Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| First topic message reminder :
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 7:46 pm | |
| *Curtis megint megszédült, de most meg sem próbál állva maradni, mert kifáradt a nagy futksásban, és inkább elterül a földön, és mélyeket sóhajt. Szeme csukva, és pár szusszanás után kezd csak beszélni* Hátez meg? Ez meleg volt. *Majd Agusta lelkesítő pár szava után felemeli még mindig kristályt szorongató kezét, és szemügyre veszi azt* ~Vajon miért fontos ez a kristály később? Na mindegy, bajom nem lehet belőle, ha magamnál hordom.~ *Majd karját megint maga mellé ereszti* Amugy mindenki oké? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 7:50 pm | |
| *Ismét a főhadiszálláson találja magát, kisebb szédüléssel meg elég mocskosan, de egy karcolás nélkül. Lassan feláll a földről, majd végighallgatja szakvezetőjét. Mélyen elrakja kabátja zsebébe a követ és a többiekre néz.* -Sziazstok.*Azzal el is megy és a kúria felé veszi irányát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 7:52 pm | |
| Persze Curtis, csodásan vagyok, ennél jobbna nem is lehetnék! *tömény irónia és cinizmus hallatszik a szökőkútból. Arnuilnak sikerült oda landolnia, s szó szerint bőrig áznia, azonban valahogy ez se tudja zavarni egy ilyen nap után, így csak továbbra is ül a vízben amiben érdekes módon nem is fázik, inkább talán megnyugtatóan hat rá.* |
| | | Igor Volonyev Diák
Hozzászólások száma : 404 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki szeretne játszani, nyugodtan lehet zaklatni!!!
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 7:52 pm | |
| *Ő is elmegy szundizni, bár nagyon fél attól, hogy ez a kaland csak most kezdödik...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 7:56 pm | |
| *Csak inta távozóknak, de megérti, hogy már távoznak is. Utána Arnuilhoz fordul* Most miért vagy ilyen, pont jó helyen vagy, mire kijössz, már teljesen tiszta leszel, ha gondolod bedobom melléd a köpenyedet is *Még mindig a földön fekszik a kút mellett, Arkadionhoz közel, és szinte Arnuil alatt* Vagy beugrok melléd, egy lazító pancsira |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 8:01 pm | |
| *Ő is integet a távozóknak majd szigorúan lepislog Curtisre.* Előbb megvarrod, és csak utána mosod, világos? *pislog lelfele a fiúra.* Az egyik kedvenc köpenyem télen, de végülis mindegy, a lényeg, hogy épp bőrrel megúsztuk. Csak a késem lett tropa.*Nyúl bele a szakója zsebébe és előhúzza a kicsorbult kést.* Emellett oda az egyik legjob vesszőm, egy a két feketéből és a zöld is, pedig micsoda pénzt fizettem értük Nellodnban.*szitkozódik tovább. Szerencsére a tegez és az íj nem a vízbe esett, így azok nem áztak el, hanem Arkadiontól nem messze a földre.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 8:06 pm | |
| *A lány szavai kicsit lelombozzák Curt örömét, hogy végre nyugi, mert hát így mégsem* Én megvarrnám, de nem hiszem, hogy jól sikerülne. Akkor már inkább elviszem varratni. És nem tudom minek vetted a vesszőket, ha nem azért, hogy ellődd őket. Ezek tudod fogyó eszközök...általában, persze van aki csak dísznek veszi, vagy gyakorolni, de akkor nem értem a magas árat egy vesszőre. Mondjuk azt eleve nem értem. Amugy miért számít h milyen a szine? Különleges nyilak? Azt hiszem nekem is be kelle vásárolnom valami fegyverzetet, főleg azután, hogy volt akin alig fért el a sok fegyver, nálam meg semmi. Bár nem mintha most sokat segített volna *Feltápászkodik, és kezét nyújtja a vízben ülő Arnuilnek* Kisegíthetlek onnan? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 8:13 pm | |
| Hagyd, majd én megvarrom, csak tedd le valahova*motyogja, Neki még mindig a kristályok összekapcsolódásán jár az esze.* ~ Ha ezt elmondom a többieknek... és Irego pont most nem bírt eljönni, ő is aztán... na mindegy~ *Gondolja, s Curtis szavai hozzák vissza a jelenbe.* MI...? Ja igen, általábana vesszők tolla árulkodhat magáról a vesszőről. a feketék a legjobbak, a legveszélyesebbek. És ne Nellod mütyűröséhez menj, mert ő kért tőlem is csillagászati árat érte. És ha még talált is volna, azt mondom nem sajnálom de így... nem tudom mivel lehetne azt a rémséget legyőzni.* nagyot sóhajt* ~ Hány szörny jön még ide...?~ *szinte már bele fájdul a feje, aztán csak a kezét nyújtja Curtisnek.* Igen, légyszíves.*enyhül meg a lány.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 8:21 pm | |
| *Megfogja Arnuil kezét erősen, de nemfájdalmasan, és lihúzza a vízből. Nevetés gerjed benne, ahogy a csurom víz lány kilép, de igyekszik visszafogni, sajnos elég láthatóan erőlködik, és még közben megpróbál beszélni is.* Na de akkor mégis, hol szerezzek fegyvert? Ugy nézem neekd is van egy pár, talán adhatnál...*De a mondatot már nem tudja befejezni mert nevetésben tör ki* Sajnálom csak...szupi volt a csobbanásod, és ahogy kinézel... *Közben gyorsan lekapja magáról a lány köpenyét, és átnyújtja, de ekkor halványul mosolya, és szégyenkezik kicsit.* Sajnálom, de tényleg *Mutat a köpenyre jelezve, hogy azt sajnálja, hogy tönkre ment, még ha nem is az ő hibája, de rajta volt* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 8:26 pm | |
| *Curtis segítségével kimászik a kúzból.* Kössz...*csavargatni kezdi a hajából a vízet vissza a kútba, bár így is tetmes mennyiséget siekrült eltávlítania, azzal amit a ruhája beszívott meg a csizmája is jutott ami most vidáman cuppog, ahpgy a lány lépne.* Hát igen, de atótl függ mit szeretsz. Kardok, íjak, tőrök, lándzsák, drádák...*nem sorolja tovább mert a fiúból kitör a nevetés. Szúrós szemmel néz a lány rá, s mikor hozz a köpenyét végre megemberei kissé magát a fiú, bár van egy sanda gyanúja a lánynak hoyg ez csak a látszatt.* Aham...kössz! *azzal lekapja a jó vizes zakóját és egyenesen Curtis fejéhez vágja, nem lehet útl kellemes érzés hisz csurom víz.* Nesze! *s már húzza is le a csizmáit is.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 8:36 pm | |
| *Curtis mozdulatlan, még mindig tartja a köpenyt, de aztán kacagás rázza meg egész testében Arnuil reakciója miatt. Leveszi fejéről a zakót, kicsit megtörli csuromvizes arcát* Hát bizony ez a hála? Kisegítelek, te meg így hozzámvágod a vizes zakódat *Mondja mosolyogva* Kicsit mint tegnap, csak most nem önszántamból lettem vozes, de ha már *Odamegy a kúthoz, és belemártja fejét. Mikor kirántja haja is tiszta víz, és mivel szét van engedve, mikor megrázza magát, szanaszét fröcsköli a vizet* Áhh, Ez most jól esett. Amugy nem tudom mi állna jól a kezemben. Nagyon még nem kellett használnom, eddig a legveszéjesebb a pont kézre eső konyhakés volt, de azzal is inkább csak magamra jelentettem veszélyt |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 8:42 pm | |
| Pff, azok után hogy szétszaggatad a köpenyem és még ki is nevettél! * S már röppenek is a könnyű sárkánybőr csizmák, melyek leginkább abban veszélyeske, hogy szintén tele vannak vízzel. Azonban Curtist csak az egyik találja el, s utána a fiú is nyaktól felfelé csurom vize slesz. Arnuil jót kacag ezen. Ő maga is bőrig vna ázva, így most mezitláb, mivel zokniját azonnal levette miután levette a csizmákat, vizes lovasnadrágban és fehér ingben, meg egy mellényben áll a főhadi kellős közepén. Azonban mikor Curtis is megrázza a haját, rá is jut némi a vízből, főleg aszemébe, így kénytelen becsukni és pislogni nagyokat, átmenetlieg így nem nagyon látja, mit ügyköd a fiú. Mindazonáltal feltűnt a lánynak, milyen érdekes hajzuhataga van, sötét tintakék. Az övét is néha megnézik de mivel tünde nem meglepő ez a kékes-ezüstös szín tőle, s amugy is apjától örökölte.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 8:49 pm | |
| *Curtis most már eldobja a köpenyt, hisz úgy néz ki Arnu már nem veszi el, és most már úgy is csuromvíz, akárcsak maga a srác a lány jóvoltából. Ő is leveszi sáros cuppogó cipellőjét, a zokniát is, hiszen kellemetlen tocsogó zokniban járni, majd míg a lány még nagyokat pislant gyorsan odafut lábujjhegyen, és megfogja a lány kétcsuklóját, de nem erőszakosan* Na jól van, most már azt hiszem eléggé eláztattál köszönöm szépen, már tiszta vagyok majdnem. Szóval ilyen kis hamis vagy *Mondja szinte csak 20cm.re a lány arcától* Egészen kedvellek. Szeretem, ha valaki nem kiismerhető. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 8:55 pm | |
| *Ház nem bizony, meg isten tudja mikor járkált már utoljára alány mezitláb. Pedig otthon sokszor járt így, imádott a fák között a tisztásokon a fűben szaladgálni, főleg kisebb korában, mikor még szinte eltűnt a nagyobb fű között. Egyzseribe eszébe jut az otthona és elmosolyodik, s ebbena kába mosolyban kapja ela fiú kezeit. Szinte szó szerint felriad a merengésből.* Mi...? Ja igen, és nyugodj bele leszel még vizesebb is, ha végre a kezemben lesz az új pálcám!*mondja pimaszul. Na igen, szegény metser ablakát jól lemsota ma az üzletben mikor végre kezébe vette azt a pálcát, de nem hiába, az mégis csak neki lett készítve ezek szerint.* Óóó, és még sokáig nem is fogsz ismerni! *mosolyog gonoszul.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 9:01 pm | |
| Nem baj, van időm, egyszer csak megismerlek. De már ismerlek. Tudom hogy kiszámíthatatlan vagy, még is számíthatok rád, gondoskodó vagy, kedves, és még is harcban valamiféle harag tör elő belőled. Nem tudok sokat, de nem kevesebbet, mint amit tudnom kell. És azt hiszem annak, hogy ne legyek vizes egy titka van, méghozzá, hogy nem engedem el kicsi kacsóidat. Ugyhogy azt hiszem egy ideig még így álldogálunk. Miről szeretnél beszélgetni? Talán épp a fegyvereknél tartottunk... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 9:09 pm | |
| Ó, ebben igazad van, harcban nem tanácsos ujjat húzni velem. Ha nem lett volna az az aura vagy mi, akkor elterül az a dög. Csak az első nekiütközött valami kristálynak, ami foglamam sincs hogyan kerül oda,a másodikat meg felfogta az a vacak. De a feénbe is, mos tmár kezdek fázni, igenis tessék elengedni vagy te fogsz engem egy héten keresztül ápolgatni, ha taknyos és lázas leszek. És előre szólok, nagyon finnyás tudok lenni a teára vagy épp a meleg levesre! *hadarja el szinte egy szuszra mindenzt, de akkor is, megpróbálja kiszabadítani kacsóit, de hát igen, mégiscsak nő, és nem férfi.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 9:14 pm | |
| *mosolyog a taknyos és lázas dolgon, meg hogy neki kellene ápolgatnia, ezt épp most annyira nem bánja, tényleg nagyon szimpatikus neki a lány, főleg mist mikor mérgelődik* Na jól van, azt tényleg nem szeretném hogy megfázz. Szabad vagy *Ekkor el is engedi a lányt* De aztán semmi meggondolatlanság, mert ha én fázom meg, akkor te fogsz engem gyógyítgatni, ha bár az nem olyan nehéz, mint egy válogatós tündénél |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 9:19 pm | |
| Óóó, szóval gúnyolódunk.*kérdezi ördögien angyali mosolllyal, s lendületből fordul vissza, s kezdi el csikizni a fiú oldalát és hasát, ahol csak tudja.* Méghogy válogatós tünde. Kikérem magamnak! *mondja nevetve, miközben tovább csikizi a fiút.* Majd megtanulod, hogy ne bosszant fel egy tündét, pláne nem engem! *Most aztán hude ijesztő volt, de hát ez már csak így van. Bár valószínűsithető, hogy holnapra mindketten meg fognak fázni, Arnuil biztosan.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 9:29 pm | |
| *Csak áll, és mosolyog* Én most nagyon meg vagyok ám ijedve tőled. És elárulom neked, hogy amugy hihetetlen csikis vagyok, de köszönhetően, hogy eláztattál, szétáztattad a bőrömet, és most nem sok mindent érzek ebből, de semmi gond. Másrészt vizes pólóban vagyok...szal nem részletezem. Szal nem nyertél *átöleli a lányt, ugy, hogy karjait ne tudja használni* Viszont megit te maradtál alul, és igen is kis válogatós tünde, és igen is gúnyolódunk, még ha most nagyon meg is vagyunk ilyedve egy sikertelen csikitől *ijedt képet vág, ami megint eléggé gúnyosra sikerül* Szóval szeretnél megint szabad lenni? Na jó, nem is kérdem, egy válogatós tünde biztos nem az én karjaimban töltené el szabadidejét *El is engedi, és egy lépést hátrál* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 9:33 pm | |
| Áhh, szóval a víz miatt, jó, vizet szeretnél?*kérdi gonoszul.* Heh, még hogy válogatós tünde.* s máris forgatja újdonsült pálcáját, tiszafa, griff tollal a belsejében.* Karnas!*kiáltja, s ugyanolyan meseszép és erős vízsugár tör elő a pálcából, mint a Pálcaszaküzletben ma délután, most már teljesen eláztatva vele a fiút is, így tuti ő is megfázik, melett félig száraz haja ismét csurom víz, s kissé esetlenül néz ki így teljesen lelapult hajjal, s hozzá a tipikusan, jajmármegintfáraszt arccal, ahogy a lányra nézhet. Arnuil ellenben jót derül ezen a látszaton, s ismét kitör belőle a kacagás.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 9:40 pm | |
| Na kellett nekem szabadon engedni. Ez így nem jó játék. Most...most nézd meg mit csináltál. Mellesleg te sem lettél szárazabb, aztán majd egymást ápolgatjuk taknyosan.*Közben leveszi pólóját, és kicsavargatja legalább nagyjából, majd visszaveszi, kirázza megint haját, majd a szakadt farmerjéből is nagyjából kisimogatja a vizet, bár az nem sokat használ* Hát, ha nem haragszol, én most nem locsolgatlak le. Viszont talán Arkadion még túl száraz*néz gonoszan a macsekra, de aztán meggondolja magát* Áhh nem jó, még megharap. Na most mit csináljak veled? Tűzszünet?*Ajálja fel* Egy döntetlenben kiegyezem*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 26, 2008 9:45 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 9:44 pm | |
| Nem , nem értem, mit csináltam? *pislog ártatlanul zafírkék szemeivel a fiú fele, s karjait összefonja bár jobbjában még mindigg ott a tiszafa pálca, bár való igaz többet nem akarja eláztatni a fiút. Arkadion is csak durcásan morog, mikor Curt felveti az ötletet hoyg esetleg őt áztassa el.* Nem ajánlom pajtás, hacsak nem szeretnél tigriscsíkos hátat szabatni magadnak.*villantja meg a karmait, bár esze ágában sincs kicakkozni a fiút.* OKé, tűz szünet!*emeli fel a kezét a lány, majd odalépked a köpenyéért, mjad Curtishez sétál és ráteríti.* Tessék, így biztos nem fffázol meg.*mondja kicsit vacogva de mosolyogva kedvesem a fiúnak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 9:48 pm | |
| Azt hiszem neked nagyobb szükséged van, mert jobban fázol, és eleve a lányoknál vigyázni kell...mondjuk azt nem tudom miért, csak hallottam, szóval tessék *Visszaadja a köpenyt, pontosabban ráteríti a lányra* Mégis csak eddig én hordtam a köpenyed, és nagyon köszönöm, hogy nem kellett odakinn megfagynom, de már egész megszoktam a hideget, te viszont ha itt megfagysz, akkor ki lesz az a kis pimasz tünde, aki kibabrál velem?*kedves mosolyt küld a lánynak* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 9:52 pm | |
| Vvvárj...*oldalán lévő csatokat kicsatolja, így lehet bővíteni a köpenyt.Belebújik a jobb felébe, a balt pedig Curtisre teríti, ha akar, belefér a bal keze, Arnuilnak is csak a jobb fért bele a jobb ujjba, baljával pedig próbálja magát betakarni vele, s így kevésbé fázik. A másik teremben mondjuk úgy emlékszik, van kandalló, ha begyújtanak, talán kicsit kellemesebb lesz, de odáig el kell jutni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 9:58 pm | |
| Hát...akkor azt hiszem ezzel élek, köszi*Bebújik Arnuil mellé, bedugja bal karját, de a hely épp hogy csak elég, ezért másik kezével kénytelen átkarolni a lányt*B...bocsánat*mondja szégyenlősen* Ugye nem zavar? Esetleg kibújhatok. Viszont valahol fel kéne még mindig melegednünk, mert a köpeny is csak addig jó, míg teljesen át nem ázik |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |