Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Nyugalom terme | |
|
+79Sophie Lee Logan Knucker Merilien Marsillea Liam Ramsay Alise Ellwood Marco Mimieaux Kyle Peters Iris Leighton Fane Isobel O'Shennon Hamon Joulice-Melange Noah Karl Pavel Madison Naceri Natale Carrie Fox Hunter Adam Kerphina Sasha Lupinien Emma Marshall Marius Hrisztov Nawara'son Onoria Kara Langlois Lincoln Lawrence Isabella Newton Mikhael Knyaz Shuang Zhen Samantha Radoslava Ashley Montez Aidric Selding Anelie Mei Xi Natalia Tatiana Ridolf Lizbeth Westlive David Branson Artemis Taylor Natanail Yosif Jack Darkfield Molly Grozda Cat R. Morgan Evangeline Elovics Miley Hortingberg Kade Wulandari Eira Eilertsen Deyan Serenity Devrim Tahir Azariel Achard Effy Siggers Eldunary Aysa Ivo Todorka Alfons Gerard Ayla Madyzyn Zac Leaving Mélissa Ognyana Daran Fila Chirs Myrabell Clows Alina Suniti Laura Wylee Jack Throggen Seldrit El Perimd Xerxésia Clearwater Wanda Dorcas Gloria Etienne Marceau Lorraine Betranche Sehrezat Dorime Hua Xiangfeng Orphilius Orchus Clausus Gwilim Jan Regina Ruosin Teodora Yana Teodora Zhaklina Aadhaya Surapanani Nikorina Grozda Christopher Tsvetan Maria Thekla Lina Wierro Nemir Growal Demian Emil Deyan Eiron Arwel Tim Leopold Sarah Lairs Valeriel Ravenwood Hunyadvári Szevér 83 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Márc. 22, 2011 9:16 pm | |
| First topic message reminder :
*Hagyja, hogy Szevér a füle mögé tűrje a haját, és elgondolkozva figyeli a fiút, majd mikor az visszahúzódik, akkor egy lendülettel törökülésbe ül át, ezzel ugyebár a támaszkodást befejezve. Felnevet, mikor Szevér kijelenti, hogy nem a frász járja át a szívét, ha arra vetődik.* - Ez jó, ezt megjegyzem. A balhé meg... Nem keresem, de nem is kerülöm. Megyek, ahova én akarok, aztán ha megtalál, hát egészségére. *Az ismerősre érdeklődve néz, végigpörgetve magában bizonyos információkat, de nem szól. A másik névre még érdeklődőbben pislog, és kattognak a fogaskerekek az agyában, de ez már nehezebb terület.* - Zara? Hm-hm. Na rá például kíváncsi lennék. *Közelebb hajol Szevérhez, cinkos mosollyal.* - Mesélsz róla? |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Anelie Mei Xi
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 405 Kaszt : Üzenőláda : IMMUNMUMUS
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Vas. Május 27, 2012 5:08 pm | |
| *Mei ma reggel sokáig aludt, majd megint futni ment. A tegnap délutáni napozás meghozta a várt hatást. Amúgy papírszerű arcán enyhe barnaság látható. Estefelé fölnéz a szobába, de megint csak nem talál senkit. Az íróasztalához lép és fiókjából kiveszi kedvenc könyvét, ami igazából az egyetlen, amit tényleg végig is olvasott. Az alattuk levő szobából hangos zene szűrődik fel. Inkább a társalgó felé veszi az irányt. Belépve nyugtázza, hogy nem kell harmadszorra is belekezdenie a könyvbe, hiszen akad partner egy kis csevejre is. Nat és Exan már itt vannak, és Mei le merte volna fogadni, hogy szintén a fiúknál zajló buli miatt menekültek a Nyugalom termébe.* - Sziasztok! Nektek is hangos a zene? *kérdezi vigyorogva. Natre nézve kicsit szélesebb lesz a vigyora.* - Szegénykém, nem javult a leégésed. Sőt, mintha most még vörösebb lennél, mint tegnap este. *Érzi, hogy vissza kéne fognia magát, de elárad rajta a kicsattanó jókedv. Már csak egy jópofa megjegyzésre van szüksége, hogy teljesen feloldódjon. Körbenéz és inkább könyvvadászatra indul, holott nem is szeret olvasni. Egy közeli polcon talál egy unalmas könyvet a druidákról. Felcsapja és képeket keres benne... Látszólag eredménytelenül.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Vas. Május 27, 2012 4:52 pm | |
| * A leányzó kissé furcsán néz ki, Exan fehér bőre alig látott még napot, nemhogy valaha is leégett volna így nem is érti , hogy a lány arca miért ilyen kis piroskás, kérdőn oldalra billenti fekete kobakját.* - Beteg vagy? * Kérdi értetlenkedve és sűrűn pislogva. Egyáltalán nem dühös, hogy is lehetne? A lány viszont megemlíti a napszúrást, és Exan elmosolyodik.* - De jó, hogy én nem tudom milyen az. Egész életemben ilyen fehér bőröm volt. * Nézegeti saját karját, majd válaszolt Nati kérdésére.* - Hát öh. Tulajdonképpen de, de jó is, mivel nem akartam aludni, pláne itt, csak van, hogy fáradt a fák gyermeke. * A "nem olyan régi könyv" állítással nem értett egyet, hiszen állapota másról árulkodik, mindenesetre biztosan izgalmas dolgok lehetnek benne, kár, hogy ezek a dolgok nagyon messze állnak a fiútól. A leányzó arca aztán mintha pirosabbnál is pirosabbra váltott volna. * - Hűha Nat, jól le vagy égve, gondolom nem lehet kellemes itt ülni sem a fotelben. * Ex soha nem égett le, ezért úgy képzeli el az a dolgot, mintha valami brutálisan fájdalmasan gyötrelmes dolog lenne.* - Tudom emlékszel, múltkor mondtad, hogy érdekel az ilyesmi, én meg arra azt válaszoltam, hogy nem néztem volna ki belőled. * Mondja mosolyogva. De a szelíd mosoly átcsap kisebb hahotázásba mikor Nat elmondja, hogy az alattuk lévő szobában akkora volt a ricsaj, hogy amiatt volt kénytelen ő is elmenekülni.* - Húh hát teljesen együtt érzek Nat. Én velük lakom, és gyanítom, hogy akkor mi vagyunk alattatok. Csíkos Boa háló.. Viszont akkor részvétem, mert még fogtok párszor hangos bulizást hallani, meg hallhattatok is már gondolom. * Az álmosság, hirtelen tova illant, helyét felváltotta a vidám derű, majd a hirtelen jött felismerés, lehet, hogy Nati kérdőre fogja vonni őt a hangos dáridózások miatt? Lélekben felkészül.* |
| | | Natalia Tatiana Ridolf
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 926 Kaszt : Üzenőláda : "A szerelem sötét verem. Főleg, ha letakarják és ráülnek." (Rejtő Jenő)
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Vas. Május 27, 2012 4:36 pm | |
| *Nati félelme valóra válik, és a tündefiú felébred, de szerencsére nem tűnik dühösnek. Tartanak ketten egy szép kis köhögéskoncertet, majd, mikor már újra levegőt kap, egy - a napszúrásához képest - széles mosollyal viszonozza Exan köszöntését.* - Szia, Ex. Remélem, nem én ébresztettelek fel. Nem olyan régi ez a könyv, csak szerintem én vagyok az egyetlen a suliban, akit érdekel. *Jegyzi meg kicsit ironikusan, majd a fiú szavaira ("Jó, hogy látlak.") enyhe pír futja el az arcát, maga sem tudja biztosan, miért. Pontosabban csak egy halvány sejtése van, de nem akar most ezzel foglalkozni.* ~Ha feltűnik neki, majd a lázra fogom. Végül is tényleg hőemelkedésem van, nem?~ *Aztán Exan a boszorkányokról, és a szobatársai bulijáról kezd beszélni.* Anya boszorkány, és én is az szeretnék lenni, úgyhogy még szép, hogy érdekel. Igazából csak pihentem odafent a szobámban, mert tegnap kicsit megsütött a nap, de az alattam lakók olyan szörnyű ricsajt csaptak, hogy muszáj volt lejönnöm. *Hirtelen az eszébe villan valami, a szemei tágra nyílnak.* Ex, melyik szobában is laksz? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Vas. Május 27, 2012 4:23 pm | |
| * Nem alszik olyan mélyen a fiú, félig kinyitja a szemét és kezd kitisztulni a kép, tehát már nincsen egyedül, úgyhogy nem is illene aludnia.* ~ Csak még egy kicsit..~ * Gondolja magában a fiú, de sajnos nem szenderedhet el megint, mert" kellemes" porfelhő árad a lány irányából, pontosabban a könyvből amit kinyitott. A lány előbb, Ex később kezd el köhögni, na és megint előjött a tünde tisztaságmániája, irtózik a portól, a kosztól, a rendetlenségtől, az álmosságnak hirtelen nyoma sincsen felpattan a kanapéról, és fel is ismeri az előtte ülő leányzót.* - Nahát, szia! ~ ajjaj papucs~ - Gondolom az egyik legrégebbi könyvet sikerült kiválasztanod, hogy így porzik. * Mondja, de a két lépés távolságot még fent tartja, majd ha elmúlt a "kosz veszély" akkor közelebb sétál Natihoz.* - Jó , hogy látlak.. Vettem neked papucsot, csak fent felejtettem a szobámban. * Leül újból a lány mellé, és megnézi a poros könyv címét. De csak két újjal fogja meg, nehogy bepiszkítsa tünde ujjait haha.* - Boszorkányság? Ja igen, mintha említetted volna, hogy érdekel az ilyesmi. * Még rátör kissé a köhögés.* - Gondoltam elmenekülök most egy kicsit ide, mert a szobánkban nagy a dáridó, és nekem nincs hangulatom ilyesmihez.. sosem volt igazából. Szóval éppen szétszedik a szobát, majd visszamegyek ha befejezték.. Na és te? * Fordult a lány felé, nyilván egyértelmű, hogy a lány is nyugalomra vágyott azért ül most itt a teremben és olvasgat, de azért megkérdezi, hátha neki is hasonló a története.* - Vagy nem pihenni, hanem könyvet keresgélni jöttél? |
| | | Natalia Tatiana Ridolf
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 926 Kaszt : Üzenőláda : "A szerelem sötét verem. Főleg, ha letakarják és ráülnek." (Rejtő Jenő)
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Vas. Május 27, 2012 4:09 pm | |
| *Úgy látszik, Natira mostanában rájár a rúd. Nem elég, hogy tegnap beszerzett egy tisztességes leégést, ráadásul az alatta levő szobában pont akkor készülnek bulit rendezni, mikor ő nyugodtan pihenne egy emelettel feljebb. Valószínűleg a leégés mellé még napszúrást is kapott, ugyanis egész nap fájt a feje és émelygett. Mikor már kezd elviselhetetlenné válni a ricsaj, bosszúsan feláll az ágyról, ahol eddig aludni próbált, és az elsötétített szobában botorkálva próbál valami cipőt keresni magának. Nagy nehezen megtalálja a vadonatúj strandpapucsát az ágya alatt, és úgy, ahogy van, kockás, bő férfiingben, szakadt farmerban és kibontott hajjal lefelé indul. Nem érzi magát elég erősnek ahhoz, hogy leteremtse az alatta lakó fiúkat, ezért a Nyugalom terme felé veszi az irányt. Mikor odaér, a könyvespolchoz lép, és hosszas töprengés után kiválaszt egy, a boszorkányság történetéről szóló könyvet. Leül egy kényelmes fotelba, és kinyitja a vaskos kötetet, amiből hatalmas porfelhő száll fel.* ~Valószínűleg tíz év óta én vagyok az egyetlen, akit érdekel a boszorkányság.~ *Gondolja, miközben heves köhögőrohamot kap az arcába szálló portól. Mikor a köhögés abbamarad, és a porfelhő is eloszlik, észreveszi, hogy nincs egyedül. Tőle nem messze egy kanapén Exan alszik, kezében egy félig nyitott könyvvel.* ~Te jó ég, remélem nem ébresztettem fel.~ *Gondolja aggodalmasan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Vas. Május 27, 2012 3:54 pm | |
| * ~ Egész izgalmas könyv.. Lenne ha... nem zavarnának meg folyton az olvasás közben.~ * Exan unja már a hangzavart a hálókörletében, kicsit pihenni akart, de ez lehetetlennek bizonyult miután szobatársai kisebb bulit csaptak. A tündének abszolúte nem volt kedve semmi ilyesmihez, és nem is szereti a tömeget, úgyhogy gyorsan összeszedte magát, felvett egy sima fekete pólót, egy rövid gatyát és egy tornacipőt, olyannyira gyorsan el akarta hagyni a helyszínt, hogy be sem kötötte a cipőfűzőjét, a könyvért még visszarohan. Elég balesetveszélyes, meg ilyesmi, de hát Ex minél előbb el akarja hagyni a helyszínt. Kettesével szedi lefelé a lépcsőfokokat, miközben gondolkozik merre is sétálhatna. Bár jó az idő, de hamar fog sötétedni és már találkozott az erdőben egy két zombival nem is olyan régen, úgyhogy inkább valami kellemesebb benti helyiség után kutatott, ahol mondjuk tovább tudja olvasni a Bestiáriumát, amit elkezdett. Erre a legmegfelelőbb hely a nyugalom terme, Exan arca felvidult és megfordult a folyosón, hogy aztán betérjen a nyugalom termének ajtaján, ahol ledobta magát egy kényelmes kanapéra és nyugodtan elkezdett olvasgatni, olyannyira, hogy el is nyomta az álom.* |
| | | Artemis Taylor
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 545 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Május 11, 2012 1:33 pm | |
| -Hát velem nem sok minden történt. Csak meg ismertem Exan bátyát aki ugyan olyan mint az öccse.*Mondja közben a táskájából elővesz egy zöld dobozkát ami egy zöld napszemüveget rejt és barátnőjének adja.*Tessék ez a tied persze lesz még hozzá más is.*mosolyogva mondja neki és át alakítja egy kislánnyá akinek szőke lesz a haja és két cofja lesz szivárvány színes nyalókával és ugyan olyan fülbevaló lesz a füliben,Farmer szoknyával és cseresznyés cipővel.*-Ez neked nagyon jól áll.*Nevetve megy hátrébb tőle és le is fényképezi majd egyből teszi a netre fel.*- Na ezzel meg vagyunk.*Mondja mosolyogva majd átöleli barátnőjét.*Cat dolgai;Napszemüveg Szoknya Fülbevaló Magas sarkú Nyalóka | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Május 11, 2012 1:02 pm | |
| * A magányos és unalmas csendből barátnője zökkenti ki,aki átesik rajta. Kedves köszönési gesztusa nagyon jól esik neki. * - Szia Arti. Úgy örülök hogy látlak. Ma csak a barátaimmal tudok beszélni. * Tényleg nagyon örül hogy láthatja barátnőjét, mert most csak a legjobb barátai számíthat. A bánatát csak nekik fogja elmondani, senki másnak. De egyenlőre nem hozza szóba, reméli hogy Arti nem vette észre hogy szomorú. * - És hogy vagy? Mi történt veled mostanában? * Kérdezősködött. Legalább ez a kis, békés társalgás elvonja a figyelmét a szomorú gondolatokról, és sokkal inkább a barátaira gondol. Nem akarja sajnáltatni magát, ezért is ült sokáig a szobában, de most hogy ide keveredett, nem bánta meg hogy kikecmergett a csendes magányból. Habár, ez sem egy zajos hely. * | |
| | | Artemis Taylor
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Május 11, 2012 12:53 pm | |
| *Egy picit mérgesen trappol végig a folyosókon és nyit be a központtermekbe.~hogy a kutya vigye el ezt a belt. Nem igaz, hogy nem tudok valami értelmes mondatot kihúzni belőle magamról~fortyog magában. Nem is néz a lába alá, így keresztül esik barátnőjén.*-Jaj teee nem is vettelek észre, hogy itt vagy.*Nevetve öleli át barátnőjét, persze reméli, hogy nem ütötte meg magát ebben a véletlen esésben*- Mesélj miujság veled?Rég beszélgettünk.*Mondja neki mikor ö is, leül törökülésbe a szőnyegre.*Mai ruha;RuhaMagas sarkúcipőPolice Női napszemüveg fehér | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Május 11, 2012 12:40 pm | |
| * Az élet sajnos nem mindig vidám. Igaz, Cattel csupa jó dolgok történtek mostanság, de ma valamiért egy kicsikét szomorkásabb hangulatban van. Nem is kicsit. Sosem lehet ilyennek látni, teljesen mintha depressziós lenne. Eddig csak ült a szobájában az ablak előtt egy halom könyvvel, és azokba fojtotta szomorúságát. Hogy mi bántja a lelkét, azt egyenlőre egyedül csak saját maga tudja. Kimozdulni azért nem árt a szobából. Hiába nyitott ablakot, olyan fülledt ott a levegő. Mivel most nem igazán vágyik társaságra, ezért a nyugalom termét tűzte ki célpontul. A nevetgélő diákokat szinte észre se vette, csak fejét vakargatva rohant át az összes folyosón ami útba esett. Végül rátalált a kitűzött célra. Bement az ajtón, ügyelve hogy senki ne vegye észre. Halkan bezárta maga mögött az ajtót, és leült egy kényelmes kis zöldes szőnyegre ami a teremben, magányosan kuksolt. Kicsit közelebb ment az ablakhoz, és a tájat fürkészte, persze a nagy gondját nem felejtette még el. * | |
| | | David Branson Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 899 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Május 08, 2012 9:21 pm | |
| * David is csak hallgat a csöndben,nem tudja mit mondjon illetve tudná,csak nem meri...de Liz ismét életmentő.* - Remek ötlet,szerintem ugorjunk át most...azt mondtad non-stop oda lehet menni nem?* Fel pattan ültéből * - Megnézem,hogyan zongorázol * Vigyordik el. Az elmúlt két nap minden bizonnyal a kedvencei közé fog tartozni,jó a délután kivéve* - De te honnan is tudsz arról a zongoráról?* Kérdőn néz a lányra,eddig eszébe sem jutott,elvégre legjobb tudomása szerint Liz nem tud zongorázni...mégis hallotta,hogy hamis és mégis tud még egy zongoráról. Minden esetre áll és várja,hogy Liz kövesse. Elvégre itt túl nagy a nyugi és a csend ugyanakkor bárki bejöhet,és ha az rejtettebb hely,akkor kevesebb az esélye annak,hogy rájuk nyit valaki.* | |
| | | Lizbeth Westlive Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Május 08, 2012 9:11 pm | |
| ~A sors.. ez azért elég komolyan hangzik.~ Elmosolyodik, hiszen elég fura, hogy az emberek mindent a sorsra fognak, de erre tényleg nincs jobb magyarázat.* -Szerintem majd átugrunk a boltba, és amelyik szimpatikus, azt megvesszük neki. *Mondja mosolyogva, majd egy kínos csönd áll be, melyet forradalmi ötletével próbál megtörni.* -Tudod, meséltem neked a zongoráról, amelyik teljesen tisztán szól. Esetleg lenne kedved megnézni valamikor? Olyan rég jártam ott, pedig nagyon jó hely. *Mondja mosolyogva, remélve, hogy a fiúnak is tetszik az ötlete, és valamikor elnéznek oda.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Május 08, 2012 9:06 pm | |
| * David is gondolkozott azon,hogy sikerül mindig összehozniuk* - Talán a sors* Elmosolyodik és Lizre néz...*~ Most nem akarok kínos perceket~* Azzal rögtön lecsap a lány kérdésére* - Igen írta, Chrasnak,hogy ne vegyen cicát. Annyira nem rajongott az öltetért,mert allergiás a macskákra,de Cathy előbb útobb kinyüsszögte volna szóval mind egy.* Elvigyorodik.* - Szerinted milyen színűt vegyünk majd? Azt tudom,hogy feketét nem,mert nagyon babonás...képes lenne megijedni tőle.Egyszer összetört egy tükröt és fél órát sírt,hogy ő most el lesz átkozva alig tudtam megvigasztalni* Elmosolyodik a régi emlékeken* | |
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Május 08, 2012 8:49 pm | |
| *A fiú mondatán elgondolkozik. Az utóbbi két napban tényleg folyton egymásba botlanak, na nem mintha ezt annyira bánná, de azért mégiscsak egy kicsit furi.* -Igen, nem tudom,hogy csináljuk. *Mosolyodik el, majd a fiú megjegyzését meghallva nevetni kezd.* -Ha én ezt előbb tudom. *Mondja nevetve, bár nem bánja,hogy még nem alszik. Úgysem tudna rendesen aludni, így legalább jó társasága van.* -Örülök, hogy nem ébresztettelek fel. *Mosolyodik el ismét.* Talán egyszer még ezer éve, nem nagyon járok ide, de ez a kanapé kényelmes, lehet itt fogok ezentúl aludni. *Mondja nevetve, majd egy kicsit megint fészkelődik, hogy kényelmesebben üljön.* -Apropó, sikerült lestoppolnod az unokahúgod ajándékát.. vagyis az ötletet? *Kérdi érdeklődve, hiszen ő adta az ötletet a fiúnak, így kíváncsi, vajon megvalósul-e.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Május 08, 2012 8:42 pm | |
| * Liz nézi miközben beszél és leveszi a cipőjét* - Vicces,hogy folyton egymásba botlunk...pedig ez nem épp egy kis épület* Mondja mosolyogva és a még tesz egy megjegyzés a szobatársakra* - Ha gondolod szét csapok köztük,hogy aludni akarsz* Elvigyorodik* - Én nem bírtam elaludni,szóval bóklásztam egy kicsit és itt lyukadtam ki,de elég szimpatikus hely,jól lehet itt gondolkodni...de nem ébresztettél fel...sőt örülök is,hogy jöttél,legalább nem valaki vadigen nyitott rám* mosolyog továbbra is.* - Te voltál már itt?* Érdeklődik és közben ő is felteszi a lábát a kanapéra* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Május 08, 2012 8:33 pm | |
| *Reménykedik benne, hogy sikerül túllépniük a délutánon, és újra minden normális lesz, pont mint eddig. Mikor látja, hogy nem zavar elmosolyodik.* -Ennek örülök, a világért sem akartam volna zavarni.. főzni? Neeem, igazából nem tudtam, hogy itt vagy, csak a szobatársaim idegesítettek, ezért inkább leléptem. *Mondja mosolyogva, majd körülnéz. Elég sok ülőalkalmatosság van, ezért egy a fiúéval szomszédos kanapén elhelyezkedik kényelmesen.* -Éjszakázunk? Hát remélem azért hamar bealszanak és visszatérhetek, de sosem lehet tudni. *Mosolyog, majd ledobva a cipőit felhúzza a lábát, és karjaival lazán átkulcsolja.* -És te mi járatban errefelé? *Kérdi mosolyogva, bár sejti a választ, hiszen a fiú elég kómásnak látszik, pont, mint aki most ébredt fel.* Ugye nem ébresztettelek fel? *Aggodalmaskodik, miközben egy angyali mosoly terül el az arcán.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Május 08, 2012 8:26 pm | |
| * Nem akar elaludni,pláne nem itt ahova bárki betoppanhat,de ennek a helynek tényleg van valami olyan kisugárzása,ami nyugalmat ad az embernek így David fél álom határára kerül,ahol az még tudatánál van,de félig álmodik. Mikor nyikorgást hall,azt hiszi csak kómás képzelete játszik fele,de amikor már a zár is kattan szinte teljesen biztos benne,hogy nem csak holmi fantázia hang volt az imént,így kinyitja és megdörzsöli a szemét. Úgy fest mint egy álmos kisfiú,ásít is egyet,de amikor meghallja Liz hangját rögtön felébred és felül* - Szia,dehogy zavarsz,te sosem zavarsz...csak nem éhes vagy és főznöm kéne neked? Vagy mi járatban erre?* Viccelődik,úgy téve mintha a délután meg sem történt volna. Dave,eleve is kócos haja,most még inkább bozontosabb,ami csak tovább növeli a kómás kisfiú látszatát.* - Ma is éjszakázunk?* Kérdezi és elvigyorodik. A tegnapi este jól sikerült,a mai délután furcsa volt,talán most lesz itt az alkalom tisztába tenni a dolgokat.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Május 08, 2012 8:17 pm | |
| *Miután visszatért délután a kúriába, egyenesen a szobájába ment, ám ott találta szobatársait, akikkel most nem nagyon akart hülyéskedni, jobbnak látta, ha inkább keres valami nyugodt helyet. Először elment enni valamit, majd a folyosókon sétálgatott, mígnem ráeszmélt, hogy hamarosan kijárási tilalom, így a központi termek felé vette az irányt. Kissé feldúlt állapotban van, össz van zavarodva, de maga sem tud kiigazodni az érzésein. Belépve aztán megpillantja a nyugalom termének ajtaját. ~Ez tökéletes lesz most nekem~ Nyit be az ajtón, majd az egyik díványon Davet pillantja meg. ~Talán még nem vett észre, és kislisszanhatok.~ Reménykedik, de eléggé hihetetlen lenne, hiszen az ajtó kellően nyikorgott ahhoz, hogy felfigyeljen rá. Ezesetben kénytelen lesz köszönni.* -Szia. Zavarlak? Mert ha igen, már itt sem vagyok. *Kérdi, hiszen elég furcsa volt a mai délután, nem igazán tudja, mire számíthat.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Május 08, 2012 8:11 pm | |
| * Nyílik az ajtó,Dave lép be rajta teljesen más szerelésben mint délelőtt. Most felhagyott estére az ingekkel és csak egy sima fehér pólót húzott,amiben kidomborodik izmos felsőteste, és egy melegítő nadrágot.. Igazából ma korán le akart feküdni aludni,de sehogy sem bírt álomba merülni. Forgolódott jobbra balra,aztán megunta ezt az állapotot és elindult valamerre. Céltalanul kóborolt a kúriában aztán végül itt kötött ki. A nyugalom terme. Most erre van leginkább szüksége...nyugalomra és csendre,hogy rendezni tudja a gondolatait. Belépve a szobába,mivel senki sincs itt,egy kényelmesnek tűnő díványhoz megy ahol leheveredik. Kezét a feje alá téve a plafont bámulja. Ezt szokta a szobájában is. Mivel egyedül van nem zavartatja magát...*~ Könnyebb lenne,ha mernék végre valamit csinálni...ahogy ő mondta az első lépést...~* Lehunyja a szemét,hátha csukott szemhéjai mögött majd meglátja a választ,de semmi ilyesmit nem tapasztal. Nem alszik el,de szemét továbbra sem nyitja ki,csak nyugodtan fekszik és gondolkodik* | |
| | | Cat R. Morgan
| | | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Hétf. Ápr. 30, 2012 1:05 pm | |
| * Cat egy pillanatig gondolkozott hogy hogy válaszolhatna erre a sok eseményre, de valahol el kell kezdeni. Először arra lett figyelmes hogy kapásból kiszúrta a fiú hogy véla. * - Ennyire feltűnő? * Kérdezte széles mosollyal arcán. * - Pedig csak negyed véla vagyok. Vagyis nagyon keverék. Ritka ez a szó használat de engem a varázslók színes vérűnek is hívnak. Ez azért van mert mugli, varázsló és véla keveréke vagyok. És te? * Magyarázta el majd ő is megkérdezte ugyan ezt. Ha már elmondta akkor megkérdezi mástól is. Aztán illedelmesen bemutatkozott. * - Ó, majdnem elfelejtettem. Cat Morgan vagyok. * Sajnos még mindig nem szokott le arról hogy ismerkedéskor elfelejt bemutatkozni a másiknak. Számára ez idegesítő, de beletörődik. Elvigyorodik mikor Natanail arról beszél hogy valaki lopja az arcát. Látszólag a fiú szereti a társaságot, mert Cat élete során számos zárkózott személyiséggel találkozott mát, de Natanail kicsit sem hasonlít rájuk. * - Nem, senki sem, csak nagyon ismerős vagy valahonnan hogy honnan azt nem tudom. * Egy kis darabig kutakodott a múltjáról elméjében hogy vajon miért olyan ismerős, aztán valami beugrott. * - Igen, azt hiszem rájöttem. Nem voltál delegáció vendég véletlenül a 11 versenyen? * Kérdezte hirtelen. Sok delegáció volt annak idején hogy mindenki a világ összes tájáról meg tudja nézni ezt a nemes eseményt. És Cat ráadásul még versenyzett is benne. A rózsás trükkökre egyszerre abbahagyta a gondolkodást, és figyelte a jó kis mutatványt. Nagyon tetszenek neki az ilyes fajta mutatványok, bár minden mágiát nagyon kedvel, kivéve egyet. * - Nagyon jó kis trükk, vevő vagyok az ilyenekre. Kivéve a nekromágiára. Azt nem bírom, túl durva. * Mondta el őszinte véleményét, majd folytatta a válasz adást. * - Igen hallottam róla. Általában az ilyenek nagyon izgik szoktak lenni. Az órák pedig még inkább. Szerencsére itt nem úgy van mint egyes helyeken hogy bent vagyunk egy teremben és gyakorolgatunk. Hanem adnak egy feladatot és meg kell oldani. Ha nem sikerül olykor büntetést is kaphatunk,de nem mindig. * Azt a részt direkt kihagyta hogy van amikor meghalnak diákok, nem akarta rögtön ezzel ijesztgetni a fiút. Idő közben Arti is megjelent, őt is köszöntötte. * - Szia Arti! Hát te? Sosem láttalak még erre felé. * Aztán barátnője odanyújtott neki egy rajzot. * - Juj, ez nagyon szép. Köszönöm. * Válaszolt kedvesen és még egy darabig a rajzot nézegette. * | |
| | | Artemis Taylor
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Hétf. Ápr. 30, 2012 12:49 pm | |
| Miután a hálójában letette a fürdőruháját lefelé ballag hiszen fel akarja a kastélyt deriteni.Igaz elég régóta jár már ide, de szerinte vannak még olyan helyek ahol nem járt.~Remélem Cattel összefutok,mert megint köszönés nélkül lépett le~fortyog magában. Barátnője már egy jó párszor ezt meg csinálta vele,hogy fel tünik majd köszönés nélkül távozik. Ha valaki jobban meg ismeri őt akkor tudhatja róla,hogy ezt nagyon utálja. Szerinte illetlenség köszönés nélkül valahonnan távozni. Már a fölszinten jár a központi termek mellett halad el miközben hangfoszlányokra lesz figyelmes. ~Ezek a hangok melyik teremből jönnek vajon?~kérdezi magától. Majd csakúgy találomra oda lép a nyugalomterméhez és benyit. ~De szép terem és milyen nyugalom csend árad belöle~gondolja magában miközben belép és be csukja az ajtót. *Hát itt bujkálsz barátnőm!* Kiált fel mikor meg pillantja Cat barátnöjét egy ideg srác társaságában. *Hello én Artemis Taylor vagyok *Mutatkozik be az idegennek és kezet nyújt persze ha az elfogadja* Téged kerestelek már mióta* Fordul barátnőjéhez és egy rajzot nyom a kezébe*Ezt neked csináltam*Majd várja mit reagál rá barátnöje* | |
| | | Natanail Yosif
Főkarakter : Shuang Zhen Hozzászólások száma : 96 Kaszt : Üzenőláda : Shuang Zhent tessék játék miatt zargatni
Erdőféltünci
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Hétf. Ápr. 30, 2012 12:30 pm | |
| *Nat amint meghallja a lány lépteit, kicsivel hamaabb, mint arra ő számított, odfordul felé.*-Szia, nem még nem találkoztunk, ha a mostani alkalmat nem számoljuk.*Mondja mosolyogva a közvetlen lánynak.*-Bár, hogyőszinte legyek, a vélák nem a kedvenceim, de te szerncsére nem vagy tisztavérű.*Mondja alánynak, aki akár meg is lepődhetne raajta, Natanail azonban, aki a vadonban nevelkedett, természetesnek veszi, hogy felismer mindenkit a fajáról. Szenvtelenül folytatja:*-Az én nevem Natanail Yosif, legalábbis ilyen néven jöttem ide.*Mondja a lánynak, akinek elég érdekes kinézetet kölcsönöz a combig érő csizma és a rövid tunika párosítás.*-A te beecses nevedet szabad megtudakolnom?*Kérdezi tettetett udvariassággal, ez a kedvenc szórakozása. Egyre érdekesebb témákra igyekszik terelni a szót.*-Szóval ki is hasonlít annyira becses személyemre? Valaki lopja az arcomat?*Kérdezi a lánytól, majd elkezd piszkálódni a földön, amint felkel egy szép rózsaszál van a földön.*-Saját találmány, mit szólsz hozzá? De van jobb is!*Mondja a lánynak, majd elővesz a táskájából egy kis fiolát, azt a rózsára önti, az gyökeret ereszt, és elked egyre több virágot termelni.*-Ezt egy régi tünde varázskönyvből néztem ki, tudod sokat foglalkoztam növényekkel, és szeretek mindent, ami a természetben megtalálható, még a rovarokat sem ölném meg, akármennyire is nem szeretem őket.*Tart önmagáról, és a jelleméről egy rögtönzött kiselőadást a fiú, aki most a nyíladozó rózsát nézi, majd megszólal megint:*-És te? ogy viszonyulsz a természethez? Én úgy hallottam a tavasz a vélák évszaka, akkor biztos nagyon szereted.*Mondja a lánynak, attól félve hogy untatja, fel akar dobni valami érdekes témát.*-Állítólag holnap valamilyen érdekes kalandra megyünk, tudsz erről valamit?*Kérdezi a lányt, majd eszébe jut, hogy a lány hossab ideje jár az iskolába, mint ő, így biztos sokat tud róla.*-Érdekesek szoktak lenni az órák?*Kérdezi a lánytól érdeklődő tekintettel.* | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Hétf. Ápr. 30, 2012 12:12 pm | |
| * A hosszas udvari séta után amit naponta megtesz most gondolta bejön egy kicsit a hűvös kastélyba. Végigjárja a folyosókat és közben gondolkodik mi tévő legyen, vagy hogy hova menjen. Fekete, elég érdekes kinézetű csizmája csak úgy kopog a kövön ahogy szedi a lépteit. A ruházata mint mindig most is egy rövidke kis tunika amiben reggel is volt. Így sétál végig az üres, csendes folyosókon és nézegeti az ajtókat. Egyszer csak egy ismerős ajtóra lesz figyelmes. Kicsit leáll gondolkozni hogy mi is van odabent, de aztán csak fogja és kinyitja. Az ajtó kicsit nyikorogva nyílik, biztos rozsdás. Bent egyetlen egy diák üldögél. Ez a hely sosem a zsúfoltságáról volt híres, általában max. 2-3 ember keveredik ide. De nem véletlen, hisz ez a nyugalom terme. * - Szia. * Köszöntötte kedves mosollyal a fiút, valahonnan nagyon ismerős. * - Találkoztunk már? * Bukott ki belőle a hirtelen kérdés. Aztán eszébe jutott hogy mintha valamikor a tóparton találkoztak volna. * | |
| | | Natanail Yosif
Főkarakter : Shuang Zhen Hozzászólások száma : 96 Kaszt : Üzenőláda : Shuang Zhent tessék játék miatt zargatni
Erdőféltünci
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Hétf. Ápr. 30, 2012 12:00 pm | |
| *Natanailúgy gondolja, most egy kis nyugalomra van szüksége, mi is lehetne jobb hely erre, mint a nyugalom terme? Amint kiért a szobájából, azonnal a terem felé vette az irányt, ahol talán nyugalomban eltöltet pár órát. A folyosón nem lézengtek diákok, most biztosan tanulnak, esznek vagy valami hasonlóan unalmas dolgot csinálnak.*~Bár nyugalomra vágyom, mégis szükségem lenne néhány emberre magam körül.~*Míg gondolkodik, lesüti szemét, és az évszázados padlózatot nézi. Amint odaér az ajtó elé, kinyitja, és belép a nyugalom termébe. A termben körbenéz, valami ülőalkalmatosság után néz, hiszen a nyugalom termében kell lennie valamilyen széknek, vagy fotelnek, ahol leülhet. Amíg kutakodik, sikeresen beveri a lábát egy díványba, és könny szökik a lábába. Végignéz a gyilkos és öreg ülőalkalmatosságon, valahogy nem tűnik túl biztonságosnak, igen vészjósló kinézete van.*-Azt hiszem jobban teszem, ha erre nem ülök le.*Mondja, majd a visszhang hatására meglepődik, a tündéknél ilyen nem nagyon van, ezért maga mögé néz:*-Ki az!?*Amint észreveszi, miből is áll ez, elmosolyodik, jó lenne tovább ptóbálgatni, de a tünde vér felül kerekedik rajta, így csak kényelmes helyzetben leül a földre, és lekezd gondolkozni azon, hogy mi lesz vele, most hogy itt van az iskolában.*~Mi lenne, ha kivárnám hogy órák lesznek, aztán próbálnék meg dönteni?~*Kérdezi önmagától kevésbé türelmetlen énje.~Mindegy, de a tündéknek nem hagytam semmilyen jelet magam után, fogalmuk sincs róla, hogy hol vagyok, mit csinálok.~*Folytatja gondokodását...*
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme | |
| |
| | | | Társalgó - Nyugalom terme | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |