Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Nyugalom terme | |
|
+79Sophie Lee Logan Knucker Merilien Marsillea Liam Ramsay Alise Ellwood Marco Mimieaux Kyle Peters Iris Leighton Fane Isobel O'Shennon Hamon Joulice-Melange Noah Karl Pavel Madison Naceri Natale Carrie Fox Hunter Adam Kerphina Sasha Lupinien Emma Marshall Marius Hrisztov Nawara'son Onoria Kara Langlois Lincoln Lawrence Isabella Newton Mikhael Knyaz Shuang Zhen Samantha Radoslava Ashley Montez Aidric Selding Anelie Mei Xi Natalia Tatiana Ridolf Lizbeth Westlive David Branson Artemis Taylor Natanail Yosif Jack Darkfield Molly Grozda Cat R. Morgan Evangeline Elovics Miley Hortingberg Kade Wulandari Eira Eilertsen Deyan Serenity Devrim Tahir Azariel Achard Effy Siggers Eldunary Aysa Ivo Todorka Alfons Gerard Ayla Madyzyn Zac Leaving Mélissa Ognyana Daran Fila Chirs Myrabell Clows Alina Suniti Laura Wylee Jack Throggen Seldrit El Perimd Xerxésia Clearwater Wanda Dorcas Gloria Etienne Marceau Lorraine Betranche Sehrezat Dorime Hua Xiangfeng Orphilius Orchus Clausus Gwilim Jan Regina Ruosin Teodora Yana Teodora Zhaklina Aadhaya Surapanani Nikorina Grozda Christopher Tsvetan Maria Thekla Lina Wierro Nemir Growal Demian Emil Deyan Eiron Arwel Tim Leopold Sarah Lairs Valeriel Ravenwood Hunyadvári Szevér 83 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Társalgó - Nyugalom terme Kedd Márc. 22, 2011 9:16 pm | |
| First topic message reminder :
*Hagyja, hogy Szevér a füle mögé tűrje a haját, és elgondolkozva figyeli a fiút, majd mikor az visszahúzódik, akkor egy lendülettel törökülésbe ül át, ezzel ugyebár a támaszkodást befejezve. Felnevet, mikor Szevér kijelenti, hogy nem a frász járja át a szívét, ha arra vetődik.* - Ez jó, ezt megjegyzem. A balhé meg... Nem keresem, de nem is kerülöm. Megyek, ahova én akarok, aztán ha megtalál, hát egészségére. *Az ismerősre érdeklődve néz, végigpörgetve magában bizonyos információkat, de nem szól. A másik névre még érdeklődőbben pislog, és kattognak a fogaskerekek az agyában, de ez már nehezebb terület.* - Zara? Hm-hm. Na rá például kíváncsi lennék. *Közelebb hajol Szevérhez, cinkos mosollyal.* - Mesélsz róla? |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Deyan Serenity
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 825 Kaszt : Üzenőláda :
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Vas. Jan. 08, 2012 8:47 pm | |
| *Dey annyira bele van merülve a sötét hatalmak elűzésébe, hogy valósággal beleéli magát, így hát nem csoda, ha hirtelen pálcát ránt, amikor megszólítják. Mikor felpillant, akkor azonban látja, hogy egyáltalán nem egy sötét alak lépett ki a könyv lapjairól, csak egy ártatlan diáklányról van szó. Gyorsan vissza is teszi a pálcáját, a könyvet pedig becsukja.* -Bocsánat, nem akartam rád támadni. Deyan Serenity vagyok, és a Sötét Hatalmak Elűzése tankönyvet olvastam. Én nagyon szeretem, csak a jelek szerint túlságosan beleéltem magam. Ne haragudj. *válaszol a lánynak, és egy mosolyt is megereszt.* | |
| | | Eira Eilertsen
Főkarakter : dinnyesas@citromail.hu Hozzászólások száma : 113 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Vas. Jan. 08, 2012 8:39 pm | |
| * Egy lány lép be a terembe picit idegesen mert még mindig nem érti mi van vele csak lenyugodni jött ide,de nincs célja lehet le megy a Jenillába inni egy vajsört. Világos kék felső és hasonló színű miniszoknya van rajta amit úgymond reggel kapott fel bár a reggel tízes kelés már nem biztos hogy reggel van,de ilyen későn már mindegy Isabellát kereste hogy hátha van kedve le menni Nellondba,de nem találta meg sehol ezért inkább benézett a könyvtárba ő is és most egy nagyobb könyv van nála ősi énekekről amik támadásra is jók. Most egy fiút pillant aki nagyon olvasgat valami könyvet ami még számára is érdekes lehet ezért oda is megy hozzá.* - Szia! Mit olvasol ?* Szólítja meg a fiút picit reszelős a hangja picit meg fázhatott,de lehet hogy csak attól hogy ideges még mindig zavarja még mindig az hogy elájult lehet ez látszik is rajta,de így is csak mosolyog a fiúra.* | |
| | | Deyan Serenity
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 825 Kaszt : Üzenőláda :
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Vas. Jan. 08, 2012 8:14 pm | |
| *Dey érkezik a nyugalom termébe. Eléggé fel van dobva, mert most egy olyan varázslat sikerült neki, amit egyébként nem nagyon szokott használni, tőle picit idegen, nevezetesen az illúzió mágia. Jobban szereti az elemeket felhasználni vagy az aurormágiával támadni az ellenfélre. A nyugalom termében most nem túl sokan vannak, úgyhogy keres egy üres fotelt, és most előveszi az SHE tankönyvét, hogy azt tanulmányozza.* | |
| | | Alfons Gerard
Főkarakter : dinnyesas@citromail.hu Hozzászólások száma : 604 Kaszt : Üzenőláda :
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Jan. 06, 2012 2:48 pm | |
| - Aha rendben van,de sajnos mennem kell szólít a kötelesség meg még egy-két dolog.* Pattant fel mert már elég késő is van és ráadásul valamivel elrontotta a gyomrát és el is sietett.* | |
| | | Devrim Tahir Diák
Főkarakter : fici95@windowslive.com Hozzászólások száma : 91 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Jan. 06, 2012 2:42 pm | |
| -Én szeretem a természetet.*Mondta mosolyogva.*-Nem csak kérdeztem.*Mondta miközben zsebéből vett elő a kígyónak egy kis csemegét.*~Köszi Dev.*Mondta gondolatban a kígyó.* | |
| | | Alfons Gerard
Főkarakter : dinnyesas@citromail.hu Hozzászólások száma : 604 Kaszt : Üzenőláda :
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Jan. 05, 2012 8:04 pm | |
| - Az vagyok elég jó dolog szerintem bár nem vagyok a természet híve inkább csak az elemeké.~ Nem tudja hát ez érdekes.Biztos tudja csak neked nem fogja megmondaniLehet de annyira nem is érdekel.~* Kisebb beszélgetés zajlott le a fiú fejében diamonjával .* - Van. Miért talán ismered valamelyiket?* Kérdez vissza a mai világban sose lehet tudni kivel fut össze az ember.*
//Fagy Dev usere eltünt// | |
| | | Devrim Tahir Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Jan. 05, 2012 7:54 pm | |
| -Értem.*Mondta komolyan Dev és a fiút fűrkészte.*-Látom és igen az vagyok. Tudod én szeretek tanúlni.*Mondta mosolyogva a lány.*-Elemmentalista? Értem. Én miben vagyok jó hát azt még nem tudom pontosan.*Mondta a lány és kissé kínosan érezte magát.*-Mond csak van testvéred?*Kérdezte kiváncsian.* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Jan. 05, 2012 6:59 pm | |
| - Hát ez van ezt kapta ezt szokta meg.* Mondta picit nevetve.* - Ezt mondjuk valahonnan sejtettem.Én hát ide jöttem mert ez tetszett a legjobban.* Az hogy ebből mennyi igaz azt a lány nem tudhatja ahogy azt se nagyon hogy itt bizony több is van a háttérben.* - Hát én eramíros prefektus vagyok ahogy láthatod a kitűzöm amit kötelező hordani és ahogy látom te naxendires vagy.~ Tanulni? Ez most komoly?~ - Hát tanulni szerintem senki se szeret én se.* Jegyzi meg nevetve.* - Én amúgy elemmentalista vagyok.Tehát az elemekkel bánok jobban víz ilyesmi.Te miben vagy jobb? | |
| | | Devrim Tahir Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Jan. 05, 2012 6:46 pm | |
| -Tudom, hogy kaméleon érdekes neve van. Örvendek Dec.*Mosolyogva biccentett a kaméleon felé.*-Hát én tanulni jöttem ide. Te, hogy keveredtél ebbe az iskolába?*Kérdezte és megigazította fekete ruhácskályát.*~Dev az a gyík olyan lusta.*Mondta gondolatban a kígyó. Dev csak kuncogott rajta majd vörös szemét újra a fiúra emelte.*-Te melyik házban vagy és mit szeretsz tanulni?*Kérdezte.* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Jan. 05, 2012 6:29 pm | |
| - Nagyon örvendek Silver ! * Mondja miközben a kígyó felé biccent .* - Akkor rendben.Hát ő kaméleon nem gyík és Decimus a teljes neve,de csak Dec-nek becézik.* - És te hogy keveredtél ebbe az iskolába honnan jöttél ? * Érdeklődik a fiú tovább ha már a lánynak nincs semmi kérdése.* | |
| | | Devrim Tahir Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Jan. 05, 2012 6:23 pm | |
| -Igen egyedül. Azért köszönöm.*Nézett gyanakodva a fiúra.*-Hadd mutassam be neked Silvert ő a daimonom.*Mutatott a kígyóra aki erre felemelte a fejét és a fiú felé sziszegett köszönés képpen.*-Van szobám. Hogy hívják a gyíkocskádat? Ő is daimon?*Kérdezte Dev mosolyogva.* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Jan. 05, 2012 6:08 pm | |
| *Na hát mivel a lány megtalálta amit keresett be is jöttek ide hogy ne kapják el őket főleg a lányt hozta a kígyóját is ami hát a fiúnak kicsit vissza taszító,de hát ízlések és pofonok.* - Nincs mit bár egyedül találtad meg,de bármikor szívesen segítek csak szólnod kell.* Majd itt a teremben le telepedett a fiú és kaméleonja egy fotelra.* - Te még a váró szobában vagy vagy valaki már van szobád? * Kérdezi a formaságokat ha már úgyis össze futott vele.*
//Olvadás előzmény rózsakert // | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Hétf. Jan. 02, 2012 7:55 pm | |
| - Ez picit érdekes mert lehet hogy annak látszom,de most végképp nem vagyok az lehet megtévesztettem szegényt.* Néz le ő is a cicára,de ha már így van őt nem zavarja maradhat csak majd ne kísérgesse mert annak nem fog örülni. De ha mégis azt teszi akkor se fogja elzavarni nem az a fajta szereti az állatokat bizonyos mértékig,de neki ott van Dec már tőle ki tud akadni,de az állatokban van egy dolog amit szeret sosem beszél vissza.* - Azt elhiszem bár a saját életemet is nekem már sikerült.* Mondja mert néhány dolog már tényleg sok neki,de ezt már úgy sem említi.* - Mondjuk így már érthető hogy a tündék és egyéb sokáig élő fajok miért nem szeretik az embereket mert ha szeretnek akkor úgyis elvesztik bár ez teszi őket eléggé érzéketlenné is sajnos,de biztos vagyok benne hogy vannak kivételek.* Mondja a lánynak mert például ha az igazgató is ilyen lenne soha nem engedne be embereket sz iskolájába mert úgyis rövid ideig élnek ő pedig már megélt biztos egy-két dolgot.* - Hát még lehet hogy nem ismered eléggé hogy tudd hogy most éppen mi jár a fejében vagy épp csak kedvel én se tudom mi foghatta meg.*Mondja mert tényleg ötlete sincs.*
//Fagy// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Hétf. Jan. 02, 2012 7:14 pm | |
| // Olvadás //
- Az állatok szeretik azokat, akik pozitívak, mivel belőlük sugárzik az életerő, amit nagyon is szeretnek. *Rántja meg a vállát és továbbra is csak a cicust figyeli. Nem érti, hogy miért kedvelte meg ennyire a fiút, de hát ez a macska döntése. Azt se tudja, hogy őt magát miért kedvelte meg. Csak így lett.* - Pedig ez fontos dolog. Ha nem gondolkozol logikusan sokszor bajba keveredhetsz. *Na igen, ez igaz. Hisz veszélyes helyzetekben is mindig a logikus megoldást követjük. Ha csak találgatunk, akkor könnyen eljátszhatjuk az életünket. Erre már rájött, veszélyes az élet, a legjobb megoldás, ha óvatosan járjuk az útját.* - Nem rossz. Bár elhiszed, hogy egy idő után megunod? Ha emberek között vagy, akkor ne barátkozz, mert mindegyik barátodat túléled és elveszíted és még rá évekre is fájni fog. Ezért olyan magának való minden fajtánkbeli, és ezért szoktunk csak magunk közt maradni. Persze vannak kivételek akik elkóborolnak, mint én is. *Rántja meg ismét a vállát és a falra bambul. Erősen gondolkozik ezen a dolgon. Bízik Lille döntésében, de akkor is furcsa, hogy pont egy ember és pont egy ilyen és pont most...* - Csak Lillén gondolkozom. Nem szokta ilyen hamar megkedvelni az embereket. *Tekint vörös szemével a fiúra, majd le a cicára és vissza a falra.* |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Vas. Jan. 01, 2012 9:03 pm | |
| *Fel ugrik mellé a cicus ami tetszik neki nem is érti most már tényleg hogy miért is nincs neki macskája de lehet vesz egyet itt Nellondban.* -Igen úgy tűnik bár nem értem miért még mindig,de az ő döntése.*Néz le a macskára.Majd a lányra vissza és közben azon gondolkozik hogy mit mondjon neki.* -Hát lehet hogy logikus ,de van akit nem értékeli semmire a logikát és ebből van a baj általában.*Mondja bár az (user nem emlékszik 1-2 részletre).A lány utolsó mondatára csak annyit mond.* -Viszont jó lehet ilyen sokáig élni.*Mondja teljes meggyőződéssel a hangjában egyszer cserélne a lánnyal egy napra kiváncsi lenne milyen a bőrében ha már ennyire rossz szerinte.Látja hogy a lány elmélázik* -Mi jutott eszedbe?Látom nagyon elgondolkoztál vagy ennyire untatlak?
//Fagy// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Vas. Jan. 01, 2012 8:37 pm | |
| // Olvadás //
*Figyeli ahogy a fiú egy szárított húst ad a macskának és miután beérnek a Nyugalom termébe, Lille a fiú mellé helyezkedik el, Tia pedig egy széken, az asztal mellett.* - Úgy tűnik megkedvelt. *Bólint a macska felé, aki csak ásít egyet és kényelmesen elhelyezkedve a fiú mellet szunyókálásba kezd. Egyszer a fiúra néz, majd a macskára és kicsit elgondolkozva tekint a falra.* ~ Ilyen rendes ember lenne, hogy Lille megkedvelte? ~ *Gondolkodik és bár kételkedik benne, de kezdi úgy érezni, hogy az emberek a szívük mélyén normálisak.* ~ Ááá, ez hülyeség, ez nem lehet igaz... ~ *Rázza meg kicsit a fejét.* - Igen, viszont ez a logikus dolog. *Rántja meg a vállát. Sosem tudta másképpen felfogni a dolgot, más gondolatmenet nem lehetséges. Számára legalább is nem.* - Igazából ez a mai világban már nem csoda. Még régen, amikor én voltam annyi, mint te, akkor még lehet, hogy furcsa lett volna. *Rázza meg kicsit a fejét az elején, majd csak semmit nem mondó tekintettel bambul a falra. Hogy mi járhat a fejében? Jó kérdés, elég sok minden...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Dec. 30, 2011 10:14 pm | |
| |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Pént. Dec. 30, 2011 10:03 pm | |
| -Hát igen lehet hogy igazad van én végül is nem tudhatom hiszen nincsen macskám.*Mondja majd miközben úgy tűnik tovább hízeleg neki lenyújt neki egy darab szárított húst amit néha Dec-nek is ad attól biztos semmi baja nem lehet és közben sétálnak be a nyugalom termébe és ha már úgyis itt vannak a fiú leül egy kényelmesebbnek kinéző fotelbe.* -Hát lehet hogy te így látod,de szerintem az vagy aminek tartod magad persze egy bizonyos határig.*Ezzel arra céloz hogy például aki macskának érzi magát és ember az maximum gyogyós mint macska de ezt csak egy példa.* -Bár mivel nem próbáltam így nem tudhatom hogy milyen érzés így élni bár ezzel a zöld hajjal se egyszerű.*És persze érti hogy nem lehordani akarja a lány és csak próbálja neki elmagyarázni az elmagyarázhatatlant.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Dec. 29, 2011 8:32 pm | |
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Dec. 29, 2011 7:49 pm | |
| *Angi csak figyeli a lányt, és mindent kihasznál amit csak lehet, hogy még jobban idegesíthesse.* -Elementalista? Az klassz, de miért nem akarsz bármit is mondani hogy honnan jöttél? Csak nem titkokra tapintottam, vagy téged is teremtettek? *teszi fel sorra a kérdéseket, és közben figyeli a lány mozdulatait, hogy ha esetlegesen úgy hozza a sors, akkor pálcát hazsnálnii tudja, de mivel a nezában úgy sem tűrnek semmi ilyesmit, így azért kicsit vissza vesz, nem szeret bajba kerülni, páne olyanba nem amiben az ő titkaira is fényderülhetnek, úgyhogy inkább csak szánalmasan megjegyzi magának a lányt és a viselkedését, majd előveszi könyvét és ismét olvasgatni kezd...néha-néha felpillant, de semmi extra, vagy ilyesmi, de résen van, bármit is akar tenni esetleg a másik...* -Jól van, na, nem kell epét köpni azonnal, csak kérdeztem...én Skóciából jöttem, és a papám nekromanta, az anyám meg hogy is mondjam, egy föld alá való perszóna...szóval csak tudni szerettem volna hogy hányadán is állsz a családoddal, ennyi....*mondja egy vigyor kíséretében, majd szintén visszapillant a könyvébe, miközben lapoz egyet, de ha a lány megnyílik vagy csak válaszol majd, akkor persze leteszi és ismét figyel rá* |
| | | Azariel Achard Diák
Főkarakter : mancala1994@hotmail.ccom Hozzászólások száma : 27 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Dec. 29, 2011 7:39 pm | |
| * Figyeli a másik reakcióját, majd amíg az válaszol kényelmesebben helyezkedik el Egy idő után kellemetlen az embernek ha ül. A beceneve? Igen van neki olyan, de csak egy az amit még el is visel, de azt sem mindenkitől. Végül vállt von a dologra és nem tesz megjegyzést a lány gonosz mosolyára.* - Azynak szoktak becézni- *feleli egyáltalán nem udvariatlan hangnemben, de a másik mosolya kezdi kissé idegesíteni ami nos.. nem épp a legjobb dolog ami megtörténhet. Azy nem aranyos kislány, ha valaki felidegesíti olyankor rosszabb a kelleténél. Ezt a kasztja is tudja kissé igazolni. Nem mondhatni, hogy kedveskedni fog neki a következő kérdésnél az egyszer biztos. De a másik kérdése olyan kérdés ami neki nincs kedvére. Hogy honnan jött. Ezt inkább nem akarja hallani többet. Elege van ebből az egészből és ha felhozzák igen ideges tud lenni ami mint láti most is bebizonyosodik. Végül lenyugtatja magát mielőtt a kasztjához hűen cselekszik ami nem lenne jó sem ebben a percben sem pont ezen a helyen. Egy nem túl barátságos mosolyt sikerül erőltetnie magára, de a kék szemei továbbra is ellenszenvet mutatnak a másik felé. De egyenlőre beszáll ebbe a bizonyos játékba amit a másik miatt kénytelen folytatni.* - Nem tehetek arról, hogy nem épp egy embert török szilánkosra sem arról, hogy nincs kedvem helyben véget vetni más életének-*vonja meg a vállát és a mosolya már gonosznak mondható- A kasztommal kapcsolatban Elementalista vagyok, de hogy honnan jöttem...már megbocsáss, de nem fogom elmondani- dől hátra és figyel mit eredményez az, hogy majdnem úgy viselkedik mint a másik vele.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Dec. 29, 2011 7:21 pm | |
| -Erdekes neved van, nehezen megjegyezhetéo, úgyhogy talán maradnék a becenevednél...ha van ilyened...*folytatja a csevelyt hasonló mederben, majd gonosz vigyorra húzza a száját ahogyan érzi hogy a lány kicsit feszeng és nem tetszik neki ahogy viselkedik, és szól vissza Angink, de még nem jegyezte meg, amiből azonnal következtetéseket von le piros hajúú lányunk. De azt leszögezhetjük hogy csöppet sem jókat, szóval eléggé szánalmasan tekint rá, egyfajta behízelgő modora is csak azért oly illedelmesnek hangzó, mert csak meg akarja tudni milyen lehet az igazi arca a leányzónak, úgyhogy kérdezget tovább.* -Naná hogy nezás vagyok, azért lehetsz itt....nem tűnsz nagyon naxisnak, milyen kasztú vagy, és honnan jöttél? |
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Dec. 29, 2011 7:07 pm | |
| *A lány rögtön nekiszegezi, hogy üljön le eléggé hogy is mondjam...... kedvesség hiányosan talán. Mindegy, nem zavarja különösebben Azy-t a dolog inkább leül. Nemsokkal később a lány rákérdez ki ő és bemutatkozik. Talán mégsem olyan ember mint aminek hirtelen hitte, de majd kiderül egyenlőre nem annyira foglalkoztatja, hogy szóvá tegye.* - A nevem Azariel Achard és Nezás diák vagyok, bár ezt gondolom sejted- *mondja nem éppen barátságos hangszínt megütve, de a lány is hasonlóval "köszöntötte" őt. És mindig az első találkozásról ítél meg embereket, így nem szabad ezen csodálkozni. Lassan tekint körbe a helységben, majd vissza a lányra. Nos nevezetjük elfogadható társaságnak is, de eddig nem indultak valami jól a dolgok. De még változhatnak...talán* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Dec. 29, 2011 5:50 pm | |
| -Nyugodtan ülj le, most nincs kedvem idegeneket felkoncolni! *mondja kimérten, hangja fölényes és kifejezetten megrémísztheti az olyanokat akik nem kedvelik a nekromantákat, vagy nem ilyen dolgokat szeretnek.* -Komolyan mondtam, ülj, le, vagy menj, el...*tagolja egyre hangosabban, de nem kiabál, csak szereti ha valaki tudja hogy mit akar, és hát ő mindig tudja* -Ki vagy? A nevem Angi, még nem nagyon láttalak....*néz fel ekkor a könyvéből, majd összezárja a könyvet és köpenye belső zsebébe tünteti, mintha csak egy rejtélyt akarna valamiképpen elodázni, vagy eltitkolni* |
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme Csüt. Dec. 29, 2011 5:44 pm | |
| *Lassan lépked a folyosókon. Még mindig megpróbálja megjegyezni az útvonalakat egyik helyről a másikra, hogy ne tévedjen el. Lássuk be tényleg nem könnyű feladat megjegyezni egy ekkora területen minden irányt ami létezik. Végül rálel a társalgóra amelybe be is lép. Itt sincs senki, viszont még ő sem járt itt. Körbetekint a helységben, majd meglát valamit. Elindul arra, majd be is lép oda. Elsőre nem veszi észre az ott olvasó lányt, majd végül mégis. Mivel még nem vették őt észre azon gondolkodik, hogy inkább fogja magát és kilép mintha ott sem járt volna ám mégsem teszi meg. Ehelyett beljebb lép és ránéz a lányra. Gondolkodik rajta megszólítsa- e egyáltalán őt. Nem ismeri, de azt már tudja, hogy nezás lánnyal van dolga.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme | |
| |
| | | | Társalgó - Nyugalom terme | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |