Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| First topic message reminder :
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalea Sepora Diák
Főkarakter : irjatok4francyska@hotmail.hu Hozzászólások száma : 56 Üzenőláda : Aki szeretne játszani,az írjon üzenetet
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 11:17 am | |
| - Először amikor ide jöttem,körbevett egy csomó prefi.Ezt csináld,azt csináld.Eddig még jó is volt,mert tanúlhattam.DE nem mindent.Aztán néhány nap múlva,jöttek a "pofonok".Mindenféle szaknyelven kurutyultak.Ha valamit nem értettem,akkor újra elmondták szaknyelven.A lényeg,hogy mostmár ha hibázok,mert még nem tudok mindent,a többiek először leszídnak,majd hozzáteszik,hogy segítenek,csak szólja.De ilyenkor már kicsit ... "félek" kérdezni.*Mondja kicsit félénken.*- Biztos vagy benne,hogy akarod,tudni miket hallgatok.Mert éppen nálam van a fülhallgatóm.De szerintem csak ki fog rázni a hideg tőle.*Kalea odaadta a fülhallgatóját,bekapcsolta a népzenét.*-Ez az.Éppen "Az édesen játszó prímás" megy.Eleje kalotaszegi,de a végén szilágysági lesz belőle.De még sok van.Mezőségi,gyimesi .... egyebek.Ha nem szereted elhiszem.És megértem.Még nem tudhatod,mi az a tánc,néptánc.Egy táncosnak a tánc önkifejezés.És ez jó.*Mondta és közben kicsit toporzékolni kezdett a lábával,szorosan a tempóra.* | |
| | | Cyrus Seymour Diák
Főkarakter : caldor@citromail.hu Hozzászólások száma : 416 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 11:24 am | |
| - Hát tudod, mi se vagyunk egyformkák. Na de én is prefi lennék vagy mi, tehát hozzám is fordulhatsz és nyugi, nem foglak leszidni, hanem segítek. *mosolyodik el, hiszen ez lenne a dolga, a vizsgáin már túl van, szóval minden remek. Meghallgatja a zenét, amit a lány mutat, majd visszaadja neki a fülhallgatót.* - Hát nem épp az én stílusom, de nem ítélek el senkit, aki mást hallgat. Amúgy a táncod majd megnézném egyszer, de most mennem kell. Később remélem, hogy még találkozunk, ha keresel, biztosan megtalálsz majd. *mondja miközben a farkas leugrik az ágyról és őt Astor is követi. Majd még int a lánynak és egy " szia " kíséretében távozik.*
//Bocs, de most mennem kell. Köszi a játékot. ^^//
| |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 9:24 pm | |
| *Egy kis kobold lánykával érkezik az Erarmiresek főhadiszállására. Még mindig nem engedte el a lény kezét, szinte el is feledkezett róla, hiszen végre jól érzi magát, valakivel tud poénkodni, bolondozni, ahogy tetszik. Egyenesen az egyik kanapét veszi célba, majd elengedi a lány kezét és ledobja magát rá. A farkas közben boldogan követi őket és felugrik egy másik kanapéra, ahol kényelmesen elhelyezkedik.* - Nem gondoltam volna, hogy követni fogsz. Azt hittem, hogy majd el akarsz menekülni vagy hogy nem vagyok szimpatikus neked. Nos, hogy hogy még is követtél? *kérdi kedvesen mosolyogva és a kék szempár a lány zöld íriszét figyeli. Talán meglepte a kérdés Rosettát, hiszen Astor elég sokáig bolondozott és most hírtelen egy normális kérdést tett fel.*
| |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 9:31 pm | |
| *A lány kicsikét azért megilletődve veszi észre, hogy a fiú elfelejtette elengedni a kis kacsóját, valahogy ő nem felejtette el. Ahogy a fiú levetődik a kanapéra ő egy picit álldogál, de a másik kanapéra már a farkas pihengetett le. Tekintetével végigméri a legközelebbi fotelt, de végül még is úgy dönt, hogy Astor mellé, azaz a kanapé másik végébe ül le. Ahogy a fiúra tekint, s az kérdést intéz rá valóban meglepődik.* - Miért kellett volna meneküljek? Azt akatad hogy jöjjek.. És jöttem. *Mondja zavartan, majd hozzá fűz még pár szót.* - Jobb programom nincs... bár... ki tudja, lehet hogy a rajzolás is jobb program Nálad? *Egy gonosz mosolyt ejt, kiemelve a nálad szócskát. A lábát felhúzz a kanapéra, s testével hárajol, átölelve. Tekintete a fiú felé vizslat, majd ismét megszólal.* - Vagy, úgy meglepett, hogy jöttem, hogy inkább azt akarod menjek? *Teszi fel a kérdést, szája sarkában kis mosollyal.* | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 9:37 pm | |
| *Hát a fiú nem éppen a kanapé szélére ült, hanem majdnem középre, így a lány bármelyik oldalra is ül, nem lesz túl messze tőle. Csak figyeli, ahogy tekintetétvel hol Boleyt, hol pedig őt páztázza, majd pedig a fotel kerül elő, de végül még is Astor mellé ül. * - Hát jó, csak tudod, nem mindenki olyan, mint te. *tény, hogy sok lány másképp viselkedett volna és épp ezért is rángatta el Rosettát, mert eddig ő különbnek bizonyult a többieknél. Mondjuk még nincs itt valami régóta, de azért jó pár diákkal összefutott már és bizony a többség lány volt. Lassan már kezdi azt hinni, hogy ez egy lány suli, oly kevés fiúval akad össze.* - Hogy jobb program nálam? Na de kérlek. Hogy mondhatsz már ilyet? Hisz én nem is bántottalak meg, tiszta kedves voltam, meg szórakoztató és még a problémádról is sikerült elterelnem a figyelmed. Nehogy azt hidd, hogy nem vettem észre rögtön, hogy bánt valami. *teszi hozzá egy kicsit hallkabban és komolyabban, hiszen terve része volt az is, hogy felvidítsa egy kicsit. Nem szeret szomorú embereket látni és csöndben ücsörögni, még is szórakoztatóbb bolondozva az élet. * - Már miért akarnám, hogy elmenj? Ha azt akarnám, akkor nem húzlak el idáig... *feleli egyszerűen, majd a lányra néz, hogy ezekhez vajon most mit szól. Hogy vajon feltűnt-e neki, hogy Astor tudta, hogy bántotta valami vagy nem és hogy most mi lehet a véleménye a fiúról. Ez talán kiderül az arckifejezésből vagy reakcióból, ha pedig még se, akkor majd Astor igyekszik kicsikarni belőle valami véleményt, persze nem úgy, hogy rákérdez, az nem mindig a legjobb módszer.*
| |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 9:48 pm | |
| *A kobold lány picit meglepődik, mikor a fiú azt mondja, hogy nem olyan mindenki mint ő. Nem érti, hogy a fiú ezzel mire célozhat, nem találja magát olyan különösnek, se nem túl bolond, na jó talán pont hogy az, de nem tulzottan...Olyan, átlagosnak mondható, azon kívül, hogy imádja az állatokat, a természetet, a dalt és a rajzolást. De ezt egy normális ember is imádhatja. Mikor a fiú felhőbörög, hoy jobb program nála a rajzolás egy picikét elmosolyodik, de Astor megemlíti, hogy észrevette, hogy a lánynak van valami baja, s egyrészt amiatt volt ilyen "bolond", hogy felvidítsa. A kobold lányon egy pillanatra végigfut egy szomorú tekintet, de megpróbálja gyorsan áthidalni. Mikor tekintete összeér a fiú várakozónak is mondható arcával kicsit meglepődik, hogy abból szeretne akár kiolvasni vaalmit. Inkább sóhajt egyet, s mintha álomból kelne fel megrázza a fejét.* - Köszönöm, hogy elfeledtetted velem a gondjaimat egy kicsit... *Mondja zavartan a fiúnak, nem is tudja, hogy hogy lehetne ilyesmire reagálni. Meglepő, hogy észrevette rajta, s annak tényleg hálás, hogy a fiú a vicceivel olyan gyorsan elfeledtette mindezidáig, hogy miért volt olyan stresszes, s néha szomorú eddig. A kobold lány elfordítja a tekintetét a farkas felé, s nyújtózkodik egy egész aprót. Valójában fáradt már egy cseppet, de ez meg sem látszik rajta, hisz végre egész jó társasággal akadt össze, akit nem koptatna le soha a fáradtság indokával. Tekintete ismét a daimonon ragad, figyelve ahogy ül, vagy éppen alszik, és pihenget, épp nem is tudja, hogy mit csinál. Zöld tekintete méregeti a lényt, főleg a fülét pécézte ki. Mindig is a fülek érdekelték, a mókusoknak is mindig finoman nyomkodta a puha kis pamacsokat.* | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 9:54 pm | |
| *Látja az elszomorodott tekintetet és valahogy tartott ettől. Amikor Rosetta megköszöni neki a viselkedését, akkor csak elmosolyodik. * - Azért tettem, mert nem akarlak ilyen szomorúnak látni, nem áll jól. *mondja, de inkább hagyja, hogy egy kicsit a saját gondolataiba merüljön a kobold, de egy idő után kinyújtja felé kezét, majd megfogja óvatosan annak állát és maga felé fordítja. * - Na, had lássak egy mosolyt, mert különben rossz vége lesz. *mondja vigyorogva és közben elengedi a lánykát. * - Mondd el, hogy mi bánt. Tedd túl magad a dolgon és utána hidd el, jobb lesz, majd meglátod. Bár én még csak egy idegen vagyok a számodra, de talán egy olyan valaki, akinek elmondhatod, hogy mi bánt legbelül és ha tudok, szívesen adok tanácsot. *mondja segítségkérően és komolyan is gondolja ezeket a szavakat, ez látszik is rajta. * - És ha egy kis vidámságra vágysz, akkor bármikor megtalálsz és majd megteszek mindent, hogy jobb kedvre derítselek. *teszi még hozzá, majd vár, hogy Rosetta meséljen, ha szeretne, ha pedig még se, akkor nem erőlteti a dolgot.*
| |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 10:03 pm | |
| *Mikor a fiú felemeli az arcocskáját és mosolyt követel nem kell túl sokat várnia, hisz a kobold a fiúra nézni már nem is tudna mosoly nélkül. Így mosolyt biggyeszt az ajkaira, s mikor elereszti lesütött tekintettel hallgatja a fiú szavait, aki könnyíteni akar rajta, hogy elmesélje mi is bántja. Rosetta kicsit mocorog a kanapén, majd zöld szemeit ráfüggeszti a fiúra. Egy aprócskát sóhajt, majd szavakba is kezd.* - Ez nem olyan egyszerű.. Egyrészt... Tudom ez már lerágott csont, de aggasztanak azok a ..kegyencek vagy kicsodák. Annyira sok barátnom volt már ott csatákban és.. és.. halt is meg közülük hogy.. egyszerűen... naponta az eszembe jut, bármit is teszek. *Mondja elhalkulva a lány, és az ajka most eléggé vészesen legörbül, ideje félni, hogy a végén sírásban fog kitörni.* - A másik ehhez képest semmiség. *Mondja, s igazából itt abba is hagyná, de szomorú hangján a szavak kikivánkoznak belőle.* - Én.. szóval.. Ebben az évben lette először szerelmes... és.. szóval egy fiú megcsókolt, de azóta nem is találkoztam vele, ami nagyon bánt. Nem tudom mi lehet vele, engem keról, vagy már az iskolában sincs itt, vagy...vagy... nem tudom, Hagytam neki üzenetet is, de semmi, senki se tud róla semmit. És..ez.. annyira bánt... *Mondja egész akadozva, s tekintetét jócskán lesütve. Se daimonra, se gazdájára nem néz, inkább a földet pásztázza összekuporodva.* | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 10:10 pm | |
| *Igen, ismét csak megjelenik az a kedves mosoly, melyet már oly sokszor látott a mai nap során Astor és bizony tényleg aranyosnak találja. Majd jön a mocorgás és végül a lány mesélni kezd. Először elmondja, hogy fél a támadások miatt, ami végülis ésszerű, a fiú is tart tőlük, csak igyekszik bátornak látszani és nem kimutatni ezeket az érzéseket. De még nem szól közben, hiszen a lány lesüti szemeit, de hangja megváltozik közben. Igen, ez a hang már teljesen más, mint amilyen eddig volt és hát a fiú is sejti, hogy ennek nem lesz jó vége. Hagyja, hogy Rosetta végigmondja azt, amit szeretne, nem vág közbe, inkább csak hallgat tovább, így könnyebb a lánynak is beszélnie. * - A támadásokat remélhetőleg hamarosan megállítják, igyekezz kerülni a veszélyes helyeket, mások is azt teszik. És nagyon sajnálom, hogy elveszítettél számodra fontos embert, én is vesztettem már el, úgy hogy tudom, hogy milyen érzés. *egyenlőre csak ennyit mondd, majd egy kicsit közelebb csúszik a lányhoz és a vállára teszi a kezét, amolyan megnyugtatásképpen. Megölelni nem akarja, hiszen lehet, hogy azt Rosetta félreértené vagy nem örülne neki, így azt inkább most kihagyja. * - A fiút pedig nagyon sajnálom. Nem értem, hogy miért viselkedik így, hiszen egy ilyen lányt meg kell becsülni. *tovább figyeli a lányt, bár annak arcából nem sokat lát, hisz a földet nézi.* - De próbáld meg elfelejteni, biztosan találsz majd nála ezerszer jobb párt magadnak, aki nem csak szenvedést okoz majd neked. *bíztatni igyekszik a kis koboldot, de az nem olyan egyszerű, hiszen még soha nem volt szerelmes, így nem tudja, hogy milyen érzés is az.* - Tudod, én azért vagyok ilyen, mert mindig féltem közel engedni magamhoz bárkit is. Nem volt még szerelmem, legjobb barátaim sincsenek És hogy miért? Mert félek a csalódástól, hogy megbántanak és akkor egyszer én is összetörök. *lehet, hogy erős fiúnak látszik, de ezek a szavak, melyek most elhagyják ajkait igazak. A lány vállát még mindig nem engedi el, de nem is tesz mást, csak figyeli tovább.*
| |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 10:19 pm | |
| *Hallgatva a fiú szavait a tekintete jócskán elhomályosodik, a végére már néhány könycsepp is lepereg, némán koppan a padlóra érve. Nem tud egyszerűen megszóllani, csak a száját szorítja, hogy ne törjön ki belőle egy hangos zokogási rham. A fiú túl kedves hozzá ahhoz, hogy megnyiljon előtte, s képes legyen itt és most elbőgni magát, de nem akarja. inkább némán, szótlanul peregnek le gyöngyszem könnyei, s az arcáról szárogatja le az éjszakai levegő.* - Nem akarok más társat...*Mondja halkan gyengén.* - A.. szerelem hülyeség... sosem voltam az, csak most az egyszer érezhettem volna, hogy valaki szívből szeret erre.. erre... *Erősen összeszorítja a száját, de a lehulló cseppek záporrá fakadnak a szeméből. A válla jócskán remeg, mindig, mikor újra felsírna. Utál mások előtt sírni, de most nincs mit csinálnia. Megviselt könnyes tekintetét a fiú felé fordítja szégyenkezve és gombóccal a torkában nyög már csak ki néhány szót.* - Bo...bo..bocsánat, hogy sírni látsz.. én.. én.. túl érzékeny vagyok.. *Dadogja hüppögve alány és inkább feláll a kanapéról pár lépéssel eltévolodva, csupán a fal felé fordítva teintetét...* | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 10:25 pm | |
| *Észrevesz pár könnycseppet a lány arcán, melyek igen hamar megindulnak és egyre csak szaporodnak.* ~ Nem akartam, hogy ez legyen. ~ *gondolja, hiszen tényleg nem a lány megsíratása volt a célja, csupán csak segíteni szeretett volna és a nevetés után most jött a sírás, na nagyon ügyes fiú volt, meg kell hagyni.* - Ne ez alaján ítéld meg a dolgokat, talán egyszer még szerelmes leszel. Fiatal vagy még, ahogy én is, még előttünk az egész élet, hogy megízleljük a szerelem örömeit, tehát próbálj meg megnyugodni. *amikor már záporként hullnak alá az átlátszó könnycseppek, akkor már kezd komolyabbá fordulni a dolog. A zöld szempár egy ideig találkozik a fiú kék íriszével és bizony Astor a szemekben most nem vidámságot, hanem szomorúságot lát.* - Ne kérj bocsánatot ezért. *mondja és amikor a lány feláll, majd arrébb megy, akkor felpattan, odalép hozzá és ismét csak megöleli. Kezével végigsimítja a kobold hátát, majd halknak annak fülébe súgja.* - Addig nem foglak elengedni, amíg nem fejezed be a sírást, ebbe biztos lehetsz. *mondja halkan, de véresen komolyan e szavakat.*
| |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 10:36 pm | |
| *Nem szól semmit, hisz megszólalni nem bír. Némán hallgatja a fiú szavait, de mikor Astor feláll és megöleli a könnyei szépen megnedvesítik a fiú ruháját. Egyszerűen nem bírja azonnal parancsszóra abbahagyni a sírást, ha egyszer beindult nem ilyen könnyű. Néha elgondolkozik, hogy egy emberben hol van ennyi folyadék, de soha sem jut semmire... Nem jön ki más az ajkain, megint csak a bocsánat kérő szavak, félve, hogy a fiú neheztelni fog rá emiatt. Pedig sejtheti, hogy ez ne lesz így, akkor nem viselkedne így, nem ölelné meg és nem mondaná, hogy adidg nem ereszi, míg meg nem nyugszik.* - Bocsánat....*Mondja egész halkan, ezt még suttogásnak sem lehet nevezni. Mintha a hangja a távolból szólni, s hozzávegyül a hüppögés is, és a könnyek természetesen, amik Astorra csorognak, miközben önkéntelenül hozzábújik. A sírás lassú szakadozott lélegzetekbe fullad, s a lány egyre kezd megnyugodni. Tekintete ismét Astoréval találkozik, kicsit félve, hogy mit talál a fiúra nézve. Szeretné tudni, hogy most mit gondol róla, így hogy cseppnyit kiborult hirtelen. A könnyek br megálltak arca még is nedves, szeme úgyszintén. Levegővétele igencsak akadozik, így a szavai is.* - A..Azt.. hi-hiszem, hogy megnyugodtam.. *Mondja, s egy pillanatra lesüti a szemét, majd ismét visszaemeli a fiúra zavartan és még azért lebiggyesztett ajkakkal.* | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 10:43 pm | |
| *Érzi, ahogy a lány könnyei lassan beleivódnak ruhájába és ha minden igaz, látszani is fognak, mivel fehér ing van rajta, de ez jelen pillanatban egyáltalán nem zavarja. Csak fogja a lányt és tényleg nem ereszti, szeretné, ha egy kicsit sikerülne megnyugatnia, bár ez nem egy könnyű dolog. Furcsa ez a viselkedés a fiútól, hisz nem szokott ilyen lenni, de most még sincs kedve bunkózni vagy előadni magát, most jól esik neki egy kis vörös koboldlánykát nyugtatgatni. Az ismételt bocsánatkérés hallatán már elmosolyodik egy picit. * - Jaj, ne kérj már folyton bocsánatot, hiszen nem tettél te semmi rosszat se. *mondja neki kedvesen, majd amikor a sírás már kezd alább hagyni, akkor egy kicsit enged az ölelésből, de még mindig karjaiban tartja a lányt. Szemeik találkoznak, de már nem folynak Rosetta könnyei, csupán csak a szomorú arc látszik, melyet elborítanak a lány könnyei. Bal kezével még mindig fogja a lányt, míg másik kezét elengedi és letörli vele a kobold szemeit.* - Na, ne sírj már, mert akkor meg fog fájdulni a szemed és azt te se akarhatod. *mondja és lassan elengedi a lányt. * - Szerintem jobb lenne, ha most lepihennél és aludnál egy kicsit. Fáradtnak tűnsz és nem is csodálom, gondolom nehezen alszol és nem igen tudsz pihenni. De talán most jobb lesz. Vagy esetleg várjam meg, amíg elalszol? Mert ha úgy jobban érzed magad, akkor szívesen elkísérlek a szobádba és addig nem tágítok mellőled, amíg el nem visz az álom. *mondja kedvesen a lánynak és csak vár a válaszára. Egy picit már fáradt, de semeddig se tart a számára még elkísérni Rosettát a hálójáig, így legalább ő is biztonságban érezheti magát.*
| |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 10:52 pm | |
| *Mikor a fiú kezével letörli arcáról a könnyeket, s megjegyzést tesz a szemfájásról szinte nyögve szól közbe a koboldlányka.* - Már.. késő.. *S arcán egy furcsa mosoly jelenik meg, egyszerre cseppet vidám, s szomorú is, bár az inkább tekintetéből látszik. Végtére sikerül kicsit elnevetnie magát, ami most perpillanat nagyon jól esik neki. Most nem zavarja, hogy még mindig Astor karjaiban van, hisz a fiú megnyugtatta, szinte bátyjaként tekint hirtelen a szaktársára. Az alvás ötletére kicsit elfordítja a tekintetét, majd sóhajtva visszafordul felé.* - I.. igen, igazad van. Álmos vagyok... Nem, nem kell hogy elkisérj, nem lesz semmi baj.. Azt hiszem, hogy.. gyorsan el fogok aludni. *Mondja a feúnak bátortalanul, majd a kezeit a szeméhez emeli és kicsit megdörzsöli őket, hogy legalább a hálójáig ne aludjon el. Kimerítették a sós cseppek és igen, a szeme is megfájdult. Ha a fiú elengedi, akkor néhány lépéssel arrébb lép, hogy még elköszönjön, aztán a teleporthálózatot igénybevéve távozzon.* - Köszönöm, hogy... hogy ilyen kedves voltál velem. Jó éjszakát és.. és.. remélem jól fogsz aludni. Szia! *Köszön el tőle, majd még utoljára megdörzsöli szemeit, egy pillantást vet a fakas felé, s kiejti piciny száján a hálója nevét.* - Hiúz háló! *Azzal a teleport széépen müködésbe is lép, s a hálójában köt ki, Astor szeme elől eltünve.* | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Júl. 17, 2008 10:56 pm | |
| *Egy bátortlan mosoly végre megjelenik a lány arcán, így a fiú is elmosolyodik. * - Rendben, akkor menj csak és alugyj jól. És tudod, ha bármikor szükséged lesz rám, szólj csak bátran. *mondja, majd figyeli, ahogy a kis kobold eltűnik a szemei elől. Egy darabig még ácsorog, majd közben a farkas is odasétál a fiúhoz, hogy távozzanak a szobájukba. Már nem tétovázik sokat, hiszen már ő maga is fáradt, így odalép a teleporthoz és a szobájába teleportálja magát, ahol rövid időn belül el is alszik, bár még előtte átgondolja a ma történteket. * ~ Nem gondoltam volna, hogy így megkedvelem ezt a kis koboldot. ~ *gondolja magában, majd lehunyja szemeit és álomba szenderül.*
| |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 18, 2008 1:56 pm | |
| *Bella daimónja társaságában érkezik meg a főhadiszállásra. Régen járt már itt, és úgy tűnik most senki sem tartózkodik a helyiségben. Becsukja maga mögött az ajtót és elindul a szökőkút felé* ~Min gondolkozol folyamatosan?... Olyan rossz előérzetem van... Csak nem a kegyencek miatt?~ *néma gondolatmenet daimón és gazdája között. Az utolsó kérdésre Bella már csak bólint, majd felpattan a kút peremére, s egyik kezét a vízbe mártja. Kellemesen langyos víz csobog a kútban, ezért Bella még egy ideig bent hagyja a kezét s közben elmered a világ, s most főleg az iskola dolgain. Reméli valaki idetéved, jó lenne beszélgetni egy szaktárssal. MAjd mivel senki sem jött a toronyba, Bella és Leonidas is elindulnak, hogy sétáljanak egy kicsit. Az egy órás pihenő éppen elég volt, s legalább gondolkozni is volt ideje* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 18, 2008 9:22 pm | |
| *A fiu lengén öltözve támolyog be a toronyba ezen késői órán hisze szeret este sétálni.* ~Olyan kellemes ilyenkor az idő...~ |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 18, 2008 9:30 pm | |
| *Egy kobold lány tűnik fel a főhadiszállás egyik központi részén, tehát a szökőkútnál. Elkápráztatva bámul bele a vízbe, ami a hold fényével megfilágítva csordogál le a kútban. Mivel a plafon el van varázsolva, így csillagos eget és rikítóan vakító ezüst holdat mutat. Rosetta egy érdekes szabású, zöld pólót visel, minek kivágása nagy, ám nyakáig vékony csíkok kígyóznak, össze-össze érve, indákat mintázva. Ez is a pólóhoz tartozik. Az ujja egyre bővülő, s bal oldalán egy inda-minta jelzi, ami szinte már pecsétnek is mondható, hogy "házi készítmény". Ahogy észreveszi, hogy nincs egyedül a szaktársa felé lép, puha, halk léptekkel. Nem csap zajt, gondolatai még az elmúlt perceket emészti, míg nem köszönti a fiút. Természetesen hátulról közeledett.* - Erni?.. Szia! *Köszönti egy kicsinyke mosollyal az ajkain, barátságos tekintettel. Rég találkozott a fiúval, így nem csod, hogy kicsit megörült neki. Haja össze van fogva, már amennyire, első tincsek kiszabadultak kissé, s keretezik kedves kis arcát. Egy gyors mozzanattal arrébb tolja a szeméből a vörös tincsecskéket, majd visszafordítja tekintetét a fiúra, kíváncsian.* - Mi jártban ilyen későn? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 18, 2008 9:38 pm | |
| *mikor észreveszi h egy rég látott ismerős is itt van meglepődik hiszen elég késő van és igen ritkán látni erre fele ilyenkor másokat. De Rose társaságának örül hisz rég beszéltek. Végigméri a lányt hisz ilyen ruhába még nem látta. ~Szines fantáziára vall....~ mondja magában majd köszön a lányak és válaszol a kérdéseire* -Üdv! Örülök hogy még megismersz. *kacsint a lányra* -Nos... jól esik ilyenkor sétálni. Nyugalom van és az idő is kellemes... *majd hozzá teszi* -... és h te is itt vagy azzal csak jbb lett ez az este. *majd újra végigméri a lányt de nem azzal a "hű miket látok" szemekkel, haem inkább érdeklődéssel teli tekintettel* -Jól nézel ki. *mosolyog a lányra majd fejével a szökőkút felé biccent* -Nincs kedved leülni a kúthoz? |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 18, 2008 9:45 pm | |
| - Pesze, hogy megismerlek.. *Kuncogja el magát, majd egész addig hallgat, s fürkészi a fiút, míg meg nem említi, hogy jól néz ki. Lassan lepillant a ruhájára, a pólójára, majd elmosolyodik.* - Köszönöm, gondolom a póló miatt mondod...Nem csak neked nyerte el a tetszésedet... Quarion is .. Öhm.. Sokat nézegette. *Mondja kicsit azért zavartabban, majd ismét füle mögé biggyeszt egy tincset. Mikor Erni a szökőkúthoz biccent, s felajánlja a leülést Rosetta finoman bólint, s el is indul oda. Szépen felcsüccsen a kávájára a szökőkútnak, kicsit oldalasan és elkezdi gyűrögetni a zöld pólójának hosszú, egyre bővülő ujjait. * - Rég láttalak.. Mi újság mostanában veled? *Kérdezi egy mosollyal ajkain, majd kicsit belebámul a holdfényes szökőkútba. Nagyon szép látvány, amit eléggé rég nézegetett már.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 18, 2008 9:53 pm | |
| *látja h Rose elindul így ő is a nyomába szegődik de néhány centivel lemeradva fürkészi a lányt... Rég látta és eszébe jutott a sok kaland amin keresztül mentek... és más dolgok is. Mikor megérkeznek igyekszik minél közelebb húzodni Rose hoz de nem karja kellemetlen helyzetbe hozni...* -Semi különös... élem az életem csak most 1 hosszab pihenőt beiktattamés kissé testreszabtam a szobám. -Hiányoztam mi? *mondja kaján mosolyal z arcán* És veled mi újság? *majdóvatosan hozáá fűzi reménykedve h nem mond rosszat* -És...hoy vagytok a barátoddal? |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 18, 2008 9:59 pm | |
| *Kicsit elmosolyodik azon a szoba testreszabáson, s a hiányoztam kérdésen elkuncog.* - Persze hogy hiányoztál.. Bár, nélküled nem volt annyi életveszélyes kalandom, picit nyugtom volt. *Kuncogva néz fel a fiúra, s az utolsó két kérdésre is felelnie kéne. Kicsit elhúzza a száját, majd halkan sóhajt egyet. Picit mocorog ültében, tekintetét ismét a vízre, majd vissza Ernire szegezi.* - Hát... Szakító félben vagyunk, ha lehet így mondani... Szőrén szálán eltünt, nem beszéltünk egy szót se és.. Így ez nem mehet, szóval hivatalosan még szakítani se tudtunk... De akár vehetnénk úgy is... *Mindig egyre elhallgat, míg be nem fejezi, majd megpróbál jobb témáról beszélni.* - Amúgy, semmi érdekes nem történt velem, beszélgetek, ismerkedek, alszom, eszem, beszélgetek, ismerkedek, alszom eszem... Körülelül ennyi a napirend.. *Mosolyodik el kicsit megdöntve a fejét.* - Várod már, hogy megkezdődjön az iskola? *Teszi fel a kérdést, valami témát még is csak fel kell dobni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 18, 2008 10:14 pm | |
| *Figyelmesen hallgatja a lány szavait ám amikor a fiuról kezd el beszélni úgy gondolja h talán nem kellet volna megkérdeznie de mégis öröm tölti el hogy talán lehet valamennyi esélye.* -Értem... *mondja halkan majd mikor meghallja hogy nélküle nyugta volt rögtötn kérdez is* -Tehát azért hiányoztam mert így nem volt kalandban részed? *kérdi kissé csalódott mégis gúnyos grimasszal 1bekötve amit inkább aféle hangulatoldónak szánt* -Az iskola... nos hogy őszinte legyek nem szeretk tanulni de mindennyian azért jöttünk ide hogy elérjünk valamit így nem fogok csalódást okozni ezt megigérhetem. *Mondja 1 mosly kiséretében majd kezével apró hullámokat kezd el csinálni a víz felszinén és elbűvölten figyeli azoknak csillogását* -Tényleg... megse kérdeztem. Te hogy hogy ilyenkor még fennt vagy? *mosolyog a lányra és várja válaszát miközben újjab és újjab hullámokat csal ki a vízből* |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 18, 2008 10:19 pm | |
| - Nem, nem azért hiányoztál! *Szögezi le gyorsan, és amennyire lehet határozottan.* - A kalandok egyáltalán nem vonzzanak épp annyira, hisz lassan vége a viszgaidőszaknak és sehol se tartok.. Baj lesz, ha nem végzek. *Mondjaa fiúnak, miközben tekintete belebambul a fiú szavai közben a vízbe, ahol fodrozódik a hullám Erni kézmozdulatai szerint.* -Biztos vagyok benne, hogy nem kell félnem attól, hogy te csalódást okozol. Biztosan nem leszek olyan órakerülő, nincsenek az órák amúgysem túlsűrítve, bírni fogod.. Sőt, az első év szerintem könnyű is volt. Ha valami segítség kell év közben, rám mindig számíthatsz. Már ha én átmegyek és nem leszünk évfolyam társak... *Elhúzza a száját, ettől azért tart.* - Ho..hogy miért vagyok itt?.. Hát.. Nem is tudom, ne mtudtam aludni azok után, hogy a képtárban az egyik festmény szenyózott velünk és elég furcsa dolgok történtek.. Csak gondolkozni és sétálgatni jöttem, de örülök, hogy beszélgetünk most. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Júl. 18, 2008 10:27 pm | |
| -Örülök hogy nem csak azért hiányoztam. *kacsint a lányra majd közelebb húzódik hozzá* -Nyugi ha segítség kell megkereslek. Amúgy meg... szurkolok hogy átmenj.*majd elgondolkozik* Egy festmény? Manapság már mindent szabad? *méltatlankodik de inkább csak el hülyéskedi ezt a dolgot* -Rose... valamit el szeretnék mndani bár ez így elég rossz időzítés lessz lévén hogy épp most "szakítottatok" de nem birm tovább... Mikor megismertelek még nem gondoltam hogy ez lessz az ismeretségünkből de minél többet beszéltünk annál jobban tetszettél ráadásul z izgalmak amiket átéltünk.... szóval alényeg hogy... én szeretlek téged. *Mondja kissé félénken és elpituva hiz nem tudja hogy a lány miként érez* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |