Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 34 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| First topic message reminder :
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Ápr. 04, 2008 4:29 pm | |
| |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 08, 2008 3:08 pm | |
| *Halk léptek, serény cipőkopogás hallatszik: Nikorina érkezik az elemisták tornyába. Előtte persze ott rohan a macskája, Gradan, szürke villámként, a lány őt kergeti.* Állj már meg, te kerge macska... *zihálja kicsit kifulladva Nikorina. A kandúr a szökőkút szélére ugrik, majd megfordul. Smaragdzöld szemei vidáman hunyorognak. A lány nyugodtan mellésétál, majd leül.* Rég jártam erre... *jegyzi meg félhangosan magának. És csak ücsörög. Egyedül van, de ez most a legkevésbé sem zavarja. Lassan kifújja magát, a macskája pedig az ölébe huppan, és barátságosan dorombol.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 08, 2008 3:22 pm | |
| *Leo megérkezik az elemisták Főhadiszállására az Elemisták tornyába. Amint bemegy, igen bemegy mert nem teleportal érkezik hanem gyalog. Mikor bemegy látja hogy egy macska suhan el előtte és nemsoká a gazdáját is meglátja aki nem más mint Nikorina és már rá lehet jönni ki a macskája. Ahogy közelebb lép meg lehet látni hogy nem hófehérbe van hanem koromfeketébe ugyanis gyászol. Gyászolja az apját. De azért szakja jelvénye rajta van és a prefektusi is. Mikor már elég közel van lehet látni hogy egy madár van nála mégpedig papagája. Mikor már megáll a lány mellett megszólal.*-Szia! Rég láttalak! Hogy vagy?-*Teszi fel kérdéseit.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 08, 2008 3:31 pm | |
| *Felkapja a fejét Leo érkezésére.* Oh, szervusz *köszön a fiúnak.* Én jól vagyok, köszönöm a kérdésed. És te? Te hogy vagy? *Kérdez vissza, és közben végigméri a fiút. ~Itt nem stimmel valami...~ gondolja. ~Korábban mindig fehéret hordott...akkor most miért?~ Vadul zakatol az agya, de nem akar a legrosszabbra gondolni. Aztán összeszedi magát.* Leo... valami történt? Még sosem láttalak ilyennek... *Mondja halkan, de azért érthetően. Közben Gradan a kút kávájára pattan, szemével a papagájt kezdi el méregetni. Úgy tűnik, megjött a vadászkedve. Nikorina feláll, és kissé aggódva néz a fiúra. Közben észre sem veszi macskája gyilkos kísérletét Leo papagája ellen.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 08, 2008 3:42 pm | |
| *Leo hallja a kérdést amit a lány feltesz.*-Áh én nem vagyok teljesen jól! Mióta nem találkoztunk történt egy nagyon jó és egy nagyon rossz dolog! Elmondjam?-*Teszi fel kérdését a lánynak de gondolja nem kellett volna feltenni de mégis feltette. Meglátja a macska egyik gyilkos pillantását a papagájra. Olyan gyorsan nyúl a pálcájáért hogy nem lehet meglátni. Már a macskára szegezi egy pillanat alatt és megszólal.*-Veszed le a szemed róla!-*S hangja szinte csattan de a macska fújtat egyet és készülődik az ugrásra.Pálcáját elhúzza maga előtt és a macska felé bök.*-Karnas-*Szólal meg mire egy kis vízsugár spriccel a macskára...* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 08, 2008 3:49 pm | |
| *Nikorina tanácstalanul áll egyik lábáról a másikra. Nem akarná kiborítani a fiút...* Leo, ez rajtad múlik. *Szólal meg végül csendesen.* Ha akarod, mondd el, meghallgatlak. Ha nem akarod, akkor sem sértődök meg rád... *Kissé lesüti a szemét. A fiú viselkedése kicsit elbizonytalanította őt.* *Dühödt vernyogás jelzi, hogy Leo bűbája célba talált. Gradan eddig a kút káváján egyensúlyozott, de most lehuppan a földre. Még jó, hogy macska, így a talpára esik. Vet egy dühös pillantást Leora, majd gazdája mellé somfordál. És többet nem is néz a papagájra.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 08, 2008 3:54 pm | |
| *Leo inkább nem mondja el de azért mond valamit.*-Minek a színe a fekete? És láthatod a kitűzőm.-*Mondja és látja a macska pillantását mire megszólal.*-Már nem fáj a foga a papagájomra.-*Mondja és elrakja a pálcáját a tallárja zsebébe de olyan gyorsan mint amilyen gyorsan elővette majd ismét megszólal.*-Közelednek a vizsgák!-*Jelenti ki Leo és kíváncsi rá milyen arcot vág rá Nikorina...* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 08, 2008 4:00 pm | |
| Jójó, értem... nagyon is jól tudom, minek a színe a fekete... *Mondja alig hallhatóan. Aztán szórakozottan Gradanra néz.* Néha elszemtelenedik, de ha elég nyomatékosan jelzik neki, hogy valamit nem szabad, azt tudomásul veszi... *Jegyzi meg. Aztán meghallja Leo kijelentését, és szó, ami szó, eléggé hökkent arcot vág, aztán rájön, miről is beszél a fiú. Mielőtt válaszolna, leül előbbi helyére.* Jah, igen, jönnek... *mondja halvány félmosollyal.* Remélem jól fognak sikerülni... Bár BIT-ből nem sok esélyem van, úgy hiszem. Nem az az erősségem...* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 08, 2008 4:03 pm | |
| *Leo bólint egyet jelezve hogy elmondja ha nem is kérte a lány.*-Apám meghalt. És én meg prefektus lettem.-*Mondja el röviden és gondolkodik majd megszólal.*-Hát én legjobb eséllyel Elemi Varázslatok Ismerete amiből talán átmegyek.-*Mondja el bár reméli a többi is fog menni.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 08, 2008 4:07 pm | |
| Részvétem *mondja őszintén Nikorina. Tudja, milyen az, ha valaki elveszti az egyik szülőjét...* Esély? Valószínűleg EVI-ből átmegyek azonnal, jó eséllyel még LLI-ből, SVH-ból, és talán BBT-ből is *vonja meg a vállát.* De a BIT nem megy jól... Nagyon nehéz nekem... *Közben szeme a fiú prefektusi jelvényére téved.* Amúgy gratulálok a kinevezésedhez *teszi még hozzá. Aztán macskája a kijárat felé indul.* Oh, Leo, ezer bocs, de van egy kis dolgom... majd még találkozunk, szia! *Köszön el, majd feláll, és macskája nyomában elhagyja a tornyot.*
//Sorry, usernek mennie kell.// | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Ápr. 08, 2008 4:38 pm | |
| *Leo hallja hogy Nikorina távozni készül és el is megy.*-Szia!-*Köszön utána és ő is elindul de lehet hogy még visszanéz. De egyelőre eltávozik.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Ápr. 09, 2008 11:10 am | |
| *Nikorina érkezik a toronyba. Most nem olyan rohanvást, mint tegnap, és a macskája is nyugodtan sétálgat mellette. A lány kicsit a gondolataiba merül, úgy sétál oda a szökőkúthoz, és leül a szélére. Gradan, a macskája felszökken mellé.* Hogy te mindig követsz... *mosolyodik el a lány, és megsimogatja a kandúrt. Igazság szerint kicsit gondolkozni jött ide. Merthát az élet tele van kérdésekkel, amin érdemes gondolkodni... De mondjuk nem bánná, ha valaki odatévedne. Bárki. Csak lehessen vele jól beszélgetni...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Ápr. 09, 2008 11:14 am | |
| *Egy pukkanás hallatszik. Curtis teleportál a teleportszobába. Majd halk léptekkel elindul a srác a központi szoba felé, a kúthoz, s közben emlékeket idéz, seszébe jut, hogy rég látott már bárkit is beleesni a kútba. Aztán végre az ajtóba ér, s meglátja Nikorinát* Szia Nikorina, hogy s mint? Rég láttalak, nem nagyon sikerült összefutnunk. Vagy kerülsz engem? *Kérdi halvány mosollyal szája szélén* |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Ápr. 09, 2008 11:18 am | |
| *A pukkanásra kicsit összerezdül, akárcsak Gradan. Aztán meglátja az érkező fiút, pontosabban Curtist. Kicsit gondolkozik, ismerős neki a fiú...* Ohh, szervusz, izé... Curtis *zavartan mosolyog, mert azért meg kellett ahhoz erőltetnie az agyát, hogy eszébe jussan a fiú neve.* Köszönöm kérdésed, én egész jól vagyok. *Aztán halkan felkuncog.* Nem, dehogyis, nem kerüllek téged... Csak valahogy sosem sikerült összefutnunk *mondja kissé szabadkozva, de igaza is van.* Amúgy te hogy vagy mostanság? *Kérdezi kíváncsian.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Ápr. 09, 2008 11:22 am | |
| Remekül. Kezd javulni az idő, még ha néha meg is szakítja egy kis felhősödés, ma reggel is egy kinti sétával kezdtem a napot, aztán egy fáramászás lett. *Majd furcsálkodó tekintettel néz a lányra* Mondd csak, te nem félsz attól a kúttól? Bár lehet hogy magában nem is veszélyes, csak ha én vagyok a közelben. Nem lökök bele senkit, ne félj, csak...valahogy ahányszor itt voltam, valaki vizes lett. Na mindegy És te hogy vagy? |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Ápr. 09, 2008 11:27 am | |
| *Elmosolyodik, majd szórakozottan hátranéz a kútra, aminek a káváján ücsörög.* Már hogy félnék? Ha majdan nagy elemi mágus lesz belőlem (amennyiben túlélem a sulit), akkor vagy a vízzal, vagy a levegővel fogok foglalkozni... *mondja mosolyogva.* Veszélyes, ha te is itt vagy? Nocsak... Mért mondod ezt? *Kicsi pimaszság is vegyül a hangjába, de hát ilyen ez a lány. Aztán vállat von.* Én is remekül vagyok, néha sétálok egy nagyot, de legtöbbször tanulok, merthát jön a vizsgaidőszak... *mondja, majd kérdőn néz a fiúra.* Félsz a vizsgáktól? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Ápr. 09, 2008 11:32 am | |
| Hát azért csak figyelmeztetlek, hogy Arnuil is nagyon szereti a vizet, legalább is látszólag, szeret embereket és dolgokat eláztatni, mg is elég rendesen megfázott ő is multkor. Meg bosszúból, bár én nem tehetek rőla, hogy a kútba esett, egy kicsit meglocsolt engem is, úgyhogy alaposan megfáztam én is. De hát te tudod *A vizsga szó hallatán egy kicsit fájdalmas fintort vág, megemeli a szemöldökeit, majd válaszol nagynehezen.* Hát ami azt illeti, ki ne félne. Ez az első vizsga, első év. De remélem nem lesz nehéz. Nagyjából tanulok a dologra, tehát attól nem félek hogy megbuknék, csak hát attól még a vizsga az vizsga, és ez a szó magában hordoz egy csomó negatív dolgot. Miért, te nem félsz a vizsgától? Bár a ki a víztől nem fél, az semmitől *Jegyzi meg hozzá humorosan* |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Ápr. 09, 2008 11:40 am | |
| Arnuil? Ezt nem is tudtam róla, de kössz a figyelmeztetést *kacsint rá Nikorina Curtisre pajkosan. Aztán végighallgatja, amit a fiú gondol a vizsgákról.* Hát, igazad lehet. Végülis én nem nagyon félek tőlük, de azért nem bízom el magam, normálisan készülök rá. Mondjuk volt már kellemetlen tapasztalatom... Egyetlenegy évig jártam a Durmstrangba, de az nem volt megfelelő suli a képességeimnek. El is jöttem onnan. Meg persze szivatós volt ott a vizsga... De itt, ahogy kitapasztaltam az órákat, könnyebb a tananyag, és szerintem sikerülni fog *hadarja, azaz inkább mondja szinte egy szuszra. Szürke macskája közben leugrik a kút kávájáról, és odasomfordál Curtishez. Barátságosan megcsóválja a farkát, és kicsit megszagolgatja a fiút. Nem talál benne kivetnivalót, így szépen leül elé, és csak nézi barátságosan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Ápr. 09, 2008 11:45 am | |
| *Figyeli a cicus közeledését, szaglászását, mintavételezését, majd mikor leül elé, csak bámul rá. Majd mikor magához tér, újra Nikorinára pillant* Jé, ezt még nem is tudtam, hogy a Durmstrangba jártál. Már nem is beszéltünk túl sokat, még szerencse, hogy egyáltalán emlékszünk egymás nevére. Na mindegy, hát annyira azért én sem izgulok. *Majd újra lepillant a cicára, és felnéz megint* Mit gondolsz, odatelepedhetek melléd, egy szőrgombóccal? *Feje billentésével jelzi, hogy a cicusra gondolt* |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Ápr. 09, 2008 11:50 am | |
| De, igen, jártam oda is... De csak egyetlen évet... Mindegy is *rázza meg a fejét, majd mosolyogva figyeli Curtist és Gradant.* Végülis tényleg csoda, hogy még emlékszünk a másik nevére... *jegyzi meg halkan, szinte már nevetve.* Hogy ide ülhetsz-e? Hát persze! És ne aggódj, nem karmol a macskám... *Kicsit félrebillanti a fejét, és elmosolyodik. Bár mintha rémlene neki, hogy egyszer már mondta Curtisnek, hogy nem karmol a macskája... Jó ég, mikor is volt az? Nagyon régen... A szürke kandúr minden esetre hagyja, hogy Curtis felemelje. Még egy kicsit dorombol is, hogy kifejezze rokonszenvét...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Ápr. 09, 2008 11:55 am | |
| *Felemeli lassan a macskát, majd odamegy a kúthoz, és leöl Nikorina mellé, ölébe helyezi a macsekot, majd simogatni kezdi* Így belegondolva...inkább nem gondolnék bele. De az a helyzet, hogy már nem emlékszem, hogy mondtad volna, de nem is néztem egy karmolós cicának. Mivel ő jött oda hozzám, és nem én hozzá. Na mindegy. Egy kicsit értek az állatok nyelvén. Nem sokat de keveset. *Majd a lányra mosolyogva folytatja* Viszont hogy ez ellen tegyük, akkor majd igyekszünk többet összetalálkozni, és akkor biztos nem feledkezünk meg egymásról |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Ápr. 09, 2008 12:01 pm | |
| *Mosolyog továbbra is. Curtis meg leül mellé, és simogatja a macskát, aki jól elvan, még dorombol is.* Tényleg, ő ilyen... kedves cicus. Nagyon ragaszkodik hozzám... Mondhatni már az árnyékommá vált. Kár, hogy nem daimón... Akkor legalább beszélgetni is tudnék vele. *Kicsit dől belőle a szó, de hát ez van. Néha muszáj beszélni... Nem lehet mindig csak hallgatni. És, ha már választani lehet, akkor Nikorina inkább beszél. De azért hallgatni is tud. Eszébe jut valami, és feláll.* Bocsáss meg, Curtis, de mennem kell... Majd aztán tényleg igyekezzünk minél többször összefutni *kacsint rá a fiúra.* Gradan, gyere *A macska a lány karjaiba ugrik, ő pedig elindul.* Szia Curtis *köszön el, majd eltűnik valamerre.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Ápr. 09, 2008 12:05 pm | |
| Semmi gond, menny csak ha menned kell, köszi hogy beszéltünk, és akkor majd én is igyekszem többet összefutni veled. Sziasztoooook *Kiált még a lány és macskája után, akik sietősen hagyták el a terepet, majd maga is feláll, s egy kicsit nyugodtabb tempóban távozik az elemisták Tornyából* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Ápr. 11, 2008 5:46 pm | |
| *Svetlana érkezik az elemisták tornyába: amint belép, sóhajt egy nagyot.* ~ Még mindig nem szoktam ezt a meleget... ~ *Jegyzi meg gondolatban, miközben az egyik szőnyeghez lép, és leül a párnák sokaságára, elégedetten hátradől, és a plafont kezdi el fektében nézni.* ~ Imádom az éjszakát. ~ *Csillogó szemekkel nézi a hol csillagos, hol felhős eget. Maga mellé lerakja a keménykötésű füzetet, és kinyújtóztatja végtagjait, akár egy kismacska. Élvezi hát a trópusi éghajlatot, ha már ilyen csalóka odakint az időjárás, legalább itt legyen nyugta... húsz perc lustálkodás után azonban feltápászkodik, magához veszi jegyzeteit, és a viharmadár csőrét megérintve eltűnik a főhadiszállásról.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Ápr. 12, 2008 12:43 pm | |
| *Svetlana érkezik az elemisták tornyába - ismét. Fekete talárja van ma is rajta, melytől rémesen elüt hófehér haja és fakó bőre. Vörös szemeivel körbepillog, melléhez szorítja keménykötésű füzetét; nincs alkalom, hogy ne lenne vele. Odakint kezdett enyhén hűvösebbre fordulni az idő, úgy gondolta, behúzódik ide. A kellemes, nyári meleg jól esik neki: helyet is foglal az egyik párnakupacon, és háttal ledől, hogy ebben az új pózban bámulhassa a nappali eget ábrázoló plafont. Néha jobb folytonos magolások helyett egyszerűen csak pihenni és gondolkozni.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |