Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Az eramir torony - Page 15 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 15 I_voting_barAz eramir torony - Page 15 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Az eramir torony - Page 15 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 15 I_voting_barAz eramir torony - Page 15 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 45 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 45 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Az eramir torony

Go down 
+29
Kyo Nobory
Grozdan Georgi
Cassandra Yordanka
Ayla Madyzyn
Domajan Gurskovity
Irina Yoana
Hana Jessica Dentry
Kiaran Courber
Laura Wylee
Nagy R. Anita
Juliett de Sedritta
Timothy Waylan
Tarance Haruno
Jack Darkfield
Jane Scott
Arabella Jagusia
Játékmester
Toomas Vladislav
Amaril Gwyneth
Cupido
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Leonard Wyatt
Rosetta Waylan
Donna Swarow...- archiv
Cloe Noybe
Teodor Angel
Kalandmester
Anaze White
33 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Az eramir torony - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm

First topic message reminder :

A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz.
Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak.
A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi.
A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba.
Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben.
Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Az eramir torony - Page 15 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Az eramir torony - Page 15 Tek5177c71f872575175299

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeKedd Márc. 25, 2008 9:29 am

*Hirtelen teljesen megrémül a vér szóra.*
- Jézusom, még vérzett is? És nagyon fáj? *Aggodalmaskodik kissé a fiúra nézve. Az sosem zavarta, hogy ő mennyire van rosszul, de ha másal történik valami arra már ugrik is. *
- Hát...Akkor szépen összejött ez a mai bál... *Mondja kicsit kínos hangon és felül a szökőkút szélére. Tényleg a szélére, nem akar véletlenül se beledőlni.Most nem éppen tudja, hogy mit mondhatna ezért csak halllgat, hátha Leo dob fel esetleg valami témát, bármit amiről beszélgethetnének. Szépen füle mögé tolja egyik tincsét, bár össze van fogva haja, ez nem nagyon látszik előlről, hisz rengeteg tincse kiszabadult. Egy hosszuujjú pólót visel, és hozzá egy egyszerű farmert, amit bőszen gyűröget a lábánál.*
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeKedd Márc. 25, 2008 9:32 am

*Leo bólint egyet hogy fáj neki és megszólal.*-Igen fáj de te is beteg vagy törődj magaddal is ne velem mert szerintem kopognom kell a betegszoba ajtaján.-*Mondja és feláll a kút széléről. Hófehér tallárja csak úgy lebeg de ez nem zavarja...*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeKedd Márc. 25, 2008 9:44 am

- Szegényke... *Mondja a fiúra nézve, majd mikor ő felél, Rosetta is talpraszökken.* - Nekem semmi kedvem nem lenne bemenni a betegszobára... Lenyomnának valami löttyöt, amit azt se tudom mi az, aztán el is küldenének, vagy még rosszabb ott tartanának... Brr... Utálom a korházakat is. *Mondja, majd kicsit megköszörüli a torkát. * - Én most megyek, igérem fogok pihenni, hátha estig jobban leszek, de te is pihenj. Brr.. Kiráz a hideg, ha belegondolok, hogy véreztél... *Mondja elhalkulva, majd elindul kifelé . * -Szia, Leo.
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeKedd Márc. 25, 2008 9:52 am

*Látja hogy a lány nem szereti a betegszobát és el is megy. Leo sem marad itt egyedül ő is elmegy bár nem tudja hogy hova lehet hogy a betegszobán bukkan fel...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 7:05 pm

*Curtis látogat el a toronyba, nem rég járt itt, talán pár napja. Most mivel melegebb az idő, egy vörös póló van rajta, Rajta Kurt Cobain egy képe egy akkusztikus gitárral, szakadt farmer, és a laza tornacsukája. Kapásból a társalgó részbe megy, és a párnahalomba veti magát*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Az eramir torony - Page 15 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 7:12 pm

*Arabella érkezik meg a társalgóba. Még mindig ugyanaz a ruha van rajta mint délután. A párnahalom közepén egy srácot pillant meg* - Szia *köszön, majd rájön, hogy még nem ismeri a fiút így be kellene mutatkozni* - Arabella vagyok, nem zavarok? *kérdezi majd egy kényelmes fotelbe huppan le.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 7:25 pm

*Mikor hallja hogy jött valaki, felkel a párnák közül, és üdvözli*
Szia Arabella. Én Curtis vagyok. Vagy csak egyszerüen Curt. Látom te is prefektus vagy, méghozzá elemista. Ja hát hogy ne, máshogy be sem jöhettél volna. Nem nem zavarszegyáltalán, csak úgy idejöttem. Na és hogy s mint?
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 7:29 pm

- Köszi meg vagyok, veled mi újság? *kérdezi, és egy apró mosoly fut át arcán a fiú remek észrevételén. Kedveli az olyanok társaságát, akik szeretnek viccelődni. Közben feljebb tornászta magát a fotelben, hogy jobban lássa a fiút.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 7:34 pm

*Felül törökülésbe, hogy jobban lássa ő is Arabellát, szóval nagyjából felvették a beszélgető helyzetet, majd elgondolkodik, hogy mi történt vele, és mivel a toronyban vannak, a tornyos dolgok jutnak eszébe. Meg hogy az a kút egy kicsit kijjebb nagyon veszélyes. Erre a gondolatra egy kicsit elmosolyodik*
Nos hát túl sok dolog nincsen. Nemrég ottvoltam a bálon, nagy volt a nyüzsi, aztán kiszellőztettem a fejem. Meg pár napja a szökőkutunknak újabb áldozata volt. Szegény Rosetta beleesett
*Most jót nevet rajta, de akkor egy kicsit kellemetlen volt a dolog*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 7:39 pm

- A bálon én is voltam, és hogy tetszett? *kérdez vissza.* - Szegény, és hogy történt a dolog? *tér át Rosettára. Kiváncsi a történetre. Nem lehet kellemes dolog szökőkútba esni.* - Veszélyes egy kút lehet *jegyzi meg halkan, majd körbenéz a toronyba. Rég nem volt itt, de semmi nem változott.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 7:45 pm

Hát a bál...mint mondtam nekem sokan voltak, de azért nem volt olyan vészesen rossz. Csak az a zene amit előadtak, nem igazán az én stílusom. De elviselhető. Az volt a furcsa, hogy sokan csak bejöttek, és leültek a terem szélére, és ücsörögtek. Nem tudom abban mi a jó
*Arcára ki is ül az értetlenség, majd mikor Rosetta jön szóba, megint mosolyog*
Fogalmam sincs hogy csinálta, lehet hogy ő sem tudja, csak annyit mondott, hogy véletlenül beleesett. Hát...biztosan. Úgyhogy gyorsan megszárogattuk.
És neked hogy tetszett a bál?
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 7:51 pm

*Ha jobban belegondolunk Arabella is csak a végére kezdte magát jól érezni.* - Én sem *felel a megállapításra majd mikor Rosetta kerül szóba egy pillanatra elgondolkodik* - Nekem tetszett, főleg a táncverseny a végén *erről ismét Olga jut eszébe, ma még nem is látta. Most, hogy Arabella már kérdezett úgy gondolja átadja a lehetőséget szaktársának is. A válasz után beálló néma csend reméli megtörik*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 7:55 pm

És mondd csak, te csak a bálteremben voltál, vagy voltál a többi programon is? Én először meg akartam nézni a többi termet is, csak aztán inkább úgy döntöttem hogy mégsem.
Tényleg te kivel voltál a bálon? Már ha nem titok
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 7:59 pm

*Nem titok, egyedül mentem. *hangja kicsit szomorkásan hangzik, de aztán visszatér boldogabb hangszinéhez* - Csak a bálteremben voltam, nem volt kedvem megnézni a többi programot *mondja miközben újabb kérdésen töri a fejét.* - És honnan érkeztél? *vált témát, de csak mert nem jutott eszébe más értelmes kérdés*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 8:07 pm

Hát a bálra tulajdonképpen én is egyedül érkeztem, és úgy volt, hogy majd összefutunk ott Rosettával, de aztán ő már csak a végére érkezett meg. De szerencsére találkoztam Violetával, és végül vele táncolgattam meg falatozgattam beszélgettem...bár azt azért nem mondanám táncnak amit én műveltem
*Kicsit elmosolyodik ezen, majd a kérdést nem értve egy hülye választ ad*
Hát, a szobámból érkeztem, tanultam, de aztán meguntam
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 8:14 pm

*A mosoly most sem marad el* - Rosszul fogalmaztam, akkor fussunk neki még egyszer. Melyik országból/városból jöttél? *Most már kérdést sem tud úgy feltenni, hogy azt ne értsék meg? Hova süllyedhet még. Na mindegy a kérdezés jogát ismét átpasszolja, válaszolni azért jobban tud, talán.* - Én sem vagyok valami hűde profi táncos, de a lényeg, hogy jól érezd magad közbe *fejti ki véleményét.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 8:23 pm

Hát én Angliából származom, Londonból. De ez most nem fontos. Viszont te még mindig nem válaszoltál. Kivel táncoltál a bálban? Mármint gondolom te nem üldögéltél le a terem szélére. Ugye nem?
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 8:27 pm

* Hát... nem ültem a terem szélén. Lehet furán hangzik, de Olgával indultam a táncversenyen, de amúgy nem igen táncoltam. Nem volt kivel... * mondja, majd újra csendbe burkolózik, és vár a következő kérdésre.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 8:42 pm

Nos Arabella, végül is annyira nem fura,ahogy néztem, elég kevés volt a fiú, én már a táncversenyen nem is vettem részt. Viszont udvarfi lettem. Ami gondolom a fiúhiányból fakad. Na mindegy. Én most azt hiszem megyek aludni. Jóéjt Arabella. Remélem még találkozunk. Szia
*Azzal nagynehezen kikászálódik a párnák rengetegéből, és a teleporthoz megy, még utoljára a lányra mosolyog, aztán a társalgóba teleportál, mivel még nincs kijárási tilalom, és onnan a szobájába*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 8:50 pm

- Szerintem az nem csak amiatt volt. Rendben, neked is! Szia! *a mosolyt ő is viszonozza majd felkel a fotelből és a teleporthoz sétál. Onnan a társalgóba terepoltál, aztán pedig szobája felé veszi az irányt, ahol fáradtan dől le ágyára és szinte azon nyomban el is nyomja az álom.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2008 10:52 am

*Svetlana jelenik meg az elemisták főhadiszállásán, az eddig elmaradhatatlannak hitt hollója nélkül. Végre megszabadult tőle - tegnap sikerült úgy kiütnie a füzetével (melyet megjegyeznénk, hogy most is két kezében szorongat), hogy azóta nem szedte rendbe magát. Persze, van más oka is... nagyot szippant a nagyterem levegőjéből, és a szökőkúthoz sétál.* ~ Miért nem vonzódhatok inkább a vízhez, vagy a szélhez? Vagy valami hasonlóan ártalmatlan dologhoz? Nem, úgy kell nekem a tűz, hogy dühömben lángalobbanjon minden körülöttem... ~ *Nem irigyli magát, meg kell hagyni. Kinézetéről ejtsünk annyi szót, hogy kék farmerje, sötét pulóvere és fekete talárja van ma is rajta, mely utóbbin mind a viharmadaras, mind a prefektusi kitűző büszkén csillog. Vállig érő haja ma kibontva lengedezik utána, s ami még említésre méltó, hogy éjszín bőrkesztyűket visel, amely nem jellemző rá, sem erre az időjárásra.*
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2008 10:58 am

*Egy újabb diál jelenik meg. Hófehér tallárja szokásosan lobog a menetszélbe. Haragos egy picit de nem tudja miért. Talán mert változik? Nem lehet tudni. Ahogy közeledik a kút felé látja hogy nem egyedül van hanem van ott valaki Svetelna. Odasétál mellé és megszólal.*-Szia!-*Hangja csattan mint az ostor. A kardja szokatlanul oldalán libeg. Belenyúl a szökőkútba és várja a lány köszönését és hátha hoz fel valami témát...*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2008 11:02 am

*Rosetta tipeg be az elemista toronyba és messze elkerüli a szökőkutat mostmár. Nincs túl jó eméke vele kapcsolatban, sőt semmilen vízzel kapcsolatban nincsmár kellemes emléke. Lassan elkapja a víziszony is, ahogy csörgedező szökőkút közelébe ér. Vizont mikor meglátja Svetlanát azonnal odasétál hozzá. Egy halvány szürkés pulóvert visel, s egy fekete nadrágot. haja lófarokbakötve lengedezik minden lépésénél, szeme vidáman csillog a lányra. Rég nem beszéltek, sőt sosem beszéltek túl sokat a lánnyal, de most örül, hogy látja. Egy pillanat múlva már Leo is ott van így már nem csak egy emberhez csatlakozik, hanem kettőhöz.*
- Szia Svetlana, szia Leo. *Köszön rájuk, amikor odaér, s szeme lecsúszik a lány kezére. * -Miért van rajtad kesztyű? hiszen egyáltalán nincs rossz idő. *Kérdezi felvont szemöldökkel, majd körbenéz egyhelyben toporogva.* - Leo, mi van veled? Olyan...fura vagy. *Nem fejti ki bővebben, hisz nem is tudja, hogy miért tartja a fiút olyan furcsának. Talán az arckifejezése miatt.*
~Hát, megint nincs valami nyüzsgés itt, no de mindegy...~ *Gondolja kissé elkanászolódva. Az ő eleme-mellesleg- mindig is a föld volt, és ez nem is fog változni valószínüleg. Bár minden elem a természet része és életeleme, talán a tűz az egyetlen ami nem illik az ő ideáljai közé..Mondjuk most a vízzel is haragba van.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2008 11:08 am

*Gondolataiból Leo zökkenti ki, amire felkapja a fejét.* Szervusz. *Köszön neki vissza, nem sokkal később megjelenik koboldunk is, s rossz szokásához híven (hogy nem ismétli a szavait) csupán biccent neki egyet. A kérdésre jómaga is megpillantja kezeit - tekintete inkább baljára téved - és hallgatásba burkolózik. Végül a lányra néz.* Felelőtlenül játszottam a tűzzel. *Szólal meg, akár átvitt, akár szó szoros értelmében lehet venni mondandóját: ezt már a másik két diák dönti el magában.* Hallottam, főprefektus lettél, gratula hozzá... *Egész csendes ma a viselkedése, de arcán ott leledzik a félmosoly. Nincs komor hangulatban, csupán nem csattan ki az életerőtől.*
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2008 11:14 am

*Leo nem válaszol Rosetta kérdésére hogy miért ilyen fura hanem biccent neki köszönésképp. Ő sem gratulált még a koboldnak de ezt most megteszi.*-Gratulálok-*Mondja rideg, csattanó és kiismerhetetlen hangon lehet hogy ez a lányokat zavarja de őt nem...*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 15 Icon_minitime

Az eramir torony
Vissza az elejére 
15 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Az eramir torony
» Eramir Torony - Szoborterem

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: