Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Az eramir torony - Page 37 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 37 I_voting_barAz eramir torony - Page 37 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Az eramir torony - Page 37 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 37 I_voting_barAz eramir torony - Page 37 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 73 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 73 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Az eramir torony

Go down 
+29
Kyo Nobory
Grozdan Georgi
Cassandra Yordanka
Ayla Madyzyn
Domajan Gurskovity
Irina Yoana
Hana Jessica Dentry
Kiaran Courber
Laura Wylee
Nagy R. Anita
Juliett de Sedritta
Timothy Waylan
Tarance Haruno
Jack Darkfield
Jane Scott
Arabella Jagusia
Játékmester
Toomas Vladislav
Amaril Gwyneth
Cupido
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Leonard Wyatt
Rosetta Waylan
Donna Swarow...- archiv
Cloe Noybe
Teodor Angel
Kalandmester
Anaze White
33 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Az eramir torony - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm

First topic message reminder :

A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz.
Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak.
A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi.
A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba.
Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben.
Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 6:29 pm

*Mikor belép az irányt 1ből a kanapé felé veszi... ~remélem csak jön valaki és lessz kedve beszélgetni...addig meg itt pihenek~ gondolja... majd leheveredik*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Az eramir torony - Page 37 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 6:42 pm

*Bella és Leonidas sétál a torony felé. Eddig csak álmatlanul forgolódott az ágyában, nem is igazán álmos, csak kicsit ki van merülve. Felvette hosszú fekete talárját, így máris nem lehet látni azt, hogy pizsoma van rajta. Elmélkedni jött, de úgy tűnik nincs egyedül* - Szia, Arabella Jagusia vagyok *mutatkozik be mosolyogva, majd mintha valahonnan ismerős lenne neki a diák* - Mondcsak ne te voltál ott az étkezőben délelőtt? Olyan gyorsan elrohantál *de lehet, hogy nem jól emlékszik, már maga sem tudja*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 6:47 pm

*Felkel a lány köszönésére majd ő is bemutatkozik* -Üdv, Erni Requo örülök h megismertelek. *mondja majd válaszol a lány kérdésére* -Én is ott voltam de csak váltottam pár szót Grozdannal a kalandunkról amit Rose-al 1ütt éltünk át... *Majd észreveszi hogy a lány prefektus...* -Mondcsak... te mutattál varázslatokat Grozdannak?
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 6:52 pm

- Örvendek *mondja, majd hallagatja a fiú szavait. Szóval terjed a dolog, na nem baj* - Igen én voltam, mesélte? *kérdez vissza, majd helyet foglal a fiúval szemben* - Nem is hallottam, milyen kaland volt? *kérdezi kiváncsian, már régen beszélt a koboldlánnyal, szóval kicsit még tájékozódnia kell a dolgokról. S hiányérzete is van, hiszen nincs oldalán a pálcája, az a pálca, amit nem régen vett Marnuiltól*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 7:01 pm

-Igen, de nem mesélte inkább bemutatta *mondja mosolyogva és folytatja* -Rose Grozdan és én elmentünk elősször a negy elem templomába és onnan a tűz szigetére majd onnan teleporton át sikerült közvetlenül 1 láva folyam mellé teremnünk és irdatlan hőség volt *az utolsó 2 szót kiemeli* ... Rose védőburkot formált körénk ám én megláttam valamit a lávában... *elmereng* ...igazából nem vagyok biztos benne mi volt az de én 1 Főnixnek véltem... Teljesen megbabonázott és a következő kép ami rémlik h szétomlik a pajzsunk amit Rose emelt körénk grozdan a földre esik... *megborzong...~mintha csak tegnap lett volna...mert tegnap os volt...~ *gondolja de folytatja* Én még maagmnél voltam és vállamra vettem grozdant majd Rose elterepoltált minket... a lényeg h élve megúsztuk... *fejezi be majd hozzá fűz 1 cslafinta megjegyzést...* -Ha tudtam volna legalább néhány varázslatot akkor talán ne történik mindez... *majd csalfán a lányra tekint*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 7:08 pm

*Érdeklődve hallgatja a beszámolót, néha furcsán néz, néha pedig közbeszólna, de ezt inkább nem teszi meg, először végighallhgatja a fiú mondandóját* - Értem, és hogy tetszett a templom? *kérdezi kiváncsian, majd visszatér az előző témához* - Bemutatta? De ugye nem rajtad próbálta ki? ~habár csak két olyat mutattam neki, de hát akkor is~ És hogy tetszettek a varázslatok? *kérdez még egyet, majd észbe kap, hogy sokat kérdez. Mindig ez van, ha kicsit zaklatott, így inkább csendben várja, hogy a fiú válaszolhasson a feltett kérdéseire*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 7:15 pm

-Nem nem rajtunk próbálta ki... nekünk csak az Invito-t a Reparot és a Lumost mutatta meg többet nem mutatott...
*majd visszagondol a templom eredeti részére ahol még nem volt semmi baj* -A templom csodálatos volt és szinte áthatott az erő... bár midig is vonzott a tűz...nagyon is...
-A varázslatok? Nos hogy őszinte legyek én az invítót részesítettem nagy előnyben hiszen ha harcra kerül sor és átok közelít feléd akkor ezzel bármit magad elé ránthatsz... a Lumos sötét helyen hasznos a Reparot meg nem hiszem hogy sokszor használnám... de 1ébként tettszettek *mosolyodik el majd hozzá teszi elmerengve* -Én inkább az a vadabb támadóbb természetü vagyok.... jobban szeretek harcolni mint a seggemen ülni... szó szerint "éget" a vágy erőm legyen...*fejezi be végül*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 7:49 pm

- Még szerencse *sóhajt egyet* - Igen a templom csodálatos, de a szigetek közül én a levegőt szeretem a legjobban. Habár a tűz szigeten még nem voltam *jegyzi meg halkan. A fiú utolsó mondatain csak jót mosolyog* - Értem, hát vadabb és támadóbb varázslatokat majd szeptembertől fogsz tanulni, de lesznek nagyon izgalmasak is, biztos tetszeni fog *mondja mosolyogva, ő nem híve az erőszaknak, de ha kell ő is megmutatja mire képes.* ~Habár ez még nem olyan nagy erő, de egyszer felérek az Úrnő erejéhez is~ *egy kicsit elgondolkozott az álmairól, de most visszatér a valóságba. Kérdőn tekint a fiúra, amjd kicsit tereli a témát* - És, hogy tetszik az iskola? *kérdezi kiváncsian, közben Leonidas felugrik gazdája ölébe, ami azért nem egy kellemes érzés, főleg egy hópárduc súlya alatt*

//úgy tűnik fagy, mert Erni eltünt Sad //
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 8:42 pm

-Remélem is hogy megérte ide jönnöm... bár mióta megismertem itt sok jó embert már nem bántam meg *itt rámosolyog lányra majd kissé elpirulva folytatja...* -...a legméllyebb benyomást Rose tette... *itt elpirul de hirtelen meglátja mennyi az idő...* -No? Ilyen késő van? Sajnálom de a társalgástmajd később folytatjuk... *feláll és már mondaná ki a hálója nevét amikor észlbe jut még valami* -Hálás lennék ha holnap megkersnél és tanítanál nekem valami... *majd nyújtókodik 1et és kimondja* Csíkos Boa! *azzal el is tünt*

// Sajnálom de a szülői önkényuralom 1ik szenvedő alanya vagyok...//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 7:58 am

*A fiu kissé kómásan lép be hisz nem az a koránkelő fajta. Körülnéz talál-e itt valakit. 1 reggeli társalgás sose árt.*
Seth Svarog
Diák
Seth Svarog

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 589
Kaszt : Az eramir torony - Page 37 Druida
Üzenőláda : !

" Megszeretni valakit egypillanat elég,
de elfeledni egy élet is kevés..."

Az eramir torony - Page 37 Tek4e5deb822d83d7986468

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 8:30 am

* Seth érkezik a toronyba, ma is megszokott ujjatlan comközépig érő törtfehér mellény és ugyanilyen szinú nadrág van rajta, de ez most nem látszik a méregzöld talár miatt amit reggel felvett, hisz hüvös szél fújt mikor kiment sétálni reggel. Most is vállán van Artemisz a vándorsólyom, és lassan sétálnak együtt, majd megpillant egy fiút * Szép jó reggelt, Seth Svarog * köszön rá, majd tovább érdeklődik * Mi járatban erre felé? * a fiú láthatja, habár Seth tünde, mégis barátságosan viselkedik vele * Ha nem tévedek új vagy itt? * kérdi, bár ő sincs itt túl rég, és lehet hogy régebb óta van itt, majd a fiúra néz, s a feleletet várja *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 8:36 am

*Arnuil elegáns, földig érő, sötékék, hosszú ujjú tünde ruhában érkezik, látszik hogy előkelő, tartása is büszkeségét sugározza, arca azonban ellentmondást mutat. Szomorú és talán kétségbe esett, tanácstalan. Egy büszke hiúz lépked mellette, ő úgy tűnik, jobb formában van, mint társa, hiszen a diamon szemei érdeklődően csllognak, míg Arnu zafírkék szempárja kutatón mered előre, de mintha mégis messze járnának gondolatai. Ezüsten kékes haja lágyna omlik a hátára, kivillannak alóla a hegyes fülek. A torony azonban nem üres.*.Oh.. sziasztok!*köszön kicsit megszeppenten, majd odasétál a központi kúthoz és annak a szélére ül le féloldalasan.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Az eramir torony - Page 37 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Az eramir torony - Page 37 Tek5177c71f872575175299

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 8:43 am

*Úgy néz ki a kobold lány egy kisebb gyűlésbe keveredett, úgyanis negyedikként érkezik meg a torony épületébe. Ahogy körbetekint látja, hogy mindenkit ismer, de még is egy kicsit Arnuilon ragad fenn a tekintete, aki nem éppen "jó állapotban" üldögél a kút szélén.*
- Sziasztok.. *Köszön gyorsan, de inkbb szoba társa felé veszi az irányt, hogy vele beszélhessen. Felül a kút szélére, bár ez kicsit nehézkesen megy, és zöld tekintetével a lányt méri végig, keresve, hogy mi is a baj...Bár azt talán tudja is.* - Hogy vagy? *Böki ki végül, csak sejtheti, hogy miért ilyen a hangulata a lánynak, vagy csak az egyik okét, ki tudja..Hallot egys-mást a támadásokról, hogy ott mi történt... Most kivételesen Erni felé nem tekinget, a fiúkkal nem nagyon foglalkozik, a szobatársával szeretne beszélgetni, ha már a hálójukban soha nem futnak össze.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 8:55 am

*Erni mikor hallja Seth kérdését igyekezne válaszolni ám mielőtt bármit mondhatna újjab 2 személy jelenik meg a toronyban akik közül csak Rose-t ismeri ~Nocsak... úgy látszik nem csak én vagyok ilyen passzban...~ gondolja miközben a számára ismeretlen tündét figyeli, majd köszön midnekinek* -Jó reggelt mindenkinek. *Bár korán van észreveszi h Rose most még csak rá sem tekint... de mivel túl lusta hogy ilyen krán ezzel fárassza magát inkább Seth-hez fordul* -Erni Requo. *és bár észrevtte h tünde létére barátságos vele de annyit már tud hogy 1 nemes faj tagja így bemutatkozása mellé 1 kisebb meghajlást is megenged magának majd folytatja* - Igazából csak nemrég keltem és gondoltam körülnézek itt. Sok kellemes társalgásban voolt részem itt így szeretem ezt a helyet. És igen új vagyok... lassan 1 hete leszek itt. Te mióta vagy itt? *Kérdi majd tekintetét a 2 különvonult személyre fordítja akik jól elvannak 1más között*
Seth Svarog
Diák
Seth Svarog

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 9:08 am

* Seth előbb meghalja a tündelányt, mint ahogy Enri észrevenné, figyel, majd megérkezik Rose is * Jó reggelt szép hölgyek * köszön, majd mikor látja, hogy zavarná őket, hogy odamennének, ezért a tündelánynak most be sem mutatkuzik, inkább visszafordul Enrihez, kis mosoly szalad végig arcán amikor a srác meghajol * ~ Hm, tiszteljen is ~ * gondolja, majd kérdez * És honnan származol? Milyen a családod? * kérdi, majd felel a kérdésre is * Hát én lassacskán egy hónapja vagyok itt * mondja, majd tekintete ismét a két lány felé kalandozik, és megállapodil Arnuilon * ~ Vajon mitől ilyen rossz a kedve? Talán a támadás...hm ki tudja, de én biztos vagyok benne, hogy történt valami ott...~ * gondolkodik el magában *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 9:13 am

Szia Rose!*köszön s végre egy mosoly jelenik meg szép arcán, mi több, még meg is öleli a kis koboldot. Hiába, szobatársak, s az utóbbi időben sok mindent átértékelt, hogy pl a kis kobld mindig kedves volt vele, ideje neki is valahogy ezt viszonozni.* Jobban, egy kicsit. De aggódom. Hétfőn újabb támadás volt, és szombat este óta nem láttam... nem láttam Jacket.*mondja kicsit kétségbe esetten. Mindeképp akart beszélni a fiúval, mert ha tetzsik ha nem, kénytelen lezs kinyögni Anruilnak, mi ez az egész, mert a tünde biztos benne, hogy többet tud, mint amit elárul, és a legutóbbi eset óta ezt meg akarja tudni. Tudni, hogy miért kellett neki is szenvedni.* A karjaim meggyógyultak és... és talán lassan majd én is meg fogok. *mondja egy bágyadt mosollyal, de belül elfogja a szégyen a tegnapi eset miatt Donnával.* No és te?*AZtán a fiúk fele pillant, úgy tűnik itt mindenki felejtés átkot kapott, mert már találkozott mindkettővel de akkor újra bemutatkozik.* Arnuil Olórea!*csupán ültéből egy biccentéssel üdvözli őket, s ha akarnak, természetesen odajöhetnek, nincsenek kizárva semmiből.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 9:25 am

*Mikor egy ölelés éri kicsit meglepődik, de nem utasítja el a szobatársát, hiz eki is jól esik ez a baráti gesztus. Így legalább tudja, hogy a lánynak jelent valamit, hogy valóban barátok. Mikor Jackről esik szó a kobold lány pislog párat, de nem kérdez rá, hisz már is folytatja a tünde lány, azzal, hogy többet tud, mint bárki.*
-Örülök, hogy meggyógyultál..többnyire. Miért gondood, hogy Jack többet tud, mint példul te? Nálam biztosan, mivel egy támadáson se vettem részt... Én? Hát..Jól vagyok, nekem csak annyi jutott, hogy aggódjak értetem,... *Kicsit lesüti a szemét és elhúzza a száját...Haklan sóhajt, majd mikor Arnuil bemutatkozik a fiúk felé ő is odapillant, issé szomorú tekintetével Ernire. Nem tudja mit mondjon, ha a két fiú ide akar jönni, nyugodtan jöjjenek, valóban nincsenek elfalazva, hogy ne szólhassanak bele beszélgetésükbe...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 9:38 am

*Bár háttal áll a 2 lánynak érzi hátán a tekintetüket de mielőtt bármit tenne válaszol Seth kérdésére*-
- A Nemesis dinasztia 1ik ágában születtem Varázstalan emberek gyermeke ként... *nem szereti a mugli szót de mikor meghallja h érdeklődik családja felöl lelke szinte izzani kezd...előtörnek a rég eltemetett emlékek melyek kínozzák őt.*
- A családom halott.... *ennyit tud mondani és érzi...sőt látja mi történt azon az éjszakán...igyexik elfojtani emlékeit ám azok erősebbnek bizonyulnak de 1 gyenge, hideg fuvallatot érez testén amitl kirázza a hideg és magáhoztér* -Elnézést h elmerengtem de régi és fájó emlék... Mit gondolsz társuljunk a lányokhoz? *Teszi fel a kérdést Sethnek hogy témát váltsanak*

//ha megjelenik az előtörim többet is megtudtok de most 1 örökkévalóság lenne ide leírni //
Seth Svarog
Diák
Seth Svarog

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 9:45 am

* Seth mindkét lány szemébe pillant mikor feléjük néznek, majd a srác reakcióit figyeli * ~ Hm, érdekes fiú lehezt ez ~ * gondolja * Semmi gond, mindenkinek vannak kellemetlen emlékei a multból, amit egy életen át kénytelen magával hordozni * szól, majd a lányok felé pillant még egyszer * Hm, mehe... * de itt abbahagyja, mert madara megbökdösi * Rendben megyünk * felel suttogva a madárnak, majd a lányokhoz érnek * Nos hölgyeim, eredeti célunk az volt, hogy csatlakozunk önökhöz, de nekem el kell mennem, igy csak Erni csatlakozhat * szól, majd meghajol a hölgyek előtt, és hangtalanul tovaillan *

//Oks, de ezt nem kell közölni, senki sem ir le mindent részletesen//
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 9:47 am

//Ha már az offoknál tartunk, elég lesz, szóval, mennem kell, valaki írjon ki, köszönöm a játékot, bár rövidkére sikeredett//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 9:51 am

Érzem is, és talán célzott is rá. De most aggódom mert támadás volt és én napok óta nem láttam. utoljára akkor mikor szombaton éjjel meglátogatott a betegszobán.*mondja tűnődve.* De ott nem láttam, tegnap csak befutottam megnézni, hogy van Jozef, d eem láttam ott. Lehet hogy... hogy.. ugye nem Rose? Inkább vugyék a Kötözde Ispotályba de ugye..ugye nem? Arról tudnánk ha nagy baj lenne?*szinte könyörgően néz a lányra, hogy ugye nem halt meg a fiú. Idegesne mozgarja egyik térdét fel le, láthatóan nincs túl jó passzban. Aztán csatlakoznak a fiúk is, így mosolyt próbál vinni az arcára.* Szia Erni!*biccetn. Seth sajnos megy, pedig szívesne váltott volna pár szót, hiszen fajtársáról van szó.* Jó szerencse kísérjen, Seth!*köszön el tőle. Arkadion közben felmászik a kút szélére és iszik kicsit a vízből. Közben Rose is távozik, így neki is integet. ketten maradtak Ernivel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 9:51 am

*Mikor Erni köszönne el észreveszi h Rose is elmegy. Kissé furcsálja ugyan de végül is elköszön tőlük* -Sziasztok. *majd a tünde felé 1 hajolást ismét megenged amit ugyanúgy megismétel mikor odaár Arnuilhoz.* -Úgylátszik 2en maradtunk...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 9:53 am

Hm, valóban. Nos és hogy vagy?*érdkelődik a lány, miközben ujjait a kútbe mártja, s így apró gyűrűket kelt a kút víztükrén.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 9:59 am

-Köszönöm érdeklődésedet megvagyok... bár kissé unatkozom. Szivsen harcolnék én is a kegyencek ellen ám ezzel a tudssal amivel rendelkezem maximum arra vagyok elég hogy csak a helyet foglaljam...vagy méf arra sem. *teszi hozzá kuncogva* -És te? Hogy vagy miujság veled? *Kérdi bár hülye kérdés mert látja az arcán hogy valami nincs rendben*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 10:13 am

Talán jobb, ha nem haroclsz velük. Amig nem láttad őket, nem tudod, mire képesek.*komorodik el a tünde, láthatóan rossz emlékek jutnak eszébe, s kétségbe esése egyre nő, hiszen már mióta nem láttta Jacket, de nem hallotta, hogy ott lett volna a harmaidk támadáson.* nem tudni, hányan vannak és mikor jönnek vissza, de nem adják fel a céljukat, ebben biztos vagyok. És néhány diák bizony nem fog az ő útjukba állni, maximum a tnaáraink tehetnének valamit. Ők vsizon... nos a fülük botját se mozdítják, így egyelőre nekünk kell az első sorban állni s várni, vajon ki fog közülünk meghalni.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 37 Icon_minitime

Az eramir torony
Vissza az elejére 
37 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Az eramir torony
» Eramir Torony - Szoborterem

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: