Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 47 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 47 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+24Toma Grigor Anton Kalandmester Jack Wine Myistra Doarden Rosetta Waylan Quarion Galanodel Neko Zutto Petia Ageniya Angel Yavor Emma Duff Timothy Waylan Nymphadora Do'Urden Anaze White Nikorina Grozda Elizabeth McSweeney Cyrus Seymour Laura Wylee Játékmester Irina Yoana Domajan Gurskovity Amaril Gwyneth Seth Svarog Ayla Madyzyn Arabella Jagusia 28 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 8:08 pm | |
| First topic message reminder :
Az Eramir torony leírása
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Petia Ageniya Diák
Hozzászólások száma : 280 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Szept. 19, 2008 8:20 pm | |
| -Phedig már áz elején bemutátkoztam. Petia Angekoniya. *Mondja a lány. Megijed Emma nézésén.* ~Istenemitt ez á divát. Mindenki ugy néz minth megakarnának ölni. Csák nem itt is olyan lesz mint Roxfortban?~ -Má jöttem ide. *Mondja. Pitot kezdi el simogatni aki nagyon elkezd remegni az Eramiros lány nézése miatt.* | |
| | | Emma Duff Diák
Hozzászólások száma : 42
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Szept. 19, 2008 8:25 pm | |
| *Emma rájön, hogy a lány nem lehet elsős hisz azokat mind ismeri. Tehát megkérdezi.* -Figyelj, szerintem te nem elsős vagy, ... honnan jöttél? Amúgy bocsáss meg, ha köszöntél ennyire este már nem nagyon tudok figyelni bármire is.~Ez a lány igen furi nekem, lehet hogy jobban szereti a fekete mágiát, és egyátalán nem rendes. Mindenesetre jobban teszem, ha figyázom vele.~ | |
| | | Petia Ageniya Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Szept. 19, 2008 8:36 pm | |
| -Hát izé. Bulgáriá. *Nem akarja megmondani honnan jött valójába.* -Te? Márh ezt is mondtm Mhásod éves vágyok. ~ Kicsit furcsá ezh á lány minden elfelejt. Jáh. Biztos szegénynek válmi betegségben szenved. Ijet nem szábád mondáni Pito.~ *A lány és daimonja ezt a kis szóváltást intézte egymáshoz.* | |
| | | Emma Duff Diák
Hozzászólások száma : 42
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Szept. 19, 2008 8:45 pm | |
| *Emma elkerekedett szemmel halgatja a lányt.*~Tényleg mondta volna és ennyire elfelejtek mindent? Vagy csak azért mondja, hogy neki legyen igaza...Hát nem tudom, na mind1 szerintem az lenne a legjobb, ha most felmennék és alaposan kialudmán magam.~ -Azthiszem felmegyek és lefekszem csicsikálni egy nagyot, hisz most is ásítok a fáradságtól.*Emma gyorsan csinál egy óriási műásítást.*- Neked is ajánlom az alvást, hisz össze-vissza beszélsz. Ezzel az akcentussal nem jöhetsz, honnan is?, Bulgáriá-ból. No jó éjt, remélem összefutunk még. Sziijaaa | |
| | | Petia Ageniya Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Szept. 19, 2008 8:59 pm | |
| -Sziá. *Köszön el a lánytól. Nem fáradt hisz ő maga nemrég kelt fel. Itt marad a főhadiszálláson hátha jön valaki társaságként. Reméli valaki kedves jön. Akikkel eddig találkozott nem éppen voltak kedvesek. Ezért kicsit rosszul érzi magát emiatt.* | |
| | | Petia Ageniya Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Szept. 19, 2008 9:15 pm | |
| *Mivel nem jött senki így fogta magát és a teleporton keresztül távozott. Ágyba bújt és elaludt.* | |
| | | Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Szept. 23, 2008 6:48 pm | |
| *Domajan halk ritmusos léptekkel megy fel a lépcsőn. Szinte hangtalanul kinyitja az ajtót, majd körbenéz. Nincs senki ezért leül az egy fotelbe és frissen vett verseskönyvét olvasgatja, majd kiválaszt egyet amit gyakorol, hogy majd meglepi vele Aali-t. Egy zöld melegítő, egy kék farmer és egy kék póló van rajta. A melegítő csuklyája fel van téve fejére.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Szept. 23, 2008 6:52 pm | |
| *Gavril mászik fel a toronyba.* Szia Domajan. Mit keresel itt egy könyvvel? Milyen könyv az? *Majd leül valahova, Domajan közelébe.* Miért jöttél fel ide? Mi újság van veled? *Beszél egy csomót Gavril.* ~ Már napok óta nem láttam Jesst már meg kellene látogatnom, hiányzik.~ |
| | | Petia Ageniya Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Szept. 23, 2008 7:02 pm | |
| *Petia érkezik a főhadi szállásra. Egy dalt dúdol. Mikor meglátja, hogy vannak ott mintha elvágták volna úgy hallgat el.* -Sziásztok. Petia Ageniya. Závárok? *Kérdezi az ajtóban állva. Daimonja a vállán van össze kuporodva. A kobold lány a nagy ajtó feléig se ér. Keres gyorsan egy fotelt ami távol van a fiúktól. Észreveszi, hogy van ott egy pokróc is betakarja magát és úgy ül a fotelba. Pito közelebb bújik hozzá így senki sem látja. Az Eramiros lány haja két kis copfban van. * | |
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Szept. 23, 2008 7:15 pm | |
| *Domajan végighallgatja barátja szavait, majd sorban válaszol.* -Hát köszi jól vagyok. Csak egy kis nyugira vágytam, mert ez a könyv. Hát. Na jó ígérd meg, hogy nem mondod el Aalinek. Meg akarom lepni egy könyvel és egy versel, na meg el akarom hívni kajára hozzám már egy hete próbálom a spagettit. Ez egy verses könyv amiből megtanulok egy szerelmes verset nézd ezt.* Mondja, majd megmutatja az idézetet. Ó szívem mi ez mit érzek? Mi ez az érzés amitől nevetnem kell s sírnom? Mi ez mit nekem adtál ami fájdalmas és jó? Mi ez mire azt mondod szerelem? Mi ez? Mi ez? Mi ez? Ó, de ha tudnám is mi ez akár, hogy fejezném ki? Hisz ezt nem lehet szavakba önteni? De talán egy csók? Az sem jó. Ó zavar, bánat és... Szerelem ez igen ez a lágy szó kiejtésben nem különbözik, de a jelentés más, mert ez maga a szerelem." Omár de Lomoránsz Megvárja, hogy a fiú végigolvassa, majd amikor megszólalna nyílik az ajtó, majd egy Rosetta mérető aranyos lány lép be rajta. Domajan az órájára pillant menni kell. Azért még odamegy a lányhoz és köszön neki.* -Szia! Én Domajan Gurskovity vagyok. Nme zavarsz, de nekem mennem kell sziasztok!*Mondja és kimegy az ajtón.* | |
| | | Petia Ageniya Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Szept. 23, 2008 7:23 pm | |
| *Domajan és Gavril elment. Így Petia és Pito egyedül maradtak. A lány elővesz egy könyvet és olvasni kezdi. Elég vaskos. Akkora mint maga a kis kobold. Súlya is egész nehéz de ő ezzel nem törődik. Nyugodtan olvassa. Közben lábát himbálóztatja. Nagyon elvan benne mélyülve az biztos. Daimonja most a könyvön van csak akkor megy arrébb ha a kis koboldnak lapoznia kell. Ez pedig elég ritkán történik meg hisz elég kicsik maguk a betűk. Egy nagyot ásít így fogja magát és elmegy.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Szept. 25, 2008 6:02 pm | |
| *Domajan érkezik a Főhadiszállásra. Leül egy fotelbe újra verses könyvét veszi elő, s kinyitja azon a helyen ahol a megtanulandó vers van. Egy Zöld póló egy kék melegítő és egy szürke nadrág van rajta. Megunja a verset már amúgy is tudja fejből. Táskájából egy ping-pong ütőt és egy ping-pong labdát vesz elő és pattogtatni kezd.* | |
| | | Petia Ageniya Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Szept. 25, 2008 6:21 pm | |
| *Petia érkezik a főhadi szállásra.* -Sziá. *Köszön a fiúnak. Gyorsan az egyik fotelba megy. Egy pokrócba takarja magát. Daimonja a vállára megy. Nem szólal meg a kis kobold csak van szépen csöndben.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Szept. 25, 2008 6:24 pm | |
| *Domajan elkapja a labdát pattogtatás közben, mert ajtó nyílást hallott. Petia lép be. Domajan odaballag mellé, majd leül a lánnyal szemben lévő fotelbe.* -Szia! Hogy vagy?*Kérdi a lánytól aki eddig elég passzív volt beszélgetés terén.* | |
| | | Petia Ageniya Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Szept. 25, 2008 6:33 pm | |
| *Petiának kikerekednek szemei mikor a fiú oda ül hozzá.* -Jól vágyok köszi. The hogy vágy? *Kérdez vissza. Haja most két fonásban van. A piros masni most narancssárga lett. Daimonja elbújik Domajan elöl. Nem nagyon beszédes egyikőjük se. Talán épp ezért nem szereznek barátokat.* ~Mhiért jött ide? Tálán náluk ez a szokás.~ *Beszélget daimonjával.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Szept. 25, 2008 6:40 pm | |
| *Domajan végighallgatja a lány rövidke válaszát, majd megszólal.* -Köszönöm én jól vagyok. Talán új vagy itt? Mert még nem nagyon láttalak.*Kérdi. ~Miért nézett így rám? Valami van a számon? Ó nem igaz tényleg nem kellett volna olyan gyorsan enni a csokis muffin-t. Na nem elgondolkozósan megtörlöm a szám körül az arcom a kezemmel és az úgy jön majd ki mintha, csak irritált volna valami.~ Elgondolkodik, majd mint ahogy gondolta megtörli a száját és figyel tovább.* | |
| | | Petia Ageniya Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Szept. 25, 2008 6:48 pm | |
| -Nhem rég érkeztem ide. *Mondja. Kicsit elmosolyodik amikor a fiú megtörli a száját.* ~Kicsit csápjuk be.~ *Gondolja azzal furcsán kezd el nézni a fiúra. Daimonja összekuporodva figyel egy apró kis helyen ahol senki sem látja meg. Pito is elmosolyodik. Egy kis csínytevés nem árthat egyikőjüknek sem.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Szept. 25, 2008 6:56 pm | |
| *Domajan hallgatja a lányt. Majd követi a tekintetét. Meglátja, hogy megint furcsán néz rá.~Úr isten nem a számon van akkor hol? Ez nem lehet igaz hol? Talán a homlokom? Oké akkor megvakarás alatt végigmegyek rajta.~ Így is tett megvakarta végig a homlokát, hogy hátha ott van az a különös dolog.* -Értem. Na és tetszik a suli? Nekem nagyon. Bár én nyár eleje óta itt úgymond élek, de ez az otthonom helyett is otthonom, sőt ez majdnem igaz is, mert tudod én Skóciából jöttem, de ott nem volt valami jó. Tudod én árva vagyok úgy ahogy az árvaházi gondozók mesélték egy éves korom óta.*Mondja, de most már nem szomorodik el, mint az előtt, mert a Nezabarban már otthon érzi magát.* | |
| | | Petia Ageniya Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Szept. 25, 2008 7:10 pm | |
| -Áhá. Nágyon tetszik. *Mondja azzal még furcsábban kezd el nézni a fiúra.* -Neh hárágudj de nekem mennem kell. *Mondja azzal a teleporton keresztűl távozik.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Szept. 25, 2008 7:22 pm | |
| *A fiú megvárja míg a lány elmegy köszön neki.-* -Szia! Jó éjt!*Mondja, majd egy kicsike tükröt vesz elő táskájából és alaposan végignézi arcát, majd meggyőződik arról, hogy a lány, csak viccelt vele. Ő is elteleportál hálójába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 5:07 pm | |
| *Gyalog érkezett a toronyba... a teleportot idefelé még nem igazán fedezte fel, habár ezt is megkérdezné egyszer a szakvezetőjétől.* ~ Tuti nem csak egyirányú... ~ *Húzza el a száját gondolatban, mikor átlépi a romos torony küszöbét. Lépcsőzés után a köralakú terem hőmérséklete kicsit megszédíti.* ~ Mindig elfelejtem... ~ *Leveszi magáról a szövetkabátot, majd az egyik padhoz sétál és leül rá. Rövid töprengés után végignyúl rajta, mint egy macska, és hátán fekve az elvarázsolt plafont kezdi el nézegetni. Ez a torony milyen frankó hely... az égbolt, a folyton meleg levegő és hogy második családja körében lehet. Második család. Itt végeszakad a vidám gondolatmenetnek. Jó lenne ha a családjának nevezhetné őket. De ha jobban belegondol, szinte egyiket sem ismeri. Állandóan csak Darkfielddel meg Roseberggel lófrál... már ha valakivel beszélget is. Mélyen megveti az érzéketlen alakokat, holott maga is azzá kezd válni? Ez nem megfelelő. Ráadásul a második anyja is dühös rá... dühös? Ez nem elég hatásos kifejezés. Valamikor hozzá is el kellene menni bocsánatot kérni... micsoda megalázkodás lesz az is. De csak előnyére válhat, ha a szakvezetőjét inkább maga mellett tudja, mint ellene. Aztán még a többiekkel is össze kellene barátkoznia. Még hat évig együtt lesznek. Hat év... milyen hosszú idő... s máris eltelt egy esztendő, ezalatt jó, ha a neveiket megtanulta. Grozdáról tud valamit, de az is vajmi kevés. És ha a viszonyukat nézi... kezével kisöpri szeméből az egyik fehér tincset. Sok a tennivaló, és lassan neki kell kezdeni. A sötétszürke, hosszú farmer és a fekete garbó túl vastag öltözet ide, de tűrhető. Majd ha nagyon idegesíteni fogja a klíma, legfeljebb elmegy ruhát váltani. Most viszont semmi kedve felkelni - ellustította a meleg.* |
| | | Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 5:19 pm | |
| *Timotei, a suli egyetlen koboldfiúja - aki még az Eramir szakot is boldogítja jelenlétével - érkezik a toronyba, természetesen gyalog. Napi túrának elmegy, hiszen kobold, nincs szüksége nagy túrákra, hogy úgymond: formában tartsa magát. Végül is, minek formában tartania... Ő nem az a típus, ő nem a közel-, vagy ökölharc mestere. Úszni sem tud. Bár a tegnapi Bestiatan órán megállta a helyét, valószínűleg az csak a varangydudvának köszönhető. Köszönhető? Az az undorító nyálkás növényféleség, ami miatt majdnem kinyírták a kappák, meg a többi lény. Ám, ettől függetlenül nagyon élvezetes óra volt. Nem szokott futni sem, visszatérve az ilyen dolgokhoz. Bár néha el-elkocog, ha arról van szó. Ám ez nem esik meg vele hétköznapokon, és hétvégén sem. Inkább csak akkor, ha arra kerül a sor, akár harc során is. A tavalyi kegyencek... még visszagondolni is fájdalmas, ha ő nem is harcolt. A sok fájdalom, melyet diáktársai elszenvedtek miatta. De ez most mindegy. Térjünk vissza oda, hogy sétál a toronyban, immár egy folyosóm, felfelé. Benyit egy terembe. Itt meglátja egy eddig ismeretlen szaktársát.*-Szia. Timotei Waylan, második évfolyam.-*Mutatkozik be. A szakot nem mondja, minek. Ide úgy is csak Eramiresek léphetnek be, juthatnak el - elméletileg. Helyet foglal egy vörös fotelban. Talán nem is kellett volna leülnie... talán zavar. De ha nem, marad ott, ahol van. Legalább is egyenlőre. Körbepillant a teremben. Meleg van, s csak most téved a tekintete arra, amerre az ismeretlen lányé is: az elvarázsolt mennyezetre.*
A hozzászólást Timotei Waylan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 27, 2008 5:49 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 5:26 pm | |
| *Az ajtónyitódásra lassan oldalra dönti a fejét, hogy lássa az érkezőt.* Szervusz... Svetlana Vladislav Ivanov, szintén másodikos. ~ És ne szóld meg a fiúnevemet, ha jót akarsz. ~ *Teszi hozzá gondolatban, habár ezt még csak Avril vette észre. Hülye orosz hagyományok. Mosoly telepszik az arcára valamiért. Talán mert szaktárssal találkozott? Igen, valószínűleg. S hogy friss ismerősünk egy kobold... koboldfiú. Még eggyel sem találkozott az iskolában, lehet, ő az első és egyetlen?* ~ Mondjuk az, hogy első, korántsem biztos... az egyetlen annál inkább. ~ *Hát igen, nem sokaknak tűnne fel, ha egy kobold kidőlne a sorból. Eh, ezek a magasság-mizériák...* Csodás, mi? *Kérdezi, miközben visszatéved a tekintete a plafonra.* Nem ez az egyetlen hely, ahol el van varázsolva a mennyezet, és az éghajlat sem lenne megfelelő ilyen napszakban, mégis... de jó melegben lenni télen. *Halkan beszél, hangja mégis kitölti a teret. Milyen furcsa, nem szokott a saját gondolatairól beszélgetni. Általában. De ez más, most Eramirossal beszélget, most muszáj nyíltnak lennie, különben összeszokós tervének lőttek.* |
| | | Petia Ageniya Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 5:41 pm | |
| *Egy apró kis kobold érkezik a főhadi szállásra. Barna köpenye csodálatosan illik vörös hajához mely két copfban van. Egy piros masni tartja össze mindkettőt. Vállán egy apró daimon ül. Megtorpan mikor meglátja az idegen fiút aki nem éppen nagy növésű mint a többiek.* ~Jé itt koboldok vannak. Nem csak én vagyok itt egyedül.~ *Mondja daimonjának aki egy arcmosással reagál.* -Sziásztok. *Mutatkozik be.* -Petia Angeniya. *Mutatkozik be a fiúnak.* -Závárok? *Kérdezi kicsit félve. Még mindig az ajtóban álldogál. Egyik lábáról a másikra áll. Várja azt a választ ami azt igazolja, hogy nyugodtan maradjon. Svetlanának és neki van közös témájuk. De a kis kobold fiúval nem biztos, hogy van.* | |
| | | Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Szept. 27, 2008 5:48 pm | |
| *A koboldfiú örül, hogy nem zavarják el, nem zavar. Hallgatja a lány bemutatkozását, megjegyzi a nevet, s a hozzá tartozó arcot is. Az a fiúneves dolog nem tűnik fel neki. Bár félig orosz, anyjától nem ismeri a hagyományaikat.Ő nem ebben nőtt fel. Anyja meghalt, s Bulgáriában sem szerették volna az orosz hagyományokat, már ha ez a fiúneves dolog az. Bár, ki tudja. Lehet, Radoslavban nem tértek volna ki rá... Az anyja emléke... felkavarja. Gyermek korában elvesztette, s bár már feldolgozta az esetet, felkavarja, ha rá gondol. Ezért nincs is róla képe. Próbálja kiszűrni fejéből a róla szóló gondolatokat. Hosszú gondolatmenet... lehet, nem kellett volna? Akkor most nem kavarogna minden. Ám ez csitul, mikor a lány hangjára lesz figyelmes.*-Igen, csodás. Ha élhetünk ezzel a szóval. Inkább... szép.-*Mondja. Ismét felnéz a plafonra, merthogy nemrég már levette róla a tekintetét. Ám most ismét azt nézegeti, kissé hátradőlve a fotelban.*-Igen, nem ez az egyetlen hely. Már hallottam pár ilyenről, de még tapasztalni nem nagyon volt lehetőségem.-*Beszél ismét. Már régóta nem tette ki lábát a kúriából. És most ismét kijött. Volt egy pár durva nap, a múlt hét. De az már elmúlt. A jelennek él. Legalább is most még. Ekkor lép be egy másik Eramires. Egy... kobold! Tim megörül neki, bár kívülről ez nem nagyon látszik.*-Nem, nem zavarsz. Engem legalább is nem.-*Mondja, majd megkésve hozzáteszi.*-Timotei Waylan, második.-*Mutatkozik be, s a lányt kezdi el nézegetni. Neki is vörös haja van. Ahogy Timnek is, és... Rosettának is. De régóta nem találkozott már tulajdon unokatestvérével. Rágondol, miközben vár, hisz neki nincs olyan témája, amit felhozhatna. Most nincs témája. Egyáltalán nincs. Legalább is ebben a pillanatban nem jut eszébe egy sem.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |