Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Az eramir torony - Page 36 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 36 I_voting_barAz eramir torony - Page 36 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Az eramir torony - Page 36 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 36 I_voting_barAz eramir torony - Page 36 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 51 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 51 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Az eramir torony

Go down 
+29
Kyo Nobory
Grozdan Georgi
Cassandra Yordanka
Ayla Madyzyn
Domajan Gurskovity
Irina Yoana
Hana Jessica Dentry
Kiaran Courber
Laura Wylee
Nagy R. Anita
Juliett de Sedritta
Timothy Waylan
Tarance Haruno
Jack Darkfield
Jane Scott
Arabella Jagusia
Játékmester
Toomas Vladislav
Amaril Gwyneth
Cupido
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Leonard Wyatt
Rosetta Waylan
Donna Swarow...- archiv
Cloe Noybe
Teodor Angel
Kalandmester
Anaze White
33 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Az eramir torony - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm

First topic message reminder :

A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz.
Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak.
A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi.
A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba.
Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben.
Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 2:12 pm

*Irego jön, mint egy váltásnak. De ő az erdő felől, így nem találkozik Kiarával. Beére meglátja Rose-t egy ismeretlen fiúval* Sziasztok! Netalán... zavarok? *kérdezi. Kivételesen tapintatos... ritka dolog:P*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Az eramir torony - Page 36 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Az eramir torony - Page 36 Tek5177c71f872575175299

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 2:15 pm

*Jól esik neki, hogy Kiaran vigasztalgatja, el is mosolyodik, ám mikor a lány távozni készül inkább elszomorodik.. Ahogy elmegy a lány érkezik egy fú, nlv szerint Raul.*
- Szia.. Csatlakozhatsz.. Mostmár csak hozzám, Kiarannak mennie kellett. Hogy vagy? *Kérdezi kedves mosollyal az arcán, miközben biccent, hogy nyugodtan üljön le a kanapéra, ha akar. Meg persze ülhet az egyik fotelba is, ami erre van épp fordítva.* - Amúgy mi már ismerjük egymást, szóval én nem mutatkozom be újra. *Mosolyog és kicsit megigazíta vöröses tincseit. Csak azért fűzte ezt hozzá, mert a fiú bemutatkozott, mielőtt Kiaran távozott, és úgy érződött, mintha neki is szólt volna a bemutatkozás, de sebaj. Mikor egy lány közeledik a kobold lányka mintha megijede, hisz felismeri Iregot, aki hát.. Mondjuk úgy nem a szíve csücske, mert elég kemény néhanapján. Azért arcán nem látszik az ijedtség, sőt, barátságosan köszön, amennyire tud.*
- Szia Irego, dehogy zavarsz! *Mondja gyorsan és neki is mutatja, hogy nyugodtan üljön le.* - Te hogy vagy mostanában? Rég láttlaka.

A hozzászólást Rosetta Waylan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 07, 2008 2:30 pm-kor.
Raul Garcia Heranandez
Diák
Raul Garcia Heranandez

Hozzászólások száma : 132

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 2:20 pm

-Köszi jól vagyok. És te hogyan érzed magad?*Kérdezi a lánytól majd gyorsan le ül a kanapéra és kényelmesen el helyezkedik.*-Igazábol a másik lánynak szólt a be mutatkozás. Magyaráza a fél-óriás lényt a koboldnak.*-Szia.*köszön az uj érkezönek.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 2:24 pm

A nevem Irego Kwiatowski *biccent az ismeretlennek, majd leűl Rosettával szemben* Jól vagy Rosi? *kérdezi a lányra figyelve* Mintha valami baj lenne... *Láthatóan Irego ma különösen jó kedvében van.* Hogy sikerűltek a vizsgák?
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 2:33 pm

*A kobold lány egyszerre válaszol mindkettőjük kérésére, hisz többnyire ugyanaz.* - Köszönöm.. Öhm, jól vagyok, csak.. Eszembe jutottak a támadások. *Füllenti, bár ahogy most mondja valóban eszébe jutott a támadás. Mint mentség. * - Ti halottatok róla? Nagyon sokan sérültek meg... Köztük egy Deridionosnak leszakatt a karja, Arnuilnak megvágták az arcát... És a vadőr is kapott egy tőrt a hasába, de meggyógyítottak midnenkit, azthiszem... A vizasgáim?*Tér vissza erre a krédésre.*- Igazat megvallva még mindig nem fejeztem be őket, gyakorlatnál elakadtam, de csak lesz valahogy...hamarosan vége a vizsgaidőnek, ideje befejeznem.
Raul Garcia Heranandez
Diák
Raul Garcia Heranandez

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 2:37 pm

-Szia Raul GArcia Heranandez vagyok.*Raul arca egyre fehéreb lesz a hogy kis Rose el meséli a dolgokat.Szerencse hogy fél vér a sárc.*-Nagyon durva nem is tudok mást mondani, minek nekik a suli?*teszi fel a kérést az ott lévőknek
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 2:42 pm

*A fiu kissé kómásan de társaságra és kalandra éhesen lépbe a toronyba majd körülnéz hogy talál-e itt vkit... és talál... nem is akarkit így oda megy hozzájuk és elősször Rosenak köszön*
-Üdv! Hogy vagy? Miujság? *majd körbenéz és látja h nincsenek 1edül így bemutatkozik minden ismeretlen arcnak*
-Peace mindenkinek! Erni Requo vagyok!
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 2:46 pm

*A kérdésre a kis kobold lány emgrázza a fejét.* -Fogalmam sincs..LEhet csak nem akarják, hogy tanítsanak minket amágiár,a meg persze védekezni ellenük.. Vagy valami mást akarnak ami az iskolában van.. Vagy egyszerűen nem bírnak magukkal és pusztítani akarnak, bár ennek nincs olyan nagy esélye. *Filózgat a lány, tippelgetve, hogy mi is lehet az info, de persze ő nem tudhatja. Időközben Irego felszívódik, mivel userének mennie kelett. Mikor betoppan egy ismét ismerős arc a obold lány mosolyogva köszön visza a fiúnak.*
- Szia! Hát, köszi jól vagyo, és te? Ugye minden rendben volt este? *Kérdezi a lány, hogy végre megbizonyosodjon mind a ketten nyugodtan hazaértek és békésen aludtak reggelig..Vagy épp délig. Kicsit fészkelődik a kanapén, a légvégébe húzódik, hogy Erni is leülhessen, már ha akar. Nem kötelező, álldogálhat is ám. ^^ *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 2:52 pm

*Észre veszi hogy Rose hellyel kínálja és el is fogadja* -Kösz. *mondja illedelmesen majd hozzáteszi* ...Ma is elmegyünk valamerre? *teszi fel a kérdést miközbn Rosera néz*
-Amúgy minden rendben volt este... Grozdan elég rpsszat álmodhatott... de nem csodálom... de hála ne...*és itt megint elharapja a mondatot mert nem akarja előlről kezdeni a tegnapi vitát ~bár nekem van igazam~...*
Raul Garcia Heranandez
Diák
Raul Garcia Heranandez

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 2:53 pm

-Értem akkor én most megyek és el barikádozom a szobámat de el én!*Kiált fell hariasan ami kbegy üvültés töle.*-Szia Raul vagyok de most megyek további jó mulatást.*El köszön és el megy aszobájába.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 3140
Kaszt : Az eramir torony - Page 36 Jos
Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Az eramir torony - Page 36 Tek4e9df14d075d17172896

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 2:58 pm

*Ayla mászik fel a főhadiszállásra egy kicsit sőt nem kicsit hanem nagyon lazán. Nem mindig ilyen, de hát valamikor ilyennek is kell lennie az embernek pontosabban fél tündének. Meglátja az ismerősöket és köszön nekik.*
-ÁÁ helló mondenkinek, hogy smint vagytok? Rose veled rég beszéltem már!! Sőt régen is láttalak! Leülhetek? *Majd meg sem várva a választ leül egy fotelba és élvezi a napt.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:04 pm

*A kobold lány sietve megrázza a fejét és el is neveti magát.* - Kizárt, hogy megint elmenjek, maradok a kényelmes fotelnél, itt legalább nem ájul el senki, és nem folyik el előttünk egy láva folyam. *Kuncogja a fiúra nézve, majd csak mosolyogva hallja, hogy Raul barikádot tervez.* - Nem jönnek a kúriába be, annyira még nem értek közel.. Hm, de ha mész szia! *Köszön el tőle, s kicsit meglepődik, mikor ismét egy váltás következik, helyére Ayla jön.*
- Ma egésznap jönnek, mennek az emberek?.. Csak én állok egyhelyben és figyelem a nagy szaladást?.. *Kérdezi hangosan, bár csupán magának szólnak a szavak, majd eszébe jut, hogy elfelejtett válaszolni a kérdésr.e* -Mármint.. Szia Ayla, igen, rég találkoztunk. Persze hogy leülhetsz. *Mosolyodik el, miközben ő maga befészkeli magát szépen a kanapén Erni melett.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:11 pm

*Kissé elszomorodik mikor hallja hogy ma nem magyünk sehová de meg is érti hisz tényleg nagy kaland volt. Hallja az új jövevényt és köszön neki* -Peace! Erni Requo vok. *maj eszébe jut a tegnap este és Rose-hoz fordul* -Nálad nem volt semmi gond? *Kérdi*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:28 pm

-Nem sokáig leszek a társaságotokban majd lassan megyek le megném a mocsarat még nem voltam ottan bár kicsit félelmetesnek bizonyul meg hát veszélyes is, de engem vonz az ilyen hely. Nem jöttök velem?? Egy kis kaland vajon élve kijutunk-e onnan? Bár biztos kijutunk. Tényleg voltatok már egy kegyences támadáson?? Átéltetek már?? Mert ha igen őszinte részvétem, ha meg nem akkor jól jártatok. De tényleg nem féltek egy kicsit?? *Kicsit eleredt a nyelve. Mostanság rájött a beszélgetési láz ilyenkor meg annyit kérdez, hogy a hallgatók füle is kettéállhat. Nem mindig ilyen, de valahogy sokszor rájön ez a dololg.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:35 pm

*Kicsit furcsálja a folytonos píszelést a fiú részétől, d elegalább tudja, hogy mit jelent. Egy szó a kevésközül, amit tud mit jelent. Hisz angolul még sose beszélt, csak ráragadt néhány híres szó, mint a love, peace, story, vagy ilyesmi. Ahogy Aylának gyönyörűen mmegered a nyelve a kobold lány egy kicsit közelebb húzódik Ernihez.* - Én tuti nem mennék.. Egy másik lány is ma tart oda, mályvabokrot látott a szélén,ha jól emlékszem.. de.. Túl veszélyes, és minek direkt belerohanni a veszélybe, máskor úgy is utolér? Mi van ha kegyenctámadás lesz megin? *Kérdezi aggodó tekintetel, majd még hozzáfűz pár szót.* - Én nem voltam rajtuk.. Cska a következményt láttam, azaz elláttam a sebeket ...*Húzza el a száját és halkan sóhajt egyet. Ő tuti nem megy ma ki olyan veszélyes helyre.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:39 pm

*A fiu viszonozza a közeledést sőt át is karolja a lányt*
- Nos ha én odamennék a helyszinekre és rájukrontanék a pálcámmal akkor max halálra nevetik magukat és úgy élem túl... *mondja kuncogva* amúgy majd ha vmivel többet varázslatot fogok tudni jól végre halytani akkor esetleg kinézek de nem hiszem h sokáig maradnék... max ha már naon jó vok... túlsok veszíteni valóm lenne. *a mondat utolsó részénél Rosera tekint*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:49 pm

-Hát akkor legalább eredményes lennél mert halálra nevetnék magukat!! Na de ne viccelődjünk ezzel mert nem az. *Komorodik el.* -Ottan nem tűnik ilyen voccesnek a dolog főként, ha az életed is múlik rajta. Arnuilt is megkínozták azzal a varázslattal és én ezt végig láttam. Nem volt jó meg, hogy egy fiúnak leszakították a karját az sem volt éppen kellemes látvány. majdnem kidobtam a taccsot. Nah de akkor megyek skacok egy kis kalandra vágyok! Bár ezek után most biztos furcsákat gondoltok rólam. *Mosolyog a lány a többiekre.*- Nah sziasztok! *Köszön el majd indult a mocsár felé.*
Grozdan Georgi
Diák
Grozdan Georgi

Hozzászólások száma : 63
Üzenőláda : egy kicsit a gondolkodásomról:
Lehet hogy a Hold kisebb, mint a Föld, de távolabb is van!

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:52 pm

*Grozdan érkezik a toronyba.Mikor meglátja a tömeget, elmosolyodik, majd odamegy hozzájuk, ledobja magát az egyik fotelba.*Sziasztok! mi a téma?És miért vágtok ilyen szomorú képet?
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:56 pm

*Mikor a fiú felé pillant a veszteni valóknál kicsit kinosan hallgatja inkább Ayla szavait, nem tudja, hogy mit is mondhata, valóban furcsának találja a jellemét.. Tudott arról, hogy Arnuil megkínozták, így most nem lepődik meg, csak mérhetetlen keserűség szájíze érződik benne, hisz az egyik legjobb barátnőjéről van szó. Arra, hogy leszakadt a karja Takeshinek ismételten csak elfehéredett arcot vág, kiszökött belőle az utolsó csepp vér is. Mikor végül Ayla lelécel a kobold lányka felpillant az ott maradt fiúra, majd sóhajtva megszólal.*
- Ennek elment az esze... *Mondja egész halkan és közben egy kicsit szemforgat is. Grozdan hangjára kicsit felkapja a fejét, és végigkíséri a fiú lépteit.*- Szia.. Öhm.. Semmi. *Mondja egyszerűen, majd ismét megszólal.* - Hogy érzed magad? Tegnap eléggé lebőgtem.. *Mondja minden szavánák egyre elhalkulva, de azért enm olyan vészesen halkra.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:59 pm

*Észreveszi h szobatársa közeledik ám mielőtt neki köszönne előbb elköszön Aylatól* -Peace! *majd köszön grozdannak* -Peace! Rég láttalak... utoljára a reggelinél. *mondja 1 mosoly kiséretében*
Grozdan Georgi
Diák
Grozdan Georgi

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 4:05 pm

Már sokkal jobban vagyok.Különben az én, illetve, ha meg nem sértelek Erni, a mi hibánk volt, nem a tiéd.Ha nem megyünk olyan közel ,biztosan megmaradt volna.Képzeljétek!*itt halkabbra veszi a a hangját* Tanultam néhány alapvarázslatot egy prefektustól!És én még soha életemben nem varázsoltam, leszámítva azt a bizonyos egy alkalmat...*itt a végefelé már nagyon halkan beszél, majd a többiekre néz és várja hogy mit mondanak erre.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 4:09 pm

*Még mielőtt szólhatna Rose hirtlene ellköi magát mellőle majd elviharzik a szobájába... ~Vmi rosszat tettem?~...
Majd Grozdanhoz fordul* -Új varázslatok? szuper! miket?
Grozdan Georgi
Diák
Grozdan Georgi

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 4:19 pm

*Kicsit furcsán néz Rosetta után, de végülis elkönyveli magában érzelmi kitörésként,és odafordil Ernihez.*
Például....*Felemeli pálcáját, és*Lumos!*Apálca hegyén egy kis fénycsóva világít egy darabig, majd elalszik.*
Meg...*meglát egy vázát egy távolabbi asztalon,elvigyorodik és azt mondja*
Invito!*A váza kicsit bizonytalanul, de elindul felé és a kezébe pottyan, mire ő szándékosan elejti, és az darabokra törik*
Reparo!*Mire a váza a régi, habár néhány halvány vonalka utal a "balesetre".Úgy dönt, a locomotort és az Immobilust majd később*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 4:24 pm

-Szuper! Ha esetleg megint találkoznál vele kérlek mond meg nki h keressen meg! *mondja a fiu majd folytatja* -Sajnálom de lb azt hiszem körülnézek máshol... megvan! *kiált fel* -Benézek a szobrok termébe. Ha gondolod jöhecc velem. *Majd megse várva a választ elindul*

//Magyarul majd kérd meg a prefi-t h vegyen fel msnre xD //
Grozdan Georgi
Diák
Grozdan Georgi

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 4:28 pm

Persze, megmondom, de több embernek ne mondjuk el nem szeretném ha ő tanítaná a nyáriszünetben az összes újat...*Mikor meghallja hogy a fiú a szobrok terméről beszél, azt mondja*
Igen, megyek veled, még sosem jártam ott.*Feltápászkodik és Erni után megy.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 36 Icon_minitime

Az eramir torony
Vissza az elejére 
36 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Az eramir torony
» Eramir Torony - Szoborterem

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: