Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Az eramir torony - Page 30 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 30 I_voting_barAz eramir torony - Page 30 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Az eramir torony - Page 30 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 30 I_voting_barAz eramir torony - Page 30 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Az eramir torony

Go down 
+29
Kyo Nobory
Grozdan Georgi
Cassandra Yordanka
Ayla Madyzyn
Domajan Gurskovity
Irina Yoana
Hana Jessica Dentry
Kiaran Courber
Laura Wylee
Nagy R. Anita
Juliett de Sedritta
Timothy Waylan
Tarance Haruno
Jack Darkfield
Jane Scott
Arabella Jagusia
Játékmester
Toomas Vladislav
Amaril Gwyneth
Cupido
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Leonard Wyatt
Rosetta Waylan
Donna Swarow...- archiv
Cloe Noybe
Teodor Angel
Kalandmester
Anaze White
33 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Az eramir torony - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm

First topic message reminder :

A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz.
Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak.
A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi.
A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba.
Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben.
Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 18, 2008 8:57 pm

*Thomas megnyugszik Rose arcát látva.*
~Tudhattam volna... Rose nem olyan...~
*Gondolja és hálás pillantásokat intéz Rosetta felé. Mikor Rose feláll és kijelenti, hogy távozni készül, Thomas egy kicsit meglepődik.*
-Máris mé...*tenné fel a kérdést, de nem fejezi be, mivel órájára pillantva észreveszi, hogy már órák óta ittvannak kettesben.*
*Ő is feláll. A fotelt, amin eddig lábai pihentek egy egyszerű pálcaintéssel visszatessékeli a helyére, majd Rosetta-hoz fordul.*
-Persze... Veled bármikor van kedvem találkozni...*mondja kicsit elpirulva, majd folytatja*Holnap szerintem még ráérek a tanulással... Hiszen nyáron kicsit lazítani is kell... Mit szólnál a vízeséshez? Már régen voltunk ott...*ajánlja fel.*
*Alig fejezi be a mondatot, Rose egy puszit nyom az arcára. Thomas viszonozza a puszit, majd Rosetta gyorsan elteleportál.*
~Nem is volt rossz ez a nap... De vajon miért ijedt meg a puszitól... Hiszen feltehetőleg ezért ment el olyan gyorsan...~
*Gondolja és lassan, derűsen ő is elindul a szobálya felé. Ő azonban nem a teleportot használja. A kijárási tilalomra pár percig fittyet hányva az udvaron vág keresztül. Jól esik neki a levegőzés, mielőtt nyugovóra tér.*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4851
Kaszt : Az eramir torony - Page 30 Elemista
Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeCsüt. Jún. 19, 2008 8:27 am

*Amalia és Villyi érkezik a társalgóba. A lányon és macskán rajta van a tegnap kapott ékszer Rosettátol. Még mindig boldog az Eramiros lány. Hisz talán még ma is kap ajándékokat. *
~Szép volt a tegnapi nap. ~
*Mondja diamonjának. Elővesz eg könyet és olvasni kezdi.*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4851
Kaszt : Az eramir torony - Page 30 Elemista
Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeCsüt. Jún. 19, 2008 9:25 am

*Mikor már egy jó ideje itt ültek megunták és elmentek a szobájukba.*
~Remélem délután még találkozunk valakivel.~
*Gondolta Amalia.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Az eramir torony - Page 30 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Az eramir torony - Page 30 Tek5177c71f872575175299

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2008 6:35 pm

*Egy kobold lány miután eljött a programról rosszullét okával érkezik meg szépen a toronyba. Ninc snála semmi, csak övén ógnak különféle szütyők és pergamentekercsek. Hosszú haja szépen fel van fogva, ujjatlan pólót visel, s rövidnadrágot, hozzá egy egyszerű szandál. Igazán meleg van ma, így nem csoda, hogy lengén öltözött. Szép lassú léptekkel a Társalgó részhez halad és leül egy fotelbe.*
~Még mindig fáj a fejem kicsit...Nincs itt senki...Hm, azért valaki jöhetne, nem szeretek egyedül lenni...~ *Kicsit fészkelődik a fotelben majd kényelmesen hátradől s lehunyja a szemeit. A fülei néha ,megrebbennek halványan, ahogy hallgatja a csendet, s várja, hogy valaki érkezzen.*
Nikorina Grozda

Nikorina Grozda

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 2638
Kaszt : Az eramir torony - Page 30 Druida
Üzenőláda :
<3 A Nikorinát jelképező sárkány <3
Az eramir torony - Page 30 QHl7
Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2008 6:38 pm

*Nikorina érkezik a toronyba a teleporton át. Tapasztalata, hogy ha ide jön, vagy találkozik valakivel, vagy éppen rá talál valaki más. Oldalán ott lóg elmaradhatatlan táskája, meg mellette ott üget Gradan is, jó szokásához híven. Amikor meglátja Rosettát, odamegy mellé.*
-Szia Rose! Hogy s mint? *Kérdezi vidáman, és lehuppan a kobold lányka mellé, választ sem várva.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2008 6:43 pm

*Mikor meghallja a lépteket, egy ien hangosat s egy épp hallgatót, mely a macska valójában, szépen felnyitja a szemét. Ahogy ideér Gradan és Nikorina a kobold lányka szépen elmosolyodik, de egyik keze a halántékához oson és kicsit megfogja. Próbál nem feltünően fájlalni a fejét, több kevesebb sikerrel. Egy kicsit mocorog a székben, majd mikor Nikorina köszön neki természetesen ő is megszólal, tekintetével végigkísérve a lány leülését.*
- Szia Nikorina...Hát.. Köszönöm, megvagyok, vagyis egy picikét ~Nagyon~ fáj a fejem, de semmi komoly.. *Mondja egy mosollyal, de a szeméből kicsillan az eröltetettség. Megróbálja minnél jobban leplezni, de nem is tudja, hogy miért.*
- És..Veled mi újság? *Kérdez vissza, hátha el is dobják a fejfájás témát.*
Nikorina Grozda

Nikorina Grozda

Üzenőláda :
All I Need
Final Destination

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2008 6:46 pm

*Látja, hogy van Rosettával valami, de nem akar rákérdezni. Ő is kicsit feszeng, de ő nem amiatt, hogy fáj a feje, hanem az új kitűzője miatt. Még nem szokott hozzá a dologhoz.*
-Hát, én is jól vagyok, és... kineveztek diákképviselőnek. *Mondja, és mosolyog hozzá egy sort. A fejfájás témáját nem akarja felhozni, látja, hogy Rosenak nem lenne jó. Mondjuk neki is vannak olyan témák, amiket nem szeret... No mindegy. Kíváncsian néz a koboldra, hogy mit szól a kinevezéséhez.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2008 6:50 pm

*Rosetta az, akinek nem kell magyaráznia kinevezést. Csak elmosolyodik, majd egy övidke szót ejt ki a száján.*
- Tudom... *Mondja, majd azért még egy pár szót hozzátold.* - Szép lenne, ha én nem tudnám, hogy ki lettél nevezve.. És gratulálok hozzá, Nikorina. Biztosan jól fogod teljesítei a kötelességeket, bár a diákképviselők kötelezedttsége igencsak oldott, nem úgy mint a prefekusoké..Bár, ha jó vagy diákképviseőőnek, akár prefektus is lehetsz. *Mondja elgondolkozva, majd egy kérdést intéz a lányhoz.* - De te egyáltalán szeretnél egyszer prefektus lenni? *Arcán megcsillan az érdeklődés, nem könnyű dolog, mondhatni, a prefektusság, sem a főprefektusság, még pláne.*
Nikorina Grozda

Nikorina Grozda

Üzenőláda :
All I Need
Final Destination

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2008 6:53 pm

-Igazad van... Milyen lüke vagyok, pont ezt feledem el, hogy te tudsz róla *mosolyodik el, és hallgatja Rosettát. Aztán elgondolkozik, kicsit szégyenlősen néz Rosera, végül kiböki.* Rose, én... nekem egyszerű diákként is jó volt. Én nem vagyok az a hatalommániás típus, tudod. Ha kineveznek, akkor biztos azért van, mert megbíznak bennem, de én sosem vágynék magas posztra... *vallja be, kicsi pirulással együtt. Reméli azért, hogy a kobold lányka nem haragszik meg ezért.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2008 6:58 pm

*A kobold lány végig bólogat, ahogy hallgatja a lány szavait, természetesen az első szavakon kicsit már feloldódva, fejfájásmentesen mosolyodik el. Mikor abbahagyja a lány a beszédet, s szinte mentegetőzve tekint a kobold lányra az kicsit talán meglepődik.*
- Semmi baj ezzel, valóban megbíznak benned, s emiatt lettél diákképviselő. Nyugodj meg, én sem vágytam sosem a főprefektusi posztra, eszembe se jutott, hogy Arnuil le fog mondani, az főleg e, hogy Agusta Úrnő helyére engem kér majd fel..Igazán meglepett, először talán meg is jedtem tőle, de azt tudtam, hogy Agusta Úrnő nem..Nem buta nő és tudja, hogy mit akar. Tehát valamilyen szinten jogosan dönthetett melettem, hogy jól dogom ellátni a dolgokat, amiket elvállaltam..Bár néha megfordul a fejemben, hogy elhanyagolom a teendőimet és..rossz főprefektus vagyok.. *Mondja a végén elhallkulva, s elfordítva cseppecskét a tekintetét.*
Nikorina Grozda

Nikorina Grozda

Üzenőláda :
All I Need
Final Destination

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2008 7:01 pm

*Rámosolyog a koboldra, és örül, hogy az nem sértődött meg a szavai miatt.*
-Köszi Rose! Jó barátnő vagy, de tényleg! Örülhet, aki ismer téged *mondja melegen, őszintén barátinak szánva a szavait. Aztán észreveszi, hogy már későre jár, és kissé elszontyolodik.*
-Oh, de kár! Milyen későre jár már... Bocsi, de nagyon álmos vagyok... Jó éjt! *Köszön el, majd elteleportál a tornyból, hogy végre aludni térjen a Dingo hálóban.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Főkarakter : taborandi@msn.com
Hozzászólások száma : 3350
Kaszt : Az eramir torony - Page 30 Nekromanta_elementalista
Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2008 7:01 pm

* Laura belép a szobába. Körbenéz és szemével Rosettát keresi. Mikor meglátja, hogy egy másik lánnyal beszélget, még izgatottabban mengy oda. De mire odaér a lány elmegy. Rosettához megy és köszön*
- Szia Rosette, ti volt ez a lány?
* kérdezi miközben kedvesen mosolyog.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2008 7:08 pm

*Mikor Nikorina távozóra fogja picit talán szomorúan köszön el a lánytól. Megigazítja a pólóját és kicsit fészkelődik a fotelben, de nincs sok ideje az ütyküdésre, ugyanis Laura érkezik a toronyba, a trsalgó részre, s köszön is neki.*
- Szia Laura. Nikorina Grozda,a barátnőm. Ő is Eramires, mi má lenne, ha itt volt, most lett kinvezve diákképviselőnek. *újságolj mosollyal ajkain a lány majd kicsit elgondolkozik, s kérdez egy aprócska kérdést.*
- Hogy vagy? Hány diákkal ismerkedtél már össze? *Kérdezi mosolyogva, s szemében látszika kíváncsiság. Közben a keze ismét halántékához csúszik, de csak egy pillanatra, mintha nem a feje fájna, csak a haját igazította volna meg.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2008 7:16 pm

- Köszönöm nagyon jól! Sajna még nem sok embert ismerek. - mondja és egy kicsit elszontyolodik, de mintha magát vidítaná folytatja- Viszont körbenéztem az iskolába és nagyon szép.
* Továbbra is mosolyog, és kedvesen néz a koboldra.*
- Mesélj nekem a tanórákról. Milyenek? Miket tanultál?
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2008 7:22 pm

*Hallgatja a lány szavait, s mikor Laura nekiszegezi az órai kérdéseket egy kicsit elgondolkozik. Nem tudja összeszedni a gondolatait, elég hosszú volt ez azév, rengeteg órával, rengeteg ismerettel.*
- Nagyon érdekesek az órák, és ezt majd jövőre te is megfogod tapasztalni..Nekem a kedvencem még mindig az LLI, tehát a Legendás lények Ismerete. Ott rengeteg állatot ismertünk meg, Elendil és Caleeb Tanár úr nagyon sokszor vitt minket izgalmas helyekre, például meglesni az unikornisokat. Nagyon sok mindent tanultam egy év alatt, ffel se tudnám így kapásból sorolni azt a okmindent...Na d majd úgy is kénytelen leszek levizsgázni ezekből, ahogy neked is kell majd jövőre. Ugyanis én szeretnékj másodikba menni, és nem megbukni.. Csak úgy tartok a vizsgától... *Sóhajt egyet a lány, majd inkábbb kérdez, mielőtt Laura tenné meg előtte.*
- Mit gondolsz, neked mik lesznek majd a kedvenc tantárgyaid jövőre?* Kérdezi kíváncsiskodva, szeretné tudi, hogy a lánynak milyen az érdeklődési köre.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2008 7:33 pm

* Laura ámulva halgatta a lány szavait. A kérdésen elgondolkodik. Rájön, hogy nem is tudja milyen tantárgyak vannak az iskolába. Nagyanyja nem mondta el neki, csak ideküldte.*
- Háát én nem is tudom... Szerintem nekem az elemi varészlatok ismerete lesz a kedvencem.
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2008 7:39 pm

*Hallja a lány válaszát és kicsit elmosolyodik, majd röstellkedve elfordítja az arcát. A szája kicsit sután beszélni kezd, kicsit érdes szégyenntől az amúgy mindig lágy és kellemes hangja.*
- Valójában...Már kitöltöttem minden tantárgyból a tesztet és..Az EVI-t rontottam el legjobban, 2 hibával.. A bűbájtan a Bájitaltan az LLI hibátlan lett, a Sötét Varázslatok Használata 1 hibár és..Hát a saját szakom specialitása a legrosszabb..Ez akkora szégyen... *Elhúzza a száját, majd nagyot sóhajt.* - na mindegy, majd biztosan javítani fogok a gyakorlatommal és az esszével bár...Az esszét nem tudom, hogy hogyan csináljam meg..Valami mugli dolog, deén nem is ismerem a muglikat... *Vallja be, ez nem az ő napja, csak olyat tud mesélni, ami neki nem sikerült.* - Én azthiszem most megyek. Átnézek a társalgóba, ha akasz velem tarthatsz. De, ha mész aludni, akkr jó éjt, és szép álmokat Laura. Majd valamikor biztos összefutunk.* Mosolyodik el kicsit szégyenlősen a láyn, mert még midnig arra gondol, hogy milyen béna is ő mindenből. Egy gyors mozdulattal feláll, s egy halk dallam múltámn kimondja a Társalgó nevét, s odateleportál.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2008 7:47 pm

*A lány meghalgatta Rosettát. Furának tartotta amit a kobold mondott. Valaki a specialitásábó rosszabb?
Ez hogy lehet? De mire megkérdezné Rosettától, a lány elköszön és kimegy. Laura úgy dönt, hogy lefetszik aludni. Kimegy a teremből és elindul a hálója felé.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2008 10:33 am

*Egy kobold lánmy érkezik a toronyba, a kinti idő elől menekülve. Inkább a füves szökőkutas résznél marad, az legalább valamennyire kötődik a természethez, hisz vannak növények. Egy szép nagy rajztábla leledzik a picinyke kezében, rajta egyrajzzal, másik kezében egy grafit ceruza. Szépen lecsüccsen a szökőkút szélére, kicsit nehézkesen, majd ölébe veszi a táblát, a lappal és a ceruzával. Halk éneklés hagyja el a száját szépen lassan, egy kellemes nyári dal, ami csupán a szellőkről és a virág kellemes illatáról szól.. A keze közben elkezd járni, serceg a ceruza, ahogy lassan a papíron hagyja a nyomát. Nem rajzl semmi különöset, csak úgy a képzeletéből kivágva egy képet, egy lányt, aki pont úgy rajzol mint ő és énekel..Mondhatni önarckép, csak a lány gyönyörű, magas, nem is ember, hanem tünde..Szöges ellentéte a kobold lny alacsony kis termetének é rövidke életének a gondolat...Talán ezért is rajzolja, ez a vágya...*
Hana Jessica Dentry
Diák
Hana Jessica Dentry

Hozzászólások száma : 448
Kaszt : Az eramir torony - Page 30 Illuzionista
Üzenőláda : Elsődleges mágiák: Illúziómágia, Látványmágia, Élőlényidézés, Természetmágia, Hangmágia, Dalmágia
Tiltott mágiák: Őselemi mágia, Sötét Hatalmak Elűzése, Hatalom mágia, Nekromágia, Asztrál-mentál mágia, Sötét Varázslatok Használata, Misztikummágia, Jósgámia
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2008 10:53 am

*Ebben a hőségben Hana elindult sétálni és mivel már eléggé messze járt a kastélytól és bizony nem igazán bírta a hőséget és mivel az eramir torony közelebb volt, így arra gondolt ellátogat oda. Immáron másodszor. Igaz előszörre tök véletlenül talált oda. Végre megtalálja az ösvényt, mely oda vetet. El is indul rajta és szerencsére igen hamar a toronyhoz ér. Belép az ajataján, majd szépen felsétál a csigalépcsőn. Innentől egész ismerős lesz számára a terület, végre felér. Szerencsére itt nincs olyan meleg, mint odakint. Odalépdel a szökőkúthoz és megmossa arcát, ahogy felemeli fejét megpillant valakit a szökőkút szélén ülve. Még nem látja tisztán ki az hiszen most lett kicsit vizes a szeme körül is és össze-vissza csillog. Amikor kitisztul a kép, látja, hogy Rosetta az.*
- Szia.*Köszön mosolyogva és el is indul felé, amikor megpillantja, hogy épp rajzolna a lányka, így hát nem is megy közelebb, leül ott ahol van, persze a szökőkút szélére.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2008 10:59 am

//Csupán, hogy az orrod alá dörgöljem:
Június 24. (Kedd):
Az éjszaka, vagy inkább a hajnal folyamán eső érkezik hozzánk is. Ez egész délelőtt fog tartani. Persze kisebb szünetekkel esik, és nem is olyan vihar szerűen gyorsan. Hanem csendben, lassan, nyugodtan. Így hát a délelőtt lehűti egy cseppet a hőmérsékletet, ami délután elkezd felemelegedni, mert hoyg a felhők eltűnnek, de akkor se sikerül neki annyira, mint tegnap.//

*A kobold lány kicsit meglepődik, amikor Hana yönyörűen elsétál melette, és csak akkor veszi észre, hogy ott van amikor kitisztul a tekintete. A kicsi lányka majdnem elneveti magát, ahogy nézi a pislogó vöröst. *
- Szia Hana.*Köszön vissz a lánynak, s a rajzát a táblával együtt becsúsztatja széopen lassan az oldaltáskájába, ami a szökőkút tövében volt eddig. A táska igen kicsi, lehetetlennek tűnik beletenni akkora tárgyakat, de ez még is csak a mágusvilág, így el is tűnik benne. Rosetta szépen eligazgatja a táskáját, majd megigazítja az övén az 5 kis szütyőt és a pergamentekercset is, hogy össze ne gyűrje. Közelebb csúszik a szaktársához és gyors kérdésekbe kezd.*
- Mielőtt megkérdezed, nem nem zavartál meg. Amúgy is inkább beszélgetni volt kedvem, mint csak énekelni és rajzolni. Hogy vagy amúgy? Voltál a bálon? *Kérdezi kedvesen.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2008 11:04 am

*A lépcső felől, halk dúdolászás hallatszódik, ami ahogy a hang forrása egyre feljebb ér erősődik is. Hosszú percek múlva elő is jön Anastasia aki azonnal meg is áll az utolsó lépcsőfokon és körbe kémlel. Ma kívételesen nem öltözött fel olyan lazán. Egy hosszú farmert, sportcipőt, és egy hosszujjú pólót vett fel.
Ahogy körbe kémlel megpillantja két szaktársát. Egy haloványka mosoly kúszik arcára, miközben ,ár abba is hagyta a dúdolászsát. Lassan el is indul feléjük, majd mikor rendes hallótávolságba került köszön is nekik.*
-Sziasztok. Remélem nem zavarok.*Vándoroltatja a tekintetét a két lány között, majd megállapodik Rosin.*
-Mi szépet rajzolsz?*Mivel még épp elkapta ahogy elpakolja a rajzfelszerelését. Le is ül mellé, majd tovább érdeklődik.*
-Megnézhetem?*Néz most boci szemekkel a lányra.*
Hana Jessica Dentry
Diák
Hana Jessica Dentry

Hozzászólások száma : 448
Kaszt : Az eramir torony - Page 30 Illuzionista
Üzenőláda : Elsődleges mágiák: Illúziómágia, Látványmágia, Élőlényidézés, Természetmágia, Hangmágia, Dalmágia
Tiltott mágiák: Őselemi mágia, Sötét Hatalmak Elűzése, Hatalom mágia, Nekromágia, Asztrál-mentál mágia, Sötét Varázslatok Használata, Misztikummágia, Jósgámia
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2008 11:12 am

//éreztem hogy el kellett volna olvasnom az időjárás jelentést :S Bocsi... asszem legközelebb elolvasom//

*Hana látja, hogy Rosetta elpakolja a felszerelését.*
~A fenébe, kellett nekem ide jönni. Most nem rajzol.~*A lány szavaira kissé megnyugszik, így el is mosolyodik e témát illetően.*
~Huhh, azt hittem zavarok, de jó.~*Gondolja magában.*
- Akkor jó, már azt hittem.*Mondja ezt kicsit halkabban.*
- Jól vagyok, köszönöm. A bálon nem voltam. Igazából még sose voltam bálon, ezért nem mentem. Te voltál?*Közben megérkezik egy másik szaktárs is.*
- SZia.*Köszön neki Hana, majd belelógatja kezét a stzökőkútba és játszadozni kezd ujjaival a hűs vízben.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2008 11:18 am

*Érdekes, hogy Anastasia és Rosetta épp egyszerre hagyják abba a dúdolászást, mert Rosettának megérkezik Hana, Anastasi pedig felér a lépcsőkőn. A kobold lány Hanára mosolyog majd szépen válaszol a kérdéseire.*
- Hát, én voltam bálon, de enm volt ggazán bál. Inkább volt valami visszaemlékezés, a szakvezetők visszavttek minket az időben az alapítás történetét visszavinni. *Magyarázza a lánynak, majd mikor Anastasia is ibefut a kobold lány azonnal hhárítja a kérdést.*
- Szia, nem zavarsz. Semmi!...*Kicsit talán gyorsnak és túl határozottnak tűnik ez a kis válasz.* -Azaz.. Szóval, nem fontos. Még nincs kész, és így nem szeretném megmutatni...* Jó, igazából nem hazudik, csak azt nem fűzi hozzá, hogy akkor se mutatja meg, ha kész lesz.. Ez túl... magánjellegű rajz, túlságosan kötődik hozzá.*
- Miújság veled? *Kérdezi gyorsan elterelve a témát.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2008 11:25 am

-Rendben akkor, majd később.*Mosolyog a lányra, majd a kérdésre egy kis gondolkozás után válaszol is.*
-Jól vagyok. Örülök, hogy végre nem az a fülledt meleg van. Jól esik egy kis hűvösség.*Mosolyog még mindig. Tényleg nagyon örül, hogy valamennyire lehült a levegő, de talán nem csak ő van ezzel így.*
-Na és ti? Hogy vagytok?*Néz felváltva a lányokra továbbra is a halvány mosollyal arcán.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 30 Icon_minitime

Az eramir torony
Vissza az elejére 
30 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Az eramir torony
» Eramir Torony - Szoborterem

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: