Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+24Toma Grigor Anton Kalandmester Jack Wine Myistra Doarden Rosetta Waylan Quarion Galanodel Neko Zutto Petia Ageniya Angel Yavor Emma Duff Timothy Waylan Nymphadora Do'Urden Anaze White Nikorina Grozda Elizabeth McSweeney Cyrus Seymour Laura Wylee Játékmester Irina Yoana Domajan Gurskovity Amaril Gwyneth Seth Svarog Ayla Madyzyn Arabella Jagusia 28 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 8:08 pm | |
| First topic message reminder :
Az Eramir torony leírása
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Aug. 22, 2008 5:48 pm | |
| *Megkönnyebbültebben felnéz és rámosolyog Bellára. Egy percig így áll teljesen megnyugszik. Majd újra megszólal:* -Már jobb is úgy, hogy kimondtam... Köszi! De a szüleidért pedig résztvétem! *Mondja és felkel.* -Azt hiszem jól esne egy séta úgyhogy jó éjt és szia!*Mondja és kimegy a teremből.* | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Aug. 22, 2008 5:58 pm | |
| *Ayla sétál be kicsit gondterheltn, kicsit boldogan és kicsit szomorúan. ^^ Igazából nem tudja milyen érzés kerülgeti csak olyan furán érzi magát. Mikor jött befelé látta, hogy Domajan éppen kifelé tart és hát szemei vörösek voltak, olyan mintha sírt volna.* -Szia Bella, szia Leonidas. Köszönti a lányt és diamonját, miután beért a terembe, majd leül az egyik fotelkébe.* -Nem tudod mi volt vagy még van baja Domajannak? *Teszi fel értelmetlenül a kérdést és megrázza fejét. Látszik, hogy egy kicsit zavarodott.* -Tehát ezt újra. Mi a baja Domajannak? Szembe jött velem, de a szemei kicsit vöröskések voltak. *Teszi fel immáron értelmesen a kérdését és néz a lányra.* | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Aug. 22, 2008 6:01 pm | |
| *Már épp felállt volna, amikor egy ismerős lány jött ide, nevezetesen Ayla. A kérdésen csak jót mosolyog, majd amikor rendesen is felteszi válaszol neki* - Szia, hát ez hosszú történet. Szegénynek meghaltak a szülei, és úgye árvaházban nevelkedett, de a hírt csak most tudta meg *hadarja el gyorsan amit mondani akart, majd a lányra mosolyog* - Látom veled sincs minden rendben *sóhajt egyet* - Történt valami? *kérdezi kiváncsian* | |
| | | Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Aug. 22, 2008 6:08 pm | |
| -Ja értem, hát szegényke megtudom érteni. Ismerős nagyjából az érzés... *Kotyogja el azt amit igazából magában szeretett volna tartani. El is vörösödött.* -Hát tudod nem fudom eldöntyeni...*Megint beszéli a hülyeségeket és inkább úgy dönt, hogy összeszedi magát.*... nem értem miért beszélek így teflesen meg vagyok zavarodva. Tehát..Beszéltem..ma..Sethtel. *Tördeli a szavakat, hogy értelmesen tudjon bármit is kinyögni.* -És veled mi a helyzet? | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Aug. 22, 2008 6:12 pm | |
| *Az elszólásra nem szól semmit, inkább a lány többi szavára figyel* - Érdekes eset *jegyzi meg halkan* - És ezt csak így mondod? *akad kicsit ki* - És, és mit mondott? Bagy miről beszéltetek? Jaj, olyan kiváncsi vagyok *mosolyodik el, majd a következő kérdésre is válaszol* - Köszi én jól vagyok, na de akkor mesélsz? *kérdezi kiváncsiságtól csillogó szemekkel. Végre megtudhatja mi is folyik a lány és Seth között, már ha Ayla elmeséli.* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Aug. 22, 2008 6:22 pm | |
| *Kicsit meglepte, hiszen a lánynak még ezt az oldalát nem nagyon ismerte. Nagy szemekkel mered a lányra és csillogó szemeit nézte, majd elnevette magát.* -Hát még nem láttam volna, hogy ilyen lelkesedéssel figyelsz valami iránt.*Mondja, majd összeszedi a gondolatait belekezd a mesélésbe.* -Hát lássuk csak. Helyszín vízesés, a pontos idő nem is tudom. Délelőtt valahogyan. Igazából csak véletlen futottunk össze, megláttam a vízesésnél. Persze azt te is tudod, hogy volt veszekedésünk és még nem fejeztük be az Akonis dolgot. Így határozottan mentem oda, de valahogyan nem jött ki a számon egy szó sem. Aztán meg már nem is tudom mi volt. Próbáltam még győzködni, akkor egy dühroham futott végig Sethen, majd bocsánatot kért és hát olyan oldalt mutatott magából, amit nem nagyon hittem el, hogy létezhet neki ilyen személyisége is. Aztán rákérdeztem, hogy akkor most mi legyen? Barátság vagy nembeszélgetés? *Miközben beszél mutogat kezeivel és szinte ficánkol a fotelben.* Mondta, hogy sokat jelentek számára, de nem akar elveszíteni. Erre aztán kibékültünk, de még mindig van egy szál, amit nem varrtunk el teljesen.*Fejezi be és szusszan egy nagyot. Gyorsan mesélte, de azért reméli, hogy Bella mindent megértett belőle.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Aug. 22, 2008 6:26 pm | |
| - Oh, bocsi, de tényleg érdekel a dolog. De ez már túlzás volt *mondja szemlesütve, nem tudja mi ütött belé* - Oh *mondja párszor* - Másik személyiség? *kérdez vissza kiváncsian* - És mit csinált miközben a másik személyisége volt? *mikor vele beszélgetett, nála is volt egy ilyesmi dolog, csak nem dühroham lett a vége* - Aha értem, szóval akkor szent a béke *ezt most már mosolyogva közli* - Ennek nagyon örülök *teszi még hozzá, majd csendben figyel tovább* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Aug. 22, 2008 6:37 pm | |
| -Jaj semmi baj Bella jó látni, hogy ilyen is vagy és előttem csak nyugodtan.*Mosolyogja meg a lányt, majd folytatja.* -Tudod, hogy elmondanám, milyen az a másik személyisége csak nem hinném, hogy nah érted nem biztos, hogy szeretné, ha más is tudná.*Kicsit zavarban volt, majd visszatért Domajanra.* -Szegény Domajan. Árvaházba felnőlni nem túl jó dolog. Tényleg meséltem már neked, hogy mi volt velem azelőtt mielőtt idekerültem? Mármint milyen volt az életem? *Kérdi komolyan és elhatározta, hogy elmondja Bellának, hiszen nagyon jóban vannak és az egyik legjobb barátnőjének tartja.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Aug. 22, 2008 6:55 pm | |
| - Ja persze, értem. Hát neki sem lehet könnyű *sóhajt egyet, majd amikor Ayla rátér a múltjára, kicsit elképed. Nem hitte volna, hogy a lány majd önként mesél az életéről, bár nagyon örül neki, ez is azt bizonyítja, hogy milyen jó barátnők. Szoros kapocs fűzi őket össze, ezt Bella már akkor tudta amikor megpillantotta a lányt, az előcsarnokban. Mondhatni, hogy egyik legjobb barátnője, bár nincs neki olyan sok, mégis ő az egyetlen akinek mesélt az életéről, legalábbis részleteket. De most majd ő is mond pár titkosnak minősített információt, ha a másik lány is mesél magáról, neki is úgy illik* - Kiváncsian hallgatom *dől hátra a székben és közben mosolyog* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Aug. 22, 2008 7:06 pm | |
| -Rendben, hát akkor belekezdek.~Végére nem biztos Bella, hogy mosolyogni fogsz...~ *Jehyzi meg magának.*- Nos Spanyolországban születtem egy Palencia nevű városkában, de ezt eddig te is tudod, mert mondtam. Boldogan éltem édesszüleimmel, míg nem egy nap édesapám eltűnt. *Vázolja be nagyban az életét.* -Onnantól kezdve hát értheted milyen volt. Szörnyen éreztem magam rengetegszer sírtam és zárkózott lettem. Onnantól édesanyám nevelt fel. Majd évekkel később meghalt egy betegségben. Árvaházba kerültem és ezért tudom, hogy milyen érzései vannak Domajannak. Ott az árvaházban barátokra tettem szert, de boldog nem tudtam lenni, hiszen hát nem volt senkim sem.*Beszéd közben remeg a hangja és szemeit is könnyfátyol homályosítja el.* Ott is leéltem jó pár évet míg nem két ember házaspár befogadott hozzájuk. Nem volt gyerekük, így szerencsémre én lettem a kiválasztottjuk. *Kicsit kicsordultak könnyei, de nem nézett Bella szemébe végig a padlót bámulta, ujjait tördelte.* Eleinte szintén visszahúzódó voltam, de miután kezdtem megszokni az új környezetet szépen lassan boldoggá váltam. Persze az üres légtér még mindig ott van a szívembe, de egy kicsit sikerült feltölteni.*Fejezi be és többet nem nagyon akar mondani, így is csak felvázolta a fontosabb eseményeket, de többre nem futotta neki sem.*
//Fagyikaaaaaaaa^^// | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Aug. 26, 2008 12:08 pm | |
| *Bella és Leonidas lépked az eramir torony felé. Még mindig a tegnapi szakkör jár a fejében, főleg a zöld villanás, amit jobb lett volna nem látni, így is elég sötét emlékek fűzik ehhez az átokhoz. Lassan sétál fel a lépcsőn, majd leül az egyik székre* ~Régen voltam már a templomban, vagy akár a szigeteken~ *sóhajt fel* ~Hát akkor menjünk Egyedül nem szeretnék~ *társalog daimónjával, majd kitekint az ablakon, és vár, hátha találkozik egyik szaktársával. Mivel senki nem jön, elindul társaságot keresni* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Aug. 26, 2008 4:23 pm | |
| *Gavril lassan sétál fel a toronyba, lassan veszi a lépcsőfokokat, valamiért fáradtnak érzi magát, bár rejtély, hogy miért. Ingébe és nadrágjába belekap az ablakon keresztül a szellő. Megkeresi a hátradönthetős fotelt, majd kiül és a messzeségbe bámulva elgondolkodik.* ~Hogy elszállt az idő, nemrég még június volt. Az a kis valamit pedig még iskola előtt meg szeretném csinálni, bár nem sok időm van rá.~ *Majd egy pillanatra elfordul, majd visszatekint a messzeségbe.* |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Aug. 26, 2008 5:00 pm | |
| *Amalia érkezik Villyivel a főhadi szállásra. Tegnap nagyon elfáradt ezért eddig pihent. Vállán egy szén fekete kis állat van. * -Szia Gavril. Rufusz? *Érdeklődik miközben a kis állatot keresi. Lehuppan az egyik fotelba. Villyi pedig mellé. Pol a daimon hátára megy és onnan figyel.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Aug. 26, 2008 5:54 pm | |
| Szia Ama. Rufusz azt hiszem valahol az egyik fotel alatt lehet, majd talán előjön, ha nem most, akkor később, de már innen hazatalál. Mi újság van veled? *Érdeklődik Ama felől, majd Rufit kezdi el szólogatni.* Rufusz! Rufusz! *Reméli a kis hörcsög elődugka orrát at egyik fotel alól.* |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Aug. 26, 2008 6:21 pm | |
| *Gavril elment így Amalia is fogta magát és elment daimonostól hörcsögöstül.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Aug. 26, 2008 9:42 pm | |
| *Bella és Leonidas érkezik meg ide ismét. Nem nagyon tud aludni, így feljött ide, ez a hely olyan megnyugtató, és hátha találkozik egy szaktársával, bár ebben nem olyan biztos, hiszen lassan már éjfélt üt az óra. Leül az egyik fotelbe, és kinéz az ablakon, a csillagokat nézi, melyeket ma is tisztán látni az égbolton. Közben elgondolkozik különféle dolgokon. Leonidas a fotel mellé fekszik, s fejét mellső lábaira hajtva egyenletesen szuszog. Olyan mintha elaludt volna* | |
| | | Seth Svarog Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 589 Kaszt : Üzenőláda : !
" Megszeretni valakit egypillanat elég,
de elfeledni egy élet is kevés..."
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Aug. 26, 2008 9:46 pm | |
| * Egy Seth jelenik meg teleporton keresztül a főhadra. Nem számit társaságra, solyma most nincs vele, hisz éppen levelet visz, de amint bejön kopogást hall az ablakon, kinyitja, s Artemisz repül vissza * ~ Majd később ir ~ * szól ennyit a madár Seth kérdő tekintetére, majd leszáll a fiu vállára, Seth csak ekkor veszi észre Bellát *Szia Bella, rég találkoztunk mi van veled? * kérdi a fiu majd leül mellé, s közben megigazitja fekete tünderuháhát * | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Aug. 26, 2008 9:51 pm | |
| *Mint már oly sokszor most is elkalandozott, így nem is vette észre a fiút, aki belépett a terembe. Először csak egy árnyat lát az ablakon keresztül, majd kopogást, és végül megpillantja a tündefiú alakját is. Kissé megijedt, bár még maga sem tudja hogy mitől. Szaporábban veszi a levegőt* - Szia *köszön, miután lenyugodott* - Hát igen, elég rég volt már. Semmi különös nincs, csak éldegélek *válaszol, majd a fiúra pillant, aki épp leült mellé* - És veled van valami újság? *kérdez vissza* | |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Aug. 26, 2008 9:58 pm | |
| Semmi és minden * feleli röviden, majd hosszabb hallgatás után végül is belekezd * Nos, nehéz életem van. Anya halálosan legyengült, és emiatt rossz a kedvem. Ayla összejött egy emberrel, akit én nem fogadok el, félek elvesztem a barátságát, amit nem akarok, de nem tehetek róla. Addig nincs bajom az emberekkel,amig nem egy tünde mellett vannak * szól röviden, majd egy jó hirrel zárja * Viszont egynek örülök, bevallottam Niemának mit érzek iránta, és ő is igy érez * szól, de nem hagyja nyugodni az Aylás dolog * Szerinted Ayla meg fog utálni egy idő után? * kérdi a lányt.Ez régóta foglalkoztatja * | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Aug. 26, 2008 10:08 pm | |
| *Egy ideig csendben ülnek, már épp kérdezne vaamit, de ekkor Seth belekezd a mondandójába. Figyelmesen hallgatja végig, majd hirtelen nem is nagyon tudja, hogy mit mondhatna most* - Sajnálom édesanyádat *mondja, és belenéz a fiú szemébe, és folytatja* - Igen, ezt értem, de Ayla szereti Akonit, és ez fordítva is igaz *nem nagyon szeretne belefolyni ebbe a dologba, mert nem tud kinek igazat adni. Megérti Seth-et, és megérti Aylát is.* - Akkor legalább valami jó is van a sok rosszban, gratulálok *mondja mosolyogva, majd a következő kérdesen kicsit elgondolkozik* - Nem hiszem, hogy megutálna, vagy ilyesmi. Most neki is nehéz, hiszen Akonit is szereti, meg téged is, és ez olyan lehet neki, mintha választás elé lenne állítva. Vagy Akoni, vagy Te. Legalábbis én így látom külső szemlélőként a dolgot *teszi még hozzá* | |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Aug. 26, 2008 10:27 pm | |
| * Seth elgondolkodik a dolgokon, de ő nem igy látja, eleinte ugy tünhet, mintha nem is szándékozna felelni, majd lassan egy mály lélegzetvétel után igy szól * Nos, én sosem akartam, hogy Ayla válasszon, mert tudom, hogy Akoni lenne a választása, enm én neki is elmondtam, hogy elfogadom Akonit, de szeretni sosem fogom, mert ember nem tündéhez illik * mondja, majd elhallgat, Bella szemeibe néz * Szerinted is nehéz eset vagyok? | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Aug. 26, 2008 10:32 pm | |
| *Bella csak bólogat, bár maga sem tudja, hogy miért* - Értem, de Ayla sem kéri, hogy szeresd Akonit, vagy igen? *kérdez vissza a lány, mert az Aylával folytatott beszélgetései során ez nem derült ki.* - Szerintem Ayla akkor is boldog, ha látja, hogy Te tényleg elfogadod, vagy megpróbálod elfogadni Akonit *fejti ki véleményét, bár tényleg nem tud sokat erről a dologról* - Nem hiszem, hogy nehéz eset lennél, bár ezt is mindenki máshogy látja. Szerintem nem vagy az *mosolyog a fiúra.* | |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Aug. 26, 2008 10:40 pm | |
| Én nem akarom, hogy válasszon, ha szereti Akonit, maradjon vele, elfogadom, hogy őt választja, de nem szinlelem, hogy szeretem Akonit * magyaráz, majd a mosolyt viszonozza * Tudod kedves lány vagy te Bella, nem hittem volna * szól öszintén, belülről jött ez most * Nem tuom, mért nem kedvelem Akonit, nem tudom, miért nem tudok sok embróert kedvelni, ilyen vagyok, Ayla megérthetné ezt * teszi hozzá, majd elhallgat * | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Aug. 26, 2008 10:48 pm | |
| - Az nem is lenne jó, ha csak az ő kedvéért mondanád, hogy kedveled, ha közben mégsem *mondja* - Köszi, de én csak az igazat mondom *válaszol, majd kicsit feljebb csúszik a fotelben, és Leonidas is felemeli a fejét, de csak egy pillanatra, aztán visszafekszik* - Hát erre én sem tudok válaszolni, de Ayla biztosan megért valamilyen szinten legalábbis. Tudja, hogy a tündék nem nagyon kedvelik az embereket, csak fáj neki, hogy kettőtök közül valakinek fájdalmat okoz *ezt már csak ő maga szűrte le Ayla viselkedéséből, lehet, hogy nincs is igaza, nem tudhatja* | |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Aug. 26, 2008 11:02 pm | |
| Tudod soha nem akartam neki fájdalmat okozni, nem tudtam, hogy ezzel megbántottam, mert azt akarta, hogy szeressem a fiúját de lehet nem ismer annyira. Pedig ami fontos elmondtam magamról, és tudhatná, na de mindegy * szólal meg, látszik rajta, hogy nem tudja mit döntsön, majd ujra megszólal * Lehet, hogy itt kell hagynom a sulit, de én nem akarom * szólal meg hirtelen, majd megint elhallgat, elkapja a tekintetét Belláról, Artemisz egy másik fotel karfájára száll, onnan figyeli a két diákot * | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |