nikorina Grozda

Nikorina Grozda

Üzenőláda :
All I Need
Final Destination

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 7:35 pm

[James - Nikorina]

*Annyira nem alszik mélyen, mert a legutóbbi adagot az álom bájitalból legalább hat órája kapta... Tehát már eléggé közel jár ahhoz, hogy felébredjen. Gradan egy icipicit megrezdül, mintha megérezné, hogy James itt van. A fiú hangjára a lány is megrezdül, most már tényleg kezd magához térni... Pár percet még várni kell azért arra, hogy ki is nyissa a szemét, de ahogy felnyög, na, az határozottan utal arra, hogy mindjárt magához tér...*
-Mégkétpercet... *Nyöszörgi, majd azért ki is nyitja a szemét... Az első, amit meglát, az James arca.* James? *Úgy tűnik, a fiú látványa éppen elég arra, hogy teljesen felébredjen. Kék szemei eléggé nagyra kerekednek. Gradan szintén magához tér, bár nem nagyon hajlandó megmozdulni.*
-Hogy kerülsz te ide? *A lány hangja eléggé elhaló, gyenge, de ez nem éppen csoda. Közben végig azon gondolkozik, hogy James honnan tudta, hogy ő ide került... A végén arra jut, hogy biztosan Aritól kapta az infót.. Bár Nikorina nem igazán tudja, hogy kik voltak a tanúi a visszatérésének. Bella arcára emlékszik... De a többiekre nem nagyon.*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 7:31 pm

Kat

*Örül, hogy a lány elviszi a levelet, reméli nem olvas bele. Bár semmi nincs benne, csak leírta a tényeket. Úgylátszik a lány észre vette a fájdalmat Lizen, ezért megszorítja a kezét.*
-Ne aggódj .. mindjárt jobb lesz.* Mondja, mert látja a lányon, hogy aggódik érte.*
-Ezt a kezemet szoríthatod .. ennek semmi baja .. még*Mondja nevetve.*

//Fagy//
James Ravenwood

James Ravenwood

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 7:27 pm

Nikorina-James

*A fiú egy könnyed mozdulattal int a lányok felé. A hátán ott vana gitárja, nyomában a daimonja, de most másvalakihez jött. Hogy honnan tudja, hogy itt van? Jó, hát ez egy nagy titok marad. Mert a megérezte talán túl nyálasan hatna. Mikor továbbsétál, megáll a lány ágya mellett. Nem nagyon akarja a lányt felkelteni, így csak tekintetével figyeli őt. Hát... Továbbra is elég nyúzottnak tűnik, ahogy a daimonja is, ami egyszerűen rémesen fest, még a gazdájához képest is. *
- Mi történt veled? *Mondja halkan, miközben a daimon is odaszaglászik, érdeklődve. Sajnálja a lányt, ahogy Gradant is, ez természetes. Inkább nem szólal meg, csak szomorú pillantásokat vet a társára, aki lassan a lány fölé hajol, de nem zavarbaejtő közelséggel, csak vizsgálja az arcát, tekintetét.*
- Ébredj csipkerózsika... *Mondja mégegyszer, egy kis mosollyal, de a csók elmarad. Fél, hogy a macsakdaimon még holtából is megnyúzza. Na meg a gazdája, nem akarja őt felzaklatni.*
Katherine Mary Black
Diák
Katherine Mary Black

Főkarakter : pasztor_bianka@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1963

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 7:26 pm

*A lány csak bólint. Arcán együttérzés látható.*
- Nagyon sajnálom, ami veled történt, és szívesen elviszem neki a levelet. *Átveszi azt, majd óvatosan a táskájába rakja. Hogy el fogja-e olvasni? Nem, kíváncsi, de nem olvasná el az egyik legjobb barátnője személyes levelét. Liz arcát látva megszorítja a kezét. Csak óvatosan, nehogy azzal is fájdalmat okozzon. Liz picit törékenynek tűnik, de Kat szemében ettől még hős a lány.*~Legalább ő ott volt, nem úgy mint én.~* Még mindig Liz kezét szorítja, eléggé megviseltnek tűnik.*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 7:17 pm

*Megpillantja Katot belépni, majd látja, hogy felé igyekszik. Nagyon megörül.*
-Szia Kat! Igazából csak annyi, hogy egy gólem elkapta a lábamat, így nyílt törésem van. De nem gáz. Viszont írtam egy levelet Pierrenek. Megtennéd, hogy elviszed neki? Elég, ha bedobod a szobájába. ... Köszi* Azzal előkotorja a levelet és Kat kezébe nyomja.*
-Nagyon hálás lennék.* Mondja mégegyszer, nyomatékosítva az előbbi köszönömöt, majd összerándul a fájdalomtól. ~aúúúúúúúúú. .. nyugi nincs semmi baj ... el fog múlni.~ De az arcáról nem tűnik el a fájdalom.*
Katherine Mary Black
Diák
Katherine Mary Black

Főkarakter : pasztor_bianka@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1963

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 7:12 pm

*Éppen sétálgat, amikor meglátja a Betegszobára bevonuló Lizt. Rögtön el is felejti, mi volt az eredeti célja és belép. Biccent az ott lévőknek, majd Lizhez lépked.*
- Szia Liz! *Halkan beszél.* Mi történt veled és hogy vagy? *Eléggé hülye kérdések, de ettől valahogy picivel jobban érzi magát. Arcán semmi mosoly nincsen, csak a fáradtság, kialvatlanság és az aggódás, ami Liznek szól.* -Segíthetek valamiben? Vagy? *Leül Liz ágya mellé, egyenlőre nem tudja, hogy mi a baja, ezért nem mer hozzá érni sem, hisz nem akar fájdalmat okozni. Arcát a kezébe temeti. Nem sír ő, csak fáradt. Nagyon halkan sóhajtozik, nem akarja megzavarni az itt tartózkodó betegeket. Kíváncsi, hogy mi történt a lánnyal ma. Szeretne neki segíteni, amiben csak tud, de mostanában haszontalannak érzi magát.*
Lizbeth Westlive
Diák
Lizbeth Westlive

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 6:57 pm

*Liz érkezik a betegszobába. Nem egyedül, hanem Cirus támogatja. Amikor megérkeznek leül. Várja, hogy valaki ellássa. Nagyon fáj a lába, de a fájdalom újabban nem új neki. Ha már itt van, lehet, hogy megkéri a gyógyítót, hogy a kezét és a vállát is lássa el. *
-Jónapot. Igazából mint látható nyílt törésem van, de múltkéten ráugrott egy farkas a karomra .. és szerdán pedig beleharapott egy lószerű lény. *Miután ezt elmondta, lekezelik, majd Liz csak fekszik. Nem tud tétlenül maradni, elkezd írni egy levelet.

Kedves Pierre!
Ne haragudj, de ismét megsérültem. Ne aggódj .. semmi komoly, csak egy nyílt törés. Ha gondolod jöhetsz meglátogatni, de nem fontos ... csak ha ráérsz. Amúgy nem tűnök el, mivel lábra sem tudok állni. Puszil Liz

*Miután kész a levél, összehajtja és leteszi maga mellé.*
Nikorina Grozda

Nikorina Grozda

Üzenőláda :
All I Need
Final Destination

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 6:55 pm

*Nikorina lehunyt szemmel, krétafehéren fekszik az egyik ágyon... Már hétfő óta. Azóta nagyjából annyi változás volt, hogy tegnap este magához tért egy rövid időre - és pont akkor volt bent nála Rosetta, aki meglátogatta. Sajnos a kobold lánynak nem lehetett kellemes az élmény... Mert Nikorina, visszemlékezvén Gaby csúfos halálára, hányt egy sort (és mivel étel egyáltalán nem volt a gyomrában, hát epét - eléggé kellemetlen.) Szegény Rosetta... Nikorina azóta felváltva kap Béke Elixírt és Álom bájitalt. (Hogy kicsit muglisabban fogalmazzak: nyugtatót és altatót kap.) Rá is fér... Az arca még mindig beesett kicsikét, de talán már van valami kis gyenge színe. Meg fog maradni... Gradan mellette hever, bundája, gyönyörű bundája loncsos és gubancos. Az ágy mellett, az éjjeliszekrényen van két pohár, kétfajta, fentebb említett bájital van bennük, illetve van még egy kis tea is, meg némi keksz. Komolyabbat egyenlőre nem ehet, mert az kellemetlen lenne, tekintettel a gyomorforgató emlékre, amit átélt... A biztonság kedvéért ott van a lavór is az ágy mellett, de remélhetőleg jobban lesz most már, ha újra felébred.*
Cirus Fedlimid
Diák
Cirus Fedlimid

Főkarakter : momate@citromail.hu
Hozzászólások száma : 26
Kaszt : Betegszoba - Page 17 Nincskaszt
Üzenőláda : Újra aktív lettem Razz

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 6:46 pm

*Cirus lép be a betegszoba ajtaján. Neki kutya baja nincsen, csak Lizt támogatja el az egyik ágyig.*
-Nos, jó pihenést Liz, gyógyulj mg hamar. *Majd arcán egy halvány mosollyal, sarkon fordult és elment.*
Sylvia Grozda

Sylvia Grozda

Hozzászólások száma : 300
Kaszt : Betegszoba - Page 17 Mentalista
Üzenőláda : #694489

A Dangerous Mind

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeVas. Júl. 11, 2010 7:07 pm

-Nem tudom... Lehet, hogy jobb lenne. *Válaszol Belnisnek, majd amikor a belsis lány azt kérdezi, hogy tényleg meghaltak-e a szakvezetők... Arra komoran bólint. Ő nem hazudna sohase - igaz, hogy pletykafészeknek tartják, de ha kell, tud halálosan komoly is lenni. Amikor Belnisből kitör a sírás, együttérző arccal kezdi el simogatni a lány vállát, vagy valami olyan részét Belnisnek, ahol nincsen kötés, mert nem akar fájdalmat okozni... Ő maga is megrendült, amikor meghallotta a szörnyű hírt. Annyira azért nem, mint Belnis, de őt is megrémítette ez a fordulat... Mintha Damoklész kardja lebegne az iskola felett, teljesen olyan az egész. Gaby gyomra akaratlanul is összerándul, ha arra gondol, hogy úgy érzi: a halál, a végzet minden egyes nappal közelebb jön... De ő ki fog tartani a végsőkig.*
-Rendben, pihenj csak... Jóéjt! *Bólint Belnis szavaira, majd feláll, kifelé indul. Azt nem mondja ki, hogy ő is reménykedik azért, hogy Nikorina jól van, mert minek? Érzi, hogy nem halt meg az unokatesója, és ez neki elég megnyugvást jelent. Az igaz, hogy a fekete arkangyal továbbra is fogoly, de gaby reménykedik abban, hogy minden jóra fog fordulni. Amint kiér a Betegszobából, sietős léptekkel a Fehér Torony felé veszi az irányt, hogy ő is nyugovóra térjen.*
Belnis Undomiel
Diák
Belnis Undomiel

Főkarakter : belnis.undomiel@hotmail.com
Hozzászólások száma : 294
Kaszt : Betegszoba - Page 17 Vandor
Üzenőláda : Játszunk?Razz

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeVas. Júl. 11, 2010 6:57 pm

*Belnis szemével végig nézi, ahogyan a lány lassan és kissé bizonytalanul az ágy melletti székre leül. Látszik rajta, hogy nem éppen kellemes híreket fog vele közölni. Amikor megkérdezi tőle Gaby, hogy elengedik-e az orvosok, furcsán néz vissza.*
- Engem az nem érdekel. Nem tudok, úgy itt lenni, hogy a többiek lent harcolnak én meg semmit nem tudok tenni értük. *Elszorul a szíve és most látja be igazán, hogy ha el is megy innét, akkor nagyobb bajt okozna csak, hiszen hátráltatná a többieket, nem pedig segítené őket előrébb.*
- Itt kell maradnom igaz? *Teszi fel a szörnyű kérdést, amire már magától is tudja a választ. A fiatal eramiros lány ismét csak tétovázik, de elkezdi lassan elmondani a szörnyű híreket.*
- Hogy meghaltak a szakvezetők is? *Ez üti meg a legjobban a fülét. ~Meghaltak? Nem, ez nem lehet.~ *Sírógörcs tör rá hirtelenjében és ökölbe rándul a keze. Mit fognak ők ezek után kezdeni? Maga sem tudja. Hiszen meghaltak azok az emberek, akikre felnézett mindig is. Kaen el Jericho, az igazgató. És most már Evan Darian is, a szakvezetője; A hírhedt démon vadász. Akiktől rettegett, és nagyra tartotta őket. Zokog és egyre csak zokog. Nem tud mit kezdeni magával. Gabyt már észre se akarja venni. A hír lesokkolta. Pár perc és kezd megnyugodni, de csak kívül, mert belül, megszakadt a lelke. Ismét.*
- Ne haragudj, de most egyedül szeretnék lenni. Jobb lesz ha most lefekszem aludni. Talán jobban feltudom dolgozni a történteket. *Tagoltan beszél, mert fáj minden szó, amit kiejt.*
- Remélem Nikorinának nincs semmi baja. Majd ha felépültem, kiszabadítjuk. *Közli maga biztosan, mert bosszút akar állni mindenért, amit tett a Sötét Nagy Úrnő vele és barátaival.*
Sylvia Grozda

Sylvia Grozda

Hozzászólások száma : 300
Kaszt : Betegszoba - Page 17 Mentalista
Üzenőláda : #694489

A Dangerous Mind

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitimeVas. Júl. 11, 2010 6:42 pm

*Leereszkedik a székre Belnis ágya mellett, és rámosolyog a lányra, bár a szeme nem mosolyog, ahhoz túlságosan megviselték a korábbi események.*
-Biztos vagy benne? A gyógyítók elengednek? *Kérdezi óvatosan, aztán meghallja Belnis kérdését. Hogy mi történt, mióta itt van. Gabyarcáról lefagy a mosoly... ebből már sejtheti a Belsirionos, hogy eléggé nagy baj van.*
-Hát... *Kezdi tétovázva, gyorsan végigpörgeti az agyában, hogy mi is történt.* Meghaltak a szakvezetők, a Sötét Nagyúrnő végzett velük. Aztán... ma szerdán... Elrabolták az unokatestvéremet, Nikorinát a gonoszok... Nikorina az egyik arkangyal, tudod. *Mondja, a szeme fájdalmasan fénylik. Nem kellemes ez a beszélgetés, de Belnisnek tudnia kell róla... Hiszen ő is a csapat tagja.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 17 Icon_minitime

Betegszoba
Vissza az elejére 
17 / 24 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24  Next
 Similar topics
-
» Betegszoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Első emelet-
Ugrás: