Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 34 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| First topic message reminder :
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Hana Jessica Dentry Diák
Hozzászólások száma : 448 Kaszt : Üzenőláda : Elsődleges mágiák: Illúziómágia, Látványmágia, Élőlényidézés, Természetmágia, Hangmágia, Dalmágia
Tiltott mágiák: Őselemi mágia, Sötét Hatalmak Elűzése, Hatalom mágia, Nekromágia, Asztrál-mentál mágia, Sötét Varázslatok Használata, Misztikummágia, Jósgámia
Faj: Ember
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Jún. 24, 2008 11:31 am | |
| *Figyeli a két leányzó beszélgetését. Igazából nem szeretne beleszólni, meghát már menni is készül, így hát mégegyszer megmossa az arcát és feláll a szökőkút széléről. Ekkor Anastasia hozzá is intéz egy kérdést.* - Jól vagyok, köszi. Most megyek is. Sziasztok.*Azzal már el is indul gyors léptekkel és pár pillanat múlva el is tűnik a csigalépcső fokain.* ~Azt hiszem most megyek és sétálok egy kicsit, majd visszamegyek és olvasok, vagy tanulok.~ *Kilép a torony kapuján és máris indul visszefele, persze nem rögtön a kastélyba megy, hanem megsétál egy kicsit, csakhát minél közelebb van, annál jobb.* | |
| | | Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Jún. 24, 2008 11:39 am | |
| *Domajan ballag fel a lépcsőn a toronyba. Amint felér megpillantja Rosettát még 1 ismeretlen Eramírossal. Odamegy Rosettához majd köszön neki és barátjának:* -Szia Rosetta! Hogy smint? *Kérdi barátjától, majd odafordul a másik lányhoz és bemutatkozik:* -Szia! Domajan Radoslav vagyok Eramíros elsős! *Kezet nyújt a lánynak felé nagy mosoly közepette.* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Jún. 24, 2008 11:49 am | |
| *A kobold lány hallgatja Anastasia szavait és egyben krédéseit, igyekszik értelmesen válaszolni, de nincs nagyon mit mondania* - Én is örülök ennek az időnek egy picit, már a növények is szomjazni kezdtek a természetben. Amúgy köszönöm, jól vagyok...*Mondja mosolyogva, de mikor Hana máris távozni készül egy kicsit elkomorodik.* - Hát, rendben, szia, majd valamikor biztos összefutunk még. * - Ó, szia Domajan. Köszi jól vagyok. *Mosolyogja a lány, miközben a szökőkút patkáján. Egy kicsit már kényelmetlen volt így üldögélni, muszáj volt megmoccannia. * - Nincs kedvetek mondjuk.. Elmenni egy kicsit mondjuk.. Nézelődni a szobor teremben? *Kérdezi reménykedve a kobold lány, eleget ült már...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Jún. 24, 2008 11:56 am | |
| -Szia.*Köszön el a lánytól, aki nem maradt túl sokat a társaságukban, de ahogy a lány elmegy egy újabb szaktárs jelenik meg.* -Szia, Anastasia.*Megfogja a felé nyújtott kezet, majd gyengéden meg is rázza azt, végül Rosira figyel aki egy igen érdekes ötlettel áll elő.* -Tőlem mehetünk. Úgy sem járok arra olyan sokat.*Mosolyog még mindig a többiekre, közben fel is áll és ha indulásra készen állnak el is indul.* |
| | | Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Jún. 24, 2008 12:00 pm | |
| *Gurskovity is jó ötletnek tartja a mozgolódást ezért hát ő is megszólal:* -Akkor úgy látom/hallom, hogy mindenki benne van. Én még nem is jártam abban a teremben. Úgyhogy gyerünk. *Visszamosolyog a lányokra, majd elindul a lépcsőn lefelé.* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Jún. 24, 2008 12:05 pm | |
| *Ahogy hallja, hogy mindenki benne van az ötletben szépen le is ugrik a patkáról, felveszi a vállára a táskáját, majd lassan el is indul a Szoborterem felé. Közben természetesen beszélgetésbe kezd, az életben nem hagyná abba, hogy járjon a szája.* - A Szobortermet még csak nem rég vettük észre, van ott egy csomó és van amelyik feléled.. mármint, hát igen, feléled, de persze csak annyira, hogy beszél, járkál, de nem hagyhatja el a termet.. Véletlen szerű, hogy felélednek e, lehet, hogy odamegyünk, és csak mozdulatlanul nézegethetjük meg őket. Amikor ott voltunk páran, akkor feléledt egy isten, valami Zephüros.. Azthiszem.. *Mondja a kobold lány, közben haladnak a lépcsőn le, a földalatti folyosón és ki is lyukadnak a Szoborteremben.* | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Jún. 24, 2008 8:30 pm | |
| *Ayla üldögél a töronyban egy fotelben és közben gondolkodik mint mindig amikor éppen nincs seki sem a közelében, aki elvonhatná a figyelmét.* ~Milyen jó volt a tegnapi szakkör, még szeretnék hasonló izgalmas dolgokban résztvenni.~ *Megigazítja ruháját ami egy kicsit meggyűrődött mivel a nagy gondolkodásban össze vissza fészkelődött majd ismét belemerül gondolataiba.* | |
| | | Irina Yoana Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 443 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Jún. 24, 2008 8:35 pm | |
| *Irina útközben megváltoztatta az útirányát, mivel nem vágyik most nagy társaságra, max egy-két emberre. Ahogy belép a toronyba meglát egy lányt* -Szia!- *köszön kedvesen a lánynak* -Nem hiszem, hogy találkoztunk már. Irina Yoana vagyok, eramiros diákképviselő- *mosolyog a lány* -Téged hogy hívnak?- *kérdezi meg majd leül* -Remélem nem baj, hogy leültem.- *mondja, majd tekintetét a lányra szegezi* | |
| | | Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Jún. 24, 2008 8:44 pm | |
| -ÁÁÁ *kiált fel hirtelen Ayla mert kicsit megijedt, hogy hirtelen ráköszönnek és nem gondolta volna, hogy ilyen későn még ébren találnak rá vagy ő másra.* -jaj ne haragudj kicsit elgondolkoztam. Nem nem baj nyugodtan. Ayla Madyzyn vagyok és nem hiszem , hogy találkoztunk volna, de akkor itt az alkalom, hogy összeismerkedjünk! Diákképviselő?? Mit takar? Mindig is kíváncsi voltam rá de nem kérdeztem még meg. *rámosolyog a lányra és érdeklődő tekintettel várja válaszát miközben félresimíja vörös tincseit arcából, hogy jobban látszódjon kék szeme amire nagyonis büszke* | |
| | | Irina Yoana Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Jún. 24, 2008 8:52 pm | |
| *Amikor a lány felsikít, Irina is megilyed egy kicst* -Semmi baj. Én bocsi, hogy megijesztettelek- *mondja mostmár megnyugodva* -Először azt hittem, hogy ién vagyok ilyen ijesztő- *mondja nevetve a lány* -Igazad van, sose árt az ismerkedés- *mondja a lány továbbra is mosolyogva* -Én magam is kíváncsi természet vagyok, szóval nem probléma.- *mondja, majd válaszol a feltett kérdésekre* -Igen, az vagyok. Ez olyan, mint egy prefektus, csak nincs akkora hatáskora, szóval kisprefektus vagyok. Lényegében ennyi a lényege- *mondja a lány, majd elneveti magát, hogy ilyen szójátékot űzött* -Ha szabad kérdezni, te honnan jöttél?- *kérdezi meg kedvesen a lányt* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Jún. 24, 2008 9:00 pm | |
| -Nyugodtan kérdezz végülis ez az ismerkedés alapja. *közben folyamatosan mosolyog a lányra* -Spanyolországból egy Palencia nevű kisvárosból. Kedves kis hely szerettem ott lakni vagyis részben jó volt részben nem. Dehát így szokott ez lenni nemde? Te honnan jöttél?? Látom te is részben tünde vagy. Kitől örököltél többet?? Mondjuk ez kicsit érdekesen hangzik... *Ayla elpirul egy kicsit nem szokott hülyeségeket kérdezni, de ez valahogy kicsúszott a száján. Végülis kíváncsi a hozzá hasonló emberekre? Hát mondhatjuk így is.*
//Tessék így megfelel?? Nem tudtam , hogy nem lehet!!//
A hozzászólást Ayla Madyzyn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 24, 2008 9:12 pm-kor. | |
| | | Irina Yoana Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Jún. 24, 2008 9:08 pm | |
| -Spanyolország. Csodás hely. Egyszer oda is elmegyek- *mondja mosolyogva a lány* -Én bolgár vagyok. Razgradban születtem- *mondja a lány* -Gondolom onnan szúrtad ki a tündevért, mert te is az vagy, ha jól sejtem. Méghozzá fél tünde, igazam van?- *kérdezi nevetve a lány* -Anyu fél-tünde, a nagypapám teljes vérű tünde volt- *mondja a lány, majd egy kicsit elkalandozik a tekintete és a gondolata is* ~Ajj, úgy hiányzol nagypapa. Olyan jó lenne, ha még ma is velem lennél. Nagyon hiányzol~ *gondolja magában a lány, majd ismét Ayla felé fordul* -És neked, ha szabad kérdeznem, melyik szülőd tünde?- *kérezi meg egy kedves, ám halvány mosollyal az arcán* -Amúgy vannak testvéreid?- *kérezi meg kedvesen, és reméli, hogy nem tartja tolakodónak a lány*
//Ayla, lécci ne használj hangulat jeleket a fórumon. Ha megkérhetnélek javíts a hsz-eden. És mindezt mosolyogva "mondtam"// | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Jún. 24, 2008 9:22 pm | |
| -Majd egyszer elviszlek Spanyolba és megmutogatok mindent, persze csak ha lesz kedved velemjönni.*Nagyon örült, hogy valaki kíváűncsi is szülőföldjére* -Egyszer majd te is megmutatod szülőhelyedet. Igen valahogyan szerintem annak könnyebb észrevenni a hasonlóságokat aki hasonló ebben a dologban. Nah megmondtam a tutit, de lényegében érted. Igen fél tünde vagyok jól látod.* Örül, hogy valkakivel meg tudja értetni magát bár eddigi barátai és értették, de mégsem ugyanaz* -Nekem apukám volt tünde és azért volt mert eltűnt még kiskoromban azóta nem láttam. *mosoly leolvad arcáról és egy kicsirót elszomorodik- -Testvéreim nincsenek, mondjuk nem is szerettem volna sosem. Már megszoktam, hogy egyedül vagyok. *ismét mosolyog a lányra* -Jaj te jó ég milyen késő van!! Ha nem haragszol elmegyek lefeküdni. Biztos azért mondok már sok hülyeséget meg kicsit érthetetlen is vagyok. Remélem nem haragszol! Jó éjt és remélem még látjuk egymást. *Azzal elsétált aludni* | |
| | | Irina Yoana Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Jún. 24, 2008 9:30 pm | |
| -Azt megköszönném. Sok helyen jártam már, de ott még nem- *mondja mosolyogva a lány* -Persze. Anyu biztos örülni fog egy kis társaságnak a bátyáimról nem is beszélve- *mondja nevetve a lány.* -Valahogy én is mindig kiszúrom, hogy kiben van tünde vér, és kiben nincs- *mosolyog a lány* -Szegény. Az én apukám meghalt, 8 évesen tudtam meg.- *mondja a lány* -Velem nem tudom mi lenne, ha a bátyáim nem lennének. Egyszerűen imádom őket. főleg Tomát. Vele több időt töltöttem- *mondja mosolyogva. Amikor Ayla távozóra fogja, ő is rápillant az órájára* -Igazad van, meglehetősen késő van. Azt hiszem, én is távozok- *mondja a lány egy hatalmas mosoly kíséretében* -Jó éjt, és én is remélem. Aludj jól. Szia- *köszön el, majd kimondja hálója nevét. Ahogy megérkezik, elvégzi szokásos tehendőit, majd nyugovóra tér.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Jún. 27, 2008 11:23 am | |
| *Nikorina érkezik a teleporton át a toronyba, szürke macskájával, Gradannal egyetemben. Könnyed kis ruhát visel, bár ez is sötétkék színű, de alatta ott lapul a fürdődressze. Nem véletlenül öltözött így, hiszen sejti, hogy ha a sellők adnak nekik majd feladatot, akkor valószínűleg úszniuk is kell majd. Hosszú, fekete haját hátrafonta, és csak a pálcája van nála. Kicsikét izgul, bár igyekszik nyugodtnak látszani. Odasétál az egyik ablakhoz, és amíg vár Rosettára, a környéket nézi elmerengve.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Jún. 27, 2008 11:49 am | |
| *Egy kobold lány caplat fel a toronyba, egyszerű rövidnadrágot és ujjatlan pólót visel. Nincs más nálla, csak az övén levő szütyők, rajztekercse és a pálcája. Az ő ruhűja alatt is egy fürdőruha bújuk meg, hisz a víz szigetére készülnek, ismét. Bár most a kobold lány nem olyan izgatottan, sőt elkenődve veszi be a lépcsőfokokat, s mikor felér a torony tetejére és meglátja Nikorinát azonnal odasiet hozzá.* - Szia Nikorina! annyira.. Köszönöm, hogy velem jöszs .*Kezdi azonnal a hálálkodással, pedig még nem is tettek semmit a cél érdekében. A kobold lány haja gondosan össze van fogva, hisz a vízben nem épp előnyös az ő hosszúhaja, meg persze mindig fel van kötve.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Jún. 27, 2008 11:54 am | |
| *Nikorina megfordul, amikor meghallja az ismerős hangot maga mögött.* -Szervusz Rose! Ugyanmár, semmiség, hisz részben az én hibám miatt veszett el a táskád... *Mondja, bár a mosolya kicsit halovány, de ez van. Nagyon bántotta az, hogy tegnap elveszett a táska, részben az ő hibája miatt. És ezért is tart most Rose-zal, hogy jóvá tehesse a hibáját. Mert ugye a csorbát ki kell köszörülni, nem lehet úgy hagyni, ahogy van.* Sejted, hogy mit várnak tőlünk a sellők? *Kérdezi, csak hogy beszéljenek valamiről, mert érzi, hogy várnak még valakit.* | |
| | | Donna Swarow...- archiv Diák
Hozzászólások száma : 191 Kaszt : Üzenőláda : Agusta multija
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Jún. 27, 2008 11:56 am | |
| *épp csak egy mondatot kap el* -Sziasztok. Ki mit vesztett el? * kérdi vigyorogva. ma ilyen napja van, s közben kényelmesen lehuppan a pálmafa alá. Néz körbe, s unalmában szokása szerint a tőrével játszik* | |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Jún. 27, 2008 12:03 pm | |
| -Sziasztok. Sokan vagyunk. Mi van itt?? Valamilyen találkozó? *Kacagja elmagát a lány.* -Szia Donna. Rég láttala. *Mondja. Rég találkozott a lányal.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Jún. 27, 2008 12:03 pm | |
| *A kobold lány Nikorina szavaira sietve megrázza a fejét. Közben egyáltalán nem veszi észr,e ,hogy többen is felértek a toronyba és mindent hallanak.* - Egyáltalán enm a te hibád.. Ha.. Nem veszed le rólam a táskát, akkor.. Megfulladtam volna.jól döntöttél, Nikorina, megmentetted az életem! *Rosetta szemében ott a hála, bár a félsz is, hohy nem kapják visza majd a személyes tárgyait, amik úgy hozzá vannak kötődve. Közben Candyék is beérnek beszélgetve, s ők is MINDENt hallanak, amit Rosetta elmondott. A kobold lánka most már körbetekint, mind a négy társán végignéz, majd egy sóhajjal megszólal.* - Tegnap a Víz szigetén történt mindez. Egy sellő elvitte a táskámat és egy kikötéssel adja csak vissza..Ha teljesítünk valamilyen feldatot, segítünk nekik..De nem mondta el, hogy mit, és.. Nem tudom hogy sikerül e. *Mondja a lány sóhajtva, majd reménykedve tekint alányokra.* - Nem lenne.. Kedvetek.. Velünk tartani? *Teszi fel a kérdést, majd gyorsan megrázza a fejét.* - Jajj, ne, ne hallgassatok rám, csak bajba kevernélek titeket.. *A lány tekintete kicsit zavart, de végül úgy is az lesz a vége, hogy a lányok velük tartanak. Igen meglepő, hogy csak 5 lány találkozott itt össsze, egy árva fiú sincs.. No mindegy. A kobold lány tekintetét végighordozza a személyekn, majd inkább csak lesüti, és a lefelé vezető útra pillant. Már indulnia kéne..* | |
| | | Cassandra Yordanka Diák
Főkarakter : fehervary.klau@hotmail.com Hozzászólások száma : 46
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Jún. 27, 2008 12:04 pm | |
| *Amaliaval érkezik meg ide Candy, majd amikor észreveszi a társaságot, odamegy hozzájuk.* -Sziasztok!*köszön társainak, majd az ismeretlen személy felé fordul.* -Cassandra Yordanka vagyok, de hívj csak Candynek!*mutatkozik be, s egyenlőre nem szól többet, csak végighallgatja Rosettát, és amikor megérti, bólint egyet.* -Én benne vagyok a dologban.*mondja mosolyogva.* | |
| | | Donna Swarow...- archiv Diák
Hozzászólások száma : 191 Kaszt : Üzenőláda : Agusta multija
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Jún. 27, 2008 12:11 pm | |
| -Na ügyes vagy Rose! * de a hálálkodásra nem mond semmit. nem tudja milyne az, ha valakinek megmenik az életét.* - Á, szia Amalia! hogy vagy? Valóban rég találkoztunk. Hogy mennek a vizsgák? * majd újabb, számára ismeretlen lány érjezik* - Donna vagyok* biccent a bemutatkozásra, és kézszorításra nyújtja a kezét, majd Rosra-néz váratlanul* -de ha már kalandról bezséltél, mire várunk még? | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Jún. 27, 2008 12:15 pm | |
| *Nikorina az újonnan jött emberekre néz.* ~De sokan lettünk hirtelen...~ *gondolja.* -Sziasztok! Nikorina Grozda, aki még nem ismer esetleg *mondja, majd végighallgatja Roset.* Rose, én veled megyek,már mondtam. És nincs mit, azért nem lett volna jó, ha belefulladsz... *Mosolyodik el. Közben idegeskedik, mert már indulniuk kéne...* Rose, nem megyünk? Aki jön velünk, az jön, aki meg nem, az maradjon... Csak nehogy amiatt veszítsük el a táskád, hogy késünk. *Kicsit ideges a hangja, majd tesz egy lépést a kijárat felé, megáll, és figyel a többiekre.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Jún. 27, 2008 12:18 pm | |
| *Leo megérkezik a toronyba és látja hogy nincs egyedül.*-Sziasztok! Aki nem ismerne Leo Wyatt!-*Mutatkozik be és kérdez valamit.*-Hova készültök? Mehetek én is?-*Kérdezi és reméli kap választ.* | |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Jún. 27, 2008 12:20 pm | |
| *Amalia biccent a fiúnak.* -Akkor induljunk. *Villyi a vállára ugrik.* -Jól vagyok köszi. A vizsgákat meg csinálom. Veled miújság van? *Kérdezi Donnát.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |