Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| First topic message reminder :
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 12:46 pm | |
| *Amalia érkezett meg az Elemisták tornyába. Utóljára a kiránduláson volt itt. * ~De jó is volt.~ *Ekkor veszi észre a lányt. * -Szia! Amalia vagyok. *Nyújt kezet a lánynak hisz ha emlékezetei nem csalnak még nem ismeri.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 12:49 pm | |
| *Amikor megszólítják, hirtelen felül, mégsem illendő egy ismeretlennel fekvő pozícióban beszélgetni.* Szervusz. *Köszön vissza neki, és elfogadja a kéznyújtást.* Svetlana vagyok... *A titulusait el sem mondja, hisz látszik talárjára kitűzött elemista, és prefektusi jelvényeiből.* Még nem is láttalak - vagyis csak nagyon ritkán, új diák vagy? *Kérdezi, enyhén félredönti a fejét, általában így kíváncsiskodik. Leteszi maga mellé a füzetéét, törökülésbe helyezkedik, kezeit ölébe helyezi, s így nézi Amaliat.* |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 12:53 pm | |
| -Most jöttem meg egy hónapja. *Ekkor érkezik meg egy kicsi vörös cica . * -Á Villyi Csak, hogy megérkeztél. Svetlana had mutassam be a diamonomat Villyit. ~Na végre itt vagyok. Vegyél fel.~ *Kérleli a macska. * ~Jól van jól van. ~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 12:57 pm | |
| ~ Egy hónapja? Akkor azt még vehetem újdonságnak. ~ *Mosolyogja meg magában gondolatait, és a daimónra tekint.* ~ Hát ő meg holacsudában volt eddig? ~ *Vonja fel a szemöldökét, majd biccent neki.* Szervusz. *Köszön a macskának is, s megint elgondolkozik legutóbbi töprengésének tárgyán...* Te Amalia, szerintem még idén vesszük az Expecto Patronumot... szerinted neked milyen patrónusod lesz? *Kérdez ismét, ez annyira foglalkoztatja, szinte mindenkitől megkérdezi, mintha attól bizony megtudná, hogy neki milyen lesz. Mert holmi tesztek alapján nem túl biztató az eredmény, ráadásul mindig más jött ki... majd a gyakorlatban elválik.* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 1:05 pm | |
| -Talán egy macska vagy egy nyúl. És a tiéd szerinted mien lesz?? ~Még nem próbáltam ezt az igét. De nem is szeretném. ~ ~Majd fogod. ~ ~Majd mondjuk egy mumuson. ~ *Amalia lerakta cicáját. Aki röktön ugrándozni kezdett. Meglátott egy pillangót gazdája körül és elkeszdte kergetni. A lány leült egy padra.* -Gyere ülj ide. *Szólt barátságosan a lánynak. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 1:09 pm | |
| - Egy macska? *Kérdez vissza, bár logikus lenne, ha a daimónja is az.* Az meglehet. *Mosolyog rá, aztán feláll, és leül a lány mellé.* Az enyém? Nem tudom... nem igazán ismerem magam, hiába vagyok tizennégy éve ebben a testben. *Nevet fel.* De remélem semmiféle szörnyűség nem fog megjelenni a pálcámból, elég kínos lenne, ha valamilyen negatív állat lenne a patrónusom. Hiszen az azt jelentené, hogy rossz ember vagyok. *Egy ideig elnézi Villyit, ahogy amaz kergeti a pillangót, de végül Amaliara tekint.* Örülsz neki, hogy az elemistákhoz kerültél? Bocsi, hogy ennyit kérdezek, csak ma olyan kíváncsi-kedvemben vagyok. *Félszeg vigyor.* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 1:14 pm | |
| -Nagyon jó Elemistáknak lenni. Az emberek is kedvesek. Neked mei a kedvenc elemed?? *Villyi nagy nehezen felugrik gazdaja őlébe.* -Mi kedvenc tantárgyad?? Te voltál Húsvét elött a kiránduláson?? *Amalia a lányra néz és várja a választ.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 1:17 pm | |
| *Most rajta a sor, hogy kérdések sorozatára adja meg a válaszokat.* Én is szeretek elemista lenni... és azt hiszem, a tüzet szeretem. Vagy a tűz szeret engem. *Vigyorog.* A kedvenc tantárgyam... nos leginkább a bájitaltan, sok érdekeset lehet belőle alkotni, meg természetesen az elemi varázslatok ismerete, mert az nagyon látványos, és sokszor jobbak az olyan eredmények, aminek látod a munkáját. A húsvét előtti kiránduláson meg sajnos nem voltam, elszólított a kötelesség az iskolából. *Az utóbbit egy kissé csüggedten mondja, de utána rögtön felcsillan a szeme.* Miért, te voltál? Ha igen, mesélj... érdekel, még senkitől sem hallottam, mi volt ott. |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 1:24 pm | |
| -Nagon jó volt. Kár, hogy nem voltál. Tuti tetszene neked. Mivel a tűzzel foglalkoztunk legtöbbet sőt csak azzal foglalkoztunk. A Négy Elem templomában voltunk. Augusta tanárnő mondott nekünk egy történetet a négy ereklyéről. Meg láttunk egy tűz lovat. Ez vol a beavatás. Hát ez volt nagy vonalakban. *Mint ezt egy szuszre mondta el.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 1:36 pm | |
| - Óó... *Lelombozódik, ahogy hallgatja. Persze, pont akkor kell a tűzzel foglalkozni! De miért pont azzal az elemmel? Netán a szakvezetője is abban lenne jártas?.. Ezt egyszer meg kell tőle tudakolnia. Hátha tudna neki valami újat mutatni...* Értem. *Visszatér jókedve egycsapásra.* És milyen volt a tűzló? Hogy hívták és micsinált és.... és miért volt ott? *Kérdések tömkelege, egy lángpaci azért elég érdekesnek bizonyul számára.* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 1:38 pm | |
| -Kérdezz könnyebet. *Kacag a lány.* -Nem megyünk le a társalgóba? ~Már megint a társalgó?? Tán vár ott valaki?? ~ *Kérdezi Villyi.* ~Nem nem vár rám senki sem.~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 1:46 pm | |
| *Füstölög magában, a fenébe, pont az érdekes dolgokról nem szerez tudomást.* De, mehetünk! *Szökken talpra az ötlettől, odamegy eredeti ülőhelyéhez, felkapja keménykötésű füzetét, és a viharmadaras szoborhoz lép.* Így könnyebb az utazás. *Biccent, ha nem tudná a lány, hogyan kéne, és megérinti a szakállatuk csőrét: abban a minutumban eltűnik, hogy aztán a Társalgóban tűnhessen fel.* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 1:51 pm | |
| ~Azta. Na gyere Villyi.~ *Azzal megfogja macskáját éa meg ismétli a mozdulatokat amiket az elemista lány csinált elötte.* | |
| | | Tarance Haruno Diák
Főkarakter : tarance_asakura@msn.com Hozzászólások száma : 55 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 5:23 pm | |
| *Tarance belép a toronyba és úgy látja, hogy most egyedül van, így hát leül egy székre. Táskájából elővesz egy papír és egy ceruzát és elkezd rajzolgatni unalom űzés iránt.* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 5:29 pm | |
| *Rosetta, a kobold lány, hangtalanul teleportál be a toronyba. Csendesen az ismeretlen lány mögé lopódzik, aki nem veheti észre jöttét. Túlságosan járatos a lopódzásban, és a rejtőzködésben. Mivel az aprócska lányka látja a papírt és a ceruzát, s hallja a sercegést is, mit a rajzolás vált ki, azonnal kíváncsi lesz. Mikor odaér a lányhoz szépen felágaskodik, hogy beleleshessen mégis mi készül a lány kezei között. Ha rajz, akkor igen kritikuus szemmel nézi, hisz Rosetta hírnevesen betelítette a szobarészlegét rajzaival, elég nagy hobbija ez.* - Szia. *Köszön végre, s szépen megköszörüli a torkát. Lehet, hogy a lány még csak most vette észre.* - Rosetta Waylan vagyok. *Mutatkozik be mosolyogva és szépen szenbeszökken a lánnyal. Teljes valójában emlékezetees látványt nyújt, ha esetleg még koboldot nem látott a másik elemista. 81,6 centiméter összesen, aranybarna haja össze van fogva ófarokban, csillogó zöld tekintete vidám, s mosolya, enyhe szeplői is mind boldogan terülnek el arcán.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 5:38 pm | |
| *Leo dudorászva érkezik az elemisták tornyába szintén gyalog mint múltkori látogatásánál. Fekete ruha amibe kivételesen a tallár is beleszámít. Furcsa látvány Leo feketében mert eddig mindig fehérben szokott lenni. A szakja és prefektusi kitűzője rajt van a taláron bár a prefektusi alig látszik csak egy csücske. Egyre beljebb megy és meglátja hogy ott van Rose a kis koboldlány és egy számára ismeretlent. Odasétál hozzájuk és megszólal .*-Sziasztok. Leo Wyatt.-*Köszön és leül a szökőkút szélére.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 5:39 pm | |
| *Tarance meglepődve néz a koboldlányra, aztán elmosolyodik és udvariasan bemutatkozik* -Szia! Az én nevem Tarance Haruno. Ide teleportáltál, igaz? Azért, kérdezem, mert nem láttalak bejönni. *Továbbra is barátságosan mosolyog, de közben, hogy a lány ne láthassa rajzát gyorsan eldugja. Bár nagyon szépen rajzol nem szereti, ha mások nézik mialatt ceruzáival nagyon szép dolgokat csinál.* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 5:45 pm | |
| *Bár a lány mosolya megnyugtató, jelzi, hogy nem haragszik a koboldkára, amiért csak úgy mögötte termett. Ő nem olyan elfogult a lány rajzával szemben, nem tartja egy Leonardo da Vinci-nek, de azért egész szép. Magából indul ki a lányka, és ha az ő ügyeségéről van szó, akkor egyszerűen nem lehet felülmúlni. De persze Rosetta ezt nem így gondolja, a saját rajzaiban mindig hibát lkeres, de csak aprókat talál. Nem épp egy beképzelt teremtés, sőt számára nincs is olyan, hogy ego. * -Örvendek Tarance. Igen, teleportáltam, bár nem éppen mögéd, azért nem láttál, mert direkt osonva jötteem. *Mosolyodik el vidáman a lány, mahd tekintete az érkező Leora csúszik.* - Hát te? Hogy-hogy feketében? *Kérdezi felvont szemöldökkel, azonnal az jutott ezsébe, hogy megkérdezi, hogy kit gyászol, de ha véletlenül tényleg azért lenne a fiú feketében, az igen kellemetlen lenne. A halállal amúgy sem illik viccelni.* - Amúgy miújság? *Kérdezi a fiútól és közelebb sétál hozzá, pontosabban a szökőkút a cél, és hogy feltornássza magát a szélére. Mikor ez meg van szépen lóbálja a lábait. * | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 5:56 pm | |
| *Meglátja a fiút és oda köszön neki is. Ő is közelebb megy a szökőkúthoz, hogy belefolyjon a beszélgetésbe, hiszen nagyon szeret barátkozni és könnyedén is megy neki. Aztán arcával Rosetta felé fordul* -Most, hogy mondod, hogy csak mögém osontál már meg is nyugodtam. *Miközbe ezt mondja vidáman mosolyog, mutatva, hogy semmi gond, mert ahhoz hogy ő bárkire is haragudni tudjon nagyon sok mindent kell az illetőnek tennie.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 6:02 pm | |
| *Mikor Leo távozik kissé elszonytyolodik. A fiúnak muszáj volt mennie, és még ideje sem volt elmagyaráznia, miért is van feketében.* ~ No mindegy, holnap elkapom és beszélgetünk...~ *Határozza el magában, s majdnem nevetni is kezd. De persze ez az egész csak egy szép elfolytott nevetés, amely mosolynak látszik.* - Amúgy, mi járatban itt Tarance? *Kérdezi kíváncsian a kobold lány, miközben még egy pillantást vet arra, amerre a fiú kiment, utánna már tényleg az elemista lányra figyel.* - Egész jól rajzolsz. Tanultad, vagy csak megfigyelések alapján tanultad, ahogy én? *Kérdezi kíváncsian,így hirtelen ez az egyetlen kérdés ami érdekli. Aztán felötlik egy szép nagy butaság...* - Tudsz énekelni? *Ez így magában tényleg badarságnak hangzik, hisz a kobold lány csak azért kérdezi, mert már elsőre sok közös vonástlát köztük. A rajz, és az elnézőség, a vidámság... Hátha így van az énekléssel...* ~ Jajj, fel kéne mennem Lindarhoz, már egy ideje nem is találkoztam vele... Hiányzik az ottani éneklés, mégis csak más mint a szobámban előadni, akkor a szobatársaim is hallhatják, nem csak az Őrző.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 6:16 pm | |
| *Ő is a fiú után néz, aztán megint ránéz a lányra.* - Oh, kérlek szólíts csak Tarának, úgy jobban szeretem. Igazából nem is tudom miért jöttem ide föl, csak úgy. Reméltem lesz itt valaki, ha meg nem, akkor is tudok mit csinálni. *Itt a rajzolásra céloz.* -Eddig még nem tanított senki sem rajzolni. Vannak barátaim, akik szintén rajzolnak, mint én és úgy szokott lenni, hogy én is tanulok tőlük és én is tanulok tőlük valamit. *Nagyon jó kedve van és élvezi ezt a beszélgetést, de mikor Rosetta az éneklésre tér rá kicsit elpirosodik.* -Szeretek énekelni, de csak egy magamban vagy csak úgy, hogy hülyülök többiekkel, de úgy nagyon komolyan, hogy mindenki néz feszülten, úgy nem szeretek. *Most rajta a sor, h ogy kérdezzen.* -Játsszasz valamilyen hangszeren? *Kiváncsian várja, hogy mit válaszol a lány, közben ő is fölül a szökőkút szélére.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 6:23 pm | |
| *Sűrűn bólogat a lány szavaira, s az éneklésre még reagális pár mondatocskában.* - Én sem avgyok híve a feszült közönségnek, ha én éneklem, nem az a célom,hogy hallgassák, hanem azu, hogy átéljék. Nem kell nekem olyan halgatóság, akik fapofával ülnek, olyan kell, akiknek az arcáról leolvashatom auz érzéseiket, amiket átélnek... *Kicsit furán hangzhatnak szavai, de ezek a gondolatai. * - Nem, nem játszom hangszeren, nem volt alkalmam tanulni. Talán még egy pánsíppal elbírnék. Bár az éneklést is csak ezekben a hónapokban tanultam valamicskét, azelőtt soha. És ezek a tanulások is inkább a beszélgetésekkel mentek el Lindarral. *Mondja a lánynak és halkan elkuncog. Sokszor nem is énekeltek, csak beszélgettek.. Vagy éppen azt kérte, hogy Lindar énekeljen...* - És te? Te játszol valamin? *Kérdezi kíváncsian, miközben lábát továbra is lóbálja a szökőkút szélén ücsörögve.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 6:34 pm | |
| *Thomas lassú léptekkel lép be a főhadiszállásra. Talárja karján van, mivel ismét egy fázós lányba botlott, akinek szüksége volt Thomas meleget nyújtó talárjára és amikor visszakapta, már nem is húzta fel, előre felkészülve egy esetleges újabb fázós nőszemélyre. Amint belép rögtön egy ismerős arcot lát meg. Rosetta is jelen van, valamint Thomas számára még ismeretlen szaktára. Thomas arcára egyből visszaül a mosoly. Hátulről közelíti meg Rose-t és hátára teríti talárját, ami idáig céltalanul feküdt Thom karján. Miután a lányra teríti talárját, mosolyogva szólal meg.* -Jobb a megelőzés...*mondja csendesen a lány háta mögül*Mostanában ha egy lánnyal találkozom, azt azonnal kirázza a hideg...*mondja cseverésző hangon egy leül a legközelebbi székre*Egyébként hellótok!*köszön kissé késve*Thomas Defreund...*mutatkozik be gyorsan Tarance-nek és ismét Rosetta-hoz fordul*Mi történt veled mostanában? Akkor áll még az a korrepetálási ajánlat?*kérdezi mosolyogva.*
A hozzászólást Thomas Defreund összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 12, 2008 7:01 pm-kor. |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 6:38 pm | |
| -Igen, én gitározok.*Miután válaszol, úgy érzi neki is kell valamit mondania, hogy milyen is, az amikor egy közönségnek énekelsz.* -Teljesen egyet értek, nagyon rossz érzés amikor az emberek elé kiállsz és azok úgy néznek rád, mint a keselyűk, akik szinte csak arra várnak, hogy mikor rohansz ki sírva vagy, hogy mikor rontod el. Én,a mikor hülyeségből csinálom és látom az emebrek arcán, hogy ők is élvezik azt, amit csinálok az felélénkít és jobban megy. *Tarának nagyon szimpi Rosetta és már most úgy érzi, hogy jóbarátra talált.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 6:45 pm | |
| *Rosetta mosolyogva hallgatja végig a lányt, s azonnal eszébe jut, hogy a keselyűkből milyene gyszerű jó hallgatót is csinálni... Nem csak a szöveg kell, sőt, a dallam és az érzések a lényegesek. Kissé megijed, mikor egy talár hull a vállára, és fel is nevet, mikor meghallja Thomas szavait.* - Köszönöm, de most nem fázok, itt bent nincs hideg. *Mondja mosolyogva, s odanyújtja fiúhoz a talárt.* - Hm, inkább úgy sejtem, hogy minden lány arra vágyik, hogy ráterítsd a ruházatod. *Mondja és halkan felnevet, majd gyorsan hozzáfűzi. * -Na persze én nem! *Kicsit pislog, hisz az előbbi kijelentéssel magát is olyanná tette, aki azt akarná, hogy fázás nélkül rá terítse a talárját Thomas.* - Igen, áll még a korrepetálás, márha van rá időd, meg ugye szeretnéád is. *Mondja mosolyogva és kissé vidáman még szépen kérdez egy időpontot.* - Mikor érnél rá egy kicsit tanulni, gyakorolni? *Kérdezi kíváncsian, majd Tarához fordul.* - Te hogy állsz a tanulással? Közelegnek a vizsgák és jó lenne átmenni. *Mondja és várja a választ a lánytól, közben szépen lóbalja a lábát tovább.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |