Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 33 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| First topic message reminder :
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 5:52 pm | |
| *Szinte elkerekedett szemekkel hallgatja végig a lányt, és halkan motyog maga elé.* - Dana Lidaiya.... Hogy érted, hogy első a Nezabar kútiájában tengődő élőlényeknek?? Hogy kerülsz egyáltalán ide? *Kérdezi kíváncsian fürkészve, már nem dühös, annyira, inkább csak mérhetetlenül kíváncsi. A lány, ha nyolc éves is, igen furcsa. * - Hogyan csináltad ezeket? Minden illúzió volt ugye? Honnan tanultad? *Bombázza a kérdésekkel, szépen sorjában közben kicsit toporog áltában.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 5:56 pm | |
| *Leo meg sem mukkan csak egy helyben mozdulatlanul áll mint egy szobor. Ő is kíváncsi rá hogy mért került ide és hogy mit keres eletleg kiért jött. Nézi ahogy Rose kérdezősködik ellenébe Leoval mert ő nem mert ő csak a válaszokat akarja.* | |
| | | Játékmester
Hozzászólások száma : 1128 Kaszt : Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 5:58 pm | |
| - Sokat kérdezel! *Vágja rá az utolsó mondata után.* Másrészt, ha minderre válaszolnék, rengeteg időt vesztenénk el. De valamennyit azért csak mondok. Úgy ahogy mondom, az alapítókkal együtt érkeztem... *Utóbbi szót valahogy egész máshogy ejti ki.* Ööö nem mind volt illúzió, a hegedű és a vörös csepegő izé azok igen, a levegő megváltoztatása és a sötétség nem. Ja, és a levélen is igazi volt a vér. Az enyém. *Sejtelmes vigyor.* De hát, mindent a hatásosság kedvéért. *Elhallgat, mintha az utolsóra nem akarna válaszolni.* Hosszú évek a könyvtárakban, semmi több. *Von vállat, majd Leora néz.* Hű, de kuka fiúd van, azt hittem, egy ilyen kíváncsi lánynak beszédes társa van. | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 6:03 pm | |
| *Felvont szemöldökkel hallgatja vélgig a lányt, minden szavára figyel...* ~Még hogy sokat kérdezek... mégis csak megérdemlem ha már a frászt hozza rám...~ - A... A tiéd volt a vér? Jézusom.. örült vagy! * Elhúzza aszáját, majd mikor Dana nevezetű azt hiszi, hogy Leo a fiúja azonnal elvörösödik.* - Dehogy a fiúm! Csak szaktársam! * Vágja rá gyorsan, szépen elpirulva. Ahogy kell... * - Miért hiszi mindig mindenki azt, hogy akivel sétálok beszélgetek, az máris a fiúm?! Istenem... * Morog egyet, majd nagyot sóhajt.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 6:07 pm | |
| *Leo már kiesett a szobor állásból mikor meghallja hogy azt mondta hogy Rosetta fiúa akkor hideg hangon szólal meg*-Dehogy.-*Mondja, vesz egy levegőt és újra megszólal.*-Visszaadnád a pálcám?-*Hangzik el egy újabb kérdés de ez már nem kérés hanem követelés.* | |
| | | Játékmester
Hozzászólások száma : 1128 Kaszt : Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 6:11 pm | |
| *Kuncog. Ma látszólag nagyon jó kedve van.* Óó, csak megtippeltem, általában ráhibázok az ilyenekre. Nem vagyok őrült, csak profi! *Válaszolja nyelvet öltve, majd a fiúra néz.* A pálcát? Da, persze. *Megvillantja szemeit a szökőkút felé, és a lány kezébe repül Leo pálcája.* Tessék. *Nyújtja át neki. Sem pálcát, sem igét nem használt... sem koncentrációt nem párosított hozzá. Miután az elemista elvette tőle varázstárgyát, meghajol nekik.* Akkor én most állnék is tovább, garantálom, hogy még találkozunk! Ez csupán a bemelegítés volt, a következő sokkal viccesebb lesz! *Tapsol kettőt, mire minden visszaáll a helyére, és Dana köddé válik: szó szerint. A köd, mint holmi súlyos lepel hullik a földre, de a tréfálkozónak már se híre, se hamva, csupán egy visszamaradt kacagás árulkodik arról, hogy itt járt...* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 6:16 pm | |
| *Kicsit furcsállja Leo végtelenül fagyos hangját, majd mikor a lány eltűnik kicsit csodálkozva néz utánna.* - Istenem, csak ne lássam többé... Ha mégegyszer ijesztőt látok, nem fogok megiedni.. biztos csak ez a liba szórakozik.. * Mérgelődik halkan majd sóhajtva Leo felé fordul.* - Ez a lány egy borzadály... Azon nevet, hogy engem halálra rémíszthet... Brr, kiráz a hideg. Te meg sem ijedtél? *Kérdezi a fiútól kíváncsian, közben füle mögé tornászik pár tincset. Kezét belelógatja a szökőútba és picit belebambul, fejét félredüntve.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 6:24 pm | |
| *Leo is teljes szívéből kívánja hogy ne találkozzanak vele*-Hát, nem!-*Mondja lágy hangon belenéz a szökőkútba hátrébb áll és megpróbálkozik egy varázsigével hogy jó-e a pálcája.*-Karnas!-*Szólal meg hideg hangon de nem történik semmi.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 6:31 pm | |
| *Kicsit elmosolyodik a fiú válaszán, bár őt kirázta a hideg minden másodpercben. Ez a kis kaland nem éppen villantotta meg Rosetta bátorságát... Főleg, hogy nem nagyon van neki. * - Érdekes lány.. *Mondja halkan... majd kicsit elvigyorodik.* - De jó fej. *Érdekes hogy ezt mondja így, hogy halálra ijesztették. Halkan kuncogva Leora néz és vidámabban kérdez.* - Amúgy, ha már így kavar Dana... Kicsit kívánccsi lettem. Van kedvesed? * Kérdezi kíváncsian, közben visszaül a szökőkút szélére és kicsit himbálózik a lábával. Amilyen alacsonyka le sem ér a lába a szökőkút széléről.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 6:36 pm | |
| *Leo mérgelődik egy keveset hiszen pálcája elomlott de még szerencse hogy van másik. Majd hétvégén leviszi Nellondba megjavítattni. Mikor Rose kérdez tőle megszólal kedves lágy hangon.*-Volt először Amaya Delia, Layla Roberts de az utőbi már nem érdekel mert láttam egy másik fiúval hogy csókolóztak. Most nincs.-*Mondja végül az utolsó szót megnyomja.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 6:55 pm | |
| *Kicsit pislogva mered a fiúra.* - Amaya?! Hiszen ő nagyon...áh, nem akarlak megbántani, inkább nem káromlom a lányt. Layla-val még nem beszéltem sokat...de ha képes volt úgy mással csókolózni, hogy még csak nem is szakítottatok... Uh.. *Kicsit elfintorodik.* ~ Nem lehet valami becsületes lány...~ - Értem... És van kiszemelted? *Kérdezi kíváncsi kuncogás kiséretében. | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 6:59 pm | |
| *Szemei a lányra tapadnak ezzel jelzi hogy kit szemelt ki. Nem lehet nem észrevenni. Nagyot sóhajt és megszólal.*-Téged!-*Mondja úgy hogy a szó allig megy ki a száján és újra megszólal.*-Ha nem bánod!-*Mondja kicsit félve.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 7:09 pm | |
| *Rosetta mintha rosszul halott volna... * ~ Cseng a fülem? Micsoda? Azt hiszem betett ez a kis ijesztés...~ * De mikor Leo hozzá fűzi "ha nem bánod" részt már biztos benne hogy jól hallott. Elvörösödve mered a fiúra kicsit kérdő és hitetlenkedő tekintettel. * - De.. én.. kobold vagyok. *Pislogja zavartan, ami először eszébe jut. Kicsit csodálkozva néz a fiúra, arca vöröslő lángtenger. Kicsit mocorog a szökőkút szélén ülve, haja belelóg arcába, szegélyezve azt, és picit takarva arcát.* ~ Erre... mit mondjak neki? Mit mondhatnék neki??~ *Teljesen bizonytalan kicsit nyel egyet és továbbra is a fiúra néz.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 7:20 pm | |
| *Leo picit elszontyolodik mert érzi hogy Rose nem szereti ezért távolodik elmegy könyvéért az egyik padhoz és le is ül. De csak ül horgasztott fejjel.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 7:27 pm | |
| *Nagyot nyel, mikor Leo lehorgasztott fejjel arrébb sétál könyvéért és leül egy padra. Feláll a szökőkút széléről és odasétál mellé, kedves hangon szól hozzá, miközben leül mellé.* - Én.. Bocsáss meg, de elképzelni sem tudom, hogy hogyan tetszhetnék neked.. *Mondja félhangosan, kicsit elcsigázott szavakkal. Felhúzza a lábát és törökülésbe fészkeli magát. Kiváncsian a fiúhoz hajol, pontosabbana könyvhöz. * - Mit olvasol? *Kérdezi kíváncsian csillogó zöld tekintettel. Barna tincsei kissé előrehullnak ahogy könyvfölé hajol a fiú előtt.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 7:30 pm | |
| *Leo még most is horgasztott fejjel ül. Neki nagyon tetszik Rosetta.*-Hát ez egy kis regény. A címét nem tudom mert a cím mindenhonnan eltűnt.-*Mondja és közelebb hajol a lányhoz majd a fülébe súgja.*-Azért mert szép, Nem gyönyörű vagy!-*Mondja és nézi Roset.* | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 7:46 pm | |
| *Anaze halk léptekkel közeledik az elemisták tornya felé, a fűben nem is hallani, ahogyan közeledik.* ~Igaz, itt biztosan nincs, nem volna esélyes a többi szak ezesetben, de attómég jó enne ide is benézni, hisz... Olyan régen jártam errefelé.~ *Tanakodik miközben belép. Eleinte senkit sem lát, így beljebb lép. A padlón már hallatszaak léptei koppanásként megnyilvánulva.* ~Vajon lesz itt valaki?~ *Gondolkdoik, mikör körbenéz. Meg is látja Rosettát és Leonardot. Megindul feléjük. Egy sötét farmernadrágot, efkete pulóvert, és leginkább sportcipőre emlékeztető lábbelit hord. Vállán szkásához híven ott lóg oldaltáskája, melyben egy könyv, egy íróeszköz, és prá lap lapul. Ugyan sosem használja őket, de sosem tudni, mikor jöhetnek kapóra, a könyv pedig, szimplán csak unaloműzésre tud szolgálni.* -Sziasztok. *Köszön két szaktársának.* -Miújság? | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 7:54 pm | |
| *Mikor hallja Leo szavait arca azonnal rákvörösbe vált és kicsit pislogva néz magaelé. Még soha nem mondott neki egy fiú sem ilyet, soha nem foglalkozot a szerelemmel. Ő még soha nem tetszett senkinek... Amikor Anaze idér arcán még mindig látszik, hogy jócskán odaszaladt a vér, de kicsit hálás tkeintettel fogadja. Nem tudja, hogy hogyan felelhetett volna Leo szavaira. * - SSz..szia Anaze. *Köszön a fiúnak és kicsit arrébb húzódik a pad másik vége felé, ha esetleg a fiú le akarna ülni.* - Áh, most semmi kedvem mesélni.. Röviden : Tegnap halálra ilyesztett egy beszélő szépbe ütött szögre rakott levél, ami vérrel volt írva, ma meg amikor találkoztunk Leoval vérjött a falakból, és a szökőkútból is. Végül kiderült, hogy egy 8 éves forma kislány szórakozott velem és a frászt hozta rám. *Számol be, tényleg igazán tömören és aprót sóhaj.* - Veled.. miújság? *Kérdezi végül, hisz úgy illik, hogy ilyenkor az ember, ezesetben a kobold, visszakérdez. | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 7:59 pm | |
| *Leo meghallja a léptek zajátés megjelenik Anaze*-Szia!-*Mondja miközben megszédül éss fehér lesz mindt a fal.*-Á sziasztok Én megyek is mert rosszul érzem magam.-*Mondta Leo és elmerült a sötétségbe de a könyvét ott hagyta Rosettának az ölébe nem lehet nem észrevenni annak akinek a testét nyomja aki nem más mint Rosetta.*
//További jó játékot! Jó éjt!// | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 8:07 pm | |
| *Anaze elmosolyodik, majd végighallgatja a leányzót. Ekkor Leo bejelenti, hogy távozik, mivel rosszul van.* -Hát, tényleg rosszul festessz, pihend ki magad. *Adja a tanácsot, amelyre semmi szükség, hisz valóüszínűleg magátóül is ezt tenné.* -Jó éjt. *Köszön el tőle.* -Velem? Hát az úgy volt, hogy kerestema tojásokat, és a madárposta toronyban meggyűlt a bajom néhány sassal. *Mutatja fel a kezét, amely még midnig sebes, eléggé erősen. Látsizk is rajta, hogy vérzett.* -Hát igen, a "lakhelyüket" is végigkutattam hímes tojásért. *Felnevet, ugyan fáj még a keze, de ezt jól titkolja. Még csak a betegszobán sem járt sebesüléseivel, nem tartja nagyra a dolgot.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 8:31 pm | |
| *Hallgatja a fiút, de közben az ölébe rakott könyvet forgatja, nézegeti. Mikor viszont Anaze arról beszél, hogy megtámadták a madarak azonnal felkapja a fejét. * - Még fáj? *Kérdezi hangjában aggódással, a könyvet lerakja magamellé a padra és felpattan közelebb menni. * - Megnézhetném? Nem voltál a betegszobán mi? * Kérdezi kicsit dorgálva, majd mielőtt a fiú bármit is mondhatna kiveszi füléből a fülbevalóit és egy markában tartva a fiú keze fölé tartja. Halkan kiejt egy szépen csengő szót, amit nem érthet a fiú, s egy kéken csillogó csepp folyik le ökléből lánynak, eyenesen Anaze sérüléseire hullva. Ha túl sok volt rajta, akkor nem mindd, de alapjában véve a nagy része begyógyul rajta. Rosetta kinyitja markát, a fülbevaló mintha kifakult volna kissé. Visszarakja gyorsan a fülébe és visszasétál a padhoz mintha mi se történt volna. * ~ Hát ha egyszer orvoshoz nemmegy el... ~ *Gondolja kicsit elvigyorodva, és ölébe veszi a padról a könyvet. * ~ Ezzel meg mit kezdjek?.. Talán holnap odaadom Leonak. ~ - Ümm... Fáj még? * Kérdezi kicsit felvont szemöldökkel a fiúra nézve. Elviekben már nem szabadna fájnia semelyik sebének. Ha csak nem voltak túl mélyek, de csak nem. * | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 8:41 pm | |
| *Anaze csak hallgat és értetlenóül nézi,a mtia lány művela fülbevalójávól.* -Mi a fene... valami mágikus fülbevalód van? *Érdkelőúdik, eygszerűen nem érti mi történt* -Nem, már nem fáj.* Ekkor megnézi kezét, márcsak egy két pötty maradta sebekből.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 8:46 pm | |
| *Egyszerűen bolint a fiúnak szélesen mosolyogva. * - Igen, egy csöppnyi varázstárgyacska. Még faluban szereztem egy tavaszi ünepség során... de ez hosszú történet, és most nem traktálnálak ezzel. Ne tudd meg mennyit kutattam mire rájöttem a nyitjára. Akitől megszereztem nem is tudhatott arról, hogy ez egy varázstárgy... *Gondolkozik el kissé, nem véletlenül mondja a megszereztem szót a megvettem helyett. Kissé megköszörüli a torkát, majd megigazítja fülében a köves díszeket. Kicsit megköszöróli a torkát, majd egy igazán hülye kérdést tesz fel.* - Anaze, szerinted szép vagyok? *Kérdezi, de a saját kérdése hallagtán kicsit elhúzza a száját. HA ő tőle kérdeznének ilyet, maximum röhögőgörcsöt kapna. Kicsit fellapozza a könyvet az ölében, de bele sem néz, csak gyorsan suhogtatva lapozgatja a szélénél fogva.* ~ Micsoda kérdés... Ilyen butaságot...Áh, nem hiszem el..~ *Bosszankodik magában a saját balgaságán. * | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 9:09 pm | |
| -Értem. *Nyugtázza le, m,iután végighallgatja a varázstárgyacska röpke, tömörített "életét". Ekkor Anazet teljesen meghökkenti a következő kérdés.* ~Miért kérdez ilyet pont tőlem?~ *Kérdi magátóm, amjd megpróbál válaszolni.* -Uhm... Hát, nem nézel ki rosszul. *Adja ki száján azt, amit elsőre gondolt.* -Miért kérdezed? *Legalább már vissazkérdez, ha egy iylen kérdésre válaszolnia kellett.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Márc. 20, 2008 9:18 pm | |
| *Nagyot sóhajt, nem tűnik leróla, hogy izgatná annyira a válasz, csak hallania kellett. * - Csak... Nem értem, hogy hogy tetszhetek valakinek is. *Mondja egyszerűen és tekintete a könyvre téved. Mikor visszanéz a fiúra picit elvörösödik, mégis szép nagy hülyeséget kérdezett tőle. * - Bocsi, hogy ezt kérdeztem, furán jött ki. *Prüóbál szabadkozni, s elnyom egy ásítást. Mint mindig szeméből egy könnyecske csordl, mégha elisnyomta az ásítást, ez végigszalad az arcán. Gyorsan letörli, remélve, hogy a fiú nem értette félre, hogy mitől nedvesítette egy sós cseppecske a szeplős pofikáját.* - Nem tudod mennyi az idő? Nincs nálam semmiféle óra. *Kérdezi szépen és kicsit mocorog ültében. Kezében a könyv, kicsit kíváncsi, hogy mi is lehet benne, miről szól.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |