Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+24Toma Grigor Anton Kalandmester Jack Wine Myistra Doarden Rosetta Waylan Quarion Galanodel Neko Zutto Petia Ageniya Angel Yavor Emma Duff Timothy Waylan Nymphadora Do'Urden Anaze White Nikorina Grozda Elizabeth McSweeney Cyrus Seymour Laura Wylee Játékmester Irina Yoana Domajan Gurskovity Amaril Gwyneth Seth Svarog Ayla Madyzyn Arabella Jagusia 28 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 8:08 pm | |
| First topic message reminder :
Az Eramir torony leírása
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Aug. 02, 2008 7:12 pm | |
| *Ayla észreveszi, hogy bejön Domajan is a főhadira, de nem akar köszönni neki, majd csak ha észreveszi. Utánna nem sokkal ez is bekövetkezett és üdvözli.* -Szia. Hááát... Nem éppen jól, de nem baj, van pár problémám, de megoldom és remélhetőleg megoldódik egy része. *Feleli a kérdésre.* -Na és te? Rég beszéltünk. Nem is láttalak mostanság. Bár erről én is tehetek, hiszen a szobámban dekkoltam. *Feleli kicsit színtelen hangon. Rég beszélt ennyit, így megint hozzá kell szoknia. * -Te vagy az első akivel többet beszélek a köszönésen kívül persze. *Fűzi tovább a mondatot és várja, hogy a fiú helyetfoglaljon az egyik székben. Ránéz és várja a folytatást, mindenesetre Ayla továbbra is csücsül a fotelben.* | |
| | | Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Aug. 02, 2008 7:21 pm | |
| *Egy ideig állt azután fájó lábai jelezték, hogy pihennének egy picit mikor ezt "tudomásul" vette leült az Aylával szemben lévő fotelbe. Figyelmesen végighallgatja a leányt, majd válaszol a kérdésre:* -Hát én bevallom mostanában furcsán sok társasági életet élek. Amúgy, csak egy kis friss levegőt szerettem volna szívni itt fent mindig friss és tiszta a levegő.*Mondja, majd picit suttogós valamennyivel mélyebb és vicces hangon hozzáteszi:* -De ez tudom miért van.*Vár egy picit a hatás kedvéért, majd megszólal:* -Biztos a sok fa teszi. Tudod nem vagyok valami nagy biológus, de annyit tudok, hogy a friss levegőről mindig, csak a fák tehetnek! Kellene egy fa börtön ami fából készül és illatosítással foglalkozó fákat tesznek bele!*Mondja és közben mutogat hozzá meg reméli, hogy a lány is érti a poént.* | |
| | | Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Aug. 02, 2008 7:51 pm | |
| *Ayla hallgatja a fiút és elmosolyodik rajta. Mindig tud valami hülyeséget mondani, ami jól hangzik, de egyszerűen ahogyan előadja azt nem lehet megállni mosolygás nélkül.* -Igen értem és igazad van. A fák közelében tényleg frissebb a levegő. Azért szeretek kinn tartózkodni a természetben. Persze a fabörtön dolog kicsit abszurd lenne, sőt nem is lehetne börtönnek nevezni egy olyan helyet. Legalábbis én nem aggósnék érte, hogyha be vagyok zárva egy ilyen helyre. Kellemes lenne.* Fejezi be a dolgot majd eldönti, hogy mára ennyi beszélgetés éppen elég volt. Nincs is már sok kedve hozzá, de a fiút mégsem akarja megbántani azzal, hogy nem hagyja végigmondani, ami akar.* -Ha nem haragszol én most elmennék lepihenni. Majd találkozunk még és az hamar lesz mert nem fogok a szobámban kuksolni mindig.* Mondta, de inkább csak ilyen eldöntött dologként és magának szánta. Majd felállt és elköszönt.* -Hát akkor szia és jó éjt. *Azzal az ajtó felé vette az irányt onnan pedig a hálójába tartott. Kiscicáját otthagyta mivel már eléggé megszokta a környezetet és semmi gond nincs vele.*
//Köszi a játékot és bocsika!// | |
| | | Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Aug. 02, 2008 8:11 pm | |
| //Semmi nekem is mennem kellett volna ha te nem mész.//
*Domajan örül neki, hogy Ayla értette a viccet, de szerinte is a fából készült fa börtönt nem kellett volna hozzátenni, hisz akár, hogy is nézzek egy nem börtön nem lehet börtön. Meghallgatja a lányt, majd köszön neki:* -Szia és jó éjt neked is!*/Mondja és egy icike picike ülés után elindul hálója felé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Aug. 03, 2008 8:53 am | |
| *Gavril érkezika a toronyba, egy amlát eszik, és közben nevet mert Rufusz a zsebében majd meg őrül úgy forgolódik, ami Gavrilt nagyon csikolja.* Tessék alma, inkább egyél.* És egy falatot csúsztat a zebébe. Az ajtón belépve egy fotelba ül le ami mellett egy kisasztal van. Kirakja Rufuszt az almájával együtt és figyeli, hogy tünteti el pillanatok alatt az almát.* |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Aug. 03, 2008 9:01 am | |
| *Ayla érkezik Gombóccal a kezében. A kiscica sokat fejlődött az elmúlt egy héten és eléggé ducika lett így tökéletesen illik hozzá a Gombóc név. Körülnéz a főhadiszálláson és megpillant egy ismerőst névszerint Gavrilt akivel már rég beszélt. Odamegy az egyik fotelhoz és lecsüccsen benne.* -Szia Gavril! Örülök, hogy látlak. Hogy vagy mostanában? Eléggé régen beszéltünk mesélj valamit. * Mondja Ayla és közben megejt egy mosolyt is, majd leteszi Gombócot a földre és hagyja, hogy a kiscica mászkáljon egy kicsikét. Gavril felé veszi az irányt és nézi a fiút.* -Kicsikét meghízott a drága, de az sosem baj. Inkább mint, hogy egy szál bél legyen! *Mondja és még mindig mosolyog.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Aug. 03, 2008 9:07 am | |
| Szia és veled mi történt? *Fordítja vissza a kérdést.* Nem sok, Bellával voltam a múlt héten, de őt se latom egy ideje. Szedtünk gyümölcsöt a füves-kertben, kérsz narancsot, ezek a varázslattal növel gyümölcsök nagyon sokáig elállnak és finomabb az ízük is. Rendet akartam rakni a szobámban, de leusta vagyok, át is akarom alakítani, de az nem egynapos dolog. Voltam a tanévnyitón/zárón. 3. lett az Eramir. Nagyjából ennyi. |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Aug. 03, 2008 9:22 am | |
| *Végighallgatja a fiút majd válaszol.* -Háát velem? Semmi éppenséggel. A szobámban kuksoltam jóformán egész héten és csak enni jöttem le. Valahogyan nem is éreztem túl jól magam meg hát nem volt kedvem senkivel sem beszélni. *Mondja majd ránéz a cicára és mosolyog eggyet mert Gombóc éppen játszik egy kicsit. Össze vissza ugrál. * -Bellával is rég találkoztam, de én sem tudom, hogy mi van vele. Majd remélem hamaraosan beszélhetünk. Szeretném már látni, de van egy kicsi bűntudatom is. *Mondja egész halkan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Aug. 03, 2008 9:41 am | |
| Miért van bűntudatod? A múlthéten nem történ semmi érdekes dolod, de az időjárás nem is engedte, zuhogottt ez eső, és villámlott. Amikor meleg vol meg meg lehetett sülni, úgyhogy muszáj voltunk benn maradni. *Rufusz eközben, már a mcskával barátkozna, de mivel ő nem daimón nem nagyon engedi még a közelébe.* Szerinted engedhetem játszani vele? Mert Rufusz majdnem egér. |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Aug. 03, 2008 10:17 am | |
| -Hát bűntudatom azért van mert én a kis bolond fejemmel bezárkóztam magamba és nem szóltam senkihez sem. *Fejti ki.* -Igen eléggé rossz idő volt, de hát nem lehet ellene tenni semmit sem sajnos.* Mondja majd a cica kicsit félénken közelít Rufuszhoz.* -Persze nyugodtan, nem hinném, hopgy egy kiscica megenné a hörcsögféléket. Vagyis megenné, de Gombóc még nem ismeri és ezért kíváncsibb mint éhes.*Nézi, ahogyan összehaverkodnak kiskedvenceik, majd Gavrilnek sürgős dolga akadt, így el kellett mennie.* -Szia Gavril, majd találkozunk még később! *Köszön el a lány majd ő is feláll felkapja a cicát és a szobájába tart.* | |
| | | Laura Wylee
Főkarakter : taborandi@msn.com Hozzászólások száma : 3350 Kaszt : Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Aug. 04, 2008 3:33 pm | |
| * Laura jön a főhadiszállásra. Barnás szoknyában és vajszínű pólóban van. Szőke haja kivételesen coffba van fogva. Leül egy fotelba, és megvárja míg daimonja az ölébe ül.* - Mit csinálsz már megint?- mondja a vidrának, mikor a pólóját kezdi rágni. - A fehér felsőmet is megrágtad! - Jó-jó, bocsika. De megint rághatnékom van. | |
| | | Cyrus Seymour Diák
Főkarakter : caldor@citromail.hu Hozzászólások száma : 416 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Aug. 04, 2008 3:42 pm | |
| *Rég járt már a főhadiszálláson, így ismét erre vette útját. Most kívételesen nem inget, hanem egy sötétzöld színű polót visel és hozzá egy egyszerű farmernadrágot. A fiú után rögtön elő is tűnik egy farkas, akit már oly sokan láttak ebben az iskolában. Ahogy így sétálgatnak, egészen a fotelokig érnek, ahol megpillantják a szőke lánykát és a vidrát, akivel azért már párszor összefutottak. * - Szép napot. *köszön a fiú, majd a farkassal együtt odasétálnak az egyik kanapéig, ahova Astor leül és mellé fekszik a farkas is. * - Rég láttalak, mi van veled mostanság? *kérdi érdeklődve a lányt, most nincs kedve csipkelődni, így inkább csak normális hangnemben kezd el beszélgetni.* | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Aug. 04, 2008 3:53 pm | |
| * Mikor meghallott egy hangot, felnézett a könyvböl, amit közben olvasni kezdett. " Astor az" gondolta, és letette a könyvet maga mellé.* - Szia. - köszön a fíúnak, és kicsit csodálkozik a nyugott hangnemen- Köszönöm, nagyon jól vagyok. És veled mi van? * A fiú daimonjár pillant, és csak most veszi észre, hogy milyen szép is ez a farkas. * | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Aug. 04, 2008 3:56 pm | |
| *A lány már felé is fordult, amikor belépett az ajtón, így egy aprócsak mosoly meg is jelenik a fiú arcán. * ~ Egész jó füle van.. vagy csak társaságra vágyott? ~ *gondolja, majd amikor a lány felteszi a kérdését, akkor pár percig elgondolkodik a válaszon, majd végül rápillant és válaszol. * - Hát én is jól vagyok, nem történt velem mostanság szinte semmi. Örülök, hogy végeztem a vizsgáimmal. Nagy megkönnyebbülés számomra, hogy végre túl vagyok rajtuk. Tényleg, te hogy álsz velük? Végeztél már vagy még haladsz velük? *a vizsga téma mindig aktuális, ezért is kérdi most ezt a lánytól, hisz ehhez biztosan tud majd valamit hozzáfűzni.* | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Aug. 04, 2008 4:07 pm | |
| * Laura kedvesen mosolyog a fiúra, és végighalgatja. Eddig nem is vette észre, hogy Astornak milyen szép szeme van. De ezt a gondolatot ki is verte a fejéből. Astor érdekes pillantásábol levonta, hogy valószínűleg elpirulhatott. Ettől még inkább zavarba jött. De kizökkentette, hogy a fiú a vizsgákról kérdezett. - Én csak most nyáron jöttem az iskolába. Eddig nem tanultam a varázslásról. A szüleim értettek hozzá, de nem tanítottak nekem semmit. Ezért még nem vizsgáztam. De te igen! Nehezek voltak a kérdések? És hogy sikerült?- kérdezte a lány érdeklődő tekintettel. | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Aug. 04, 2008 4:13 pm | |
| *Bizony a fiú észreveszi azt a kis pírt a szőke lány arcán és ezt egy furcsa, olyan Astoros mosollyal jutalmazza. Hogy ez jót vagy rosszat jelent? Azt csak ő tudhatja, hisz még senki se ismeri olyan jól a Nezabar diákjai közül, aki tudná, hogy mit is jelent e furcsa mosoly. * - Értem, szóval te nyáron jöttél. Akkor majd jövőre kezdesz el tanulgatni. Nagyon érdekes órák lesznek, készülj fel és pár igen veszélyes is lesz köztük, de én élveztem őket. *mondja őszíntén és a kérdésekre gondolkodás nélkül rávágja a választ. * - Hát voltak nehezek is. Az elmélettel nem volt gond, de a bűbájtan az nem az erősségem, így ott a gyakorlatnál egy kicsit paráztam. Hát én se lehetek mindenből jó. De amúgy jó lett az átlagom. Bájitaltanból, elemi varázslatok ismeretéből és legendás lények ismeretéből dícséretes lettem és sötét varázslatok kivédéséből és bűbájtanból pedig kiválló. Szóval meg vagyok elégedve magammal, bár svh-ból csak két-három százalékon múlt a dícséretes, na de majd jövőre még ennél is jobban teljesítek. *nem menőzni akart, megszenvedett a vizsgákkal, sokat készült rájuk, így örül, hogy azért jó eredményt hagyhat maga után.* | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Aug. 04, 2008 4:29 pm | |
| ~ Ez egy fura mosoly? Ez meg mit jelenthet? Ez most jó vagy rossz? Most ezzel mit akart mondani? ~ gondolkodik a lány. * Az igazat megvallva nem is figyelt igazán arra amit a fiú mondott. De azért igyekezett olyan arcot vágni, mint aki mindenre figyelt. Nem is értette igazán mért tetszik neki Astor, de nem is érdekelte ez a kérdés.* - Nagyon ügyes vagy...azaz okos...azaz izé....*megint egy pirulás...* ~ Mi van velem? Hogy viselkedhetek ilyen hülyén!?~ | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Aug. 04, 2008 4:36 pm | |
| ~ Hát ez a csaj tényleg furcsa, na de mindegy. ~ *gondolja, majd lassan feláll és a lányhoz lép. * - Köszi, bár vannak nálam okosabbak is. Amúgy meg mi ütött beléd? Olyan furcsán viselkedsz. *valószínűleg a lány is tudja magáról, de így, hogy Astor is kihangsúlyozta a viselkedését, talán sikerül még jobban zavarba hoznia Laurát. * - Viszont ne haragúdj, nekem most mennem kell, van még pár prefektusi elintéznivalóm. Remélem, hogy hamarosan majd találkozunk, szia. *köszön el szaktársától, majd a farkassal együtt elhagyják a főhadiszállást.* | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Aug. 04, 2008 4:46 pm | |
| * Mikor a fiú feláll és közelebb megy hozzá teljesen vörös lesz... és azt hiszi ennél rosszabb már nem lehet.... De mégis... Astor megjegyzése után talán még a füle is piros lett.* - Szia. Remélem még találkozunk. * Igazából már kicsit örült is, hogy a fiú elment, hiszen ő sem tudta mit csinált volna ha még tovább kell beszélnie vele.* ~ Ez nem lehet igaz?! Én teljesen hülye vagyok! Azt hiszem még ma harakirit követek el...~ *gondolkodott egy sort, majd felált és Robival együtt kisétált* | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Aug. 07, 2008 8:16 pm | |
| *Mivel eléggé hosszú napja volt, így most, hogy már elmúlott 22:00, takarodó után szakja főhadiszállásra indul. A fiú mellett ott van a farkas daimon is természetesen, bár az csak lustán lefekszik az egyik kanapéra, Astor pedig kényelmesen helyet foglal az egyik fotelban. * ~ Furcsa, hogy ilyenkor nincs itt senki, pedig most szívesen társalognék valakivel. ~ *gondolja, majd az ajtó felé pillant, mint ha bármikor befuthatna rajta valaki. * ~ Ah, reménytelen, ilyenkor már mindenki alszik. ~ *gondolja hátradőlve, majd egy picit behunyja szemeit és utána ismét kinyitja. A farkasra néz, majd ismét az ajtóra, még reménykedik a drága.*
| |
| | | Elizabeth McSweeney Diák
Hozzászólások száma : 3
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Aug. 07, 2008 8:23 pm | |
| *Lizyre nem jellemző módon az ágya helyett a sétát választotta, de mivel már elmúlt a takarodó és valahogy nincs kedve ideje korán elhalálozni, ezért igen gyorsan az eramir torony felé vette az irányt és már kapaszkodik is fel a lépcsőkön aztán be is toppan a főterembe és meg is lepődik, hogy van itt valaki.* - Öö, ó... helló. Mit keresel itt? *jön a faragatlan kérdés és még nem vette észre a farkast. Na majd akkor bizony jól meglepődik és összerázkódik, mint holmi nyárfalevél, mert hiába egy kis pukkancs vörös a nálanál nagyobb állatoktól kiveri a víz és hiába mászkál sok az iskolában egyszerűen nem tud hozzászokni.* | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Aug. 07, 2008 8:27 pm | |
| *És tényleg érkezik valaki, méghozzá egy vörös hajú lány, akit eddig Astor még nem látott, de ez már kezd nem újdonságként hatni a fiúra. * - Oh, hát én csak lejöttem ide, tán baj? *böki ki Ő is a kérdést, majd megnézi magának a lányt és végül a szomszédos fotel felé mutat. * - Nem ülsz le? Amúgy Astor Seymour vagyok, az Eramirosok egyik prefektusa és második évfolyamos diák. És nekem kihez van szerencsém? Azt már tudom, hogy egy udvariatlan lányhoz, de hogy még is kihez, az azért érdekelne. *mosolyodik el és még csak véletlenül se hagyná ki azt, hogy a lány nem illően viselkedett, hisz aki érkezik, annak kellene bemutatkoznia először és nem ráförmedni az emberre, hogy mit keres egy olyan helyen, ahol ilyenkor természetes, ha van.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Aug. 07, 2008 8:35 pm | |
| * Megrázza a fejét a tán baj kérdésre de legszívesebben bólogatna, hisz mi az, hogy nem lehet kicsit magányos. Ráadásul egy farkast is idehoz a fiú, mirr-morr. A leül-e kérdésre szintén csak bólint de azért gyanúsan méregeti a farkast miközben valahol jó messze próbál helyet szerezni magának, de azért mégse olyan messze a fiútól, hisz ha már itt van nem árt társalogni. Amúgyse ismer szinte senkit az iskolából. De az udvariatlan jelzőn puffogni kezd magában, mert oké, hogy az de nem kell szóvá tenni és hirtelen nem is tudja, hogy megmondja-e a nevét, hisz egy prefektussal van dolga. Még a végén kiderülne valami rejtett szabály és megüti a bokáját. De végülis egyszer élünk elv alapján csak bemutatkozik.* - Elizabeth McSweeney, elsős és mint gondolom már rájöttél szintén eramiros, más nem igen lehetnék itt. *jegyzi meg kissé irónikusan.* - És nem is vagyok udvariatlan, csak meglepődtem. *próbál mentegetőzni még mindig, mert nem szereti ha rossz véleménnyel vannak róla, bár ennek meg ellentmond az az álláspontja, hogy mindenki véleményére tesz, mert mindent úgy csinál ahogy neki jól esik. Szóval így igazodjon ki valaki rajta.* | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Aug. 07, 2008 8:42 pm | |
| *Csak figyeli a lányt és bizony türelmesen vár. Közben feltűnik neki, hogy Liza szemez a farkassal, akinek ez a dolog azért annyira nem tetszik. Most nem vicsorít a lányra, inkább türtőzteti magát, hiszen ma annyi idegesítő emberrel volt már dolga, akiket békén hagyott, akkor nem pont most fog csattanni az a bizonyos ostor. Astor szemével végigkíséri a lány útját, ahogy az még se ül bele a mellette található fotelba, hanem inkább egy kicsit távolabb helyezkedik el. Szerencsére tökéletesen lehet hallani a másikat, így a távolság az nem nagy gond. * - Látom, hogy nem szimpatizálsz a daimonommal. A neve Boley. Sokan nem kedvelik, nem is tudom, hogy miért. *mondja elgondolkodó arckifejezéssel, hisz nem tudja, hogy hogy nem lehet kedvelni egy daimont. Ha valaki kedveli az egyiküket, akkor már kedvelje a másikukat is. Az úgy helyes. * - Igen, arra rögtön rájöttem, hogy Eramiros vagy. Furcsa, nem tűnsz újnak, még se láttalak még itt. Bár lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet a jelenléted. *gondolkodik tovább, hisz egyszer biztos, hogy összefutottak. * - Meglepődtél? Szerintem udvariatlan voltál, no de mindegy. Nekem ugyan nem számít. ~ A lényeg, hogy nem bámulsz úgy, ahogy sokan mások. ~ *gondol még hozzá egy rövidke mondatot, amit azért se mondd ki, hogy ne kelljen kifejtenie. * - Amúgy hova valósi vagy? Tudom, hogy alapkérdés, de ilyenkor nem is igen tudom, hogy mit kérdezhetnék tőled. Azt azért még se kérdem meg, hogy sakkozzunk-e. Vicces lenne, az már biztos. *mosolyodik el, miközben tovább fürkészi a lányt. * | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Aug. 07, 2008 8:54 pm | |
| *Annyira azért nem nézegeti azt a farkast, csak néha odapillant, hogy ugye még mindig ott ül és nem őt akarja vacsorára elfogyasztani. Tényleg, vajon vacsorázott már? Ha nem, akkor kezdhet megint remegni, mint a nyárfalevél. Ráadásul úgy tűnik a fiú olvas a gondolataiban.* - Nem az, hogy nem szimpatizálok, csak mégis csak egy farkas és nem mindegyik az emberek puszipajtása. Legalább amerre én lakok ott nem. *mondja és no lám, már előre megjósolja, hogy milyen kérdéssel indítja Astor a beszélgetést. De azért előtte a mióta van itt kérdést helyre rakja,* - Elég régóta itt vagyok csak ha nem akarom nem vesznek észre, ennyi az egész. Amúgy Ballingtonból jövök. Egy ír városka ha esetleg lövésed se lenne róla, hogy hova dobták le. *már megint ez az agresszív stílus… na igen, Lizy se lesz hosszúéletű ha így folytatja. Valaki a bicskanyitogató stílusa miatt tuti egyszer a hátába állítja azt a bicskát.* - Egyébként nyugodtan átléphetnék a ki fia borja vagyok kérdéseket, mert először is szerintem totál felesleges elsorolnom, mert nagy valószínűséggel nem tudsz róla semmit. Legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján már a szülővárosom neve hallatán kiakadnak az emberek, hogy az meg hol az istenben van. Szóval talán a sakkozással jobban járnánk. Legalább így este talán lenne esélyem valakit elpáholni. *csillan a szemében gyermeki öröm, hogy hohó hátha sikerül rávenni a másikat ténylegesen a játékra és akkor végre örülhet kicsi szíve. No igen, éljen a hirtelen hangulatváltozások és hangnem. A pukkancsból rögtön édes kislány lett.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |