Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+29Kyo Nobory Grozdan Georgi Cassandra Yordanka Ayla Madyzyn Domajan Gurskovity Irina Yoana Hana Jessica Dentry Kiaran Courber Laura Wylee Nagy R. Anita Juliett de Sedritta Timothy Waylan Tarance Haruno Jack Darkfield Jane Scott Arabella Jagusia Játékmester Toomas Vladislav Amaril Gwyneth Cupido Nikorina Grozda Igor Volonyev Leonard Wyatt Rosetta Waylan Donna Swarow...- archiv Cloe Noybe Teodor Angel Kalandmester Anaze White 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Nov. 17, 2007 1:39 pm | |
| First topic message reminder :
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével.
[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Grozdan Georgi Diák
Hozzászólások száma : 63 Üzenőláda : egy kicsit a gondolkodásomról:
Lehet hogy a Hold kisebb, mint a Föld, de távolabb is van!
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 4:58 pm | |
| *Miután elért a szökőkúthoz, leül egy padra, és kifújja magát.A kedvenc narancssárga csukjás talárja van rajta, és egy barna bőrcsizma* ~Remélem találkozok valakivel...~*Gondolja fáradtan, majd feláll és megnézi a szökőkutat közelebbről* ~Azt hittem a kastély valamivel nagyobb lesz,nomeg több torony lesz rajta...~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 5:09 pm | |
| *A fiu elmosolyodik de ebben a mosolyban fájdalom van...* - Igen... nem sok ember képes megtenni ezt de mint mondtam mindig is éreztem hogy különleges vagyok... Igazából számomra is rejtéj hogy pontosan mit kerestem hisz nem tudtam hogy mi az de körübelül meg tudom határozni: "Az Életem Értelme"... *Érdeklődve figyeli a lány minden apró rezdülését* - Abban viszont biztos voltam hogy hogyan találok rá "erre"... a mágia segítségével... ezért kezdtem el vándorolni, kerestem a mágiát ami már bennem élt... éreztem de nem tudtam pontosan hogy mi az. *Felsóhajt...* - Azt hogy miért szántam ennyire el magam ha nem haragszol megtartanám magamnak mert fájó emlék... Utazásaim során nem mondanám h társassági életet éltem... bár sok ismeretségre tettem szert... nem tudom hogy hogyan de rendkívül könnyen barátkozok (és ugyanilyen könnyen szerzek ellenségeket is(bár nem célom) )és nagyon meggyőző tudok lenni... mindenki bízik bennem. Időm nagy részét könyvtárakban töltöttem. *Elmereng* - Sokan azt mondták hogy ha velem beszélnek akkor kellemes érzés fogja el őket... szeretnek velem beszélgetni. *Igencsak figyeli a lányt és számára nem számít most a külvilág, most csak a lánnyal való beszélgetésnek él* |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 5:21 pm | |
| *A kobold lány kíváncsian felvont szemöldökkel hallgaja a fiú szavait, s mikor mondja, hogy inkább hagyná, hogy miért szánta rá magát az útra természetesen bólint, nem akarja nyúzni, hogy mondja el neki, ha egyszer fájó emlékről van szó... Kedvesen mosolyog rá, hallgatja a szavait, ám közben a hegyes füle igencsak megrebben, ahogy meghallja, hogy más is érkezett a toronyba. Kicsit meglepődik, hogy ismételten egy újjal van dolguk.* - Hm. Ezt nem értem.. Hogyan is találtatok amúgy ide, hogyha senki se mutatta az utat?.. No mindegy, a véretekben van a torony alaprajza.. Persze.. *Halkan elkuncog, majd a másik fiúhoz szökdel gyorsan, egy pillantással engedéjt kérve Ernitől.* - Hm.. Hello! Rosetta waylan vagyok.. Látom te is új vagy.. *Mosolyodik el, hisza csomagok biztosna nála vannak, ha nem hagyta lent a torony aljában .. * - Huh.. Hm.. Hogyan is osszalak be, amikor egyszer itt vagyok épp.. Na jó, akkor.. ez érdekes lesz, no sebaj. *Kinyitja az övén lógó pergamen tokot, ami melett van még mellesleg öt kis szütyő is, és kicsúsztat belőle egy kis pergament.* - Ez itt egy táérkép, de ha elveszíted .. *Mosolyog a kobold lány, majd rábök az egyik pontjára.* - Ez itt a csíkos boa háló, ott van ki rendelve aszobád, azaz a szobátok, ugyanis a tiád is Erni az lesz.. Üdvözöljétek egymást szobatársak, na jó, abbahagyom, inkább elmondom, hogyan kell menni.* Pár perc magyarázgatás beletelik, hogy végigmutassa a térképen az útat, majd.* - Szóval..Erre menj. Ott megtalálod a Csíkos boa hálót, és itt is van a kulcsod. *Átnyújtja az eeléggé idegen fiúnak, hisz nem akarja húzni az idejét.* - Neked adom kölcösnbe a térképet, hogy el ne tévedj.. Én itt lakom, azaz ez a hálom *rábök a harmadik emeleti Hiúza.*- Ott mostanában sokszor megtalálsz, majd hozd fel.. *Elmosolyodik, majd szélnek is ereszti a fiút, kicsit gyors volt ez, de hát evvan, usereknek soka dolguk.* | |
| | | Grozdan Georgi Diák
Hozzászólások száma : 63 Üzenőláda : egy kicsit a gondolkodásomról:
Lehet hogy a Hold kisebb, mint a Föld, de távolabb is van!
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 5:27 pm | |
| Sziasztok!*mondja, majd megszólalni sincs ideje, a lány hadar tovább* Mindent köszönök. szia! *mondja és elindul csomagjaival a háló felé ahol semmivel sem törődve az ágyra veti magát és elalszik*//Bocs naon sietek.// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 5:34 pm | |
| *A fiu elmosolyodik a látottak/hallottak miatt* - Ez gyors volt. *mondja és igyexik folytatni a beszélgetést, hisz olyan jól érzi magát a lány társaságában* - Bizonyára fáradt lehetett, hogy így elrohant. Ha nem bánod én még társalognék. *Rámosolyog a lányra* |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 5:45 pm | |
| *A kobold lány torka picinykét ki is száradt a sok beszédtől, szinte előadást tartott annak a fiúak, hogy merre kell pontosan mennie, és igencska gyorsna, hisz sietett, valószínüleg igaza van Erninek, fáradt lehetett. A lányka kicsit megigazgatja az övét, de közben kicsúszik belőle egy rajz, a pergamentokból.* - Igen gyors volt.. Ó .. a ff... Jajj..*Gyorsan becsuklya a pergamentokot, hogy több ne essen ki belőle, majd leguggol, hogy felvegye a másikat, ami tökéletesen elszállingózott esés közben. A mókus rajza az, az egyik legprofibb.. Négy rajzot tart magánál éjjel nappal, s ez az egyik körüle. Szinte szeretettel a tekintetében veszi fel a földről és nézegeti meg lopva, hogy a fiúnak a tkeintete ne nagyon akadjon meg rajta.. Még egy ideig csak a kezében tartja, nem rakja el. Ez az egyik legjobban sikerült rajza, sőt a .. Harmadik legjbban skerült rajza, mintha mozogna is... És lélegezne. * - Ühm. .Dehogy, egyáltalán nem bánom. *Mondja gyorsan és mosolyogva elindul a főhadiszállás társalgó részébe, egy szobába, ahol van egynagyobb azstal, körülötte szék, és külön puffok, fotelek, kanapé.. Minden kányelmes cucc. Szépen lecsüccsen egy fotelbe, és megvárja, míg a fiú is ideér, márha vele jön kicsit kényelembe helyezni magukat.* - Höm.. Amúgy.. Láttál már koboldot rajtam kívül? -Kérdezi kiváncsiskodva, zöld szemei szépen megcsilannak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 5:54 pm | |
| *A fiu észreveszi hogy a lány kissé elfáradt a sok beszédben és a hátizsákjából elővesz 1 üveg vizet majd átnyújtja a lánynak 1 mosoly kiséretében majd meglátja a lehullott pergament* - Látom szeretsz rajzolni. Igazán szép lett. *Követi a lányt a kényelmes cuccokhoz és mellé ül* - Vándorlásaim során már volt szerencsém látni koboldot. De még sohasem beszéltem eggyel sem. Szerencsémre kifogtalak téged... örülök hogy megismertelek. *Mélyen a lány szemébe néz* |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 6:05 pm | |
| *Mikor a fiú ad neki egy pohár vizet, picikért meglepődik, de miért is lepődne meg? Aki két éévig egyedül járja a világot annál persze hogy mindig van víz.. Kicsit szégyenlősen kortyolgat az italból, majd visszaadja a tulajdonosának az üveget.* - Köszönöm, ez az egyik legjobban sikerült rajzom.. Nagyon hozzám nőtt... A rejtett tisztáson élő kisbmókus van rajta, Pery.. Legalább is én így hívom. Nem akarlak megrémiszteni.. De.. A napokban támadások érik a kúriát, a sötétség kegyencei egyre beljebb törnek.. És a rejtett tisztást.. Is.. Felégették.. Már a tölgyesben is jártak, ott megsebesült néhány diák, sőt, egy Deridioonos karja.. le..lett..szakítva.. *Kisé akadozva mesél néhol, hisz elfogja a rosszullét magától a gondolattól.* - De itt, és a kúriában biztosan biztonságban vagyunk, meg persze még az udvaron és a környéken is.. Csk nem szabad már távolabb menni. Muszáj volt, hogy elmondjam, nehogy kijjebb keveredj a kelleténél és bajod essen.. *Fejezi be gyorsan, majd picikét elpiul a fiú szavai miatt, így utólag is.* - Öhm.. Köszönöm.. Kedves vagy. *Nyögdécseli ki szerencsétlenül, majd kicsit összébb kuporodik, kitekergetve a rajzot és nézegetve.* ~ Úgy aggódom érte... És az összes állatért.. Remélem nem esett bajuk, nem voltak olyan hülyék és azonnal elmenekültek...~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 6:16 pm | |
| *A siu visszateszi zsákjába az üveget* - Igen idefel jövet hallottam rémhíreket de nem hittem volna hogy ekkora baj van... Bár hogy őszinte lgeyek anniyra nem rémítenek meg... eléggé nyugodt lelkü vagyok és sok mindent átéltem utazásaim során... *Érzi a gondoskodást a lány hangjában és elmosolyodik* -Ha többet tudnék lehet hogy besegítenék a harcban de még csak most jöttem... *Mielőtt gondolkodott volna kiszaladt a száján ez a mondat és csak utólag jutott eszébe h a lány vaószínüleg aggódik miatta... ettől kicsit elpirult* -Én is szoktam rajzolni de nem tartom meg őket csak a kedvenceim... pl itt az eggyik *A fiu elővesz 1 koszos kis pergament amin 1 árnyékba burkolt csuklyás férfi látható* - Ez a rajzom lett szerintem a legjobb. |
| | | Kyo Nobory Diák
Hozzászólások száma : 181 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 6:28 pm | |
| *Egy fekete kimonós fiú jelenik emg a torony ajtajában. Nem épp a legkönyedebb mozdulattal nyit be, így gyorsana z ajtó után kell nyúlnia, hogy az ne cspódjon akkorát. Szerencséjére hadművelete sikeres volt, elére az ajtóte, így anank ahngja elenyésző lett. Oldalán egy kard markolatának vége ltászódik ki, ám már látszik rajta, hogy nem akrámilyen kard, am markoalt egy kis mrétékben görbített, csak jó szemmel lehet észrevenni, főleg így, hogy csak a legvége lóg ki. A fekete kimonó egy szintén fekete övvel van összefogva. Lábán egy szandál van, fából. Csupán kevésszer lehetett még látni a fiút az iskolában, elütötte idejét a gyakorlással, így nem-igen lehetett vele összefutni még, csak páran ismerik. Mióta csatlakozott az iskolához, már egy szakváltást is átélt, kcisit sajnálta ezt, tetszett neki előző szakais, ám nema szakja fogja meghatározni. Ahogy beljebb sétál, egy elég ksinövésű alakot lát emg, és egy hozzá hasonlót. A kisnövésűben egyből felismeri a lányt, akivel az elsők közt ismerkedett meg, Rosettát. Jó ideje már annak, hogy őt látta. A másik fiút végképp nem is ismeri. Közelebb lép, szandáljának hangját köyneddén meghallhatják, eléggé köpögós hangja van a fának, ahogy nekicsapódik a talajnak. Ahogy észreveszik,s esetlegesen, valószínűleg felé fordulnak, vagy épp csak néznek, elmosolyodik, s csak ekkor ksözön.* -Konban wa. *majd ehgy pilalnatra megrázza afejét, a kis amgány el is feledtette vele, nem otthonában van, hanem bulgáriában, a japán nyelvvel itt nem valószínű, hogy sokra megy, így gyorsan megismétli a maga kis nyelvtudásával a helyi nyelven.* -Akar monadni, szép estét. *Még mindig megvan a kis ynelvtörése, de nem várhaó el tőle, hogy azonnal profin beszéljen bolgárul, főleg ha nem is jár ki társalogni, de talán majd ezentúl ez megváltozik, s lesz alkalma ismerkedni, barátkozni, már ráférne.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 6:34 pm | |
| *Mikor a fiú odanyújtja felé a rajzát a kobold lány előzör szakértő szemekkel, majd baráti tekintettel nézi végig a rajzot.* - Egész jó... *Mondja mosollyal a ajkain, kicsit csalfa mosollyal, ahogy ismét a rajzra pillant.* - Mire gondoltál, miközben ezt rajzoltad? Biztosan érdekes gondolatok jártak a fejedben... *Kezdene bele, de ekkor hall egy halk ütődést, meg persze a lépteket, amit nem éppen halkak azzal a cuki kis fapapuccsal. Hátranéz, és azonnal meglátja Kyot, aki ismét nincs valami lenge ruhában.. Az egyszer biztos. A ekintete a kardra csúszik, de csak olyasféle felmérés szinten, hogy nála van e.* - Szia Kyo! Hogy vagy? *Köszön mosolyogva, nem szól azért, hogya fiú először saját nyelvén mondta a köszöntést. Csupán mosolyog, majd az újfiúra pillant és kicsit felé is ejt egy mosolyt. Visszaadja gyorsan a rajzot, nála ne maradjon, és várja a választ, közben azért gyorsan betűz egy kis kérdést Kyo felé.* - Mi újság? Rég láttalak.. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 6:43 pm | |
| *Mikor a fiu válaszolna a kérdésre 1 számára ismeretlen alakot pillant meg, elősször meglepődik mikor hallja hogy nem magyarul köszön az illető de öltözékét tekintve hamar rájön hogy Japánból jött* -Üdv! *köszön* Ernil Requo vagyok örülök hogy megismerhetlek! *nyújtja a kezét* -Még új vagyok itt. *Ekkor észre vesz 1 igen érdekes kardmarkolatat az illető oldalán és meglepődik* -Visszatérve... igazából nem gondltam semmire... elmélyültem és ez lett belőle... |
| | | Kyo Nobory Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 6:49 pm | |
| *Kyo a köszönése mellé egy kis meghajlást is megenged. Elősször is egy bamutatkozást halél, az eddig ismeretlen résézről, ámbár msot sem mondhatja el magáról, hogy ismeri még, hisz csak nevét tudja.* Kyo Nobory. *Mondja el nevét a helyi sorrend szerint, hisz náluk pont fordítva kéne mondania. A bemtuatkzoás melé egy újabb meghajolst végez, majd, mivel már ismeri az itteni szokásokat, a kezét is emgfgoja, és megrázza párszor.* -Én is örülök. *Majd Rosetta krédéseire is válaszol.* -Én megvagyok, köszönöm kérdést. Te? *Majd hgoysan mgé a mási kkérdésre is válaszol.* -Semmi különös, gyakoroltam sokat, nem nagoyn találkoztam ezalatt újakkal.* Mondja tovább, majd visszakérdezi ezt a krédést is* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 6:56 pm | |
| *Kicsit mosolyog Ernire nézve, mikor mondja, hogy enm gondolt semmi. *Ahham, cska úgy spontán járt a kezed, velem is szokott ilyen lenni... *Egy mosolyt ejt Kyo felé is, igazából ez a borzalmas akcentusnak és a borzasztó nyelvtanának megy, hisza fiú még nem éppen a legjobba bolgár nyelvből.. No sebaj, majd belejön.* - Gyakoroltál? Ha már itt tartunk, hogy mennek a vizsgák? tmentél mindenből?.. Én még be se fejeztem.. Jajj annyira nehezek nekem.. *Elhúzza a száját és kicsit aggódva harap bele az alsó ajkaiba.* - Tuti, hogy megbukok...Találkoztam ma egy tök furcsa lánnyal.. Ashiienek hívták, allidonos volt, és egy álom bájitalt akart készíteni z egerének, mert beteg, és el akarta altatni, hogy könyebben gyógyuljon.. Sokkal egyszerűbb lett volna, ha valami varázsszerrel kikúrálják.. Ráadásula lány még csak most megy elsőbe, tuti, hogy el fogja rontani... *Kicsit aggódva játszódnak le a különféle történések.. először az, hogy a lány felrobban, másodszor az, hogy beadja a kisállatnak és az robban fel..* - Brr. rossz a következményekre gondolni...
A hozzászólást Rosetta Waylan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 05, 2008 7:08 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 7:02 pm | |
| *Elteszi a rajzot és kényelmesen elhelyezkedik... nem akar zavarni hisz ezek szerint már rég látták 1 mást biztos sok mondani valójuk van* |
| | | Kyo Nobory Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 7:08 pm | |
| *Kyo végighalglatja a lányt, együtta krédésével, majd miután elmondta ő az álláspontját, Kyo is megteszi ezt.* -HÁt. Majd meglátjuk, hogy sikerülnek. Remélem, engedik, hogy átmenjek következő évfoylam. *Próbálja magát kifejezni, talán egy kis nyelvlecke nem ártana neki. Amikor válaszolt a másik fiúra tekint.* -És te? Haladsz vizsgákkal? *Érdeklődik felőle, hisz jómaga nem tudhatja, hogy még új, és vizsgákba belekezdhet-e vagy sem. Midnenesetre próbálja belevonnia ebszélgetésbe, nems zeertné, hogy csak azért csöndben üldögéljen, mert ő itt van. Mivel az állásra ráun, leveszi faszandálját, ígycsak kétujjas fehér zoknija van rajta, és törökülsébe leüla földre, jobban szeret a földön ülni, mitn bármely más ülőalkalmatosságon. Kardját leakasztja magáról, s maga mellé helyezi, sé kissé felfelé tekintve várja a válaszokat.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 7:13 pm | |
| *A kobold lány észrevesz, hogy Erni kicsit hagyja őkt beszélgetni, no meg azt is, hogy Kyo próbálja visszavonni őt a beszélgetésbe.. A kobold lány nem is tudja nagyon, hogy mit mondhatna, a fú helyett ne makar válaszolni, hogy még csak most érkezett, és épp hogy elfoglalta a szállását.. * - Öhhm.. Ühm... *Nyögdécsel, de szólni igazán nem tud, inkább helyezkedik a helyében, sokszor rápillantva Kyo katanájára, márha az van épp ott nála... Szemei szinte vágyakozva néznek a kardra, de ezt nem akarja szóvá tenni. Jó hogy nem hosszabb az a kard, mint amilyen magas ő... Sőt, talán tényleg hosszabb is.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 7:19 pm | |
| *A siu Kyo-ra tekint... "Hogy hogy nem tudja hogy új vagyok-e?...Hisz mondtam neki...lehet hogy pont azt nem értette?"...mindenesetre örül hogy vele is foglalkoznak* -Én még csak most jöttem és még csak a szobámat foglaltam el... *Ekkor észre veszi hogy a lány nem tud mit mondani* -Valami gond van Rosetta? |
| | | Kyo Nobory Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 7:25 pm | |
| *Kyo biccent egyet a fiú kijelentésére.* -Áh, értem. *Jelzi, hogy felfogta.* -AKkor te is gondolom msot elszel elsős, igaz? *Kérdez rá, áma váalszt valójából már tudja, majd Rosetta felé fordul, akineka szemeiben mondhatni látja a csillogást, ám azt nem tlátja igazándiból, hogy hova tekint. Megkérdezni nem akarja, hogy gond van-e, hisza másik fiú már megtette, így csak kérdőn tekint rá, hogy láthassa, Kyo is tudni szeretnéa választ. Ahhoz túl rég tralálkoztak, hogy emlékezzen arra a fiú, hogy Rosetta odavana fegyverekért, pedig általában az iylen dolgokat megjegyzi.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 7:41 pm | |
| *A kobold lány kicsikét megijed, mikor kettő kérdő tekintet is ránéz, várva, hogy mit bámul annyira.* - Gond.. öhm semmi, csak.. Kyo, ugye megnézhetem a katanád? *Kérdezi, és a hangjával meg persze a tekintetével már is kérleli a fiút. Nagyon szeretné picikét megnézni, emlékszik még, mikor Kyo megengedte, hogy a gyakorló fegyverét megnézze.. Ez már nem a gyakorló az tuti, vagy csak ő lett sokkal "vakabb" . Ne mszól többet, csak a japán fiúra néz, reménykedve, hogy megengedi, hogy óvatosan megnézze a fegyvert. Fel is áll a helyéről, hogy közelebb mehessen egy picivel a kardhoz...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 8:12 pm | |
| *Amikor észrevette hogy a lányt a akrd érdekli meg sem lepődött... ~igen érdekes kardnak néz ki~* -Kérlek mesélnél nekem erről a kardról? Van 1 olyan érzésem hogy nem csak 1 hétköznapi fogpiszkáló... *1 halvány mosolyt enged meg magának majd tovább fürkészi a lányt...* |
| | | Kyo Nobory Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 8:30 pm | |
| *Kyo átadja Rosett akezébe a kardot.* -Tessék, nzéd csak emg, csak vigyázz, mert ez már könynen vág. *Hívja fel ráa vfigylemet, majd a másik fiúra figyel.* -Huh, hát nem-igen tudok mit mondani róla. A klánom speciális pengéje. *Majd a kis vürös kőre mutat a markolaton* -Ez jelzia klánom. *Mosolyoik el, majd csöndesen igyle a további reakciókra.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 8:38 pm | |
| *Egy csalfa mosolyt ejt a fiúnak, mikor vigyázásra inti.* - Gondolod nem volt még éles fegyver a kezemben? *Mosolyog tovább a lány, miközben lassan kihúzza a hüvelyből és megnézi a pengét magát. Élességi próbát úgy dönt nem tezs, miután külön dicsekedik a fiú, hogy a speciális pengéjük.. Na meg persze a japán penge mindigis híres volt a világon. Tes egy pár lépést el tőlük, sőt próbál olyan helyet keresni, ahol nem ütközhet a kard semminek. Megpróbálja egykézben tartani, de bár vékonyabb pengéről van szó, ő még is túl aprócska és gyenge ehez. Inkább vissza kétkézbe. Egyszerű mozdulatokkal megpörgeti a két oldalán, kétkézzel tartva a kardot, ami csak annak látszik bonyolultnak, aki még sosem látott ilyet, szóval Kyo tudja, hogy milyen künnű is ilyen mód forgatni a kardot. Jó hogy nem a földhöz ér a penge, amilyen aprócska a lány, épp úgy néz ki, mint Yoda mester a lézerkarddal. Abbahagyja óvatosan, egy pillantást vet még a pengére, majd visszadugja a hüvelybe, hogy a markolatot nézegethesse.Leül, vissza, ahonna felállt, ölébe veszi és szépen végigméri, egész csendesen, egy szót sem szólva.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 8:47 pm | |
| *A fiu érdeklődve nézi az eseményeket majd amikor a lány visszaül mellé és ölbeveszi kardot ő is figyelni kezdi... de sokkal inkább a lány vonásia kötik le... mielőtt bárkinek feltűnne enyéhény elvörösdve tereli a témát* - Mond, Kyo... honnan van ez a penge? Olyan ismerős nekem... *Letekint Kyo hisz még mindig a földön ül* |
| | | Kyo Nobory Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Júl. 05, 2008 9:14 pm | |
| *Kyo kissé furán néz a fiúra amiután feltette a krédést.* -Hát, nemv alóüszínű, hogyd láttad ezelőtt, mivell ezt a klánom készítette, cska a mi klánunknál van iylen, ám eléggé zárkózótt a klán, így nem is sokan tudják, hogl van egyáltlán a falunk. *Fejezi be, mikjözben Roset nézi, hogy mit csinál.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |