Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 43 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 43 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Északi torony - Kilátó | |
|
+97Tyler Wayne Chrystal Marsh Lilia Radoslava Demyan Yaromir Aidan Hamilton Liselotte Frey - archívum Alise Ellwood Felicity Artmenson Hiroshi Haku Dwayne Brox Ewan Forbes - Archívum Libby McIntyre Diana Lunitech Titokzatos idegen Penelope Waylan Valentine Fergusson Nimhue D'Ansoryl Noah Karl Pavel Nawara'son Onoria Celia D'cruze Nye Drystan Munashi Kataku Logan Knucker Zac Leaving Gabriella Ophelia Milena Natasha Potrevszkij Neram Arthas Boris Casimir Pavlov Anelie Mei Xi Mila Zelenkova Hikaru Tudor Patrik Artemis Taylor Shuang Zhen Marco Mimieaux Evangeline Elovics Cat R. Morgan Deyan Serenity Berill Dalida Cornish Rosetta Waylan Pablo Martinez Mephisto Pheles Elinor Rheia Lioness Alfons Gerard Speranza di Bagliore Lianne Luoris Eldunary Aysa Lismine Lockwood Jack Darkfield Lorraine Betranche Sarah Lairs Hunyadvári Szevér Lillian Nariah Kádár Enikő Milena Lyudmia Lyla Valadimir Sarah Wood Briannah V. Fletcher Gwilim Jan Daniel Dragos Juan Miguel Santiares Loretta Q. Alvord Ann Harvard David Robert Beawer Atanas Iordan Emily Kyra Beawer Effy Siggers Vilandra yin Slenara Lina Wierro Tim Leopold Benjamin G. Chevalier Rory L. Milborrow-Quenell Hua Xiangfeng Lorainne King Vivienne Mendelsohn Játékmester Allidon Regina Ruosin Miley Hortingberg Alex Kerphina Dave Savile Laura Wylee Siegfried Zauberer Elisaveta Mira Jasna Novarro Rosalie Hooper Chris Willer Katherine Mary Black Leona Arts Yosif Zhivko Andréa Bontavier Martin Silent Anne Holiday Farkas Zsuzsanna Gaiaea Wanda Dorcas Gloria Kloé Nikolina Yordanka Airie von Nandori Senilla Rachel Roseberg Gethin Awstin Conley 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Gethin Awstin Conley
Hozzászólások száma : 400 Kaszt :
| Tárgy: Északi torony - Kilátó Csüt. Júl. 22, 2010 6:08 pm | |
| First topic message reminder :A Kúria északi homlokzatán magasodik a Nezabar Varázsló iskola kilátótornya. A mellvédszerű építmény tornya kecsesen tör az ég felé, kacsú, ugyanakkor masszív építményével. A vörös téglából épült mellvédre a Kúria folyosójáról lehet feljutni 111 lépcsőfok megtétele által. A csigalépcső minden fordulójában egy-egy fáklya serceg kísértetiesen, bevilágítva az éjszaka ide bátorkodóknak az utat.
Ide csak a tényleg nagyon bátrak merészkednek fel, de aki feljön annak olyan kilátásban lesz része, mint kevés helyen a világon. Innét beláthatja az Árnymadarak-mocsarát, a Kúriát körülvevő területeket, a Kékfátyol-vízesést, és a Lélekölő-hegység bérceit és Mocsáron túl elterülő ismeretlen, veszélyes világot.
A Kilátó tetején egy hatalmas távcső segít abban, hogy mindenki kedvére gyönyörködhessen, de a távcső jó szolgálatot tehet abban az esetben is, ha netán az iskolát veszély fenyegetné. Az ellenséget az Őrző, aki mindig a Kilátóban tartózkodik, már nagyon-nagyon messziről észrevehetné és mire az ideérne, addig a kúria lakói felkészülhetnek a harcra. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vivienne Mendelsohn
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 189 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Jan. 04, 2011 4:18 pm | |
| ~Élvezd ki az egyedüllétet, már nem tart sokáig.~ *Figyelmezteti a daimon a fiút, aki már egy ideje hegyezi a fülét a hosszú lépcsősor irányába. Nicholas erre csak hümmögni tud, annyira bele van merülve a táj tüzetesebb átvizsgálásába. Csak akkor eszmél fel, amikor a lány már ott van mellette, és be is mutatkozik. Nicholas leereszti a távcsövet és bemutatkozik.* - Hejhó! Nicholas Phoenix vagyok, de csak Nicho. *Darálja el a szokásos szöveget.* - És szaktárs. *Biccent egyet. Binky felé fordul.* - Üdvözletem. Ő itt Swinnie, az én daimonom. *Bök állával a nem messze ücsörgő selyemmajom alakú lélekkivetülésre, aki erre néhány szökkenés után máris a nyakába csimpaszkodik. Sárga szemeivel Binkyt vizsgálgatja.* - És hogyhogy erre fent? *Kérdezi Nicholas kíváncsian. Ő mindig is fel akart ide jönni, de csak most tudott rá időt szakítani.* | |
| | | Lorainne King Diák
Főkarakter : danyi-ivett@windowslive.com Hozzászólások száma : 32 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Jan. 04, 2011 4:10 pm | |
| * Lora és Binky sétálgatnak fel a sok lépcsőn amikor félúton megállnak lihegve.* - Pihennem kell. Elfáradtam. De én nem! Menjünk tovább! De én cipellek téged is! Na, de ha ennyire akarod indulhatunk. * Belekeveredik egy kicsinyke vitába daimonjával, de máris indulnak a kérésre.* - Nézd Binky! Ott van valaki. Vagy inkább valakik. Jól van. Én is tévedhetek. Tudom, de légyszíves tedd le a kosaramat, mert kiakarok mászni! * Leteszi a kosárkát és a nyuszi alakú daimon ki is mászik. Majd Lora odamegy a fiúhoz.* - Szia! Lorainne King vagyok. Allidon szakos diák. * Mutatkozik be és reménykedik nem ijed meg nagyon a fiú.* - És Ő a daimonom Binky. * Mutat rá a nyuszira.* | |
| | | Vivienne Mendelsohn
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 189 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Jan. 04, 2011 4:00 pm | |
| *Nicholas és Swinnie kicsit lihegve ér fel a Kilátóba.* - Számoltad? *Kérdezi vigyorogva a fiú.* - Nem nagyon... száz valamennyi, annyi biztos. *Válaszolja Swinnie, a selyemmajom alakú daimon unott hangján, a megszokott, gőgös arckifejezéssel.* - Azt hiszem, száztizenegy... vagy kettő. *Mondja Nicholas, majd krákog egyet - megfázott kissé, nem volt jó ötlet sapka-sál nélkül hócsatázni - majd a távcsőhöz lépdel. Amikor kinéz a hófödte tájra, elcsodálkozik, milyen szép is a látvány innen fentről, a Kilátóból, majd végül a szeméhez emeli a messzelátót, és körbepillant, a szélrózsa minden irányba. A mocsárnál megállapodik néhány másodpercre, de megy tovább, kíváncsi, mennyi új dolgot tud felfedezni. Az Udvaron épp egy lány és egy fiú hógolyózik nevetve, de ezen kívül semmi mozgást nem észlel. Tekintete végül megállapodik a hegyeken.* | |
| | | Játékmester Allidon
Hozzászólások száma : 338 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Jan. 03, 2011 8:24 pm | |
| | |
| | | Regina Ruosin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1329 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Jan. 03, 2011 8:09 pm | |
| -Én nem tudom, hogy kerültünk ide.*Mondta Rékának.*-De próbáljunk előre haladni hátha találunk valamit.*Tette hozzá.Próbál egy lépést menni de nem sikerül.Az arcáról a mosoly már rég lefagyott, helyette a félelem, a kétségbe esés látható az arcán.*-Fogjuk meg egymás kezét hátha úgy tudunk haladni valamit.*Mormogja Rékának.És nagyon fülel.Mert amit a lány előbb mondott és csak tompán hallotta.Várta mit reagál a barátnője.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Jan. 03, 2011 8:01 pm | |
| - Csak nézelődni, meg ha van itt valaki beszélgetni. *Mondja mosolyogva. Jó ez a hely ismerekdésre. Majd ahogy figyeli a csillagokat, az egyik egyre erőseben és erősebben kezd világítani, míg végül csak egy fehér foltot lát. Aztán szép lassan kitisztul a látása és a nagy feketeségben lebegnek.* - Hol vagyunk? *Reflexból próbál felállni, mire előre dől, de semmi, csak így van, lebeg. Furcsa gravitáció nélkül. Majd jön a visító hang, de nem érti mit akar mondani.* - Talán varázsoljunk? *Mondja de csak költői kérdésnek szánta. Nyúl a pálcájáért és varázsol is.* - Lumossolen! *Ejti ki az igét és hát végülis ez fény, de hát nem az az igazi fény mégse.*
// Hatására egy fénysugár tör ki a pálcából, ami 10-15 méterre ható fényt hoz létre. Lényegében ez a varázslat a Lumos erősebb fajtája. // |
| | | Játékmester Allidon
Hozzászólások száma : 338 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Jan. 03, 2011 7:37 pm | |
| *Repülőgépet azért elég nehezen láthat a lány, mivel a sötét megnehezíti a látás viszonyokat és a közelben nem igazán szál fel repülő gép. A csillagok tényleg fényesebbek a kelleténél. Túl fényesek. Mintha a természet is zavart lenne. Na de az egyik csillag egyre inkább világít, egészen addig, amíg el nem vakítja a két lányt. Pár pillanatig csak a vakító fehérség táncol a szemük előtt, majd a sötétben lebegnek. Szó szerint értve. Együtt vannak még, egyszerűen csak minden eltűnt körülöttük. Csak a nagy semmi van. Ha meg is szólalnak, akkor is olyan, mintha egy-egy burok venné őket körül. Értik, hogy mit mond a másik, csak ugye sokkal tompábban mint kellene. Egyszerre csendül fel mind kettőjük fejében egy hang.*-Megtaláljátok a fényt? Vagy örökre a sötétség rabjai maradtok? *Irritáló és visító hang, de aztán elhallgat és újra a csönd marad mögötte.* | |
| | | Regina Ruosin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1329 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Jan. 03, 2011 7:19 pm | |
| -Hát én is furcsálom egy kicsit.De nem fontos.*Mondta a lánynak.*-Mit szoktál itt csinálni?*Kérdi mosolygósan.Neki is nagyon tetszik a hely és van benne valami különös nyugtató érzés.Ami kellemes érzéssel töltötte el Susant.Sokáig figyelte amint az égen egy repülőgép masírozik át.Majd egy csapat madár mozgását kezdte figyelni.Föl-le ide-oda.Száguldoztak a madarak.Susan ekkor visszafordult és Rékára nézett,kiváncsian mint mindig.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Jan. 03, 2011 7:12 pm | |
| // Olvad //
- Ugye? Tényleg nagyon szép hely. Ezért is szeretem. *Mondja a lánynak és tovább nézte a csillagokat. Tényleg nagyon szépek, és ahogy ragyognak... van benne valami érdekes. De, hogy mi, azt nem tudja.* - Szerinted milyen lett a suli az újjá építés után? *Kérdi a lánytól. Bár az igaz, hgy ugyan olyan, de Réka szerint van benne valami fura, de ezzel nincs egyedül. Miley is így gondolja.* ~ Vajon miért van ez így? A sors vajon mit szán még az iskolának? És a diákjainak? ~ *Szinte szárnyalnak a gondolatai. Elképzeli, ahogy a suli végleg megszűnik egy robbanás miatt, vagy ilyesmi. Végülis a fejében már minden lejátszódott. És reméli, hogy a valóságban nem fog.* |
| | | Regina Ruosin
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Jan. 03, 2011 6:51 pm | |
| *Susan csak ámul és bámul.Neki is tetszik amit Réka mutatott.*~Elhiszem, hogy ez a kedvenc helye.~*Gondolja boldogan.*-Szép ez a hely!*Mondja csillogó szemekkel.Nézi a csillagokat meg a kis pelét ahogyan tornászkodik a korláton.*~Bezzeg az előbb ki se mert bújni.~*Gondolja kuncogva.Majd csak tovább nézi a tájat és várja, hogy Réka mondjon valamit.* //Fagy// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Jan. 03, 2011 6:40 pm | |
| *Újra neki indul a 111 lépcső foknak, de nem egyedül! Gondolta megmutatja kedvenc helyét egyik barátnőjének. A fekete kabát és a szoknya lobog utána és a pele is erősen kapaszkodik a zsebében, mivel lendülettel megy fel. Rég járt itt. 2011-ben még nem. És itt volt már az ideje az ide jövetelnek.* - Na, hogy tetszik? *Kérdi a lánytól kedvesen és kíváncsian. Neki nagyon tetszik és reméli, hogy Susannak sincs vele semmi baja. Végülis Rékának tetszik, hogy ilyen magasan vannak. Kiül a korlátr és onnét kezdi figyelni a tájat, miközben lábát lógatja a mélységbe. Igaz, elég veszélyes így itt üldögélni, de Réka nem az a félős lány aki ennyitől megijed. Ennél azért több kell. Végülis vele már megtörtént a legrosszabb is így nem kell már félnie semmitől.* - Nappal még szebb. Bár szerintem így este innét a legszebbek a csillagok. *Néz fel az égre miközben beszél. Majd a pele ki-ki kukucskál, aztán ki is mászik a korlátra és futkározni kezd rajta. Nagyon energikus kis állat.* - Melegem van. *Mondja szinte magának és leveszi a kabátját és a kezébe veszi. És ez nem kis hülyeség, mivel így a tél derekán nem épp jó ötlet kabát nélkül lenni. De hát Réka fog megfázni, vagy talán nem. Kitudja, majd holnap kiderül.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szomb. Jan. 01, 2011 2:46 pm | |
| - De nem lehettél ott! *Csitítja a lányt.* - És akkor sem segíthettél volna, hidd el... de most él. Ez a lényeg, nem? *Mosolyodik el, immár Susanre nézve, mivel az elengedte őt. Egy pillanatig fürkészve néz a zöld szemekbe, és csak ezután válaszol.* - Ugyan. Semmi gond. *Majd mikor az a mélység fölé hajol, már épp lendülne a keze, hogy szükség esetén elkapja, de aztán erre szerencsére nem lesz szükség. A kérdésre csak sóhajt és emgcsóválja a fejét.* - Nem tudom... mostanában nem találkozunk túl sokszor... komolyan nem tudom, mi van vele. De..jól van. Azt hiszem. *Fejezi be, az utolsó szavakat egész halkan suttogva, majd megrázza a fejét, és meglenget egy levelet, ami a akbátzsebéből húzott elő.* - Bocs, de nekem még fel kell adnom ezt. Jössz? *Majd ha a lány jön, együtt indulnak el, odafelé úton még valószínűleg beszélgetnek, majd Lil a madárposta torony felé veszi az irányt, Sus pedig talán a hálók felé.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szomb. Jan. 01, 2011 12:54 pm | |
| -De, ha ha ott lettem volna vele, ha nem hal meg, akkor... akkor nem lett volna mindez.*Mondja a lány, aztán csak elengedi Lilit, zöld szemeit a másikra szegezi és úgy néz rá.* -Ne haragudj, nem akartam... Csak... *Mondja, majd csak kihajol a korláton, mire beleszédül. Egy pillanat erejéig úgy érzi, mint aki menten kizuhan, de végülis nem történik meg.* - Yannal mi a helyzet? *Kérdezi meg mosolyogva, miközben eltűr egy szőke tincset az arcából...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Dec. 31, 2010 8:11 pm | |
| - Én nagyon jól vagyok. És Reni is. *Mondja mosolyogva. És most nem is hazudik.* - Hát igen. Vigyázni kell, nehogy elhízzanak. *Mondja kuncogva. Reni biztos nem fog elhízni, Réka vigyáz rá. Meg hát sikeresen le is futja. Elég aktív kis állat.* - Hát... lehet, hogy igazad van. *Mondja a lánynak. Bár ő nem sejt semmi rosszat. De hát ki tudja. Itt minden megtörténhet egyetlen másodperc alatt. Elmosolyodik amikor a lány ennyire örül, hogy a kezébe veheti.* - Hát igen. Édesek. *Mondja mosolyogva és kissé nevetve. Egyet ért a lánnyal.* - Nem baj az. Attól még szép a rózsaszín szín. *Mondja mosolyogva. Ma tényleg nagyon jó kedve van.* - Van kedved lemenni a Jeniliába? *Kérdi a lánytól. Réka már meginna egy finom teát vagy kávét.*
// Fagyikehely // |
| | | Miley Hortingberg Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 373 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Dec. 31, 2010 7:53 pm | |
| - Köszi, jól vagyok csak kicsit fáradt. És te hogy vagy? * Kérdi kíváncsian, hisz attól, hogy az iskolát újjá építették Ő ugyanolyan marad.* - És Ropi is jól van csak egy kicsit kevesebbet adtam neki enni, mert már kezdett elhízni. * Kuncogta kezét a szája elé téve.* - Milyen aranyos a neve. Kis aranyos. Végre még egy rágcsáló a suliban. Csak a méretek másak. * Nevetett ismét és az iskolás kérdésre kicsit elmerül.* - Hát ugyanolyan nem tudok mást hozzáfűzni. Csak azért nekem, mintha furább lenne az új, de nem tudom miért. * Komorodott el egy kicsit, d máris kiderült mikor megfoghatta a pelét.* - Igen, igen akarom. * Visított hangosan hisz odavan a kicsike állatokért.* - Olyan puha, apró és törékeny. Ezt szeretem az ilyen állatkákban. Ja és a ruhát el is felejtettem. Köszi, csak hát szerintem a rózsaszín nem nagyon ehhez a hónaphoz illik. * Nevetett fel egy kicsikét.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Dec. 31, 2010 7:38 pm | |
| *Nyugodtan énekelget, mire hirtelen valaki köszön neki. Hátra fordulni sincs ideje máris megölelik.* - Szia Miley! Hogy vagy? *Kérdi a lánytól és visszaöleli. Majd Miley máris belekezd a beszélgetésbe.* - Köszi. A te ruhád is szép. *Mondja mosolyogva a lánynak.* - Igen. Ő a pelém, Reni. *Mondja nevetve, mire a kis pele oda fur Rékához, és felfut a nyakához, majd leül oda.* - Hogy tetszik az újjá épített iskola? *Kérdi nevetve. Végülis szinte minden ugyan olyan. Igaz, minden hol még nem járt, csak itt a Kilátóban és a Teázóban. De szerinte tökéletesen vissza építették. Leugrik a korlátról a lány mellé és a kezébe veszi Renit.* - Megfogod? *Kérdi a lánytól, miközben a lányhoz tartja a kisállatot a tenyerében.* |
| | | Miley Hortingberg Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 373 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Dec. 31, 2010 7:25 pm | |
| * Ugyan ki sétálgathat az újjá épített suliban ilyen kicsit későn? Miley egy rózsaszín szoknyában, ilyen színű balett cipőben, szintén rózsaszín szőrmés kabátban, fehér harisnyában és a kabátka alatt egy fehér színű póló található. Ropi az új kosárkájában felöltöztetve tiszta rózsaszínbe.* - Olyan szép időnk van, hogy a kilátó tökéletes hely lesz a... * Még mondatát sem fejezi be amikor megpillant valakit az Ő kedvenc kilátójánál. Közelebb megy a már jól kivehető lánykához és felkiált amikor meglátja, hogy ki is van ott.* - Jaj, szia Réka! * Kiabálja kicsit hangosabban és átöleli barátnőjét.* - Olyan jó ez a ruha összeállítás. Passzol a szín a hajadhoz meg minden. És, és Ő az új állatkád? * Kérdi a korláton futkározó állatra nézve.* - Na Ropi még egy rágcsáló. Ennek örülnöd kell. Olyan édes kis jószág. * Mosolyog és a pelét nézi.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Pént. Dec. 31, 2010 7:16 pm | |
| *Végre újjá épült a suli, és Réka máris a kedvenc helyszínére jön. Felsiet a 111 lépcső fokon és egyenesen a korlátra ül ki. Figyeli a tájat és bele szippant a levegőbe egy mélyet. Majd elmosolyodik. Igen nagyon szereti ezt a helyet. A ruhája, lila szoknya, fehér harisnya, fekete magassarkú, lila sapka, lila haja felkötve, oldalán tőrei és pálcája, vállán meg Reni üldögél. Neki is tetszik ez a hely, ahogy gazdájának is. Hirtelen elkezd énekelgetni egy magyar dalt.* - We are the crowd, we're c-comin' out... *Énekli jó hangosan és bele élve magát. Még Magyarországon hallotta a rádióban amíg otthon volt.* - Got my flash on, it's true... *Folytatja tovább nem is figyelve környezetére. Míg a pele a korláton futkározik. Elég aktív kis állat.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Dec. 30, 2010 4:16 pm | |
| - Nem, szerintem sincs... *Sóhajt. Még valószínűleg nagyon sokáig fog tartani ez az egész, és ki tudja, túlélik-e ezt mindannyian? Akinek van esze, az hazamegy, de nagyon gyorsan. Ám valószínűleg senki nem fog így tenni. Ahhoz túlságosan... túlságosan sok ember van itt, aki miatt érdemes maradni. Mikor Susan átöleli, először csak meglepődik, majd visszaölel, és próbálja megnyugtatni.* - Na..ne sírj...nem tehettél semmit...ott voltam én is... nem juthattunk be velük az alagútba. De ha ottlettél volna, sem tehettél volna semmit! Gondolod, hogy ha lett volna rá lehetőségük, Ari, Jack meg a többiek nem tették volna meg? *Simogatja a lány hátát, miközben halkan beszél. Aztán nem szólal meg, csak csendben hallgatja a saját egyenletes, és Susan akadozó légzését, várva, hogy a lány megnyugodjon.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Dec. 30, 2010 4:06 pm | |
| *A lány arra az esetre gondol, amikor azt hitte, hogy meghalt Jana... Arra az esetre, amikor Sqir a lányba bújt... Lili kérdésére csak bólint.* -De, vagyis igen szétváltunk...*Mondja a lányka halkan, miközben Lilire pislog. Gyenge a kis lelke, no... Amikor Lili elvigyorodik csak biccent neki.* -De, csak nem tudom, valahogy túl egyszerű volt... Szerintem még közel sincs vége ennek az egésznek. *Mondja, miközben felsóhajt. Egy hosszú, szőke tinccsel kezd el játszani, miközben úgymond egy kis hatásszünetet tart.* -Tudod először nem akartam belemászni ebbe az egészbe, de rájöttem, hogyha ő benne van, akkor nem maradhatok ki belőle... Olyan felesleges vagyok, ott voltam és mégis simán meghalhatott volna, pedig egyszer megígértem neki, hogy vigyázni fogok rá.. *Mondja el-el akadozva a lány, miközben a könnyei elerednek. Ki tudja, talán most jön ki belőle ez az egész? Lehet, mindenesetre csak fogja és megöleli a másik lányt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Dec. 30, 2010 3:54 pm | |
| *Mikor legördül Susan arcán a könnycsepp, Lil meghökkenve pislog.* - Dehát...dehát te nem velük mentél, nem?... Nem úgy volt, hogy valami kettéválasztott titeket? *Kérdez rá óvatosan. Mert ha így volt, akkor persze, hogy nem tudott semmit sem tenni.* - Hát...talán jobb is így. Végül is...senki nem halt meg, és az iskola is újra áll. Nameg, ha elpusztult az erőforrás, az említett büdös némber is gyengébb, nem? *Vigyorodik el. De vajon ki lesz, aki megöli az említettet? Ez még a jövő zenéje.* - Hát...én már tényleg nem tudom, hogy mikor lesz itt minden újra normális... *Rázza meg lassan a fejét, a sötétségbe boruló birtokra függesztve tekintetét.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Dec. 30, 2010 3:43 pm | |
| *Némán, merev arccal néz maga elé, csak hallgatja Lili szavait, de különösebben nem reagál rá. Fáj neki, hogy ott volt és nem tudott mit tenni...* - Ezt..ezt... Nem akarok erről beszélni. *Mondja elhalva a lány, miközben pislant egyet, de egy könnycsepp mégis legördül az arcán.* -Ne haragudj csak... *Mondja, majd megrázza a fejét. A kérdésre felsóhajt, majd persze válaszol is.* -Ott voltam, de mi csak az energiaforrást találtuk meg. Jerichoék nem voltak ott. *Mondja a lány, miközben újra a táj felé néz, de mintha nem is azt látná maga előtt. Sőt, szemei előtt újra megjelennek a képek, melyeket elméje raktározott el...* -Alex leszúrta. És én végig mondtam neki, hogy ölje meg. *Mondja a lány halkan, majd a lányra néz megint-csak.* -Én hiszek benne, hogy vissza jönnek, hogy újra olyan lesz, mint régen. Ez a büdös perszóna meg elhúz valahová.. *Mondja a lány, miközben szemei vad fényt kapnak az esti homályban. Nem, nem igazán érdekli, hogy esetleg meghallja valaki, ha esetleg mégis erre tévedne valaki, nos akkor vállalná a felelősséget.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Dec. 30, 2010 3:29 pm | |
| *A fejtegetésre bólint.* - Hát ja..kicsit... *Sóhajt egyet.* - Végül is, a lidérc hozzáfért a gondolataihoz, nem? Szóval úgy tudott viselkedni, mint ő. Kivéve persze az utolsó dolgot, amit megtett... *Bámul le a mélybe kifejezéstelen tekintettel. Ő már megpróbálta, Janát tök felesleges azzal győzködni, hogy nem az ő hibája, ami történt. Ami nem is csoda. Liliya is magát hibáztatná, talán méginkább, mint "mestere". A következő mondatra megejt egy félmosolyt. Na igen. Emlékszik, mikor idejött...nem ismert senkit...akkor volt a szülinapi bál. Nem volt túl kellemes egyedül ténferegni ott. Aztán ez így volt még hónapokig... Majd jött Gaea, Xia, Karen, Chleo, Susan, Ashley, Brenda, Jana... Sokan, nagyon sokan. Van, aki már nincs is itt közülük. Van, aki már nem él...és van, aki több ezer kilóméternyire van innen.* - Azért kíváncsi vagyok, a szakvezetők vissza tudnak-e jutni...valaki mintha mondta volna, hogy mielőtt felrobbant a suli, láttátok őket... Tényleg, te ott voltál? *Hát igen, Lil akkor éppen a gyengélkedőn feküdt valami influenza félével.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Dec. 30, 2010 3:12 pm | |
| *Amikor Liliya kimondja a nevet csak biccent, majd vállat von.* -Meg a szöszke is. *Mondja halkan, miközben elnéz a havas tájon. Hogy van-e köze a gyűrű színéhez, az nem kifejezés... Khm... Mindenesetre terelődik a téma, aminek a lány igencsak örül.* - Az is ő volt csak...csak kicsit másképp... De valóban most, hogy így vissza gondolunk nem egy kellemes érzés. *Mondja a lány, miközben egyik lábát felhúzza, a másikat pedig tovább lógatja ki.* -Annyi sok új barátság született. *Mondja a lány halkan, miközben egy aprócska sóhaj hagyja el a száját.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Csüt. Dec. 30, 2010 2:28 pm | |
| *A szóbotlásra csak összeráncolja a szemöldökét.* - Filipp? *Szalad ki a száján, bár eredetileg talán csak gondolni akarta. Nála mostanság nem lehet tudni. Személyesen nem ismeri a fiút, de hallott ezt-azt, és van egy olyan érzése, hogy a gyűrű színének is van ehhez valamicske köze. Lil megpróbál úgy tenni, mintha meg sem szólalt volna, csak hallgatja a folytatást. Nincs neki ehhez köze, és őszintén szólva nem is nagyon izgatja a dolog. Addig, amíg nem azért találkoznak hogy kinyírja Susant, addig okés, főleg ha a lány...még élvezi is. Ami úgy tűnik, így van. Szóval, inkább válaszol a kérdésre.* - Jól, egész jól... bár a legutóbbin... *Nyög egyet. Igen. Azt nem Jana tartotta.* - Szóval az akkor volt, mikor...szóval..izé...amikor Janát megszállta az az izé. *Nyögi ki végül. Ha tehetné, inkább kiradírozná az emlékezetéből az egészet. Félelmetes és hátborzongató... De mostmár minden rendben. Min-den-rend-ben...* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó | |
| |
| | | | Északi torony - Kilátó | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |