Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Az eramir torony - Page 8 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 8 I_voting_barAz eramir torony - Page 8 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Az eramir torony - Page 8 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 8 I_voting_barAz eramir torony - Page 8 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 46 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 46 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Az eramir torony

Go down 
+24
Toma Grigor Anton
Kalandmester
Jack Wine
Myistra Doarden
Rosetta Waylan
Quarion Galanodel
Neko Zutto
Petia Ageniya
Angel Yavor
Emma Duff
Timothy Waylan
Nymphadora Do'Urden
Anaze White
Nikorina Grozda
Elizabeth McSweeney
Cyrus Seymour
Laura Wylee
Játékmester
Irina Yoana
Domajan Gurskovity
Amaril Gwyneth
Seth Svarog
Ayla Madyzyn
Arabella Jagusia
28 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29  Next
SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Az eramir torony - Page 8 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Az eramir torony - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Júl. 19, 2008 8:08 pm

First topic message reminder :

Az Eramir torony leírása

A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz.
Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak.
A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi.
A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba.
Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben.
Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 6:34 pm

*Bella csendben üldögél könyve felett, amikor nyílódik az ajtó. Odapillant, s megpillantja Amát és Villyit.* - Sziasztok *köszön, mit sem sejtve a meglepetésből. Elteszi könyvét, majd a lányra pillant* - Hogy vagytok? *kérdezi, bár ekkor felköszöntik* - Oh, köszönöm *mondja meghatódva, régen köszöntötték már fel születésnapján. Leonidas is meglepődik egy kicsit, de azért biccent köszönésképpen, s egy kis buksisimogatást is kap a kis Lustaság* - Köszönöm *mondja az ajándékra amit a daimón ad át neki. Gyorsan letépi a papírt és egy nyakörvet talál a nevével ellátva. Bella fel is teszi neki* - Nagyon szép Igen, az, de Ama nem kellett volna *mondja a lánynak, és elveszi a csomagját. Kibontja és egy meseszép nyakláncot talál benne* - Ez egyszerűen gyönyörű, meg sem érdemlem *mondja meghatódva* - Nagyon köszönöm *és most egy ölelés is jár a szavak mellé. Gyorsan a nyakába teszi és megcsodálja az ajándékot*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4851
Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 6:53 pm

-Semmiség. Enyit megérdemeltek. *Mondja a lány. Leül Belláékkal szemben.* -Örülök, hogy tetszik. *Amalia mosolyog. Örül annak, hogy barátnője boldog. Igen neki Arabella olyan mint a legjobb barátnője.* -Hogy vagy?? *Villyi közelebb megy Leonidashoz. Mellé fekszik.* -Már csak a kandalló hiányzik. *Szólal megy a kis daimon.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 7:00 pm

*Még mindig meghatódottan ül a fotelben* - Tényleg köszönöm, hogy hogy vagyok? Most már nagyon jól *mosolyog a lányra, majd a daimónokra pillant* - A kandalló túl meleg *mondja Leonidas, majd a cicára néz* - Nektek mikor van a születésnapotok? *kérdezi még* - És ti hogy vagytok? *érdeklődik Bella barátnője hogyléte felől*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 7:07 pm

-Júniusban 18.-ka. *Válaszolja a daimon.* -Jól vagyunk köszi. *Válaszolja a lány. * -Történt veletek valami mostanában. Te nem tudod mi a baja Sethnek? Múltkor otthagyott az állatboltban. Amikor Ayla jött. Utánna pedig együtt voltak. Most én ezt nagyon nem értem. Meg igértem neki, hogy segít. *Mondja a lány kicsit bosszankodva.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 7:18 pm

*Bella bólint a napra, meg fogja jegyezni* - Hát tudod ez a dolog Aylával és Akonival, nem tetszik neki *fejti ki röviden a véleményét.* - De múltkor beszéltek, remélem sikerült megoldani a dolgot, mert nem szeretném ha haragban lennének. Hisz mindketten a barátaim *mondja tovább, majd inkább csendben marad* - Semmi különös, tegnap volt egy kis kalandom a medveszem barlangnál, de azon kívül semmi *fejezi be végül* - Veled?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 7:25 pm

*Gavril siet fel a főhadiszálás tornyába, gondolja, hogy itt van Bella, és már alig várja, hogy találkozhasson vele. Végre felér, és megpillanta Bellát és Amát, majd Leonidast.* Sziasztok. *Köszön a két lánynak, még a képcsőfordulóban, mikor még csak a fejét látják. Odalép Bellához, és táskájából kis dobozt húz elő.* Boldog születésnapot. *Majd a bodozt átnyújtja, amiben mesterien megmunkált tünde faékszerek vannak, kis ékkövekkel díszítve. Ma vette tündeföldön.* Leonidas ez pedig a tied. *Majd egy különleges rágcsát ad a hópárducnak, ami épp úgy néz ki mint Rufusz.* Edig is szeretted volna megkóstolni, és most ez teljesül.
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 7:52 pm

-Kaland? Meséld el kérlek. *Kéri Amalia. Ekkor toppan be Gavril. * -Szia. Látom te is jöttél ünnepelni jöttél. *Mondja a lány kacagva. Villyi leonidasra ugrik.* -Boldog szülinapot. Boldog szülinapot. Boldog szülinapot Beeela. Boldog szülinapot. Boldog szülinapot. Boldog szülinapot. Boldog szülinapot Le-e-o. Boldog szülinapot. *Énekli a kis daimon. Amalia egy kicsit beszált. A végén pedig mindketten nevettek.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 7:56 pm

*Amikor énelekelni kezdenek neki kacagni kezd, de azért örül* - Köszönöm *mondja* - Ó, igen a kaland. Szóval, Ayla, Gavril, Akoni és én a barlangnál dumáltunk, amikor a fiúk bedobtak a vízbe. Mi bosszúból hullámokat idéztünk, meg forgószelet, végül hasonmást és elbújtunk. Aztán csikiztük őket, mire beleestek a vízbe. Kihoztuk őket, de ájultnak tettették magukat. Én a Stimulával rendbe hoztam őket. Aztán kaptunk egy kis tüzijátékot és bejöttünk, mert 10 óra volt már. Nagyon jó kis kaland volt, tele sok izgalommal *mondja mosolyogva, miközben az említett fiú is betoppan, Gavril személyében. Bella csak egy mosolyt küld a fiú felé* - Szia hogy vagy? *jön a szokásos kérdés* - Jaj, ezt nem kellett volna *mondja* - De azért köszönöm *elveszi a dobozt és szép lassan kinyitja. Nem szokott kapkodni, úgy próbálja kibontani, hogy ne szakítsa el a csomagolópapírt, csak annyira, amennyire tényleg szükséges. Miközben ezzel bajlódik, Leonidas is kap egy kis ajándékot. A hópárduc egy mozdulattal kibontja az ajándékot* - Köszönöm *mondja és máris szagolgatni kezdi a rágcsát. Eközben Bella is kibontja a dobozt, végre valahára* - Gavril, ezek csodálatosak *mondja meghatódva a lány, és az ékszereket nézi. Most már egy kis könnycsepp is megcsillan szeme sarkában, a meghatódottságtól* - Nagyon rendesek vagytok, mind a ketten, akarom mondani hárman *néz a kis daimónra mosolyogva* - Mégegyszer köszönöm *mondja és visszacsomagolja a dobozt, mármint csak ráteszi a tetejét, és elteszi a táskájába* ~Életemben nem kaptam ennyi ajándékot, mint most, pedig nem is ismernek nagyon~ *gondolkozik el pár pillanatra*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 8:03 pm

*Gavril örül, hogy Bella örül.* Szívesen. Az a kaland jó volt, bár a mai szakkör mindent visz. *Meséli.* Először egy főnixszel utaztunk, majd egy tünde nő mesélt nekünk, majd végül a vidámparkba mentünk. Ott és autó versenyeztem, és megnyertem egy kupát, bár nem tudom hogy. Kaptam egy kupát, és egy versenyautó-makettet. *Meséli délutánját.* bár ez a pillanat is felejthetetlen. *Majd ő is elérzékenyül egy kicsit.*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 8:17 pm

*Amalia csak moslyog.* -Biztos jó lehetet. A szakörre én is elakartam menni de elaludtam. *Mondja a lány. Villyi Leonidas hátán kezd el ugrándozni.* -Arabella beszéltek már veled lekezelően? *Kérdezi a lány. A tegnai események eléggé felkavarták. Takeshi nem a legkedveseb emberek közé tartozott.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 8:20 pm

- Igen az volt, kár hogy nem voltál ott *mondja* - Lekezelően? Miért? *kérdez vissza, de azért válszol is* - Igen, egyszer még régebben, de már el is felejtettem. De mi történt, hogy ezt kérdezed? Ki volt az? És mikor, hol? *árasztja a kérdéseket, nem tetszik neki ez a kérdés.* - Légyszives ne ugrálj rajtam *kéri kedvesen Leonidas Lustaságot.* - Én elfelejtettem a mai szakkört, a fenébe, pedig menni szerettem volna *bosszankodik magában* - Biztos nagyon jó volt *jegyzi meg halkan*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 8:23 pm

*Gavril egy kicsit félrehúzódik, és leül egy fotelbe. A szemei már ragadnak, alig bírja nyitvatartani őket, az autózás sokat kivett belőle.* Sajnálhatjátok, nagyon jó volt. Senki sem jött haza üres kézzel. *Rufuszt megérzi mocorogni a zsebében, talán éhes lehet.* Nyugi nemsokára megyünk aludni.
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 8:37 pm

-Hát tegnap találkoztam Takeshival. Olyqan lekezelő volt velem. Jó oké én is undok voltam de akkor is. Attól, hogy fél-véla vagyok miért bánt? Mert tudom, hogy ez a baja. *A lány nagyon szomorú lett.* -Gavril van valami baj? *Érdeklődik.* -Bocsi. *Mondja Villyi és leáll.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 8:42 pm

- Értem. Hát én még nem találkoztam az említett fiúval, de ha összefutok vele lesz néhány keresetlen szavam, az biztos. *mondja* - De ne vedd a szívedre, az ilyenek nem érdemlik meg, hogy foglalkozz velük *küld egy mosolyt barátnője felé* - Gavril igen álmosnak tűnsz, nem akarsz aludni menni vletlenül? Már nem azért, hogy elküldjelek, csak kérdezem *javít bele a mondandójába, de így is furán hangozhat* - Semmi gond, csak ma fáj a hátam egy kicsit *jobban mondva Bellának fáj, és ezáltal az állatnak is, de lényegtelen. Fáj és kész. Máskor engedné a kis macskát ugrálni, de ma sajnos nincs jó formában*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 8:44 pm

Igazatok van, tényleg álmos vagy. engedelmetekkel én elvonulok aludni. sziasztok. *köszön el a lányoktól, majd a szobájába teleportál.
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 8:46 pm

-Szia. *Köszön el a lány a fiútol.* -Oh sajnállak. *Amalia egy nagyot ásít.* -Ne haragudjatok de mi is megyünk. Boldog születésnapot. Sziasztok.*Köszönnek el és a teleporthoz mennek. Ágyukban mély álomra merülnek.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 8:50 pm

*Mielőtt mindenki itthagyja elköszön tőlük, majd újra a könyvét veszi a kezébe és olvasni kezdi. ~Nem is értem őket. Miért vettek ajándékot? Nem tudom, de örülj neki, hogy valaki gondol ránk Igen, igazad van, nagyon örülök~ *gondolkozik el a lány, majd a sorok közé mélyed.
Később, ha addig nem talál társaságot itt a helyiségben, visszateleportál szobájába, ahol mély álomba szenderül ajándékaival és daimónjával együtt*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Aug. 14, 2008 4:13 pm

*Amalia és Villyi érkezik a főhadi szállásra. A lányon egy égszín kék szoknya van hófehér felsővel. Haját meg szárította. Amikor belépnek rögtön egy fotelba huppannak. * ~Jó volt kint. Majd máskor is megyünk oké? *Kérdezi daimonjától.* ~Oké.~*Válaszolja Villyi.*[/colo]
Nymphadora Do'Urden
Diák
Nymphadora Do'Urden

Főkarakter : ondi.boglarka@axiannet.hu
Hozzászólások száma : 95
Kaszt : Az eramir torony - Page 8 Druida
Üzenőláda : It's man devouring man, my dear
Then who are we to deny it in here?

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Aug. 14, 2008 4:18 pm

*Egy magas, kissé szeppent tekinetű szőke lány sétafikál be a szobába. Meglát egy ismeretlen lányt, majd leül egy hozzá közeli fotelbe. Majd összeszedi a bátorságát, és megszólal.*
-Szia. Én Nymphadora Do'Urden vagyok. Téged hogy hívnak?-
*Motyogja, majd szusszan egyet. Csoda, hogy ennyi minden kifért a félénk lányka száján. Minden estere örül neki, hogy megszólalt, hiszen így új embereket ismerhet meg.*
http://www.konyecowa.deviantart.com
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Aug. 14, 2008 5:04 pm

//Fagyasztás//
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 4:41 pm

*Bella és Leonidas érkezik meg a főhadira, régen voltak már itt. A tegnapi program miatt csak átszállingóztak a termen, ma viszont itt marad, és leül az egyik fotelbe* ~Nem értem, hogy a többség miért viselkedik így?~ *Leonidas csak megrázza a fejét, ő sem* ~Nem tudják, mi az a tisztelet~ *válaszol végül, majd gazdája lába előtt elnyúlik a földön, és az ajtóra szegezi a tekintetét. Bella is így tesz, majd az ablakra néz, reméli valaki jön errefelé*
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Főkarakter : csibi97@hotmail.com
Hozzászólások száma : 940
Kaszt : Az eramir torony - Page 8 Illuzionista
Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 4:53 pm

*Domajan lép a terembe. Hosszú zöld haja lobog gyors lépteitől. Arca mintha szomorú lenne. Szemei mérgesen vagy inkább idegesen villognak. Zöld rövid ujjúban van és egy fekete nadrágban. Gyorsan körbenéz, majd amikor meglátja Bellát lassít tempóján bár így is látszik rajta, hogy valami baj van. Ránéz a lányra egy kicsi mosoly jelenik meg a száján egy pillanatra. Bella mellé ül le egy fotelbe mély levegőt vesz és idegesen rebegni kezd:* -Helló! *Mondja, majd egy kis szünet után folytatja:* -Hogy vagy? *Többet nem tud mondani látszik rajta, ha megszólal elsírja magát.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 4:56 pm

*Épp elmélázott, amikor nagy robajjal egy fiú lép be az ajtón. Arra fordítja tekintetét, és megpillantja Domajant, aki látszólag nincs jó passzban, idegesnek tűnik. Egy ideig nézi a fiút, ahogy leül mellé, majd amikor köszön ő is megteszi* - Szia *Leonidas is biccent, bár ezt nem biztos, hogy látja a fiú* - Köszi jól vagyok, de úgy látom Te nem nagyon *jegyzi meg ezt a szemmel is jól látható tényt* - Valami baj van? ~Már, hogy ne lenne, mikor ilyen? Én is aztán tudom mit kell mondani~ *zsörtölődik magában* - Akarsz róla beszélni, vagy inkább hagyjuk? *néz kicsit aggódó tekintettel a fiúra*
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Főkarakter : csibi97@hotmail.com
Hozzászólások száma : 940
Kaszt : Az eramir torony - Page 8 Illuzionista
Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 5:06 pm

*Nyel egyet és válasz valamivel nyugodtabb hangom Bellának:* -Hát ha meghallgatsz jó lenne ha valakinek elmondhatnám... *Mondja, szünetet tart és meg se várja a kérdés a szünet után belekezd:* -Szóval amióta az eszemet tudom én árva vagyok, de mint minden árvának nekem is vannak szüleim. Na minden árva álma az, hogy egyszer eljönnek érte a szülei és végre nem lessz árva. Én is sokáig ebben reménykedtem, még akkor is amikor idekerültem. De tegnap kaptam egy levelet. Az egyik árvaházi gondozó írta. Megjegyzem őrá úgy tekintek, mintha az anyukám lenne. Azt írta, hogy anyukám amikor árvaházba adott akkor azt hagyta meg, hogy a mai napon közölje velem, hogy a szüleim...*Itt megcsuklik a hangja egy két könnycsepp ki is csordul a szeméből. Vár egy picit mély levegőt vesz, nyel egy nagyot, majd folytatja:* -Szóval azt mondta az anyukám, hogy azt közölj ez az árvaházi gondozó, hogy ne keressem őket, mert meghaltak.* Mondja és most már kicsordulnak a szeméből a nagy krokodil könnyek is. Kezeit az arcára teszi és úgy sír tovább.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 5:14 pm

- Mindig szívesen meghallgatlak *mondja, bár nem mosolyog, nem lehet semmi jó hír, ha a fiú ennyire kiborult. Csendben hallgatja, ahogy a fiú mesélni kezdi, hogy mi az oka amiért ennyire rosszkedvű. Amikor a fiú a végére ér, Bella pár percig meg sem bír szólalni. Csodálkozva néz maga elé. Kicsit megrázza a fejét, majd megszólal. Bár hangja most szomorú, de együttérző* - Nagyon sajnálom, bár ez nem sokat segít, de én is tudom milyen érzés lehet. Az én szüleimet a szemem láttára ölték meg, mikor három éves voltam *mondja könnyfátyolos szemekkel. A fiú vállára teszi a kezét* - Ez egy nagyon fájó dolog, de ídővel enyhülni fog *nem tudja mi mást mondhatna még, ilyen helyzetekben nem is lehet semmi jót mondani, de azért ő megpróbálja, hátha megvígasztalhatja a fiút egy kicsit*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 8 Icon_minitime

Az eramir torony
Vissza az elejére 
8 / 29 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29  Next
 Similar topics
-
» Az eramir torony
» Eramir Torony - Szoborterem

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: