Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+24Toma Grigor Anton Kalandmester Jack Wine Myistra Doarden Rosetta Waylan Quarion Galanodel Neko Zutto Petia Ageniya Angel Yavor Emma Duff Timothy Waylan Nymphadora Do'Urden Anaze White Nikorina Grozda Elizabeth McSweeney Cyrus Seymour Laura Wylee Játékmester Irina Yoana Domajan Gurskovity Amaril Gwyneth Seth Svarog Ayla Madyzyn Arabella Jagusia 28 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 8:08 pm | |
| First topic message reminder :
Az Eramir torony leírása
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 5:26 pm | |
| Szia, remélem még összefutunk. Na és mi mit csináljunk? Én már kicsit unom az ülést, mozognék kicsit. *Közben már mocorog székben.* Már rég jártam a sportcsarnokban, mert nemrég meghúztam a hátam, de most már nincs bajom. Ha csendesebb lenne az eső sétálhatnánk is valami szép vidéken. |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 5:28 pm | |
| - Remélem sikerrel jársz, ha mégsem akkor úgyis összefutunk *mondja a lánynak, amjd a fiúra pillant* - Én is régen voltam a csarnokban, felőlem lemehetünk. Jó lesz végre mozogni egy kicsit *mondaj és már fel is áll* - Miért mi történt a hátaddal? Mármint, mit csináltál, hogy meghúztad? *javítja ki az első kérdését, amjd a fiúval lesétálnak a sportcsarnokba* - Igen, nagyon szeretek kint lenni, de ez ma nem fog összejönni *mondja még, majd csendben marad*
A hozzászólást Arabella Jagusia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 25, 2008 5:38 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 25, 2008 5:33 pm | |
| Rendben induljunk, de most nem tudunk a felső rézen lenni. És lenn mihez lenne kedved? Amúgy egy hátraszaltó közben húztam meg. A kéz nélküli cigánykerék sikerült, de a szaltóm keményebben sült el mint egy befuccsolt átok. *Közben Bellával és Leonidassal együtt elhagyja a tornyot és a sportcsarnokba mennek.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 26, 2008 11:12 am | |
| *Gavril lép be a torony felső szintjén lévő kis fedett helyre. Bellát keresi, mert Nellondba készülnek. ~Remélem itt megtalálom~ Leül egy fotelba, és gondolkodni kezd a lehetséges helyeken merre találhatja meg.* |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 26, 2008 11:16 am | |
| *Ayla sétál be a főhadira kicsattanó frisseséggel, nem úgy mint az user^^. Körülnéz és meglátja Gavrilt, akihez odamegy, hogy dumcsizzon egy kevéskét.* -Hát szia Gavril. Mi a helyzet? *Kérdi a lány és lehuppan az egyik fotelbe.* -Mész majd Nellondba? Én szeretnék, de nincs egyelőre kivel.* Mosolyog a lány és reméli beleegyezik a fiú.* ~Jaj annyira happy vagyok, de igaz Akoninak ígértem meg, hogy lemegyünk, de hát nem láttam mostanság.~ *Gondolja kicsit szomorúan majd várja a folytatást.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 26, 2008 11:19 am | |
| *Bella és leonidas érkezik meg, ahol megpillantja Gavrilt és Aylát is.* - Sziasztok, akkor indulhatunk? *kérdezi Gavrilt. Ő most inkább nem ül le, hiszen ha indulnak, akkor ez felesleges* - Mi újság Ayla? *érdeklődik barátnője hogyléte felől, majd tekintetét a két diák között járatja. Zsebében ott lapul a válaszlevél is, már csak Hópihére vár, csak épp nem tudja hol van* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 26, 2008 11:22 am | |
| Felőlem indulhatunk, Jozef már vár minket.* Elindul a lányokkal a toronyból.*Akkor az állatkereskedés a cél. Induljunk! |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Júl. 29, 2008 12:36 pm | |
| *Amalia és Villyi érkezik a főhadi szállásra. A lányon egy fehér szoknya van rajta. Haja be van gondorítva. Fején pedig egyfehér kalap van mely megvan döntve. Leülnek az egyik fotelba és várják, hogy jöjjön valaki.* ~Remélem hamar társaságunk akad. Nem gondolod? A levelet már rég nem küldtük el. Valamelyik nap el kell mennünk. Mondjuk Nellond elött.~ *Erről eszébejutott a tegnapi beszélgetés. * ~Anne szerínt Nellond veszélyes. ~ ~Én nem bízok benne ezt tudod jól.~ ~Hát igen én se nagyon bízok A Nexaldieresekben. Olyanfurák. Nem hiába a legsötétebb szak.~ | |
| | | Irina Yoana Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 443 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Júl. 29, 2008 1:05 pm | |
| *Egy kék szemű, szőkés-baran hajú lány lépked az eramir toronyba. Egy szürke fél-hosszú ujjú poló van rajta egy fekete farmer kíséretében. Talárja ma ismét fekete. Lassú léptekkel halad előre a toronyban. Belépése után megpillantja egyik szaktársát, Amaliát, valamint a lány daimónját, Villyit. Kedves mosollyal az arcán lép közelebb a lányhoz és társához. A negyed-tünde lány helyet foglal a kanapén a fél-véla lánytól nem messze.* -Sziasztok- *Köszön mosolyogva* -Hogy vagytok?- *Kérdezi kedvesen a lány. Lábait felhelyezi a kanapéra, magamellé. Tekintetét lassan végigsiklatja a termen. Nem sokszort járt itt eddig, de minden egyes alkalommal elkápráztatja ez a terem. Szemeit lassan ismét Amaliára emeli.* | |
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Júl. 29, 2008 1:16 pm | |
| *Amalia egy lány hangra lesz figyelmes.* -Szia Irina. Jól vagyunk köszi. Te, hogy vagy? *Érdeklődik a lány.* -Voltál már otthon? Vagy majd mész haza? *Kérdezi barátságosan egy nagy mosolyal az arcán. Amalia közben Villyit simogatja. A macska dorombolni kezd.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Júl. 29, 2008 1:21 pm | |
| *Gavril sétál fel a toronyban, és köszön a lányoknak, majd leül egy távolabbi fotelba, és agyalni kezd valamin.* Sziasztok. |
| | | Irina Yoana Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Júl. 29, 2008 1:24 pm | |
| -Örülök, hogy jól vagytok. Én is jól vagyok, szerencsére a vizsgáim is sikerültek, szóval már nem kell stresszelnem- *Mondja kissé nevetve a lány.* -Eghyénként még nm voltam otthon, pedig nem ártana. Hiányoznak a bátyáim, meg anyum is- *Mondja lány, majd tekintetét a fal egyik pontján állapítja meg.* ~Jaj istenem, nem húzhatom tovább az időt, bármellyire is utálom azt a helyet, attól még az otthonom~ *Gondolja megában a lány, majd ismér a fél-véla lányra tekint.* -És ti voltatok már otthon? Vagy majd csak később mész haza?- *Kérdezi meg. Kezeit a karfára helyezi, lábait kinyújtva lehelyezi a kanapéről, mert kissé elzsibbadt neki. Az ajtón belép egy szaktársa. Kedves mosollyal az arcán köszön neki és be is mutatkozik, hisz nem emlékszik erre a diákra.* -Szia, Irina Yoana vagyok- | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Júl. 29, 2008 1:36 pm | |
| -Nem én nem megyek haza. *Mondja szomorúan. Ekkor jelen meg Gavril.* -Szia Gavril. Hogy vagy? *Kérdezi a lány.* -Hörcsögödet hol hagytad? *Érdeklődik mikor nem látja a kis Rufuszt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Júl. 29, 2008 1:39 pm | |
| Szisztok. Gavril Atanas vagyok. *Mutatkozik be utólag, és közelebb ül a lányokhoz.* Rufi aludt, és nem akartam felébreszteni, tegnap kifárasztottuk magunkat. |
| | | Irina Yoana Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Júl. 29, 2008 1:41 pm | |
| *Szomorúan hallja, hogy Amalia nem tér haza a szünetben* -És miért, ha szabad kérdezni?- *Kérdezi meg óvatosan a lány, majd tekintetét másik szaktársára emeli* -Örvendek Gavril- *Mondja mosolyogva a lány. Hirtelen semmi ötlet nem jut eszébe, reméli szaktársainak eszébe jut valami, amiről esetleg beszélgetni tudnának* | |
| | | Játékmester
Hozzászólások száma : 1128 Kaszt : Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Júl. 29, 2008 1:49 pm | |
| *Egy lágy szellő érkezik meg a templomhoz vezető lépcsőn, kicsapva ezzel az ajtót, ezzel nagy hangzavart csapva. Szépen körbejárja a szobát, simogatva az arcokat és játszadozva a hosszú, kibontott hajakkal. Pár percig körülölel minden diákot, majd pár személyes holmit, köztük Amalia kalapját, és felkapva elindul arra amerről jött. Le a lépcsőn, s közben olyan hangokat hallat, mintha nevetne azon, hogy megtréfálta a diákokat* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Júl. 29, 2008 2:01 pm | |
| -Hát. Ezt inkább nem részletezem. *Mondja a lány. Ekko egy kis szél kerekedik mely Amalia kalapját el is viszi.* -A kalapom. *Kiált a lány. Rögtön fel is állt.* -Segítenétek? *Kérdezi a szaktársaitól.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Júl. 29, 2008 2:02 pm | |
| *Gavril elpattan a székből, és a kalap után indul, hogy segíthessen.* Amália, én segítek,* és rohan lefele a lépcsőn.* |
| | | Irina Yoana Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Júl. 29, 2008 2:04 pm | |
| *Irina kisé özerezzen a nagy hang hallatán,. majd amikor meglátja, hogy a szél elvitte Amalia kalapját, a lány is felpattan a helyéről.* -Én is segítek- *Mondja a lánynak, amjd ő is elindul a lépcsőn, Gavril mögöttt a kalap után. Lábait sebesen szedi, nehogy eltűnjön előlük a kalap.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Aug. 02, 2008 4:10 pm | |
| *Amalia és Villyi érkezik az Eramir toonyba. A lányon egy hamvaskék ruha van. Leülnek az egyik fotelba és várnak.* ~Talán jön majd valaki. 3.-kak lettünk az elég jó. De jobbak is lehettünk volna.~ *Gondolkozik a lány. Haja lófarokban van.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Aug. 02, 2008 4:14 pm | |
| *Erni érkezik a toronyba kivételesen kipihenve és eléggé élénken. Fekete talár van rajta mely egész testét beborítja. Haja kissé kócosan hullik vállaira de ő így hordja. Mikor körbenéz a terembe megpillantja Amaliat. Oda megy és köszön neki.* - Üdv. Rég találkoztunk. MIujság? *fejezi be végül a mondatot és letelepszik Amelia mellé* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Aug. 02, 2008 4:25 pm | |
| -Szia. *Üdvözli a fiút.* -Semmi érdekes. 3.-ak lettünk ami egész jó. Veled mivan? *Kérdezi a lány. Amalia mosolyog. Villyit kezdi el simogatni aki furcsán méregeti a fiút. Persze ő ezt nem láthatja, hisz a macska úgy tesz mintha körül nézne.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Aug. 02, 2008 4:32 pm | |
| | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Aug. 02, 2008 6:55 pm | |
| *Ayla sétál be a főhadira. Az elmúlt héten eléggé eltűnhetett, de nem bánta mivel mostanság nem szerette a társaságot, de azért mégsem bújdokolhat a barátai elől. Nem lenne szép tőle. Mindenesetre már úgy gondolta, hogy ideje lenne a szobáján kívül is tartózkodni, de nem akart nagy társaságot. Nem is kapott mivel a főhadiszálláson nem volt egy lélek sem, így nyugodtan leülhetett és élvezhette a magány örömeit. Rég beszélt már bárkivel is. Esetleg, ha lenn járt az étkezőben, de akkoris csak köszönés szinten. Akonival is rég találkozott már, ami eléggé bántotta a lányt, de lehet hazautazott a fiú, csak szólhatott volna Aylának. Vagy levelet írt volna, ahogyan Sethtel oldották meg vagy bármi más. Igaz ő sem kereste, de mindenesetre ezen már nem tud változtatni. Már nagyon hiányzik neki Akoni.* | |
| | | Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Aug. 02, 2008 7:05 pm | |
| *Domajan lép a főhadiszállásra egy szép farmerben és egy világos kék könnyű felsőben. az ujja egy picit bő, szóval az alja lelóg egy picit. Most nem szokott barna sportcipőében van hanem feketés szürkés szandálban. Először nem veszi észre Aylát. Odamegy a torony széléhez és gyönyörködik a kilátásban. Eszébe jut, hogy lehet más is itt rajta kívül, hisz körül se nézett, amint körülnéz meglátja Aylát és odaballag hozzá. Úgy öt méterre van a lánytól, de ő akkor se siet, de azért köszön neki:* -Szia Ayla! Hogy smint mostanában?*A kérdés végére odaér hozzá.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |