Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 43 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 43 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Északi torony - Titkos padlás | |
|
+88Titokzatos idegen Speranza di Bagliore Sasha Lupinien Adam Kerphina Gabriella Ophelia Milena Lincoln Lawrence Ivona Ivanovna Isabella Newton Samuel J. Colwell Villámléptű Athanar Mila Zelenkova Evelyne Oriole Raven Blackmoon Caleb Dawson Ivo Todorka Ayla Madyzyn Aurora Valanthe Mediaris Daran Fila Chirs Molly Grozda Aleksandar Grozda Andrea Tabassum Hua Xiangfeng Andréa Bontavier Miley Hortingberg Atum Malah Johnny Lecker Estera Linnet David Branson Lola Hugley Lumiére el Michelle Nicolas Demerest Bianca Phelps-Blamely Aeryn Baker Martin Silent Patrick Baker Belnis Undomiel Clare Sparkle Jack Darkfield Tim Leopold Emily Kyra Beawer David Robert Beawer Mary N. Juliett Amelia Davenport Ariadné Tanith Lizbeth Westlive Nemes Kida Caroline Johansson Saniyya E. Miguela Eva Katherine Mary Black Rufina Roksana Roseberg Maggie Foster Larissa Ravenwood Senna Marsine - archiv Kalandmester Senilla Rachel Roseberg Petra Alexis Yordan Lola Lois Burn Laura Wylee Shiwo Altolos Selena Angel Demetria Evangelos Yasmine S. Moore Spirit Oldevent Rayko S Dragomir - archiv Aleksandar Stefan Andrey Bogdan Missy de Vontier Alessy de Vontier Crissy de Vontier Pierre Bontavier Leona Arts Rosalie Hooper Celso Eustorgio Bonifacio Blanche Ravenwood-archiv Samantha Troops Aaron Drawer - Allidon Miranda Wilson Elisaveta Mira Katerina Svetlana Elizabet Kingston Sean Randy Zealot Concordia Xanto Hunyadvári Szevér Katerina Shezhana Varvara Aali White David Grivalt Ann-Tabitha Serenity Cirelin de Sovalon 92 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Északi torony - Titkos padlás Vas. Júl. 12, 2009 3:58 pm | |
| First topic message reminder :Kevesen találják meg azt a kis rejtekajtót, ami a Kilátóba felvezető lépcső mögött nyílik. Vasajtóról van szó, de mégsem olyan nehéz hála a mágiának. Egy kis fémretesz eltolásával, könnyedén be lehet jutni, de persze kiszúrni magát az ajtót már egyáltalán nem ilyen egyszerű. Az ajtó egyébként egy méter magas, tehát nem lehet kinyújtózkodva beférni rajta, habár koboldok előnyben vannak. A sima diákoknak kicsit össze kell húzni magukat, afféle Aliz-csodaországban utánérzés. Belépve már látni is a kis helyiséget, ami végül is annyira nem is kicsi, sőt mondhatni meglepően nagy, ahhoz képest, hogy a toronyban talált helyet magának, vélhetően tértágító bűbájjal kezelték. Kinézetre olyan, mint egy átlagos padlás, tele van lomokkal, régi holmikkal, és nem kevés itt a por sem. Akkor se lepődj meg, ha kósza pókokba botlasz, hisz ők szeretik a félhomályos sarkokat. Van itt régi, kissé fals zongora, vázák, kihajított cipők, ósdi szekrények, antik külsővel. De mégis...ki tudja mire bukkansz a sok lom között, talán egy régi lakó naplója is itt hever, és afféle legenda is szól a helyről, hogy az elveszett holmik is itt találnak végső lakhelyet, tehát lehet, hogy az elkallódott pennádat is megtalálod is. Bár, hogy hogyan került ide, az rejtély marad...talán örökre. Szóval a sok lom között, akár még becses, titkos, különleges tárgyakat is találhatsz. A falakon nincs fényforrás, se lámpa, se egyéb, hisz ritkán jár itt bárki is. Akad 1-2 poros kép, de ide a portrék se túl gyakran szoktak ellátogatni. Egyetlen kis ablak van, körülbelül 20 centi átmérőjű kerek darab, afféle, mint a hajók ablaka. Nem sok fény szűrődik itt be, főként éjszaka, akkor szinte vaksötét van... írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 31, 2010 6:10 pm-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Raven Blackmoon
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 247 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Dec. 06, 2011 4:18 pm | |
| *A padlásra téved fel, mert véleménye szerint a végletek rejtik a titkokat, mint mondjuk a pince, vagy a padlás. Nem mintha túlságosan lekötnék a rejtélyek, látnokként úgyis sok dologra magától rájön, vagy kiszedi a társaiból. Egyszerűen most csak erre tévedt, mert még nem járt itt. Raven ismét hófehérben van, pedig nagyon koszolódik a ruha, de mégiscsak ez az ártatlanság színe, szeret jókislánynak tűnni. Alatta persze szigorúan fekete melltartót és bugyit hord, de ezt ugye még nem lehet tudni, mert olyanfélét, ami nem látszik át a fehér selyemruhán. A padlásra felérve hümmög, itt nem nagyon lehet leülni, minden csupa por, ocska , értéktelen holmik. Már éppen sarkon fordulna, amikor neszezést hall. Egy cseppet sem fél, ha egy patkány, akkor eltapossa, diákokkal nincs gondja, ha pedig valami nevenincs szörnyeteg, akkor kipróbálja rajta azt, hogy arannyá változtatja a vérét, vagy egyéb nyalánkság. Raven drága nagyon magabiztos, egyszer az lesz a veszte, hogy bármit el tud pusztítani, de egy pofonba belehalna, tehát védekezni sosem szokott.* Halihó... *Húz pálcát, és csilingelő kacajjal dob egy robbantó átkot az egyik sarokba. Egyenlőre észre sem veszi Calebet.* | |
| | | Caleb Dawson Nellondi polgár
Főkarakter : Isabella Newton Hozzászólások száma : 95 Kaszt : Üzenőláda : Teljes kép
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Dec. 06, 2011 4:11 pm | |
| *Eltévedt. Caleb eltévedt. Eddig még csak remélte, de most már biztos, hogy eltévedt. A helyzet az, hogy eléggé náthás és felkereste az iskola gyógyászát, azonban most valahogy nem sikerült úgy kijutnia a kastélyból, ahogyan eltervezte. Kínos. De ha már itt van, kihasználja a lehetőséget és csillapítja határtalan kíváncsiságát. Az egyik felfelé vezető lépcsőt választja, ami úgy tűnik, hogy valamiféle titkos padláshoz vezet, vagy valami hasonló. A lényeg, hogy izgalmas legyen! Juhhé! Amúgy a srácon egy egyszerű vajszínű lógós nadrág van és egy barna pulcsi. Hosszú, raszta haja össze van fogva, mint általában mindig, zsebei pedig tömve vannak, oldalán egy lógós válltáska. Kezében pedig zsebkendő, ugyanis ahogy besétál a padlásra, a portól egyből tüsszögni kezd és az orra is megindul. Yeah!* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Dec. 06, 2011 4:06 pm | |
| - Hm... haszontalan... ez is... ez is... na, ez még lehet, hogy jó lesz valamire! *Lelkesen túrja át a kacattömböt, egymás után dobva el a dolgokat, viszont aztán talál egy gyöngysort, és hatalmas vigyorral dobja bele a háta mögött lévő zsákba, amibe gyűjtöget. Kicsit olyan, mintha kukázna, de azért ez mégiscsak tisztább... és ezek a dolgok már úgyse kellenek senkinek, neki viszont kész kincsesbánya. Mondhatni a kedvenc helye az egész iskolában, amiért rettentő hálás, hogy rátalált. Szinte teljesen el van tűnve a kacathegyek között, csak a hangja alapján lehet beazonosítani, hogy körülbelül hol. Hosszú haja lófarokba van kötve, így hátulról elsőre akár még lánynak is nézhető, hiszen még a hangjáról sem lehet teljesen egyértelműen eldönteni, de fiúról van szó. Fiúról, méghozzá egy magas, vékony darabról, aki barna ruhában pompázik, a fején pedig, csak hogy még összezavaróbb legyen, egy csillogó aranyporral díszített barna kendőt is visel.* |
| | | Ivo Todorka
Főkarakter : Mira Todorka Hozzászólások száma : 99 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Nov. 15, 2011 5:36 pm | |
| -Jobb meglepetésként részesülni a dolgokból. *nagy mosoly.* -Én is megyek veled, nekem is kellene egy kicsit tanulnom, meg a házit megírni. *Azzal együtt mentek le a padlásról, a hálótermekhez érve elköszönt Pannitól, majd ő is ment a hálóterméhez.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Nov. 15, 2011 5:31 pm | |
| -Rendben, akkor majd egyszer-kétszer megejtünk egy ilyen partyt. Hú, hát apu tombol, és én is, csak máshogy... *neveti el magát csintalanul, majd tovább szopogatja a nyalokát* -Apu amúgy mindig mindent kifizet, nagyon gavallér, meg iszonyú szigorú, viszont sokszor csak azért teszi ezt hogy ne érje szó a házunk elejét, szóval én ilyen vagyok, amit nem szeret, de imád engem valahol, csak nem mutatja úgy ki mint egy rendes ideális apuka. Rengeteget dolgozik azért hogy meg legyen az egzisztenciája a családunknak, meg mindene, szerintem titkon fiút is akart volna, aztán valahogy mégis én sikerultem, de azért szeret, legalábbis remélem... *mondja kicsit szomorúan, mert azért arra emlékszik csak hogy soha nem mehetett sehova, minden meg volt folyton tiltva, pláne hogy ezek a csintalanságokat is azért vannak csak hogy valahogy magára felhívja a figyelmet* -Ja, és hogy miket müvelek? Hajmeresztö dolgokat...de nem lövöm le elore a poént, majd valamikor úgyis eljössz és akkor szemtöl-szembe a részese is lehetsz akár, meg hát láthatod majd.*mondja mosolyogva, majd ami még maradt az édességböl elnyalja, majd feláll, azt a könyvet amit elötte lerakott magához fogja és daimon ocelotja közben a nyomában feltápászkodva minden lépését követve pár lépést tesz a padlás lejáró felé, majd megkérdi.* -Nekem lassan mennem kellene kicsit tanulni még majd az órákra, meg házit irni, ilyesmi, lenne kedved elkísérni esetleg? Vagy szeretnél még itt maradni? *kérdi a fiútól, majd ha az maradna akkor elköszön Ivotol és egyedül a adaimonjával, ha meg megy vele, akkor igy kettecskén indulnak le a padlásról* |
| | | Ivo Todorka
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Nov. 15, 2011 5:14 pm | |
| -Megígérem, hogy egyszer elmegyek, csak szólj előtte, hogy mikor és hol lesz. Már előre látom miket fogunk művelni ott. *mondja kacagva, s idővel már rég elfogyott a szájában a cukor.* -És miket művelsz ezeken a partykon? Apukád nem dühös ilyenkor? *kérdezi egy kicsit komolyan, nem akarja, hogy megharagudjon rá az apukája vagy esetleg a rombolásokat kifizettetné vele. Hiszen most nincsenek olyan jó anyagi helyzetben, hogy finanszírozni tudná az esetleges károkat, ha lennének.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Nov. 15, 2011 4:57 pm | |
| -Akkor majd egyszer el kell jönnöd egy ilyen sznob partyra amikre az apám szokott járni, mert nagyon elszoktam oket rontani. Viszont mindig habos-babos ruhába öltöztetnek fel, ami az alkalomhoz illö, meg minden, de a végére mindig úgy nézek ki mint egy hajléktalan. Egy nagyon kedves és vicces hajléktalan....van egy haverom aki hasonló beállítottságú mint én, úgyhogy igencsak klasszul összeszoktuk rombolni azokat az estélyeketl...mindenképp majd egyszer el kell jönnöd....ígérd meg...jó? Es nagyon beletrafáltál, imádok játszani, csintalanságokat müvelni meg mindent amit nem szabad, vagy tilos....afféle modern úttörö vagyok sok mindenben ...*kacag fel, majd a fiúra néz és el is mosolyodik* - Jó hogy téged ez nem zavar, ebben is más vagy mint az itteniek szerintem....*mondja, majd ismét a szájába veszi nyalókáját, mert érzi hogy talán túl sokat beszél most, az meg hát illetlenség talán* -Félreérteni? Es te nem vagy fura? Azt nem hiszem el, mindenki a mag nemében, vagy valamiben igenis az....*veszi ki a szájából a nyalókát és felel azonnal a fiúnak, majd csettint egyet mint ha jó édes lenne a nyalóka és nagyon finom, majd újra lóbálni kezdi lábát* -Ertem, akkor tényleg inkább ne jósolj, de az tök klassz ha minden más megy, meg majd az is idövel. ...Nos, hát, a mentalizmus az valahogy nálunk családi szokás, apám nekromanta-mentalista, szóval ezért lettem én is az , anyám meg illuzionista, én meg imádom az aurormágiát meg nyomozgatni, kalandozni, meg az emberek gondolatait kifürkészni, esetleg irányítani öket, ilyesmi, úgyhogy igencsak tetszene valami ehhez kapcsolódó munka majd valamikor. *mondja kicsit komolyan, mert ezt nem akarja most elviccelni, ez tényleg igaz, ez nagyon de nagyon érdekli, szóval ezért is van az hogy az aurormágiáról ha van kedve szívesen olvasgat* |
| | | Ivo Todorka
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Nov. 15, 2011 4:39 pm | |
| -Mutasd majd meg. El tudom képzelni milyen lehet egy partyt szétbombázni puncsos lufikkal. Hát ha szereted a tréfákat az nem baj. Legalábbis nekem nem baj. Addig is bearanyozod az unalmas napjaimat. *mondja mosolyogva, a lány szemébe nézve, majd folytatja.* -Igen, jós vagyok. Hát elég érdekes. Én nem vagyok fura, de majd meglátod, ha egy kicsit közelebbről is megismerjük egymást. Ezt nem félreérteni. *mosoly* -Tudok kártyából, gömbökből, a kávézaccból is jósolni. Még most nem jósolnák a tenyeredből, mert az még nem mindig az nem mindig sikerül. Mármint az nem sikerül benne, hogy valós legyen, mert amit még jósoltam valamikor beteljesült, valamikor meg nem. De majd itt a suliba úgyis kitanulom. *Nézi a lány reakcióját.* -És most te mesélj! Milyenek a mentalisták? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Kedd Nov. 15, 2011 4:21 pm | |
| //olvadozunk ismét//
-Okes, felelölem benne vagyok. *feleli a fiúnak hogy máskor is persze hogy talizhatnak, majd folytatja a választ amikor Ivo az uriembereket akarna neki bemutatni.* -Az uriembereket meg nem nagyon kedvelem annyira, valahogy nem illenek azt hiszem hozzám, de például az apám egy angol lord, a maga nyugodtságával és elökelöségével. Néha olyan vicces szokott lenni a frakkban amikor tárgyalásos estélyre megy ami egy bál vagy ceremóniára van építve, mert én ismerem azt az oldalát is amikor a kertben basebalozunk vagy teniszezünk, és olyan nagy a kontraszt hogy az igen csak mosolyogtató. De ha van kedved, akkor már csak muriból is jó lenne egyszer ha ezt foganasítanánk, mert annyira klassz lenne egy ilyen sznob partyt szétbombázni puncsos lufikkal vagy ilyesmi. Lehet hogy fura neked hogy egy ilyen szeleburdi csajnak ilyenek járnak a fejében, de majd rájössz hogy tényleg jó muri lehet ez, majd megmutatom, jó? *mosolyodik, majd neveti el magát, miközben elkezdi lóbálni lábát akárcsak a kislányok szokták, miközben rágózik és néha eregeti továbbra is a lufikat a rágóból, ez valahogy olyan mint egy szó átadás, vagy ilyesmi.* -Nem zavar, az jó? Már ezzel is szimpibb vagy nekem....*mondja kedvesen, majd kiveszi szájából a rágót és kinyit egy nyalókát, majd azt kezdi el nyalokatni, meg forgatni a szájában, miközben a fiú kacsintását meg huncut mosolyát kedvesen nyugtázza magában... majd folytatja a válasz adás áradatot, ahogy az töle már kezdheti megszokni a fiú* -Hú, hát igaziból csak úgy feltévedtem, mert erre még nem nagyon jártam. Jós vagy? Hú, az milyen? Még sosem találkoztam jóssal? Persze van itt sok diák aki az, de félek velük barátkozni, mert olyan babonásak hogy az csak na, meg hát furák, még nálam is furcsábbak, és szinte rémisztö is van közöttük... remélem te nem az a fajta vagy...de tényleg, mesélj, milyen ez a dolog....mármint hogyan jósolsz? Tényleg gömbökböl, meg csontokból, meg mindenfélékböl tudsz amúgy? Még kávézaccból is? Jósolsz nekem a tenyeremböl? Olyan izgalmas lehet....légyszi... *kérleli a fiút, majd tovább lóbázza a lábait, miközben hagyja hogy a fiú is szóhoz jusson* |
| | | Ivo Todorka
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Vas. Nov. 06, 2011 4:54 pm | |
| -Hát ha szeretnéd, hogy máskor is találkozzunk akkor semmi akadálya. *mondja mosolyogva.* -Igen, klassz hely. Sok úriembert ismerek, csak szólj és bemutatlak egy-kettőnek. *Visszabökte a lányt egy huncut mosoly és kacsintás kíséretében. Majd hirtelen felkiált a lány, mire egy kicsit Ivo összerezzent.* -Igen? Nem tudtam, de azért köszi, hogy szóltál. *Így gondolatban kíván egyet ami éppen az eszében van és szeretné, ha teljesülne, bár lehet nem fog. De próba szerencse. ~Szeretnék jobban összeismerkedni azzal a lánnyal akivel a bálban egy-két szót váltottunk.~ *gondolta.* -Amúgy én meg Jós vagyok. Jó nagyokat durrantasz a rágóval, de engem nem zavar, csinálhatod még ha kedved tartja. *Mondja mosolyogva.* -És hogy-hogy a padlásra tévedtél?
//Fagy// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Vas. Nov. 06, 2011 4:39 pm | |
| -Nem gond, csak gondoltam így kényelmesebb csevegni, nem? *mondja kedves hangnemmel Pan, miközben hallgatja a fiút, de nem mond rá semmit, ö nem az a fajta akitöl azt lehetne várni hogy odamegy és a vállán kisírod a bánatot, ö inkább az a fajta, aki a bánatát meg mindent a vidámságba, az energikusságba, a "mindig csinálok valamit mert folyton uncsizom" kedvü leányzók közé tartozik, ami talán nagyon más és nem megszokott, de ö ezzel nem foglalkozik. Persze nem azért ilyen mert nincs szive, csak egyszerüen úgy van vele hogy egy átlagos ember biztos sajnálná vagy odamenne és megölelné, de ö nem, valahogy ö más, mindig is ilyen volt, de ez nem feltétlenül rossz...* -Okes... *jegyzi meg a fiúra nézve ahogy az azt mondja hogy legközelebb majd ó keres valami jó kis helyet, ez kedves...* -Tehát akkor lehet hogy máskor is talizunk? Mert ez kecsegtetó ajánlat... *vonja fel édesen szemöldökét, majd a fiút oldalba böki játékosan, miközben újabb buborékot fúj, s közben hallgatja a fiút ahogy az mesél * -Hm, igaziból még fogalmam sincs mihez kezdjek majd magammal....amúgy mentalista vagyok, és van hogy igénybe is veszem ha elakarok érni valamit vagy csak gonoszka akarok lenni, de az aurorság is tetszik, meg ilyesmi...szóval asszem most egyenlöre úszom az árral és felfedezem hogy igaziból mi érdekel, meg mihez van tehetségem esetleg, persze ha van ilyen egyáltalán, mert hát ezért is szöktem el otthonról...Anglia? Az klassz hely, sok krapekkal találkoztam akikkel tök jó volt bulizni, meg fizettek is, szóval uriembereknek tekintem öket ilyen téren...*majd nézi ahogy a fiú a szájába vesz egy cukorkát, mire felkiált egyet és szája elé kapja kezét * - Uristen, az minden kívánság csak egyszer cukorka, úgyhogy ha a megfelelö pillanatban kívánsz valamit, akkor az teljesülni fog, de sosem tudhatod hogy a cukorkának mikor jön az a bizonyos pilllanat, és csak egy pillanatra kívánhatsz, szóval nem mondogathatod magadban a kívánságot miközben szopogatod. Nem tudom hogy tudtad-e, csak elmondtam, és sok sikert akkor hozzá? *kacag fel, mert neki azért több ezerböl 1x ha szokott sikerülni ez a kívánság, talán annak az egynek köszönheti azt is hogy itt van* |
| | | Ivo Todorka
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Vas. Nov. 06, 2011 4:24 pm | |
| -Az én anyukám angol, az apukám meg magyar. De apukám kiskoromban elhagyott minket. *Leszegte a fejét. S míg mondta, hirtelen eltűnt a szeme előtt a lány, de hamar rátalált, egy szofát tisztogatott. Közelebb ment és így szólt:* -Köszi, de az én részemet én is letudtam volna tisztítani. *Most eléggé kényelmetlen neki, hogy egy lány tisztítja le neki, fiú létére. ~Legközelebb én fogok hamar találni ülőhelyet.~ *Határozta el magának amitől már egy kicsit jobban érezte magát.* -Magyarországon születtem és 10 éves koromban költöztünk el anyukámmal Angliába. Hát a suli után szeretnék egy jó állást magamnak. Olyan munkát szeretnék, hogy tudjak segíteni az embereken. És te mihez kezdesz a suli után? *Közben leült a lány mellé.* -Cukorka az jó lesz. Köszi. *mondta mosolyogva és elkezdte kicsomagolni a papírból és bevette a szájába. A papírját meg beletette a zsebébe.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Vas. Nov. 06, 2011 4:07 pm | |
| -Köszi. *majd egy mosoly és folytatja* -Mármint hogy az iskolába, vagy hogy honnan származok? Vagy hol születtem? Mert nem mindegy....*hadarja el gyorsan, majd kicsit elgondolkodik és inkább úgy dönt hogy mindent aprólékosan elmond magáról, amennyire telik töle* -Nos, egyenesen Amerikából jöttem a suliba, viszont fogalmam sincs hol születtem, mert mi igen sokat utazunk apám foglalkozása miatt, és amúgy szír az anyukám és brit angol az apám....és te? *kérdez vissza, majd leteszi a könyvet egy rozoga asztalra, majd keres tekintetével egy ülöalkalmatosságot, amit úgy 2 lépésre meg is talál, ami egy 2 személyes szofa, úgyhogy odamegy és alaposan letisztítja, majd int a fiúnak hogy nyugodtan üljenek le, egyrészt mert kényelmesebb mint állni, másrészt mert neki sosem dobbant meg a szíve egy fiútól sem, annak ellenére hogy már 18 éves, hisz számára a fiúk csak annyira érdekesek számára hogy igen klasszul lehet kémeset játszani velük, meg hát ö mindig is velük tartotta a kapcsolatot, meg érezte magát kiválóan, csak épp a nyuszi és a mindentudó okostojásokat nem csípte közülük. Viszont Ivo elsö ránézésre nem ilyennek látszik, úgyhogy van esély talán arra hogy még jóbarátot is felfedezhetnek egymásban.* -Nos, akkor honnan is jöttél? Es mihez kezdesz majd a suli után? Rágót vagy cukorkát, esetleg egy nyalokát? *veszi elö sorra az édességeket zsebéböl, majd kettejük közé ledobja és kinyit egy rágót, majd beveszi a szájába és gyorsan megrágja és már fújja is egymás után a gömböket belöle* |
| | | Ivo Todorka
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Vas. Nov. 06, 2011 3:53 pm | |
| ~Nem gondoltam volna, hogy így reagál a villanykapcsolóra.~ *mosoly* -Köszönöm. A te neved is szép Panni. *Figyeli Pannit, majd az ocelotot.* -Magyarországról jöttem. És te? *Látja, hogy a lány becsukja a könyvet, feláll és el kezd nézelődni. Gondolja ő is bámészkodik, ne álljon már ott egy helybe.* -Már régóta itt vagy a padláson? *kérdezi a lányt fürkészve.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Vas. Nov. 06, 2011 3:40 pm | |
| *Az ocelot szimatolni kezd, majd neszezésre lesznek figyelmesek, mire megjelenik egy fiú és bemutatkozik, majd érdekes kérdést tesz fel, mire Panninak elkerekedik az arca.* -Villanykapcsoló? *kacag fel szinte fulladozva, ö még sosem hallotta ezt a szót itt, ezért is olyan furcsa, de természetesen tudja hogy a muglik hívják a fényt adó izét, áramot vagy mit annak, és le meg fel lehet csukni, ezért is kapcsolo.* -Ez varázs iskola, és nincs semmilyen muglis tárgy vagy ilyesmi, legfeljebb akkor engedélyezik ha meg van valagy büvölve, úgyhogy naná hogy nem kerestem, hisz igy logikus hogy nincs is...amit keresni kellene...De semmi gond, biztos fél-mugli családból jöttél, és nem nagyon rég, mert akkor tudnád...amúgy meg Panni vagyok, ó meg ott az éberség nagymestere, Jud...*mondja kedvesen a fiúnak, hangjából tényleg nem a lenézettség vagy a nagyképüség hallatszik, csak hát ö igencsak gyorsan és energikusan tud beszélni sokszor, föleg ha van kinek és miröl... egyszóval nagyon édes leányzó benyomását kelti a fiúban, legalábbis reméli, mert ö olyan édes mint a cukorka, de csakis selymes és lány, persze* -Ivo, szép neved van, honnan jöttél? *kérdi a fiúra pillantva, majd becsuklya a könyvet és feláll, miközben keresztbe rakja kezét és a fiú mögött kicsit bámészkodik, de tényleg figyel azért*
A hozzászólást Panna Puncs összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 06, 2011 4:08 pm-kor. |
| | | Ivo Todorka
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Vas. Nov. 06, 2011 3:29 pm | |
| *Ivo érkezik a padlásra. Eléggé sötét van, előveszi a pálcáját és fényt varázsol vele. Körültekint és indul is az egyik irányba körülnézni a pálca fényében, majd az egyik falnál fényt lát. Közelebb megy és látja, hogy egy lány olvasgat.* -Szia! Ivo vagyok, Allidonos. Mit olvasol? Nem gondoltál arra, hogy keress itt egy villanykapcsolót? *kérdezi mosolyogva.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Vas. Nov. 06, 2011 3:19 pm | |
| *Panni érkezik ocelot daimonjával a padlásra, ma valahogy ilyen felfedezös kedvükben vannak mindketten, meg hát eleve szeretnek tilosban járni, úgyhogy gondolták kiderítik miért is titkos padlás ez a hely. Jud megy elöl, leányzónk szorosan a nyomában, majd ahogy felérnek elöveszi a pálcáját és már hangzik is a fényt adó varázsige.* -Lumos! *majd körbefordulnak és alaposan mindent szemúgyre vesznek hogy min akad meg a szemük, bár elsöre csak egy nagy halom szemetet meg lim-lomot látnak, meg hát rengeteg sok port, pókhálót és kacatot. De mégiscsak megpillant Jud egy smaragdzöld betétes boritot, és szájával kihúzza, majd prüszköl egyet és szól gazdájának, aki a kezébe veszi, lesimitja a port és ezt a feliratot olvassa. "Dalnokok csodaszép dallamainak csillandrattái..." ~érdekes cím, biztos vidám dallamokat tartalmazhat, legalábbis remélemm, mert imádok énekelni meg bolondozni, és ha még árthatnék is esetleg valakinek, az picit tetszene is....hm....~ *nyitja a könyvet, és keres egy ülö alkalmatosságot, amit leporol, leül majd néha félhangosan, néha meg halkan kezdi olvasni a pálca adta kis fényben*
A hozzászólást Panna Puncs összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 06, 2011 3:49 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Pént. Okt. 21, 2011 2:06 pm | |
| *Zoey figyelmesen végighalgatja Aylát, majd mikor a lány kivonszolja a padlásról, lassan sétálnak le a lépcsőn.........* |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Pént. Okt. 21, 2011 1:48 pm | |
| *Ayla bólogat, miközben Zoeyt hallgatja. Valamilyen szinten megérti, hogy burkolózik egy álarc mögé, egy valótlan képzelt alak mögé, ami nem ő. Persze most érzi Ayla, hogy ez a valódi leányzó, örül neki, hogy nem a maszkkal kell társalognia, hanem a valósággal. Érdekes néha, hogyan is befolyásolja egy másik személyt az ő személye. És még Aylának mondják, hogy vegyen vissza a közvetlenkedésből, mert senki sem nyitott arra, ahogyan ő viselkedik a másikkal. Ez teljes mértékben felháborító volt neki, habár akkor ezt nem mutatta ki, mégis kicsit bosszantotta. De itt az ellenpélda, és ebben hisz. Zoey pont azt a személyt testesíti meg, akivel közvetlenül is lehet viselkedni, aki nyitott arra, hogy kedvesek vele, hogy nem nézik le.* -Értem én, tudom is milyen érzés. Mikor én jöttem ide, úgy voltam vele, hogy új lappal kezdek, új életet indítok és nem bújok kitalált dolgok mögé. Persze be is vált. Nem mondom, hogy mindenkinél, mert van akinek szemet szúrt az új egyéniségem, hogy annyira személyeskedek, de ezekkel nem kell törődni, nem kell barátkozni. Csak szánni kell, hogy nem úgy fogják fel a világot, ahogyan én. *Mesél Ayla s néha a távolba is mered, ahogyan visszaemlékezik a régi mivoltjára.* -Mit szólnál, ha kicsit kimennénk a fényre. Ez a poros padlás és az szürkeség nem passzol túlzottan hozzám. *Fogja felkel s mivel megint elfelejtette, hogy egy szűk helyen van megint csak belekoppintja a fejét a mennyezetbe. Megfogja a lány kezét, majd finoman kivonszolja a padlásról* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Pént. Okt. 21, 2011 1:38 pm | |
| *Zoeyt nem hozza zavarba a kérdés, de a hangja és arca kicsit komolyabbra, szomorúbbra vált.*-Mert ahonnan én jövök*most még szomorúbb hangra vált*-sokszor bántottak, mert magamat adtam.Sebezhetőnek éreztem magam.*Itt szenvedélyesebb hangsúlyra vált*-Mikor idejöttem, úgy döntöttem , hogy ez itt egy új élet, itt többé nem bánthatnak.Ezért álcát készitettem magamnak, igy már nem érzem sebezhetőnek magam.*Fejezte be mondandóját* |
| | | Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Pént. Okt. 21, 2011 1:27 pm | |
| *Furcsállva hallgatja, igaz nem azt a részt, mikor is itt szokott aludni a lány. Azon meg sem lepődik. Sok furcsa alak jár ebbe az iskolába, sok furcsább dolgot is hallott már az évek során, nem is ez az, ami meglepi, hanem az a gondolkodás, miszerint erősebbnek akar tűnni.* -Tudod sosem értettem azt az emberi tulajdonságot, miszerint másnak akarsz látszani, mint aki vagy. Nem értem miért jó annak lenni, mint aki valójában vagy? Mivel jobb neked, hogy másnak ismernek meg? *Talán kicsit szemrehányóbb hangnemben beszélt, de nem durvult el, nem haragszik ő senkire sem, csak ezt valóban furcsállta. Ő nem mutatta magát másnak, szinte sosem. Persze voltak depressziós pillanatai, mint a legtöbbnek, és volt mikor kifordult önmagából is, de az mind külsőség hatására, vagy bánat vagy trauma, amiről nem szívesen beszél, pedig neki is lehet jobb lenne, de nem visz rá a lélek. Miközben társalogtak Ayla a guggolástól elzsibbadva egy másik kényelmes pózt keresett. Körbetekintett és egy régi díszes párnát talál, amit maga alá tett. Kényelem csúcshatása ez, legalábbis ebben a helyzetben ezt érzi.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Pént. Okt. 21, 2011 1:19 pm | |
| *Zoeyt a lány jelenléte kiméletlen őszinteségre késztette.*-OOO , csak aludtam.Nem szeretem a kényelmes ágyakat, de főleg azért alszom itt ,mert nem szeretném ha megtudnák, hogy alszom.Egyébként sem sűrűn alszom kb 3-4 naponta.Azért csinálom, hogy még komolyabbnak és magabiztosabbnak mutassam magam.*Mondta elnézően.* |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Pént. Okt. 21, 2011 12:50 pm | |
| *Látja, hogy eléggé nagy hatást keltett a lányra, ugyanis kizökkent amit éppen csinált, ezt persze Ayla nem tudja, hogy miből is. Azért örömmel véli, hogy nem egy haramiába ütközött, mint az elmúlt napokban, mert az eléggé rosszul esett volna most neki. Már elege van az undok emberekből, és a pöffeszkedő tündékből. Végre valami barátságosabb teremtménnyel áll vagyis guggol szembe.* -Örvendek Zoey én pedig Ayla vagyok. *Szándékosan nem mondta a vezetéknevét, hiszen kicsi kacifántos, meg így sokkal barátságosabb közvetlenebb a stílus, ha nem a teljes nevén mutatkozik be valaki. Minden esetre észrevette, hogy a megszeppenéséből kezd visszazökkenni Zoey, és kezdi visszanyerni igazi valóját. Kíváncsian pislog.* -Nem tudom miben zavartalak meg lényemmel, e ne haragudj. Tudod most járok itt először és hát no, a kíváncsiságom eléggé nagy, mondhatni betegesen. Egyszerűen nem tudtam ellenállni annak, hogy ne nézzek be ide. *Társalog egészen közvetlenül, mint ahogyan az megszokható tőle.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Pént. Okt. 21, 2011 12:41 pm | |
| *Zoey vissza szeretett volna zökkenni régi komolyságába, de a lánynak olyan érdekes energiája volt , hogy nem tudott.Zoey egyébként sokszor érzékeli az energiákat, ezt ő maga energialátásnak nevezi ,de mivel nem hivatalos képesség ezért nem számit.*-Szia, Zoey vagyok, Zoey Parker, de ha akarsz hivhatsz Zonak is.És téged hogy hivnak?*Felelte immár sokkal magabiztosabban* |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Pént. Okt. 21, 2011 12:22 pm | |
| *Ahogyan körbetekint csak sok kacatot lát, igazából sok izgalmas kacat is megütötte szemét, de egy hang kizökkentette további nézelődéséből. Mondhatni odaperdült teljes mértékben, ahonnan hallotta a hangot. Pálcáját csupán reflexszerűen előretartotta, védekezés szempontjából. Ez egyfajta ösztön volt benne, de valószínű legtöbbjükben szintén megtalálható eme vonás. Természetesen megvilágította az illetőt, akitől valószínűleg beszédet hallott. Ahogyan nézte a lányt Ayla elmosolyodott. Nem úgy kell érteni, hogy kinevette ahogyan lereagálta érkezését, hanem a megszeppentsége Aylánál feljebb viszi a cukisági faktort.* -Jaj ne haragudj, hogy megijesztettelek, én is eléggé meglepődtem, mikor bevágódtam. Azt hittem, kicsit nehezebb lesz ezt a fránya ajtót kinyitni, de tévedtem. *Beszéd közben kezet nyújtott a lánynak és felállt... volna, ha mondjuk nem lett volna túlságosan magas vagy éppenséggel a mennyezet alacsony. Az eredmény egy nagy koppanás, majd újabb nevetés.* -Nos, szép bemutatkozás, meglátszik mennyire béna vagyok. Hogy hívnak? *Kérdezi miután kicsit megdörzsöli a púpját, amit az előbb szerzett.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás | |
| |
| | | | Északi torony - Titkos padlás | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |