Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| First topic message reminder :
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Pént. Jún. 27, 2008 12:23 pm | |
| *Mikor még Leo is befut már tényleg meglepődik a lány. Ő is úgy van vele, mint Nikorina, ha jönnek jönnek, ha nem nem. Leonard még talán elkaphatta, hogy hova tartanak, néhány szóban, ezért ha rábólint, természetesen jöhet.* - A víz szigetére megyünk Leo.. És... Jöhetsz . Akkor.. Mind jöttök? *Kérdezi meghökkenve, s egy hálás de gyenge mosolyt ejt. A kobold lány egy gyors mozdulattal hátatfordít, és sietve indulnak el. Most a Netben cska egy másodpercre állnak meg, nincs idő nézelődni. Ott körbenállnak, s szépen átteleportálnak a víz szigetére, a vízesés aljához, épp oda, ahol tegnap voltak.* | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jún. 29, 2008 7:45 pm | |
| *Fáradságus, de izgalmas kaland után mindannyian megérkeznek a toronyban ahol Ayla leül egy fotelbe, bár egy kicsit koszos mindenki, de látható az arcokon az öröm mivel Rosetta kötük van és persze a megkönnyebbülés mivel túlestek ezen a nagy eseményen.* -tehát a beszámoló! Még tartozunk neked ennyivel. Nos akkor kezdeném. Hát először is ugye mentünk a szigeten eléggé mocsaras volt. Mentünk mentünk, de ugyebár nem nagyon néztünk a lábunk alá és hát Nikorina bánta meg mert beleragadt térdig a mocsárba végülis nem volt nagy gond mert nem süllyedt olyan gyorsan. Amália fogta fel leggyorsabban a dolgot és próbálta kihúzni a lányt ami eleinte kudarcba fulladt de hát megoldottuk a helyzete. Mondjuk pontosítok én a rémülettől leblokkoltam és csak néztem az egészet. *Egy kis pihenőt tartott, hogy összeszedje gondolatait majd folytatta.* Ezek után azért már óvatosabbak voltunk és végül elértünk egy barlangot ahol egy kislány volt. Eléggé rosszul festett meg a hangja sem volt bíztató valószínűleg varázslat alatt volt. Elmondta, hogy a népe elvesztette egy hárfát és ezért ugye egyre jobban és jobban mocsarasodik el a vidék. Kérte, hogy szerezzük meg segítsünk, hogy ne terjedjen tovább a trutyi. Majd bementünk a barlangban ami eléggé vezsélyes vállakozás volt... *Hirtelen elhallgatott*-Jaj nem én akarom elmondani az egészet!! -Nos Amalia, hogy is volt tovább?? *Bíztatóan a lány felé nézett és mosolyt küldött fel majd várta a folytatást.* | |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jún. 29, 2008 7:49 pm | |
| *Amalia a földre ül.* -És mentünk. Amikor Domajanmegcsúszott ránkesett és mi lezuhantunk. Ott volt a hárfa. De volt egy kis bibí. Egy csomó ilyen ember cápa keverék őrízte. Mindent próbáltunk. De a varázslatok lappantantak róluk. Úgy gondoltam, hogy elterem a figyelmüket egy kis tüzijátékkal. Ekkor jelent meg Augusta úrnő... *Mondja a lány.* | |
| | | Laura Wylee
Főkarakter : taborandi@msn.com Hozzászólások száma : 3350 Kaszt : Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jún. 29, 2008 7:55 pm | |
| * Laura is a földre ül. Meghalgatta a többieket és amikorAmalia megtorpant folytatta.* - És egy csapással elintézte a rondaságokat. aztán Amalia a hárfáért ment, de a föld megremegett és mindenki elesett. Az Úrnő igyekezett és azt mondta, hogy játszak a hárfán. Amikor elkezdtem és lejátszottam pár sort a hárfa fölemelkedett és magától játszott. aztán kiteleportáltunk valahogy a vizeséshez. És ott voltak a sellők. És innen már tudod. | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jún. 29, 2008 8:01 pm | |
| *A kobold lány jó ha a felét megérti, hisz tényleg elég izgalmas lehetett az útjuk. Óriásiakat pislog és csak arra tud gondolni hogy...:* - Annyira sajnálom ,hogy ilyen bajba kerütetek.. Ugye nem esett semi bajotok? Senki se sérrült meg? *Kérdezi aggódva, hisz a cápa-emberkék veszélyesnek hallatszanak..Mikor eljut a tudatáig az Agusta Úrnő szópárocska kicsit nagyokat pislog.* - Hogy.. hogyan került oda a szakvezetőnk? Amikor épp bajba kerültetek? *KÉrdezi ámuldozva, nem érti túlságosan a dolgot. A kezében ott szorongatja a táskáját, miközben figyeli a lányokat, de le nem ül.. így is elég kicsi.* | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jún. 29, 2008 8:05 pm | |
| - Hát az igazat megvallva én lenyeltem egy adag sarat és az egyik cápaizé is megvágta a karom. De Amalia meggyógyította. De én megyek aludni. Sziasztok.
A hozzászólást Laura Wylee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 29, 2008 8:08 pm-kor. | |
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jún. 29, 2008 8:08 pm | |
| -Nekünk nem esset bántódásunk. *Mondja a lány.* -Szerintem azért menj el nézesd meg ha elkezd vérezni. Remélem nem rontottem el. *Az utolsó mondatot inkább magának mondta.* -Rosseta, hogy kerültél a buborékba?? *Érdeklődik a lány.* -Szia *Köszön el Laurátol.* | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jún. 29, 2008 8:17 pm | |
| * Laura feláll és kimegy a szobából. De még elötte elköszön.* - Sziasztok. Még összefutunk. * Ezzel felveszi az új hárfáját és elteleportál a harmadik emeletre.* | |
| | | Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jún. 29, 2008 8:18 pm | |
| -Igazából részemről nem kell sajnálni, hogy bajba kerültünk mert én nagyon élveztem az egészet és ha mondhatom úgy akkor még köszönöm is, hogy élményt nyújtottál. -Szia majd holnap találkozunk remélhetőleh.*Köszönt el Laurától* -De tényleg az volt a szerencsénk, hogy Úrnőnk megjelent nem is tudom mi lett volna nélküle!! Na én megyek aludni, ha nem gondd kicsit fárasztó volt ez a kaland és ki kell aludnom az efajta dolgokat tehát sziasztok és jó étj!! *Széles mosollyal köszönt el a lányoktól és kislisszant a társalgóbó boldog volt a kaland miatt és hogy kapott egy nagyon szép karkötőt ami biztosan mindig magánál hordja. Egyszer majd ki is próbálja, de nem ma.*l | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jún. 29, 2008 8:29 pm | |
| *Roseta igazán megijed, mikor hallja Laura szavait, meg persze meglesi a sebet is suttyomban.. Mikor Aylára figyel egy kicsit elámul, ő is kalandvágyó, igen, de azért ilyen kalandtól igencsak megijedne. Ahogy a két lány távozni készül a kobold lány csak bólint és elköszön tőlük. Nem volt ez egy könnyű nap, meg lehet érteni. Mikor elmennek az ott maradt Amaliahoz fordul.* - Hogy.. hogy kerültem oda? Hát.. Nem tudom, valami varázslat lehetett.. Egy kilyukaszthatatlan légbuborékvolt ami ott a trónteremben volt..azaz, nem nevezhető teremnek, mert se fala se mennyezete, csa vörösszönyegnek tűnő korallok és trón volt, további székekkel.. Nagyon furcsa volt abból a buborékból végignézni a tenger mélyén és azon, ahogy a sellők megbámulva elúsznak melettem..Mert volt olyan, hogy odajöttek. *Meséli a lánynak, közben morfondírozva.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Vas. Jún. 29, 2008 8:32 pm | |
| *Amari elgondolkozik.* -Levegőt kaptál igaz?? Én szívesen meglátogatnám a sellőket. *Mondja.* -Féltél?? *Teszi fel kérdését.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 02, 2008 5:38 pm | |
| *Amalia csapzottan jött az Eramir toronyba. Gyorsan veszi a levegőt. Lerogy az eyik fotelba. * ~Túléltük.~ *Mondja Villyinek.* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 02, 2008 5:44 pm | |
| *Ayla is befut és látja amalia épségben visszatért. Megkönnyebbült nagyon futás közben elengedte Arnuilt tehát nem tudja mi van vele mindenesetre nem lehet nagy baja. A füsttől büdös és koszos is amíg a földön lapult nem nagyon érdekelte a dolog ez most is így van és elindul egy fotel felé ami Amalia mellett van. Majd megbukik és beleeseik a lány ölébe.*-Bocsika nem direkt volt. *Kicsit még liheg a futástől, de egyben van majd megöleli Amaliát és egy kicsit sírva fakad.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 02, 2008 5:46 pm | |
| *Amalia lépteket hall. Amikor a lány beleesik az ölébe ő is átölelei és sírva fakad mint a lány.* -Köszön. *Csak ennyit tud mondani.* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 02, 2008 5:49 pm | |
| *Ayla miután kisírta magát és megkönnyebbült kimászott Amalia öléből majd csodálkozott azon, hogy megköszönt valamit a lány.* -Mit köszönsz?? | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 02, 2008 5:51 pm | |
| -Hogy vissza kaptam a pálcámat. *A lány gyorsan fel áll. * -Segítenünk kell a beteg szobán. *Mondja azzal már fut is.* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Júl. 02, 2008 5:54 pm | |
| -Igazad van!! *Majd futva követte a lányt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 3:48 pm | |
| *Kissé reszketve de nagy magabiztossággal sétál be az ajtón... és meglepődik... 1 furcsa érzés lessz úrrá rajta amit még soha nem érzett igazán... "Ez az én otthonom"...* |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 3:56 pm | |
| *Egy kobold lány érkezik a toronyba kicsit körbenézni, hogy van e itt valaki. Igazából csak idáig van a kúriából mersze kilépni, tehát ha nincs itt senki, akkor azonnal ment is volna vissza..de ha mindne igaz, akkor egy fiút találhat itt, ha itt talál(?) akkor odasétál hozzá. A lányka igencsak alacsony, az egy métert sem éri el, a szeme élénkzölden csillog most, haja vörösesen libben utánna, összefogva lófarokba, elől edig néhány tincs keretezi csupán kedves kis arcát, min néhol, ha nagyon nézik, talán épp az orrocskáján, fellelhető néhány szeplőcske.* - Öhm.. Hello! *Köszön rá a fiúra, hátha épp szerencséje van és ismerkedhet egy picikét.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 4:15 pm | |
| *A fiu felfigyel 1 kellemesen csilingelő hangra és megfordul... 1 kobold lányt pillant meg* *-Hello!* *Köszön neki* *Érzi a lányon, hogy félénk 1 kicsit...* *- A nevem Erni Requo, új vagyok itt...* *Mondja illedelmesen és reméli, hogy 1 új kapcsolatra tehet szert* |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 4:21 pm | |
| //Amikor beszélni kezdessz az elé ne tégy *-ot ) // *A kobold lány valóban kicsit félősként köszönt rá a fiúra, de nem csoda, hisz kint elég borzalmas dolgok történtek a napokban, kicsit félősebb lett ő is. * - Szia! Én.. Rosetta Waylan vagyok, most leszek másodikos.. Tehát elég rég óta vagyok itt. *Msolyodik el a lány egy picikét, majd kicsit megdönti a fejét.* - Mennyire vagy új? Már van szobád? Mert, ha nincs, akkor szívesen elkisérlek a fiú hálókhoz.. *Mosolyog tovább, és próbál minél készségesebb és nyugodt lenni, de igazából még ne mnagyon van kedve elmenni innen, a toronyból, ha egyszer itt futottak össze.* - A szüleid is varázslók? *Kérdez rá kíváncsian a kobold lányka, ez igencsak furcsán hat, igazából az lenne a krédése, hogy muglik e a szülei, de nem szereti a mugli szót, így nem is használja..Inkább megkerülte a kérdést.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 4:30 pm | |
| //oké kösz // * A fiut öröm tölti el, hogy nincs egyedül* -Még elég új vagyok itt... nincs szobám és igazán örélnék ha elkisérnél de még nem igazán szeretnék innen elmenni... olyan kellemes itt lenni... megnyugtat a hely és a jelenléted. *1 Halvány de boldog mosoly fut át életteli arcán. Kissé közelebb húzódik a lányhoz...* -Hogy őszint legyek nem tudom hogy azok-e... mindig is éreztem hogy én nem 1 hétköznapi ember vagyok de a szüleimnél nem utalt semmi jel arra hogy varázslók... *Elszégyenli magát hogy ezt nem tudja..."mégis csak a családom..." * |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 4:36 pm | |
| //Bocsi, még egy szabály, szmájlit se lehet használni a hsz-ben, mert egyesek szerint elcsúfítja ( Én is egyes vagyok ;P)// *A kobold lány picikét meglepődik, mikor mondja a fiú, hogy nem tudja, hogy a szülei mágusok e. Felpislog a fiúra, majd picikét bólint.* - Hm.. Értem.. Ha nem láttad őket varázsolni, akkor valószínüleg nem mágusok.. Honna értesültetek a Nezabarról? Ha jól tudom.. olyan 4 éve nyílhatott és csak a Bulgáriai varázslóifjoncoknak küld leelet.. Te is bulgáriában laksz, itt a közelben? Vagy hogy-hogy ide jöttél tanulni? *Érdeklődik kedves kellemesen vékonyka hangján. A szavai és a mondatai midnig dallamosak, jelezve, hogy a lány igencsak jártas az éneklésben, imád énekelni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 4:45 pm | |
| *A fiu nekidől a mellettük lévő falnak és az ég felé fordítja tekintetét* - Inkább úgy mondanám, hogy Bulgária a szülőföldem de konkrétan nincs otthonom... 12 éves korom óta vándorolok és keresek vmit így sok helyen megfordultam. *Rátekint a lányra* -Az iskoláról vándorlásaim során hallottam... itt-ott lehett pletykákat hallani hogy nyílt 1 Boszorkány- és Varázslóképző... persze egyből felkeltette az érdeklődésemet. *A fiu elgondolkozik vmin de aztán fel hagy vele mert 1 sokkal fontosabb dolog köti most le a figyelmét* -És a te szüleid? |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 4:53 pm | |
| *Érdeklődve hallgatja a fiú szavait, bár kicsikét furcsállja, hogy a fiú egyedül vándorolt, már körülbelül két éve, hisz akörülinek kell lennie, ha most jött első osztályosnak.* ~ Egyedül.. Én nem mertem volna..~ *Gondolkozik el, szinte elbambulva, de közben hegyeskés fülei megrebbennek az aprósgban, jelezve, hogy ő igenis figyel.* - Értem..Igazán izgalmas utad lehetett.. De mit kerestél? Vagy nem is tudtad, csak elmentél otthonról? *Kérdezi kiváncsiskodva, majd a fiú kérdésére, udvariasság azt diktálja, hogy feleljen. Ha nem diktálná, akkor is felelne mondjuk.* - Az én szüleim?.. Az én szüleim.. koboldok, mint én, míly meglepő. Ők sohasem varázsoltak pálcával, másra használta édesapám az erejét. Kovács, és a varázslatot néhány tárgyába ülteti... Olyan különleges..*Ábrándosan felsóhajt, majd megrázza afejét, hogy visszaérkezzen a földre.* - Épp, hogy megengedték, hogy eljöjjek ide...néhány éve találtam egy tanonc könyvet, és akkor kezdett el érdekelni minden.. A főúton hagyhatta el, valami kezdő boszorkány, vagy varázsló és.. Hát.. Hozzám ragadt az a könyv, elolvastam töviről hegyire.. Aztán anyuékat talán úgy 2 évig nyúztam, míg megnem békéltek, és eljöhettem.. És.. Most itt vagyok, most megyek a második évfolyamba. *Fejezi be végül egy mosoly kíséretében. Összefogott hajából kibukó tincsek, melyek keretezik az arcát, kicsit a szemét is eltakarják. Egy gyors mozdulattal a füle mögé biggyeszti, majd a fiúra néz, várva, hogy mit is szól mindehez.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |