Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| First topic message reminder :
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 09, 2008 10:23 am | |
| -Értem... *komorodik el sötéten...* -Tehát a tanárokat nem izgatja az iskola vagy a diákok sorsa? *Kérdi de tudja hogy ez nem így van ezért gyorsan hozzáfűzi* -Vagy csak azt várják h mikor hal meg 1 diák? De a kegyencek se legyőzhetetlenek. *Tűnődik el de már látja barátja arcán hogy kellemetlen neki ez a téma így inkább nem faggatja erről tovább.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 09, 2008 10:31 am | |
| Jó kérdés, hogy pontosan mire is várnak, többek közt ezt is szeretném tudni. Többen megsérültünk mrá, valakik nagyon komolyan, s csak Nadin kisasszonynak köszönhető, hogy enm halt bele a sérüléseibe, vagy épp az átok hatásába. *magyarázza a fiúnak.* Valóban legyőzhetőek de komoly erő és ár, hogy sikerüljön. A vadőrünk még mindig alig tér magához, mikor a második támadás során megsérült. A harmaidknál nem tudom pontosna mi történt, azon nem voltam ott. Az elsőn Khiosi Úrnőt intézték el nagyon. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 09, 2008 10:35 am | |
| -Értem... de akik harcolnak azok honnan tudják hogy hol lesznek a támadások? *kérdi értetlenül* -Vagy te csak véletlenül keveredtél bele? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 09, 2008 10:41 am | |
| Ez általában véletlen szrű, Tudod, így is járnak közel 600an ebbe a suliba így ha most 20-25 diák kb egy helyyen tartózkodik, az még nem is nagy dolog, pláne egy külső területen, azok népszerűbbek mint a kúria vagy a labirnitus, hiszen sokan szeretnek kinn lenni. *magyarázza a tünde s szomorúan sóhajt.* Az a gyönyörű tisztás... Tünd eléptékkel nincs messze, emebrivle egy kicsit igen. Tűz martaléka lett, s most a tölgyes is az ő kezükben van. Vidáman lengeti a szél a fákat, mintha semmi nem történt volna, nekem mégis megszakad a szivem ha látom a fákat. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 09, 2008 10:44 am | |
| *A fiu keserüség fogja el* -Értem *szól halkan majd órájára tekint* -Nos köszönöm a társalgást nagyon élveztem. Remélem még lessz szerencsénk 1máshoz. *Mondja és ezzel 1ütt meghajol a tünde előtt.* -Azthiszem én ledőlök néhány órára pihenni.... Csíkos Boa! *és a szavai után már csak hült helye marad* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 09, 2008 10:46 am | |
| Nekem is ideje lenne kicsit megnyugodnom, kicsit megint felzaklattam magam.*moytogja halkan majd egy Hiúz felkiáltással ő és daimonja máris a harmadik emeleti szobában vannak. Arnuil levezsi szép ruháját s csak valami pizsama félébe bújik, s eltűnik a takaró alatt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 10, 2008 11:01 am | |
| *Mintmár oly sokszor a fiu megint ide tér be elösször hogy lássa van-e itt valaki. Könnyű ruhája alé befúj a szél amitl mégjobban felébred és kellemesen kirázza a hideg. A már előre kiszemelt helyét elfoglalja a kanapén és vár hátha van itt valaki* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 10, 2008 11:22 am | |
| *Meunja magát és vissz megy aludni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 10, 2008 1:50 pm | |
| *14 óra alvás után megint eljön erre a kellemes helyre hátha most több szerencséje lessz itt az emberekke. Az ajtó amint betámolygott halkan csukódik be mögötte majd miután megigazította övét és gatyáját stílusosan belevágodik a kanapéba és elterül míg nem jön arra valaki* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 10, 2008 1:53 pm | |
| *Hirtelen úgy érzi hogy neki a kilátóban a helye. Így hát mintha ott sem lett volna elszelelt* |
| | | Laura Wylee
Főkarakter : taborandi@msn.com Hozzászólások száma : 3350 Kaszt : Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 10, 2008 4:31 pm | |
| *Laura teleportál a főhadiszállás tornyába és helyet keres magának és daimonjának. Leül egy fotelbe és az ölébe teszi a válltáskáját, amiből egy vidra mászik ki és a lány ölébe kuporodik. -Végre kijöhettem a táskából. -Remélem mostmár boldog vagy...na de nem akarlak megbántani...Kár, hogy egyedül vagyunk itt. Na de mindegy majd jön valaki. * Mondja Laura Robinak és megsimogatja a vidra fejét* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 10, 2008 4:37 pm | |
| *Egy kobold lány érkezik, szinte parancsszóra, ahogy Laura kiejti a száján, hogy jöjjön valaki. A lányka először körbesétál az előtérben, majd bemegy a Társalgóba, s ekkor pillantja meg szaktársát, ölében egy állattal.. Vidrával. Rosetta értetlenül veszi először, majd szép lassan rájön, hogy az a lány daimonja. Feléjük veszi az irányt, és egy mosolyal köszön is nekik.* - Sziasztok! Hogy vagy Laura, miújság? -Kérdezi kedves hangon, bár nem annyira vidáman, mint elvárná az ember. Látszik az arcán, hogy valami zavarja, valami miatt egy kissé szomorú... Talán szerelmi baj?..* | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 10, 2008 4:48 pm | |
| * Mikor Rosetta lép be, kedvesen mosolyog ra, bár egy kicsit furcsállja a lány rosszkedvét, hisz mindig boldog volt mikor találkoztak....bár meg is érti, hiszen a támodások egyszerüen rémesek. - Szia Rosetta. Ő itt Robi a daimonom. Még nem is ismered. Hagyd abba de azonnal. * szól a vidrához, mikor az ellenségesen fordul a kobold lányhoz* - Ő a barátom! * Erre a vidra vissza ül Laura ölébe mert közben leugrott onnan.* - Bocsi Laura... * mondja a kis állat megbánó hangon (bár Laura pontosan tudja hogy ez a megbánás nem teljesen valós) - Szóval Rosette, mért vagy ilyen bánatos? A támadások miatt? * Kérdezi Laura kedves, megnyugtató hangon* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 10, 2008 4:58 pm | |
| *A kobold lány nagyon meglepődik, mikor a vidra eléggé ellenszenvesen kezeli őt. Lassan leül egy fotelbe, de szint megbánja, hogy zavarja őket.* - Nem csak a támadásokról van szó.. Már egy ideje nem is láttam Thomast és.. borzasztóan hiányzik. *Vallja be a párosnak, kicsikét nagyon elpirulva és elfordítva tekintetét. Látszik rajta a zavara, hisz sohasem volt szerelmes, egyszerűen borzasztó, hogy az első "párkapcsolata" ilyen, nem is találkozhat kedvesével, mert sosem találja meg.. Lehet kerüli, talán még az is lehet, hogy hazautazott az iskolából, ki tudja.* - De túlélem.. Azthiszem.. Robi miért néztél rám olyan... gonoszan? *Kérdezi egy kicsit elhúzva a száját, hisz elég érdekes kérdés..* | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 10, 2008 5:04 pm | |
| *Egy szőke fiő lép be az Eramír torony ajtaján, fehér ingjében és egy sötétebb farmernadrágjában. Kissé fáradta hosszadalmas nap végett, ám ez a kevét msot sme rontota el, most is ugyanúgy mososlyog, ahogy mindig. Útját egyenesen a társalgó felé veszi, más uticélja jelen pillanatban nem is lehetne, hiszen csupán ksi társaságra vágyik. Ahogy belépa társalgóba felismerni vél egy kobold leányzót, hát perrsze hogy Rosettát. Kicsit beljebb lép.* -Sziasztok. *Köszön jól hallható hangon, majd közeleb lépa másik lányhoz, aki midneeddig ismeretlen volt számára, ám remélhetőleg, msot emgismerheti.* -Anaze White. *Mutatkozik be s arcána mosoly még egy fokkal szélesebb lesz. Csak mikro ekzét nyújtja lánynaka kézfogásra, csak ekkor veszi észre a daimont.* -Áh, Neked is üdv. *Mosolyog rá a vidrára mgé midnig ugyanoylan barátságosan, maj csupán várja, hogy a leányzó megejtse a bemutatkozást, ésa damónt is bemutassa esetlegesen.* | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 10, 2008 5:11 pm | |
| * A lány figyelmesen halgatja végig Rosetta beszámolóját Thomasról. Már előszőr is gondolta hogy van köztük valami; amikor a Rózsakertben látta őket együtt. Mikor a kobold rákérdez Robi viselkedésére nem lepődik meg. Sejtette hogy megkérdezi. Hiszen a kiváncsiság az ember egyik legföbb tulajdonsága. De a koboldoké is... legalább is Laura ezt gondolja.* - Hát...őőő...tudod mikor anyuék meghaltak Robi maradt csak éa azóta kicsit aggodott azért hogy mi lesz velem. Ez nem szándékos és nem veled van baja, csak kicsit jobban félt a kelleténél. De most hogy itt vagyok kezd rájönni hogy itt jó helyem van. Mi lenne ha átmennénk a Négy Elem Templomába?* Kérdezi és már fel is veszi Robit majd feláll, hiszen úgyis tudja hogy a lány igent mond. Mielött elindulna egy fiú lép be és köszönti. * - Ó... szia. Én Laura vagyok és ez a kis rosszcsont Robi. Moszt indulunk a Templomba. Jössz te is? | |
| | | Cyrus Seymour Diák
Főkarakter : caldor@citromail.hu Hozzászólások száma : 416 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 10:20 am | |
| *A mai, kellemes napon egy farkas és egy Eramiros diák érkezik a főhadiszállásra. Már elég sokat voltak itt, így megkedvelték ezt a helyet, hiszen itt már valószínű, hogy senki se mászkál és békén hagyja őket, legalább egy kis időre, mivel általában itt nem szokott összefutni senkivel se. Egy fehér, rövid újjú inget és egy farmernadrágot visel, fekete övvel,mely közepén egy farkast mintázó csat található. A fiú kényelmesen letelepedik az egyik kanapéra és közben a farkas is odasétál hozzá, a fiú ölébe dönti fejét, miközben társa simogatja. Így ülnek csöndben, nyugodtan, élvezve a csöndet.* | |
| | | Kalea Sepora Diák
Főkarakter : irjatok4francyska@hotmail.hu Hozzászólások száma : 56 Üzenőláda : Aki szeretne játszani,az írjon üzenetet
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 10:23 am | |
| *Kalea lemegy a főhadiszálásra.Jó sokat járkál a mai napon!* // meg fognak ölni,mert össze-vissza írtam // | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 10:26 am | |
| *A kék szempár szinte azonnal kiszúrja az érkező lányt. Egy ideig csak nézi, majd lassan feltápászkodik, de a farkas az még mindig fekve marad a kanapén. A fiú elindul a vörös hajú leányzó felé, majd amikor odaér hozzá, megköszörüli torkát, hogy ha esetleg eddig még nem vették volna észre, most biztosan észre vegyék.* - Látom, hogy nem csak én vagyok itt, ezen a szép napon. Azt hittem, hogy senki se jön errefelé, erre kit látnak szemeim? Egy számomra még ismeretlen lányt, aki mint látom, a szaktársam. *mutat újjával a lány kitűzőjére, majd egy angyali mosoly jelenik meg az arcán.* - Mondjuk érdekes lenne, ha más szakos diák lenné, biztosan megkérdezném, hogy hogy kerültél ide. *mosolyodik el, majd jöhet a szokásos bemutatkozás.* - Amúgy Astor vagyok, Astor Seymour, Eramiros prefektus és másodikos diák. És nekem kihez van szerencsém? *kérdi miközben szemeit belefúrja a másikéba. Szereti tartani a szemkontaktust, számára ez egy igen fontos dolog. Még mielőtt a lány odalépett volna hozzá, az előtt cselekszik és a farkas se engedi, hogy megsimogassák, hisz az olyan lenne, mint ha a lány a fiút simogatná.*
//senki nem fog megölni, nyugi //
| |
| | | Kalea Sepora Diák
Főkarakter : irjatok4francyska@hotmail.hu Hozzászólások száma : 56 Üzenőláda : Aki szeretne játszani,az írjon üzenetet
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 10:30 am | |
| *Kalea ránéz a fiúra.Elmosolyodik.*-Kalea Sepora.Mármint a nevem... *Elpirul*- Csodálom,hogy hozzámszóltál.Érdekes.Még senki sem beszélt velem ... Szobatársam sincs.Szóval minden "király".-*Mondja,majd megint elmosolyodik* | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 10:33 am | |
| *A lány bemutatkozása után egy aprót biccent, hiszen így illik, legalábbis Astort így nevelték, hogy azért alkalomadtán legyen már egy kicsit udvarias.* - Hát pedig nem kellene csodálkoznod az ilyesmin. Tudod, én mindenkihez hozzászólok, hiszen másképp nem ismerhetném meg. És egy ilyen elbűvölő lányt, mint amilyen te is vagy, nem hagyhatok csak úgy figyelmen kívül. *kaccsint rá a lányra, majd a kanapéra mutat.* - Ha nem félsz a farkasoktól, akkor nincs kedved leülni a kanapéra? *mutat arra, amelyiken még nem is olyan régen ült és melyen most a diamonja pihen.* - Tudod, tegnap találkoztam egy lánnyal, aki igen csak félt a farkasoktól, vicces volt, na de mindegy. *mosolyodik el, majd elindul a kanapé felé és még mielőtt leülne, hátrapillant a lányra, hogy vajon követi-e.* - Amúgy az hogy lehet, hogy még senkivel se beszéltél? Én ki se bírnám itt úgy, hogy nem szólok senkihez sem. *gondol bele egy pillanatra és hát tény, hogy igen rossz lehet a lánynak, ha nem szól hozzá senki se.*
| |
| | | Kalea Sepora Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 10:50 am | |
| * Kalea mikor meglátja a farkast nagyon megörül.*-hihi.hogy is félnék.kedvenc állatom.*És leúlnek.* //bocs a késésért// | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 10:54 am | |
| *Így a lányka és Astor is leülnek a kanapéra ismét. A fiú kényelmesen hátradől, hiszen nem fog feszíteni és úgy ülni, ahogy neki nem jó. Tekintetét a lány felé fordítja, majd pedig a farkasra néz.* - Hát fogalmam sincs, hogy egyesek hogy félhetnek egy ilyen állattól. Addig nem bánt, amíg nincs rá oka. És nekem is a kedvencem, de hát azért is ő a daimonom. *most körbepillant és látja, hogy Kaleának nincsen. Persze ebben a suliban nem sok diáknak van daimonja, de az durva is lenne már.* - És mondd csak, mióta jársz ide és hogy tetszik a suli? *a barátokról inkább nem is kérdezi a lányt, hiszen biztos nincs neki vagy ha van is,nem túl sok.*
//semmi gond//
| |
| | | Kalea Sepora Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 11:01 am | |
| - Én sem értem,miért félnek egy ilyen büszke és szép állattól.Nekem egy fekete,és kék szemű vadászgörényem van.Nagyon aranyos.Most is elkószált,azért nincs velem.Még a nevelő anyámtól kaptam.A suliba körülbelűl egy hete járok.Elég idegen itt minden.Kicsit szigorúak.És nem is nagyon foglalkoznak az újjakkal,csak az elején.Persze ott vannak a többiek is.Lehet azért.De amikor magamba vagyok mindig hallgatok egy kis zenét.De nem mondhatom el,hogy milyet,mert sokan eltávolodnak,és kiközösítenek-e miatt. * Mondta és közben mindenféle,témától függő hangulat tükröződött az arcán.* | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 11:06 am | |
| - Vadászgörény? Nahát, az is nagyon aranyos egy állat. Majd ha meglesz, akkor feltétlenül mutasd meg, hiszen szívesen megnézném. *mosolyodik el, majd hallgatja tovább a lányt, aki végre egy kicsit többet is mondd magáról, így most már Astor is jobban tud beszélgetni vele.* - Hogy nem foglalkoznak az újjakkal? Hát nem tudom, én személy szerint igyekszem minden Eramiros diákkal foglalkozni és segíteni nekik, ha esetleg nem értenek valamit. Tehát ha bármilyen kérdésed van, tudd, hogy hozzám bármikor fordulhatsz. Akár tanulás terén, akár más dologgal. *ezt teljesen komolyan mondja, bár a lány szavain egy picit elgondolkodik. Lehet, hogy esetleg a többieket kevésbé érdeklik az újak? * - Zenét? Nem kell aggódnod, én nem távolodom el tőled azért, mert mit tudom én, hogy milyen zenét hallgatsz. Mutasd csak meg. *mondja egy bíztató mosoly kíséretében, majd csak figyel a lányra, várva, hogy az elkezdjen énekelni.*
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |