Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 45 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 45 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+24Toma Grigor Anton Kalandmester Jack Wine Myistra Doarden Rosetta Waylan Quarion Galanodel Neko Zutto Petia Ageniya Angel Yavor Emma Duff Timothy Waylan Nymphadora Do'Urden Anaze White Nikorina Grozda Elizabeth McSweeney Cyrus Seymour Laura Wylee Játékmester Irina Yoana Domajan Gurskovity Amaril Gwyneth Seth Svarog Ayla Madyzyn Arabella Jagusia 28 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 8:08 pm | |
| First topic message reminder :
Az Eramir torony leírása
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 5:52 pm | |
| *Lépne be a főhadiszállásra, mikoris majdnem felbukik egy kis kobold lányban. Egy csöppet neki is megy, de nem szándékosan.* -Jaj ne haragudj, nem szándékos volt, de miért állsz az ajtóban?*Kérdi Ayla és ezek után körbenéz. Kér diákot pillant meg.* -Sziasztok Ayla Madyzyn vagyok örvendek. Asszem még nem ismerjük egymást, de azon sem csodálkoznék, ha most nem emlékeznék... *Majd miután Petia elmászott az ajtó elől bemegy és leül az egyik fotelszerűségbe. Itt is rég járt úgy két hete, ha nem több. Narancssárga nadrágja és citromsárga felsője eléggé rikítóan hathat és alapból vidám küllemet kölcsönöz. Ehez társul még, hogy arca boldogságot tükröz illetve szája is mosolyra húzódott.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 5:54 pm | |
| *Az érkező Petiára tekint, a daimónján megint jót szórakozik magában. Már nem mondhatja azt, hogy soha se látott még senkit egérrel mászkálni; mert bár csak egyet tapasztalt, de az az egy is most itt van a színen.* Szervusz... *Az akcentusa még mindig zavarja egy kicsit, de kezdi megszokni... már amennyit a koboldlány beszél.* Miért zavarnál? Gyere semmittenni. Az mindenkinek sikerül. *Vigyorog rá, majd visszafordul a mennyezet felé. Timotei szavaira kissé görcsbe rándul a gyomra, de maga sem tudja, miért.* Kevés szó az, amivel nem élhetünk, de ezzel az eggyel igen... nem hiszel a csodákban? *Kérdezi lemondó hangsúllyal. Nemleges válasz esetén... hát maga sem tudja, mit csinál. Egy gyereknek két dolga van, amit mindenkoron meg kell tartania: az álmait és a csodákat. Ha valamelyikben már nem hisz, az mindenképpen hátrány. Csodák léteznek.* ~ Csodák léteznek. ~ *Nyomatékosítja gondolatban szavait. Muszáj lenniük, mert nélkülük... sok minden nem sikerülne.* Svetlana... *Mutatkozik be röviden Aylának. Már ők névről ismerik egymást, de sebaj, nem árt, ha felfrissíti a memóriáját. Remek, most kell ide egy ilyen vidám figura, nehogy nagyon melankólikus legyen a hangulat. Megint...* |
| | | Petia Ageniya Diák
Hozzászólások száma : 280 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 6:04 pm | |
| *Petia leül az egyik fotelba. Hallgatja a csoda létezéséről való dolgokat.* -Létheznek csodák. Shok olyán könyv ván amelyekben leírják. Á muglik ákkor, hogy kerülnek be á Roxfortbá? *Mondja a lány. Közben megérkezik az egyik prefektus is.* -Sziá. *Köszön neki.* ~Milyen sokán szokták ideje jönni.~ *Gondolja a lány. Daimonja a fejére megy onnan néz körül. Végül vissza megy az Eramiros lányka vállára. Úgy helyezkedik Petia, hogy lábát lógatni tudja. Legszívesebben egy dalt dúdolna de nem fog hisz túl sokan vannak. Lehet, hogy ez a társaság nem szeret énekelni. Lehet, hogy nem is tudnak. Lehet, hogy itt ez nem szabad. Senki sem szeret, tud vagy épp nem szabad.* | |
| | | Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 6:21 pm | |
| *Tim ismét meglepődik egy újra belépő lányon.*~De sokan vagyunk...~*Gondolkozik el. Ayla-t ismeri, ha máshonnan nem, látásból. Vagy már órán volt vele együtt. Mindegy, az a lényeg, hogy ismeri.*-Szia, Timotei Waylan.-*Mutatkozik be. Lehet, hogy csak Tim emlékszik Ayla-ra, fordítva nem. Mindenesetre nézi, hogy Ayla leül egy fotelba.*-Jajj... Én nem azt mondtam, hogy nincsenek csodák. Én azt mondtam, hogy az elvarázsolt mennyezet szép, nem csodás. Az elvarázsolt mennyezet mágia.-*Mondja, mert nem akar vitázni. Nincs kedve, se ereje. Elcsodálkozik Ayla vidámságán.*~Aki boldog, arra irigykednek... Ez most is így van. Legalább is én nem vagyok valami vidám... Csak az átlag vidámsági szint, szóval -ből .~*Gondolkozik el.*-Hogy álltok az idei iskolával? Hogy tetszik?-*Próbál felhozni egy témát. Persze ha ez nem tetszik a többieknek, elismeri a "vereséget".* | |
| | | Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 6:29 pm | |
| *Kicsit ledöbben, hogy itt mindenki olyan mintha citromba harapott volna vagy valami más dologba...*-csodák léteznek tényleg, de hmm eléggé ritkán adatik meg, hogy átéld.*Mondja diplomatikusan és kicsit el is csodálkozik saját magán.*-Én nagyon élvezem a sulit, bár a tanulást mellőzném, de szerintem nincs vele semmi gáz. *Válaszol Timotei kérdésére és körbenéz újra a társaságon.* -Komolyan most tényleg én vagyok túl vidám vagy átlagban mindenki ilyen szokott lenni? *Kérdőn nét és megérti, ha nincs jó napuk, de ennyire letörtnek lenni azért mégsem kéne lennie senkinek sem, de lehet ezt is túlreagálja.* -Nah valami vidám dolgot... *Próbál gondolkodni ilyenen, de nem megy.* -Hát befuccsoltam. Nem tudok semmi viccet mondani vagy amitől mosolyra húzódna a szátok. Akkor sugárzok át nektek.* Kezeit felemelve úgy tesz mintha kivenne magából valamit és nekidobja a többieknek. Ayla most kétségtelenül nem normális.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 6:31 pm | |
| *Petia válasza azért megnyugtatja, nincs minden veszve. De van benne némi hiba...* Muglik nem kerülnek a Roxfortba csak... mugliszármazékok. Nem ugyanaz. *Már majdnem sárvérűt mondott, de azt nem nagyon tolerálják itt, hiszen ki tudja, lehet köztük is itt ül egy. Lehet, egy csöppet Svet is előítéletes az vértípussal kapcsolatban, de tehet róla? Ilyen környezetben nevelkedett.* De igazad van... *Ingatja jobbra-balra a fejét szórakozottan, bár még mindig a padon tartva azt.* Mindegy, én sem akarok ebbe bele menni. Az idei iskola... *Hirtelen olyan öklendezve-elfojtom-a-nevetésem hangot ad ki, és leborul a padról. Szerencsére arccal a homokba esik, de még így is hallatszik a hahotázása. Egy ideig úgy tűnik, le sem tud vele állni. Aztán erőt vesz magán, alkarjaival feltámaszkodik, és még most az sem zavarja, hogy piszkos lett az arca.* Bocsh... bocshi... *Vigyorog. Már úgy tűnik, hogy elmondja, amit tud, amikor visszahanyatlik, és rángatózik tovább a kacagástól. Most már azért próbál visszavenni, de egyszerűen nem megy. Ha már csak arra akár csak rágondol... komolyan püfölni kezdi a talajt, valaki segítsen rajta, vagy röhögőgörcsben itt pusztul. Ayla kérdésére, hogy itt mindenki ilyen komor-e, hát, megkapta a választ.* |
| | | Petia Ageniya Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 6:49 pm | |
| -Áhá. *Mondja a lány. Közben Kérdések jönnek.* -Á suli jó. *Mondja ám ekkor a pillanatban Svetlana röhögni kezd míg Ayla valami furcsa rituálét végez.* -Nyálátok ez egy rituálé? *Kérdezi felvont szemöldőkel. Még mindig himbálja a lábait. Szegény lányka. Nem is tudja, hogy az előbb mit mondott. Talán mindenki lefogja szidni. Vagy épp nevetni fognak rajta amit megint csak nem fog érteni. Így hát ugyan úgy himbálózik lábával.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 7:03 pm | |
| *Tim csak figyel, figyel. Sok dolog... sok. Ayla produkációján kuncog egyet, de nem röhög. Lehet, hogy ez nem is csak valami... viccelődés? Lehet, hogy ez nála bevett szokás? Már szóra nyitná a száját, de Petia gyorsabb nála.*~Pont ezt akartam kérdezni. Bár lehet, egy kicsit túlzott azzal a rituálé szóval. Én úgy mondtam volna...~*Gondolatmenetét nem fejezi be, mivel koppanást hall, Svetlana irányából.*-Mi a...-*Dünnyögi maga elé, s elnézi, ahogy a lány röhög a földön fetrengve. Ő nem vidám annyira, mint a többiek. HA a többiek alatt csak Svetlanát, és Aylát vesszük. Persze Petia se tűnik mogorvának. Éppen ellenkezőleg. Csak ül, himbálja a lábát, satöbbi, satöbbi.*-Én nekem tetszik a suli, a leckék meg... az mindegy.-*Mosolyodik el. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 7:13 pm | |
| *A hátára fordul, arca viszont nem vörösödött el a nevetéstől - az albínóság átka...* Huh. *Szusszant mélyet, sikerült lefékeznie magát.* Nem, nem rituálé... amúgy nem "nyálátok", hanem "nálatok". A "nyálátok" kicsit mást jelent. *Javítja ki a lányt, nem gonoszságból, hanem építő kritikából. Letörli a szemeit, mert a könnye is kicsordult a kacagástól. Felül, végül feláll, leporolja magát.* Jahj. Bocsika. Légyszíves, ne nézzetek hülyének, bármennyire is könnyű... csak... na, majd egyszer elmesélem nektek is, de perpillanat ez hadititok. A fejemet vennék érte, ha elmondanám. ~ Nemsokára lesz a múltkorinál jobb is... meg lesz a bosszú, és ezúttal hiba nélkül! Még egy nap egy ilyen szellemmel, brr... ~ *A gondolattól is kirázza a hideg. Az viszont, hogy Timotei elmosolyodott, legalább már egy jó jel, hogy itt senki sem búskomor. Csak sikerült valami jókedvet átsugározni.* Na de én megyek aludni, kicsit kikezdte az izmaimat ez a... nevetés. *Vigyorog rájuk.* Szervusztok! *Azzal egy elegantos mozdulattal távozik a teleport segítségével.* |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 7:16 pm | |
| -Most én váltottam ki ilyen hatást? *Kérdi Svetlanatól és néz rá, de neveti a lány nevetését. Nézi a többieket, de rajtuk is látszik, hogy valamilyen szinten hülyének nézték, de legalább azért mindenki egy kicsit boldogabb lett. Petia kérdésére válaszol.* -Öööö nem egészen, sőt nem is a rituálé szót mondtam volna, hanem inkább hülyéskedés.*Fogalmazza meg és nyugton marad ezek után. Bólogat Timotie válaszán.Majd Svettől eköszön és elhatározza magát.*-Na emberek vagyis ööö inkább nem szóltam.*Neveti el magát, majd feláll jelezve hogy indulni készül.*-Tehát nekem most mennem kell, ha nem haragszotok, örülök, hogy összefutottunk még erre a kicsi időre is és további jó szórakozást. Sziasztok.*Köszön el tőlük, még integet egyet, bár azért eléggé értelmetlen egy méterre ülőknek integetni, de nem baj ő megtette, majd mintha egy naracssárga és sárga virágot elfújja a szél reppen ki a helyiségből hagyva maga után egy kis boldogságfelhőt.* | |
| | | Petia Ageniya Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 7:37 pm | |
| *Petia nem tud figyelni az eseményekre. Végül a többiek elindulnka.* -Sziásztok. N... N... Nyá. Jáj ezt nehéz megtánulni. *Mondja lehajtott fejjel.* -Bhégülis met jelent ez szó? *Kérdezi érdeklődve. Talán ha megtudja más kép fog beszélni. Bár ez nem lehetséges.* ~Válálámi csúnyát mondhattam. Á én ázt kétlem.~ *Nyugtatja meg daimonja.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 7:44 pm | |
| *A koboldfiú is látja elmenni a "csoport" felét, s köszön is nekik.*-Sziasztok.- *Ennyit mond, majd Petia-ra figyel, és arra, hogyan próbálja kimondani fajtársa a "nálatok" szót. Kissé kuncogna is, de nem akar. Illem...*-Hát... ~De jó hogy nem tudok franciául...~ -... Gondolom a nálatok szót ismered, mivel azzal próbáltad kifejezni magad, ha egy kicsit félre is sikerült a kiejtése. A nyálatok szó... nos, az egy ragozott főnév. Valakinek a nyála... *A "nyál" szót megnyomja...* -A nyál az az anyag, ami az ember, vagy a mi esetünkben kobold szájában található meg. Ott termelődik. Szóval, a nyállal van néhány durva dolog is, illemtelen emberek szokták cselekedni. Például a köpés, és a többi ilyen dolog.-*Fejezi be. Mennyi minden dolgot meg lehet tanulni könyvekből...* -Érted most már? | |
| | | Petia Ageniya Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 8:02 pm | |
| *Áhá. Értem. Deh ákkor miért hásonlítánák egymáshoz. Jáj ezek á bulgárok... *Utolsó mondatát alig hallhatóan mondta.* -Honnán jöttél? *Érdeklődik. Kiváncsi, hogy hol vannak még koboldok. Ebben az iskolában csak egyet ismer sajt magán kívül.* -Itt hány kobold ván? Kevesen járnák ide? *Kérdezi. Lábával még mindig himbálózik.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 8:09 pm | |
| -Én személy szerint innen jöttem, Bulgáriából. Település szerint... Radoslav.-*Válaszol a lány kérdésére.* ~Hány kobold...~ -A suliban nem tudom, hány kobold van. Vagyis pontosan nem tudom. Annyit tudok, hogy az Eramirbe járunk négyen. Ha jól emlékszem. Veled együtt. Tehát koboldok név szerint: Petia Ageniya, Donna Swarowslawszky, Rosetta Waylan, és én, Timotei Waylan. Hát, ez kevésnek mondható, a több száz emberhez képest. *Mondja csevegő hangon.* -És Te? Honnan jöttél? *Fejezi be egy kérdéssel.* | |
| | | Petia Ageniya Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 8:21 pm | |
| - tesód is ide jár? *Kérdezi mikor meghallja a Waylan nevet.* -Énh Bugáriából jöttem. *Mondja a lány.Hazudik a fiúnak az biztos. Végül fel áll.* -Énh megyek. Sziá. *Azzal a teleporton keresztül távozik.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 8:30 pm | |
| -Ő nem a testvérem, csak az unokatestvérem. *Mondja. Ha Petia tudni akarja, pontosan tudja.* ~Nem bulgáriából jött... ez az akcentus...~ *Gondolkodik el kissé. Ekkor a koboldlány sietősen távozik.* -Szia. *Köszön utána, majd ő is feláll a kényelmes fotelból, kinyújtóztatja elgémberedett tagjait, majd félúton meggondolja magát. Visszaül. Felnéz a plafonra, s azt kezdi el nézni. Olyan... Szép. Vagy inkább csodás. Lehet, elhamarkodott döntés volt azt mondani rá, nem csodás. Igaza volt Svet-nek. Ő régebb óta feküdt alatta, több ideig látta. Tim igazat ad neki, s leveszi tekintetét a plafonról.* -Csodás. *Mondja, immár a teleportot bámulva, ahol azelőtt már olyan sokan eltűntek, ha nem is a mai napot vesszük.* ~Menni kéne...~ *Gondolkozik el, majd feláll s lassú léptekkel a teleport felé indul.* ~De jó meleg van itt... Még télen is.~ *Gondolkozik el még utoljára ezen a helyen, ezen a napon. Néhány gondolatfoszlány már akkorra marad, mikor úton van a szobája felé.* | |
| | | Neko Zutto Diák
Főkarakter : nio07@windowslive.com Hozzászólások száma : 259 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki szeretne játszani vegyen fel msn-re. Általában mindig ráérek.
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Szept. 28, 2008 2:32 pm | |
| *Dajana érkezik a toronyba, egy kis pihenést remélve, amit meg is talál a toronyban, hol egy lélek sincs.~Most tényleg nyugtom lesz.~gondolta, és átvágott a termen, egészen egy padig, melyre leült és pihent. Itt még mióta idejárt sose volt, de kezdte úgy érezni, hogy még nagyon sokszor fog itt ücsörögni.* | |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Szept. 28, 2008 2:37 pm | |
| *Egy csuklyás alak érkezik a főhadiszállásra. Nyomában egy daimon lépked.* -Szia Dajana. *Üdvözlio a régen látott Eramirost.* -Hogy vagy? *Kérdezi miközben leül az egyik fotelba. Csuklyáját fejéről nem veszi le. Villyi a karfára ugrik onnan figyelve az eseményeket.* -Mivan vele dmostanában? Órák, hogy tetszenek? Rég találkoztunk. *Mondja kedvesen. Hangja lágy. Mindenkit megnyugtat valamilyen szinten a fél-véla lány hangja.* | |
| | | Neko Zutto Diák
Főkarakter : nio07@windowslive.com Hozzászólások száma : 259 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki szeretne játszani vegyen fel msn-re. Általában mindig ráérek.
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Szept. 28, 2008 2:43 pm | |
| -Szia, Amalia, köszönöm jól vagyok- *mosolygott vissza.*- Ami pedig az elmúlt igőszakot illeti... nem sok minden történt. De veletek mi van mostanádan?-*kérdezett vissza miközben jobban a lány és daimonja felé fordul.*~De jó egy kis társaság.~ töltötte el még több nyugalommal szívét ez a gondolat, hogy társasága van. Hiszen így mindenképpen jobb a pihenés.* | |
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Szept. 28, 2008 2:47 pm | |
| *Figyelemmel hallgatja végig Dajana mondandóját.* -Velünk nincs semmi érdekes. Órákra járunk meg minden. *Mondja el miközben kinéz az ablakon. Nem rég ők is kint voltak de csak fél órára késöbb bejöttek.* -Szereted az állatokat? *Kérdezi miközben Villyit megsimogatja.* -Honnan jöttél? *Érdeklődik tovább. Úgy emlékszik, hogy a lány egyszer Tokiót említette de már nem emlékszik tisztán rá. Talán az egy másik lány volt. Hát ige. Ha valaki enyi emebrrel találkozik nap mint nap nem mindig emlékszik arra, hogy ki honnan jött. Néha örül ha tudja ki kicsoda. Bár ez Amaliaát még nem veszélyezteti.* | |
| | | Neko Zutto Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Szept. 28, 2008 2:55 pm | |
| -Értem-*felelt, hisz vele is valami ilyesmi történt az elmúlt időszakban.-*Ami az állatokat illeti imádom őket-*újságolta, mint egy kis gyerek, ha valami számára furcsát lát, majd Amalia utolsó kérdésére válaszolt.*-Eredetileg Tokióból származom, de apámmal átköltöztünk bizonyos okok miatt Franciaországba. Tehát végeredményben onnan.-*mesélte, de közben eszébe jutott Japánban az a birtok, ahol felnőtt, ahonnan eljött. Mi tagadás hiányzott neki a régi terep.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Szept. 28, 2008 3:03 pm | |
| -Van állatod? *Kérdez tovább mikor meghallja, hogya lány szereti az állatokat. Nem is kicsit hanem nagyon.* ~Szóval ő a Tokiói lány.~ *Gondolja.* -Melyik szebb hely Japán vagy Franciaország? *Érdeklődik. Nincs sok ismerőse aki Japánban is élt. Vagyis csak Dajana más nincs. De, hogy mellete Franciaországban is. Kicsit furcsa lesz megjegyezni de remélhetőleg nem fogja elfelejteni.* | |
| | | Neko Zutto Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Szept. 28, 2008 3:10 pm | |
| -Igen van. Egy cicusom. Forest-nak hívják. Viszont nem tudnék dönteni Japán vagy Franciaország között. Japánban nőttem fel, de Franciaország számomra érdekes ország. Talán mind a kettőt egyformán szeretem. Mind a két helyen vannak ilyen-olyan tapasztalataim.-*gondolkodott el mosollyal arcán, majd visszakérdezett. Ne csak ő beszéljen.*-És ti? Ti hol nőttetek fel?-*kérdi Villyre is nézve, gondolva.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Szept. 28, 2008 3:24 pm | |
| -Hol van most a macskád? Otthon hagytad? *Kérdezősködik tovább. Lehet, hogy ezzel már Dajana idegeire ment. De őt ezt most különösebben nem érdekli.* -Mi innen Bulgriából jöttünk. Egy kis falucskából. Sok helyen jártam már Bulgáriában. Édesapám még több helyen is de nem nagyon vitt el. *Mondja a lány. Édesapja... Rég halott már róla. Reméli hamarosan kap egy levelet szüleitől melyben levan írva az, hogy nincs semmi baj. Legalábbis ő ezt várja. A valóság lehet, higy egészen más.* | |
| | | Neko Zutto Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Szept. 28, 2008 3:29 pm | |
| -Igen, sajnos apám nem engedte, hogy elhozzam.-*mondta kicsit szomoróan otthon lévő cicusára gondolva. De a beszélgetét nem befolyésolta, se a honvágya, se Forest miatt érzett bánata.-*Az igazat megvalva Bulgáriábanc, a sulin kívűl nem voltam. Így nem is ismerem igazán. De nagyon kíváncsi lennék milyen is valójában. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |