Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 37 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Északi torony - Kilátó | |
|
+97Tyler Wayne Chrystal Marsh Lilia Radoslava Demyan Yaromir Aidan Hamilton Liselotte Frey - archívum Alise Ellwood Felicity Artmenson Hiroshi Haku Dwayne Brox Ewan Forbes - Archívum Libby McIntyre Diana Lunitech Titokzatos idegen Penelope Waylan Valentine Fergusson Nimhue D'Ansoryl Noah Karl Pavel Nawara'son Onoria Celia D'cruze Nye Drystan Munashi Kataku Logan Knucker Zac Leaving Gabriella Ophelia Milena Natasha Potrevszkij Neram Arthas Boris Casimir Pavlov Anelie Mei Xi Mila Zelenkova Hikaru Tudor Patrik Artemis Taylor Shuang Zhen Marco Mimieaux Evangeline Elovics Cat R. Morgan Deyan Serenity Berill Dalida Cornish Rosetta Waylan Pablo Martinez Mephisto Pheles Elinor Rheia Lioness Alfons Gerard Speranza di Bagliore Lianne Luoris Eldunary Aysa Lismine Lockwood Jack Darkfield Lorraine Betranche Sarah Lairs Hunyadvári Szevér Lillian Nariah Kádár Enikő Milena Lyudmia Lyla Valadimir Sarah Wood Briannah V. Fletcher Gwilim Jan Daniel Dragos Juan Miguel Santiares Loretta Q. Alvord Ann Harvard David Robert Beawer Atanas Iordan Emily Kyra Beawer Effy Siggers Vilandra yin Slenara Lina Wierro Tim Leopold Benjamin G. Chevalier Rory L. Milborrow-Quenell Hua Xiangfeng Lorainne King Vivienne Mendelsohn Játékmester Allidon Regina Ruosin Miley Hortingberg Alex Kerphina Dave Savile Laura Wylee Siegfried Zauberer Elisaveta Mira Jasna Novarro Rosalie Hooper Chris Willer Katherine Mary Black Leona Arts Yosif Zhivko Andréa Bontavier Martin Silent Anne Holiday Farkas Zsuzsanna Gaiaea Wanda Dorcas Gloria Kloé Nikolina Yordanka Airie von Nandori Senilla Rachel Roseberg Gethin Awstin Conley 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Gethin Awstin Conley
Hozzászólások száma : 400 Kaszt :
| Tárgy: Északi torony - Kilátó Csüt. Júl. 22, 2010 6:08 pm | |
| First topic message reminder :A Kúria északi homlokzatán magasodik a Nezabar Varázsló iskola kilátótornya. A mellvédszerű építmény tornya kecsesen tör az ég felé, kacsú, ugyanakkor masszív építményével. A vörös téglából épült mellvédre a Kúria folyosójáról lehet feljutni 111 lépcsőfok megtétele által. A csigalépcső minden fordulójában egy-egy fáklya serceg kísértetiesen, bevilágítva az éjszaka ide bátorkodóknak az utat.
Ide csak a tényleg nagyon bátrak merészkednek fel, de aki feljön annak olyan kilátásban lesz része, mint kevés helyen a világon. Innét beláthatja az Árnymadarak-mocsarát, a Kúriát körülvevő területeket, a Kékfátyol-vízesést, és a Lélekölő-hegység bérceit és Mocsáron túl elterülő ismeretlen, veszélyes világot.
A Kilátó tetején egy hatalmas távcső segít abban, hogy mindenki kedvére gyönyörködhessen, de a távcső jó szolgálatot tehet abban az esetben is, ha netán az iskolát veszély fenyegetné. Az ellenséget az Őrző, aki mindig a Kilátóban tartózkodik, már nagyon-nagyon messziről észrevehetné és mire az ideérne, addig a kúria lakói felkészülhetnek a harcra. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Lillian Nariah
Főkarakter : Evan Darian Hozzászólások száma : 71 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Júl. 21, 2011 11:07 am | |
| ~Csak még pár percig hadd...~ *Mondja magában Max, mert nem akaródzik felkelni, bár minden bizonnyal komoly meg- és felfázásra számíthat, ha így folytatja. Nyirkos is a kő és hideg is, nem lesz így jó vége. Azonban mikor hirtelen a semmiből egy hang száll felé és megszólítja őt, elkerekedik a szeme és hirtelen lendülettel fölül, de annyira erőteljesre sikeredeik a mozdulata, hogy ahogy előredől a könyökét beveri maga előtt a kőbe.* Hogy az a ... *Szólal fel hangosan és odakap vérző végtagjához.* Hát, mint látod nem. *Morogja oda Gwilimnek és csak ekkor néz fel a fiúra. A következő pillanatban pedig már széles vigyor terül el az arcán.* Azért túlélem. *Mondja oda a belsirionos diáktársának, de csak nem akaródzik fölkelni.* Na, de ezt rendbeteszem. Most kaptam a rohadt jó új testem, erre el is intézem rögtön?! Ehhh... *Szövegel kicsit a gyerek és Gwilimmel ellentétben, úgy tűnik neki nincs rossz kezdve. Jobb keze a sebes, bal kezével megragadja a mentális medált és...* Sanatio! *Susog el egy varázsigét és a következő pillanatban az imént még vérző, sebes bőrfelület teljesen ép. Ezután ismét felnéz Gwilimre.* Őőő... te nem érezted úgy, hogy túl sok lépcső van felfelé? *Szegez a fiúnak egy kérdsést halálosan komolyan. Max mindent képes teljes komolysággal szemlélni, még olyan piszlicsáré dolgokat is, mint a lépcsők száma.* | |
| | | Gwilim Jan
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 94 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Júl. 21, 2011 10:59 am | |
| *Gwil lépked a kilátó felé, nem tudja, hogy hogyan jutott el idáig, csak egy kis sétára indult, hogy ne üljön egész nap bent a kastélyban. Az események amik idáig történtek vele elégé felborították lelki egyensúlyát, így most nem olyan vidáman lépked, mint ahoyg megszokhatták tőle az emberek, s csak a cipőjét nézi, nem figyeli, hogy merre megy, nem figyeli a tájat csak a földre pillant, csak arra lesz figyelmes, hogy lépcsőket lát, ezért felemeli a fejét s látja, hogy a kilátóhoz ért. Egy fejcsóválás után elkezd felfelé mászni a lépcsőkön mire felér megpillant egy srácot aki a kilátókelős közepén terül el. Kicsit bátortalanul, szólítja meg a fiút, s reméli, hogy az illető él és csak lefeküdt a földre.* -Hello! Jól vagy?*teszi fel a kérdést, s reméli, hogy hamar jön rá a válasz is.* | |
| | | Lillian Nariah
Főkarakter : Evan Darian Hozzászólások száma : 71 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Júl. 21, 2011 10:45 am | |
| *Hűvös, nyári nap köszöntött a diákokra. Vagy tán maga az időjárás nem is olyan rossz, csak a mindent átható Halál hoz sötét fellegeket a birtok fölé. Komoly kihívás volt, ugyan, de sikeresen felért a Kilátóba Max Arden. Az általában vidám, allidonos srác most lihegve támolyog ki a kilátó teraszára, majd hirtelen imbolyog egyet-egyet és hanyattfekszik a kilátó kellős közepén.* Soha nem fogom többé ezt a sok lépcsőt megmászni. *Mondja fennhangon magának, miközben úgy terül el, mint egy béka. Hát igen. Max fizikai képességei nem feltélenül legendásak, elvégre ő mentálmágus. Nem cosda hát, hogy egy kis sétától így kivan. Nem is kel fel egyelőre, csak fekszik a hideg kövön és az eget bámulja, amely egyre-másra átcikázik egy villám, hogy nyomában a dörgés is ijesztő képzetként járja be a vidéket. Max is megjárta a poklot a tükrök világában és visszatért az új testében. Furcsa, de nem hagyott mély nyomot a srácban, hogy meghalt és közben vissza is tért, vagy cak nem mutatja. Elvégre mentalistáéknál sosem hihetünk a szemünknek.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Jún. 17, 2011 1:20 pm | |
| - Az tök jó *mosolyodik el halványan a zongorára. Akkor biztosan tök jól játszik. De aztán Enikő bejelenti, hogy dolga van, így hát int neki, aztán kinyitja a könyvét, és ismét belemerül. Azért ez egy egész jó találkozás volt. Kicsit talán meghozta a kedvét a sulihoz... Hm... Nem, mégsem. Semmi sem fogja meghozni a kedvét ehhez a helyhez, sajnálatos módon. De azért még próbálkozik. Igaz, a Jenilia nem volt olyan rossz... És talán nem ártana egy jegeskávé... Ezekkel a gondolatokkal indul el ő is lefelé a kilátóból, pár perccel a magyar lány után.*
//Én is köszi (:// |
| | | Kádár Enikő
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 217 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija.
"All the world is a stage..."
"Egyetlen színész nem csinál színházat."
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Jún. 17, 2011 1:13 pm | |
| -Köszönöm, igazán kedves vagy.*Jegyzi meg ironikusan. Neki aztán mindegy, őt ennyivel még nem lehet kihozni a sodrából. Ő is őszíinte szokott lenni, de legtöbbször emelett bunkó is. Most nem, mert értelmesnek ítélte meg Rose-t.*-Zongorázok. Már tizenegy éve.*Válaszolja, és nem maradthar el az enyhe dicsekvés. De ilyen a jelleme. Táncolni ő is szeret, meg tud is, de ez elengedhetetlen, ha színésznő akar lenni.*-Nekem mennem kell.*Ugrik le a korlátról.*-Szia, majd máskor még találkozunk.*Vagy nem, de ezt már nem teszi hozzá. Búcsút int, majd elhagyja a kilátót a sok lépcsővel együtt.*
//Köszi a játékot:)// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Jún. 17, 2011 1:07 pm | |
| *Kissé hidegen elmosolyodik a felháborodásra.* - Valószínűleg tőlük örökölted a logikádat... *Na, bumm. Hát, ez nem volt valami kedves, ilyenkor lehet megfigyelni azt a bizonyos kegyetlen őszinteséget. Hiába, ő már csak ilyen. Persze, az is lehet, hogy Enikő nem sértődik meg rajta... Ki tudja. Mindenki máshogy reagál a lányra.* - Ezek szerint zenélni is szeretsz. Tudsz valamilyen hangszeren? *A művészet mondjuk tőle se áll messze, de ő inkább a tánc terén jeleskedik. Ott viszont nagyon. Csak az az idióta bíró, az volt a hibás, hogy nem nyerte meg az európai versenyt... Kitolás. Nem is kicsi. Na, mindegy, előfordul. Sok a bunkó bíró...* |
| | | Kádár Enikő
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 217 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija.
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Jún. 17, 2011 12:55 pm | |
| -Örülök, hogy így gondolod.*Ereszt meg egy mosolyt a lány felé. Ő egyébknt tipikusan az az alkat, aki semmi pénzért nem hagyná el Magyarországot felnőttkorában csak azért, hogy több pénzt kapjon.*-Hát azt én tuti nem próbálnám meg.*Mondja nevetve.*-A szüleim persze azt szeretnék, ha auror lennék, de nekem ahhoz nincs logikám.*A kérdése ő is tudja a választ.*-Én színésznő akarok lenni. De a szüleim hallani sem akarnak róla. De mindegy, nem érdekel.*Vonja meg a vállát.*-Úgyis én fogom eldönteni, hogy mit akarok. Ők meg csak ne szóljanak bele. Különben is, ők kezdték az egészet azzal, amikor öt évesen beírattak zeneiskolába, meg színjátszó szakkörbe.*Meséli, kissé felháborodott hangon.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Jún. 17, 2011 12:48 pm | |
| - Végül is, jogos *bólint, aztán figyelmesen végighallgatja a lányt. Nos, igaza van. Talán bepróbálkozik a szüleinél egy nyaralásötlettel... Persze csak ha már nem lesz rájuk ilyen veszettül mérges, hogy ideküldték. Hiába, utál itt lenni. Na, mindegy. Utána viszont egy olyan kérdés jön, amire tudja a választ. Nincs is, amire jobban tudná.* - Aurornak *vágja rá gondolkodás nélkül. Igen, nagyon érdekli ez a munka, talán mindennél jobban. Neki való. Mert egy aurornál egyértelműek a parancsok, egyértelmű, kinek kell engedelmeskedni. Nincs semmi keverés. Ha a kapitány azt mondja, hogy neki most ezt és ezt kell csinálnia, akkor ezt és ezt fogja csinálni.* - És te? *kérdez vissza.* |
| | | Kádár Enikő
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Jún. 17, 2011 12:43 pm | |
| -Értem. Persze biztos idegesítő. Nekem ennyivel könnyebb a helyzetem akkor.*Jelenti ki, de nem akarja ezzel idegesíteni Rose-t. A magyarokról elmondta, amit hallott. Hát, ehhez van egy-két szava Enikőnek.*-Na igen, meglehet. Valahol ez is a helyzet, de annyira nem vészes. Viszont, melyik másik orzágban nem fordul ez elő?*Tárja szét a karját.*- Nem hiszem, hogy bulgáriában például nem ölnek meg senkit az éjszaka. Más országokban meg drogznak ezerrel. Nálunk annyira nem nagy mértékben teszik ezt. Ahol meg ráadásul legális...*Inkább nem folytatja, de szerinte ez az igazság. Politizálni meg ő em szokott, mivel nem érdekli az egész. Amelyik téren meg el akar helyezkedni, azt nem befolyásolja a politika.*-Tényleg, te minek készülsz, ha végzel itt?*Kérdezi, mikor eszébe jut az előző gondolatáról.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Jún. 17, 2011 12:37 pm | |
| - Hát, annyira azért nem jó. Sokan kérdeznek rá... *fintorodik el. Utálja mindenkinek azt magyarázgatni, hogy ő bolgár, csak a nagyszülei angolok, és a vezetékneve meg azért német, amiért... Jó annak, aki annyival le tudja rendezni, hogy angol vagyok, német vagyok, bolgár vagyok, magyar vagyok, ésatöbbi. Hát, neki nem adatott meg ez a luxus, de sebaj. Aztán ugye visszakérdeznek, mire vállat von. Politizálni nem kéne, szóval inkább azt mondja, aminek ahhoz nincs köze.* - Hát, például, hogy nem olyan felügyelt a köztisztaság, meg az emberekről, hogy heves, széthúzó természetűek... *Ismét vállat von. Nagyrészt teljesen őszinte, és kimondja, amit gondol, de komolyan nem akar politizálni. Már csak azért sem, mert a külpolitikával csak annyit foglalkozik, amennyit éppen meghall, és csak hiányos információ vannak, elejtett félmondatok alapján következtetett dolgok. Azokkal meg nem érdemes belevágni egy vitába...* |
| | | Kádár Enikő
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Jún. 17, 2011 12:27 pm | |
| -Igen, az szerintem is az.*Ért egyet a lánnyal. Végre valaki, aki hasonlóan gondolkodik, mint ő. Nem szereti a Rómeó és Júliát, mert enyhén szólva giccsesnek is találta, meg a rengetg melléfogás miatt, amit nagyon könnyen ki lehetett volna játszani.*-Ja, értem. Mindig megzavar az, ha valainek nem olyan neve van, mint amilyen nemzetiségű. Mág nálunk, Magyarorzágon is talákozok olyanokkal, akiket Jennifernek, meg ehhez hasonló tipikus külföldi nevűnek hívnak. Borzasztó.*Forgatja meg a szemét. Nem szereti az ilyen eseteket, de hát a nevéről nem tehet senki. Az övé legalább magyar, és az tetszik neki a legjobban, hogy nincs se angol, se német, se semmilyen más nyelven megfelelője.*-Ja értem. Valahol biztos vannak előnyei, ha valaki több nemzetiségből származik.*Mondja, de inkább csak magának.*-Nekem nem tetszik itt annyira. De Magyarország szép. Nem túl nagy.*Mondja, majd mikor meghallja a következőt, felvonja a szemöldökét.*-Mit hallottál róla?*Kérdezi, mielőtt válaszolna. Cáfolni könnyebb.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Jún. 17, 2011 12:18 pm | |
| - Nekem ez a kedvencem tőle. Annyira egyébként nem szeretem, például szerintem a Rómeó és Júlia elég nagy hülyeség, de a Hamlet az jó *fejti ki a véleményét. Valószínűleg nem sok női egyed ért egyet vele abban a dologban, hogy a Rómeó és Júlia hülyeség, de ő tényleg nem látja sok értelmét a dolognak. Sokkal logikusabb megoldást is lehetett volna választani, és azt talán még túl is élte volna két főszereplő. Számára egyszerűen bolond a két hősszerelmes. A nemzetiségre bólint, és máris el tudja helyezni magában a lányt. És így legalább már azzal is tisztában van, hogy az Enikő a keresztneve.* - Nem, én bolgár vagyok, csak a nagyszüleim voltak angolok... Azért a nevem. A másik nagyszülők meg németek, innét a vezetéknév. Szóval eléggé érdekes családföldrajzom van, de én már itt születtem, Bulgáriában. Egyébként jó hely ez... Mármint az ország. Magyarország milyen? Nem jártam még ott, de hallottam róla elég rossz dolgokat... *Hát, igen, az országnak nincs valami jó külföldi hírneve. És Rose is csak a hírnevet ismeri, sosem volt ott, és igazából a hírek eléggé eltántorítják attól, hogy valaha is odamenjen...* |
| | | Kádár Enikő
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Jún. 17, 2011 12:11 pm | |
| -A Hamletet?*Kérdez vissza, de nem azért mert rosszul hallotta.*-Az nagyon jó. Az egyik kedvencem. Bár Shakespeare-től nem túl sok. Tudom, hogy nagy drámaíró, meg minden, de én inkáb az elgondolkodtató színdarabokat szeretem.*Meséli, miközben a cipőjét bámulja. Na igen, új cipő, és nagyon tetszik neki. Hiába, ő választotta.*-Magyar vagyok.*Válaszolja. Feltételezi a lányról, hogy tudja, merre van Magyarország. Amúgy nincsenek bolgár ősei, teljesen magyar, csak azért küldék ide, mert ez egy jóhírű iskola. És a lényeg ugyebár az, hogy egy híres iskolában tanuljon. Bár Enikőnek nincs kedve hozzá.*-Te pedig...Valamiféle angol nyelvet beszélő országból jöhettél, igaz?*Kérdezi egy kis gondolkodás után. A keresztnév alapján következtetett erre, mert a vezetékneve akár német is lehetne.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Jún. 17, 2011 12:06 pm | |
| - A Hamletet *vonja meg a vállát. Legalább harmadszorra, de ezt nem teszi hozzá. Minek? Ha olvassa, nyilván azért teszi, mert szereti. Aztán a lány felettébb csábító ajánlatot tesz, de Rose egy sóhajjal megrázza a fejét.* - Nem, köszi. *Aztán megint elhallgat, és odasétál az Enikő melletti korláthoz, és nekidől. Aztán ráveszi magát, hogy kérdezősködjön egy kicsit. Hiszen mégiscsak meg kéne ismerkedni néhány emberrel. Ha muszáj itt lenni, akkor muszáj itt lenni. Ez van. Szóval kérdez.* - Te amúgy milyen nemzetiségű vagy? *kérdezi. Mert hát azért leesett neki, hogy a Kádár Enikő nem bolgár név. Igaz, a Rose sem. De neki angol gyökerei vannak, igaz, Bulgáriában nevelkedett... Mindegy. Lehet, hogy a lány is bolgár, csak az ősei nem azok. Viszont az azért kérdést vet fel, hogy melyik is a lány keresztneve...* |
| | | Kádár Enikő
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Jún. 17, 2011 12:00 pm | |
| *Ahogy nézelődik, és természetesen halálra unja magát, egyszer csak lépteket hall. Mindig is jó füle volt, a zenéhez ez kell is. Nemsokár felbukkan egy lány, akivel még nem is találkozott. Meg nem is nagyon látta, szóval arra tippel, hogy nem régóta van itt.*-Szia. Én Kádár Enikő vagyok.*Mutatkozik be kissé unott hangon, majd felül a korlátra. Nem fog kiesni, hacsak ki nem löki valaki, de ez nem fordulhat elő. Elvileg.*-Mit olvasol?*Kérdezi, mert látja, hogy a lány nem nagyon tudja, hogy mit csináljon.*-Ha egyedül akarsz lenni, felőlem nyugodtan. Nem beszélek állandóan. Nekem sem élvezetes folyton csak a szokásos kérdéseket feltenni.*Közli a lánnyal, miközben a lábaival kalimpál.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Jún. 17, 2011 11:54 am | |
| *Magassarkú kopogása hallatszik a lépcső irányából, majd nem sokkal később a cipő tulajdonosa is megjelenik. Rose az, kibontott fekete hajjal, hosszú, fekete szoknyában és sötétvörös blúzban. Kezében egy könyv, amiben láthatóan felettébb elmélyült. Fellépve az utolsó lépcsőfokon azonban körbepillant, hogy mégis hova sétált, és így észreveszi a másik lányt.* - Szia. Rose Rennberg *köszön röviden, és leengedi a könyvet. Remélte, hogy lesz egy kis magánya, de hiába, ebben az iskolában mindig van valahol valaki. Elég idegesítő, az biztos, otthon nyugodtan sétálgathatott a házban körbe-körbe, mégse nagyon botlott bele senkibe, maximum a rokonaiba, de nem is ez a legrosszabb. A közös hálók! Ki találta azt ki? Mindegy, nem ez a téma. Szóval ott ácsorog, és láthatóan nem igazán tud mit mondani.* |
| | | Kádár Enikő
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Jún. 17, 2011 11:47 am | |
| ~Kinek volt annyi esze, hogy ennyi szűk lépcsőt tervezzen ide?*Bosszankodik magában Enikő, amint halad felfelé a Kilátóba. Vörös színű, pántos ruhát visel, vörös tűsarkú cipővel. Haját pedig konytba fogta. Ma egész elegánsan néz ki, ami egyébként nem mondható el róla. Ideges arckifejezéssel ér fel végül a toronyba. Odasétál a korláthoz. Aki most érkezik, és nem ismeri, az azt hinné, hogy a természetben gyönyörködik. Ám ez nem így van. Egyszerűen csak levegő kell most neki, és persze nem akar unatkozni, ezért valami érdekeset keres lent a szemével.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Jún. 14, 2011 2:36 pm | |
| -Későre jár. Én megyek. a szakvezetőm tartja a szakkört. Viszlát Kamen. *Sziszegi az utolsó szót, majd sarkonfordul, és ott hagyja a fiút. A lépcsőnél visszafordul egy kicsit. Megrázza a fejét, amitől szőke tincsei már megint rendezetlenül tapadnak a fejéhez.* ~Ilyen kibírhatatlan embert! *Dünnyögi magában, majd sietős léptekkel elindul lefelé. Lerobog a lépcsőkön. Egyszer elejti a táskáját. Felkapja, és tovább szalad. Egyenesen az udvar felé veszi az irányt.* ~Csak el ne késsek. Csak el ne késsek.*Hajtogatja magában, majd valahogyan kikeveredik az udvarra. Egész úton a fiú szavai visszhangoztak a fejében.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Jún. 14, 2011 2:31 pm | |
| *Nem ijed meg a lánytól, a legkisebb mértékben sem. Hogy mit lát a tekintetében? Gonoszságot. De nem baj.* - Hát, engem meg nem érdekel. Szóval ez van. Majd beajánllak az unokaöcsémnél, őt érdekli az ilyesmi *von vállat.* Hát márpedig én itt akarok olvasni, szóval ez van. Nekem jó itt. Ha irritállak, majd lelépsz. Én viszont egyelőre nem megyek sehova. Majd csak a szakkörre... Addig elolvasgatok én itt *mondja. Aztán a lány franciául motyog valamit, de azzal nem foglalkozik különösebben. Biztos nem neki szólt... Aztán kattogás, ahogyan a lány fényképezget, ő pedig folytatja az olvasást. Egészen addig, amíg már lehet menni a szakkörre...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Jún. 14, 2011 2:16 pm | |
| ~ Én nem akartam, de te húztad ki a gyufát.*Vet Kamenre egy gyűlölködő pillantást.*- Tudod azt mondják, hogy a szem a lélek tükre. Te mit látsz az én szememben? *Kérdi a fiútól, mintha arra várna hogy bármelyik pillanatban képes lenne legyilkolni a fiút egyetlen pillantással. Ha nagyon alaposan megnézik a lángoló, gonosz tekintet mögött ott lapul valamicske jóság is, amit a fiúnak sikerült pár perc alatt eltűntetnie. Közelebb megy Kamenhez. Olyan a mozgása, mint egy nagymacskáé, aki a prédájára vár.* - A történelem hülyeség? Áltatod magad ezekkel a gyerekeknek való kitalációkkal! A történelem érdekes. Én rengeteget tudok meg a múltról, azért mert érdekel. *Néz ridegen a fiúra.* - Ha szeretnéd el is mehetsz. Én kitartó vagyok. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Ez a szabály. Ha nem tetszik neked kell elmenni. *Vonja meg a vállát a lány.* -Én nem akartam ilyen lenni, de te tehetsz róla. *Motyogja maga előtt franciául. Most szándékosan franciául beszél. Nem akarja, hogy értsék.* -Valóban az volt. Kíváncsi vagyok a mai milyen lesz. *Bámul ki a fejéből, és újra előveszi a gépét. Katt, katt, katt. Ennyit hallani. Tyline képeket készít a tájról. Többet nem reagál Kamen hisztijére. Azt hitte ő is értelmes társaság lesz, mint Angi, vagy Alex. Tévedett. Egyszer talán megkedveli a fiút, de biztos, hogy az nem mostanában fog megtörténni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Jún. 14, 2011 2:00 pm | |
| - Hehe, nem is mese. Annyira. De sokkal jobb, mint az ilyen mindenféle történelmi hülyeségek. Az uncsi. És amúgy se hinni kell benne, hanem élvezni. *Nem mogorva, csak elmagyarázza a véleményét. Igaz, különösebben nem érdekli. Ha nem értenek egyet vele, akkor nem értenek egyet vele, őt aztán hidegen hagyja.* - Hát, vagyunk páran, az tuti. De csak lehet üres helyet találni *vonja meg a vállát, majd ingerlő pillantást vet a lányra.* Például ez is az volt, míg ide nem jöttél. *Hát, nem az udvariasság mintaképe, az száz százalék, de kit zavar? Őt biztos nem. Azért a csaj hozzáállása nem tetszik neki különösebben, és ezt ki is fejezi.* - Én leptelek meg? Én voltam itt előbb, hé! *Ez kicsit olyan tudd hol a helyed típusú mondat volt. Elég kioktató. De hé, tényleg ő jött előbb! És csak csendben olvasgatott, kivételesen még csak nem is beszélt közben! Szóval őt aztán nem lehet hibáztatni. Aztán választ kap a kérdésére, mire kissé higgadtabban reagál.* - Ja, igen, tényleg. Az egy érdekes szakkör volt... *von vállat. Aztán részéről ennyi. Nem sértődött meg, pusztán nem veszi a fáradtságot, hogy ilyen viselkedésű emberekkel társalogjon. Minek törje magát, ha egyszer úgyse kedvelik? Meg mondjuk kit érdekel, hogy kedvelik-e? Ha nem, hát nem, ő aztán nem erőlteti magát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Jún. 14, 2011 1:41 pm | |
| *Még mindig tartózkodik. Sajnos ez is belenevelt dolog. Meglepetten bámulja Kament. Nem szoktak vele kedveskedni. Ez érthető is. Nem hagyja. Jobban szereti a gonosz álcát. A szemétkedős szerepet játszani, de ma nem megy neki.* -Narnia Krónikái? Eh. Az nekem meg van. Vagyis a testvéremé. Olvastam, de kiöregedtem ilyen mesékből. Nem hiszek már bennük. *Sötétül el egy kicsit Tyline tekintete. Tényleg nem szokott már ilyeneket olvasni. A húgának lepasszolta az ilyen könyveit. Most második világháborús könyvet olvasna, ha nem felejtette volna otthon.* -Bolyongok. Azt hittem magam lehetek, de nem. Soha nem tudok se rajzolni, se fényképezni. Túlzsúfolt az iskola. *Mondja rezzenéstelen arccal. Igen,a jól ismert pókerarc.* -Nem gondolod, hogy azért állok itt, mert kellemetlen helyzetben vagyok? Alaposan sikerült meglepned, de nem vagyok olyan kedvemben, hogy elüldözellek. *Mondja egy gonosz vigyorral. Néha-néha fellángol benne a gonoszkodhatnék.* -Tyline. *Biccent a lány.* - Az ispotálynál találkoztunk. *Felel nemes egyszerűséggel a lány. Ő jól emlékszik Kamenre. Már akkor is zavarta az "auráját".* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Jún. 14, 2011 1:26 pm | |
| - Előfordul *von vállat, aztán válaszol a kérdésre.* Narnia krónikái, A varázsló unokaöccse. Sajnos a többi nincs meg, sose jutok el odáig, hogy beszerezzem... Mindegy, majd nyáron. Amúgy mi járatban itt? *érdeklődik. A lány egy kicsit merevnek tűnik, ami elég szöges ellentétben áll Kamen laza tartásával és féloldalas vigyorával. Mondjuk legalább dúdolgat, ezzel kicsit kevésbé tartózkodónak tűnve, de kissé lelohasztja a srác ismerkedési kedvét.* - Úgy állsz ott, mint akit sarokba állítottak! *vigyorog rá.* Nem harapok ám. Amúgy Kamennek hívnak. Mondd csak, találkoztunk már? Annyira ismerősnek tűnsz... *dönti oldalra a fejét. Igen, kicsit bőszavúnak tűnhet... És nem csak annak tűnik, az is. Imádja a saját hangját, nem is kicsit. Szóval attól nem kell félni, hogy megakad a társalgás, neki mindig van mondanivalója...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Jún. 14, 2011 1:12 pm | |
| ~ Franciául beszéltem volna? *Töpreng a lány. Neki tényleg nem tűnik fel.* - Sajnálom. Néha nem tűnik fel, hogy másik nyelven beszélek. Azt kérdeztem mit olvasol. *Felel a fiúnak angolul. Bolgárul nincs kedve beszélni, ha meg nem érti a franciát marad az angol. Ő mind a három nyelvet érti és beszéli is. Nem hiába vannak a Blanchard-kapcsolatok. Meg a család is terjeszkedik Európa keretein belül.* ~Gondolom így már megfelel neki. Ha nem így járt. Nem fogok a kedvéért váltogatni. Azt sem tudom mi van velem. Miért vagyok ilyen már napok óta? Biztos bekattantam. Egy rokont akarok! Most. Ha kell még imádkozom is, bár az nem családi vonás. *Töpreng a lány. Még mindig a falnál áll. Talán csak arra vár, hogy mikor tudna észrevétlenül lelépni innét. Igen, ez Tyline. Észre sem veszi, de ismét a dalt dúdolja. Igen, itt már súlyos bajok vannak. Tyline és a nyilvános dúdolás nem fér össze. Szerencse, hogy nem kezd táncolni. Akkor már tényleg napszúrást kaphatott, vagy valami komolyabb betegséget...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Jún. 14, 2011 1:03 pm | |
| *Dúdolást hall, vagyis csak a tudata peremén felfogja, hogy valaki dúdol, de ennyi. Ténylegesen nem jut el hozzá. Hiszen Andrew bácsi éppen most küldi el Digoryt a világok közötti tavakhoz! Aztán viszont meg is szólal a hang tulajdonosa, így kénytelen odafigyelni. Viszont ami nagyobb gond, hogy a fiú egy kukkot sem ért a lány szavaiból. Igaz, a nyelvet felismeri, de körül-belül ennyi. Egy mukkot sem tud franciául. Szóval bolgárul szólal meg, a könyvet az ölébe eresztve, kezével is magyarázva.* - Vagy bolgárul *mutatja el az egyik ujját*, vagy angolul *mutat fel egy másikat is, ezzel jelezve, hogy két nyelven ért.* A francia sajnos nem megy, a bolgárral elboldogulok, egész jól, angolul meg folyékonyan beszélek, szóóóval, valahogy azok közül kellene választani *vigyorog. Na, igen. Részéről ennyi a nyelvtudás. A franciából még az ilyen alapdolgoakt sem igazán tudja, mint köszönöm, vagy szia, vagy jó napot, vagy akármi. Neki a francia kb. kínai...* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó | |
| |
| | | | Északi torony - Kilátó | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |