Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Az eramir torony - Page 40 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 40 I_voting_barAz eramir torony - Page 40 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Az eramir torony - Page 40 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 40 I_voting_barAz eramir torony - Page 40 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 38 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Az eramir torony

Go down 
+29
Kyo Nobory
Grozdan Georgi
Cassandra Yordanka
Ayla Madyzyn
Domajan Gurskovity
Irina Yoana
Hana Jessica Dentry
Kiaran Courber
Laura Wylee
Nagy R. Anita
Juliett de Sedritta
Timothy Waylan
Tarance Haruno
Jack Darkfield
Jane Scott
Arabella Jagusia
Játékmester
Toomas Vladislav
Amaril Gwyneth
Cupido
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Leonard Wyatt
Rosetta Waylan
Donna Swarow...- archiv
Cloe Noybe
Teodor Angel
Kalandmester
Anaze White
33 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Az eramir torony - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm

First topic message reminder :

A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz.
Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak.
A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi.
A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba.
Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben.
Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Az eramir torony - Page 40 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Az eramir torony - Page 40 Tek5177c71f872575175299

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimePént. Júl. 18, 2008 10:35 pm

*A kobold lány mosolyogva hallgatja a fiút, mindaddig, míg bele nem kezd egy cseppet lényegesebb mondandojába. Döbbenten hallgatja minden szavát, szíve zavart dobogásba kezd, s a vére jócskán az arcocskájába szalad, elpirul. Zavartan tátog, més pislog, mint hal a vízben, valami vörös hal a vízben, hang nem jön ki először a torkán.* - Erni... én... én... Szóval.. Ez így olyan korai. Tegnap még váltig állítottam Astornak, hogy soha többet nem leszek szerelmes.. Most meg.. öhm.. Szerelmet vallasz... *Kicsit zavartan pakolgatja a szavakat egymás után, s megpróbál nagylevegőt venni, végre kinyögni, hogy mit akar mondani. Arca lángvörös, de lassan enyhülni fog majd.* - Szóval... sajnálom de... én még nem tudok mivel felelni erre... Nem tudok semmit igérni. Kedvellek, de... *Elbizonytalanodva elhallgat, s lesüti pilláit. Tekintete belemélyed a vízbe, hogy kicsit lenyugodjon a dobogó szíve. Arcáról is tünedezik, nagyon lassan a pír, de tényleg nagyon lassan.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimePént. Júl. 18, 2008 10:45 pm

*A fiu figyeli a lány minden szavát és már rájött hogy ezt nem kellet volna...* -Igen értem... ajnálom ha kellemetlen helyztbe hoztalak de nem bírtam tovább... el kellet mondanom és megértem ha te nem akarod...*mondja elhaló hangon majd az égfelé tekint és kisé bánatos hisz kellemetlen helyzetbe hozta Roset...* -Bocsás meg... *mjd a lánra tekint és figyeli testének minden rendülését. A testét, a légzését a reakcióit...mindent. Látj hogy a lány össze van zavarodva... ~mondta ugyan hogy kedvel de... ezek szerint még nem biztos az érzéseiben...~
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimePént. Júl. 18, 2008 10:51 pm

- Kérlek ne kérj bocsánatot, hisz semmi rosszat nem tetttél. Kicsit.. Kicsit megleptél ezzel, én... én nem hittem, hogy... Hogy... Na mindegy. Szóval... inkább én sajnálom, hogy most nem tudok nagyon sok mindent válaszolni erre. *Mondja kicsit lesütve tekintetét, aprócska levegővételekkel. Kicsit mocorog ültében, s bal kezét belelógatja finoman a vízbe. Ezzel együtt a ruhája is vizes lesz, de nem zavartatja magát.* - Egyáltalán nem haragszom. *Fűzi hozzá, hogy a fiú teljesen biztos lehessen benne, hogy nem tett semmi rosszat. Kezével finoman kőröz a vízben, picinyörvényt kavarva benne, ami nem is marad meg sokáig, ahogy khúzza belőle a kezét. Kicsit megrázza, s másik kezével kicsavarja ujjából a vizet. * - Elég későre jár az dő... *Említi meg, hisz éppen nem tud mit mondani. Pillantásait eddig lent tartotta, de most felemeli, az elvarázsolt égre nézve, fürkészve az áll csillagokat, és a holdat. Bár ha kint tiszta az ég, akkor lehet, hogy a plafon most az eredetit mutatja.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimePént. Júl. 18, 2008 10:57 pm

-Igen már tényleg későre jár... Elkisérhetlek vagy inkább hagyjalak magadra és portal mész? *Érdeklődik bár az igazat megvalva inkább elkisérné a lányt hisz azért mert nem tud mit mondani az érzései nem változtak. Feláll és kezét rose felé nyújtja remélve hogy elkiérheti* - Szabad a kezét hölgyem? *mosolyodik el és próbálja vicesebbre venni a figurát h oldódjon kissé a feszültség*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimePént. Júl. 18, 2008 11:02 pm

- Örülnék, ha elkisérnél, köszönöm. *Mosolyodik el kedvesen a fiúra, s mikor az a kezét nyújtja, ő természetesen feláll, s elfogadja a kéz nyújtást. Még egy utolsó pillantást vet a szökőkút felé, majd Ernihez fordul.* - De azért remélem, hogy nem lesz baj abból hogy egy órakor elkísérsz a hálómhoz. Nem vagyok biztos benne, hogy ez engedélyezett. *Kicsit elhúzza a száját, nem akarja bajba keverni a fiút, így meg is áll, várva, hogy Erni így is megkockáztatja, hogy elkisérje. * - Va.. Valamikor összefuthtnánk még beszélgetni, bármikor. Ha gondolod, akkor nézz be a hálómba, tudod melyikben vagyok.. Gondolom. Mostanában sokat vagyok bent, szóval kicsi rá az esély, hogy pont elkerüljük egymást. *Elmosolyodik, de még mindig nem akaródzik nagyon menni, félve, hogy ha innen kiteszik tiltott részre a lábukat lebuknak.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimePént. Júl. 18, 2008 11:09 pm

- Hát... mint mondtad rég volt kalandban részed. *kacsint a lányra* -És azért hogy veled legyek örömmel megkockázatom. Úgy hogy... csak utánnad. *kacsint a lányra mjd kézenfogva elindulnak.* - Rendben meglátogatlak és még beszélünk. Igérem. *mondja azza kilépnek az ajtón és elindulnak a Hiúz Háló felé*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Az eramir torony - Page 40 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeSzomb. Júl. 19, 2008 5:27 pm

*Úgy tűnik a lány ma sok helyen megfordul, nem is tudja, ez már hányadik helyváltoztatása a mai nap folyamán. Egyszerűen nem tud helyben maradni sokáig, mert csak gondolkozik, és az pedig nem nagyon jó, főleg a mostani helyzet alapján. Szóval inkább sétálgat és csinál akármit, mint például olvassa új könyveit, amit most szobájában hagyott, mert reméli, hogy társaságra akad a főhadin. Lassan sétál fel a lépcsőn, majd benyit a terembe.* ~Milyen meglepő~ *jegyzi meg kicsit keserűen, de nem baj, most már itt marad és vár, hátha egy szaktársa erre téved. Az most teljesen mindegy, hogy kicsoda, csak legyen valaki, akivel végre társaloghat egy jót. Leül az egyik kényelmes székre, Leonidas pedig az ölébe telepszik. Bella simogatni kezdi az állatot és közben egy nagyot sóhajt*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 3140
Kaszt : Az eramir torony - Page 40 Jos
Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Az eramir torony - Page 40 Tek4e9df14d075d17172896

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeSzomb. Júl. 19, 2008 5:54 pm

*Ayla kullog fel teljesen szomorú állapotban, bár Sethnek azt mondta, hogy felfogta és nem gond, valójában óriási gond volt, hogy csak testvérként tekinti a fiú. Betéved a főhadira hátha talál valakit akinek elmondhatná a dolgot. Mikor körbenéz megpillantaja bellát.* ~Ó pont te kellesz nekekm Bell istenek küldtek az utamba.~ *Odamegy lezuttyan egy fotelbe és köszön a lánynak.* -Szia Bella áldás, hogy itt vagy nekem. kiönthetném bánatomat és keserűségemet ami a ami nap folyamán ért? De ha nem az sem baj majd másnak mondom. *Mosolyt eröltet arcára.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeSzomb. Júl. 19, 2008 5:58 pm

*Mint már olyan sokszor most is gondolataiba mélyed, de most egészen máson forognak az agykerekei. Amikor egy újabb diák lép be, egy barátságos mosolyt küld felé. De amikor megpillantja Ayla arckifejezését, rögtön le is lohad a mosoly* - Szia, van valami probléma? *kérdezi, de válasz, vagyis inkább kérés máris érkezik. Bella a hangnemből is érzékeli, hogy nem túl jó dolgot szeretne megosztani vele, ezért közelebb húzódik a lányhoz* - Persze mond csak, szívesen meghallgatlak *kissé riadt az arckifejezése, de hát tényleg megrémült attól, ahogy Ayla belépett a főhadira. És most még ez a szöveg is. Bella kiváncsi, és reméli, hogy segíthet barátnőjének megoldani a problémáját*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeSzomb. Júl. 19, 2008 6:34 pm

*Örül, hogy Bella meghallgatja bajait és persze reméli, hogy ezzel szorosabbá válik kapcsolatuk is.* -Nos Bell a baj ott kezdődött, hogy tegnap volt a támadás és meghalt az egyik barátom. Ma egész nap gyászoltam, és teljesen kivoltam. Gondolhatod milyen érzések keringtek bennem. Ott volt egy ember aki meghalt és nem segíthettem rajta. Aztán még tegnap megbeszéltük levélben Sethtel, hogy összejövünk egy kis beszélgetésre. Nos mivel én kivoltam, így eléggé ramaty állapotban és így találkoztam vele, kibőgtem nála megam ő megértően végighallgatott és vígasztalt ami nagyon jól esett. Aztán kérdezte, hogy lemegyünk-e nellondba egy kicsit kiszellőztetni a dolgot. Nos ez is megvolt lementünk és a szökőkútnál beszélgettünk. Tudod Seth nekem már régóta többet jelentett mint barát és hát észrevette rajtam, hogy ezt a dolgot elmondanám neki így megkérdezte, hogy nem akarok-e mondani valamit neki. Őszintén elmondtam az érzéseimet, de sajnos elutasító választ kaptam mivel ő csak mint testvér tekint rám. na meg ottvan az a Niema nevű lány is aki tetszik neki, mivel el is mondta. Bár én ezt már korábban is észrevettem rajta, de azt hittem, hogy csak barát ő is. Irigykedem a lányra bár nem ismerem, de nem haragszok ezért senkire sem és ezt is megmondtam eki, mert azt hitte, hogy ezzel minden kapcsolatunk ami eddig volt vagy kialakult az most véget ér. De bátyámként fogom szeretni és ezt el kell fogadom, csak hát olyan nehéz... *Elhalt a hangja és kicsordult egy könnycsepp ami végigfolyt arcán.* -Nem nem tudok úgy tekinteni még mint egy báttyra és idővel tudom, majd sikerülni fog. Bár ez is rosszkor jött. Most teljesen össze vagyok omolva.
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeSzomb. Júl. 19, 2008 6:42 pm

*Végighallgatja a lányt, akinek nagy teher van most a szívén. Amikor a meghalt lányra kerül a sor, Bella is elszomorodik, hiszen ő ott volt, és mégsem tudott segíteni a lánynak* - Ugye most Kiaranról beszélsz? *reméli nem téved* - Én is sajnálom a dolgot és azóta sem hagy nyugodni, mert én ott voltam és próbáltam segíteni, de nem tudtam megmenteni *itt egy pillantra elcsuklik a hangja, de most nem szeretne sírni, ezért egy mélyet sóhajt, majd csak azután folytatja a vígasztaló szöveget, amivel úgyse megy sokra, de jobb, mintha csak hallgatna* - Megértem mit érzel, és tudom, hogy nehéz lesz, de te erős lány vagy, és sikerül túltenned magad Seth-en. És különben is jön majd egy másik fiú, aki csak téged szeret, és nem kell érte könnyeket hullajtanod *tudja, hogy ezzel most nem sokra megy, és elég hülyén jön ki az egész, de ő csak vígasztalni próbálja a lányt. Leonidas is odasétál a lányhoz, és fejét annyak ölébe hajtja. Majd amikor egy könnycseppje a hópárduc fején hal el, óvatosan megnyalja a lány arcát, ezzel is próbálja vígasztalni* - Nyugodj meg Ayla, egy fiú sem ér annyit, hogy könnyeket hullajts érte *mondja a daimón lágyabb hangján, amjd viszamegy gazdája mellé, és rátekint* - Igaza van Leonidasnak *mondja, amjd átnyújt egy papírzsebit és Ayla vállára teszi a kezét*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeSzomb. Júl. 19, 2008 6:58 pm

*Bólogat a Kiaran névre majd felemeli a tekintetét és a lányra meg a diamónjára néz.*-Köszönöm mindkettőtöktől a sok segítséget és igazatok van. Nem ér annyit a dolog, vagyis érne, de mégsem. *Nem tudja eldönteni, mert úgy érzi, hogy ezt a beszélgetés eljut valahogyan a fiúhoz mintha hallaná ő is és megharagudna rá.* ~Kit érdekel hallja csak meg az sem érdkel.~ *A zsepit elfogadja és az arcon nyalásnak is hálás. Kifujja az orrát immáron sokadjára a mai nap folyamán, majd mégjobban elkezd sírni, amit nem érthetnek Belláék és furcsán is nézhetnek rá, de megmagyarázza miért. Érzi, hogy rárakra a kezét a vállára.* -Bo.. bocsika csak azért sírdogálok, mert meghatódtam a szavaitokon és nagyon jól estek amit mondtatok. *Hüppög még egy néhányat és abbahagyja a sírást.* ~Meg kell emberelnem magam! Ez azért mégis szánalmas Ayla amit csinálsz! Nem vall rád!~ *Majd megrázza a fejét, hogy kiverje a gondlatokat is és feláll, hogy kinézzen az ablakon.* -na és te? veled mi van Bell? Te is gondterheltnek tűnsz. Téged is aggasztanak a bajok? *Kérdi és közben kitekingetett az ablakon, majd visszaült és megfogta a lány kezét.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeSzomb. Júl. 19, 2008 7:07 pm

*Egy halvány, de tényleg nagyon halvány mosoly, amikor a lány látszólag megnyugszik. De aztán jobban rákezd, s Bella tényleg nem érti, hogy ez most miért is van. Szerencséjére a lány megmagyarázza a dolgot* - Jaj Ayla, ezért aztán tényleg nem kell sírni, ha gond van nyugodtan fordulj hozzám, ezért vagyunk barátok, nem igaz? *kérdezi hangja nyugodt, s ez még magát is meglepte. Azért annak nem örül, hogy Ayla ennyi problémával küzd egyszerre, de mindenkinek lehetnek rossz napjai.* - Tudod, ha kisírod magad attól sokkal könnyebb lesz *mondja, majd amikor a lány az ablakhoz sétál Bella a hátára szegezi tekintetét. A kérdést hallva tekint a földre, majd vissza a lányra, aki közben visszaült és megfogta a kezét. Egy mosolyt küld a gesztus hálája képpen, majd ajkaival szavakat formál* - Tudod ezek a támadások engem is kikészítenek, és talán szerencséd is, hogy elvesztetted az eszméleted. Rettenetes volt, láttam két diáktársamat meghalni, és a végén a könyvtárost is. Borzalmas volt, és ami a legrosszabb, hogy Kiarannak nem tudtam segíteni, pedig ott voltam mellette és... és mégis meghalt *az utolsó szavakat már nagyon halkan ejti ki. A bűntudat mardossa szegény lelkét, ami eddig sem volt a legjobb formában, de ezek után. Nagyot sóhajt, örül, hogy végre megoszthatja valakivel ezeket a gondolatokat. Sírni már nem tud, ezt már megtette tegnap és ma is párszor, így könnycsepp most nem hagyja el szemeit. Végül megrázza a fejét és feltekint a lányra*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeSzomb. Júl. 19, 2008 7:24 pm

-Jó örülök, hogy van akihez bizalommal fordulhatok és te azért mégis lány vagy jobban megérted a dolgokat, mint a fiúk. *Mondja és egy mosoly jelent meg arcán.* -Hát elhiszen, hogy kikészít a dolog. Engem is hát még, ha láttam volna az egészet és tudom milyen szörnyű dolog tehetetlennek lenni. Mindenki az most, hogy így be van zárva és nem mehet ki a szabadba, hogy elfoglalták számunkra kedves környezetet és szétdíbolják azt. Hogy látod barátaid halálát, akik hősiesen haltak meg, hogy védjék az iskolát. Mind ez szörnyű, de megígérem neked, hogy ez változni fog, hogy minden jobb lesz! Én mindent meg fogok tenni ez érdekében és most azt kívánom, hogy ott legyek a következő támadáson, hogy megmutathassam azoknak a mocskoknak, hogy kiket is támadtak meg és kivel állnak valóban szembe. Ez a cél hajt engemet és nem érdekel ha megsérülök sem ha azzal megmenthetem valaki életét. *Buzdító és határozott is egyben a hangja, valakinek ez megnyugtató.* -Szerencsés lennék azzal? Hát én nem úgy gondolom! Tudom, hogy most mindent gondolsz rólam, de én harcoltam volna tovább. Tudod mikor megkínoztak engemet szörnyű emlékeim törtek fel és lepergett eddigi életem legszörnyűbb pillanatai. Amikor elsőnek találkoztunk már akkor tudtam, hogy hasonlítunk valamiben és sok közös van bennünk, de hogy mik azok arra nem jöttem rá még a mai napig sem, de előbb utóbb ki fog derülni úgy érzem. *Szünetet tartott, de miközben beszélt megszorította gyengéden a lány kezét, hogy ezzel is egy kis bíztatást egy kis reményt öntsön belé.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeSzomb. Júl. 19, 2008 7:35 pm

*Végighallgatja a lány szavait és jól esnek neki a bíztató szavak* - Bosszúból nem szabad harcolni, nekem sem sikerült. Mikor láttam, hogy az a nő megkínoz fellángolt bennem a bosszú. Sok borsot tört az én orrom alá is az a nő, és miközben vele voltam elfoglalva, nem vettem észre, hogy ki szorul segítségre. Pedig én azért is mentem, hogy segítsek annak, akinek szüksége van rá. *mély sóhaj és folytatja* - Én is ott leszek melletted, s egymást segítve megmutatjuk mire képes két bosszútól fűtőtt lány *próbál kicsit viccelődni, hogy oldja a hangulatot, de Ayla mondandója újra feltüzelte, s talán ez hiányzott neki, az insiráció.* - Biztos voltam abban, hogy felkeltél volna, de azért a Crucio erős átok, s mi még gyengének számítunk hozzájuk képest. *a szorítást érezte és nagyon jól esik neki, olyan mintha megtalálta volna rokonlelkét. Soha nem hitte volna, hogy ennyire hasonlít majd vaalkihez* - Majd idővel biztosan kiderül, csak jobban meg kell ismerni egymást ~és ez nem biztos, hogy abban merül ki, hogy érdeklődünk egymás múltjáról~ *teszi hozzá gondolatban, mire daimónja észrevételnül bólint egyet*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitimeSzomb. Júl. 19, 2008 7:58 pm

-Boszúból? Nem dehogy én sohasem fogok bosszúból harcolni, az nem az én stílusom. De igen lehet fellángol majd az is bennem, de nem fog uralkodni rajtam maximum segít majd a harc hatékonyságában.Hát igen a Crució ellen nem tudtam védekezni és tényleg ez szörnyű volt. Nem kívánom senkinek sem, hogy érezze azt amit én is éreztem. Elmondhatatlan érzés amivel nem találkoznék még egyszer, de megeshet a dolog. *Bell mondatán elmosolyodott és örült annak is, hogy mellette lesz a rosszban.* -Már csak időzítésnek kell jónak lennie, dekétlem, hogy nem hallanán, meg ha csatáznának valahol mert a következő biztos a Kúria falain belül folynak majd. Érzem és általában érzéseim nem szoktak becsapni. Hamarosan itt lesz egy újjabb támadás, napok kérdése az egész. *Majd hirtelen témár váltott.* -Észrevetted, hogy most nincsenek olyan sokan mint ahogyan szokott lenni? Valahogyan túl kihalt a főhadiszállás, de biztos a társalgóban vannak. *Majd körülnéz mintha diákok után kutatna.* -Nem azért mondom mert unatkoznék melletted, hanem csak furcsállom a dolgot.* Majd visszatért a témához.* -De mi még ilyen esetben sem használhatjuk a tiltott varázslatokat? Igaz én nem süllyednék le arra a szintre soha. *Megbánta amit mondott.* -Felejtsd el. Szerintem beszéljünk inkább kettőnkről. Találgassuk mi lehet a közös bennünk. Nézzük. Külsőre nem hasonlítunk egyáltalán. *Elhallgatott és gondolkozni keztdett a saját és Bell viselkedésein.*

-------
Suite ŕ un grand nombre de réponses, ce sujet a été automatiquement divisé. Vous pouvez retrouver la suite de ce sujet ici :
[Only admins are allowed to see this link]
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 40 Icon_minitime

Az eramir torony
Vissza az elejére 
40 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40
 Similar topics
-
» Az eramir torony
» Eramir Torony - Szoborterem

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: