Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| First topic message reminder :
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Márc. 29, 2008 11:22 am | |
| *Vidáman de kissé szerényebben elmosolyodik, mikor Svetlana gratulál neki.* - Köszönöm szépen, bár.. nem tudom, hogy jó vagy e egyáltalán erre a posztra...*Mondja kicsit szeppengetve,majd Leora fordul. Felvont szemöldökkle méri végig a fiút, kérdésére nem válaszolt, hangja is olyan rideg akár egy kőszikla. Igen, Rosettát nagyon is zavarja, hogy a fiú így beszél, de inkább nem tesz említést róla.* - Régóta nem beszélgettünk már, miújság veled?*Kérdezi a lánytól Leotól kissé dacosan elfordulva. * -Nincs kedved lesétálni Nellondba? Már rég nem jártam ott, és most úgy is unalmas itt, a kúrián belül lenni. *Javasolja reménykedve, hisz semmi kedve itt bolyongani. Talán mehetne a tölgyesbe, de lassan már minden szegletét felfedezte, akármilyen nagy terület. *
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Márc. 29, 2008 11:27 am | |
| *Valami sejtelmes vigyor jelenik meg szája szegletében Leo viselkedésére, és mit nem ad a sors, megveregeti a vállát.* Van még mit csiszolni a sötét modorodon, ez még eléggé kezdetleges... *Jegyzi meg gúnyos hangon, és sétál el mellette. Rosettára összpontosít.* Köszi, voltam már jobban is. *Fáradt mosoly.* Persze, menjünk csak le Nellondra, én is régen jártam ott... *Válaszol, azzal megnyújtott léptekkel elindul kifelé a toronyból - akár teleportálhatna a társalgóba, és onnan tovább, de egy kis sétatúra nem árt meg neki. Reméli, főprefektusa követi.* |
| | | Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Márc. 29, 2008 11:32 am | |
| *Látja hogy a lánynak nem tetszik hogy rideg mint egy kőszikla de Svetnek annál jobban. Svet még a vállát is megveregeti amire megszólal.*-Ne érj hozzám!-*Mondja Rideg csattanó hangon Svetnek. Amikor látja hogy megindulnak megszólal.*-Mehetek?-*Kérdi csaattanós hangon.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Márc. 29, 2008 11:36 am | |
| ~ Valakiben dolgoznak a hormonok? Olybár úgy tűnik... ~ *Folytat le egy rövid párbeszéded a Másikkal, az ajtóban megáll, és visszafordul. Összeszűkíti a szemeit.* Amennyiben képes vagy normálisan viselkedni, igen. De amint szégyent hozol rám a társaságoddal, megkóstolhatod az erőmet. *Villantja rá fenyegetően a tekintetét, végül Rosetta után indul, hamarosan beérve a koboldot.* |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 4:35 pm | |
| *Jane sétálgatott az Elemisták főhadiszállásán.* ~Nahát, még soha nem jártam itt. De milyen gyönyörű.~ *gondolta, amikor egy hatalmas terembe lépett. A központi teremből még három ajtó nyílt, de egyikbe se ment be. Leült az egyik színes párnára, és magára maradt a gondolataival. Ez egy tökéletes hely volt arra, hogy végre mindent tisztázzon magában.* | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 4:45 pm | |
| ~Na jól van...azt hiszem, hogy most már tudom, hogy mit kell tennem...és nem halogatom tovább...~ *gondolta, s el is indult a Viperába, hogy megvalósítsa tervét. Mikor bezárta maga mögött az ajtót, elkezdett gondolkodni a levél szövegén.* ~...de, hogy írjam meg neki? Végülis nem mindegy?~ *gondolta, s elhagyta a főhadiszállást.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 4:53 pm | |
| *Egy éjfekete alak sétálgat be az elemisták tornyába, erre ugyanis még nem igen járt.* ~Hmm, milyen lehangoló egy hely..~ *töpreng el magában, miközben végigsimít a hely egyes részletein, a szökökúton, meg mindenen. Ocelotja mögötte sétálgat, ő láthatólag jobban élvezi a helyzetet. A fiú azonban sehogyan sem tud megbarátkozni a jelenlegi helyzettel.* ~Legalább lehetne itt valami kellemesebb dolog is..~ *nemhiába, örök nekromanta, túlságosan is el lett rontva.* -Végül is, ez iss Svetlana otthona, akkor megnézzük, mit lehet errefelé csinálni.. *gondolja félhangosan, miközben tovább sétálgat a terepen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 4:59 pm | |
| *Sabrina érkezik az elemisták főhadiszállására. Ahogy sétálgat körbenéz barna szemivel. Aztán megpillantja Jacket és ocelotját. Odasétál hozzájuk.* -Sziasztok!*Köszön, fekete tallárt visel.*-Csatlakozhatok?*Teszi fel kérdést és nézelődik közben.* ~Erre vajon miért nem tesznek temetőt, na mindegy~ |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 5:01 pm | |
| *Jane ismét a főhadiszállás felé veszi az irányt. Nem hitte volna, hogy bárkivel is találkozik ezen a helyen, de csodák csodájára, éppen Jackbe futott bele.* -Szia Jack! *köszön a fiúnak.* -Nem hittem volna, hogy erre látlak. *mondja egy széles mosollyal nyomatékosítva megjegyzését.* -Mi újság veled? Hétvége óta nem láttalak. *kérdezi a fiútól. Majd megpillantja Sabrinát is. * -Szia! *köszön a lánynak.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 5:04 pm | |
| *Az ocelot, mikor többes számban köszönnek, körbenéz, aztán rájön, hogy itt ő is számba van véve, ezért biccent az érkező lánynak. Jack arcán halvány mosoly fut át.* -Szia, persze, csak nyugodtan. Hogy vagy mostanság? *érdeklődik, miközben szépen bevárja a lányt, és tovább sétálgat, teljesen céltalanul, lassan, könnyed léptekkel. Fekete talárjának zsebeibe süllyeszti bele kezeit, arca egészen sápatag, szemei halvány vörösen izzanak, teljesen átlagosan néz ki.* -Hogy tetszik a hely? *érdeklődik tovább a fiú, mikoris megérkezik Jane is.* -Szia. Kössz, jól vagyok, és a hétvége óta.. hosszú hetem volt ezidáig, és, ha egyszer be tudok ide jönni, akkor emgéri megnézni a terepet, nemde? Hát veled? Minden a megszokott kerékvágásban? *érdeklődik a lánytól rövid válaszok után, majd hol az egyik, hol a másik szaktársát figyeli.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 5:09 pm | |
| -Hát... mostanság tegnap óta elég sokat javult a lábam.*Mondja mosolyogva és odaér Jackhez és tovább megy a fiúval.*-Ez a hely hát... nem a jól megszokott temető meg minden ilyen dolog. Azért elég jó ez a hely.Neked hogy tetszik?*Kérdezi érdeklődve, közben oldalra néz és meglátja Janet és köszön neki.* -Hello!*Aztán előre fordul mivel nem szándékszik elesni.* |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 5:15 pm | |
| *Jane is odaér Jack és Sabrina mellé, majd válaszol a fiú kérdéseire.* -Persze, én jól vagyok. Csak tudod az a hétvégi kiruccanás kicsit kifárasztott, de amúgy minden rendben. *Mondja mosolyogva, majd Sabrina felé is küld egy biztató mosolyt, s újra Jackhez fordul.* -Tényleg, majdnem el is felejtettem megkérdezni...nem gondoltad meg magad a vasárnapi szépségszalonnal kapcsolatban? *kérdezi nevetve, s várja a fiú reakcióját. Jane már előre látja Jack arcán az elutasítást, de hát még egy próbát megér.* | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 5:19 pm | |
| -Az jó, ezek szerint az egészségi állapotod a jó felé közelít. *mondja biccentve, majd elmosolyodik.* -Nos, nem rossz hely, az bizonyos. De azért valahogy a temetőt jobban díjazom. Ott több a hmm.. nem is tudom micsoda.. ~A sír? a halál? a sötétség?~ ..talán több a terem! *vágja ki magát, ocelotja megrázza magát, tudja ő, hogy a fiú nem teljesen erre gondolt, dehát sebaj. Ő csak egy belső hang iylenkor. A fiú közben Janere pillant, szemei szinte szikrát szórnak, gyilkos pillantást vet a lányra.* -Nem, nem szeretnék odamenni. Mondtam, kint megvárlak titeket. *mondja jelentősségteljesen, halk, hideg hangján, aztán csak elmosolyodik, egész halványan.* -Ugyan már, pedig szinte sehova nem mentünk el. *jegyzi meg, szerinte nem volt fárasztó a dolog. Egy cseppet sem.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 5:25 pm | |
| *Sabrina is mosolyog Janere aztán végighallgatja Jacket.* -Igen igen a temető ott a legjobb de komolyan azt szeretem a legjobban. Ahogyan a sírok közt sétálok.....Nagyon jó élmény...*Aztán Janehez fordul.*-Szépségszalon.*Majd nevet egy jót...* -Sziasztok!Mennem kell.*Köszön el.* |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 5:30 pm | |
| *Jane is nevet Jack reakcióján, hiszen tudta, hogy szeme szikrákat fog hányni, így nem is veszi a lelkére.* -Igen, tudod Jack, Lay és én Nellondban voltunk vasárnap...és Layla elhívott, hogy menjek el vele legközelebb fodrászhoz, manikűröshöz meg stb...s Jacket is hívtuk, de akkor is így reagált. *mondja nevetve, majd a fiúhoz fordul.* -Nem baj, nekem ennyi bőven elég volt...de remélem, hogy még megismételjük párszor. *mondja, s tovább sétálnak.* | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 5:38 pm | |
| -Elhiszem, sőt tudom, hogy mekkora élmény. *kissé elmereng, majd biccent, és int a lánynak.* -További szép napot! *köszön el, ocelotja is biccent, aztán a fiú ismét Jane-re néz.* -Azért azt ne hidd, hogy sokkalta máshogy fogok reagálni később. Szépségszalonba maximum majd akkor megyek, ha hajat szeretnék vágatni, vagy nemtudom. Bár azt is inkább otthon, vagy egyszerű fodrásznál intézném. Nem nekem való az a hely.. *mondja kissé fintorogva. Nem, nagyon más világból való, mint egy ilyen szépségszalon. Oda valahogy irtózik bemenni.* -Szóval majd az út további részében fogok veletek tartani. Reméljük több boltot találunk nyitva. *mondja kissé elgondolkozva, szemeiben ismét tompa, hideg fény látszik, ocelotja halk léptekkel lépdel mellette.* | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 5:47 pm | |
| *Jane is elköszön Sabrinától, majd Jackhez fordul ismét.* -Rendben, megértettem...*mondja kicsit megbánóan, s eltereli a szót a szalonról.* -Hát reméletm is, hogy velünk tartasz. *mondja mosolyogva Jacknek.* -De a fagyizót legközelebb sem hagyhatjuk ki. Isteni volt az a feketeerdő torta. *mondja Jane, s felidézi magában a szép pillanatokat.* ~Hmm, nem is lenne rossz idevarázsolni még egy szeletet...ha már úgyis varázssuliban vagyunk.~
| |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 5:52 pm | |
| -Remek! *mondja a fiú elégedetten, majd emgáll valahol, maga sem tudja, éppen merre jár, aztán meglátja a szökőkutat. Odasétál, nagyjából pár lépésnyire van tőle, és kényelmesen nekitámaszkodik. Ocelotja lefekszik mellé. A fiú csak bcicent.* -Hát, rendben, a fagyizó tényleg egészen remek volt, legalább is nekem tetszett. Bár igazából csak egy jegeskávét ittam, de az jó volt. Majd legközelebb lehet, hogy enni is fogok valamit.. *gondolkozik el, elvégre is fel kéne mérnie a terepet teljesen.* | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 5:56 pm | |
| *Jane is megy Jackkel a szökőkutig, de ő helyette az egyik színes párnára ül.* -Milyen furcsa itt ez a sok szín... *mondja a lány, majd vállat von.* -De nekem tetszik. *mondja mosolyogva, majd a termet fürkészi. Minden színes, mintás...kicsit furcsa volt neki, de nem volt semmi rossznak az elrontója, és szerette kipróbálni az új dolgokat.* -Örülök, hogy egyetértesz. *mondja a feiúnak mosolyogva a fagyizós megjegyzésére.* | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 6:01 pm | |
| -Hát, úgy is mondhatjuk.. bár az elemista szakon van a legtöbb szín.. mert ugyebár ott vannak a különböző elemek, amikkel igazából mindent emg lehet fogalmazni. *körbenéz hidegen* -És ahogy elnézem, nekik sikerült ezt a mindenféleséget megjeleníteniük.. *hangja kissé elgondolkozó, ahogy körbenéz, aztán maga mögé pillant, a szökőkútból msot is folyik a friss, hideg víz. Belemeríti jobb tenyerét, majd megvizsgálja a vizet szemével, aztán belekóstol. Nem is rossz dolog. Elkezd zsebében kutakodni, majd végül előhúz egy nagyobb zárható üveget, olyan kulacs-szerűséget, majd megmeríti a szökőkút vizében, aztán szépen visszasüllyeszti a zsebében. Nem nagy a kulacs, nem nyert sok vizet, de ennyi neki bőven elég. Ocelotja közben kíváncsian néz fel gazdájára. A fiú halvány mosollyal biccent a lánynak, majd megtörli a száját és a kezét. Kissé vizes lett, de a víz igazából friss és hideg. Szokatlan módon.* | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 6:08 pm | |
| *Jane kicsit furcsán néz Jackre, de mikor meglátja a kezében lévő kulacsot minden világossá válik számára. Jane csak tovább ül a párnákon és a színeket fürkészi.* -Tényleg ez a legszínesebb, de nekem nagyon bejön. *mondja mosolyogva Jacknek.* -Finom a víz? *kérdezi a fiútól mosolyogva.* | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 6:13 pm | |
| *Jack, miközben továbbra is a terepet nézi, emgvonja a vállát.* -Ez relatív kérdés, de amúgy egész hideg, és friss, és az íze szerintem nem utolsó. Kóstold meg, ha gondolod. Biztosan nem mérgező. *utolsó mondatát sejtelmes hangnemben ejti ki, hozzá halvány mosoly is átfut az arcán, majd végül ő is leül az egyik párnára. Ocelotja szépen lefekszik mellé, de sárga szemeivel a terepet kutatja.* -És, hogy állsz a tanulással? Vizsgákra készülsz már, vagy még esetleg korainak érzed? *érdeklődik, feldobva valamilyen témát. Nem stréber, csak ez jutott először eszébe. Ezen akadt ki ugyanis Svetlana a legutóbb, és Jack gondolataiban még mindig az a levél jár. Szemeivel azonban most Jane-t figyeli.* | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 6:20 pm | |
| *Jane elmosolyodik Jack válaszára a vízzel kapcsolatban, majd ő is odamegy a kúthoz, és megkostólja a vizet.* -Tényleg jó hideg. *mondja mosolyogva, majd felfigyel a fiú válaszára.* -Hmm, vizsgák?! Hát készülgetek rá, de még nem igazán tettem magam oda. *mondja mosolyogva, miközben megtörli kezeit.* -Na és te, hogy állsz a tanulással? *viszonozza Jane a fiú kérdését, hiszen kíváncsi, hogy ő hogy halad.* | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 6:24 pm | |
| -Megmondtam én. *mondja egész halkan, egy halvány, elégedett mosoly suhan át az arcán. Figyelmesen hallgatja a lány válaszát a kérdésre, de nem ingatja a fejét, meg semmi egyebet nem tesz, egyszerűen csak hallgatja a dolgokat, és elgondolkozik. Tőle, mint Iskolaelsőtől mindenki azt várja, hogy mindenből a toppon legyen.* -Hát, akkor ezek szerint még távolinak érzed. *jegyzi emg levonva a következtetést, aztán eltöpreng a kérdésen. Nem jut nagyon messzire.* -Hát, az eddigi anyagok azok mind mennek, viszont Elemi varázslatokból. *mutat körbe a termen.* -Bármennyire is megtévesztő e jelen helyzet, elméleten kívül nem tudok semmit. Igazából azt se nagyon. Szóval ebből a tantárgyból eléggé meg leszek húzva. Szóval nem tudom, hogy fogom letenni belőle a vizsgákat. *szemforgat, kicsit panaszkodik, dehát a lány kérdezte.* -Semmi tehetségem nincs hozzá, régen még ment egy kis része, de amúgy semmi.. nulla vagyok belőle.. mértnem lehet kiváltani mással? *teszi fel az egyszerű kérdést, amire a válasz már ugyebár sokkalta nehezebb, de Jack megrázza a fejét. Nem is érdekli a dolog.* | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 01, 2008 6:29 pm | |
| *Jane csak hallgatja Jack listáját, hogy ezt is tudja, meg azt is tudja, ő meg igazság szerint semmit nem tud. Mondjuk nem is nagyon törte magát eddig, de úgy érzi, hogy lassan ideje nekifeküdni a tanulásnak.* -Tudod, igazság szerint én semmit nem tudok. Nemhogy elemi varázslatokat, még a legalapvetőbb dolgokat sem. *Ennél a mondatnál kicsit lehajtja a fejét, a földet bámulja, de hát nincs mit tenni...ez a csupasz valóság. S ha így megy tovább lehet, hogy segítséget kell majd kérnie valakitől.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |