Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| First topic message reminder :
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 06, 2008 4:28 pm | |
| *Figyelmesen hallgatja a fiúk dikurálását is bár most nem tud hirtelen mit kérdezni, így továbbra is csak üldögél, persze ha egy kérdést dobnak felé akkor szívesen csatlakozik hozzá vagyis válaszol. néha ki is nézelődik az ablakon na meg felméri a fiúkat, ahogyan szokta és elkönyveli őket. Majd látja, hogy Arnuil közeledik feléjük! -Szia! Hogy smint?? *Kérdi a lánytól.* ~Végre egy nem hímnemű tag is! Micsoda szerencse!!~ *Mosolyog a lányra.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 06, 2008 4:33 pm | |
| *Gavril megvakarja fejét és egy témán gondolkozik, közben jóízűen falatozik a chipsből? -Este fogtok csinálni valamit? Én talán lenézek valami vízközeli helyre, és lógatom a lábam. *Fejébe húzza szalmakalapját, és várja a többiek esti programját.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 06, 2008 4:39 pm | |
| *A fiu bemutatkozik az újonnan jött lánynak* -Erni Requo vagyok! örülök h megismerhetlek! *mondja majd Gavrilhoz fordul* - Este? Hát nem is tom... körölnézek erre arra vagy ha van jobb programom akkor valszeg ott leszek. De amúgy szabad az egész napom. *Majd érzi magán Ayla pillantását így hozzáfordul:* -És te? Van már vmien programod? vagy csak elvonulsz a szobádba? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 06, 2008 4:42 pm | |
| *Feszülten néz körbe, még aha be is mutatkoznak neki.* Arnuil, a neem Arnuil. Ő pedig Arkadion.*mutat a hiúzra, aki azonban még biccentést se tesz, hanem felugrik a kút párkányára és iszik a vízből, majd ő is a vízbe bámul, míg Arnuil háttal a kútnak leül a szélére, egyik kezét a vízbe lógata, ahogy odalép hozzá Ayla.* Hát...jól.*csak ennyit mond. Láthatóan nem igaz persze, de végülis fizikailag nincsen rosszul, a kezei is csupán egy kis járatásra szorulnak. Esti program? * Én a Nyugalom termében szeretném tölteni az estém.*mondja csendesen.* ~ Én meg a hátralevő nyaramat~*morogja magában a daimon.* |
| | | Grozdan Georgi Diák
Hozzászólások száma : 63 Üzenőláda : egy kicsit a gondolkodásomról:
Lehet hogy a Hold kisebb, mint a Föld, de távolabb is van!
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 06, 2008 4:46 pm | |
| Az én nevem Grozdan Georgi*Mondja a lánynak, majd a többiekhez fordul*Én szeretném meglátogatni a tűz szigetét, nem jön valaki velem?Nem igen ismerem a járást, és még bajba is kerülhetek...hallottam hogy ott van mindenféle tűzlény... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 06, 2008 4:52 pm | |
| *A fiu feláll 1enként elköszön midnekitől (lányoknak puszi fiukkal kézfogás)* -Sajnélom én most távozom... körülnézek máshol is. Remélem még találkozunk. -Csíkos Boa! *mondja és már el is tünik* |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 06, 2008 4:54 pm | |
| -Nincs kedvetek átjönni a szoborterembe? én még nem jártam ott, így nem is tudom milyen van kedve valakinek?? *Várja a válaszokt mindenesetre felkel a fotelból és a terem felé veszi az útját. Persze bevárja aki esetleg szeretne jönni. Majd elköszön azoktól akik nem jönnek.* -Sziasztok és remélem még beszélünk valamikor. | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 06, 2008 4:56 pm | |
| Még találkozunk*mondja a fiúnak, majd őis elindul az ajtó felé sétálni eggyetaz ajtóbol még visszakiállt* Sziasztok! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 06, 2008 4:57 pm | |
| Én inkább nem, azt hiszem jobb, ha most megyek. Viszlát!*csupán elköszön és persze Erni puszijából smem lesz semmi, ő nem olyan. odamegy a teleporthoz a diamonjával.* Hiúz!*s már el is tűnnek.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 06, 2008 5:00 pm | |
| *Gavril is feláll és a terem felé indul* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 06, 2008 8:27 pm | |
| *Kifulldva érkezik, noha nem is futott * Csíkos boa! *mondja erőtlenül, és eltűnik.* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 06, 2008 9:36 pm | |
| *Lassacskán egy páros érkezik mega toronyba, egy kis lépcsőzés árány, a Négy elem Templomából idáig sétálva. A kobold lány nem tudhatja, hogy a fiúnak mi járhat a fejében, csak azt tudja, azaz érzi, hogy minden lépésénéél, mikor a fiú elé kerül kisérő pillantások figyelik minden mozdulatát. A kobold lány kicsit fáradtan lépdel és megdörzsölve zöld kis szemeit lehunyva ásít egy szépet, jelezve már tényleg este van.* - Azt hiszem.. Itt elválnak útjaink.. *Mondja a fiúnak kicsit álmoskásan már és nyújtózkodik egyet. A kis kobold lány már valóban álmosodik.. Ja és nem füllentett, van barátja, csak épp eéggé elhanyagolntnak érzi magát perpillanat részéről...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 06, 2008 9:42 pm | |
| *A fiu most Rose felé fordul és hirtelen enm tudja mit mondjon de aztán kibök valamit* -Nos látom naon álmos vagy nem is zavarlak tovább... *nem tudja adhat e búcsuzóul puszit de nem akarja a lányt kényelmetlen helyzetbe hozni így úgy dönt inkább hagyja... ~biztos elege lehet már belőlem~ *gondolja* -Nosjó éjt szép álmokat... ha nem bánod én megvárnám amíg te mész el... nem szeretek elsőként távozni 1 ilyen kaalnd után... pláne h te mentet... *itt inkébb elharapja a mondatot* -na szóval... viszlát! *majd vár és reménykedik...* |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 06, 2008 9:50 pm | |
| *A kobold lány néhány szón kicsikét felvonja a szemöldökét.* -Nem zavarsz tovább? Eddig sem zavartál!.. *Szögezi le gyorsan, majd mikor a fiú elharapja az utolsó szót még egyszer, sejtve, hogy mi lett volna az utolsó szó kicsit akadékoskodik, de cska a rend kedvéért.* - Nem, nem mentettelek meg.. Én voltam akki bajba kevert, hisz én vittelek titeket oda.. Legalább normálisan fent tartottam volna aburkot, akkor nem lett volna semmi baj...*Kicsit elhallgat és tekintete összefut Erniéval. Kicsit elvörösödik, ő nem mer semmiféle "érintkezést" kezdeményezni, ez alatt most a puszit értem, így kicsit zavartan szólal meg újra.* - Szóval.. akkor emgyek én előre. Jó éjt, és szép álmokat.. Kérlek azért nézd meg, hogy hogy van Grozdan. *Mosolyodik el, majd egy picikét várva mondja ki csak a száján a hálója nevét.* -Hiúz háló... *S ezzel el is tűnik a toronyból a szobácskájába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Júl. 06, 2008 9:55 pm | |
| *a fiu még kicsit áll ott 1edül és gondolkozik...majd kinyújtózik, felsóhajt és ezel a sóhajjal 1ütt 1 szó hagyja el a száját alig hallhatóan* -szeretem... *elmosolyodik magában majd kimondja* Csíkos Boa! *azzal már el is tünt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Júl. 07, 2008 12:38 pm | |
| *Hosszas séta után végre megérkezik majd körbenéz talál-e valakit a toronyban...* |
| | | Kiaran Courber Diák
Főkarakter : nio07@windowslive.com Hozzászólások száma : 110
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Júl. 07, 2008 12:55 pm | |
| *Kiaran érkezik a toronyba. Mióta itt van még ne volt idefent, ezért gondolta megnézi. Talán lesz valaki a toronyba, kivel beszélhet, és nem kell visszamennie a hálóba.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Júl. 07, 2008 1:24 pm | |
| *Egy kobold lány bukkan fel a toronyban, igazából épp kilép a főhadiszállás kis könyv olvasó szobájából, amit könyvtárnak is nevezhetnénk, bár ahhoz nem elég nagy. Mikor észreveszi, hogy itt van egy szaktársa azonnal felé veszi az irényt és elmosolyodva köszön neki. Az Ashlievel való beszélgetés kicsit feldobta, már legalább nem csak a támadásokra gondol, ső t fel se hozza témának.* - Szia Kia! Hogy vagy? *Kérdezi mosolyogva a lány, majd biccent, hogy menjenek be a társalgóba kicsit leülni, ha van kedve. Nélküle nem indul el arra, csak ha alány is beleegyezik és besétálnak leülni egy fotelbe, vagy egy kanapéra.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Júl. 07, 2008 1:28 pm | |
| -Szia Rosetta! Köszönöm jól vagyok. És te? -*kérdez vissza mosolyogva és követi a lányt egy kanapéig.*- Történt veled valami?-*érdeklődik.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Júl. 07, 2008 1:38 pm | |
| - Köszi én is jól vagyok, nem történt velem semmi különös, azon kívül, hogy majdnem meghaltak miattam ketten, mert hülye voltam, de ez mellékes.*Mondja kellemes csevegő hangon a nem éppen mindennapi szavakat, de en mzavartatja magát. Szépen elhelyezkedik a kanapé másik végén, bevackolja magát, majd ismét megszólal.* - Rég találkoztunk.. Vled történt valami érdekes? Csak nem voltál éjjel nappal a szobádban.. Ugye nem? Mostanában mindneki csak a szobájában ül...* Sóhajt egyet, hisz tényleg kissé zárkozottabbak a mai diákok.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Júl. 07, 2008 1:46 pm | |
| *A fiunak eszébe jut hogy neki még dolga van így vissza siet a hálójába* -Csíkos Boa! *azal el is tünik* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Júl. 07, 2008 1:48 pm | |
| -Bár nem voltam ott szerintem, csak baleset lehetett. Viszont ami igaz az igaz. Nagyjából csak a szobámban voltam. Eddig.De az nem olyan nagy baj- *mondta és kicsit el is gondolkodott.*~Lehet, hogy a szobám falai köz töltöm a napok nagy részét, de csak azért, mert nincs mit csinálni. Hacsak el nem tévedni ebben a labirintusban.~*gondolta, majd tovább érdeklődött.* -Megkérdezhetem mi volt amiért majdnem ketten meghaltak?-*kérdezte finoman. Nehogy érzékeny pontra lépjen. Bár ahogy a kobold küzülte amit közölt nem látszott rajta hogy kifejezetten magát okolná a történtek miatt.De valószínű ez nem így van.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Júl. 07, 2008 1:53 pm | |
| *A kobold lány halkan felsóhajt, majd elkezdi mesélni a tegnap estét.* - Két új fiúval elmentünk először a Négy Elem templomába, onnan el akartunk teleportálni a Tűz szigetére, de semelyikünk nem tudta hogy merre vanpontosan, haova teleportálni kell. Én vállaltam, hogy nagyjból elvezetem őket oda, és pont egy termeben találtuk magunkat, a vulkán belsejében, melettünk folyt el egy láva folyam, örjítően meleg volt, majdnem elájultunk.. Aztán hőburkot igéztem rájuk, meg magamra.. Valamit meglátta a lávában és közelebb mentek, de az erm meghanyatlott és elmúlt lassna a hatásam azaz tól gyorsan... Egyikük helyben elájulni készült, a másik még pár másodpercig bírta, miközben az én burkom továbbra is biztosan állt.. Gyorsan visszahoztam őket, de aki az ájulás szélén volt elég ramatyul lehetett. A szervezetüknek mit ne mondjak árthatott a meleg.. Mind a ketten azért mentek közelebb, mert a lávában főnixet, vagy valami lényt véltek látni.. Lehet már akkor elkezdet a buro ereszteni és a meleg miatt volt.. *Magyarázza elég hosszasan, bár ki tudj, hogy Kia mennyit is ért az egészből.* | |
| | | Raul Garcia Heranandez Diák
Hozzászólások száma : 132
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Júl. 07, 2008 1:54 pm | |
| *Raul teszi tiszteletét az eramir toronyban lát 2 eramiost. Milyen meg lepő a fő hadin. Oda sétál a kétt lányhoz.*-Sziasztok csatlakozhatok? Raul Garcia Heranandez vagyok.*Mutatozik be tisztelet tejesen.*~vajon el küldenek?~ | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Júl. 07, 2008 2:04 pm | |
| *A lány figyelmesen végighallgatta a koboldot,ki mire a történet végére ért, azt se tudta mit mondjon. Abban viszont biztos volt , hogy tényleg magát okolta miatta. Rövid csönd után viszont megszólalt.*- Az hogy a melegben nemigen fogott a mágiád nem a te hibád. Ami megtörtént az megtörtént-*próbálta vigasztalni, majd az órájára nézett, és feltűnt neki, hogy valamit még el kell intéznie.Tehát így folytatta.*- Ne gyötörd magad. De ha nem baj mennem kell. Még van egy kis dolgom. Majd máskor folytatjuk- *mosolygott rá felállt és lement. Kicsit talán irigyelte a lányt, hogy neki ilyen kalandokban van része, de a hallottak alapján inkább nem kellenek neki ilyen véletlenek.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |