Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| First topic message reminder :
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 10:06 pm | |
| Nnna jjjó. most az egyzser elnézem.*pórbál nagyon szigorúan nézni de inkább egy elvörösödés lezs belőle, Arkadion pedig a fejét csóválja.* Gggyere, a mmásik szobában van egy kandalló.*Azzal óvatosan elindulnak a főhadi másik, emelletti termébe. Ott is vannak fotelek, s egy kellemes kandalló, mely szerencsére bármikor begyújtható. A terem közepén áll a viharmadár szobra is, annak csőre nyitja a teleportot a Társalgóba, elég csak megérinteni. A kandalló egy kicsit távolabb áll. Arnuil óvatosan elengedi a kabát szárát baljával, hogy pálcáját abba a kezébe véve a kandallóra szegezze.* Lacarnum! *A tűz megidézése. Nem túl jó, de a célnak megfelelő kis tüzet tud kuporítani. Mivel a kandalló meg van bűvölve, eprceken belül vidáman lobog benne a tűz. Ha Curtisnek sincsen ellenvetése, ledob két párnát a tűz elé a földre, s még mindig a kabátban összebújva lekuporodnak melegedni. Arkadion pedig elfekszik Arnuil felül a földön, akár egy igazi szobacica.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 10:20 pm | |
| *Curtisnek természetesen nincs ellenére, le is ül az egyik párnára, persze ez elég nehéz egy köpenyben valaki mással, de csak sikerül. Utána csak keresztbe teszi karját ölében, és melegszik, figyeli a lángnyelveket, amiről az a fura lény jut eszébe a barlangból, de nem szól egy árva szót sem. Viszont mikor eszébe jut a hideg, ami odakinn fogadta, majd a barlangból is kiáradt, észrevétlenül magához szorítja Arnuilt* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 10:23 pm | |
| *Arnuilnak egy régi illúzió jut eszébe a lángokról, melyet egykori mestere, Aredhyll idézett meg a füves kertben. Glawar, Kristóf, Valandil és Lily voltak ott. Mindenki másképp védekezett vagy támadott, mégis volt a mesternek egy egy jó szava mindenkihez. Szinte észre sem vezsi de ahogy Curtis magához szorítja a magában mosolyogó Arnuilt, fejét a fiú vállára hajtja.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 10:28 pm | |
| *Mire feleszmél, Arnu már a vállára döntötte fejét, de nem tessékelheti le onnan mégsem. Igazából nem is zavarja. De érzi, hogy valami nyomja a combját. Odanyúl, és előveszi a kristályt, amit tanára adott neki* Arnu, szerinted miért mondta Agusta úrnő, hogy tartsuk meg ezeket, még fontosak lesznek? És egyáltalán mi volt ez a beavatás? *Nézegeti bambána kristályt, forgatja körbe körbe* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 10:34 pm | |
| *Arnuil némi kotorászás után megtalálja a mellénye zebében a kristályt, amit ő is kapott. Kicsit másmilyen, vékonyabb, mivesebb darab, de ugyanolyna szép, mint Curtis kristálya.* Hát, ilyenen msot voltam én is először de... A kristályokról annyit tudok, hogy nagy erő és energia lakozik bennük, vagy épp raktározható el szándékosan. Mint láthattad, össze tudnak kapcsolódni az energia mentén, és ezt olykor szándékosan is ki lehet használni, hiszen nagyon különleges egy ilyen erőkör.* magyarázza a fiúnak, miközben vállán támasztja meg az állát és a kezébe adja az ő kristályát is, így elnézegethetik a kettőt együtt, hátha összekapcsolódnak avgy valami hasonlóságot mutatnak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 10:42 pm | |
| Aha, értem.Akkor ha megtanulom használni a kristályt, még hasznomra is lehet. És hordhatom mint valami ékszert magammal. Talán az enyémet nyakláncra fűzöm, vagy nem is tudom. Te hova teszed a tiédet? *Kérdi, és kérdése közben odafordulna Arnuhoz, de nem vette észre, hogy azóta feltette állát a vállára, így összeütik az orrukat, Curtis rögtön hátra is kapja a fejét* Bocsánat, szóval te mit csinálsz a tieddel? *Közben visszaadja a lányét* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 10:47 pm | |
| Igen, biztosan.*Ásít egyet, kezd álmosodni.* Ne haragduj, kicsit hosszú volt a napom. Szóval még nem tudom, erre nagyon vigyázni kell, nehoyg eltörjön avyg elvesszen.*mondja. Mikor összeütik az orrukat, kicsit magához tér az álmosságtól.* Ohh, ne haragudj, az én hibám, én támaszkdotma rád.*motyogja és zsebre teszia kristályt, s térdeit árkarolva csak csendben ül, melegszik, szárad.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 10:54 pm | |
| Nem, én bocsánat, érezhettem volna, na de mindegy, nem történt semmi fájdalmas Amugy tudod a kristályok nem törnek össze egykönnyen, nem olyan erősek mint a gyémántok, de azért szerintem nem is üvegből vannak. Na de mindegy. Mit gondolsz, vagy hogy érzed? Szeretnél aludni? Lehet, hogy sokkal jobb lenne úgy is száraz ruhát venni, gyorsabb mint a kandalló. Aztán meleg ágyikó. És holnap együtt szürcsölgetjük a leveskét, és a teát? Na mit szólsz hozzá? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 10:58 pm | |
| Való igaz, de akkor si jobb vigyázni rájuk. Egyenlőre nincsen annyira varázserőm hogy nagyon használni tudnám.*motyogja, majd a fiú szavaira bólogat.* Igen jobb lenne aludni. Egy jó meleg zuhany és az ágyam, meg a száraz, egyelőre birkamentes pizsim.*mosolyodik el, majd feltápászkodik Curtissel együtt, s Arkadionnal a sarkukban odalépkednek a hálóteleporthoz.* Azért jó nap volt, meg kell hagyni.*motyogja, miközben kibújik a köpenyéből.* Ezt meg varrasd meg és mosasd ki.*mondja gonosz mosollyal, majd egy hirtelen ötlettől egy jó éjt puszit nyom a fiú arcára, aztán kedvesen mosolyogva és elpirulva integet.* Na indulás, Arnu! *motyogja a Hiúz, és működésbe lép a teleport, s a lány már el is tűnt, egyenesen a harmadik emelti Hiúz hálóba.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Jan. 26, 2008 11:09 pm | |
| Na igen, a piszi nem jön csak egyik napról a másikra, azt még el kell intéznem, de az tovább tart egy napnál.*Mondja mosolyogva, majd mikor Arnu ad neki egy jóéjtpuszit, teljesen elvörösödik.* Igen, tényleg jó volt ez a nap ~és még jobb~ Na jóéjt, és aludj jól, és...hát nem is tudom, kúrálgasd magad. Szia *És a lány távozása után Curtis is Elteleportál saját hálójába, forrrófürdő meg szárazruha meg minden ahogy kell, és alvás* |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Feb. 04, 2008 5:13 pm | |
| *Nikorina lép be a főhadiszállásra, és elindul felfelé a csigalépcsőn. Gradan követi. A lány most jár itt először. Fent leül a szökőkút szélére, és alaposan körülnéz. Tetszik neki a főhadiszállás.* Jó hely ez, igaz Gradan? *suttogja a macseknak, aki láthatóan máris felfedezőútra indul.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Feb. 04, 2008 5:18 pm | |
| *Leo érkezik szokásos hófehér tallárjába és madarait is magával hozta de ha jobban megnézzük csak két papagáját. Ahogy elindul egyre beljebb megbotlik egy macskába és közben papagájai felrepülnek. Mikor belljebb megy meglát egy lányt ahogy közelít hozzá látja hogy a tegnap már látta a Nellondban,odasétál hozzá és elkezdi mondandóját*-Szia Leonard Wyatt vagyok-*Mondja nevét de szakjának nevét nem mert abból már kiderül hogy megtalálta a tornyot* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Feb. 04, 2008 5:21 pm | |
| *Nikorina a dühös macskavernyogásra kapja fel a fejét. Ám azonnal elmosolyodik, amikor meglátja Wyattet.* Szervusz, Wyatt *köszön* Nikorina Grozda vagyok *mutatkozik be, miközben hozzá menekült macskáját simogatja. A két papagájt mosolyogva nézi.* Szépek *mondja* A tieid? *kérdezi, persze tökfeleslegesen.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Feb. 04, 2008 5:26 pm | |
| *Leo papagájai repülnek két-három kört és leszállnak a fiú vállára*-Igen az enyémek-*Mondja és ruháját megigazítja mert mikor elesett picit meggyűrődött és újra belekezd*-Te mijáratban vagy itt?-*Kérdezi Leo és leül a szökőkútra ő is mint Nikora* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Feb. 04, 2008 5:30 pm | |
| Én? Nem is tudom... Csak úgy erre jártam *vonja meg a vállát a lány, és elkezdi a nyakában függő medaliont birizgálni.* És te? Te mi járatban vagy? *kérdez vissza pajkos mosollyal.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Feb. 04, 2008 5:34 pm | |
| *Leo végighallgatja a lányyt és válaszol*-Én csak körülnézni jöttem!-*Válaszolja és feláll majd papagájai is mintha mozognának és egyszerre elrepülnek és felderítik a helyet*-Amúgy Te mikor érkeztél a suliba?-*Kérdezi kíváncsian és várja a választ* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Feb. 04, 2008 5:38 pm | |
| *Kissé szórakozottan nézi a papagájok röptét...* Oh, hogy én? *rezzen össze. Látszik rajta, hogy az imént gondolatban még egész máshol járt.* Én csak alig egy hete érkeztem... *mondja kicsit zavartan.* Úgyhogy most félévi anyagot kell bepótolnom... *sóhajt egyet.* De Jack megígérte pár napja, hogy segít nekem a pótlásban *mosolyodik el, majd Wyatthez fordul.* Tényleg, te ismered Jacket? | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Feb. 04, 2008 5:47 pm | |
| *Leo a lány szavát figyeli és nekiáll mondandójának*-jacket nem ismerem csak látásból bájitaltan óráról.Apropó bájitaltan van kedved segíteni nekem elkészíteni az álombájitalt? Ha gondolod én is segítek tanulni-*Mondja Leo és várja a lány reagálását* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Feb. 04, 2008 5:51 pm | |
| Álom bájital? *a lány kissé elgondolkozik.* Ha jól olvastam a tankönyvben, akkor az még az év elején szerepelt, ergo nekem pótolnom kell... Tehát szívesen segítek! *Mosolyodik el.* Úgy is kell a gyakorlás... | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Feb. 04, 2008 6:45 pm | |
| *Leo szinte mindig magával hordja jegyzeteit és mikor mondja Nikorának hogy mi az uti cél*
// Usernek dolga akadt// | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Hétf. Feb. 04, 2008 6:50 pm | |
| *Nikorina a viharmadár szobrához lép, miután meghallgatja a srácot* Asszem én megyek... Akkor majd a megbeszélt időben találkozunk a laborban!*mondja még Wyattnek, majd megsimogatja a szobor csőrét. A teleportáció azonnal bekapcsolódik, és a lány egy pillanaton belül a Társalgóba kerül...* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Feb. 05, 2008 6:33 pm | |
| *Leo érkezik vissza az Elemisták tornyába hhófehér tallárjába és papagájaival de most figyel nehogy elessen valamiben ahogy beljebb halad nem lát senkit odamegy a szökőkúthoz és nézegeti a vizet majd jegyzeteit is amiket órán csinált.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Feb. 05, 2008 6:35 pm | |
| *Nikorina érkezik... szépen felsétál a csigalépcsőn, persze szürke macsekja kíséretében. Azonnal meglátja Wyattet, és odamegy hozzá.* Hello *köszön neki hatalmas mosollyal, és leül mellé.* Akkor áll az, amit tegnap mondtál? Megyünk a laborba? *kérdezi, és közben kissé félrehajtja a fejét.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Feb. 05, 2008 6:46 pm | |
| *Leo az érkező Nikorára és macskájára pillant, csak nézi a macskát és mikor Nikora kérdez tőle mosolyogva belekezd*-Persze hogy áll az alku, mehetünk?-*Kárdezi Leo és megindul a teleport felé papagájai repülnek utánna de tudják ha a gazdájuk teleportál akkor érniük kell őt mert itt maradnak* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Feb. 05, 2008 6:49 pm | |
| Rendben! *mondja Nikorina lelkesen, majd feláll. Macskáját felveszi a karjába, majd odalép a viharmadár szobárhoz, és megsimogatja a csőrét. A gyomra már görcsbe rándul, mert még nem sikerült megszeretnie a teleportációt... A következő pillanatban eltűnik.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |