Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 51 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 51 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| First topic message reminder :
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Május 08, 2008 8:52 pm | |
| *Rosetta megrázza a fejét, csak hogy magához térjen és rátekint félkómásan Danre.* - Hát... Nem tudom, én nem nagyon hallottam róla azelőtt, mielőtt idejöttem..Bár, én nem hallottam azelőtt túl sok mindenről amőgy sem. És milyen hülyeség lenne már őt kikérdezni, hogy milyen híres elemistának lenni? BAdarság, soha nem menne bele, mégis csak egy szakvezető. *Nagyot ásít, és nehezen talprakecmereg.* - Bocsáss meg, de én nagyon fáradt vagyok..Inkább elmegyek aludni, ielőtt itt aludnék el... További szép estét Danilo, szép álmokat, majd ha te is mész aludni. * Mondja egy aprócska bujkáló mosollyal, mai álmos arcán alig észrevehető... A teleporthoz tipeg s egyenesen a hálójába teleportál.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Május 08, 2008 8:54 pm | |
| *DAn felkel és a teleporton kersztül elmegy a szobájához kutyájával ahol lefekszik az ágyába és remélhetőleg másnap estig alszik* |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Május 10, 2008 8:41 am | |
| *Rosetta érkezik szépen a főhadiszállásra. Egyedül van, csupán oldaltáskája van nála, de az szépen teletömve. Van benne minden, penna, toll, ceruza, színesek, szén, mindenféle szép és jó -számára azok- és különféle lapok, pergamenek. Körbetekint a toronyban, szépen körbesétálja, hogy megnézze van e errefelé valaki is. Nincs sok kedve egyedül lenni, de mikor látja, hogy az egész üres egy sóhajtás kiséretében leül a szökőkút közvetlen közelébe. Ölében fekszik a táskája, ő nekidönti a fejét a szökőkút szelenek és lehunyja a szemeit. Cseppet mintha álmos lenne, bár már egy ideje sétálgatott kint és most jött el az ideje, hogy társaságra vágyna.. Csak az a társaság épp nem akaródzik itt lenni. Azért pár percet csak kibír, addig is szépen üldögél és hezitál... Keze szorongatja a táskát és szája néha néha ásításra nyólik.* ~ igazán jöhetne valaki...El szeretnék menni kirándulni... DE hogyan menjek, ha nincs kivel? Ó,hogy mindig ez az átkozott problémám!~ * Kissé dühíti, hogy olyan gyáva, hogy egyedül nem merne sehova se menni, mert ha merne, akkor már rég nem lenne itt.* | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Május 10, 2008 8:51 am | |
| *Anaze lép be az ajtón keresztül. Lassan ynit be, és egyből körbeis néz. A mai napra ruhábana választása egy farmer, fekete hosszúujjú poló volt, így természetesen ez van rajta. Oldalán szokásos, már eléggé ütött-kopott oldaltáskája lóg le, mely tartalma ittléte alatt mit sem változott, a kis könyvet nem számítva, amelyet mgéa húsvéti bálon kapott a tyúktól, vagy mitől, már nem is emlékszik igazán. Ezúttal hátán egy fekete nagyobb dobozszerű tok van, melnyek nyílását kté odallról 1-1 fémcsík díszít. A fiú ahogy körbenéz, elösszőr figyelmetlenségének köszönhetően nem lát meg semmit, ám mikor már msáodszorra jár szeme, feje a szökőkút felé, észreveszi az ott ücsörgő kobold leányzót, Rosettát. Megigazítja a vállán a táskája szíját, és megindul a lány felé. A hátán elhelyezkedő tok szíja nem ltászik a fekete pulóver, ám ha szemből is nézneka fiúra, a tok, mérete miatt akkor is látsik. Mikor odaér Rosettához, hangsan ksözön neki.* -Szia. Miújság veled? *Tér egyből a megszokott kérdésre, a miújságra, majd figyelmesen végighallgatja. Ezútla Anaze krédés nélkül dobja le magát a szökőkút szélére, a tokot leveti magáról és lába elé teszi, majd kedvesen Rosettára mosolyog.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Május 10, 2008 8:59 am | |
| *Mikor megszólítja Anaze csak akkor nyitja fel a szemét, bár a lépteket hallotta, hisz nem járt olyan halkan a fiú. Rátekint és azonal megakad a szeme azon a bizonyos tokon. Miközben leül a fiú le sem veszi róla a szemát, majd aprót köhintve szólal meg, mint aki még csak most ébrett fel álmából.* - Szia. Semmi érdekest nem tudok mesélni, unalmasaz élet. *Mondja a kobold lány, miközben rásandít a tokra, de egy percig még kibírja, hogy ne afelől kérdezzen... egy percig, semmivel se több ideig.*- Veled miújság? *Böki ki a kérdést, majd azonnal rátér a kiváncsisága miatt a fekete színű tárgyra.* - Hát abban meg mi van? csak nem a hangszered? * Jó hogy nem veti rá magát, olyan izgatottan ugrik a sima ülésből azonnal térda, odahajolva és ,méregetve a fekete tokot, mai biztos, hogy hangszert rejt.* - Hadd nézzem meg! * Az utolsó szócskát szépen elnyújtja és kérlelő pillantásokat vet a szőke fiúra. Zöld szeme vidáman és kíváncsian csillog, és viccesen megrebegteti a szempilláit, mintha csak egy szőke-nőt utánozna. Persze majdnem elneveti így az elnyomott vigyor látszik az ajkain és arca izmain. Még nem nagyon látott túl sok hangszert, csupán az otthoni fúvósokat, Lindar hangszerét... Meg talán pár gitárt és egyszerű hegedűt. * | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Május 10, 2008 9:07 am | |
| *Az elemista fiú végighlallgatjka a lány válaszát, majd mikor visszakérdez, könynen elintézi a váalszt.* -Hát, nagyjábol az mint velewd. *Mosolyodik el.* -Unalom kombiálva unalommal. Semmi érdekes nem történt velem már egy jű ideje. *Válaszol, majd Rosettára tekint. Anazenak egyből fel is tűnik, hogy a lány érdeklődve nézia tokot, nehéz lenen nem észrevenni. Ekkor a kobold leányzó rá is kérdez a tárgyra.* -Öhm, de, a hangszerem. *Mondja a nem ksi tokra, jól láthatóan nagyobb voplt mitn Anaze háta, vagyis még most is nagyobb, nem ment össze.* -HÁt, ha akarod megnézheted. *Vonjameg a vállát, és kicsit nehézkesen,d ee emgemeli a efekete tartó tokot, és kiynitja. Abból egy hangszert vesz elő, méghozzá egy olyayt, amely leginkább egy hegedűre hasonlít, ám sokkal nagyobb. A tokban egy vonó is elhelyezkedik. Anaze megfogja rendesen a csellót, és a lánynak mutatja.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Május 10, 2008 9:14 am | |
| *Mikor meglátja a hangszert a szemei olyan nagyot csillannak, mintha csak az esthajnal csillagot helyezték volna be a helyükre.* - Vááóóó... * Egyszerű de őszinte csodálat, miközben végignézi a gordonkát, ami majdnem, vagy talán pont akkora mint ő maga.* - Mióta tanulsz játszani ezen? Egyáltalánmi ez? Óriási hegedű? Hallotam már a nagybőgőről, de ahhoz meg túl kicsi, mi ez? *Kérdezget szépen,feltételezéseket és megállapításokat beszúrva. Mivel a falujában nincs ilyen hangszer nem is nagyon ismeri Azt látja hogy vonós, hisz a fiú kezében ott van a valószínűleg lószőrvonós pálca.* - Játszanál nekem? *Tekintete továbbra is könyörgő, pont olyan, mint a négy éves gyermeteg kislányoknak, amikor valakitől kérni akarnak egy kis cukorkát, vagy megakarnak vetetni egy babaházat. Ám a kobold lány sokkal egyszerűbbet és költségmentesebbet kér, csak annyit, hogy mutassa meg Anaze, hogy mit is tud ezzel a fene nagy hangszerrel.* ~ Még soha nem láttam ilyesmit.. Azaz ilyesmit igen, de pont ilyet nem... Furcsa, hogy csak nem rég óta tudtam meg, hogy tud ilyenen is játszani, pedig nagyon rég óta ismertem meg.. ~ *Gondolkozik el csepet, de az arcán ez n em látszik, úgyanúgy kérleli tekintetével a fiút, s bíztatja, hogy játszon.* | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Május 10, 2008 9:46 am | |
| *Anaze elösször végighallgatja az első kérdéssort, átfuttatja a kérdéseket agyán ismét, majd váalszra nyitja a száját.* -Hogy mióta játstok rajta? Még ottohn ekzdtem el tanulni... Jó régen. *Mosolyodik el az első válasza után, majd válaszol a második krédésre is.* -Ez kérlekszépen cselló... avagy gordonka. *Válaszol, és a óriás hegerdő kérdésre jobban msooylra húzza száját. A játszana-e neki kérdésre már inkább nem -mel válaszolna, de ha már egyszer oylans zépen kérik... Kezébe kapja a vonót is a tokból, majd felvesziaz az ülőformt, aghogyjátszani szokott. A vonót végighúzza a hgangszer húrain, így zenét kicsalva belúőle. A játéka során sok hibát nem vét, csupán ey két kisebb hibája hallható a figyelmes fülek számára. Amikor befejezi a zenezám lejátszását kérdőn néz Rosettára.* -Nah? Mit gondolsz? *Kérdezim ki Rosetta véleményét a lejátszott műről.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Május 10, 2008 9:55 am | |
| *Rosetta a válaszokra már nem is figyel annyira, csak arra vár, hogy a fiú végre játszani kezdjen neki. Egy kicsit visszavonul, hisz mikor már a fiú kezében a vonó biztosna elkezd majd neki játszani, nem kell tovább könyörögnie. A zenét halva szinte bizsergés fut át rajta, mintha csak ez lenne az éltető eleme... És úgy hiányzott már neki. Néha megrezzen, ha épp hall egy "férrevonást", bár csak egyet-kettőt hall meg a füle, többet nem. Olyan halkan és puhán veszi közben a levegőket, hogy szinte úgy látszik, mintha nem is venne levegőt. Mikor vége és Anaze leereszti kezét a vonóval aprókat pislog, egyenesen a fiúra nézve.* - Szépen játszol.. *Nyögi ki egyszerűen, nem tud mit mondani, azonnal rávágná legszívesebben, hogy játszon még neki valamit.* - Nagyon szépen... Köszönöm. *Mondja még "iledelmes hangnemben", amennyire ő tud így beszélni. * - Ez mi volt amit játszottál? Nem vagyok nagyon otthon a külföldi zenékben.. És nekem minden külföldi, ami nem kobold szóval... *Próbálja magyarázni, de a lényeg a kérdés, hogy mi s volt ez amit elgordonkázott Anaze.* | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Május 10, 2008 10:08 am | |
| *Anaze megakpta a legnehezebb kérdést, amire számított, hogy kaphat, mgéhzzáa szám címéről.* -Hát... Uhh.... Az igazat megvallva nem emlékszema címére. Csak emgmaradt bennem a dallama. De más róla nem. Aztán az is lehet, hogy nem ez volt egészena mű, mert valamit átköltött rajta az emlékezetem, de ha szép volt, akkor szép volt. *Vállat von, majd elpakolja a hangszert. A tokot még állítva tartja maga előtt és nézelődik körbe.* -Sok számot nem is ismrek, csak nagyon keveset. *Gondolkodik hangosan.* -Deazért elég az egyelőre nekem, amiket ismerek. *Mosolyodik el, majd Rosettára néz.* -Amúgy te még tartozol azzal, hogy mutass pár rajzot! *Nevet fel, hiszen már jó ideje annak, hogy ezt beszélték. Akkor jelentette ki első alkalommal, hogy hangszere van, ám hogy milyen hangszer, azt akkor még nem árulta el, mégpedig azért, mert nem kérdezték, és ha egyszer nem kérdezték, akkor minek meséljen róla? * | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Május 10, 2008 10:13 am | |
| *Rosetta majdnem felnevet, mikor a fiú mondja, hogy nem is tudja, hogy mi a címe annak, amit eljátszott.* - Nagyon ügyes voltál,hiszen nem is használtál kottát... Úgy még nem láttam nagyon hegedűsöket se, hogy nem használnak kottát.. Mondjuk, biztos sokat játszottad azelőtt,vagy te alapból úgy tanulod, hogy meg kell jegyezni.. Én csak feltételezgetek, szóval ne nézz hülyének! *Mosolyog szélesen a lány és szépen nézi, ahogy a hangszer visszakerül a tokjába. Mikor megemlíti a fiú a rajzokat cseppet elpislog.* - Hát.. az úgy volt... *Kezdene bele a magyarázkodásba, miközben kicsit se feltünően magához szorítja a táskáját.* -Izé... Nincsenek nálam a rajzaim épp! * Füllenti szépen, a hangja nem ad tanulságot arról, hogy hazudna, de cseppet azért feltünő lehet, hogy a kezével továbbra is fogja az oldaltáskáját... Úgy szorítja, hogyha nem is lenne benne a rajztábla, akkor már rég összegyűrte volna minden rajzát...* | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Május 10, 2008 10:25 am | |
| *Anaze fokozottan csak mosolyog Rosettára.* -Hát, jól gondotlad az előbb. Alapból úhgy tanulom, hogy megjegyezzem. Én már sokat láttam úgy játszani, hogy kottá nem használtak, dee csak régebben.* Ekkor Roseta kijelenti, hogy nincsenek nála a rajzai, ám Anazenak feltűnő, hogy nem tudott elsőre válaszolni, és hogy már-már szorítja a táskáját.* -Hm, biztos? *Neveti el magát.* -Kíváncsi lennék, hogy a áskád tartalma vajon mi lehet, ha ennyire szorítod, most hogy megemlítettema rajzokat . *A nevetése csak kedves baráti nevetés, de ezt is csak mosolyba fordítja.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Május 10, 2008 10:30 am | |
| | |
| | | Donna Swarow...- archiv Diák
Hozzászólások száma : 191 Kaszt : Üzenőláda : Agusta multija
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Május 11, 2008 12:02 pm | |
| *Donna kapaszkodik fel a toronyba. kissé kimelegszik mire ide ér, pláne hogy egy könyvet is cipel magával. Persze nem a tanulásról híres, de most kifejezetten érdekli ez az olvasmány. Így a könyvvel együtt, kis ruhában felbaktat a sivatagosított toronyba, és leül a pálma alá, kinyitja a könyvet, és lapozgatni kezd, Közben néha megtörli a homlokát, még mindig melege van * | |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Május 11, 2008 12:04 pm | |
| *Amalia és diamonja érkezik a toronyba. * -Szia! *Köszön a lánynak.* -Amalia Tacita vagyok ő pedig a diamonom. *Azzal nyújtja kezét a lánynak. Amalia egy kicsit elfáradt mire kiér a toronyba* ~Megérte.~ *Gondoltamagában.* | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Május 11, 2008 12:07 pm | |
| *Bella érkezik meg a toronyba. Kissé feszült az egyre közeledő vizsgák miatt, de már annyit tanult, hogy lassan szétmegy a feje a sok információtól. Most letette könyveit és felbaktatott ide, hogy kicsit pihenhessen. Ahogy belép Leonidas társaságában, megpillant két lányt, akikett ha jól emlékszik még nem ismer. Lassan sétál oda hozzájuk* - Sziasztok, nem zavarok? *kérdezi meg, hisz az egyik lány épp könyvet olvas* - A nevem Arabella, ha esetleg még nem találkoztunk volna *mondja egy mosoly keretében, majd vár a két lány válaszára*
A hozzászólást Arabella Jagusia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 11, 2008 12:08 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Május 11, 2008 12:07 pm | |
| *Anasztasia jelenik meg a toronyban nagy levegőket véve. Kicsit kifárasztotta most is a lépcsőzés. Ahogy felér elindul a társalgóba, hátha van ott valaki, vagy valakik akivel majd beszélgethet. Lassan nyitja az ajtót és örömel látja, hogy nem üres. Azonnal be is lép egy halvány mosollyal arcán, majd köszön.* -Sziasztok.*És rögtön helyet is foglal, majd a bentlévőket figyeli.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Május 11, 2008 12:09 pm | |
| * Komótos léptekkel mássza meg, a "hatalmas" akadályt, melyet a nem csekély mértékű lépcső okoz neki. Természetesen az eramir toronyba viszi útja, így nem csodával határos módon lépcsők vezetnek fel oda. Amikor megérkezik, kicsit váratlanul éri, hogy hirtelen ennyien vannak, az egyébként ürsen tátongó toronyba. Legalábbis, régebben amikor itt járt, alig volt itt egy-két ember, plusz a pók a sarokban.* Szép délutánt mindenkinek! * Köszön egy barátságosnak ígérkező, halovány kis mosollyal.* |
| | | Toomas Vladislav Diák
Főkarakter : ToomasVladislav@windowslive.com Hozzászólások száma : 1375 Kaszt : Üzenőláda : Az univerzumban, az egyetlen állandó a változás.
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Május 11, 2008 12:10 pm | |
| *Toomas lép az Eramiresek tornyába. A szokásos köpenyét viseli, a hátáról pedig most is ott lóg a kardja amit nagyon ritkán hagy a szobájában. Csöndes léptekkel érkezik a sivatagi homokkal töltött előszobába, és amikor megpillantja a szaktársait egy kicsit elmosolyodik, majd köszön.* -Üdvözletem minden jelenlévőnek. *Köszön illedelmes hangon, majd mivel nem nagyon ismeri a többieket csöndesen heyletfoglal a szökőkút mellett a homokon, és elkezdi nézegetni a megbűvölt szobát.*~Talán egyszer majd én is képes leszek ekkora varázslatra.~*kalandoznak el a gondolatai egy kicsit. Néha a többiekre pillant, hátha valaki esetleg vele szeretne beszélgetni.*
A hozzászólást Toomas Vladislav összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 11, 2008 12:18 pm-kor. | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Május 11, 2008 12:16 pm | |
| *Anaze érdeklődve kukkant be az eramir főhadiszállásra, a toronyba. Amint belépett az ajtón, hű szokása szerint alaposan körbenéz, hogy felmérje ki kis vannak bent. Kicsit emglepődik, mikor meglát jópár emberkét bent. Nem is tétovázik, megindul feléjük. * -Sziasztok. *Köszön nekik mosolyogva. Mai nap is egy farmernadrág és egy fekete hosszúujjú poló van rajta. Ezúttal hátán sincs semmi és a zsebében sem mocorog kis állata, mindket "felszerelését" ezúttal szobájában haygta.* | |
| | | Játékmester
Hozzászólások száma : 1128 Kaszt : Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Május 11, 2008 12:21 pm | |
| * A gyerekek feje felett megjelenik egy aprócska ezüstös fénypamacs. Bár a pamacs csak az előbb száguldott be a toronyba még sem biztos, hogy a diákok látták az ezüst csíkot, amit húzott maga után, olyan gyors volt. Ha mind felé fordulnak, meglátják, hogy nem egyszerű fény, hanem mindig változó, ismétlődő formájú jelzés. Egyszer tüzek lángját formázza, másszor egy óriási vízcseppet, harmadszor szétoszló levegőt, negyedszer a föld elemét. Háromszor körberepüli a diákokat, majd megállapodik Donna arca előtt. Épp tűzre vált, mikör ismét indulni kezd, egyenesen ki a toronyból, az elemek temploma felé, de a víznél meg is áll, hisz nincs ott csónak. Lehetséges, hogy csak odáig vezeti őket? Amíg a toronyban volt mindegyik diáknak érezni kellett valamiféle bizsergést, s tettvágyat, hogy kövessék az ökölnyi, vagy talán nagyobb ezüstgömböt, amely váltokazva mutatta, megállás nélkül az elemeket. *
//Donna Swarowslawszky, Amalia Tacita, Arabella Jagusia, Anastasia Romanov, Rideghváry Krisztián, Toomas Vladislav, Anaze White, Játékmester - Köszönöm Arabella//
| |
| | | Donna Swarow...- archiv Diák
Hozzászólások száma : 191 Kaszt : Üzenőláda : Agusta multija
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Május 11, 2008 12:26 pm | |
| *Donna felnéz a nyitódó ajtóra. Töben is jönnek, mind szép sorban, mintha meg lett volna bezsélve* -Sziasztok* köszön kissé bosszúsan, hiszen épp tanult volna, de ezek szerint kénytelen lezs jópofizni.* - Donna Swarowslawszky* mutatkozik be, de nem áll fel a földről, csak leteszi maga mellé a könyvet. Aztán felnéz, mert úgy érzi muszály.* -Mi ragyavarte.... * nem érti a kis pamacsot, kicsit meg is rémül tőle. Csak azt vezsi észre hogy pamacs, eg hogy valamit tennie kell. Mikor megáll az arca előtt ez a valami, majdnem felsikít, de akkorra az esüt cucc már nincs is ott* -Asszem... én megyek* nem igazán érti miért, de ránéz a többiekre, és lassan elindul le a lépcsőn, m,agába sorol mindenféle érvet és ellenérvet, hogy miért menjen vagy ne, de nem igazán tud parancsolni a belső késztetésnek* | |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Május 11, 2008 12:30 pm | |
| *Amalia Villyi mancsának tapintását érzi lábán. Lenéz a kis állatra mire az felfelé mutat. Amikor a lány felnéz észre veszi a kis pamacsot.* ~Mi lehet az??~~Nem tudom.~*Válaszolja a diamon. Amalia és Villyi köszönés nélkül elindulnak. Nem tudják hova és miét. Valami viszi őket. | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Május 11, 2008 12:32 pm | |
| *Mikor épp leült volna az egyik székre, egy ezüstös gömböt pillant meg, ami körülöttük lebeg. A pamacs érdekesen változtatja alakját, ezzel magával ragadva Bellát. Némán nézi a gömböt, majd valami belső hang súgja azt súgja neki, hogy kövesse a gömböt, de megvárja, míg a többiek is csinálnak valamit. Ha elindulnak ő is velük tart. Ráfér végre egy kis kikapcsolódás. Donna és Amalia után ő is elindul a lépcsőn, hogy aztán a víznél megálljon és várja mi következik ezután.*
//Anaze kimaradt a felsorolásból, Toomas után érkezett// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Május 11, 2008 12:43 pm | |
| * Elmélyedve gondolataiba, (vagy inkább csak elbambult, és üresen néz magaelé) nekitámaszkodik valaminek, amiről nem tudja eldönteni mi az. De nem túl sok ideje marad rá, hiszen az a valami, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is megy. Egyensúlyát próbálja visszanyerni, így a kezeivel való hadonászás közben csak egy pillanat erejéig látja, azt az ezüstös dolgot. Értetlen tekintettel néz utána, de lábai hirtelen menésre ösztönzik, a többiek után. Fogalma sincs miért, de azért megy.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |