Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| First topic message reminder :
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Ápr. 24, 2008 4:16 pm | |
| *A csöndet egy dúdolászás töri meg, mi elég, halk, viszont, ha jobban oda figyelünk észre vehetjük, hogy egyre jobban lehet azt hallani. Az első hangok hallata után pár perccel később, már a hang gazdáját is lehet hallani, ki nem más mint Anastasia, nagy mosollyal arcán. Az utóbbi időben a leányzó ajkai mindig mosolyt formálnak. Talán a tavasz miatt, vagy lehet, hogy ennek más az oka. Ő sem öltözött túl melegen, hisz az idő is elég kellemes. Ahogy belép a szobába, ahol megpillantja két szaktársát és az Úrnőt azonnal köszön is.* -Jó napot Tanárnő! Sziasztok.*Sétálása hasonlít egy kislányéhoz, ki piros köpenyt szokott viselni, amit nagymamájától kapott. Aki nem jönne rá ez a kislány nem más, mint Piroska. Na szóval Anastasiánk most épp őt utánozza, mikor az erdőben sétálgat nagy vidáman és viszi a sütit nagymamájának. De ezt csak addig csinálja, míg nem lát egy kényelmes ülésre alkalmas helyet ahova le is huppan gyorsan.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Ápr. 24, 2008 4:22 pm | |
| - CSak ne olyan kényelmesen ffrau Romanov* mosodik el majd, int a lányoknak, hogy lépjenek közelebb* -Megspórolunk egy kis utat magunknak, nem utazzuk körbe a fél szigetvilágot* botjáából 3 pár szárny szükken elő, ami rájuk , illetve a rihájukra nő, így a lányok képesek repüni. Ő a szél erejét használva kezd repülni, és így indulnak a szigetre* |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Ápr. 24, 2008 4:26 pm | |
| *Kicsit felvonja a szemöldökét az alul öltözésre és pislog is rendese.* - Hát... Nálam van még pulóver a táskámban... De mihez vagyunk alul öltözve? Ugye nem megyünk nagyon hideg helyre? NEm szeretnék a déli sarkon mászkálni... bár... *Az utolsó mondatok egyre halkulnak, ahogy a kobold lány szépen elgondolkozik. Megrázza a fejét és körbenéz a teremben.* - Hogy hogy ilyen kevesen vagyunk? *Kérdezi halkan Arabellától, hisz nem épp tolongnak a diákok.* - Lehetséges hogy mások tanulnak?... *Rátekint arra a bizonyos papagájra és elmosolyodik.* - Szia, hogy hívnak? *Kérdezo tőle, ahogy figyeli merre repülget. Igen, képes szóbaelegyedni egy papagájjal is. Mikor eltekint a madárról, csak akkor veszi észre Anastasiat.* - Szia Ana! Kicsit késtél ám.. *Kuncog a kobold lány a szobatársa felé mosolyogva.* - Ti tudjátok hova megyünk? Csak én nem figyeltem?...* Kérdzei bátortalanul, szépen halkan. Mikor a szakvezetőjük előidézi azt a ...Szárnyat, a kobold lány szép nagy szemeket mereszt. Amikor az a bizonyos szárny a hátára kerül majdnem felnevet, nem kell nagy erő ahhoz, hogy apró kobold testét ezek a szárnyak a levegőbe tudják emelni. De persze a szakvezető jótékony széllökései tartják őt csak irányba... Elég furcs utazási mód, nagyon érdekes.* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Ápr. 24, 2008 6:29 pm | |
| *Mikor visszaér a főhadiszállásra nem száll azonnal le, még egy kis idő kell, hogy kiheverje a magast.. Pár centivel a föld felett lebeg szárnyaival.. És nagyokat sóhajtozik, gondolkozik. * ~ Érdekes érzés egy hurrikán közepén lenni... Mekkora hatalma van Agusta Űrnőne... Bámulatos...! Bár én is ilyen erős lehetnék... És bár ne félnék így a magasban.. Arabellának és Anastasiának biztosan kélyutazás volt ez a haza út is, én meg végig rettegtem, nem mertem egyszerűen lenézni.. PEdig olyan gyönyörű lehet...~ *Elég hosszasan gondolkozik, s csak akkor eszmél fel, mikor megszakad a varázs, szárnya eltűnik, és talpraesik az elemisták tonyának "padlójára." Egyedül van itt, egyenlőre, de bárki beléphetett, míg nem figyelt, hisz elég méllyen elgondolkozott. Szinte azt sem nézte, hogy hova viszi az a kölcsön vett szárny, amit ráigézett a szakvezetője, s ami már szertefoszlott. * | |
| | | Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Ápr. 24, 2008 6:37 pm | |
| *Timotei érkezik a toronyba homokszínű talárjában. Kicsit kikapcsolódni és elgondolkozni jött ide. Mikor belép az ajtón, éppen látja Rosettát, az unokatestvérét, ahogyan szárnyakkal a hátán érkezik meg, majd szárnyai eltűnte miatt lehuppan a földre. Kicsivel később, mikor a koboldlány lepottyan a földre maglepődik, majd kicsi, kobold-lépteivel odasétál hozzá, és belekezd.*-Szia Rosetta.-*Köszön, majd folytatja.*-Mi volt az a szárnyszerűség a hátadon? Az igazi szárny volt?-*Kérdezi még mindig meglepődötten, de már kezd belőle feleszmélni, hiszen mindig ilyenek történnek vele.*-Amugy hol voltál? A Levegő szigetén? Én is elakartam oda menni...-*Mondja sajnálkozva.*-Csak sok a tanulnivaló, és nemsokára itt a vizsga is. Egyébként hogy vagy? Azt még meg sem kérdeztem...- | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Ápr. 24, 2008 6:43 pm | |
| *Kicsit megriad, mikor Timotei megszólítja, nem gonmdolta volna, hogy most érkezik valaki a főhadiszállásra. Lehetett volna szemfülesebb is, no de ha már így történt... * - Szia! Az Agusta Úrnő varázslata volt, azzal jöttünk haza a szigetről.. igen a levegő szigetéről, érdekes volt.. Képzeld egy hurrikán közepén voltunk! És pegazusok hátán! És olyan.. borzalmas volt.. repülni... *Nyögi ki végül... * - De gyönyörű volt a sziget ahol voltunk, mielőtt bementünk volna a hurrikánba. Majd.. Lerajzolom neked! *Jön a hirtelen ötlet.* - Hát.. Nekem is tanulnom kellett volna, de úgy gondoltam, hogy ennyi szabadságot csak kivehetek. Minden héten ismételgetek, tanulok, mindenre próbálok készülgetni, hisz a vizsgák.. Igen, közelednek.*Sóhajt egy aprót és leül szépen, ott ahol van a földre. * - Jól vagyok azt leszámítva, hogy repülnöm kellett és tériszonyom van... *Mondja egész halkan majd kivirulva Timotei-ra néz. * - És veled miújság? Hogy vagy? *Kérdi kíváncsian, miközben nyújtózik egy aprócskát.*
A hozzászólást Rosetta Waylan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 24, 2008 6:54 pm-kor. | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Ápr. 24, 2008 6:50 pm | |
| *Figyelmesen hallgatja Rosetta beszámolóját a történtekről, majd a hurrikánnál visszahőköl. TEljesen beleéli magát a történetbe.*~Bárcsak én is ott lehettem volna... Nem kellett volna inkább tanulnom...~*Gondolja, majd felfigyel a koboldlányra, mikor az folytatja. A rajzolásos ötlet neki is tetszik, se ezen elmosolyodik.*-Rendben. Nyugodtan lerajzolhatod.-*Mondja mosolyogva, majd a lány kérdése után folytatja.*-Köszönöm jól vagyok. Én most a napokban gondoltam a tanulást, hogy majd még a vizsgák előtt pihenhessek. Neked megy a bájitalkeverés? Mert nekem nem nagyon...-*MOndja, s közben már unokatestvére mellett ül.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Ápr. 24, 2008 6:54 pm | |
| *Mikor a koboldfiú rákérdez arra a bizonyos méregkeverésre, csak akkor tudatosul benne, hogy találkoznia kellett volna Lee-vel, hisz a béjitalhoz a vére is kell...* ~ A fenébe... Jajj, remélem ezzel nem szúrtam el valamit...~ *Arcán látszik az elgondolkozás, de gyorsan helyrerázódik. BArna tincsei kicsait csüggednek, nem olyan vidáman csllognak. Lehet ennek nincsenek alapjai, és csak hajat kéne mosnia?* - Nem megy túl fényesen, de a napokban sokat tanultam rá, bár gyakorlatra nem nagyon van lehetőség... Nem koskáztatnék egyedül kutyulni, még a végén robbanás lenne a vége...* Vigyorodik el a lány és Timoteira néz. Kicsit megdörzsöli a pilláit, nem jelzés képp, de ebből látni lehet, hogy egykissé fáradt a kobold lány. PIllái épp hogy akaródznak felnyilnia, hogy szembogarával, és piszkos zöld szemszínével körbe vizslathasson. Akármilyen fáradt, a szempiláitalán lassúak, a szeme épp olyan fürgén halad.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Ápr. 24, 2008 7:02 pm | |
| *Látja a lány elgondolkodását, de miután kinyitott a a szemeit egy hosszabb pislogás után, már újra azt az élettel teli de kissé fáradt kobold lányt látja maga mellett.*-Én nem nagyon tanultam rá még... Azt hagyom utoljára, mivel abba jobban bele szeretnék merülni, nehogy megbukjak. Egy kicsit nekem szigorúnak látszik a tanár, és félek, a vizsga nagyon nehéz lesz. Igen a gyakorlat... Arra tényleg nincs sok lehetőség.-*Mondja, sóhajtva, majd így folytatja.*-Szintén úgy érzek, ahogy Te. Én se kevernék-kutyulnék egyedül szívesen.-~Bár még nem is próbáltam. Lehet hogy...~*Gyorsan kirázza a felyéből az ötletet.*-A robbanás mondjuk egy kicsit durva... Azért annyira még én se nagyon ronthatnám el...-*Mondja kicsit elgondolkodva, sznte már suttogva, de éppen hallhatóan, majd újra kinéz az ablakon, és sóhajt egyet.*-Bocsánat... De mennem kell... Nagyon sajnálom, és remélem, hogy a következő napban még találkozunk.-*Mondja, majd kiballag a teremből vissza a szobályába. | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Ápr. 24, 2008 7:16 pm | |
| *Végighallgatja a fiú szavait, de azért, néha beleszól.* - Hm... Te nem vagy olyan béna, de Én igen.* Mosolyogja a lány, pár szeme alatt egy halvány karikát vélhetünk felfedezni. Nincs a legjobb formájába, ez már annak a jele, hogy bármelyik percben elaludhat.. Az meg nem lenne túl jó...* - Én nem hagynám utoljára aa bájitaltan. Mi van, ha annyira utoljára hagyod, hogy nem islesz időd megtanulni? Na mindegy, ha jó az időbeosztásod, akkor jobb úgy. És én biztos vagyok benne, hogy Kaen Tanár Úr lesz a legszigorúbb...*Húzza el a száját, s mikor bejelenti Timotiei, hogy mennie kell ő is talpra áll.* - Semmi baj..Igazat megvallva mindjárt elalszom. Biztos találkozunk valamikor... Jóéjt! *Köszön el a fiútól, s ő is elindul hálójába ott azonnal lefürdik, hajat mos, és ahogy ágyába zuhan el is alszik.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 26, 2008 5:31 pm | |
| *Nikorina érkezik a tornyba, szürke macskája kíséretében. Farmert visel, meg hozzá egy fkete, kék szélimitációkkal díszített pólót, meg persze válltáskája ott lóg az oldalán. Körülnéz, de senki sincs ott. Hát letelepszik a szökőkút kávájára, majd előveszi az egyik tankönyvét, és elkezd olvasni/tanulni. Gradan kicsit felfedezőútra indul.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 26, 2008 5:36 pm | |
| *Leo érkezik meg mert szeretne egy kis kirándulást tenni a Négy Elem Templomába. Látja hogy ott van Nkorina és macskája Gardan.*-Szi van kedved velem jönni a Négy elem templomába?-*Teszi fel és közbe megigazítja jelvényeit...* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 26, 2008 5:40 pm | |
| *Felemeli a fejét, amikor meghallja Leo lépteit. Amikor meg is látja végre a fiút, elmosolyodik.* Szervusz, Leo! A Négy Elem Templomába? Hát... Én benne vagyok! *Mondja, majd feláll, könyvét visszarakja a táskájába, és menetre készen áll máris. Azazhogy mégsem.* Gradan! *Kiáltja, mire a macska azonnal visszatér hozzá. Nikorina elégedetten bólint.* Mehetünk. És mesélj azért, mi történt veled mostanság? *Kérdezi, miközben a fiúval együtt elindul lefelé a lépcsőn.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Ápr. 27, 2008 1:05 pm | |
| *Rosetta érkezik meg a főhadiszállásra, vállán ott nehezedik oldaltáskája, mint mindig. Barna, hosszú haja, most épp kiengede van, és finom hullámokkal végződnek, egészen a háta közepénél. Kevésszer szokta kibonttva hordani, s ez most épp egy ilyen alkalom. Csillogó zöld szemei körbe ráják a tornyot és azonnal el is dönti hova ül. Egyenesen a szökőkút szélére csüccsen, nehéz oldaltáskájából elővesz néhány dolgot: grafit ceruza, egy A/+-as lap, és egy szép kis rajztábla. Arcát a szökőkúthoz fordítja, törökülésbe üldögél az épp koboldnyi vastagságú peremen, s rajzol. Bár elég nehéz lerajzolni az állandóan feltörő vízsugarakat, ő még is megpróbálkozik, elégé nagy sikerrel... Sőt. A csillogó hullámok finom vonalai, s árnyékolása igen jól sikerül, a formák küllönlegesek, s a lány nem csak a vízet rajzolja, hanem a háttérben levő tárgyakat, a fény megtörését, mindent. Mindenre megpróbál figyelni, hogy visszaadja a látványt. Közben néhányszor kikotorja a szemébe huullni vágyó csillogó gesztenye barna tincseket, amik néhányszor vörösesen csillannak meg. Ahogy közeledik a jó idő lassan majd fakulni fog haja, annyira, hogy a gesztenye-vöröses barnából akár szökés-narancssárga is lehet. Persze ez attól függ mennyit lesz napon. No mindegy, szóval ott üldögél és rajzolgat, jellegzetesen kidugva rózsaszín nyelvét, és összemaszatolva arcát, mikor épp arra felé nyúl. Egész csendes most a torony, edidg senki sem zavarja az ütyködésben. Csak erre figyel... bár gondolatai néha elkalandoznak.* | |
| | | Tarance Haruno Diák
Főkarakter : tarance_asakura@msn.com Hozzászólások száma : 55 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Ápr. 27, 2008 1:17 pm | |
| *Tarance hopponál be a toronyba igen halkan. Körbe néz és mikor ezt megteszi meglátja barátnőjét, Rosettát. Nagyon halkan odamegy a szökőkút mellé és látja, hogy Rose épp ügyködik egy rajzon. Méghozzá a szökőkútból kitörő vízsugarak lerajzolásán. Tarának nagyon tetszik, amit csinál és óvatosan megszólítja a koboldlányt, hogy el ne rontja a rajzot.* -Szia! Látom te is szépen rajzolsz. *Barátságosan mosolyog és folytatja.* -Szólj, ha zavarok! Egyébként hogy vagy? *Miközben ezt kérdezi fölül ő is a szökőkút szélére.* | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Ápr. 27, 2008 1:26 pm | |
| *Anaze a teleporttal érkezik meg az elemisták tornyába. Alaposan körbenéz.* ~Mit sem változott.~ *Mosolyodik el, és ezt a mosolyt ki is mutatja. Mivel nem lát még senkit, nem lenne értelme magában mosolyognia, amennyiben még csak nincs is ott senki. Kicsit beljebblép, el a teleporttól, nem akarja elállmni az utat, azesetre, hogy valaki még jönne, ám ezt kétli. Mikor utoljára errefelé járt, midnig kihalt hely volt, sosel voltak sokan. Amikor a fiú ellép a teleporttól, csak akkor lehet meglátni mit visel. Egy hosszuujjú fekete polót, és farmernadrágot. Kis oldaltáskája msot is válláról lóg lefelelé.* ~Vajon most van itt valaki?~ *Ezen gondolatok közben halad tovább. Ahogy beljebb halad, hirtelen egy kis lény fut ki táskájának oldalzsebéből, mely eddig is teljesen nyitva volt. A kis állat végül Anaze vállán állapodik meg, és kíváncsian körbetekint.* -Nah még tégedd se hoztalak ide, mi? *Fordítja fejét balra, ahol a degu elhelyezkedett. Lassan továbbsétál, a szökőkút felé veszi irányát. Ahogy lassacskán odaér a terembe, ahol a szökőkút is elhelyezkedik, észreveszi Rosettát, és Tarancét, igaz utóbbival még csak egyszer futott össze, amikor az érkezett. Lassan megindul feléjük, és rájuk ksözön.* -Sziasztok. *Ekkor figyel fela kis állat is a vállán a két személyre, akik még jelen vannak, és egyből vissza is fut a táska kis zsebébe. Anaze utánanéz, és elmosolyodik.* ~Úgylátszik még midnig nem szokott hozzá, hogy új emberekkel találkozzon. ~ *Majd közelebb sétála lányokhoz.* -Miújság véletek? *Attól nem tarta fiú, hogy a kis kobold lányt megzavarja arajzolásban, mivel halotta a hangfoszlányokat még, hogy Tarance is most szólította le.* ~Csak nem köszönhettem rosszkor, ha már Tarance is most érkezett.~ *Alig észrevehetően vállat ránt majd leül a földre. Még midnig nem a legjobb állóképessége a kis betegsége után, amelyről senkinek sme szólt, de hát, bizonyára mindenki észrevette ennyi idő után, hogy eltűnt. Ekkor jut eszébe az is, hogy ez a miújság véletek kérdés még visszafelé is elsülhet, ha rákérdeznek, hogy mi volt bvele. Nem tervezte, hogy bárkinek is bármit mondd arról, hogy mi okból volt távol. Lekapja oldaltáskáját, és maga mellé fekteti, már nem tart attól, hogy a kis állat elfut, elég idedjük volt egymást megkedvelni, míg Anaze a szobájában pihengetett. Gyorsan megpróbálja a témát elterelni.* -Mi jót rajzoltál? *Fordul Rosetta felé, aki nagy csodáálkozására törökülésben elhelyezkedett a szökőkúton.* ~Biztos jó az egyensúlyérzéke, hogy nem esik előre, vagy épp hátra.~ *Gondolkodik el, majd várja a választ.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Ápr. 27, 2008 1:36 pm | |
| *Mikor Tara megszólítja kivételesen nem ijed meg. Hallotta a lány lépteit, ami nagy szerencse, hisz ha a kobold lány megijed, akkor a rajt és a rajztábla biztosan a szökőkútban végzi. De így szerencsére nem ez lett. Rámosolyog Tarára, miközben a rajzot reflexből magához szorítja.* - Oh, hello. Dehogy zavarsz. *Szögezi le azonnal s továbbra is mosoly ül vékony ajkain. * - És köszönöm, elég sokat rajzoltam eddig is, és itt az iskolában is... Ha akarod szívesen mutatok pár képet, de akkor te is. *Mondja vidám hangon, zöld szemei csak úgy csillognak, mint mindig, mikor valami "izgalomba hozza". Kicsit helyezkedik, persze úgy hogy bele ne boruljon a vízbe, a rajztáblán levő rajzot még mindig magához szorítja. Ekkor veszi észre Anazét, s a gyorsan zsebébe szaladó kis állatot.* - Szia Anaze. Hogy van a degud? *Kérdezi kíváncsian, majd a fiú kérdésére is válaszol persze.* - Én köszönöm jól vagyok, semmi újságot nem tudok mondani. Hát veled mivan? Rég nem találkoztunk. *Aprócska szemöldök felvons, és enyhén kérdő tekintet. Persze csak kíváncsiságból kérdezett rá, s lehhelletnyi finomságból, hisz illik ilyenkor visszakérdezni. Bár a fiú ennek a kérdésnek most nem örülhet, bármi is volt az ok, hogy rég volt "látható" szobáján kívül. * - Öhm.. Hát.. Csak a vízet rajzoltam innen, ahogy a sugarai feltörnek, csobbannak, csillognak, finoman, meg a háttért.. Nem tudom miért, próbálok újra megbarátkozni ezzel az elemmel, és az első dolog hogy megbarátkozzak vele az az, hogy lerajzolom. *Mondja, bár ez lehet, hogy a másik két jelenlevőnek elég értelmetlenül hangzik, neki ennek igenis van értelme.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Ápr. 27, 2008 1:51 pm | |
| *Örül, hogy Rose nem ijedt meg, hiszen semmi féleképpen nem akarta, hogy valami baja essen a rajznak.* -Igen, szeretnék látni néhány rajzot látni, amiket biztosra veszem, hogy mind nagyon szép. Hát, jó... Majd én is megmutatom a rajzaimat neked. *Tudja, hogy általában a lányok jobban szeretnek rajzolni, mint a fiúk, hiszen az ilyen aprólékos rajzok sok türelmet és ügyességet vesz igénybe. Ő is észreveszi a belépett fiút.* -Szia. Köszönöm kérdésed, én jól vagyok. És Te hogy vagy? *Rég nem látta Anazét, de nem nagyon csodálkozott ezen, hiszen akkor találkozott vele legelőször mikor Tara megjött.* | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Ápr. 27, 2008 2:19 pm | |
| *Anaze még gyorsan végighallgatja a két lány röpke társalgását, arról, amit Tarance kérdezett, még mielőtt Anaze odaért volna. Ekkor érkezik a kérdés a deguról, aki jelen pillanatban kidugja a kis fejét a zsebből, és érdedklődve nézelődik. Lassan kibújuk majd felkpaazskodik Anaze ruháján, és ismét a vállán pihen meg. Érdeklődve lesi a két lányt, Anaze feje mellől.*- Hát, amint láthatod Ő is megvan. *Mosolyodik el.* -Egészen hozzám szokott. Már el sem fut, vagy ha igen, visszajön. Nagyon aranyos egy állat. *Válaszol még midnig hatlamas mosollyal az arcán.* -Csak az idegenekhez nincs hozzászokva. *A válasz után ismételten elmosolyodik, és a degut a kezébe veszi, és megsimogatja. Ekkor érkezik vissza a számára vészes kérdés, ráadásul mindkét félről.* -Hát én megvagyok. Egy picit gyengélkedek mostanában, de amúgy megvagyok. Egész jól. *Beszél már-már össze vissza, de próbálja lerendezni, majd összefoglalni az állást.* -Nah szóval. A lényeg, hogy jól vagyok. *Ekkor egy újabb mosolyt erőltet az qarcára, de azt legalább sikeresen, és nem valószínű, hogy feltűnik nekik, hogy ez csak egy afféle álmosoly.* *Anaze szépen végighallgatja Rosetta beszámolóját a rajz tárgyáról.* -Ahha.. *Adj tudtát, hogy felfogta miről vana kép. * ~Én sosem tudtam rajzolni~ *Gondolkodik el. ~Én csak csellón tudok játszani... Az meg szerintem nem nagy tehetség... De.. Persz lehet, hogy ezt cska én gondolom így. ~ *Tanácskozik magával.* -És, megnézhetem? *Kérdi Rosettától, aki magához szorítja a lapot, amint Tarance is megleste volna.* -Bár én nem tudok saját rajzot felajánlani, hogy megmutatom cserébe, mivela rajztudásom borzalmas. *Panaszkodik inkább kcisit magának, mint a lányok közül bármelyiknek is. Közben leteszi a kis állatot a földre, ám az azonnal visszamászik Anaze ölébe, aki ekkorra már törökülést formált.* -De ha nagoyn kell valami cserébe játszhatok neked csellón. *Ezen kcsiit elneveti magát, nem tartja magát olyan jó zenésznek, saját műveivel sosincs megelégedve saját műveivel. Még egyszer körbenéz, majd várja a választ.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Ápr. 27, 2008 2:29 pm | |
| *A kobold lány kicsit elgondolkozva hallgatja végig a többieket, talán úgy látszhat, hogy el is bambult.* - Szerintem nekem is tetszeni fognak a te rajzaid, Tara. *Biztosítja a lányt, mosolyogva. Bár Rosetta néha nagyon rendezetlennek és szeleburdinak tűnhet, vannak olyan pillanatai (órái), amikor egyszerűen keül a természetbe, egyedül és vagy csak gondolkozik, vagy rajzol, esetleg ír... Van mikor tájat rajzolja, van mikor a képzeletének szüleményét, amit csak ismert információkból tud összerakni. Ilyen a szekrényén levő unikornis rajz. Azt még akkor alkotta, mikor soha életében nem látott unikornist, de még is elég élethűen sikerült. Most épp ilyen pillanata volt, egyszerűen leült ide a szökőkúthoz és rajzba kezdett. Bár most megzavarta két diáktársa, nem bánja, a rajz így is haladt. Most táskájába csúsztatja, - mely a szökőkútnak döntve pihen melette- a rajztáblával egyetemben. Fürge tekintete körbejár a tornyon és megállapodik Anazen, aki igen csak buzgón próbálja kimagyarázni, hogy mi is van vele.* - Muszáj?... Nem egy remekmű.. *Húzza el a száját a kobold lány, s már elrakta a lapot.. Most lehajol, újra elővenni, de most a rajztáblát oldaltáskájába hagyja.* - Hm.. Mi a fene az a cselló? *KÉrdezi pislogva, miközben magához hajtja a lapot, ne lássa senki.* - Az.. valami vonós hangszer ugye? De akkor.. ugye tényleg fogsz játszani nekem? *Kérdezi reménykedően, s remegő hanggal, mintha csak vágyakozna a dal után. Mintha, vagy talán tényleg? Rég nem járt Lindarhoz, s szinte olyan érzése van emiatt, hogy lelkének egy darabját szakították ki neki, s ezt a darabot csak akkor lehet meggyógyítani, ha továbbra se hagyja el a zenét. Reménykedő zöld szemei Anazen függenek, várva, hogy a fiú rábólint e. Az egy dolog, ha ő maga úgy tartja nem tud játszani, az egy másik, hogy mások is úgy tartják, hogy nem tud játszani. De Rosetta úgy sejti, hogy a fiú igenis nagyon jól játszik, csak olyan mint ő, és mint minden művész: sosincs megelégedve a saját művével. Ezzel a kobold lány is így van. Sosem csinált még olyan tárgyat, sosem rajzolt még olyan képet, sosem írt még olyan sort, sosem dalolt még olyan hanggon, mivel meg lenne elégedve. De ez így van jól. Lehetséges, hogyha megelégedne azzal, amilye van már nem is hajtana azért, hogy jobb legyen. A nagy filózás közepette néhányszor rásandít Tarára is, hisz nem csak ketten vannak itt. * | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Ápr. 27, 2008 2:41 pm | |
| -Remélem. *Mondja mosolyogva Rosettának. Majd mikor meghallja, hogy Anaze is szereti a zenét, sőt még chellozik is újra elmosolyodik, hiszen ő is nagyon szereti a zenét, de Tara is tud hangszeren játszani, méghozzá gitáron. Látja, hogy Rose mennyire vágyakozik egy kis zene után és épp felakarja ajánlani, hogyha beleegyezik Anaze is, akkor játszhatnának együtt valamit, de ekkor eszébe jut, hogy ő neki most sürgős dolga van, amit inkább nem köt barátai orrára. Leszáll a szökőkút széléről.* -Bocsi, de most mennem kell. Majd valamikor találkozunk. Sziasztok! *Szomorú, hogy nem tud most itt maradni és tovább beszélgetni a többiekkel, de ha menni hát menni kell. Megvárja míg a többiek köszönnek neki és kinyitja az ajtón és eltűnik, ahogy megy lefelé a lépcsőkön.* | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Ápr. 27, 2008 3:07 pm | |
| | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Május 04, 2008 3:55 pm | |
| *Rosetta sétálgat a főhadi területén, körbe-körbe, hisz nincs nagyon mit tennie. A rajza a sarokban hever, már szépen kidolgozva mindegy aprócska cseppnyi víz, mely megcsillan a szökőkútból feltörve vízsugár képében. Ott hever mellette a jellegzetes oldaltáska is, árváskodva, hisz a gazdája most nem törődik vele.* ~ Mit csináljak?...Nincs semmi dolgom, a tanulásból elegem van, a rajz kész, talán... Mi lenne ha elmennék a négy elem templomába? Már rég terveztem, hogy egy kicsit körülnézek jobban... Mondjuk már egy csomószor jobban körül néztem, de akkor is el akarok menni. Olyan ...szép.. és különleges! ~ *Nem is tudja a gondolataiban igazán megfogalmazni, hogy miért vágyik oda egy kicsit. De mivel egyelőre egyedül van a toronyban, nincs kivel elmennie... Egyedül meg nem megy sehova. Alapelv, hogy egyedül nem megy olyan helyre, ahol nincs ismerőse. A szigeten levő templom pedig teljesen üres, senkivel se tudna összefutni.. Mondjuk, talán, egy szaktársával, aki épp olyan kíváncsi mint ő. De ez egyáltalán nem biztos. Biztosabb, hogy vár egy kicsit, hátha felbukkanjon valaki. Lecsüccsena szökőkút széléra és belebambul a vízbe. Csak vár, közben fülével hallgatózik, hogy minden neszre figyeljen... Lépteket vár, bárkiét, csak barát legyen, hogy vele elmehessen.* | |
| | | Donna Swarow...- archiv Diák
Hozzászólások száma : 191 Kaszt : Üzenőláda : Agusta multija
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Május 04, 2008 3:59 pm | |
| *Léptek közelednek. Donna eddig elbújva, a bejárati ajtóból lesett Rosetta után, közben tőrét tisztogatta. Nem azért leskelődött mert nyomozni akart, egyszerűen csak nem volt jobb dolga. Így hát maradt a leskelődés. mikor belépett, Rosetta épp a szökőkút vizét bámulta* -Mi az a rajz? * kérdezte értetlenkedve, nagyot ásítva, persze tettszett neki, és meg akarta szerezni. Közben egy nagyot nyújtózkodott* - Úgy unatkozom ma. Nem lehetne tenni valamit Rosetta, *érdeklődik, s közben eltezsi tőrét, amit köpönyege is elrejt. haja, sötét melyben egy kék szalag virít most, de ruhály aolyan mintha vándor útra készülne* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Május 04, 2008 4:10 pm | |
| *Tara lassú léptekkel ballag föl a lépcsőn a toronyba.* ~Vajon van itt valaki?~ Miközben ezen gondolkozik benyit az ajtón és meglát két lányt. Az egyiket ismeri, ő Rosetta, viszont a másik lány még nem ismerős számára. Közelebb megy hozzájuk a szökőkúthoz.* -Sziasztok! *Ránéz az ismeretlen lányra és a kezét felé nyújtja.* -A nevem Tarance Haruno és nyugodtan szólíts Tarának. *Miután a lány is bemutatkozott neki fölül a szökőkút szélére Rose mellé.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |