Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Nyugalom terme | |
|
+79Sophie Lee Logan Knucker Merilien Marsillea Liam Ramsay Alise Ellwood Marco Mimieaux Kyle Peters Iris Leighton Fane Isobel O'Shennon Hamon Joulice-Melange Noah Karl Pavel Madison Naceri Natale Carrie Fox Hunter Adam Kerphina Sasha Lupinien Emma Marshall Marius Hrisztov Nawara'son Onoria Kara Langlois Lincoln Lawrence Isabella Newton Mikhael Knyaz Shuang Zhen Samantha Radoslava Ashley Montez Aidric Selding Anelie Mei Xi Natalia Tatiana Ridolf Lizbeth Westlive David Branson Artemis Taylor Natanail Yosif Jack Darkfield Molly Grozda Cat R. Morgan Evangeline Elovics Miley Hortingberg Kade Wulandari Eira Eilertsen Deyan Serenity Devrim Tahir Azariel Achard Effy Siggers Eldunary Aysa Ivo Todorka Alfons Gerard Ayla Madyzyn Zac Leaving Mélissa Ognyana Daran Fila Chirs Myrabell Clows Alina Suniti Laura Wylee Jack Throggen Seldrit El Perimd Xerxésia Clearwater Wanda Dorcas Gloria Etienne Marceau Lorraine Betranche Sehrezat Dorime Hua Xiangfeng Orphilius Orchus Clausus Gwilim Jan Regina Ruosin Teodora Yana Teodora Zhaklina Aadhaya Surapanani Nikorina Grozda Christopher Tsvetan Maria Thekla Lina Wierro Nemir Growal Demian Emil Deyan Eiron Arwel Tim Leopold Sarah Lairs Valeriel Ravenwood Hunyadvári Szevér 83 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Márc. 22, 2011 9:16 pm | |
| First topic message reminder :
*Hagyja, hogy Szevér a füle mögé tűrje a haját, és elgondolkozva figyeli a fiút, majd mikor az visszahúzódik, akkor egy lendülettel törökülésbe ül át, ezzel ugyebár a támaszkodást befejezve. Felnevet, mikor Szevér kijelenti, hogy nem a frász járja át a szívét, ha arra vetődik.* - Ez jó, ezt megjegyzem. A balhé meg... Nem keresem, de nem is kerülöm. Megyek, ahova én akarok, aztán ha megtalál, hát egészségére. *Az ismerősre érdeklődve néz, végigpörgetve magában bizonyos információkat, de nem szól. A másik névre még érdeklődőbben pislog, és kattognak a fogaskerekek az agyában, de ez már nehezebb terület.* - Zara? Hm-hm. Na rá például kíváncsi lennék. *Közelebb hajol Szevérhez, cinkos mosollyal.* - Mesélsz róla? |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Dec. 29, 2011 5:34 pm | |
| *Tiszta feketében, vörös hajjal és ajkakkal érkezik feldúltan egy leányzó, egyik kezében kis könyvet szorongat amiből olvasgat, másik kezében pedig még egy fél szendvicset majszolgat. Ahogy belép a társalgóba, megpillantja a nyugalom termét és besandít hogy van-e itt valaki, valahogy egyáltalán nem komálná most a nagy dumálgatásokat, úgyhogy mosolyra húzódik szája ahogy senkit nem fedez fel, így egy szofára le is csüccsen és tovább eszik, miközben bogarássza a kis könyvet. Mihelyst elfogy a szendvics, megtörli kezét és száját a ruhája ujjába, majd noteszát elökapva beleír pár dolgot, megjegyzést, majd maga mellé rakja, és tovább bújja a könyvet.* |
| | | Xerxésia Clearwater
Főkarakter : ciaradelafresque@hotmail.com Hozzászólások száma : 106 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Dec. 13, 2011 8:05 pm | |
| *Kicsit ökölbe szorítja kezét a fiú megjegyzésén, de higgadtan válaszol vissza.* -Ez a bot meg van büvölve, úgyhogy legalább 8 különbözö fegyvert lehet belöle kihozni. Lehet hosszú bot, amivel kiválóan lehet ütni, suhintani avagy döfni, ha felesbe rakod akkor aprító körkörös mozdulatokkal lehet az ellenfélre menni, amivel olyan a hatás, mintha 6 vagy 8 karod lenni, annyi ütést be tudsz vinni, hogy pár perc alatt leteríted. Es még van számtalan lehetöség benne, de ezt egy magad fajta sosem tudná megcsinálni, hisz annyira nem érti ezt a világot. Mert gyakorlatilag bármiböl lehet fegyvert alkotni, vagy gyártani, bármiböl. Akár egy gombostüböl is....*fejezi be a mondatot, hangja kimért és visszafogott, de elökelöséget is lehet belöle kivenni, de ez nem afféle feljebbrendüség, hanem inkább egy magasabb dimenzios dolog, amit csak nagyon-nagyon kevesen érthetnek meg. Majd csendben hallgatja a válaszokat, igen érdekes fiú, de nem a zsánere, ráadásul sokkal alacsonyabb szinteken is van mint ö, de ezt nem mutatja, csak magában megjegyzi, majd után a felel* -Erdekes amiket mondasz, de nem tudom hogy mire akarsz célozni, vagy mire ez a nagy titokzatosság... és udvariatlanság nem válaszolni, úgyhogy azt hiszem ennyi az amire töled telik, nem is zavarlak tovább ... *feleli a fiúnak, majd daimonja unszolására ott hagyja, úgy ahogy jött, észrevétlenül is igen gyorsan, fürgén* | |
| | | Alfons Gerard
Főkarakter : dinnyesas@citromail.hu Hozzászólások száma : 604 Kaszt : Üzenőláda :
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Dec. 13, 2011 7:48 pm | |
| *A fiú kicsit előrébb csúszik az ülőhelyén és úgy hallgatja a lányt tovább.* -Praktikus már megbocsáss de hogy lehet egy ilyen böhöm nagy bot praktikus mikor szerintem szétnyitva akkora mint én?*És a lány kérdésére kicsit eltöpreng hogy mit is mondjon el a törőkkel való bánásról.* -Hát az lényegében csak annyi hogy például ha valaki mögé sikerül oda lopakodnod akkor egy szúrással is elintézheted bárki is legyen az.*És úgy látszik hogy a lány valamit félre értelmezett mert magáról a fegyverről beszélt nem pedig Törökországról de a válasz miatt biztosan érti már ő is.És hogy milyen a neza?Hát ez kicsit fogós kérdés ahogyan az is hogy mit is keres itt tulajdon képen.* -Hát szerintem egész jó bár én még úgymond újnak számítok mert csak ennek a tanévnek az elején érkeztem.Az órák elég furák nem nagyon vagyok hozzászokva ahhoz hogy amint belépek egy terembe arcra essek egy hegytetőn a hóban.~Mi is a célunk Dec?Mond el neki.Mit árthat?Rendben.~ -Keresek valamit aminek a nyomai idáig vezettek .És ez a valami az igazság és bármire hajlandó vagyok hogy megtudjam ezért sajnos tettem olyat is amire nem vagyok büszke,de ebbe most inkább nem mennék bele.És persze azért is amit mondtál de ez csak egy álom és mindenki az szeretne lenni.De gondolom te is valamiért itt vagy és te hogy válaszolnál ezekre a kérdésekre ha én tenném fel?*Fordítja elég egyszerűn vissza az egész kérdéssort a lány felé.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Dec. 13, 2011 7:19 pm | |
| //olvadozunk//
-Ertem, hát, nekem a kardok valahogy nem nagyon jönnek be. De biztos azért, mert mindig is szerettem a praktikus, egyszerü dolgokat. *feleli ahogy a fiú elcsendesedik, majd folytatja* -Es hogy török harcmodor? Azt nem ismerem? Voltál is esetleg az országban is? *kérdi, majd kismalac daimonját édesen az ölébe veszi ahogy leül egy szófára, épp hogy a fiúval szemben legyen, majd megjegyzi* -Szerinted milyen a neza? Régóta vagy itt? Es mi a célod az itt léttel, persze azon kívul hogy sokat akarsz tanulni és a legjobb lenni... | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Dec. 09, 2011 11:07 pm | |
| | |
| | | Alfons Gerard
Főkarakter : dinnyesas@citromail.hu Hozzászólások száma : 604 Kaszt : Üzenőláda :
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Dec. 09, 2011 10:57 pm | |
| *A fiú végig nézi az utolsó suhintást is majd válaszol.*-De amint említettem van két húgom és nálam a haza elég relatív mert sosem tudom hogy épp merre vannak.*Ezzel persze a családjára céloz.*-És szeretem a kardokat is éltem Japánban egy ideig ott meg szinte csak azt használnak de nem fogott meg annyira a dolog.*Majd ezzel kicsit hátrébb dől és a két könyökére támaszkodik.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Dec. 09, 2011 10:45 pm | |
| *Hallgatja a fiút, majd egy újabb suhintással visszaálítja kicsire a botot, és visszacsúsztatja a bakancsa oldalába. Közben azért elgondolkodik amiket az mondott, majd merengve felel.* -Török? Az érdekes lehet....én sok mestertöl tanultam, föleg kínai és japán harcmodort, de a legközelebb a botharc fekszik nekem...talán már annyira sokrétü, és olyan egyszerü...*mondja egy kis pajkos vigyor kíséretében, majd folytatja* -De mint mindenben, itt is az egészséges harmóniát és egyensúlyt kell felllelni, és akkor bármit is csinál az ember, sikeres lesz és elégedett... *mondja nyugodt, már-már idegesítöen nyugodt hangvétellel* -Es, te miért nem mész haza? Neked sincs senkid? *kérdi a fiúra pillantva ismét, majd várja annak válaszát* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Dec. 09, 2011 10:04 pm | |
| -Nincs senkid az szomorú azért .*Közben eltünteti egy zsepibe a körte maradványait majd valahol kidobja.Közben figyeli még mindig a lányt ahogy játszadozik a bottal.Majd a válaszára annyit felel hogy.*-Majd meglátjuk hogy mit hoz a sors.És hát én elemmentalista lennék ha minden igaz de van még mit fejlődnöm.De érdekelnek a olyan harcmódok is amiket te űzöl csak hát én inkább a törökhöz vagyok szokva. | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Dec. 09, 2011 9:38 pm | |
| -Csak szükség esetén harcolok, szóval aligha lesz rá módod...de, ki tudja... mit hoz a sors... *válaszol rejtélyesen Xer, majd tovább játszik a bottal* -Csak keveseknek adatik meg hogy ajándékot adjanak szeretteiknek, nekem pedig még ez nem sikerült...*mondja, majd megáll egy pillanatra a mozdulattal, miközben igencsak elgondolkodik, picit szomorú is lesz, kitudja miért...* -Nem, én nem megyek haza, nincs senkim... *feleli öszintén, majd a körtés kérdésre csak nemet int fejével és tovább játszik a bottal* -Es, te miben vagy jó? *kérdez vissza* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Dec. 09, 2011 9:13 pm | |
| -Fejtisztítás mi?Látom eléggé erős vagy egyszer kipróbálnám mit is tudsz a harctéren.*És közben a lányt figyeli hogy mit alkot a bottal.* -Én éppen gondolkoztam hogy mit vegyek a húgaimnak karácsonyra.Tényleg erről jut eszembe jössz a karácsonyi bálra? És nem utazok haza.És te nem mész haza?*Teszi fel a kérdést egy kis szünet után majd elkezdi kicsit simogatni a kaméleon fejét.Majd a táskájából előhúz egy körtét elkezdi enni*-Kérsz?*Kérdezi a lányt és a körtére felé biccent.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Dec. 09, 2011 8:55 pm | |
| -Oh, csak kicsit kitisztítottam a fejem.... semmi különös....tetszik a neved, olyan érdekes...*mondja kedvesen egy mosollyal megspékelve, majd bakancsából kihúzza botját, megsúhitja és játszani kezd vele. Látszik rajta hogy jól érti a dolgát, ismeri a fegyver használat eme módját, meg nagyon gyors és ügyes is, és minden mozdulatnál erös izomzata is megmutatkozik, majd pár mozdulat után csak ráhelyezi kezét a botra, hátradöl a fotelben, és néha tovább játszik a fegyverrel, majd megszólal.* -Es, te mit csinálsz? Nem utazol haza a szülökhöz, vagy ilyesmi? *teszi fel az elsö kérdést, majd néha a mozdulatsorok után a válasz miatt a fiúra is pillant* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Dec. 09, 2011 8:46 pm | |
| *Egy elég komolynak tűnő lány sétál be a terembe de Alf csak akkor veszi észre mikor ráköszön mivel addig hátradőlve volt és be volt csukva a szeme így nem is vehette volna észre maximum ha a lány betrappolt volna , de ugye ezt nem tette a lány.A fiú kinyitja a szemét és kicsit feljebb ül.*-Szia Alf vagyok!Ő pedig Dec itt mellettem!*Löki meg ő is a kaméleont amit mellette fekszik.*-És mi járatban vagy errefelé ilyen későn?*Kérdez rá a fiú hogy mit is keres itt a lány mikor végül is nincs tanítás tehát a barátaival is lóghatna valahol.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Dec. 09, 2011 8:31 pm | |
| *Nagyon kedves, visszahúzódó, de eröt sugárzó, izmos lány jelenik meg a teremben. Láthatóan szabadidejében szépen karban tartja a testét, amit rozsdabarna színü börfelsöje és csípönadrágja még inkább csak fokoz. Daimon kismalaca most is serényen nyomában lohol, miközben néha-néha megáll szimatolni, körülnézni, mintha most járna itt elöször. Ahogy a lány megpillantja a fiút, felveszi a megszokott kedves mosolyt arcára, majd leül vele szembe egy fotelbe és bemutatkozik.* -Szia, Xer vagyok, ö meg Brendon. *mondja kedvesen, majd a daimon nevénél biccent a kismalac felé, aki odarohan gazdájához és a fotel lábához fekszik, miközben pici gombszemeivel nyomonköveti a beszélgetést. Mikor látja hogy gazdája most inkább a fiúval fog csak csevegni, azért jobban szemügyre veszi a fiú állatát, majd mivel érzi hogy az is daimon lehet, egykedvüen lefekszik és nagy sóhaj közepette csak hallgatja a beszélgetést.* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Dec. 09, 2011 8:16 pm | |
| *Alf itt pihen már egy ideje és olvasgat valami elő karácsonyi üdvözlő lapot amiről nem tudja hogy honnan jöhetett.Ezen agyal majd csak maga mögé dobja a levelet egy párnára és kicsit hátradől azon az óriás párnán ahol üldögélt eddig és azon agyal még mindig hogy mit küldjön a húgainak mert még mindig nem tudja és azt főleg hogy hova küldje ha megvannak.*~Dec mi a véleményed szerinted hol lehetnek már egy ideje nem írtak egy levelet se.Fogalmam sincs én ugyan honnan tudnám ha te nem tudod.Végül is ez korrekt válasz.~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Dec. 02, 2011 7:50 pm | |
| *Egy hosszú és kínos csend után megszólal mókusát simogatva* -És mi ujság veled mostanába? *teszi fel az elég átlátszó kérdést, majd kortyol egyeta kávéjába, majd elővesz egy tál kókuszgolyót táskájából és megkínálja vele a lányt*
//fagyi// |
| | | Teodora Yana
Főkarakter : helgafarkas@hotmail.hu Hozzászólások száma : 363 Kaszt : Üzenőláda : Helló!!!Ha akarsz velem játszani,csak írj!!!Egy kis játékra bármikor kapható vagyok!!!Karim megértő,természetszerető társat keres!!!:-)
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Dec. 02, 2011 7:44 pm | |
| *Dora meg a farkas elég fáradtak, és a lány épp állna fel, mikor egy fiú lép be. A kérdésre csak int egyet, Balto fejét megsimogatja kicsit, aztán hátradől. Az állatokra elmosolyodik, aztán újra elkomorul. Ásít egy nagyot, kezét a szája elé teszi, majd válaszol.*-Szia! Persze! Aranyosak az állataid. *egy kis mosolyfélét megereszt, és reméli, nem neki kell kezdeni a társalgást. Nézelődik, és közben meglesi a srácot meg hogy milyen kitűzője van. Az eramir szaké van rajta, tehát a fiú erás. Aztán csak vár, mert nem tud mit csinálni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Dec. 02, 2011 7:36 pm | |
| *kissé fáradtan, egy termosz kávéval, és állataival sétálgat az iskolában, majd hirtelen a nyugaslom terme felé veszi azirányt. Külsejét tekintve egy fekete farmer van rajta egy frissen vasalt vörös inggel,- ahogy azt már megszokhattuk tőle- egy fekete bőrdzseki és a fekete weszkó csizmája. Amikor belép a terembe, egy lányra lesz figyelmes, amint az épp egy fotelban ücsörög. Odalép hozzá, és megszóltja* -Szia! Csatlakozhatok? *mondja, majd ha a lány engedélyt ad, akkor odahúz egy fotelt és ő isleül* |
| | | Teodora Yana
Főkarakter : helgafarkas@hotmail.hu Hozzászólások száma : 363 Kaszt : Üzenőláda : Helló!!!Ha akarsz velem játszani,csak írj!!!Egy kis játékra bármikor kapható vagyok!!!Karim megértő,természetszerető társat keres!!!:-)
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Dec. 02, 2011 7:25 pm | |
| *Dora és farkasa lép be a terembe. A lány elég fáradt mostanában, a sok óra és a DK-s feladatok teljesen evették az erejét. Ryant is rég látta, maximum köszöntek, és a régi szikra sincs a helyén. Rajta az Allis egyenmruha van, mindkét kitűző szépen eligazítva. Hosszú haja szabadon van, bár egy kicsit kócos. Az udvaron jártak egy kört Baltoval, meg a folyosókon beszélgettek. Sokat most nem szólnak egymáshoz, Dora leül egy puha fotelbe, Balto pedig a lábához. A farkas félti gazdáját egy kicsit, mert a Diákképviselő egyre jobban fogy, és van egy kis torokfájása is. A daimón csak reméli, hogy Dorának nem lesz semmi baja, de a legjobban most a társaságot áhítják.* | |
| | | Effy Siggers Diák
Főkarakter : effy8@windowslive.com Hozzászólások száma : 180 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: SZTPP elnöke
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szomb. Nov. 26, 2011 10:22 pm | |
| *Hallgatva a fiút, becsukja a szemeit. Hall mindent és figyel is, csak jó érzés neki ilyen fáradtan. Kinyitja a szemeit és megválaszolja a kérdést.* -Igen, tényleg folytathatnánk ezt a roppant értelmes beszélgetést. *Mosolygósan kinyújtja a nyelvét.* -Tökéletes. Majd még eldöntjük, hogy mi is legyen pontosan. *Szintén vigyorogva feláll, természetesen kidobja a papírt, amit tervezett is, majd karja alá fogva a pokrócát, kezében a bögrével, elindul a fiúval a szobájába. Először Nate felkíséri a lányt, majd ő is távozik a saját hálójába.*
// Bocsi, hogy silány lett, de késő van már. // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szomb. Nov. 26, 2011 9:55 pm | |
| - Aki kíváncsi hamar megöregszik vagy elpatkol.*Feleli vállat vonogatva a leányzónakmajd elgondolkozik és ásít egyet. A nőkben szeret minden félét, de konkrétan olyat keress aki inteligens és szép.* - Már körül néztem lehet meg találtam, de még nem biztos.*Feleli és nem célozgatva, de nem tereli el azt sem hogy érdsekli a lányt. Azuitán el gondolkodik össze jöhet e normálkis kapcsolata amin már nem egyszer teszi meg gondolkodását. Lehet tényleg jót tenne neki már valaki.* - Hát extrém dolgokat, jó nem fogom tovább erőltetni hogy találd ki, erős a fantáziám már így álmosan. Elindulunk aludni? Mit szólbál egy fagyizáshoz vagy forró csokihoz a napokban? Találkozhatnánk és folytathatnánk ezt az eszme cserét. Olyan randi képpen.*Süti le a szemeit és vigyorog. Tényleg nem szokott ilyen lenni, de hát változnak az idők is szóval próba cseresznye.* - Holnap után megfelel neked? Érted megyek a szobádba..*Jegyzi meg a fiú aztán lassan indulásra fog készülődni mert már nagyon álmos.* |
| | | Effy Siggers Diák
Főkarakter : effy8@windowslive.com Hozzászólások száma : 180 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: SZTPP elnöke
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szomb. Nov. 26, 2011 9:25 pm | |
| -Kíváncsi vagyok mire veszed a nőket. *Mosolyog a fiúra, majd megkínálja teával, de úgyis tudja, hogy nem fog kérni, ismeri már annyira a fiút.* -Ha szükséged van nőre, akkor csak válassz ki egyet a nagy csokorból és kész. *Vonja meg a vállát, mintha nem is érdekelné, hogy kit választ. Úgy érzi, hogy a Nate tényleg jól néz ki, de nem érzi, hogy szeretné. Talán már senki nem lesz, akit igazán szerelemből szeretne. Leteszi a teát egy asztalra, aztán rátámaszkodik a kezére és érzi, hogy lassan csukódnának le a szemei, de nem hagyja. Legfinomabb? Na akkor mi lehet a legdurvább? Kíváncsi rá, ezért visszakérdezne, de a következő kérdése pont a témába vág.* ~Szeretem-e a durva dolgokat?~ -Öhm.. ezt hogy érted? *Effy eléggé vizuális alkat és ez a szó egy elég tág fogalom, de most mit hazudjon?* -Igen, szeretem. *Válaszol a fiú kérdésére és várja, hogy mi fog kisülni ebből. Hátradől és a fiú szemeibe néz, amikor válaszol neki.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Szomb. Nov. 26, 2011 9:05 pm | |
| //Olvad//
- Ezek csak véletlen egybe esések akkor mert én is szoktam ám társaságban lenni, csak valakifolyton foglaltban van.Te és a társaság ennyi erővel. A nők jó dolog az ember életében, de igen pont ez az. Én nnem vagyok olyan nagy csajozós....de hát na. Egyszer el kell kezdeni. Asszem beiratkozom a Scoop schoolba...*Felröhög a saját hülyeségén ami szánalom, de hát ez van. Ásít egyet és hallgatja a lány piszkálódását és felröhög. A káposzta lé a legfinomabb. De tényleg...*Csak kuncog, és nem érdekli a durcázása sem.* - Ez nem újdonság tudod én már régóta tudom. A családban még is a leghelyesebb vagyok, persze David után.*Horkant fel egyet, aztán vállat von.Ezzel nem tud piszkálódni ahhoz sok kell, hogy lássa a lány nem bírja a szavakat és a gúnyolódásokat.* - 70%-ban a nők ilyenkor hisztiznek, hogyha a férfi nem durcáskodik és vág vissza. Te szereted a durva dolgokat?*Nem tér ki miszámít durvának csak a fantáziája erős.*
|
| | | Effy Siggers Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Nov. 25, 2011 10:28 pm | |
| -Hát igencsak feltűnnék mindenkinek, ha egy olyan ruhában mennék ki az utcára, de úgy látom szavadon foglak és betartatom veled. *Máris élénkebb a lány, mint 5 perce. A társaság nagyon sokat számít.. és ha ilyen emberek közé keveredik, mint például Nate, akkor biztos nem lehet rossz kedve. Már csak azért sem mert mindig van valami vicces mesélni valója.* -Általában társasággal járkálok el. Az csupán a véletlen műve, hogy te mindig egyedül látsz engem. De tudod én is általában akkor látlak, amikor egyedül vagy.. Nekem is vannak ilyen meséim, csak azok inkább szórakozóhelyeken történnek meg, mint vidámparkban. Eddig csak egyszer voltam.. huzamosabb ideig vidámparkban és az is veled volt.. tudod, amikor felülünk a hullámvasútra. *Figyeli a reakciót, hogy vajon Nate emlékszik-e rá.* -Nőre..? Te és a nők.. *Mosolyodik el.* -Úgy tudom, te nem olyan vagy nagy csajozógép, azt leszámítva, hogy többen is odavannak érted, de a hörcsöggel talán tényleg jól járnál. *Nevet fel kicsit talán furkálódósan, de biztos benne, hogy Nate nem veszi fel annyira, ha meg igen, akkor simán meg tudja védeni magát.* -Káposzta lé? Hogy mi? *Lepődik meg, de aztán inkább csak újra feltesz egy kérdést, hátha visszahátrál a fiú. Tudja, hogy ezt csak viccből mondta, így nem is sértődik meg, de azért ki tudja osztani ő is.* -Szerinted ez nevetséges? *Ölti ki játékosan mosolyogva a nyelvét.* -Ez nem vicces! *Jelenti ki durcásan a lány, de persze nem bírja ki vigyor nélkül.* -Tudod ilyenkor jövök rá, hogy mennyire nem vagy normális te sem.. *Ha már a fiú kötözködik, Effy miért ne? Persze nem gondolja komolyan, jelezve ezt a kis pimasz mosolyával együtt.*
//Fagyikehely//
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Nov. 25, 2011 10:03 pm | |
| *Vihog egyet, hogy mellé dobta a papírt, gondolja a fiú na kosárban nem olyan jó a leányzó. Természetesen csak mosolyog, meg fáradt kicsit szóval ásítgat is néha. Ismerőseivel jó találkozni főleg a mai nap után természetesen ez a legjobb.* - Ne mondj butaságokat.. akkor karácsonyra tudom mit kapsz. Rózsaszín maskarát és akkor tuti fel ismerhető lennél.*Felnevet, majd ugye hallgatja a leányzót és szemei néha-néha lecsukódnak. Egész délután kint volt a vidámparkban Liammal és Alexanderrel akik olyan nem normálisan készítették ki az embereket és Nathaniel is röhögött természetesen elmebeteg ember módjára szóval az agya is lezsibbasztva.* - Mindig egyedül látlak, hogyha összefutunk ez véletlen szerintem. De társaságban jobb lenni mert az ember begolyózik egy idő után. Én köszönöm kérdésed meg vagyok. Napok óta dilemmában szenvedek milyen fájdalmas halált adjak egy srácnak aki kitalálta szerelmi bántaban szenvedek és nekem nőre van szükségem. Természetesen elkezdett nőre vadászni, ma is megszólalt, hogy az a hörcsög a vidám parkban jó nekem. Hát azt hittem eldobtam az agyam. Komolyan Alexandert néha nem is tudom minek tituláljam és ha még ez nem elég.. Napok óta alig alszok szerintem az időjárás miatt van és a tanulás miatt. Majd hozzászokok, a télhez mert én fázos típus vagyok.*Meséli, vállat vonogatva a fiú a lánynak, majd a hajához nyúl és vakarni kezdi a fejét.* - Min gondolkozol, te folyton, Azt hittem az agyad helyett jáposzta lé van, de hát úgy látszik nem. *Mondja vigyorogva és kötözkődve majd az ablak felé pislog a fiú.* |
| | | Effy Siggers Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Nov. 25, 2011 9:54 pm | |
| *Falatozás közben azt veszi észre, hogy egy diáktársa belép, először meg sem ismeri, aztán, amikor leült és ránéz, rájön, hogy a fiú Nate, akivel már régen találkozott. Jó neki látni a régi ismerőseit, mert mégiscsak ők azok, akiket először megismert és akikhez emlékek kötik. Viszont ezek ellenére szívesen ismerkedik meg új arcokkal is. Meg is eszi a müzlijét. A fiúnak sajnos nem maradt, de van egy olyan érzése, hogy egyébként sem kért volna. Nateből nem nézi ki. Összegyűri a papírt és megpróbálja kidobni a kukába, de egy centivel mellé megy.* ~Na, nem baj..~ *Gondolja, mert amikor majd megy fel a szobájába, úgyis kidobja. Fogadja a köszönést és egy kisebb mosoly kíséretében viszonozza azt.* -Szia! Semmi gond, nem vagyok valami feltűnő jelenség.. *Viccelődik a fiúval és a kislányozásra csak még jobban elmosolyodik. Nem gondolta volna, hogy Nate ennyire közvetlen, de egyáltalán nem zavarja, inkább csak örül neki.* -Én csak lejöttem ide kicsit egyedül lenni és gondolkozni, de igazából így most jobb mint egyedül.. *Miközben elmosolyodik a 'kislány' jelzőn, ő is belemélyed a fiú szemeibe, de gyorsan elveszi a tekintetét, mert azoktól a világoskék szemektől kirázza a hideg.* -Na és te mi járatban vagy errefelé, kedves Nate? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme | |
| |
| | | | Társalgó - Nyugalom terme | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |