Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 46 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 46 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+24Toma Grigor Anton Kalandmester Jack Wine Myistra Doarden Rosetta Waylan Quarion Galanodel Neko Zutto Petia Ageniya Angel Yavor Emma Duff Timothy Waylan Nymphadora Do'Urden Anaze White Nikorina Grozda Elizabeth McSweeney Cyrus Seymour Laura Wylee Játékmester Irina Yoana Domajan Gurskovity Amaril Gwyneth Seth Svarog Ayla Madyzyn Arabella Jagusia 28 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 8:08 pm | |
| First topic message reminder :
Az Eramir torony leírása
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Szept. 16, 2008 6:30 pm | |
| *Tim lépked az eramir toronyban, majd belép a számára társalgónak tartott szobarészbe, ahol két másik eramirest pillant meg.*-Sziasztok!-*Nem zavarok?-*Kérdezi, majd megelőzve a választ ő is leül egy fotelba Amalia mellé. Látszik rajta, hogy ki van fáradva, a tegnapi edzés miatt, természetesen.*-Hogy vagytok?-*Kérdezi, majd gondolkodik kissé.*~Az az acromantula... jól kikészített engem, és Amaliat is... egy rétet elárasztottam vízzel. Jajj...~*Gondolkodik, majd az Amalia készítette forgószélben eltűnő óriási pókra gondol.* | |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Szept. 16, 2008 6:38 pm | |
| -Szia Timotei.*Köszön a szaktársának. Erni eközben köszönés nélkül elmegy. Amalia csak néz utánna.* -Nem éppen vagyok fényes állapotban. Varázsolni se tudok. Talán holnap. Te, hogy vagy? *Kérdezi. Kicsit szomorú, hogy nem tud varázsolni de ez az ő hibája. Megerőltette magát túlságosan is. Villyi biccent egyet a fiúnak.* | |
| | | Timothy Waylan Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Szept. 16, 2008 6:45 pm | |
| *A koboldfiú is látja a köszönés nélkül távozó számára ismeretlen fiút, és azért még sebtében utánaköszön.*-Szia.-*Csak ennyit mond, mert már Amalia válaszát hallgatja.*-Hát igen, én is hasonlóképpen. Bár este aludtam egy jót, meg már félig feltöltődtem, szóval jó most ez nagyon. Fáradt vagyok. Tegnap nagyon megerőltettem magam. Persze, teher alatt nő a pálma, vagyis gyakorolni kell ahhoz, hogy erős legyek. És én gyakorlok is.-*Beszélget egy kicsit, majd széjjelebb terpeszkedik a fotelban, mely számára jó nagy. Talán azért, mert koboldként csak 87 cm.*-Mi jót csináltál ma?-*Kérdezi még, majd figyel.* | |
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Szept. 16, 2008 6:55 pm | |
| *Amalia mosolyogva hallgatja a kis kobold beszámolóját. Azont pedig elneveti már majdnem magát amikor terpeszkedik.* -Egész nap pihentem. Te? *Próbálta mondatát komolyan mondani de nem nagyon sikerült neki. Villyi felkapta erre a jókedvre a fejét. Végül pedig vissza rakta.* ~Valam jó kedv ebben a napban. Jaja. Valami jó kedv.~ | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Szept. 16, 2008 6:59 pm | |
| -Én? Nos, én aludtam, aztán igen, én is pihentem. Nem nagyon mozdultam ki a szobámból szinte, csak ide jöttem el.-*Válaszol a kobold, majd hozzáteszi.*-Mi ez a hirtelen jókedv?-*Kérdezi félmosollyal az arcán. Ezután elnézegeti a termet, körbenéz, mag ilyenek. Tekintete megállapodik Villy-n, Amalia vörös szőrű macska daimónján.*~Hol lehet Philip... Már három napja nem láttam.~*Jut eszébe saját baglya is, majd aggodalom tölti el kissé, de ez még nem teljes mértékű, hiszen volt már, hogy a kis bagoly egy hétre is elmaradt.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Szept. 16, 2008 7:12 pm | |
| -Semmi. *Mondja a lány. Arcát mellé rakja.* -Neked van állatod? *Érdeklődik hisz a fiú melelt még nem látott egy élőlényt se. A lányon egy halvány lila ruha van. Nincs rajt asemmi meleg dolog hisz nem volt ma kint.* ~Pocsék idők vannak. Nem éppen a legjobbak. Pedig a rózsakertben régen voltam. ~ | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Szept. 16, 2008 7:16 pm | |
| *A fiú elmélázik azon, mit válaszoljon.*-Van egy bagoly, Philip. Csak nem szokott velem lenni, max ha kint vagyok. Végül is, minek lenne bent velem például a labirinzusban, mikor kint szenvedhet a fagyos szélben?-*Toldja meg egy mosollyal a mondandóját.*-Amúgy nem a toronyban lakik, hanem egy kalitkában a szobámban.-*Fejezi be, majd ismét elgondolkozik azon, hol lehet a bagoly. Sötétkék talár van rajta, melyet apjától kapott.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Szept. 16, 2008 7:21 pm | |
| -Értem. *Válaszolja a lány. Végül fel áll.* -Ne haragudj de nagyon fáradt vagyok. Mi megyünk. Szia. Majd még találkozunk. *Mondja azzal a teleport felé megy.* -Madárpók. *Azzal már el is tűnik. Ágyba bújik és rögtön elalszik.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Szept. 16, 2008 7:24 pm | |
| *Tim is feláll a lány után, miután elköszönt egy "Szia"-val. Odasétál a teleporthoz, majd a lányt figyeli. Nézi a vörös cicát, s a lányt, miközben eltűnnek a teleportban, de előtte még odaszól nekik.*-Semmi baj.-*Mondja, majd a lány után ő is beáll a teleportba, és kimondja hálójának a nevét.*-Korallkobra.-*Eltűnik, majd a szobájában bukkan fel újra, az ágyán ülve.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Szept. 17, 2008 6:53 pm | |
| *Amalia és Villyi érkezik a főhadiszállásra. A lánynak már van ereje. De nem sok. Így nem varázsol.* ~Pénteken tudok már varázsolni.~ *Gondolja miközben lehuppan az egyik fotelba. A daimonja a karfán helyezkedik el. Ama hófehér ruhában van. Haja kiengedve van.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Szept. 17, 2008 6:57 pm | |
| *Gavril lépdel fel, és meglátja Amát, rögtön zsebébe is rakja szájharmónikáját, és leül a lány mellé.* Szia Mi újság van veled mostanában? Csütörtök óta nem találkoztunk ha jól emlékszem. *Majd még jobban a lány felé fordul .* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Szept. 17, 2008 7:01 pm | |
| *Amalia épp Villyit kezdte el simogatni amikor Gavril hangját hallja meg.* -Szia. Nincs velem semmi. Tegnap nem tudtam varázsolni ma pedig alig van. *Mondja a lány.* -Veled mivan? Hát igen elég rég találkoztunk. *MOndja egy mosoly kiséretében.* -De biztos sok dolgod van. Hisz elkezdődött a tanév. *Cseveg a lány.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Szept. 17, 2008 7:05 pm | |
| Nem igazán az elfoglaltság miatt. Jajj jut eszembe. Holnap lehet kések egy órát a színházasdiről, esetleg ki is hagyom. Lesz egy kis dolgom akkor, majd ha ráérek idő közben bekapcsolódom, addig játszatok nélkülem. Elkezdtem tanulni, meg gyakorolgatni, és egész jól belejöttem. |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Szept. 17, 2008 7:12 pm | |
| -Nem biztos, hogy én fogom tartani a holnapi színjátszót. De ha senki sem jelentkezik, hogy ne menjek akkor kénytelen leszek én tartani. *Mondja a lány. Reméli valaki jön majd hisz neki is kell majd tanulnia. Villyi felemeli a fejét.* ~Mi olyan fontos lehet neki? A színjátszót kihagyni? Villyi ez nem a mi dolgunk. Jó jó. Csak kiváncsi vagyok.~ -Nem kötelező rá eljönni. *Mondja egy mosoly kiséretében.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Szept. 17, 2008 7:15 pm | |
| Ha nem te akkor ki fogja tartani? Amúgy a történetben nekünk nem sok dolgunk van, csak úgy vagyunk. Atanasé a dolgok érdemi része. ~Na arról még nem hiszem, hogy tudnia kéne mit tervezek holnap.~ |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Szept. 17, 2008 7:20 pm | |
| -Nem tudom. Elég bonyolult egy történet az biztos. Holnap minden ki fog derülni. Órák milyenek? *Érdeklődik.* ~Nem valami bőbeszédű. Hát nem.~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Szept. 17, 2008 7:22 pm | |
| Eddig a legendás lények tetsznek a legjobban, az fogott meg eddig, bár EVI órán még nem voltam. bocsi de mennem kell szia. *Köszön el Gavril a lánytól, és a hálójába siet.* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Szept. 17, 2008 7:26 pm | |
| -Szia. *Köszön el a fiútól. Ő maga fel áll és a teleporthoz megy. Szobájában mély álomra hajtja a fejét.* | |
| | | Emma Duff Diák
Hozzászólások száma : 42
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Szept. 19, 2008 7:39 pm | |
| *Emma éppen csak, hogy megérkezett a főhadiszállásra, máris ledobja magát a legközelebbi fotel egyikébe, és egy kis forró csokira vágyik.*~Öhhh de jól esne egy finom forró csoki, és egy jóbarát akivel tudnék beszélgetni.~ | |
| | | Petia Ageniya Diák
Hozzászólások száma : 280 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Szept. 19, 2008 7:43 pm | |
| *Egy kobold lány jelenik meg az ajtóban.* -Öhm. Sziá. Petia Angekoniya. Závárok? *Érdeklődik az Eramiros lány. Az ajtóban marad addig amíg azt nem mondják neki, hogy nem. Haja még mindig két copfban van. Daimonja pedig az egyik zsebében így az idegen Eramiros nem tudhatja, hogy van neki.* ~Vályon ki ő? Nem tudom de nem bizotos, hogy kedvesh. Jáh. igazad ván. Lehet, hogy olyán mint áz á srác.~ *A daimon a társa között ez a kis szóváltás volt.* | |
| | | Emma Duff Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Szept. 19, 2008 7:50 pm | |
| *Emma igazán elcsodálkozik a lányon, és a haján ami első látásra megtetszett neki.*-Hát szija,dehogyis zavarsz a nevem Emma Duff, Eramiros vagyok, az első évfolyamból. És te? Amúgy nagyon tetszik a hajad, egyszer megcsinálhatnád nekem is ilyenre. | |
| | | Petia Ageniya Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Szept. 19, 2008 7:54 pm | |
| *Petia egy félénk mosolyt küld a lány felé.* -Köszönöm. Mhásod évesh vágyok. *Körül néz a főhadi szálláson. Keres egy fotelt. Oda megy és elhelyezkedik benne. Lábai még a fotel végét sem érik el teljesen. Daimonja kikukucskál de ezt nem láthatja a szaktársa.* -Májd há legközeleb találkozunk megcsinálom. *Mondja félénken. * | |
| | | Emma Duff Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Szept. 19, 2008 8:05 pm | |
| *Emma nagyon elbizonytalanodik, amikor látja a lány halvány mosolyát.*Örülök, hogy megismertelek és ne félj nem harapok. Látom nem szeretsz mosolyogni annyira, mint én. Mondjuk nem is baj nekem ez e különlegességem: Sokat beszélek, és mindig mosolygok. Jajjj, bocsáss meg, ha untatlak nem direkt csinálom...*mondja és a végén mintha csak a padlónak beszélne annyira lesüti csillogó és gyögyörű zöld szemeit.* | |
| | | Petia Ageniya Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Szept. 19, 2008 8:10 pm | |
| Nem nem untátsz. *Mondja. Daimonja megint kikukucskál. Jobban megnézi magának a lányt.* -Te mitá vágy itt? *Kérdezi. Közben megsimogatja a zsebében Pitot.* ~Semmi báj. Tudom tudom te fő az óvátosság.~ *Peti és Pito nem a merészségükről lesznek híresek ebben az iskolában az biztos.* | |
| | | Emma Duff Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Szept. 19, 2008 8:17 pm | |
| *Emmának nem nagyon tetszik a lány túlzott óvatossága ezért eléggé gorombán nézett a lányra mikor megadta a választ.* -Én csak egy pár hónapja vagyok itt. Te mióta vagy ebben az iskolában? Amúgy, ha jól emlékszem még a nevedet sem mondtad meg... *Emma csak remélni tudja, hogy jól kijönnek majd a lánnyal.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |