Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Az eramir torony - Page 10 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 10 I_voting_barAz eramir torony - Page 10 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Az eramir torony - Page 10 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 10 I_voting_barAz eramir torony - Page 10 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 33 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Az eramir torony

Go down 
+24
Toma Grigor Anton
Kalandmester
Jack Wine
Myistra Doarden
Rosetta Waylan
Quarion Galanodel
Neko Zutto
Petia Ageniya
Angel Yavor
Emma Duff
Timothy Waylan
Nymphadora Do'Urden
Anaze White
Nikorina Grozda
Elizabeth McSweeney
Cyrus Seymour
Laura Wylee
Játékmester
Irina Yoana
Domajan Gurskovity
Amaril Gwyneth
Seth Svarog
Ayla Madyzyn
Arabella Jagusia
28 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29  Next
SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Az eramir torony - Page 10 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Az eramir torony - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Júl. 19, 2008 8:08 pm

First topic message reminder :

Az Eramir torony leírása

A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz.
Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak.
A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi.
A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba.
Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben.
Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeKedd Aug. 26, 2008 11:08 pm

- Nem hiszem, hogy azt akarta, hogy szeresd, inkább, hogy le legyél vele ennyire ellenséges, rideg. Nem szeretne olyat rád eröltetni, amit te sem akarsz. Legábbis én nem olyannak ismertem meg *sóhajt egyet* - És azzal kinek tennél jót, ha most elmennél? *kérdezi kiváncsian, bár a fiú már nem néz rá, így nem tud a szemébe nézni.* - Nem olyannak ismerlek, aki csak úgy megfutamodna a problémák elől *mondja, ő is a padlóra szegezve a tekintetét. Artemisz mozgását csak Leonidas követi, bár nem sokáig, amikor a madár leszáll a hópárduc a tündére pillant, majd társára, és végül újra behunyja szemeit*
Seth Svarog
Diák
Seth Svarog

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 589
Kaszt : Az eramir torony - Page 10 Druida
Üzenőláda : !

" Megszeretni valakit egypillanat elég,
de elfeledni egy élet is kevés..."

Az eramir torony - Page 10 Tek4e5deb822d83d7986468

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeKedd Aug. 26, 2008 11:19 pm

Ő azt gondolta, majd megkedvelem de nem igy lett * szól még utóljára hozzá a témahoz, majd a másikat folytatja * Félreértettél. Nem vagyok a megfutamodás hive, nem akarok emiatt elmenni. Ha anya meghal...nos én vagyok a falu következő vezetője, és anya azt akarja, hogy haza menjek, de nem akarok, most, hogy rátaláltam a szereemre, barátokat találtam, még fiatal vagyok ahhoz, hogy elvezessek egy falut, de anya kéri...a bátyám egy másik faluban van, a hugom még fiatalabb * meséli, majd itt abbahagyja, Artemiszra néz, aki most végig őt figyeli, nem szól semmit a madár, csak nézi, majd hirtelen Leonidast kezdi figyelni *
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeKedd Aug. 26, 2008 11:24 pm

*Ezzel le is zárták a témát, Bella azért kicsit megkönnyebbült, mert nem sok új dlgot mondhatott a fiúnak, csak fecsegett össze-vissza. Bár maga sem tudja, hogy Ayla mit érezhet, csak amit elmond, vagy épp látja rajta, a többi a lány titka marad* - Értem, nem érzed magad késznek a dologra, de ha mégis édesanyád kéri, nem tudod, hogy mit kellene tenned *mondja, bár lehet ezt is félreérti, már nem biztos abban sem, amit saját maga mond* - És a bátyád nem tudna visszamenni a falutokba? *kérdezi végül*
Seth Svarog
Diák
Seth Svarog

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeKedd Aug. 26, 2008 11:31 pm

A bátyám boldog ott, és nem jön vissza, mert az ottani falu vezetőjének lánya a párja. Ő lesz ott a vezető, anya engem akar ott látni, de én itt akarok lenni, tanulni, ha már vállaltam a dolgot, be is akarom fejezni * jelenti ki, fiatalnak érzi magát a feladatra, s nem biztos, hogy alkalmas lesz valaha is a feladatra * Tudod ilyen fiatalon ilyen döntést hozni, 109 éves vagyok, anya majdnem 500 * szólal meg, majd Bellára pillant, nem hiszi, hogy segithet, de jó elmondani neki, megbizik benne *
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeKedd Aug. 26, 2008 11:37 pm

- Értem, hát ez nem egyszerű döntés. És próbáltál már beszélni édesanyáddal? *nem igazán tudja, hogy segíthetne a fiúnak, pedig annyira szeretne, ha már egyszer a fiú elmondja neki ezeket a dolgokat. Rosszul érzi magát, mert csak tehetetlenül itt ül, és értelmetlen kérdéseket, vagy hasznavehetetlen tanácsokat ad a fiúnak. Látszik, hogy igyekszik, de nem nagyon jár sikerrel. Tekintetét elemeli a földről, és a fiúra pillant.*
Seth Svarog
Diák
Seth Svarog

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeKedd Aug. 26, 2008 11:45 pm

Ez egy hosszú történet Bella * kezd bele nagyot sóhajtva * Nem tudom mennyit tudsz a tündék kapcsolatairól, de a tündék csak egyszer választanak párt, de akkor egész életre, és ha az előbb hal, örökké gyászolja. Nos Apámat elcsábitotta egy varázsló valami szerrel, és mikor anya ezt megtudta, magába fordult, és hosszú évek alatt legyengült, és most nagyon rossz a helyzet * szólal meg Seth, majd kis hallgatás után ujra belekezd * Anya mindent odaadott volna apámért, hisz szerette őt, és még most is szereti * szól, majd Leonidason nyugtatja tekintetét *
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeKedd Aug. 26, 2008 11:53 pm

- Igen, azt már mesélted, hogy csak egyszer választanak párt *bólint, amjd inkább figyel a fiúra* - Ez sajnálatos hír *mondja, miután Seth befejezte. Nem nagyon tud mást hozzáfűzni a dolgokhoz. Így hosszú percekig néma csendben ül, és kitekint az ablakon. Azon gondolkozik mit is mondhatna ilyen helyzetben* - Nos, hát *szólal meg végül* - Nem lehetne édesanyádat jobb belátásra bírni? Mármint, hogy kicsit összeszedje magát? Ez most így furán hangzik, de erre nincs esély? *még mindig a csillagokat nézi, de nem is szeretne most a fiúra tekinteni*
Seth Svarog
Diák
Seth Svarog

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeKedd Aug. 26, 2008 11:58 pm

* Seth a lányra pillant, majd elkalandozik a tekintete rajta, csak nagyon sokára felel * Nos talán akkor rendbejönne, ha apám visszatérne, , de nem tudojuk merre lehet, hol találjuk, folyamatosan keressük, senki nem haragszik rá, csak azt akarják, hogy visszatérjen, mert hiányzik mindenkinek, legfőképp anyának * szólal meg, majd ujabb gondolat, mi megfogalmazódik benne * Tudod elég nehéz egy vérig tünde lénynek elmondani, hogy szedd össze magad, hisz előtted az élet, folyamatosan modnjuk neki, de semmi * most elhallgat, tul sokáig van a középpontban ő * De most te mesélj, veled mi a helyzet? * kérdezi, s a lányra tereli a szót *
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeSzer. Aug. 27, 2008 12:04 am

- Értem, hát remélem azért mégis sikerrel jártok, és megtaláljátok édesapádat, vagy *itt elhallgat, nem tudja mit akart mondani, csak jár a szája, folyamatosan. AMikor a fiú tereli a szót veszi a lapot, és nem faggatózik tovább, örül, hogy egyáltalán ennyi mindent elmondott neki.* - Oh, hát velem nem történik soha semmi érdembeli dolog *jegyzi meg halkan, majd a fiúra emeli tekintetét* - Csak élem a hétköznapi életemet, és várok valamire, bár magam sem tudom, hogy mi az *sóhajt egyet, és letekint daimónjára. Most kivételesen nagyon békésnek tűnik, ritka az ilyen*
Seth Svarog
Diák
Seth Svarog

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeSzer. Aug. 27, 2008 12:08 am

* Végre témaváltás, mert már nem akar erről beszélni a mi tündénk, inkáb Bellára figyel, majd végighallgatja * Majd tudni fogod, hogyha eljő amire vársz...ez ösztönszerű * mond csak ennyit, majd jön egy ujabb kérdés * És hogy gogy nem vagy már DT? * kérdi a lányt, majd elhallgat, magához hivja madarát, ami visszatér a fiu vállához, s várja, az indulást, mely hamarosan itt van *
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeSzer. Aug. 27, 2008 12:13 am

- Igen, biztosan így lesz *mondja, majd amikor a DT tagságról kérdezik akkor visszanéz a fiúra* - Hát DT váltás volt, új választás, és én nem kerültem be *mondja* - De kaptam helyette egy másik jelvényt, amit nagyon szeretek. Én lettem a tanársegéd, vagyis az elsős órák jó részét én fogom tartani. Remélem megfelelek majd a diákok elvárásainak *válaszol. Tényleg szereti a jelvényét, és most már nem is adná oda semmi másért. Szeret tanízani, már amennyire ezt eddig kipróbálhatta*
Seth Svarog
Diák
Seth Svarog

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeSzer. Aug. 27, 2008 12:17 am

Nekem meg fog felelni, ha te tanitasz * szólal meg Seth, és a lányra mosolyog, majd feláll, indulásra készen * Na most viszont én megyek is, mert pihennem is kell, nehéz napjaim vannak mostanában * szól, majd távozár előtt még elköszön * Nos, akkor jó éjt Bella, majd még találkozunk.Tazmánördög! * köszön el, és kimondva a szoba nevét el is tünik hirtelen, sólymával együtt, mintha ott sem lett volna, szobájában hamar elnyomja az álom *
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeSzer. Aug. 27, 2008 12:21 am

- Köszi *mondja mosolyogva* - Neked is jó éjt, szia *köszön el a fiútól, amjd amikor eltűnik a teleporton keresztül a lány is feláll, és ő is igénybe veszi a rendszert* - Szibériai tigris *rögtön ott is terem, és a hálóban pizsomájába bújva hamar elalszik*
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Főkarakter : csibi97@hotmail.com
Hozzászólások száma : 940
Kaszt : Az eramir torony - Page 10 Illuzionista
Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Aug. 30, 2008 2:06 pm

*Domajan léptei hallatszanak a lépcsőkön. Felér. Egy barna melegítő egy zöld póló és egy kék farmer van rajta. Leül egy fotelbe és gondolkodóba esik.~Vajon hol lehet Aali? Rossz ha egyedül van az ember. Na, majd megkeresem, de előtte szívjunk egy kis magaslati levegőt.*

//Bocsi mennem kell Fagyi!//
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4851
Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeVas. Aug. 31, 2008 8:40 am

*Amalia lépked fel a főhadi szállásra. Nyomában egy kis daimon. Hófehér ruha van rajta. Hajában csatok tömkelege található. Veszőtödd is vele rendesen. Egy nagy levegőt vesz mielött az utolsó lépcső fokot is megteszi. Amikor belép körül néz nincs itt rajtuk kiívül még valaki. Mikor megbizonyosodik, hogy bizony senki sincs itt oda megy az egyik fotelhoz és lehuppan rá. Nem látszik rajta, hogy fáradt. Pedig tegnap elég későn feküdt le.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeVas. Aug. 31, 2008 8:56 am

* Erni lép a terembe miközben szemeiből törli ki az álmosságot. Tőle igen csak szokatlan hogy ilyenkor fölkel de most valamiért nem tudott aludni. Még maga sem tudja hogy miért. A mai napon bő farmert és egy kellemesen szellőző fehér inget vett fel. Mikor kinyitja szemeit először nem sok mindent lát de lassan kirajzolódik előtte a terem. Nagyokat pislogva néz körbe, hogy van e rajta kívül más személy itt. Csak hamar megpillantja Amaliat. Tekintete valahogy ösztönösen megragad Amalia hajában elhelyzekedő csatok választékán.* ~ Azta.... ~ * Gondolja magában majd órájára tekint.* ~ Még csak 11 lesz... Hogy lehetnek mások ilyen hiperaktívak?~ * Végül valéamennyira felébredve oda sétál Amaliához.* - Jó reggelt ! Jól nézel ki. * Ezt a bókot főleg a hajkoronájára értette de egyébként is jól ál neki.*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeVas. Aug. 31, 2008 9:05 am

*Amalia egy hangott hall meg.* -Szia. Köszi. *Mondja. Érzi, hogy a hajára mondja.* -Hogy vagy? Hogy, hogy ilyen fradt vagy. Éjszakztál? *Kérdezi kedvesen. Hangján se látszik a fáradtság. Villyi egy fotelban ül. Nem a lány mellet ez nem éppen megszokott. * -Nem ülsz le? *Kérdezi az álldogáló fiút.* ~Villyi nálad van Pol?~ *Néz rá a daimona.* ~Nálam aztán nincs.~
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeVas. Aug. 31, 2008 9:10 am

- Nem köszönöm. Igazából csak átutazóban vagyok itt. Mármint a teremben. Még nem tudom merre megyek de szerintem teszek egy sétát. Remélem még találkozunk és többet is beszélünk de én ilyenkor nem vagyok valami közlékeny.
* Mondja mosolyogva majd elindul visszafele.* - További szép napot.
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeVas. Aug. 31, 2008 9:12 am

-Értem. Akkor szia. *Köszön el a fiútol. Mikor az elmegy ő még egy kicsit marad. Végül feláll és a teleporton keresztül távoznak.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeHétf. Szept. 01, 2008 12:23 pm

* Erni komótosan lépked felfele. Haját lágy szellő simogatja. Zsebre tett kézzel ballag az ajtó felé majd mikor odaér vállal löki be azt. Ma elég fáradt bár ő sem tudja mért.* ~ Meg kellene keresnem őt...~ * Mikor belép a terembe körülnéz talál e valakit akivel elcseveghetne de nincs szerencséje. Minden esetre megigazítja fehér ingjét és egy kényelmesnek tűnő fotelhez lép majd kényelmesen elhelyezkedik rajta.*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeHétf. Szept. 01, 2008 12:44 pm

*Amalia érkezik a főhadi szállásra. Ez a hete még könnyű lesz neki hisz csak Szerdán kell elmennie órára. Mikor megpillantja Ernit oda megy hozzá.* -Szia. Hogy vagy? Ma lesz órád igaz? Várod már? *Érdeklődik. Villyi is vele. Lehuppan az egyik fotelba. Daimonja pedig mellé ugrik. Üdvözlés képpen biccent egyet a fiúnak. Amalia ma kék ruhában van. Hosszú szőke haja kiengedve van. Most látszik igazán milyen hosszú haja van.*
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Főkarakter : csibi97@hotmail.com
Hozzászólások száma : 940
Kaszt : Az eramir torony - Page 10 Illuzionista
Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeHétf. Szept. 01, 2008 12:51 pm

*Domajan lép a terembe. Szürke felső és egy szürke alsó van rajta. Haját most fél óra szenvedés után végre sikerült neki megfésülni. Bár már nem úgy néz ki mint rögtön fésülés után. Odamegy Amáékhoz akik közül, csak Amaliát ismeri.* -Sziasztok! Domajan Gurskovity Eramir első évfolyam.*Mondja az ismeretlen fiúnak. Azután Amára néz:* -Szia rég találkoztunk. Ugye nem zavarok?*Kérdi és a leüléssel megvárja a választ.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeHétf. Szept. 01, 2008 1:00 pm

- Igen va... * Válaszát félbeszakította egy ismeretlen fiu.*
- Üdv. Erni Requo Eramiros diák. * Mutatkozik be Erni egy kézfogással egybekötve. Majd Amaliához fordul.*
- Visszatérve.... Igen valóban ma lessz az első órám. Ha pontos akarok lenni bűbájtan. És igen már várom. * Majd hogy ne csak róla legyen szó visszakérdez sőt még Domajant is bevonja a beszélgetésbe.*
- És veletek miujság? Ti várjátok már? * Nem akarta külön kérdezni mindkettőjüktől hisz ahogy észrevette ők már ismerik egymást. Miközben forgolódott haja a szemébe omlott ami egyébként nem zavarja de ha már beszélget valakivel akkor lássák a szemét, így arréb söpörte egy kicsit.*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeHétf. Szept. 01, 2008 1:21 pm

-Szia Domajan. Nem zavarsz. *Mondja és meghallgatja a másik fiú válaszát.* -Igen én is várom. Bár nekem szerdán lesz az első. Domajan te mész ma Bűbájtanra? *Villyi a nem rég ékező fiúnak is biccent egyet. A lány simogatni.* -Történt veletek valami mostanban? *Kérdezi miközben a fiúkra pillant.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitimeHétf. Szept. 01, 2008 1:29 pm

- Velem nem történt semmi. Igazából valami Már vágyom egy nagy kalandra. Veszély próbatétel satöbbi... * Mondja kissé álmodozva Erni. Mikor Domajanhoz fordulna látja hogy már hátt is fordított nekik és elment a teremből.* - Ebbe vajon mi ütött? Na mindegy biztos valami fontos dolga van. És veled történt valami a közelmultban? * Kérdi Amaliához fordulva majd kicsit mozgolódni kezd mert pálcája megnyomta oldalát ami hát valjuk be nem épp a legkellemesebb érzés.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 10 Icon_minitime

Az eramir torony
Vissza az elejére 
10 / 29 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29  Next
 Similar topics
-
» Az eramir torony
» Eramir Torony - Szoborterem

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: