Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 41 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 41 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+24Toma Grigor Anton Kalandmester Jack Wine Myistra Doarden Rosetta Waylan Quarion Galanodel Neko Zutto Petia Ageniya Angel Yavor Emma Duff Timothy Waylan Nymphadora Do'Urden Anaze White Nikorina Grozda Elizabeth McSweeney Cyrus Seymour Laura Wylee Játékmester Irina Yoana Domajan Gurskovity Amaril Gwyneth Seth Svarog Ayla Madyzyn Arabella Jagusia 28 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 8:08 pm | |
| First topic message reminder :
Az Eramir torony leírása
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 5:04 pm | |
| *Látja, hogy Ayla nincs igazán jó állapotban, de ez szinte természetesnek mondható. Ő már kicsit jobban van, jót tett neki az a sok beszélgetés tegnap, csak egy embert hiányol, de őt nagyon. A kérdést nagyon furcsálja, de azért megmondja a pontos időt* - 7 óra múlt pár perccel *mondja* - Biztosan jól vagy? *kérdezi ahogy a lány arcát fürkészi, kezd megrémülni* | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 5:10 pm | |
| -Hoygne jól vagyok. *Hazudja bár nem szeret senkinek sem hazudni főként Bellának nem , de nem szeretné, ha aggódnának érte, így próbál egy kicsit jobb kedvre derülni és értelmesen viselkedni. Ezért feláll és leül Bella mellé.* -Nem gond ugye? *Kérdezi, bár tudja a válszt, de így illik. ennyire nem akarja elhanyagolnia magát.* -Na jó nincs semmi sem rendben és egy kicsit elhagytam magamat. Gatyába kéne rázni és normálisan kellene viselkednem. *Vallja be utánna, hiszen neki sosem ment a hazudozás és nem így nevelték. Főként egy barátjának hazudni, nagy bűn.* -Mi újság veled? *Tesz fel egy értelmes kérdést.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 5:16 pm | |
| *Látta ő, hogy nincs rendben minden, ezért is kérdezte meg. Még szép, hogy aggódik, hiszen Ayla a barátnője.* - Persze gyere csak *küld egy barátságos mosolyt a lány felé,a mikor az odaül mellé. Bella nem mond semmit, csak a lány vállára teszi a kezét, ez többet jelent, mintha mondana akármit is* - Ez most normális, hidd el, minden rendbe fog jönni, csak egy kis idő kell hozzá *mondja, amjd a kérdésre válaszol* - Köszönöm én jól vagyok, de érted aggódom egy kicsit *vallja be őszintén, tényleg aggódik, reméli Ayla hamar rendbe jön* | |
| | | Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 5:27 pm | |
| -Igen tudom, hogy rendben lesz minden és ez segít hogy átvészeljem, de amúgy már megszokhattam volna a dolgokat mivel... *Majd elhallgat.* -Á hagyjuk! Meg sem szólaltam vedd úgy. *majd inkább hallgatja Bella beszédét. Megfogja a vállát és ezzel ugye Bell kezét is. Jól esik neki, hogy tényleg van akiben bízhat és akár tűzbe is rakná érte kezét.* -Jaj.. *Sóhajt egy nagyot.* -Tényleg örülnék, ha már vége lenne ennek az egész rémálomnak. Bár nem mindegy mivel végződik. | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 5:31 pm | |
| *Ugyan kiváncsi, hogy mivel folytatódott volna Ayla első mondata, de nem bolygatja, így sincs túl jól* - Bízni kell a tanárokban, mást úgysem tehetünk. *mondja, majd küldj egy mosolyt a lánynak. Ő biztos benne, hogy hamarosan pozítiv vége lesz a dolgoknak, ezt érzi.* - Mi volt ez a nagy sóhaj? *kérdezi kicsit viccesebben, próbálja oldani a feszültséget, s reméli sikerül is* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 5:40 pm | |
| -Igen igen meg magunkban is és most is igazad van teljesen. *Mondja és megerszt ő is egy mosolyt.* -Figyelj be kéne osztanom valakit most jut eszembe nem jönnél velem ha megkérhetlek? *Kérdi és már fel is állt, hogy mehessen a dolgára.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 5:44 pm | |
| *Hallgatja a lányt, s még mindig mosolyog, habár maga sem tudja, hogy miért* - Rendben *válaszol a kérdésre, és elindul Ayla után, hogy megismerkedjen egy új diákkal. Leonidas lepattan a székről és ő is gazdája után indul* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 7:25 pm | |
| *Immáron másodszorra lép be a főhadiszállás területére és most is letört állapotban. Fejében ott jár az a dolog amit Bella mondott neki kicsit korábban megnyugtatás szempontból. Most azonban nem szeretne leülni, sem lefeküdni a földre ahogyan korábban tette hanem inkább az ablakhoz vánszorog és kinéz rajta. Igaz nem lát ki sokat, sőt mondhatni semmit sem lát mivel sötét van, de nem a tájat figyeli hanem csak bámul ki. Gondolkozik és szinte hallja Bell szavait.* ~Minden rendbe fog jönni, csak egy kis idő kell hozzá.~ *Rátámaszkodott a párkányra és egy kicsit magába zuhanva gondolkodik tovább.* ~Mikor lesz a következő támadás? Azt tudom, vagyis érzem, hogy hamarosan, de mégis mikor? ~* Idegesítette a kérdés és a tehetetlenség, de itt megint csak egy gondolat jutott eszébe.* ~Majd együtt harcolunk a kegyencek ellen~ *Mosolygott mert ezt megint Bell mondta és egy kis erőt adott a továbbiakhoz* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 7:37 pm | |
| *Gavril sétál fel a toronyba, és a sötétben kilép a torony teraszára. Látja Ayla elég leharcolt állapotban van. Odasétál hozzá, és érdkelődik felőle?* -Szia Mizujs? Hogy vagy látom aggaszt valami. *Figyeli a lány rezdüléseit és odakönyökl mellé.* -Kicsit hűvös van, nem gondolod? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 7:45 pm | |
| *Aelin sétál át az eramiros toronyba. Snoopy még alszik, de ő sajnos ne tud. Ezért gondolta megnézi a sulit közelebbről. Mármint ami megmaradt belőle. Hisz Ayla szavai alapján nem valami rózsás Nezabar helyzete. Mikor felér a toronyba körülnéz. Szente egy diák sincs idefenn. De azért nem olyan néptelen. Hiszen észreveszi Aylát, kivel van még valaki kit nem is ismer. Azért persze odamegy és bemutatkozik.*-Szia Ayla. -*köszön a prefektusnak.*-Szia a nevem Aelin. Most nemrég érkeztem az iskolába.-*mutatkozikbe az ismeretlennek.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 8:01 pm | |
| *Aelin az órárára néz és mondja a többieknek hogy megy aludni*- sziasztok* |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 8:04 pm | |
| *Ayla figyelmes lesz, hogy valaki odajön hozzá és az a valaki Gavril volt, akit már nagyon rég látott.* -Szia. Hát nem vagyok éppen jól, tudod a támadások miatt és hát mindegy. Megértheted. * majd mikor odakönyököl mellé újra a távolba mered.* -De egy kicsit tényleg az van, de ez nem nagyon érdekel. De nyugodtan bemehetsz ha fázol. *Majd jön egy ismerős arc a lány akit nem rég osztott be.* -Szia Aelin. Látom kezded felfedezni a Kúriát. *Mondja majd eldönti, hogy inkább bemegy a melegre és leül egy fotelbe. Ha a többiek követik természetesen beszélget velül, de ha nem az sem gond meg lesz egyedül is. Majd a távozó lánytól elköszön.* -Szia majd máskor többet beszélünk!
// Bocsi a de az msn-em az felmondta a szolgálatot! Jah és Gavril ha kérhetlek erőltesd meg magad a hsz mennyiségére értve mert ez eléggé kevéske és az sem mondhatod, hogy még csak most kezdted. Köszi// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 8:17 pm | |
| *Gavril is bemegy a finom melegbe és leül egy kényelmesnek látszó székbe.* Pontosan mi történt veled? Én szeretem a veszélyt, láthattad már, de még nem sérültem meg komolyabban. *Közben feláll a székből és közelebb ül a lányhoz, de előtte csinál valami fényt, nem túl világosat, csak valami selytelmes kis világítást.* Mi hajt annyira a támadásokban? Pihenned is kellene néha, nem árt az embernek. ~Nekem is ki kellen mennem egy támadásra, és alán vigyázhatnék rá egy kicsit.~ *Ásít egyet mondanivalója közben, de illedelmesen elfordul, és a szája elé teszi a kezét.* Kicsit későre jár, de kellemes itt fenn a toronyban, de mennem kell, már leragad a szemem. Szia holnap találkozunk remélem! |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 20, 2008 8:27 pm | |
| -Hát ha pontosak akarunk lenni akkor egy hát... Nehéz róla beszélni. De nagyjából felvázolom. Nos volt a támadás és én az egyik kegyenc nőt akartam támadni. Meg is történt csak az átkom lepattant róla. Ekkor, hogy bosszúból miért megtámadtam a Crucio átokkal megkínzott. El is ájultam a fájdalomtól. Rossz emlékek törtek fel belőlem, de erről nem akarok többet mondani, ha nem baj. *Mondta és a hangja remeget a sírás határán volt, de nem akarta megmutatni azt az oldalát a fiúnak.* -Támadásokban mi hajt? Igazából a düh hajt, ha látod, hogy a barátaid megsétülnek, vagy megkínozzák őket szerintem te sem néznéd jó szemmel. Pihenni? Hogyan is tudnék mikor nem hagynak a kegyencek pihenést és nyugtot senkinek sem? Legközelebb ki tudja hol fognak felbukkanni, de én ott akarok lenni, hogy móresre tanítsam néhányójukat. Látni akarom, ahogyan szenvednek. *Majd a hirtelen témaváltásra nem is reagál. Még mindig benne ég a tűz. A fiú feáll elköszön és eltűnik a főhadiszállásról, ígyAyla is elköszön tőle és lemegy a társalgóba ahol reméli vannak akik elfeledtetik vele az eseményeket.* | |
| | | Seth Svarog Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 589 Kaszt : Üzenőláda : !
" Megszeretni valakit egypillanat elég,
de elfeledni egy élet is kevés..."
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Júl. 21, 2008 12:50 pm | |
| * Seth érkezik ide ismét, s örül, hogy nincs itt senki, végre kicsit egyedül lehet. Ma is mint mondig egy fekete talárt van rajta, igy nem látszik mit visel alatta. Artemisz a sólyom ma is vele van, de most csendben járják körül a tornyot, végül leülnek valami ülőalkaltatosságra. Végül is a sólyom töri meg a csendet * ~ Ma is egyedül akarod tölteni a napodat? Ez nem valami okos ötlt, igy csak elzárod magad a világtól ~ * szól, majd elhallgat, s a fiú válaszát várja * ~Tudod eléggé nyomasztó a légkör, mindenki csak kesereg, és nem nézik a jó dolgokat , hogy pozitiv véget reméljen enek a kegyences hadjáratnak. Én hiszem, hogy jóra fordul minden, annak ellenére, hogy most a természet az ellenkezőjét súgja ~ * fejti ki a fiú hosszan válaszát, amit a madár érdekesen fogad, hisz ő nem igy vélekedik mindezekről a dolgokról * ~ Lehet, hogy te így véled, de a kúria körbevéve, diákok vesztették életüket, és senki nem siet az iskola segítségére, ha ez neked pozitív, de akkor bolond vagy ~ * szól a madár,és megrebbenti szárnyait * ~ Jó igazad van Artemisz, de valamiben hinnem kell, és nem akarom elveszteni ezt az egyet is ~ * szól, majd ő is elhallgat, aztán csak némán néznek maguk elé gondolataikba mélyedve *
A hozzászólást Seth Svarog összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 21, 2008 1:18 pm-kor. | |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Júl. 21, 2008 1:17 pm | |
| *Amalia és Villyi érkezik az Eramir toronyba. A lány amikor észreveszi a fiút üdvözli.* -Szia. Zavarok? *Kérdezi és leül az egyik fotelba.* -Valami gond van? *Figyeli a fiút.* ~Mi lehet a baja?~ *Kérdezi Villyit.* ~Nem tudom.~ *Válaszolja gazdájához simulva.* | |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Júl. 21, 2008 1:23 pm | |
| * Seth felpillant, Amát veszi észre, néha ugy érzi az emberek tudják, mikor ne zavarják, de azért udvariatlan mégsem lehet a lánnyal, nem küldheti el, hogy ismét egyedül legyen, ezért, csak nézi öt, de eleinte nem szól semmit * Szia, nem zavarsz, mi van veled, rég láttalak? * kérdi, majd elgondolkodik kissé, mig a lány felel, majd valamilyen sablonos témával próbálja a beszélgetést megkezdeni, ha nem megy majd feláll, és elmegy * Képzeld, kiemelkedő tanitvány tettem...örülök neki. * szól, majd ismét csend lesz, most az az oldala mutatkozik amelyik nem szeret beszélgetni * | |
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Júl. 21, 2008 1:46 pm | |
| -Hát igen rég találkoztunk. *Amikor a fiú a kiemelkedő tanitványi kitüntetéséről mesél elmosolyodik.* -Halottam róla. Gratulálok. *Mondja. Furcsálja a fiú viselkedését.* -Seth minden rendben van? | |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Júl. 21, 2008 1:56 pm | |
| * Seth hallgatja a lányt, és a kérdésére nem nagyon akar válaszolni, hisz igazából nem sok köze van hozzá * Semmi bajom, mért kellene, hogy legyen? * ront neki a lánynak, majd feláll, és járkálni kezd * Ne haraguj, csak kissé kialvatlan vagyok, és aggódom, hisz a sulit körbevették, és mi semmit sem tehetünk ellene, nem jön senki ide aki segitene, és nem is érdekel * tör ki egyszerüen, de hangját nem emeli fel, sőt ijesztően nyugodtan beszél, semmi dühöngés vagy valami, hangja tényleg nemtörödömségre utal * Félek, hogy a sulit megszállják, de akkor én hazamegyek, és... * itt nem folytatja, nemes egyszerűséggel indulni készül * Ne haragudj, de most mennem kell, nem vagyok jó beszélgetőpartner ilyenkor, és nem akarlak megbántani, ne haragudj, majd máskor bepótoljuk, ha lesz még rá alkalom * kér elnézést, közben sietve távozik, de előtte még elköszön * A jó szerencse vigyázzon rád! * mondja és el is megy, mint a kámfor, mintha ő és a madara ott sem lettek vlna, magára hagyva a nyilván értetlen lányt, aki biztos nem érti Seth hirtelen távozását * | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Júl. 21, 2008 2:15 pm | |
| *Amalia megijed a fiú düh kitörésén. * -Ne haragudj... Én nem akartalak megbántani. Ne haragudj. *Értetlenkedve nézett utánna.* ~Elment. Lehet, hogy örekre?~ *Fell ált a fotelból és elindult a szobája felé egy kicsit pihenni.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 23, 2008 8:19 pm | |
| *Bella is hallotta, sőt látta is azt a valamit, ezért úgy döntött, hogy Ernivel tart. A toronyból érkeznek meg, mert jócskán elmúlt már 10 óra. Mivel a fiú még nem válaszolt a kérdéseire, érdeklődve figyeli. Addig nem szól egy szót sem, reméli a fiú most bepótolja a válaszok hiányát. Le is ül az egyik kényelmesebb fotelbe, majd daimónja fejét kezdi el simogatni* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 23, 2008 8:23 pm | |
| -Nincs semmi gondom. csak hát ugye most van az ünnep hogy megvédtük a kastályt és ilyenkor mindig eszembe jutnak azok a társaink akik az életükkel fizettek ezért... *itt elhalkul majd Arabellre tekint és körül néz. Ő 1 kissebfajta fotelt fog ki magának és hosszában végig terül rajta majd szemeivel elkezdi kémlelni az elvarázsolt mennyezetet* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 23, 2008 8:26 pm | |
| *Végighallgatja a fiút, majd csak bólint egyet* - Értem, hát igen, jobban örültem volna, ha megússzuk áldozat nélkül, legalábbis a mi oldalunkról. Viszont van egy olyan érzésem, hogy ez még nem minden, és még nem győztünk teljesen. Csak csatát nyertünk, háborút még nem *mondja, majd kitekint az ablakon. Rossz érzése van, de örül annak, hogy egy időre most vége a támadásoknak. Nem is akar ezzel foglalkozni, amjd ha eljön az ideje, ő is hősienes fog küzdeni, akkor is, ha az életével kell fizetnie érte* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 23, 2008 8:33 pm | |
| *Elmerengve hallgatja végig a lány szavait majd szóba önti gondolatait* - Ki tudja mikor támadnak újra? És hány életet követel még ez a "háború"... Már alig várom hogy elkezdődjenek az órák és többet tanulhassak végre. Ha legközelebb harc lessz én is kiveszem a részem. *Majd hirtelen fel áll és a lányhoz fordul* - Elnézést de megigértem valakinek hogy megkeresem és azóta nem tettem meg... Remélem még beszélünk... Jó éjt és Szia! *mondja majd elviharzik hogy megkeresse "Ő"-t...* |
| | | Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 23, 2008 8:42 pm | |
| *Domajan lép a toronyba amint meglátja Arabellát és a másik eramiros társát oda sétált hozzájuk, majd köszön nekik:* -Sziasztok!*Mondja még egy picit messziről, majd amikor odaér előbb az ismeretlen Eramirosnak köszön:* -Szia én Domajan Gurskovity vagyok Eramiros elsős.*Mondja, majd Arabellához fordul.*-Szia! Hogy vagy? Képzeld táncoltam Aalivel.*Mondja nagy mosollyal a száján és várja a válaszokat társaitól.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |