Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+24Toma Grigor Anton Kalandmester Jack Wine Myistra Doarden Rosetta Waylan Quarion Galanodel Neko Zutto Petia Ageniya Angel Yavor Emma Duff Timothy Waylan Nymphadora Do'Urden Anaze White Nikorina Grozda Elizabeth McSweeney Cyrus Seymour Laura Wylee Játékmester Irina Yoana Domajan Gurskovity Amaril Gwyneth Seth Svarog Ayla Madyzyn Arabella Jagusia 28 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 8:08 pm | |
|
Az Eramir torony leírása
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
| |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 8:26 pm | |
| -Igen most, hogy mondod tényleg azóta kevesebben vannak. Nincs kedved lemenni egy kicsit a játékterembe? Most olyan kedvem lett egy kis játére, hogy levezessem a feszültséget. *majd választ sem várva felpattant és megfogta a lány kezét, hogy jöjjön vele jót fog szórakozni.* -Gyere rád fér egy kis móka ilyen időkben. *Megigazította gyűrött ruháját és várt a válaszra mindenesetre, ha nemleges lenne akkor elköszön tőle és lemegy a terembe ha igenleges választ kap akkor lemennem ketten a játékteremben.* | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 8:32 pm | |
| *Ezen még el kell gondolkoznia egy kicsit, jól megfontolja, hogy lemenjen-e végül, úgy dönt, hogy nem lehet belőle semmi gond, ha esetleg lemennelk* - Jó rendben *mondja és a lánnyal együtt lesétálnak a Játékterembe* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 9:53 pm | |
| *Bellát és daimónját ma már hülyének nézheti aki látja, mert ingázik az iskolában. Sehol nem marad sokáig, és maga sem érti miért csinálja ezt. Kicsit meg van zavarodva, de ez el fog múlni, ha végre túl lesznek a nehezén. Lassú léptekkel jön vissza a főhadra. Úgy volt, hogy szobájába megy, de a főhadon sokkal könnyebben le tud nyugodni és talán egy kósza diákkal is összefut. Amint felér helyetfoglal ugyanott, ahol délután is tette, de most csak a beszélgetésen gondolkozik, ami közte és Ayla között zajlott.* | |
| | | Seth Svarog Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 589 Kaszt : Üzenőláda : !
" Megszeretni valakit egypillanat elég,
de elfeledni egy élet is kevés..."
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 10:01 pm | |
| * Seth tűnik elő a semmiből, majd körbenéz, s sehol senkit sem lát, igy sétálgatni kezd, ujból gondolataiba mélyedve, a külvilág megszűnik, nem érzékeli, csak tanakodik * ~ Fura lány ez az Ayla, de kedvelem, bár sajnálom, hogy megbántottam, de nem akartam becsapni * Szerinted is szemét vagyok? * kérdezi madarát, majd az felel is neki * ~ Én nem tudom, bár sokkal aggasztóbb dolgok is vannak, mint egy lány megbántása ~ * feleli nyugtalanul a madár, miközben meglebbenti szárnyait * Lehet, hogy igazad van Artemisz * felel neki belátón * ~ Nem lehet, biztos ~ * feleli a madár, majd csend áll be hirtelen * ~ Társaságunk van ~ * hivja fel végül gazdája figyelmét a madár * Jókor szólsz * felel amaz majd a lány felé fordul * Szia ismét, te sem birod a nagy tömeget... * kezdi a beszélgetést a lánnyal *
| |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 10:05 pm | |
| *Hangfoszlányokat hall, de nem fordul meg, ha valaki érkezik akkor úgyis észreveszi, vagy nem. Hát ilyen eset is volt már, nem is egy. Már majdnem válaszol az első kérdésre, amit a fiú magának, vagy épp madarának intézett, de inkább csendben marad és várja, hogy felfedezzék. Eközben Leonidas kissé felemeli fejét a földről és a madarat, majd gazdáját kezdi el fürkészni tekintetével* - Szia, nem, valahogy nyomasztó érzések kerülgetnek, ha egyszerre sokan vesznek körül *vallja be őszintén* - Nem ülsz le? *kérdezi mosolyogva, miközben az egyik közeli székre mutat* | |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 10:13 pm | |
| Oh, bocsáss meg, hogy nem vettelek észre * majd elfogadja a helyet, és lassan kérdést tesz fel Bellának * Szerinted nagyon megbántottam Aylát? * teszi fel a kérdést, mert ugy sejti neki biztos elmondta a délutáni dolgot, bár ez nem biztos * Vagy nem mesélte neked mi történt? * kérdezi, majd mondókáját folytatja * Tudod, kissé bánt, hogy fájdalmat okoztam neki, de nem csaphatom be az rosszabb * tör ki belőle, majd elhallgat, és a lányra figyel * | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 10:19 pm | |
| - Semmi gond ~megesik néha~ *teszi hozzá gondolatban, majd tekintetét a fiúra emeli. A kérdésre nem tudja mit feleljen, mert Ayla mintha nem akarta volna elmondani a fiúnak, hogy mennyire rosszul esik neki a negatív válasza* - Nos hát *kezd bele a mondandójába* - Rosszul esett neki a válaszod, de valahol számított is rá. *ezzel biztos nem mondott sok újat a fiúnak* - De jól tetted, hogy még az elején tisztáztad. Most még kicsit fáj neki, de elfogadta a döntésedet *mostanság igen bölccsé vált, csak amgának nem tud tanácsokat adni, de hát ez így szokott működni* | |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 10:26 pm | |
| Tudod szerintem nem lenne igazságos, hisz réjöttem, Ayla nemkem olyan, mintha a hugom lenne, és nem hazudhatom, hisz mást szeretek...engem ugy neveltek, hogy ne csapjam be azokat, akik biznak bennem * Magyarázza, de ejteni akarja a témát, igy egyenlőre nem szól semmit majd hirtelen megszólal * Régóta vagy itt? És honnan jöttél? Mióta vagy itt? * kérdi, de megint elhallgat * ~ De azt nem mondta édesanyád, hogy mindent elmondj ~ * szól a sólyom, de csak Seth hallja, aki csak a madárra pillant, és abban benne van a felelet * | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 10:34 pm | |
| *Végighallgatja a fiú válaszát, majd amíg csendben van, szóra nyitja a száját* - Rendben is van ez így, Ayla is jobban lesz, csak idő kell neki, de abban biztos vagyok, hogy remek barátra talált benned *ezzel talán hanyagolják is a témát, hisz Bellának sem kellemes érzés, de a fiúnak rosszabb is lehet. Aztán mikor kérdés áradatot zúdít a lányra, szépen sorban felel mindegyik feltett kérdésre* - Igen mondhatni, novemberben érkeztem. ~azóta rengeteg dolog történt velem~ *mélyül el egy pillantra gondolataiba, majd visszatérve a valóságba, válaszol a következő kérdésre* - Magyarországról érkeztem *ez egy rövid válasz, de most rajta a kérdezés sora* - És te honnan érkeztél, és mikor? *teszi fel ugyanazokat a kérdéseket* - És hogy tetszik az iskola? *fűzi tovább a beszélgetést, majd vár a válaszokra* | |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 10:44 pm | |
| * Seth hallgatja a lányt, picit megnyugszik, majd beszélni kezd * Te vagy a második akivel találkozom, és magyarországi, biztos szép hely lehet * szól, ott még nem járt soha * Hát én Norvégiából származom, egy rejtett kis tündefaluból, alig egy hónapja vagyok, és nagyon tetszik, de sok itt a rossz dolog, ezek a kegyencek, és nem sok jót jósolok a természet is mást súg, és persze Artemisz is nyugtalan * mutat a madarára * ~ Seth, lassan mehetnénk, nem gondolod? ~ * szól ismét csak Seth-hez a sólyom, és megrebbenti szárnyát, ezzel Bella is felfigyelhet esetleg a madárra * | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 10:50 pm | |
| *Eddig is figyelte a madarat, szereti őket, s bár neki csak egy baglya van akit nagyon szeret, mindig csodálta a nagyobb testű madarakat is. - Szép solyóm *jegyzi meg csak halkan* - Vagyunk egy páran, akik onnan jöttünk *mondja. Norvégiában még nem járt, de mondjuk máshol sem angyon, de ez mellékes dolog. A tündéket mindig is csodálta, habár nem is tudja miért, de érdekes lányeknek tartja őket.* - Hát igen a kegyencek, hamarosan úgyis vége lesz, s remélem, hogy nem ők fognak győzni *egyenlőre nem fejti ki véleményét jobban, lehet, hogy a fiú nem is kiváncsi rá* | |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 10:59 pm | |
| * Seth most a madarával van elfoglalva, nyugtatni próbálja, de ez nehezen sikerül * ~ Nyugi Artemisz, semmi baj, megyünk nemsokára ~ * majd a lány felé fordul * Köszönöm * szól, a madarát dicsérő szavak után * Hát én is remélem a legjobbakat, de egyre rosszabb a helyzet és félek, hogy negatív lesz a végkimenetele ennek az egésznek * szólal meg borúsan, de nem akarja a lányt elkeseriteni, igy más témára tereli a szót * És nagy családod van? * kérdezi, majd reméli a lány veszi a lapot, hogy nem szivesen beszél ilyen negativ dolgokról * | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 11:05 pm | |
| *Érti ő, hogy mit szeretne a fiú. Másról beszélni, de miért pont a család? Leeht ő is ezt kérdezné, de még nem szokta meg, hogy ha új embrrel ismerkedik, akkor szóba kerül családja is* - Bízni kell a tanárokban, mást nem tehetünk *teszi még hozzá az előző témához, majd egy aprócska sóhaj után válaszol a kérdésre* - Mondhatni az volt. Szüleimen kívül volt egy bátyám is *ennyi elég is, a "volt" szócska úgyis elárul mindent, amit tudni lehet a családjáról* - És neked? Gondolom a tündék azok nagyobb családokban élnek, vagy most hülyeséget mondtam? *kérdezi kicsit elpirulva, nem igazán ért a tündékhez és ez meg is látszik rajta* | |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 11:15 pm | |
| * Na ez az amit nem kellett volna megkérdeznie, de nem tudta * ~ Különösen sok itt az árva ebben a suliban ~ * gondolja, majd elmosolyodik a lány mondatán * Majdnem, nos mi tündék rejtve élünk, egy olyan helyen, ahová ember be nem teheti a lábát. Ez azért is van mert a legtöbb tünde lenézi az embereket, sőt gyülölik is őket, de még a féltündéket sem nagyon szeretik. Zárt társadalomban élünk, ami nem túl nagy, a miénk például még száz sincs. Nem nagyon szeretjük az idegeneket, és a legtöbb tündeét nem érdekli az emberek világa * meséli a történetet, de a családot egyenlőre kihagyja, majd végül bele vág abba is * Nekem van egy anyám, egy hugom, akire Ayla nagyon hasonlit, és egy bátyám. Anya a népünk vezetője most * hagyja most abba a beszédet * Nos az emberek társadalma cseppet sem ilyen összszedett * jegyzi meg igy a monológ végén a fiú * | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 11:25 pm | |
| *Hát igen, honann tudhatta volna, de nem baj, most már nyiltabban beszél az ilyen ügyekről is. Figyelmesen hallgatja végig Seth mondandóját, és próbálja megérteni is az ő társadalmukat, ami nem fog egy könnyen menni, mert nem egyszerű. Bólogat, mint aki érti miről beszélnek, s ez talán így is van. Egy halk sóhaj után ő is mondana valamit* - Ezt már tapasztaltam *érti ezt az embergyűlölő tündékre. Még szerencse, hogy nem minden tündének ilyen a természete* - Akkor azért még sem tévedtem akkorát, ez megnyugtató *egy barátságos mosoly, ami most tényleg őszinte is* - Hát tényleg nem, de azért a ti társadalmatok is nagyon érdekes *jegyzi még meg, Seth utolsó mondatára* - És mond csak, te is remekül bánsz az ijjal és a karddal? Mert eddig a tündékkel, akikkel találkoztam, mindegyik remekül bánt velük *ez lehet megint buta kérdés, de hát istenem. Valamikor ezt is meg kell tanulni, s ere a legjobb egy élő tündétől megkérdezni a dolgokat* | |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 11:32 pm | |
| Én is gyűlöltem az embereket, s vannak olyanok, akiket természetük miatt most is utálok, például azt a két srácot lenn, talán Zsolt és Martin, de talán ezt nem kellett volna ilyen nyiltan kimondanom * szabadkozik, de már kimondta * Én igazából azért is jöttem ide, hogy megcáfoljam a tündék közt terjengő tényeket az emberekről * azért korrigálni akar, és amit mond igaz is * Hát igen már több mint harminc éve tanulom, és üzöm folyamatosan * szólal meg a kérdésre válaszolván * És igen persze a legtöbb tünde utálattal nézhet rád, ha összefutsz a sulin kívül velük, ami ritka, csak a felfedező lelkű tündék járják a világot, az olyanok, amilyen én is voltam * csak volt...de vajon mi lehet ami miatt csak volt...biztos szöget üt a lány fejében, de Seth nem folytatja a monológot * | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 11:44 pm | |
| *Még mindig oylan furcsa, hogy a tündéknél egész máshogy van az idő, mint náluk "egyszerű" embereknél.* - Nem lehet mindenkit csak szeretni *jegyzi meg halkan Seth első mondatára. Hát igen, ő már csak tudja, egy ember van akit nagyon, tiszta szívéből gyűlől.* - Valahogy nekem sem tüntek nagyon szimpatikusnak ők ketten. Gondolhattam volna *jegyzi meg halkan* ~Én és az értelmes kérdéseim, miért ne tudna velük bánni?~ *szidja magát, és kényelmetlenül is érzi amgát, hogy még ennyit sem tud, talán jobb volna, ha meg sem szólalna ilyen ügyekben, mert csak a butaságot árasztja, de azt rendesen. Per pillanat nem sulin kívüli diákra gondolt, hanem belülire. De beosztása óta ne is igen találkozott vele, s jobb is így.* - Csak voltál? Mégis mi? *gondolkozik el, de úgy tűnik ki is mondja a szavakat.* - Bocsáss meg, nem szeretnék tolakodónak tünni *szabadkozik* | |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 11:51 pm | |
| Talán arra vagy kiváncsi miért csak voltam felfedező lelkű? * néz a lány szemébe, aki láthata a szomorúságot, és valami ijesztő, mélyről jövő gyülöletet * Magukat aranyvérűnek nevező varázslók ölték meg a bácsikámat * jangjában keserüség csendül * És egy embernő vette el az apámat tőlem és a családtól * szól, újra, de a keserűség és a gyűlölet a hangjában fokozódik, majd észbekap * Ne haragudj * mond csak enyit, s hangjában már csak szomorúság honol * Remélem nem ijesztettelek meg, nem szándékoztam, csak... néha hajlamos vagyok arra, hogy elragadjanak az érzelmeim, főleg, amit az emberek irán érzek, meg akarom ezt változtatni, de annyira nehét * meséli, s most nem néz a lány szemébe sokáig, talán hosszú percekig hallgat, mire újra megszólal * De te ezt ugysem értheted! * szólal meg, majd maga elé mered némán, csak amikor a lány ismét megszólal, akkor néz rá ismét * | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 12:00 am | |
| *Talán most először rémül meg olyan embertől/tündétől, akivel jól elbeszélget* ~Hogy miért nem tudom befogni a számat?~ *fut át a kérdés Bella agyán, majd a kérdésre nem válaszol, hiszen ha nem lenne kiváncsi, nem kérdezte volna. De nem is akarta, csak hangosan gondolkozott. A fiú pillantását tűri, de szemében mintha gyűlőlet lobbanna lángra. Egy pisszenés nélkül hallgatja végig a fiút* - Sajnálom *egyenlőre csak ennyit tud kibökni* - Igazán nem akartalak megbántani, vagy felzaklatni a kérdéssel *szabadkozik még mindig. Majd mintha egy varázsütésre visszakapja azt a Seth-et, akivel még pár perccel ezelőtt beszélgetett. Egyenlőre nem mond semmit, már fél akármit is kérdezni* - Semmi baj *hebegi csak úgy szaggatottan. Nem is mond semmit, csak néha pillant a fiúra, de ő épp másfelé nézelődik* - Igazad van, nem értem, de ha esetleg *nem fejezi be a mondatot, a biztos benne, hogy a fiú így is hallotta, de talán mégsem* | |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 12:11 am | |
| * Mivel Seth egy tünde, és mint köztudott, egy tünde hallása kiváló, minden apró neszt meghall, például, minden halkan mondott szavát meghallja a lánynak * Nem, nem bántottál meg, te nem tudhattad, milyen volt a multam, és ha meg akarnád érteni a multamat, vagy megérteni egy tündét, sosem megy majd, minket nem ismerhetsz ki sosem. * Szól, de a hangjában ott a szomorúság halvány fénye, ami most ott is lesz egy darabig * Mellesleg nem tudom figyelted-e, de egy tündét sosem hallasz, mikor közeleg, de egy tünde meghallja lépteid * közli ezt az információt is, majd nagyot ásit * Igazad volt Artemisz, ideje mennünk * áll fel a lány mellől * Nos sajnálom Bella, örülök, hogy megismerhettelek, már sokat tudsz a fajomról, de a következő találkozásunkkkor te mesélsz nekem az emberekről, megigéred? * kéri a lányt, s csak akkor folytatja, miután az igent mond * De most engedelmeddel nyugovóra térnék * hajol meg, majd még elköszön * A jó szerencse kísérjen * szól, s már el is illan madarastól, de még megcirógatja a lány diamónját, mielőtt végleg eltünne, s egyenesen a Tazmánördögig siet, ahol egy fürdő után nyugovóra tér *
//Köszönet a játékért, de hulla vagyok, mennem kell, jó éjt!!!// | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 12:18 am | |
| *Tudja azt nagyon jól, csak reménykedett, de hát ezekszerint feleslegesen. Annak viszont kifejezetten örül, hogy a fiú nem kérdez vissza.* - Örülök neki *mondja ezt arra, hogy nem bántotta meg a fiút, nem lett volna jobb kedve tőle az biztos* - Igen ilyesmire már én is rájöttem. Mindig olyan váratlanul jelentek meg, persze ti fel tudtok készülni másokra *mondja egy mosoly keretében, majd mikor a fiú feláll, ő is megteszi* - Persze, habár az nem lesz ilyen hosszú és érdekes beszélgetés, de megígérem *mondja, és mielőtt eltünne a fiú elköszön tőle* - Én is örülök, hogy találkoztunk, jó éjt, szia *miutána fiú alakját elnyeli a sötétség Bella is nyugovóra tér, de most kivételesen ahsználja a teleport segítségét is* - Szibériai tigris háló *ejti ki érthetően a háló nevét, amjd pár pillanat múlva máris hálójában találja magát*
//én is köszi, neked is // | |
| | | Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 4:46 pm | |
| *Ayla érkezik a főhadira nem éppen rózsás hangulatban, de ezt már megszokhatta tőle mindaz aki látta a napokban. * ~Nincs senki, de jó!~ *Állapítja meg majd leül a szőnyegre és elnyúlik rajra. Kicsit kifáradt mert gyalogolt jó sokat egész nap. Gondolkodott is és most jól esik neki a keményebb föld. Feje alá tette a kezét és nézte a plafont meg a csillárt. Igazából nem érdekelte, ha valaki így látja meg, de az elmúlt napokban semmi sem érdekelte igazán. Lelkileg összezuhant és ilyenkor nagyon magával sem törődött. haj kicsit össze vissza áll, nem úgy mint máskor. Szemeiből kiveszett az élet, de hamarosan ez is meg fog szűnni remélhetőleg. Csak feküdt a földön és nézett jobbra balra.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 4:52 pm | |
| *Bella és Leonidas érkezik meg a főhadira* ~Vajon miért vagyok ellenszenves a madárnak? Szerintem csak képzelődsz Nem, nem képzelődöm~ *beszélgetnek el egymással, miközben benyit az ajtón. Rögtön meg is pillantja barátnőjét, aki még mindig nincs jó állapotban* - Szia, hogy vagy? *kérdezi érdeklődve* - Leülhetek? *kérdezi meg majd ha engedélyt kap rá, akkor helyet foglal.* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 4:59 pm | |
| *Ayla már már teljesen begyogyósodott, mikoris megérkezett Bella Leonidassal és megszólítja.* -Persze nyugodtan ülj le nem is kérdés. Én még elleszek itt a földön. *Úgy beszélt mint aki szőke lenne, de kéne valaki aki visszarángatná a valóságba. Ayla most valahol máshol élne gondolataiban és próbál elbujdosni a világ fájdalmai elől, ami az elmúlt két napban érte egymás után.*~Vajon mennyi lehet az idő? *Teszi fel magának a kérdést persze a választ is várná és akkor kap észbe, hogy nem is hangosan mondta.* -Mond bell mennyi az idő? Nem tudod? *Teszi fel ezt az amúgy sem fontos kérdést, de más témát nem tud felhozni. Azóta sokkal szofukarabb lett és nem igazán beszélget társaságban.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |