Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+24Toma Grigor Anton Kalandmester Jack Wine Myistra Doarden Rosetta Waylan Quarion Galanodel Neko Zutto Petia Ageniya Angel Yavor Emma Duff Timothy Waylan Nymphadora Do'Urden Anaze White Nikorina Grozda Elizabeth McSweeney Cyrus Seymour Laura Wylee Játékmester Irina Yoana Domajan Gurskovity Amaril Gwyneth Seth Svarog Ayla Madyzyn Arabella Jagusia 28 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 8:08 pm | |
| First topic message reminder :
Az Eramir torony leírása
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 23, 2008 8:45 pm | |
| *Figyelmesen hallgatja a fiút* - Remélem minél később, hogy felkészülhessünk rá *felel kicsit egykedvűen, de talán igaza van. Fekészületlenül nem érdemes kimenni, mert csak meghal az ember.* - Persze menj csak nyugodtan *mondja, miközben a fiú távozik a főhadiról* ~Agusta Úrnő is érzi, hogy nincs még vége, látszott rajta. Te mit gondolsz? Jönnek még nehéz napok, de ha összefogunk, akkor leküzdjük az akadályokat~ *mondja bölcsen a hópárduc, majd elnyúlik a padlón* ~Remélem, hogy igazad lesz, nem lenne jó még több diákot elveszíteni, csoda, hogy a szülők még nem jöttek a gyermekeikért. Én már biztos hazavittem volna az enyémet, az első támadás után~ *kicsit elgondolkozik, majd kényelmesen hátradől a fotelben.* ~Valaki jön~ *és máris belép Domajan, akit már rég nem látott.* - Szia, köszönöm jól vagyok, te? *kérdezi miközben a fiú arcát fürkészi* - Ó ez remek, igen, láttalak titeket, de gondoltam nem megyek oda, nem szerettem volna zavarni *mondja mosolyogva* | |
| | | Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 23, 2008 8:58 pm | |
| -Ó nem zavartál volna!*Mondja, de ő is tudja, hogy jobb volt így viszont az illem miatt ezt kellett mondania, majd újra megszólal:* -De nagyon jó volt nem tudom ha a szemébe nézek meg ha ránézek és ha.... Tudom most ez nagyon unalmas lehet neked szóval lerövidítem.... Szóval amikor találkozom vele határtalan boldogságot érzek egy világot ahol csak jó van.*Mondja és leül egy fotelbe.*-De köszönöm én is megvagyok sót végre először valaki megitta a teámat... Bár ő volt az első akinek teát csináltam, de magamnak már százszor sikerült.*Mondja folyamatos mosolygással.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 23, 2008 9:05 pm | |
| *Tudja ő, hogy csak illemből mondja ezt a fiú, de nem mond rá semmit, csak egy mosolyt küld felé.* - Nem egyáltalán nem untat a dolog *mondja, és miközben hallgatja a fiút eszébe jut az ő kedvese is, akit már régóta nem látott és nem tudja mi lehet vele. Félti, ez az igazság.* - Szóval te teát is szoktál főzni? Ezt örömmel hallom. Tudni kell rólam, hogy nagy teaimádó vagyok, szóval ha valakivel meg szeretnéd itatni, akkor nyugodtan keress meg *mondja mosolyogva* - Akkor szépen alakul a ti románcotok is, remélem sok szép percet tölthettek el egymás társaságában *ma egy kicsit romantikusabb hangulatban van, de lehet, hogy csak a táncnak köszönheti* | |
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 23, 2008 9:26 pm | |
| -Tényleg meg se kérdeztem és te, hogy érezted magad a bálon? Mi Aalivel hat-hét számot vártunk meg utána kimentünk a folyosókra és sétálgattunk.Hátigen remélem ez nem csak egy álom. A teázgatásról jut eszembe én egy picit kezdek itt fázni nem jössz be hozzám egy csésze teára?*Kérdi, majd felegyenesedik. Megigazítja haját kezével egy picit, hogy ne lógjon a szemébe, majd újra megszólal:* -Te tudsz táncolni?*Kérdi hátha igent válaszol a leány és akkor megkérdezhetné tőle, hogy segítene-e neki egy két lépésben, mert Domajan nem épp a legjobb táncos csak egy-két táncot tud a Tangót a csacsacsát és a rokit, de mást nem nagyon.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 23, 2008 9:30 pm | |
| - Én is jól szórakoztam *mondja mosolyogva, amjd amikor felajánlja neki, hogy menjen a szobájába az órájára pillant* - Nagyon szívesen, de talán majd holnap, mert ilyenkor már csak a saját szobájában tartózkodhatnak a diákok *látszik rajta, hogy prefektus volt, ezeket a szabályokat még tudja* - Igen tudok táncolni *mondja mosolyogva, bár nem érti, hogy jön most ide ez a kérdés, de ha már egyszer megkérdezte* - És te? Különben ha fázol, akkor nyugodtan mehetsz, miattam nem kell itt maradni *mondja mosolyogva, nem szeretné ha miatta fázna meg esetleg a fiú* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 23, 2008 9:38 pm | |
| -Ó tényleg ezt a szabályt valahogy nem ismertették velem kár. Akkor maradjunk itt.*Mondja, majd amikor meghallja a leány kérdését a tánctudásáról félrehúzza a száját, de válaszol:* -Hát igazán megvallva nem igazán tudok. Csak Tangózni tűrhetőn, Csacsacsázni nagyon alap fokon és Rokizni tudok azt úgy tényleg elég jól tudok. De csak azért kérdeztem, mert szeretnék egy szívességet kérni tőled mármint nem is kis szívességet. Szóval te ha tényleg jól tudsz táncolni akkor egy két jobb táncra meg tudnál tanítani?*Kérdi picit félénken ezt nem tudta, hogy megkérdezni szóval csak elmondta azt amire gondolt.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 23, 2008 9:43 pm | |
| - Hát akkor most ezt is tudod *mondja mosolyogva* - Az is valami, legalább érzed a zenét és a ritmust *mondja, de amikor arra kérik, hogy tanítsa meg pár táncra, kicsit meglepődik.* - És milyen táncokra gondolsz? *hangján is hallani a meglepődöttséget, de ezt gyorsan palástolni próbálja* - Persze, nagyon szívesen, de én sem vagyok profi táncos. Régen tanítottak minden féle táncot *az már régen volt. Igaz emlékszik még rá, de hogy ezt a tudását át is tudná adni, abban nem oylan biztos. És nem Domajanban, hanem önmagában kételkedik, de szívesen segít, ahol csak tud* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 23, 2008 9:49 pm | |
| -Hát énnekem az az újabb diszkós táncokkal van egy kis gondom. Mert a Tangó meg ezek szinte mind elég jól megy, de ha mondjuk egy ilyen diszkós szám elé kerülök akkor nem tudok semmit sem csinálni*Mondja szomorúan, majd az órájára néz és megszólal:*-Úr isten mindjárt éjfél! Énnekem akkor most mennem kell aludni jó éjszakát szép álmokat, majd holnap találkozunk*Mondja, majd már szinte fut is le a lépcsőkön* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 23, 2008 9:54 pm | |
| *Hát igazából diszkós táncokra nincs külön tánc, ott csak érezni kell a ritmust, és szépen mozogni, ahogy gondolod. Na de majd megoldják ezt is* - Rendben, neked is, szia *köszön el, majd elindul a társalgó felé, hátha akad még valaki akivel beszélgethet | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 2:33 pm | |
| *Ayla csoszog be a főhadira, nem túl vidáman, de erről csakis az időjárás tehet. Fekete felhőkből lassacskán esni fog az eső.* ~Nah a mai napon megint nem tudok kimenni a természetbe. Hát ez az én szerencsém. Látszik, hogy senki sem akarja úgy, hogy én sétáljak eggyet. De utálom...~ *Ennél szebb és szebb gondolatokkal ül le az egyik fotelkébe és durrog továbbra is szidja hangosan az időjárást. Még mindig a melegítő együttes van rajta, igaz már nem fázik, mint pár órával ezelőtt, de melege sincs kimondottan. A terembe kicsit sötét van a fáklyák világítanak meg mindent.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 2:39 pm | |
| *Bella és Leonidas érkezik, most már kicsit vidámabb hangulatban, de ez még nem a teljes boldogság. Gondolkozva jött ide és most helyet is foglal az egyik fotelben, majd nézelődni kezd* ~Ha nem vennéd észre más is van itt Mi, ki, hol?~ *kérdezi amjd körbefordul* - Jaj bocsáss meg Ayla, nagyon elgondolkoztam *mondja és máris átül barátnőjéhez* - Hogy vagy? Valami baj van? Rosszkedvűnek látszol *mondja miközben a lány arcát fürkészi* | |
| | | Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 3:04 pm | |
| *Ayla léptekre lesz figyelmes és nem sokkal egpillantja barátnőjét Bellát, aki vélhetőleg nem vette észre, pedig még le is ült a mellette lévő fotelben. Úgy gondolta, hopgy nem szól neki csak majd nevet egy nagyot, ha észreveszi és ez így is történt.* -Szia Bella köszi jól vagyok mostmár. Gondoskodtál róla. *mondja még mindig kuncogva.*-Bajom cak az idővel van, hogy ilyen rossz. Már régóta tervezem, hogy kimegyek a vízeséshez, de mindig valami meggátol benne. nem akarja az ég sem, hogy ellátogassak a kedvenc helyemre. *Mondja kicsit bosszúsan.* -Veled mi van? *Kérdezi vissza és örül, hogy jó kedve van Bellának.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 3:08 pm | |
| *Na legalább arra jó volt ez az egész, hogy a lányt nevetni látja* - Hát ennek örülök *mondja ő is mosolyogva, majd kitekint az ablakon, ahol már gyülekeznek a sötét felhők az égen* - Ha nem tudnám, hogy vége a csatáknak, akár most is számítanék egyre *mondja kissé borúsan, de aztán visszatér a mosoly az arcára* - Hát a vízesést én is szeretem, tegnap voltam is kinn a kedvesemmel. Hát én remekül vagyok, azt hiszem *néz a lányra* - Akonival mi újság? És Seth-tel? Sikerült már beszélned vele? *egyszerre sok kérdést zúdít a lányra* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 3:17 pm | |
| -Igen teljesen olyan, mintha egy újabb támadás készülődne. *Komorodik el ő is egy kicsit.* -Tegnap? Voltatok? Ráadásul nem is esett akkor az eső? De mázlisták voltatok. Én meg nem tudom hol voltam mert rögtön kimentem volna, ha láttam volna, hogy az eső elállt. De mondjuk nem zavartalak volna titeket. *Mondja majd a fiús dolgokra megint elkomorodik.* -Nem egyikőjüket sem láttam se ma se tagnap. Mintha elnyelte volna őket a föld. Remélem nincs semmi bajuk. *Mondja kicsit aggódva és lehorgasztja a fejét.* -Mondjuk biztos nincs semmi gon, de akkor is... *Egy könnycsepp gördül le arcáról.* -Jaj bocsi nem tudom mi van most velem. teljesen hülyén érzem magam. Egyszer boldog vagyok máskor szomorúszatyor. Nem értem miért. | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 3:22 pm | |
| - Igen tegnap, még az eső előtt kisétáltunk, hogy felelevenítsünk pár régi szép emléket *legalábbis Bellának eszébe jutott pár ilyen, s ezen most is csak mosolyogni tud.* - Óh értem. Tudod én a kedvesemet jó egy hétig nem láttam. Már azt hittem, hogy a kegyencek *de nem fejezi be a mondatot, csak kicsit megrázza a fejét. Nem kell ilyesmire gondolni, látta, hogy él és virul, szóval nyugodt lehet* - Na. azért nem kell ennyire elszomorodni, biztos jól vannak *simogatja meg a lány hátát* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 3:34 pm | |
| *Hallgatja a lány szavait.*-Tudodm, hogy nincs semmi épp ezért nem értem, hogy miért vagyok ennyire érzékeny típus. Biztos sok streszs ért meg fájdalom a kegyenc támadásoknál és az változtatott meg ennyire.*Tippelt eggyet, de más ne is jutott eszébe róla.* -Nincs kedved sétálni vagy maradjunk inkább? Nekem mindegy. *jelenti ki egyszerűen.*-Nem is inkább maradjunk. *Beszél össze vissza.* -Azért sikerül elmondani mit is akarok. *Mondja kicsit nevetgélve.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 3:39 pm | |
| *Gavril sétál fel a toronyba és köszön a lányoknak, majd leül egy hozzájuk közeli fotelba, és közelebb tolja hozzájuk.* Sziasztok. Mi a téma? Titeket nem zavar az időjárás? Én már unom az esőzést, le akartunk menni Aylával a vízeséshez, de azóta csak esik és esik. *Kicsit szomorúan mondja, mert nem szereti a rossz időt, és Aylának is megígérte, hogy majd lesétálnak oda.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 3:43 pm | |
| *Figyeli Ayla szavait, közben Leonidas is a lányhoz sétál, és fejét a lány ölébe hajtja. Egy kicsit megváltozott mióta idejöttek, most már azért sokkal barátságosabb, és talán kedvesebb is. Nem, azt azért mégsem. Leonidasból nem lesz egy aranyos kis cica-mica, akit mindenki szeret, mert olyan imádnivaló. Maradjon csak hűvős, és ilyen, mint most.* - Igen, nekem is sűrűek a hangulatváltozásaim *mondja* - Szerintem maradjunk *nevet együtt barátnőjével. Közben befut Gavril is* - Szia *köszön neki* - Én szeretem az esőt *mondja majd csendben figyel* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 3:55 pm | |
| *Hálásan megsimogatja Leonidas fejét és úgy érzi, hogy kedveli a hópárduc^^.* -Hát igen mostanában sok embernek vannak olyan pillanata, hogy majd kiugrik a bőréből és olyanok is mikor elönti a szomorúság.* Itt most eszébe jutott egy kis nőies dolog, de azt nem mondja. Közben Gavril is megjelenik a helyszínen.* -Szia Gavril. *Köszön a fiúnak.* -Igen iutálom az ilyen időt és pont beszélgettük Bellával is. *Válaszol a két kérdésre.* -Hát igen, de egyelőre nem betartható amit mondtál, mert az idő ramaty, amit már én mondtam. ~át ez nem lehet igaz. Már megint benyögtem egy értelmes dolgot. Remélem azért megértik.~ *Fogja a fejét a hülyeségek miatt amik elhagyják száját.* -Bocsánat mindenkitől, de valahogyan ma nem megy az értelmes beszéd.
A hozzászólást Ayla Madyzyn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 25, 2008 4:08 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 4:00 pm | |
| Ha nem megy ne erőltesd szokták mondani. Majd csak jó lesz az idő. Úgy tűnik mi nem igazán kedveljük az esőt. Bella te mit szeretsz benne? *Egyáltalán nem tudja mit szeret Bella az esőben, és nem is gondolkodik rajta, ő úgysem fogja szeretni.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 4:13 pm | |
| *Ahogy Ayla a hópárduc fejét simogatja, Belláét is. Hát nem meglepő, hiszen daimón, mindent érez, amit a másik, szóval ez egy nagyon jó dolog. Leonidas senkit sem kedvel, de mivel itt van Bella nem ehet meg senkit, pedig kedveli a friss húst, főleg a lányokét^^* - Értjük, mi mindent értünk, ne aggódj. Én is szoktam hülyeségeket mondani, nem is ritkán *mondja, majd az ablakra néz* - Tudod engem megnyugtat az eső, nem tudom miért, de ez így van. De persze nem a tomboló vihart, hanem a nyári záporokat, ami alatt kint lehet lenni a szabadban. És a villámlás a kedvencem, olyan szép amikor cikáznak az égen, bevilágítva ezzel mindent *na jó ennyi elég is az álmodozásból* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 4:28 pm | |
| -Jó rendben örülök neki, hogy azért megértenek az emberek, meg a koboldok, meg a tündék, és minden hasonló élőlény. *Fejti ki megint értelmesen. A simogatásra csak elnevette magát, mivel bellának is jólesik a dolog. Kicsit furcsállja , hiszen neki nincs diamonja és így nem is tudja milyen érzés az, ha van az ember(stb lény) mellett egy társ, aki vigyáz rád, aki megért és számítsz rá.* -igen a villám tényleg szép természeti jelenség, de én inkább ablakon kerseztül szertem nézni. Meg halottam, hogy aki lát villámot azt szerencsétlenség éri. Bár nem hiszek az ilyenfajta babonákban. Hülyeségnek is tartom. *Beszélget tovább és jözben gondolkodik, hogy Akoni vajon mit csinálhat most.nagyon szeretné látni már a fiút, de egyszerűen mindig elkerülik egymást. pedig kereste már a szobájánál is és nem találta ott sem. Már bejárta a Kúriát és sehol sem látta.*~Szát százalék, hogy elkerüljük egymást.~
//Célozgatsz Bella? Szereti a lányhusikát? // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 4:37 pm | |
| *Azt én is szeretem, főleg ha pálcából jön ,és egy izgalmas csata közben dördül el. Már volt szerencsém látni párat, és azok tetszettek. A lágy záporokat és is szeretem főleg egy forró nyári napon. *Közben a fotelban ülve annyira elkalandozik, hogy lecsúszik a fotelból, és látja, hogy ezzel megijesztette Leonidast, de a párduc nem vette fel a dolgot, csak összerezdült.* Jól vagyok, semmi bajom csak elkalndoztam, csúszósak ezek a bőrfotelek. |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 4:44 pm | |
| *Persze a drága user mindig csak célozgat, de ezt megszokhattuk volna. Ahogy Gavril lecsúszik a székről, Leonidas kicsit megufrik, de nem nagyon, hiszen ő egy vérengző vadállat. Na komolyra fordítva a szót* - Én a szélviharokat szeretem a legjobban, ami nem is csoda, hiszen aeromágus szeretnék lenni *fejti ki véleményét, a többire most nem reagál* - Megint min gondolkozol Ayla? Csak nem a szőke hercegeden? *kérdezi viccesen, sajnos ma ilyen napja van, neki is usernek is* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 5:18 pm | |
| -Hát én nem is tudom. Valahogyan tényleg nem vonz a megázás gondolata.* Mondja még mindig a dolgokat az időjárásról.* -Hogy mint gondolkodok? Inkább kiken. Az a pontos. Szőke hetceg? Igen tényleg szőke és számomra herceg is csak nincs lova, ennyi a bibi.* Mondja nevetgélve.* -Nah emberek, ha nem baj én itthagyom a társaságot. Megkeresen a hercegem és bosszankodok, ha nem találom. Még ez a mai progim, de lehet később még összefutunk, ha feladtam a dolgot. *Azzal felállt és elkezdett az ajtó felé sétálni.* -Sziasztok és legyetek jók. *Még mosolygott eggyet majd eltűnt a szemük elöl.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |