Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 37 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Északi torony - Kilátó | |
|
+97Tyler Wayne Chrystal Marsh Lilia Radoslava Demyan Yaromir Aidan Hamilton Liselotte Frey - archívum Alise Ellwood Felicity Artmenson Hiroshi Haku Dwayne Brox Ewan Forbes - Archívum Libby McIntyre Diana Lunitech Titokzatos idegen Penelope Waylan Valentine Fergusson Nimhue D'Ansoryl Noah Karl Pavel Nawara'son Onoria Celia D'cruze Nye Drystan Munashi Kataku Logan Knucker Zac Leaving Gabriella Ophelia Milena Natasha Potrevszkij Neram Arthas Boris Casimir Pavlov Anelie Mei Xi Mila Zelenkova Hikaru Tudor Patrik Artemis Taylor Shuang Zhen Marco Mimieaux Evangeline Elovics Cat R. Morgan Deyan Serenity Berill Dalida Cornish Rosetta Waylan Pablo Martinez Mephisto Pheles Elinor Rheia Lioness Alfons Gerard Speranza di Bagliore Lianne Luoris Eldunary Aysa Lismine Lockwood Jack Darkfield Lorraine Betranche Sarah Lairs Hunyadvári Szevér Lillian Nariah Kádár Enikő Milena Lyudmia Lyla Valadimir Sarah Wood Briannah V. Fletcher Gwilim Jan Daniel Dragos Juan Miguel Santiares Loretta Q. Alvord Ann Harvard David Robert Beawer Atanas Iordan Emily Kyra Beawer Effy Siggers Vilandra yin Slenara Lina Wierro Tim Leopold Benjamin G. Chevalier Rory L. Milborrow-Quenell Hua Xiangfeng Lorainne King Vivienne Mendelsohn Játékmester Allidon Regina Ruosin Miley Hortingberg Alex Kerphina Dave Savile Laura Wylee Siegfried Zauberer Elisaveta Mira Jasna Novarro Rosalie Hooper Chris Willer Katherine Mary Black Leona Arts Yosif Zhivko Andréa Bontavier Martin Silent Anne Holiday Farkas Zsuzsanna Gaiaea Wanda Dorcas Gloria Kloé Nikolina Yordanka Airie von Nandori Senilla Rachel Roseberg Gethin Awstin Conley 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Gethin Awstin Conley
Hozzászólások száma : 400 Kaszt :
| Tárgy: Északi torony - Kilátó Csüt. Júl. 22, 2010 6:08 pm | |
| First topic message reminder :A Kúria északi homlokzatán magasodik a Nezabar Varázsló iskola kilátótornya. A mellvédszerű építmény tornya kecsesen tör az ég felé, kacsú, ugyanakkor masszív építményével. A vörös téglából épült mellvédre a Kúria folyosójáról lehet feljutni 111 lépcsőfok megtétele által. A csigalépcső minden fordulójában egy-egy fáklya serceg kísértetiesen, bevilágítva az éjszaka ide bátorkodóknak az utat.
Ide csak a tényleg nagyon bátrak merészkednek fel, de aki feljön annak olyan kilátásban lesz része, mint kevés helyen a világon. Innét beláthatja az Árnymadarak-mocsarát, a Kúriát körülvevő területeket, a Kékfátyol-vízesést, és a Lélekölő-hegység bérceit és Mocsáron túl elterülő ismeretlen, veszélyes világot.
A Kilátó tetején egy hatalmas távcső segít abban, hogy mindenki kedvére gyönyörködhessen, de a távcső jó szolgálatot tehet abban az esetben is, ha netán az iskolát veszély fenyegetné. Az ellenséget az Őrző, aki mindig a Kilátóban tartózkodik, már nagyon-nagyon messziről észrevehetné és mire az ideérne, addig a kúria lakói felkészülhetnek a harcra. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Hunyadvári Szevér
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 1430 Kaszt : Üzenőláda : Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Aug. 02, 2011 5:42 pm | |
| -Vagy úgy.. Persze tudom, és igen, akkor már inkább az aranyos.. A végén rámfogják, hogy szoknyapecér vagyok leendő vőlegény létemre. Micsoda dolog lenne már az! *forgatja meg szemeit, és csóválja a fejét, valóban nem lenne jó, ha kedvese ilyeneket hallana vissza. Amennyire meg pletykás ez a hely.. sose lehet tudni. Aztán csak nevet, nevet a lány mellett, majd megszállottan fiogyeli a lányt, még hörög is, aztán megvonja a vállát, és elfordul.. hogy aztán hirtelen vetődjön rá a másik lányra, és tovább hörögjön, meg nyáaldzzon.* -Megeszem a hajaaaad, ide velee! Hajvámpír vagyok, kell a hajad! *hörög, miközben igyekszik a lány haja közelébe kerülni, meg persze csikizi is közben, de még mennyire, hiszen valahogy hatástalanítania kell a lányt, a mellett, hogy a hajához akar férni. És akkor ennyit a továbbiakról, meg a csikizőtámadásról. Ha a lány visszatámad, akkor védekezik, majd támad ismét, hiszen legjobb védekezés a támadás, úgyhogy lelkesen evti magát a lányra, és hörög, emg szörcsög, mint valami őőrült megszállott.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Aug. 02, 2011 5:34 pm | |
| - Férfiasan aranyos vagy. *Korrigál pókerarccal, majd behúzza a nyakát, és megvonja a vállát.* - Egyébként tudooom, de ha egyszer aranyos vagy... ne haragudj. Mondhatnám azt is, hogy rettentően jóképű vagy, de az kicsit úgy hangzana, mintha járni akarnék veled, vagy ilyesmi. Az "aranyos" az inkább egy baráti jelző... nem? *Félredönti a fejét, és még mindig bocsánatkérően pislog, a nyakát behúzva.* - Nem néznél ki jól kopaszon. De az a letörés tényleg vicces lenne. *Felnevet - ez kezd rendszerré válni, de hát jó, hogy ennyit tudnak egymás mellett nevetni. Valahol mélyen Szevér bekerült a közeli, talán legjobb barátok csoportjába... de ezt igencsak mélyen, hiszen nem kötődhet senkihez. Az nem jön jól, amikor fel kell maga mögött égetnie a hidakat és továbbállni. A megszállott bámulásra viszont hátrahúzódik.* - Hééé, meg ne próbáld! Nem adom a hajam! *Láthatóan kicsit gyanakodva hagyja, hogy Szevér közelebb hajoljon, majd a szemeit forgatja.* - Blőő, nem is volt jó vicc. Undorító vagy. *Vigyorán persze látszik, hogy nem gondolja komolyan, majd megint felnevet.* - A koboldnak? Tényleg? Lehet. *Gondolkozik el kuncogva, majd mikor Szevér lopva körbepillant, akkor jött el az ő ideje. Ráveti magát a fiúra, és csikizőtámadást indít.* |
| | | Hunyadvári Szevér
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 1430 Kaszt : Üzenőláda : Fairytale
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Aug. 02, 2011 5:20 pm | |
| *Az ölelésre elkuncogja magát, majd kihúzza, egészen büszkén. Aztán, amikor megkapja, hogy mennyire aranyos, csak elneveti amgát, és tehetetlenül, meg esetlenül vonogatja a vállait.* -Ez van.. De ugye tudod, hogy a fiúk nem szeretik, hogyha aranyosnak nevezik őket? Néha egészen lelombozó tud lenni, mert elveszik tőle a férfiasság látszata és álarca. *húzza ki amgát, emg szívja fel amgát, hogy jó nagy mellkasa meg izma legyen, látszólag. Aztán csak nevet, és legyint.* -Nekem egészen gyorsan nő a hajam, de inkább nem törném vagy vágnám le teljesen, a kopaszság nem nekem való. Meg azzal nem tudnék rendesen lenni. De talán neked.. *vizsgálgatja hevesen, túlzott mozdulattal és fixírozóan a lány fejbőrét, már-már emgszállottan, már cak az kell, hogy hörögjön meg nyáladzzon mellé. Aztán csak kihúzza magát és sunyin vigyorog, teli szájjal, hatalams vigyorral, kivillanó fogakkal, majd megszólal.* -Nem, nincs. *közelebb hajol és lehalkítja egy kissé a hangját.* -De valld be, hogy nagyon is impozáns egy tréfa volt, és jót derültél rajta! Amúgy lehet, hogy a koboldnak volt.. *súgja, mintha valami hatalams titok lenne, majd látványosan körbe is néz, hogy biztosan nem hallotta senki, aztán Lisára pillant és rákacsint mosolyogva.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Aug. 02, 2011 5:09 pm | |
| *Mikor a fiú pupillái kitágulnak, felnevet, majd hirtelen átöleli, sőt, még puszit is nyom Szevér arcára, aztán hátrahúzódik.* - Ne haragudj, csak... te jó ég, annyira... aranyos vagy néha. Hasonlítassz egy kisfiúra, akivel egyszer találkoztam... remélem, minden rendben van vele... na mindegy. A lényeg, hogy összeborzolni szabad. Azt bármikor szabad. *Kuncog, mikor maga elé képzeli Szevér haját azzal a vax-hatással.* - Ez érdekes lenne. Ha nem tudnám, hogy sokára nő vissza, buzdítanálak, hogy próbáld ki. *Forgatja a szemét, mikor a fiú kioktatja, majd már épp visszavágna, amikor kicsit elkerekednek a szemei.* - Várj... te lila alsógatyát hordassz zöld pöttyökkel? Most nem tudom, erre mit mondjak, hogy ízlésficamod van, vagy hogy oké, hogy kedd van, de ez azért még kedden is túl sok információ. *Hevesen megrázza a fejét, és nevet* - Nem, nem láttam, de ha véletlen összefutok vele, majd... visszajuttatom veled valahogy. Azért azt az információt eltitkolhattad volna, hogy koszos volt. |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Aug. 02, 2011 5:00 pm | |
| -Össze se borzolhatom? *tágulnak ki hirtelen a pupillái, és hatalmas, mogyoróbarna szemekkel pislog, ártatlanul a lányra, mint egy kölyökkutya, akit msot szídtak össze. A zselére csak rákacsint a lányra.* -Vagy a surf deszkához is használt vax. Egyszer végigmegyek vele a fejemen és úgy marad, kopogni lehet majd vele, meg letörni a végét... *simít végig emgint a haján, majd megforgatja a szemeit, és szinte felháborodva-kioktatóan, eprsze megjátszva, túljátszva, elnagyolva, gesztikulálva szólal fel.* -Hát ne csináld már ezt velem.. Lisa! Nem gondolod, hogy egy kobold bármit kiad a kezéből?! Minden bizonnyal meghalt, és itt maradt utána a sok-sok kacat, éppen ezért lehet elképzelhető, hogy bááármit meg lehetne ott találni. Talán még a koszos alsónadrágomat is.. lila volt, zöld pöttyökkel.. *töpreng el, fejét vakarva, gondolkodó pózt vágva.* -És fűző is volt hozzá.. nem láttad, mi? *pislog a végén Lisára, mintha ez tényleg olyan nagyon fontos lenne. Aztán az utolsó szavakra csak biccent, elégedetten kihúzva magát, majd tovább töpreng az elveszett, koszos alsónadrágján.. ami talán nem is létezik..* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Aug. 02, 2011 4:47 pm | |
| - Csak a hivatalos alkalmakra. Egyébként hozzá ne merj nyúlni! *Viccesen megfenyegeti a fiút az ujjával, majd megvonja a vállát.* - Akkor sok sikert a vizes fésűhöz, az se rossz módszer. A zseléket valahogy sosem szerettem. *Ő maga is arra vár, hogy Szevér figyelme lankadjon... Így viszont elég nehéz dolguk lesz, hiszen mindketten nagyon figyelnek a másikra.* - Persze, a koboldok mindent összegyűjtenek, de gondolod, hogy a ritka varázstárgyakat kiadná a kezéből? Nem hiszem. Ahhoz a koboldok túl kapzsik. Mármint... nem akarok általánosítani, hiszen Rosetta is az, meg minden... *A hajába túr, gondolkozik.* - Na várj, helyesbítek valahogy. Nem igazán kapzsik, de... tudod, mennyire imádják a tárgyakat. Már az is csoda, ha a többi kacatot kiadja a kezéből, varázstárgyakat... nem hiszem. Bár fene tudja. *Megvonja a vállát, majd visszahúzza a kezét, mikor Szevér nem reagál a repülésre. Azért csalódott kicsit, társaságban mégis izgalmasabb.* - Igazad lehet. Ő inkább angyal, én meg inkább ember. *Félredönti a fejét, elgondolkozik, és mintha picit lankadna a figyelme... bár látnoknál ezt sosem lehet tudni.* |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Aug. 02, 2011 4:32 pm | |
| -Bűbáj? A hajamra? Egyrészt nem értek hozzá, másrészt minek regulázzam emg? Tudod, még mindig nem vagyok 100% varázsló, még mindig jobb szeretem a mugli módszereket. Egy fésű.. esetleg zselé.. vagy vizes fésű.. *találgat, tippelget, ötletelget, sorolja a módszereket, amivel a mkuglik szokták rendszabályozni a hajukat. Hát igen, nem akkora ízig-vérig mágus, hogy minden apró praktikát pálcával oldjon emg, annál sokkalta talpraesettebb. Aztán csak figyel hátha a lány arra vár, hogy a figyelme lankadjon, vagy hátha a lány figyelme fog lankadni, és akkor hirtelen, félig sunyin, de annál hevesebben és erősebben vethet rá magát, és akkor.. muhaha... A lány felé csak legyint.* -Szerintem valami kobold árasztotta el tárgyakkal azt a helyet. Már pedig a koboldok mindent összegyűjtenek, még a ritka varázstárgyakat is, sosem tudhatod, mi fog a kezed ügyébe kerülni! Isobelhez meg.. *megvonja a vállait, a repülsére nem reagál, nem akar valamiért.* -Ő egy olyan lány, aki ahhoz van szokva, hogy angyal. Te ahhoz, hogy ember. Ő a másik fele ennek a félvéri állapotnak. Ő ahhoz szokott, hogy nyílatn harcoljon mindenkivel, és mindenkiért, aki megérdemli, embereket mentsen meg, és bárhonnan előszedje őket, miközben a maga erejével harcol. Te abba nevelkedtél, hogy ne nyíltan, hanem titokban csináld nagyjából ugyanezt. Más életfelfogás, más neveltetés, más életcél. *magyarázza, már amennyire ő átlátja ezt az egészet.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Aug. 02, 2011 4:25 pm | |
| - Valami bűbájjal csak meg lehet regulázni valahogy, hogy rendesen álljon. *A szemöldökemelgetésre felhúzza a sajátját, de csak az egyiket, és kihívóan néz a másikra. Van tippje, hogy az mire gondol, de egyelőre nem mozdul, hogy bármiféle versenybe kezdjen. Igaz, hogy neki is kellően vonzó az ötlet, de ha most indítaná el a támadást... ugyan, az túlságosan kiszámítható. Meg kell várni, hogy Szevér minél kevésbé figyeljen, és minél kevésbé számítson rá.* - Nem hiszem, hogy olyan értékes varázstárgyak lapulnának ott, mint egy sárkányölő kard. De nem rossz. Bááár... nekem megvan a magam kardja, és az épp elég. *Azt nem említi meg, hogy két kardja van, csak éppen a másikat elég ritkán köti az oldalára. Elég neki az, amit bármikor a kezébe tud idézni.* - Pedig igazán eljöhetnél velem repülni egyszer. *Ajánlja fel mosolyogva, kinyújtva a kezét Szevér felé, majd megrázza a fejét.* - Persze, hogy nem kell. De még megérteni is nehezen sikerül, pedig azt nem ártana. |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Aug. 02, 2011 4:16 pm | |
| *Nincs mit meg mind finnyáskodnia, hiszen nem tudják még jobban összekócolni, nem lehet rontani a frizuráján, emg nem is nagyon van frizurája, amit el lehetne rontani, aztán a lány szavaira csak hevesen bólogat.* -Én is így vagyok vele. Áll, ahogy áll, egyelőre nem készülök hivatalos eseményre. És akkor.. valahogyan.. nem nagyon. *vigyorodik el végül, az oldalba böksére csak megemelgeti szemöldökeit, mintha kihívást érezne ebben, és egy végeláthatatlan csikizőversenyt, aminek a lényege, hogy ki bírja tovább, és ki fogja hamarabb feladni, hogy össze ne essenk a röhögéstől és ne hagyja amgát, de még nem lép Még.* -Nem mondtam, hogy unalmasak. De semmi hasznos nem voltt ott, vagy kincs értékű, esetleg varázstárgy.. Pedig egy sárkányölő kard.. hmm.. *töpreng el, majd a szavakra csak megvonja a vállait.* -Ez van. Én meg nem repülök, és nem csinálok semmit. Isobelnek ilyen a jelleme, és jelleméből fakad a stílusa. Nem kell átvenned. Nem azért vannak szárnyaid, hogy mutogasd, hanem hogy ahsználd őket. *villantja túlvilágian szemeit a lányra.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Aug. 02, 2011 4:09 pm | |
| *Önkéntlenül is kuncogni kezd, mikor a fiú határozottan hagyja, hogy összeborzolja a haját. Kevesen szokták hagyni, pedig ő személy szerint nagyon élvezi.* - Ooké, akkor maradjon így. Egyébként én személy szerint egyetértek veled, nem értem amikor a fiúk annyira minden áron be akarják lőni a sérójukat, meg minden. Így sokkal jobban néz ki. *Vigyorogva felmutatja a hüvelykujját, majd bólint.* - Persze, ha hivatalos alkalom... De olyankor csak rendberakod, nem? Vagy nem hagyja magát a galád? *Kölcsön kenyér visszajár alapon oldalbaböki Szevért, aztán összeráncolja a szemöldökét.* - Jó, de milyen kacatokat? A kacatok is lehetnek unalmasak, vagy legalább érdekesek, még akkor is, ha alapjában véve hasztalanok. *Törökülésbe rendezkedik, és békésen ül fajtársával szemben, nem támaszkodva sehova.* - Nem tudok leszokni arról, hogy láthatatlanul repüljek, még úgyse, ha egyre többen vagyunk az iskolában. Nem tudom... még mindig nem tudok rászokni Isobel életsítlusára, hogy ennyire mutassam a dolgot... *Megrázza a fejét, és elgondolkozva fordítja el a fejét.* |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Aug. 02, 2011 3:52 pm | |
| *Csak elmosolyodik, sőt, fel is kuncog, ahogyan Lisa még jobbn összebrozolja a haját, de hagyja, sőt, talán egy cseppet még élvezi is, amit a lány csinál. Bolondos fiú..* -Hagyd az igazgatást, így a sztájlos! *neveti el magát, majd ráz egyet rajta, és a lány szavaira csak somolyog.* -Nem vagy ezzel egyedül. Bár néha azért idegesítő, amikor hivatásos alkalom van, de nem tudok rendesen megjelenni sehol, mert kócos.. nem áll semerre.. mindenfelé áll.. Vannak ennek árny oldalai is. *aztán a további szavakra, hogy ne bámuljon a Napba, csak megforgatja a szemeit, miközben emgböki a lány oldalát.* -Kac-kac.. Nem szokásom, de észben tartom. *kacsint Lisára, majd megcsillannak barna kiskutyaszemei.* -Csak kacatokat. A napnak meg én is örülök. De nem igen vártam többet.. Nem mindig találni ott kincseket.. *vonogatja a vállát, miközben nekiveti hátát valami kis kiálló kődarabnak, vagy ozslopnak, ami a közelben van.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Aug. 02, 2011 3:47 pm | |
| *Felnevet, mikor Szevér még jobban összekócolja a haját, és ha nem érzékeli, hogy a fiút zavarná, akkor még jobban összeborzolja kicsit. Aztán persze el is igazítja valamennyire, hogy normálisan nézzen ki.* - Imádom a hajad. Ez most olyan zaklatósan hangzik, tudom, de tényleg tök jó. Amúgy ha gondolod én szívesen lemegyek veled Nellondba napszemüveget venni, vagy akármi. Az időmbe bőven belefér. Amúgy ha nem látsz a Naptól, akkor ne bámulj bele, az se egy rossz ötlet. *Felpillant az égre, kicsit hunyorogva, majd visszafordul Szevérhez.* - De azért én örülök, hogy napos az idő. Találtál valami érdekeset a padláson? |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Aug. 02, 2011 3:19 pm | |
| *Csak hallgatja a szél dorombolását a fülében, aztán valaki érkezik. Halvány mosollyal fordul a lány felé, miközben kicsit roppant a jobb vállán. Csak a biztonság kedvéért. Felemeli a fejét, lassan feltápászkodik a földről néhány nagyobb levegővétel és sóhaj után, majd beletúr így is kócos, borzas hajába, és rámosolyog a lányra.* -Szevasz. Azon gondolkoztam, hogy kellene valami jó kis napszemüveg, ha még egy jó ideig ilyen napos lesz az idő.. Mert szeretek idekint lenni, de a fény túlságosan is belekap a szemembe és alig látok tőle valamit.. És veled? *kíváncsiskodik tovább.* -Amúgy meg élvezem a friss, szabad levegőt, meg a jóidőt, ilyen is ritkán van. Meg a padláson molyoltam. *bök a másik oldalra, a torony valamelyik részére, amerre a padlás igazából található.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Aug. 02, 2011 3:13 pm | |
| *Csendben, hang nélkül érkezik a lábaival a kilátó szélére, méghozzá láthatlanul. A kiábrándító bűbáj aranyos dolog. Behúzza a szárnyait, majd óvatosan leszökken a kilátó széléről, leteszi a daimónját a földre, megigazítja magán a sötét kabátot a hatszögekből álló T betűvel, és csak utána veszi elő a pálcáját, hogy megszüntesse a bűbájt. Így Szevér először a semmiből hallja a varázsigét, majd a lány is megjelenik előtte. A macskán rajtahagyja a bűbájt, majd elmúlik.* - Heló, Szevér. Mi a helyzet? *Kérdezi vidáman, miközben leheveredik a fiú mellé, és vele együtt figyeli az eget, azon gondolkozva, Szevérnek most épp mi annyira érdekes rajta.* |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Aug. 02, 2011 2:57 pm | |
| *Egy ideig a padláson lebzselt, nemrég azonban átjött ide, a Kilátóba, hogy itt feküdjön tulajdonképpen a padlón, a kövön, miközben néz fel a magas égre. Szárnyai behúzva, igazából utálja őket, de tudja, hogy csak úgy viheti végig, amit akar, ha megtanul olyan lenni, mint ők. Elkalandozik Enzion néhány gondolata, halvány mosoly fut az arcára, majd felsóhajt, lehunyja szemeit, és kitárt karokkal fekszik tovább a földön, ütemesen lélegezve, így, lassan egy éve élve ezzel a tudattal és testtel. Ha valami látnok járna erre, szárnyakat látna a fiú kezei helyén, de amúgy semmi nem látszik belőle. Csak a szőke tincsek, a terepnadrág, a világosbarna póló, a kötések a karon, alkaron, csuklón, illetve a csontmedál a nyakban.* | |
| | | Lillian Nariah
Főkarakter : Evan Darian Hozzászólások száma : 71 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szomb. Júl. 23, 2011 2:21 pm | |
| *Gwilim kételyei szakjával kapcsolatban újabb elgondolkodásra készteti Maxet. Ő az első pillanattól fogva elégedett allidonos és nem gondálná, hogy ha más szakra került volna másmilyen lenne, vagy máshogy viselkedne.* Hát nem tudhatom a mágia titkát. Annyira összetett az összes szak, hogy nem tudni ki miért hova ment. Lehet épp az útkeresésed miatt vagy a Belsirionon, hisz a régi nagy hősök, kalandorok, harcosok is keresik saját útjukat, saját sorsukat. Minden esetre teljesen jó, hogy belsirionos vagy és az is teljesen jó, hogy én allidonos. *Mondja Max, majd kacsint egyet,végül ismét a távolba réved. Gwilim távozóra fogja a dolgot, Max azonban nem megy még el.* Én még maradok, ha már ezt a sok rohadt lépcsőt megmásztam. *Mondja vidoran a mentalista srác, majd búcsút int Gwilimnek és egyedül marad az áldott magánnyanl.* | |
| | | Gwilim Jan
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 94 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szomb. Júl. 23, 2011 2:15 pm | |
| -Biztos, hogy megvan az oka és nem csak azért kerültem oda, mert ott volt hely. Én azt mondom, hogy nem odavalónak érzem magam, mindenki teljesen más, mint én egy ember van aki olyan, mint én azon a szakon, bár ő is zenész. Lehet, hogy csak mi művészlelkek vagyunk ilyenek? Lehet, hogy ha nem lennénk zenészek akkor mi is közéjük valók lennénk. Nem tudom, ez egy örök rejtély marad számomra, már azt se tudom megfejteni, hogy egyáltalán mit keresek én ebben a suliban.*mondja Gwil elgondolkozva az élet nagy kérdésein.* -Ebben igazad van.*mondja mosolyogva.* -Jön a változás szele, meg kezd hideg is lenni itt, úgyhogy én inkább visszavonulok az iskola falai közé.*mondja Maxnak.* -Remélem még találkozunk! Hello!*búcsúzik el a sráctól, majd elindul a szobája felé.- | |
| | | Lillian Nariah
Főkarakter : Evan Darian Hozzászólások száma : 71 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szomb. Júl. 23, 2011 1:51 pm | |
| *Max egy megnyugvó sóhajjal nyugtázza, hogy Gwilim sem kifejezetten emlékszik rá mit keres itt. Tény, hogy igen sok tudás és hatalom összpontosul ebben az iskolában, olyan erők, amelyeket ép ésszel nem tudnak felfogni. Tanáraik képességei legendásak, sőt, sok közülük mégcsak nem is ember.* Hát én mentális mágiák terén gondolom, hogy képes vagyok nagyot alkotni, nem mintha szeretnék annyira. Viszont bizonyára megvan az oka, hogy a Belsirionra kerültél. A Sorsokerék varázsa nagyon nagy, jobban a lelked mélyére lát, semmint azt a legnagyobb mentalista megtehetné. *Magyarázza újra kicsit komolyabban Max. Ardenék kisfia, márha egyáltalán ez a neve, mindenre rá tud csodálkozni. Lehet, hogy nagyon sok veszedelemben, rémes-véres kalandban van részük itt az iskolában, de ahhoz kétség sem fér, hogy az iskola minden sarkában találhatunk mágikus csodát. Olyan mágikus csodát, amelyek hatással vannak a diákok mindennapjaira.* Az meg a másik, hogy végsősoron, lehet, hogy a Belsirion képviseli a harcot, a vadászatot, az Allidon a mentális varázslatokat, az Eramir az elemek fölötti uralmat, a Naxeldir pedig a Halál misztikumát, mégis, mind a négy szakon találsz olyan diákokat, akik egészen más jellemvonásokkal bírnak, mint a szakos átlag. Ezért csodálatos az iskola. Önmagad lehetsz, mindenfajta korlát nélkül, mégis tartozol valahová. *Komoly dolgok, filozófiai mélység és elmélkedés. Ez a fiú máris nem az, aki az imént még a hideg, nyirkos kövön fetrengett. Időközben a szél is feltámadt és körbejárja mindkettőjüket. Itt fent, a Kilátóban, a Halál árnyékában álldogálva, nem is sejtik mi vár még rájuk az elkövetkezendő napokban.* | |
| | | Gwilim Jan
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szomb. Júl. 23, 2011 1:40 pm | |
| -Látod például most én beszéltem sokat és te szóhoz se jutottál, ilyenkor rám kell szólni, mert ha egyszer valamit elkezdek azt nehezen hagyom abba.*mondja Gwil mosollyal az arcán.* -Én se, ezért jöttem. És, ha megnyugtat én se emlékszem már, hogy miért jöttem ide.*mondja Gwil Maxnak, bár tudja, hogy ez Maxot nem nagyon vigasztalja, de azért próba-szerencse.* -nem vagyok én nagy harcos, és azt se tudom miért lett az a szakom. Teljesen más vagyok. Én nem dicsekedek az erőmmel, meg nem vagyok felvágós, nagyképű, én csak meghúzódom a sarokban és zenélek.*mondja Gwil.- -Én se vagyok egy nagy világhírű sportoló, és én se vagyok valami kemény legény. Szerintem mindenki jó valamiben és mindenki máshoz ért. Aki nem jó sportba az miért erőltesse? Másban biztos jó. Aki nem jó a zenében, nem ért hozzá, akkor másban biztos jó. Aki nem bírja a vér látványát abból biztos nem lesz orvos, de lehet tanár vagy valami más. érted? Lehet, hogy te nem vagy egy harcos, de másban biztos jó vagy csak meg kell találnod.*mondja Gwil egy biztató mosollyal az arcán, hisz ő ezt jól tudja, hisz mielőtt nem kezdett el komolyabban foglalkozni a zenével, mást is megpróbált, de végül a zene nyert.* | |
| | | Lillian Nariah
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szomb. Júl. 23, 2011 1:02 pm | |
| //olvad - még az utolsó Nagymese történései előtt nyílván//
*Míg Gwilim ecseteli nemtetszését a kilakault helyzettel kapcsolatban, Max elmélázva figyel egy rőtsipkást, amelyik valami madártetembe harap épp bele. Csóválja fejét, majd Gwilimre néz.* Igazad van. Én nem azért jöttem anno az iskolába, hogy félnem kelljen a haláltól. Nem mintha emlékeznék rá, hogy miért jöttem, de mégis, ezért biztosan nem. *Mondja Max és amikor meghallja, hogy Gwilim belsirionos felcsillan a szeme és hangja ismét derűssé válik.* Húúú... akkor bizonyára valamilyen nagy harcos vagy, vagy tévedek? Tőlem még a harc is messze áll. Valljuk be, nem vagyok egy atléta és nem is kifejezetten foglalkoztam annyit a testemmel, hogy képes legyek komoly harcokra. Bár az elmém se nagyon hangolódott rá erre a vonalra. Auroromágiából például sík vagyok. *Mondja Max elgondolkodva, közben kicsit buta képet vágva. Nehéz a fiú személyiségét hova tenni, ugyanis egyszerre komoly, bohóka, emelkedett, egyszerű, intelligens és butuska. Legjobb szó rá mégiscsak a fura, viszont abszolút szerethető karakter, bár, hogy mi tombol benne, amit nem mutat, vagy hogy miért vannak törölve emlékei, azt kevésbé lehet rajta látni és ki tudja mikor tőr elő belőle.* | |
| | | Gwilim Jan
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Júl. 21, 2011 12:59 pm | |
| *Gwil meglepődik saját magán, hisz ismeretleneknek nem szokta el mondani, hogy mit érez, vagy mi bántja őt. Nem szokott megnyílni mindenki előtt, de úgy látszik,hogy az új teste a szomorúságot és az őszinteséget is megadta neki, mint ajándék a halál után.* -Látom, nincs valami kellemes időjárás.*mondata közben, elkezdi szemlélni az udvart ami romokban hever, a felhőket amik vészjóslóak, s eső hozóak. -Már megint egy csata? Meddig fog ez így menni? -teszi fel a kérdéseket, de jól tudja, hogy Max is csak anyiy tud az iskola ezen ügyeiről mint ő maga.* -Én is béke párti vagyok és már unom ezt, hogy folyton veszélyben vagyunk.*mondja Maxnak komoly tekintettel.* -Hát ez a történet se valami szívderítő. Én belsirionos vagyok. És nem beszélsz sokat, örülök, hogy végre akadt társaságom és nem kell egész nap a kastély falait bámulnom és nem is unatkozok.*
//Fagy// | |
| | | Lillian Nariah
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Júl. 21, 2011 12:29 pm | |
| *Max kissé zavartan hallgatja Gwilim megnyílvánulását, miszerint nem érzi jól magát lelkileg azóta, hogy visszatértek az új testükben.* Jó, mondjuk nem csodálom, hogy nem vagy jól. Ilyen redvás időt, na meg az a sök sötétség. Komolyan mondom, ennyi árnyékot nem láttam még összesen, mint az utóbbi napokban. Nézd csak! *Mondja Max és odavonja Gwilimet a korláthoz és az udvar felé mutat. Lehangoló látvány: az udvar talaja több ízben berepedezett, beomlott. Látszik a folyosó, ami a titkos forráshoz vezet. Mindenfelé elhalt növények, kiégett fű. A tölgyes fái is a végüket járják, a kiszáradás szélén... azonban, amire Max Gwilim figyelmét irányítja, az a sok árnyék, amelyik ide-oda cikázik a talajon, vagy éppen afölött pár centivel lebeg. Egy-két rőtsipkás is vánszorog itt-ott, mert bár a diákok életre keltek, érzik a pusztulás jelenlétét a kis Halál-manók.* Azt suttogják, hogy a régi szakvezetőink életben vannak és megpróbálnak visszatérni. Nem tudom sikerülhet-e, de ha igen, akkor szembeszálnak majd újra Daronel Deneriával és a többivel. Újabb csata és az új testünk újra veszélybe kerül. *Mondja a fiú, sóhajt egyet. A beszélgetés kezdete óta most először rezignált, kicsit szomorkás kissé.* Én békpárti vagyok. Nekem mindegy ki uralja az iskolát, csak ne gyilkoljon, ne legyen háború. *teszi hozzá, majd ismét felsóhajt.* De igazad van, beszéljünk valami szívderítőbbről... Hogy honnan jöttem? Valójában nem igen tudom, mert valami ksi rohadt mágiával blokkolják az emlékeimet, talán a szüleim, de nem tudhatom biztosan. Sovalon úrnőt anno nem mertem megkérni, hogy csináljon valamit, bár biztos tudja. Riel professzorhoz, meg végképp nem mennék. Nem bírom a kegyenceket. Jaaaa... amúgy gondolom rájöttél, hogy allidonos vagyok. És te? *Kérdez vissza a fiú, amjd hirtelen a fejére csap.* Ne haragudj, hogy ilyen sokat pofázok, néha megfeledkezem magamról...*Kezd ő is szabadkozni, ahogy az előbb Gwilim.* | |
| | | Gwilim Jan
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Júl. 21, 2011 12:18 pm | |
| -Nem, a mérgelődésben, meg a sebgyógyításban. A kövön fekvésbe úgyis sikerült megzavarnom téged. És melyik szakba jársz?*teszi fel a kérdést Maxnak.- -Nekem meg azóta nincs valami jókedvem. Lehet, vagy csak még nem pihented ki magad, a történtek óta és csak azért érzed magad fáradtabbnak, de akkor nekem miért van rossz kedvem, komolyan mondom olyan, mintha elszippantottak volna minden örömet tőlem. Nem vagyok depressziós, csak fura érzésem van, nem tudok semminek se örülni és semmi sem csal mosolyt az arcomra, úgyhogy te még jól is jártál a fáradtsággal, mert azt kitudod pihenni, de a rossz kedvet nehéz.*mondja a srácnak.* -Én már elég rég találkoztam tanárokkal, biztos ők is egyben vannak. Hidd el amikor nem kellenek akkor majd úgyis előkerülnek.*mondja Maxnak.* -Inkább váltsunk témát, mert ez ilyen sötét, negatív beszélgetés lesz így. Honnan jöttél a suliba?*teszi fel a témaváltó kérdést Maxnak.* | |
| | | Lillian Nariah
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Júl. 21, 2011 11:52 am | |
| *Gwilimneksemmi oka nincs arra, hogy szabadkozzon.* Őőő... miben zavarnál? A földön ülésben?! Nem, nem zavarsz. *Felel Max egyszerűen Gwilimnek, majd körbenéz, miközben Gwilim ecseteli a borzalmas látványt, hogy egy gyerek kiterült a Kilátón. Végülis van benne valami, hisz mostanában olyan vészterhes idők járnak errefelé, hoyg nem tudhatjuk mikor nyiffanunk ki.* Nagyon örülök, én Max vagyok. *Mutatkozik be ős is, majd két kezét oldalt kitartja és leereszti a kőre.* Végülis, de... hideg. *Mondja ismét meghökkentő tárgyilagossággal. Kicsit fura gyerek, nehéz hova tenni viselkedését, de tény, hogy nincs benne rosszindulat és amúgy vág az esze, mint a bortova. Végre rászánja magát, hogy fölálljon, ami érdekes művelet, nem lepődnék meg, ha Gwilim kinevetné Maxet a szerencsétlenkedése miatt.* Amióta van eza csodajó új testem, úgy érzem sokkal fáradtabb vagyok. *Jelenti be Max, majd igyekszik kicsit leporolni ruháját.* Vagy ez baromság? lehet nem került még a lelkem maximális összhangba ezzel a testtel. *Fűzi tovább a szót az elvont gondolatairól. A hideg kő után, igen nagy váltás a beszélgetésben.* Minden esetre jobb, mint halottan. *Teszi hozzá végül megvonva a vállát.* Kíváncsi lennék, hogy mi van a drágalátós tanárainkkal. Egyiket sem láttam sem a Tükrök termében, sem sehol, de amilyen kis rafkósok, biztos túlélték. Mondjuk az én szakvezetőm... hááát... régóta nem láttam. *Mondja Max egy fokkal halkabban, mert innen nem messze van Vladislava Feodosrov, az egyik szakvezető szobája. nem szeretné a vérfarkashölgy vacsorájakétn végezni... márha megvannak még a tanárok.* | |
| | | Gwilim Jan
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Júl. 21, 2011 11:37 am | |
| *Gwill végignézi, ahogy a fiú meggyógyítja magát.* -Ha zavarok jöhetek később is. Nem számoltam a lépcsőket, de elég sok és mivel lassan jöttem, nem olt olyan nehéz, nem is fáradtam el. Hidd el vannak helyek ahol ennél több lépcső van mégis sokan feljárnak rajta. Am. Gwil vagyok, neked már jobban van a karod? Nem akartalak megijeszteni, csak hát elégé rossz volt látni egy srácot aki a padlón fekszik és szerintem te is ezt tetted volna a helyemben.*mondja a srácnak, és egy mosolyt is erőltet arcára.* -Nem volt hideg a kő?*teszi fel a kérdést.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó | |
| |
| | | | Északi torony - Kilátó | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |