Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Az eramir torony - Page 14 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 14 I_voting_barAz eramir torony - Page 14 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Az eramir torony - Page 14 I_vote_lcapAz eramir torony - Page 14 I_voting_barAz eramir torony - Page 14 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 53 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 53 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Az eramir torony

Go down 
+29
Kyo Nobory
Grozdan Georgi
Cassandra Yordanka
Ayla Madyzyn
Domajan Gurskovity
Irina Yoana
Hana Jessica Dentry
Kiaran Courber
Laura Wylee
Nagy R. Anita
Juliett de Sedritta
Timothy Waylan
Tarance Haruno
Jack Darkfield
Jane Scott
Arabella Jagusia
Játékmester
Toomas Vladislav
Amaril Gwyneth
Cupido
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Leonard Wyatt
Rosetta Waylan
Donna Swarow...- archiv
Cloe Noybe
Teodor Angel
Kalandmester
Anaze White
33 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Az eramir torony - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm

First topic message reminder :

A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz.
Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak.
A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi.
A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba.
Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben.
Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 12:05 am

Na a családom. Hát ők tervezőmérnökök. Tulajdonképpen így ismerkedett meg anyám és apám. Mármint hogy apám agnol, anyám meg kiment, mert ott talált munkát. Ilyen elektronikus kütyüket tervezgetnek. Persze már elváltak. De azért én elég sűrűn, vagy is nyaranta apámnál vagyok.
*Már kérdezne vissza, de aztán azon gondolkodik, hogy a lány nem szereti nagyon, ha a családja jön szóba, ezért inkább valami mással rukkol elő. Persze még egy kicsit gondolkodik rajta*
Tényleg, mostanában alig találkoztunk. Nem történt veled semmi míg nem találkoztunk? Én csak Arnuillel voltam meg Szevérrel, akit nem nagyon ismertem meg, csak hogy nagyjából annyira béna mint én, de esélye sincs hogy jobb legyen mint én. Szóval mutattak egy új helyet, annyira szemelőtt van, hogy észre sem venni, egy kis teázó zug az előcsarnokból nyílva
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Az eramir torony - Page 14 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Az eramir torony - Page 14 Tek5177c71f872575175299

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 12:20 am

*Természetesen egy szót sem ért abból amit a fiú mond, rendben, az elejét érti, de azt sem tudja, hogy mi az az elektromosság... Tehát inkább hallgat és bólogat mintha értené. Cseppet sem feltünően nem ért semmit. Mikor a fiú mesélni kezd elmosoylodik,majd mikor a teázás rész jön enyhén elfintorodik. Azonnal beugrik neki, hogy miről beszélhet a fiú.*
- A..A..Nyugalom házát? *Konckáztatja meg, bár sejti, hogy ott járhattak. * - Semmi-semmi, csak én is voltam ott a napokban. Már ha te is erről beszéltél a férre eső zúgot említve. A zeneteremben énekeltem egy kicsit... *Mondja elhalkulva, mert nem nagyon szeretné híresztelni.* ~Biztos nagyon béna voltam... Bár a házimanónak tetszett..Jajj azoknak mi nem tetszik? Csak nem adhatok az ő véleményére...Mondjuk..Toomas is ott volt...~
*Sokáig elgondolkozik, majdcsak egy-két perc múltán tér vissza földre.*
- Utánna megszólaltak a tárgyak, pontosabban két csésze és egy szék..Aztán a széken találtam egy vérrel írt papírt ezzel a felirattal :Figyellek, Elkaplak. Igazán szívderítő volt mondhaom . *Mondja szinte közömbös hanggal, majd gyorsan beszámol az itteni dolgokról is. Röviden : Vérző fal-szökőkút, elhomályosult világítás, nyakán az érintés, majd a kacagás..És Dana az a kis nyolcéves nagyságú kislány, aki végig szórakozott vele. Ő csinálta az egész ijesztést.*
- Szörnyű, hogy Dana képes élvezni azt, hogy halálra ijesztett! *Panaszkodik gyorsan, majd hozzáfűzi. * - És Leo mégcsak meg sem ijedt! Bezzeg én frászt kaptam...*Kicsit mérgelődik majd szórakozottan felnevet.* - Bocsi, de tényleg nagyon ijesztő volt...*Szabadkozik, mert szépe elmérgelődött itt magában, csak a fiút pp nem hagyta szóhoz jutni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 12:30 am

*Mikor látja hogy Rose nem érti mik az elektromos kütyü, feleszmél, hogy vele ellentétben Rosenak semmi fogalma sincs a muglikról, vagy is csak annyi, amennyit az órákon hall. Felsóhajt, és kezdené magyarázni, de rájön, hogy nem tudja hogy magyarázhatná el, így a beszívott levegőt egy gyors kifújással kiereszti, és legyint*
Na mindegy
*Aztán igyekszik követni Rosetta meséjét, hogy mi hol beszél, meg hogy mi vérzik, és ki az aki mindezt elkövette. De megakad*
Egy 8 éves kislány? De hogy csinál ilyeneket? Meg miért? Gondolom rendesen ki lehettél akadva. Ezt a Leot még nem nagyon ismerem, de fura lehet hogy nem ijed meg. Lehet hogy ő tudta?
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 12:42 am

*Erre a sok kérdésre próbál kissé észnél lenni, hogy ne hülyeségeket zagyváljon össze.*
- Nem biztos, hogy nyolc éves volt, de teljesen úgy nézett ki. Megkérdeztem, hogy hogyan csinálja, csak annyit mondott, amennyit kérdeztem: illúzióval. Tobbet nem mondott. És azt mondta, hogy neki ez vicces, ez még csak a bemelegítés volt, és ne reméljem, hogy többet nem találkozunk. Na jó, ezt nem így mondta de nekem így hatott. Valójában olyasmit mondott, hogy még látjuk egymást, de nekem felért ennek a kiscsajnak a szava egy fenyegetéssel. *Halkan felnevet, majd mikor Leora terelődik a téma kissé megköszörüli a torkát. * - Nem, dehogy. Biztos hogy nem tudta, sólt volna, ha tudja. Amúgy angyon rendes fiú, segített nekem kicsit bájitaltanból is tanulni...*Mondja és kicsit lesüti tekintetét. Nem tudja mirt, de halkan hozzzfűzi . *
- Azt mondta, hogy gyönyörű vagyok...*Szinte suttógja, mikor visszaemeli zöld tekintetét Curtisre. * - De... én nem tudom, hogy mit mondhatnék neki. Soha nem gondolkoztam azon, hogy ki tetszene, és nem gondoltam rá se úgy...Jaj, tudom, nem a legjobbal beszélem meg, bocsi, mégiscsak fiú vagy és ez olyan...olyan, lány pletyka témának tűnik.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 12:58 am

Tehát akkor nem csak azt mondta, hogy gyönyörű vagy, hanem szerelmet is vallott. Már csak azért gondolom, mert hogy így kétségbeestél
*Kicsit elmosolyodik, mikor lányos pletykának titulálja ezt a beszélgetést, és hogy ez nem illik Curthöz, majd fojtatja*
Nos nem azért nem jó embernek teszed fel akérdést, mert nem vagyok lány. Egyszerüen mint arról már beszéltünk, nem voltam még én sem szerelmes. De ez nem azt jelenti, hogy ne tudnék mondani rá valamit
*Bíztatóan mosolyog a lányra, és megint folytatja tovább*
Nem tudom mit mondhatnál neki. Gondolom már valamit csak mondtál neki, vagy elrohantál sikoltozva, ami szerintem nehezen elképzelhető rólad. Mindenesetre ha nem érzel semmit iránta, akkor hagyd. Másrészt meg...csábítson el, ahogy azt illik, ha már akar valamit. És közben volna időd gondolkodni. De...igazából nem tudom, én is csak filmekben látok ilyet...olyan mint az újságok mozgóképei nálatok, csak hosszabbak *Magyarázza a film jelentését, mert ezt még könnyű*
Nem tudom hogy mit mondhatnál neki. Igazából semmit. Azt hogy nem szereted, de esetleg kedveled mint barát...Nos ez tényleg egy kicsit lányos téma
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 1:02 am

//Fagyunk, ismételten...Amúgy vegyük úgy, hogy csak 9-10 felé jár....//
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 6:01 pm

*Hangosan felnevet a sikoltozva elrohanás elméletére.*
- Nem, nem, tényleg nem rohantam el. Szép is lett volna! Valójában nem mondtam úl sok mindent, sőt nem is emlékszem mit mondtam.. Talán annyit, hogy ez kedves tőle, meg hogy hogy a frászba tetszhetek neki? Én egy kobold?!*A vége kissé nagyon átmegy kérdésbe, amit inkább Curtishez intéz, és nem csak felsorol.*
- Mondtam én, hogy lányos téma!*Említi meg kuncogva, majd nagyot sóhajtva felnyujtózkodik a ruhájához megtapogatni, hogy mennyire száradt már meg.*
- Ó, megszáradt. Akkor... megtennéd.. hogy... most... *Mondja akadozva és elpirulva, ez egy gyengécske kitessékelés volt innen. Hisz szeretné végre magára venni a ruháját.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 6:09 pm

Hogy? Ja igen, persze hogy kimegyek, csak egy pillanat
*A kérdésre egyenlőre nem válaszol, igazán nem is nagyon vette észre, hogy ez a kérdés neki szólt, de lassanként majd csak felfogja. Feltápászkodik megint a földről, kitipeg az ajtó elé, és becsukja magamögött*
Rendben, én már kint vagyok
*Kiáltja be, majd gondolkodóra fogja*
~Mi tetszhet Leonak? Végül is igaz hogy kobold, de azért szép kobold. És elég kedves is. Végül is nem elképzelhetetlen, sőt...~
*Már kicsit kezd türelmetlen lenni, és már azon van, hogy bekukkant, de aztán inkább még sem teszi, mert nem akar rányitni Rosettára, így inkább csak bekiált*
Na, kész vagy? Mehetek?
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 6:15 pm

*Miután kilép a fiú még pár pillanatot vár, aztán leveszi magáról a takarot, szerencsésen orraesik, mert a lába beakadt, de ez ne zavarja Curtist, úgy sem hallja meg. Amikor végre sikerül talpra állnia a bénaságának szégyenétől elvörösödve próbálja magára varázsolni a méregzöld ruháját. Kicsit elbíbelődik vele, hallja is a sürgető szavakat.*
- Jójó mindjárt! Egy pillanat! *Szól ki, hogy kicsit még visszafogja a fiút* ~ Ha bejön én.. én.. megölöm!~ *Gondolja, de csak halkan felkuncog, sose gondolná komolyan. Mikor végre kész szépen megigazítja magána ruhát és kiszól a fiúnak. *
- Rendben, mostmár bejöhetsz! *Mondja, miközben a takarót összecsavarva, s helyetfoglal a tetején. * - Teljesen megszáradt *Mondja mosolyogva, és kissé boldogan, hogy végre ruha került rá. Elég kellemetlen volt anélkül bármennyire is másra figyelt.*
- Tényleg, halottam valami programról kedden... Te mész? Azt hiszem megint valami bál. *Mondja kicsit bátortalanul, hisz egyáltalán nem biztos benne.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 6:28 pm

*Mikor végre behívja Rose, sóhajt egyet*
Na végre
*Majd ellöki magát hátával az ajtótól, és benyit, azért megint előreles, óvatosan nyitja az ajtót, aztán persze mosolyogva belép, mikor látja, hogy Rose mennyire örül, hogy végre nem kell egy takarókupacban elbújnia. Odamegy mellé, és leül. Nagyjából most egymagasságban vannak, mivel Rose egy hatalmas összecsavart takarón van, ő meg egy kis párnán*
Nem tudom, hogy megyek e. Ott nagyon nagy a tömeg. Nekem az...hát nem is tudom. Te mész?
*Kérdi érdeklődve, talán ha Rose megy, vele tart, de egyedül semmiképp sem menne, csak kedvenc kekszmajszoló társával.*
Amúgy szerinted mi lesz a bálon?
visszatérve Leohoz. Igaza lehet, mert tényleg kobold vagy, és ő tényleg ember. De sokszor mondják, hogy a szerelemben nem számít a kor, a méret, a...szóval, mondjuk a szerelemre elég sokmindent szoktak mondani. Igazából a szerelem így egy kicsit anarchikusnak tűnik.
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 6:46 pm

*Kicsit dölöngél balra jobbra így neki-neki ütközik a fiúnak. Persze nem egy frontális ütközést kell elképzelni. Csak vigyorog mint a vadalma, bár nem is tudja, hogy mi is annyira vicces. *
- Hát, én se szeretem nagyona tömeget, meg... csak egy ruhám van összesen amit felvehetnék. De valószínüleg azért megyek. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni. Nem hiszem, hogy csak sima bálozgatás lesz, az túl unalmas lenne. Azt is el tudnám képzelni, hogy óriás nyulak ugrálnak a bálteremben mindenfelé. *Halkan felkuncog és a fiúra mosolyog. Ahogy jön a Leo téma inkább elpirul egy kissé, mint hogy vigyorogna, mint egy vadalma. *
- Már, hogy ennyire megismertem a szerelmet.. Szóval már így utálom. Olyan hülyeség... Értelme semmi! *Mondja miközben nagyot sóhajtva fészkelődik.*
- Mi lenne, ha még bál előtt találkoznánk? Úgy értem, beszélgetni vagy ijesmi, vagy nemtommi. *Mondja a hülyeségekkel kiegészítve, a még önmagában egész értelmes mondatot... *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 7:06 pm

Hát ez nem olyan bál szerintem ahova nagyon be kell öltözni. Persze gondolom jól kell kinézni, vagyis a szokásos ünnepi egyenruha? Vagy nem? Bálozóruha? Már nem is tudom, majd kiderítem. De ezek az óriásnyulak...nem tudom honnan szedted
*Elképzeli az ötletet, és jót is derül rajta*
Remélem azért lesz valami program is.Bár a hirdetésben említettek valamit, de konkrétan nem is tudom mit. Kiváncsi leszek,ki lesz a bálkirály és királynő. Te esélyes vagy, mint kis valentinnapi királynő
*kicsit hangosabban felkuncog, persze nem rosszindulatból, hanem hogy emlékszik, hogy Rose, milyen értetlenül állt az előtt, hogy ő volt a nyertes*
Bocsánat. Ilyenkor kicsit sajnálom, hogy nem voltam ott. Megnéztelek volna.
Szerintem majd inkább találkozzunk a bálon. Nem tudom, hogy előtte tudnánk e találkozni

Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 7:13 pm

- Nem tudom, de remélem nem olyan nagy bálozós bálozós bál. *Mondja miközben már tervezgeti, hogy mit is vegyen fel. Lehetséges, hogy holnapra összedob valami újat, de nem látja nagy esélyét. Mikor Curtis szóba hozza a valentínnapi bálkirálynőséget ő is felkuncog a fiúval egyetemben. Bár azóta se fogta ámm fel, hogy hogyan is...*
- Persze... Nem hiszem, hogy bálkirálynőnek választanának, akkor se hittem volna, de most egyszerűen biztos vagyok benne, hogy nem fognak. Hát... Nem is tudom, ha annyira látni akartál volna, akkor jövök tényleg ugyanabba, és akkor látsz. *Mondja mosolyogva, majd rábolint a fiú utolsó mondatára.*
- Rendben, akkor majd alatta biztosan összefutunk. Bár jópáran vannak az iskolába, és jópáran lesznek akik eljönnek... Főleg a turbékoló párocskák, mint mindig. *Neveti halkan el magát, dbelül egy kicsit tart, hogy mi lesz ha Leo elhívja. De majdcsak lesz valahogy...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 7:20 pm

Na akkor én is csak valami valamilyen rohába jövök. Asszem
De mit jelent...vagy is milyen az a nem bálozós bál? Milyen lehetne egy bál, ha nem bálozós?
*Curtis ezt nem teljesen érti, ez meglátszik az arcán is, elég buta képet vág*
Miért ne választhatnának? Szerintem simán lehetnél bálkirájnő. Persze csak ha nem a valentinnapi jelmezedben jelensz meg megint, mert az már szerintem lejárt, vagy is már mindenki látta. Majd talán egyénileg privát megmutatod inkább.
*Majd kicsit megkomolyodik, de még mindig vidám arca*
Hát igen, a turbékolók mindenütt ott vannak, nem lehet őket elkerülni. De majd valahogy csak túléljük
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 7:30 pm

*Halkan felkuncog. * - Nem a jelmezemre gondoltam, hogy abban megyek, hanem arra, amiben utánna voltam . *Mondja nevetve és hozzáfűzi. * - A fene se venne mégegyszer fel egy olyan oriási jelmezt! Hát... Privát bemutató csak neked, Curtis! *Mondja halkan elkuncogva. * - Szerinted van olyan, hogy pártaszítóbájital? Mondjuk... hatása : Menekülnek a szerelmesek! Tök jó lenne, lenne végre egy kis nyugi a suliban. *Mondja miközben inkább kifekszik a földön leterítve magaalá a takarót.* - Hmm... *Összvissz ennyi tellik tőle, nem tudja már, hogy miről beszélhetnének. Fekve kinyujtózkodik, majd nagyot ásít.*
~ Egy ember és egy kobold...~ *Még mindig ezen jár az esze, nem tud rajta továbblépni, csak erre gondol, hogy miért és hogyan... *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 7:38 pm

Hja az utánnaruhában? Azt is privát igen, az lenne a jó. És akkor mind a kettőt megmutathatnád
*Mondja mosolyogva, aztán felnevez a pártaszítóra*
Na hallod, van olyan, valami gusztustalant végighurcolsz, és máris mindenki eltűnik, nem csak a párocskák. Kérdezd a bájitaltanárt, ő biztos tud rá mondani valamit. De nem hiszem, hogy ilyet kitaláltak volna
*Mikor látja, hogy Rose kifekszik, mivel nem akar hátrafordulgatni, vagy felölről bámulni, ő is kinyúlik, aztán oldalára fekszik, és felkönyökölve tenyerébe teszi fejét, és támaszkodva nézegeti Rosettát szótlanul, és mosolyogva*
Amúgy, a párocskákat miért is utáljuk ennyire? Nem csak a párvadászokat nem szeretjük? Bár a kettő majdnem ugyanaz
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 7:44 pm

* Nem is tudja, hogy miért, de valahogy kezdi megint zavarbaérezni magát. Pediga ruha megvan! Mikor a fiú kérdez tőle egy kicsit elgondolkozik. Sok - sok pislogás után végre mondd valamit. *
- Hát... Engem csak az zavar, ha túlságosan... ööö... nyálasak. De amúgynincs akkora bajom velük, mint a pasivadászokkal, vagy épp a szoknyapecérekel .*Mondja mind két nemre kihatva. Buta gondolatok egyvelege: ~ Bajunk ... bajunk... nekünk... mi...~ Egymás után sorolja a szavakat majd egy kicsit nyel. *
- Mennyi az idő? *Kérdezi miközben megdörzsöli kezeivel a szemeit. ~Már kezdek kicsit álmos lenni...~ *Gondolja miközben oldalára fordul -Curtis felé- és összegömbölyödik. Kicsit közelebb húzódik, szeme már rég lehunyva. Természetesen lassan már félálomban van... Bár harcol az ébrenlétért. (Amennyire harcolásnak vehető, hogy összegömbölyödik és lefekszik.)*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 7:53 pm

Tényleg, így belegondolva, mostanában nem is nagyon találkoztam párocskákkal. Bár tény, hogy nem is épp a legromantikusabb helyeken járkáltam mostanában. Na mindegy. Így belegondolva...inkább bele sem gondolok. A végén rájönnék, hogy nincs is velük semmi bajom
*Mikor Rose megkérdi az időt, majd felé fordul, összegömbölyödik, és közeledik, elég furcsán néz, vagyis nem néz furcsán, csak nem érti, hogy hova jön Rose, de látja, hogy már kicsit fáradt. Aztán mikor kilép a gondolkodásából, megnézi a bal csuklóját...aztán rájön, hogy nem is hord órát.*
Hát Rose, az a helyzet, hogy nem tudom mennyi az idő, de biztos hogy már nincsen korán
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 8:08 pm

*Szinte kicseppen a nyál a szájából, olyan kába szerencsétlen. Hirtelen nagyon elálmosodott, sőt már olyan félkóma szinten fekszik Curtis mellett. Mégközelebb csúszik, egészen hozzábújik a fiúhoz, mint anyjához a kisgyerek... Nah jó, apjához. Kék hajú apjához. No mindegy, szóval hozzábújik, de már teljesen kába, nincs is ébren. Horkolás szerencsére nem hallatszik, a lány még szerencsés (anyja úgy horkol mint egylácfűrész), de annál mélyebben alszik. Nemes egyszerűeséggel : Elaludt. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2008 8:27 pm

*Már teljesen frásztkap, hogy hova közeledik a lány, pont most mikor épp a szerelmesekről, és a szerelemellenességről beszélnek, aztán...aztán Rose egyszer csak elalszik? Curtis nem csak hogy megnyugszik, hanem hirtelen átvált megdöbbenésbe. Kicsit megböködi Rose-t, hogy hátha felébred*
Rose. Hahó Rose. Nehogy nekem itt elaludj, mert nem vihetlek a szobádba. Itt meg nem hagyhatlak. Hallod Rose?
*De Rose nem kel fel, viszont már késő van, és nem viheti a szobájába mert abból baj lenne, hisz kijárási tilalom után nem lehet más szobájában lenni. Bár valószínűleg amit most tesz, azt sem szabad. Feláll, igyekszik csendben maradni, és nem felkelteni a lányt, keres két másik takarót, hogy ne fagyjanak meg, szépen betakargatja Rose-t, aki alatt már van egy takaró, és most rajta is, maga alá viszont párnákat tesz sorba, ráfekszik Rose mellé, betakarózik, majd még egy kicsit nézi Roset, ahogy alszik, és elmosolyodik rajta*
Jóéjt Rose, álmodj szépeket.
*Ezután lecsukja szemét, és megpróbál ő is aludni, ami valószínűleg sikerülni is fog. Másnap mikor felkelnek, felkelési sorrendben távoznak, egymást nem felkeltve*

//ez egy nem valósidejű cselekmény, ez már vagy két napja történtXD//
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeKedd Márc. 25, 2008 9:01 am

*Leo érkezik a toronyba és Rose szokásos helye mellé ül a kútra amíből már vér is folyt. Unalmába csak üldögél és vár nem tudja mire de vár. Talán érkezik valami esetleg valaki? Ezt nem lehet tudni. Úját belelógatja a vízbe és csak vár...*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeKedd Márc. 25, 2008 9:06 am

*Rosetta érkezik fel a toronyba, a napokban már egész ideszokott. De nem is baj, legalább valaki ideszokik... Először a szökőkútra vánszorog a tekintete és azonnal elfintorodik. Semmi kedve ismét beleesni, de mivel Leo ott ül a szélén odasétál. Most nem ül le, kicsit nekidől a szélének úgy, hogy véletlenül se eshessen bele. Arca kicsit vörös, s meleg is, a szeme máshogy csillog, kicsit lázasnak tűnhet.*
- Szia Leo. Miújság? *Kérdezi és prüszköl egyet. Gyorsan előkap egy zsepit és kifújja az orrát. A zsebkendőt visszadugja a táskájába és felnéz a fiúra.* - Kire vártál? *Kérdezi, miután eljut a tudatáig, hogy a fiú eddig egyedül volt itt, de miért?*
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeKedd Márc. 25, 2008 9:11 am

*Leo hallja a prüskölést és látja hogy Rose másképp néz ki*-Szia! Semmi különös! Veld? Megfáztál!-*Állapítja meg Leo és látszik rajt hogy picit fáradt még de nem számít beki csak az számít hogy a lány hogy van reméli azért eltud jöni ma bálra de nem úgy nnéz ki mint egy friss és teljesen egészséges kobold hanem mint egy náthás kobold...*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeKedd Márc. 25, 2008 9:15 am

*Ártatlanul pislog egy párat, majd kissé elhúzza a száját.*
- Tegnap nem tett jót, hogy Anaze bedobott a vízesésbe... Nem érzem valami túl jól magam... *Mondja lesütve tekintetét, majd szép lassan emeli a fiúra.* - Sajnálom, nem tudom, hogy eltudnék e menni veled a bálba. Ha nagyon akarod megyek, de... Nem leszek valami aktív. * Mondja kicsit szomorúan, mert el akart menni, csak közbejött ez a kis megfázás.* - Panaszkodni lehet Anazenel! *Fűzi hozzá gonoszan, szívesen végignéznézte voln , hogy a fiú szépen elázik, de sehogyse sikerült tegnap lelocsolnia se, és belöknie se. Hát igen... Kicsit szerencsétlen volt a tegnapja, is. Kicsit megdörgöli szemeit, majd ismét Loera szegezi tekintetét. *
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitimeKedd Márc. 25, 2008 9:20 am

*Leo megszólal lágy hangon.*-Nem csak pihend ki magad! Lesz még ilyen bál is! Lehet hogy én sem megyek mert tegnap erősen bevertem a fejem még vérzett is de ha jobban leszek akkor elmegyek.-*Mondja és picit szomorú mert nem megy a lány a bálba de ez nem látszik meg rajt annyira...*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Az eramir torony   Az eramir torony - Page 14 Icon_minitime

Az eramir torony
Vissza az elejére 
14 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Az eramir torony
» Eramir Torony - Szoborterem

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: