Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Konyha, étkező | |
|
+97Jean Pierre Borell Sophie Lee Kilian Jones Lioneah Armenyell Noah Karl Pavel Enrathol Dorhead Szergej Romanov Lena Langhorne Evangeline Elovics Celia D'cruze Dwayne Brox Nia Boyanov Cameron Whitness - Archív Edenzia Syntyche Diana Lunitech Logan Knucker Cassandra Waylan Samuel J. Colwell Fox Hunter Flame Torchwood Sasha Lupinien Tessa Leone Artemis Taylor Aliena McNewast Christianna Faraday Nye Drystan Cat R. Morgan Munashi Kataku Dárdosi Péter Molly Grozda Goran Polyak Boris Casimir Pavlov Anelie Mei Xi Theodor Anastas Natalia Tatiana Ridolf Samantha Radoslava Lizbeth Westlive Lorie Andres Jack Darkfield Ashley Montez David Branson Xena W. Johnson Rory L. Milborrow-Quenell Alexandra Voltano Eira Eilertsen Etienne Marceau Choi Dae Rin Alfons Gerard Nessie di Alsiera Joshua Phoenix Valeriel Ravenwood Isabella Newton Berill Dalida Cornish Sly Monroe-Peck Daran Fila Chirs Thomas Evernight Lina Wierro Siegfried Zauberer Vivienne Mendelsohn James Ravenwood Teodora Yana Teodora Zhaklina Jenna Shot Maria Thekla Steven Grivalt Aravis Anton Gwilim Jan Nemir Growal Daniel Dragos Emett Neofit Rosetta Waylan Lorraine Betranche Aleksandar Grozda Regina Ruosin Larissa Silber Seldrit El Perimd Lavena Theia Emily Kyra Beawer Farkas Zsuzsanna Gaiaea Yosif Zhivko Electra Porfkonjal Estera Linnet Emanuel Branimir Ginnie Baker Alvery Moreau Speranza di Bagliore Cecile Mignonette Nathaly Holloway Toportyán Zakariás Rosalie Hooper Jasna Novarro James Blackwood Wanda Dorcas Gloria Miley Hortingberg Kádár Enikő Vica Caroline Evans Andréa Bontavier 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Andréa Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 213 Kaszt :
| Tárgy: Társalgó - Konyha, étkező Szomb. Okt. 16, 2010 7:57 pm | |
| First topic message reminder :A Társalgó központi terméből egy kisebb szobába nyílik egy ajtó. Nem túl nagy a hely, de esti nassolásokra, mikor már az Étkezőbe nem szabad menni kimondottan alkalmas. Ha belépsz szemben magaddal a fal mentén végig egy pult húzódik, sok-sok szekrénnyel, ahol találsz poharakat, tányérokat, sütéshez, főzéshez is összetevőket. Meglepő lehet, de szinte minden fellelhető itt, vélhetően a mágia erejének hála, ha palacsintára vágysz, és liszt kellene biztosan lelsz egy szekrényben. Természetesen láthatod, hogy van itt csap is, kézmosáshoz, mosogatáshoz, bár utóbbi nem szükséges, hiszen a manók, mikor épp nincs itt senki sem rendet tesznek. Egy kisebb hűtőt is találsz itt, ha valamit készítesz, és marad belőle elteheted, de ha egy szendvicset ennél ahhoz itt leled meg a felvágottat. A mélyhűtőben még különböző ízű fagyik is rejtőznek, nem árt hát jól körülnézni. Sütőt is láthatsz, ha esetleg bonyolultabb ételt szeretnél készíteni, hisz néha az ember kedvét leli az efféle alkotásban, és nem mindig akarja a manók ételét enni, így akár a hazai ízeket is a kúriába varázsolhatod. A szobában egyetlen kis asztalka van, maximum ketten férnek el mellette, bár szék több is akad, tehát ha arról van szó leülni le lehet, vagy kivinni az enni, innivalót a központi terembe. írta Cirelin de Sovalon
| |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Larissa Silber Diák
Főkarakter : effy8@windowslive.com Hozzászólások száma : 13 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Feb. 17, 2011 8:49 pm | |
| *Egészen belefeledkezett a gondolataiba, de aztán megzavarja valamilyen hang. Egy ásítás. Odanéz a lányra, kicsit meglepődötten, de vissza is néz a daimonjára. Harap egyet a szendvicsből és amíg kivárja, hogy a lány elmondja amit akar, le is nyeli. Majd a lány bemutatkozásánál rápillant.* -Engem Larissának hívnak. *Mutatkozik be ő is, ugyanis azért illedelmes. Iszik egy korty vizet, majd amikor befejezte a szendvicsét, odaviszi a mosogatóba. Előhúzza a pálcáját és az ép kezébe megfogja, ugyanis az előző óráján megégette az egyiket.* -Mosogass! *Parancsolja és az edények felé szegezi a pálcáját. Amint kimondja, rögtön tiszta is lesz a pohár és a tányér. Miután végzett, elindul a várószoba felé. Ugyanis nemrég érkezett. Még nincs szobája. Elköszön a lánytól.* -Szia! *Elköszönés után a daimonja is felpattan a földről és Larissával együtt visszatér a várószobába.*
//Köszi a játékot! Sajnálom, hogy ilyen rövidre sikeredett! :S// | |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Feb. 17, 2011 8:36 pm | |
| *Nem igazán érzékeli a külvilágot, csak akkor pottyan vissza a rózsaszín álomvilágból a konyhába, amikor valamiféle hang zavarja meg amúgy is érzékeny fülét. Igen, a daimon kérdése zavarja fel az állóvizet, ő pedig nagyot ásítva, fáradt szemekkel emeli fel a fejét, és nagyokat pislogva a lányra pillant.* - Haaaaaaaahhhmm... *Ásít egy nagyot ismét, természetesen kezét a szája elé teszi.* - Ne haragudj... csak... én egy kicsit... kómás vagyok még, és... nem tűnt fel, hogy itt van valaki... *Nyögi hosszan, szaggatottan.* - Én... amúgy Emily vagyok. *Mutatkozik be végül.* | |
| | | Larissa Silber Diák
Főkarakter : effy8@windowslive.com Hozzászólások száma : 13 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Feb. 17, 2011 8:23 pm | |
| *Ilyenkor már sötétben nem sok diák járkál a szobáján kívül. Larissa viszont ilyenkor érzi igazán jól magát. A sötétben. Magabiztosan járkál a folyosókon. Szokásosan fehér ruhában van. Hosszú haja szinte a fenekét veri. Mellette dicsően a daimonja, Khaosz a fehér tigris lépked. Fejét feltartva és csak előre nézve. Amikor elérnek a konyháig, ott befordulnak, hiszen megéheztek. Az ajtót kinyitva, megáll és körbenéz. Meglát egy lányt, aki alszik. Nem megy oda hozzá, aludjon. Elvesz egy szendvicset és egy pohár vizet. Fehér arcáról sugárzott az álmosság. Leült az egyik székre, tisztes távolságot tartva a lánytól. Letette a tányért, mellé a poharat. Khaosz leült a szék mellé. Kihúzza magát. Nem törődik vele, hogy nem kényelmes, hiszen így magabiztosnak tűnik. Bár nem csak annak tűnik.* -Ez a lány mit keres itt ilyenkor? *Kérdi tőle a daimonja, de Larissa erre csak biccent egyet és beleharap a szendvicsbe. Khaosz kicsit érzőbb lény mint Larissa.* | |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Feb. 17, 2011 8:06 pm | |
| *Emily némán bandukol a konyha felé. Amint befordul az utolsó sarkon, a gyomra, mintegy végszóra hatalmasat kordul, Emily meg csak elhúzza a száját, és fájdalmas arckifejezéssel megdörgöli nem létező pocakját. Előtte éppen két ismerős lány lép ki az étkezőből, Emily álmoskásan biccent feléjük, és az éppen csukódó ajtón még gyorsan beslisszol. Lehuppan az egyik székre, álmosan megdörgöli a szemeit, és a kézfejére támaszkodva lassan álomba merül...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Feb. 15, 2011 10:06 pm | |
| - Erre mit akarsz mit mondjak? Már az elején elmondtam, minek tartanak. És talán így beszélek velük, mert egyenes vagyok. Nem hazudok. Ha figyeltél volna rendesen az előbbi szavaimra akkor tudnád mi a véleményem. *Mondta Tamás és továbbra is nyugodtan evett. ha már ennyit küszködött ezzel a vacsival. nem fogja csak úgy itt hagyni.* - Nos a szex egy őszinte dolog. De talán az őszinteségen kívül azért választom azt először, mert most van vége az életemben egy olyan szerelemnek, ahol minden érzésem bele adtam, és kerültem a testiséget. Többet nem teszem ezt. Nem fogom magam kínozni. Nem ígérek neked semmit, nem ígérem hogy szerelmes leszek beléd. Nem fogok egy nőbe érdeklődést, és érzelmeket fektetni addig, amíg nem.... Nem fogom még egyszer porig rombolni magam. Rajtad áll a dolog mint már mondtam. Kockáztatsz és olyanok leszünk mint egy pár, ilyen vagy olyan pár. vagy azt mondod, nekem belőled ennyi elég volt, és kész. Te sem zaklatod magad tovább, és én sem. Mind ketten sok dolgot spórolunk meg.
/fagy/ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Feb. 15, 2011 9:50 pm | |
| *Csak nyeli a szavakat, melyeket a másik felé intéz, és frusztráltan gombolja ki blúza felső gombját -mely már szinte szorította a nyakánál.* - És még csodálkozol, hogy úgy vélekednek a nők rólad ahogy? Mikor így beszélsz velük? *Kérdi, de hangleejtéséből, úgy tűnik választ nem feltétlenül vár rá. Még mindig nem fordul vissza a fiú felé.* - Te magasról teszel rám, egyáltalán nem érdekellek... a testiségen kívül. Nem érdekel egyébként milyen vagyok, lesz*rod. Nálad kicsit fordítva történnek a dolgok... először szex, utána lehet szó az érzelmekről, meg hogy megismerjed a másikat. Fordítva? *Keserűen elmosolyodik, miközben szembefordul a másikkal.* - Ilyesmiben még csak reménykedni sem merek... *Kezeit nadrágzsebébe süllyeszti, csípőjével a konyhaszekrénynek támaszkodik, lábait keresztezi bokáinál. Ez amolyan nyugodt testtartás... * - Csak egy okot mondj, amiért a barátnőd szeretnék lenni, mikor annyi érdeklődést sem kapok felőled a nemi közeledésen kívül mint egy... esküszöm, nem is tudom mit mondjak. *Hangja most egész nyugodt, nem hisztérikus.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Feb. 15, 2011 9:36 pm | |
| - erről beszélek kedves. Nem tudod mit akarsz tőlem. Pedig ha eldöntenéd sokkal könnyebb lenne. Neked is és nekem is. Ha a barátnőm akarnál lenni, akkor azon lennék, hogy minél jobban meg ismerjük egymást. Ha csak a szeretőm akarnál lenni, akkor nem tőrném magam, csak élvezném az együttléteink. Ha pedig nem akarsz tőlem semmit akkor vállat vonok, és keresek másik csajt. Ennyi. vagyis az én nézőpontom szerint. Mert én eddig mindegyik lehetőséget fel ajánlottam, de te nem mondtál semmit. *Mondja Tamás miközben ő nyugodtan eszi a vacsorát. Lehet nem szép dolog tőle, hogy így beszél a lánnyal, de ez a semmilyen mégis valami kapcsolat kifejezetten idegesíti. Vagy legyen valami, vagy ne. De ennek így nem sok értelme van* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Feb. 15, 2011 9:00 pm | |
| *Leül a szemközti székre, majd megvárja míg Tamás tesz magának.* - Ha emlékezetem nem csal ezt egy árva szóval sem kértem. *Válaszol, pont olyan hangnemben, mint amilyenben hozzá szóltak. Tesz magának az ételből, reszel rá sajtot, és kész. Egy jó étvágyat elmormogása után el kezd enni, egy ideig egy szót sem szól. De aztán nagyon elvékonyodik az a bizonyos cérna. Lenyeli a falatot, a villát pedig leteszi maga mellé az asztalra.* - Mi lenne, ha nem te mondanád meg nekem, hogy mit csináljak-és mit ne?? Érdekes lány vagyok... Toljak eléd egy tükröt, hogy nézzél magadba? Kíváncsi lennék, hogy ha másokról így vélekedsz pár találkozás után, magadról mit mondanál. *Jegyzi meg maró, hangon, majd csak megtörli száját, és feláll az asztaltól.* - Köszönöm a vacsorát, de elment az étvágyam. *Mondja hidegen és odalép mosogatókagylóhoz. Utálja mikor túl gyenge, és nem tud ellentmondani a másiknak... mikor túlságosan megnyílik más előtt, mint egy igazi naiva. Nem tudja elég jól kontrollálni az érzelmeit, ez most is bebizonyosodott... megnyitja a csapot, és hideg vizet enged a kezeire.* ~ Nyugi, nincs semmi gond... tudod mit akarsz. Csak nyugi.~ *Már magát nyugtatja... * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Feb. 15, 2011 8:43 pm | |
| *Tamás pedig a tésztát egy tálba teszi a szűrőből és az asztalra teszi, majd a szósszal teszi ugyan ezt. A kaja szinte fel is van tálalva, már csak az olyan apróság hiányzik mint a reszelt sajt, és a ketchup. Elvégre hiába van elég paradicsom a szószban Tamás a ketchup íze miatt a saját adagjára mindig szokott tenni. A sajtot és a sajt reszelőt a tálak mellé tette, szedő kanalat is szerzet a szószhoz, meg egy simát magának, és helyet foglalt.* - Szedj magadnak. A vacsora főzéséről volt szó. Arról nem hogy ki is foglak szolgálni. -*Mondta provokatívan, majd egy adag tésztát a saját tányérjára tett.* - Nos..furcsa egy lány vagy minden esetre. Azok után ami történt nem akarsz járni velem. De a sorban sem akarsz egy lenni a tucat közül. lassan ideje lesz el döntened, mit is szeretnél. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Feb. 15, 2011 8:19 pm | |
| - Nem is várom el tőled, hogy ilyet mondjál. *Áll fel az asztaltól és lépked a fiú mellé, a tűzhely elé. Megnézi a tésztát, és elzárja a gázt.* - Kész. *Jelenti ki, és leemeli a tálat amiben a kaja van. Elővesz egy szűrő fedőt - reménykedünk hogy fejlett a konyhai felszerelés - ráteszi a lábosra, majd a kagylóhoz állva leönti róla a vizet.* - Innen már tiéd a pálya... *Mondja miután leteszi ami a kezében van, és arrébb áll, hogy Tamás kényelmesen elférjen. Közben azon gondolkozik, hogy mit is kéne mondjon az előbbi kérdésre.* - Nem tudom... egyenlőre még semmi nincs köztünk. Vonzalmon kívül. Legalább is úgy tűnik ez a te részedről is megvan. *Mondja, bár abban ő maga sem biztos, hogy nem érez semmi mást a fiú iránt. Mindenesetre ezzel nem foglalkozik - mondhatni elnyomja magában- és hogy azért mégis kicsit gyorsabbak legyenek, elővesz két tányért, villát, kést, poharat, szalvétát, meg amit kell, és szépen megterít.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Feb. 15, 2011 7:52 pm | |
| *Tamás tovább kóstolgatja a szószt, és úgy érzi nincs minden veszve. Az íze nem is olyan borzasztóan szörnyű, elsózva sincsen, és pár perc és készen is van.* - Igen.. nem rég lett vége. De, hogy mit akarok azt nem tudom. Rajtad is múlik. Mint már mondtam, azt te sem tagadhatod, hogy a szikra meg van. De hogy egy szikra mire elég...egy halványan pislákoló gyertyához, vagy egy erdőtűzhöz, vagy esetleg a pokol örökké égő lángjaihoz, azt nem tudom. Azt hiszem megérted, hogy nem akarom rögtön ki jelenteni, hogy Szeretlek, mert az hazugság lenne. Az viszont nem, hogy jó veled. Kész a szósz. Mi a helyzet a tésztával? - *Kérdezte a fiú mikor elzárta a tűzet a szósz alatt.* - ha kész a tészta akkor szűrjük le és terítsünk. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Feb. 15, 2011 7:18 pm | |
| *Némán, egy szó nélkül hallgatja a fiú "nyávogását". Miután odaadja neki a kellő fűszereket visszalépked a tésztához, és megkavarja. Keres egy fedőt, majd csak ráteszi, a hőfokot pedig lejeb veszi. Míg vár csak fogja magát, kihúzz az asztaltól egy széket és letelepszik rá. Arcából kifúj egy kósza göndör, szőke tincset, mely kiszökött az elméletileg szoros kontyból.* - Mindegy már nekem, hogy milyen csak együnk valamit, mert kezdek éhes lenni... *És ezt a mondatát a váratlanul -nem túl nőiesen- megkorduló gyomra is igazolja. Rég volt már ebédidő... * - Miért, te tudod, hogy mit akarsz tőlem? *Pillant komolyan a fiúra, de egyelőre csak a hátához beszél.* - Azt hittem, hogy most estél át egy komoly kapcsolaton... *Fűzi még hozzá száj húzva. Talán terelni akarja magáról a témát, talán tényleg csak érdekli a másik válasza. Mindenesetre, hogy próbálja terelni gondolatait a múltkori találkozásukról - ami akaratlanul is bekúszott elméjébe - mellékcselekvésként felpattan a székről, és ismét megnézi a tésztát. Fog egy fakanalat, majd kiemel belőle egy darabkát.* - Hm... még egy kicsit kell főzni. *Állapítja meg miután kis fújás után megkóstolja. Visszateszi a fedőt és az egyik fiókhoz lép. Kihúzva azt keresgél benne valamit, majd kiemel egy pirosas valami tartalmú üveget.* - Tessék, ha nem lenne jó a szósz... *Előre elkészített spagettii- tészta öntet.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Feb. 13, 2011 9:19 pm | |
| - Mint mondtam bájitaltanból jó vagyok. *Vonja meg a vállát Tamás, miközben a szőlőszemet rágja.* - Különben is, még mindig nem merek felelősséget vállalni a szószért. Főleg hogy a hagyma egyértelműen kimaradt. Mind a vörös mind a fokhagyma. A friss paradicsom miatt meg lehet nem ártana kicsi cukor is bele. -*Mondja és miközben kavargatja a fakanalat a szájához emeli és egy pár fújás után bele kostól. Fejcsóválva sóz és fűszerez.* - Talán helyre tudjuk még hozni. De nem ígérek kiváló minőséget. -*Mentegetőzik már jó előre a szószt kevergetve, hogy le ne kozmáljon a cucc.* - Szóval közben döntöttél? Tudod már mit akarsz tőlem? Legutóbb nem akartál a barátnőm lenni. Sem pedig más.
/fagy/ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Feb. 13, 2011 9:05 pm | |
| *Amint Tamás belekezd a magyarázásba, miszerint a szósznak több idő kell mint a tésztának, fog egy szőlőszemet, és egy "aham" kíséretében szájába nyomva azt elhallgattatja a fiút.* - És még te nem tudsz főzni... úgy beszélsz itt mint valami szakács. *Mondja pimaszul, de azért ellép tőle, és a tésztát kettő felé törve bele teszi a vízbe, majd egy kis olajat is önt hozzá.* - Parancsolj. Egyéb utasítás, ha már hirtelen csicska lettem? *Fordul szaktársa felé várakozóan, majd ha az nem mond semmit, csak körbenéz a konyhában fűszert keresvén. És meg is találja a szükséges növényeket a konyhapult mellet, egy kisebb polcon.* - Mennyi kell belőle? *Kérdi, és a fiú által mondott mennyiségnek megfelelően szedi le a kellő leveleket. Majd még oda is viszi a másiknak.* - Szerintem jó lesz az hagyma nélkül is. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Feb. 13, 2011 8:48 pm | |
| - Türelem. De mint mondtam, nincs garancia arra, hogy a kaja ehető is lesz. Erről jut eszembe...tedd fel a tésztát főni. A spagetti tésztának kissé több idő kell, de nem annyi mint a szósznak. Viszont, nem árt ha a tészta kész van már mikor a szósz is. -* Mondta a fiú hiszen, ő most a húsra figyelt. Egy pillanatra aggódóan figyelte a felaprított főtt paradicsomot. Aggódott, hogy eléggé felvágta-e. Hiszen általában paradicsom sűrítményből szokott dolgozni. Idegesen vette maga elé a paradicsomos tányért és még apróbbra vágta a zöldséget. Mivel a hús eléggé meg volt pirítva megsózta, és egy kis vízzel fel öntötte, majd hozzá adta a paradicsomot is.* - Ne felejts el olajat önteni a vízbe. A.... franc.. kifelejtettem a pirított hagymát...na mindegy. lehet így is finom lesz. Nem láttad az oregánót és a bazsalikomot? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Feb. 13, 2011 8:34 pm | |
| - Hát ahogy látom nem lesz ezzel olyan nagy gond. *Jegyzi meg, miután arra is rájön, hogy Tamás minek melegítette az olajat. Míg a másik ténykedik, ő maga elvesz egy szőlő fürtöt a gyümölcsös tálból, és lassan eszegetni kezdi. Tulajdonképpen szinte még kellemesen csalódott... őszintén nem hitte volna, hogy a fiú tényleg nekiáll főzni. Már ha abból indul ki, hogy a medencénél mennyire ellenezte ezt az egész vacsorásdis dolgot.* ~ Hát azok után ami ott történt, ennyit igazán meg is érdemlek. ~ *Gondolja magában, és lepattan a pultról. Oda lépked szaktársa háta mögé, és lábujjhegyre állva - ugye még magassarkúban is elég alacsony a másikhoz képest - állát Tamás vállára támasztja.* - Mit mondjak? Nyugis hetem volt... mondjuk találkoztam egy pókimádó csajjal, elég érdekes volt, de hát van ilyen. *Mondja, és bekap egy szőlőszemet.* - Mikor lesz már kész? Ha így folytatom, az összes gyümölcsöt felzabálom addigra. Egyébként meg meg voltam győződve arról, hogy nekem fog kelleni megcsinálni a kaját. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Feb. 13, 2011 8:16 pm | |
| *Tamás szépen bele tett egy adag darált húst az olajba, és elkezdte megsütni a húst. Szépen alaposan a fakanál segítségével elkezdte a hús sütést figyelve, hogy a darált hús darabok ne legyenek túl nagyok, és ne álljanak össze nagy csomókká. valamint ne égjen oda az aljára. A színe szép lassan kezdett megjönni. Közben oda figyelt egy pillanatra a paradicsomra is. A víz már forrt, és a paradicsom főtt. Még pár pillanatig úgy is kell neki.* - Azt nem fogom garantálni, hogy ebből vacsora is lesz. Sem pedig azt, hogy nem mérgező. *Mondta miközben vágódeszkát keresett és egy tányért. Mikor úgy érezte a paradicsom már elégé megfőtt le öntötte róla a forró vizet, és a zöldséget gyorsan meghámozva a vágódeszkára tette. Gyors mozdulatokkal fel szeletelte a paradicsomot, és amivel készen volt a tányérba tette. Újra kavart a húson, és takarékra vette alatta a lángot.* - Mesélj valamit... ha már én főzöm akkor te beszélj. Mint egy rádió vagy valami. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Feb. 13, 2011 7:52 pm | |
| - Ne is reménykedj. *Vigyorog a fiúra, mikor az felhozza a tükörtojás ötletét. Aztán mivel a tésztánál maradnak Aimee fogja és szaktársa kezébe nyomja azt, még mielőtt a másik bármit is csinálna, vagy kivenne a hűtőből.* - Parancsolj. Rajtad a világ szeme. *Kacsint a fiúra, és úgy dönt, hogy míg az készíti a vacsorát kényelembe helyezi magát. Ami annyiból áll, hogy félretol egy ott hagyott poharat, és felül a pultra. Kezeivel megtámaszkodik a szélén, lábait pedig szórakozottan lóbálja. Figyelemmel követi, hogy mit csinál a másik, de az egyik mozdulat sornál felszökik egyik szépen ívelt, szőke szemöldöke.* - Mond csak kedves, minek melegíted az olajat? *Kérdi, és alig tudja visszatartani a nevetését. Aztán a mosoly lehervad arcáról, de pár másodperc múlva már ismét derűsen fordul a másik felé.* - Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy elkészíted a vacsorát, és nem hagyod, hogy éhen halljak miattad. Aztán még gondolkozhatsz a továbbiakon. *Teszi még hozzá, szája széle sejtelmesen hajlik felfele.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Feb. 13, 2011 7:34 pm | |
| - Tükörtojás? - *Kérdezte Tamás reménykedve, de inkább elvetette az ötletet.* - Nah jó legyen a tészta inkább. -*Mondja Tamás és a hűtő felé fordul újra, és kinyitva kihalássza a hozzá valókat. Azt mondta nem tud főzni, ami igaz is volt. De a spagetti elkészítése elvileg nem nehéz. Elvileg. Kis keresgélés után talált darált húst, paradicsomot. Majd a többi szekrényben sót, fűszereket, és egy kis olajat. A tűzhelyhez lépett, és egy edénybe olajat éve begyújtotta a tűzhelyet. Az olaj lassan melegedni kezdett, míg a fiú konyhai eszközöket vett elő. Fakanalat, és kést, villát, meg kanalat. Egy másik edényt is a tűzhelyre tett, és a paradicsomot megmosva fel tette főni.* - Köszönöm jól. Meg vagyogatok. Semmi különös. Éppen azon gondolkozom kit csábítsak el legközelebb... *mondja provokatívan.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Feb. 13, 2011 6:40 pm | |
| *Végre nyílik az ajtó és belép rajta a várva-várt szaktárs. Ajkai halvány mosolyra húzódnak, de nem moccan. Ugyan úgy áll, neki támaszkodva az asztalnak mint eddig és ismét jó ízűen beleharap az almába.* - Hello Mr. Casanova! Annyira nem, de egy nőnek inkább elnézik a késést mint egy pasinak. *Mondja miután lement a torkán a gyümölcs, aztán csak szemeivel követi a másik lépteit. Még mielőtt válaszolna a kérdésre, végigméri a fiút.* ~Hm... az a fejkendő egész érdekesen áll rajta, de tulajdonképpen nem rossz.~ *Gondolja magában, majd csak ellöki magát és a spagetti tésztát felkapva lépked közelebb.* - Mivel elméletileg te főzöl, te döntöd el. De biztonság kedvéért itt van ez is. *Emeli fel a kezében tartott alapanyagot. Még utolsó harap az almából, majd egyszerűen beledobja a kukába a maradékot. Lehet fél, hogy éhezni fog.* - És hogy vagy? *Érdeklődik negédes mosollyal, miközben megtörli kezét egy törlőkendővel.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Feb. 13, 2011 6:25 pm | |
| *Tamás most azon ritka pillanatok egyikét mutatta, mikor nem extra elegánsan felöltözve mutatkozik. Egy egyszerű Nike sport cipő, egy koptatott kék farmer, és egy sima fehér póló. Az egyetlen különleges ruha darabja egy csinos mintás fejkendő volt amivel be volt kötve a feje, és a hosszú haja lófarokba kötve lógott alóla. Elvileg főzni jön. Nem akarja, hogy a kaja a hajszálaival legyen tele.* - Szia szöszi! Mizus? Sokat vártál rám? - *Kérdezi Tamás vidáman, és a lány mellett elsétálva egyenesen a hűtőhöz lép. a keze rá fonódik a nyitó karra, és már nyitná is az ajtót, mikor megtoppan.* - Hoppáá.. mond csak..mit akarsz reggelizni..bocs akarom mondani vacsorázni? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Feb. 13, 2011 5:59 pm | |
| *Egy szőke hajú leányzó löki be könyökével a konyha ajtaját, és tipeg be szürke magassarkújában. Egyik kezében egy papírzacskót, másikban pedig egy üveg félédes fehér bort tart. Nem tudja, hogy mennyire fog illeni az itala a vacsorához, de most ez van. Nem szereti a vöröset... Mindenesetre semmit sem bíz a véletlenre. Leteszi a zacsit meg az üveget az asztalra, majd csak rápillant órájára.* - Lassan itt kéne lennie... *Mondja magában, és amíg várakozik kipakol. Spagetti tészta, meg pár gyümölcs és zöldség amiket a manók küldtek fel vele, mert elfogyott. Türelmetlenül támaszkodik neki az asztalnak csípőjével, és miközben az ajtót fürkészi felkap egy zöldalmát és beleharap. A lány egyébként most egy vékony, bézs színű blúzt és egy feszes szürke csőnadrágot visel. Haja most kivételesen fel van tűzve.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Feb. 03, 2011 1:01 pm | |
| *Ahogy átérnek a konyhába és Lilya a pulthoz megy ő is nekidől egy kicsit arrébb.* -Nem tudom, amit nagyin jól tudsz. Segíthetek is, egy kicsit értek a főzéshez. *Közben belenéz a hűtőbe, és tényleg minden vacak van ami csak kellhet, bár ez már tudj,a hiszen járt itt, még Janával pizzát sütni.* -Kicsit üzleti, kicsit nem. Végre utánam küldik a Cheif Specialom. Alig várom már, hogy végre megjöjjön a csomag. Végül is kivesz egy doboz narancslevet a hűtőből, és iszik belőle. *
//fagy// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Feb. 03, 2011 12:51 pm | |
| *Nem, nem igazán érdekli, ha elkap bármit is Gevtől - akkor legalább együtt lesznek betegek. De talán nem is lenne rossz. Legalább Geven kívül még valami színesítené szürke hétköznapjait...* - Értem... És mi van a csomagban? Vagy ez ilyen titkos üzleti dolog? *Nevet halkan, miközben kézenfogva elindulnak a konyha felé. Majd ugyebár lassan megérkeznek, ekkor Lil elengedi a fiú kezét, és a konyhaszekrényhez lép.* - Mit főzzek? Választhatsz... ha jól tudom, itt mindent meg lehet találni. *Támaszkodik a pultnak, a fiú válaszát figyelve. Ha három héttel ezelőtt azt mondják neki, hogy pár hét múlva szakít Yannal és összejön Gevvel...valószínűleg képen röhögi az illetőt. Még mindig nem igazán fogta fel. Elvégre Yannal olyan jól...nem, nem, most nem szabad. Pssszt. Ismét inkább lesüti a szemét egy pillanatra - vajon mikor tud majd úgy gondolni Gevre és magára, mint egy tök normális kapcsolatra? Talán soha. Talán éppen ez benne a jó - hogy nem átlagos.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Jan. 21, 2011 10:01 pm | |
| - Óh..csak egy tipp volt. *Mosolyog a lányra, aki láthatóan nagyon élvezi a játékot. Tekintetével követi, ahogy az helyet foglal az aztalnál, a kérdésre pedig csak vállat von.* - Hát tudod, én általában akkor eszek, ha éhes vagyok. Feltételezem, te sem titkos vágyaidat jöttél erre kiélni. *Vigyorodik el, majd szemöldökráncolva figyeli a lányt, ahogy az elkomolyodik. Talán neki is eszébe jutott a múltkori. Biztosan. Elvégre ritkán látja komolyan a lányt, ami nem is baj, s először talán épp akkor látta így. De hogy Dar, mint ártatlan áldozat? Nos, ez nem teljesen igaz... bár, tuladjonképpen a családja rángatta bele ebbe az egészbe, bűnrészét nem tagadhatja le. De hogy ártatlan és visszahúzódó? Na, ha ezt hallaná a húga, biztosan három napig kóros nevetőgörcsben szenvedne! A kérdésre felvonja a szemöldökét.* - Nocsak, nem is tudtam, hogy rosszul voltam! *Majd elkomolyodva megcsóválja a fejét.* - Nincs semmi gond, Sel, hisz ezt már tisztáztuk...oké? *Mosolyog rá amúgy Dar-féle féloldalas mosollyal.* - Na és...hogy tetszett a mai óra? Amúgy történt veled mostanában valami érdekes? *Kérdezi, majd beleharap immár csak fél szendvicsébe.*
//Ebből fagyi lesz...// |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező | |
| |
| | | | Társalgó - Konyha, étkező | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |