Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 I_vote_lcapTársalgó - Nyugalom terme - Page 19 I_voting_barTársalgó - Nyugalom terme - Page 19 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 I_vote_lcapTársalgó - Nyugalom terme - Page 19 I_voting_barTársalgó - Nyugalom terme - Page 19 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Társalgó - Nyugalom terme

Go down 
+79
Sophie Lee
Logan Knucker
Merilien Marsillea
Liam Ramsay
Alise Ellwood
Marco Mimieaux
Kyle Peters
Iris Leighton Fane
Isobel O'Shennon
Hamon Joulice-Melange
Noah Karl Pavel
Madison Naceri
Natale Carrie
Fox Hunter
Adam Kerphina
Sasha Lupinien
Emma Marshall
Marius Hrisztov
Nawara'son Onoria
Kara Langlois
Lincoln Lawrence
Isabella Newton
Mikhael Knyaz
Shuang Zhen
Samantha Radoslava
Ashley Montez
Aidric Selding
Anelie Mei Xi
Natalia Tatiana Ridolf
Lizbeth Westlive
David Branson
Artemis Taylor
Natanail Yosif
Jack Darkfield
Molly Grozda
Cat R. Morgan
Evangeline Elovics
Miley Hortingberg
Kade Wulandari
Eira Eilertsen
Deyan Serenity
Devrim Tahir
Azariel Achard
Effy Siggers
Eldunary Aysa
Ivo Todorka
Alfons Gerard
Ayla Madyzyn
Zac Leaving
Mélissa Ognyana
Daran Fila Chirs
Myrabell Clows
Alina Suniti
Laura Wylee
Jack Throggen
Seldrit El Perimd
Xerxésia Clearwater
Wanda Dorcas Gloria
Etienne Marceau
Lorraine Betranche
Sehrezat Dorime
Hua Xiangfeng
Orphilius Orchus Clausus
Gwilim Jan
Regina Ruosin
Teodora Yana
Teodora Zhaklina
Aadhaya Surapanani
Nikorina Grozda
Christopher Tsvetan
Maria Thekla
Lina Wierro
Nemir Growal
Demian Emil Deyan
Eiron Arwel
Tim Leopold
Sarah Lairs
Valeriel Ravenwood
Hunyadvári Szevér
83 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Empty
TémanyitásTárgy: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeKedd Márc. 22, 2011 9:16 pm

First topic message reminder :

*Hagyja, hogy Szevér a füle mögé tűrje a haját, és elgondolkozva figyeli a fiút, majd mikor az visszahúzódik, akkor egy lendülettel törökülésbe ül át, ezzel ugyebár a támaszkodást befejezve. Felnevet, mikor Szevér kijelenti, hogy nem a frász járja át a szívét, ha arra vetődik.* - Ez jó, ezt megjegyzem. A balhé meg... Nem keresem, de nem is kerülöm. Megyek, ahova én akarok, aztán ha megtalál, hát egészségére. *Az ismerősre érdeklődve néz, végigpörgetve magában bizonyos információkat, de nem szól. A másik névre még érdeklődőbben pislog, és kattognak a fogaskerekek az agyában, de ez már nehezebb terület.* - Zara? Hm-hm. Na rá például kíváncsi lennék. *Közelebb hajol Szevérhez, cinkos mosollyal.* - Mesélsz róla?
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Aadhaya Surapanani

Aadhaya Surapanani

Főkarakter : Hua Xiangfeng
Hozzászólások száma : 56
Kaszt : Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Jos
Üzenőláda : Mera Mahbob

Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Tek4e61c4d448bee6173086

Ha játszani szeretnél, üzenj Hua Xiangfengnek Smile

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 1:27 pm

-Nem is gondoltam. Véleményem szerint az állatok könnyen szelídíthetők. A daimonok meg főleg.*Mosolyog. Nem szokott rosszat feltételezni az emberekről és az állatokról, de hamar felismeri, ha valakivel ez a helyzet. Elgondolkozik a kérdés hallatán.*-Nem is tudom. Tudod, nem ismerem őket. Nem hiszem, hogy illik úgy elmenni, de majd még meglátom. Kíváncsi lennék, hogy milyen egy európai eljegyzés.*Medhyát simogatja, aki közben már az ölébe ugrott.*-Nagyon szép a farkasod. Tetszik.*Jegyzi meg. Még nem is látott fehér farkast.*
Alina Suniti
Diák
Alina Suniti

Hozzászólások száma : 25
Kaszt : Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Illuzionista

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 1:21 pm

Engem nem zavar, és többet nem lesz eledelnek nézve.
* igazából szeretne beszélgetni a lánnyal, de nem nagyon tud beszédtémát *
És te elmész? Mert én szívesen megnéznék egy ilyen eljegyzést, biztos szép lesz... Nem?
* kérdi, miközben farkasát kezdi el simogatni *
Aadhaya Surapanani

Aadhaya Surapanani

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 1:06 pm

-Ja, már értelek. Ez azért lehet, mert Medhya még nagyon kicsi. Két hónapos. De nem lesz sokkal nagyobb szerintem, nem tudom, milyen fajtájú. Úgy kaptam ajándékba.*Magyarázza, igaz, kicsit hosszan. Nem vette sértésnek a megjegyzést, továbbra is mosolyog. Mikor az eljegyzésről kérdez, kicsit meglepődik. Hirtelen nem ugrik be neki a dolog.*-Jaj, hát persze.*Csap a homlokára.*-A Ceremóniateremben lesz, de nem tudom pontosan, hogy az merre van. Én sem vagyok itt túl régóta, még nem láttam mindent. És azt hiszem, két diák fogja eljegyezni egymást, de nem ismerem őket, csak látásból.*Meséli.*
Alina Suniti
Diák
Alina Suniti

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 1:01 pm

* Némán hallgatja a beszédes lányt. *
Vannak felénk kutyák, de ez nem olyan, ez nem tudom, olyan mint egy kisebb növényevőre hasonlit...
* mondja, próbál finoman fogalmazni, nem nagyon hiszi el, hogy ez kutya, de nem is nagyon zavara a kis eb *
Igen jó csendes...Milyen eljegyzés lesz ma és hol? *kérdi hirtelen, mert látta kiirva, de nem tudja, hogy tanárok házasonak majd vagy mi *
Aadhaya Surapanani

Aadhaya Surapanani

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 12:43 pm

-Norvégia?*Kérdezi, és közben megpróbálja földrajzilag elhelyezni.*-Az Európa tetején van valahol, nem? Én Indiából jöttem.*Mondja szinte már nevetve, miközben végigsimít szépen befont haján.*-Ugyan már, nincs semmi baj. Előfordul az ilyesmi.*Egy kicsit megdöbben, mikor a lány felvonja a szemöldökét.*-Még nem láttál kutyát? Felétek nincsenek?*Kérdezősködik. Medhya közben fáradhatatlanul futkározik, és reméli, hogy a daimon nem akarja még egyszer megtámadni.*-Tetszik ez a hely.*Jegyzi meg elégedetten.*-Olyan nyugalmas. Jó itt kikapcsolódni.*Ömlenek belőle a szavak. Kedves lány, még ha kicsit sokat is beszél.*
Alina Suniti
Diák
Alina Suniti

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 12:37 pm

Norvégia déli részéről jöttem... *mondja, majd elhallgat. Nem az a beszédes fjtaa, de nem zárkózik el.. *
Yason maga szerzi az eledelét, ő a daimonom, és biztos ételnek nézte, ne haragudj...Kutya?
* vonja fel a szemöldökét Alina *
Aadhaya Surapanani

Aadhaya Surapanani

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 12:28 pm

*Ahogy ott üldögél, belép egy lány, akivel még nem találkozott. Nagyon örül a lány jöttének, mert szeret ismerkedni, barátkozni, és leginkább beszélni. A bemutatkozásra elmosolyodik.*-Szia. Én Aadhaya vagyok. Honnan érkeztél?*Rohanja l rögtön az egyik kérdésével, és reméli, hogy a lány nem veszi zokon. Azt is látja, hogy van egy farkasa, aki épp ebben a pillanatban indul el a kutyája felé... Szegény kicsi Medhya szűkölve hátrál. Nem valami bátor. Szerencsére Alina visszahívja az állatát.*-Ó, megesik az ilyen.*Legyint a bocsánatkérésre.*-Ő a kiskutyám, Medhya. Nagyon barátságos.*Mosolyog, mivel a kiskutya most Alina körül kezdett szaladgálni.*
Alina Suniti
Diák
Alina Suniti

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 12:24 pm

* Alina sétál be ide hű társával a hófehér farkassal Yasonnal. Nem hitte, hogy lesz itt valaki. Odamegy hozzá, és és bemutatkozik *
Alina Suniti vagyok...
* de hirtelen morgás szakítja félbe, s látja, hogy Yason sarokba szorított valami apró állatot *
Yason! Vissza mellém!
* parancsol rá, majd a lány felé fordul *
Ne haragudj, hogy nekitámadt...az állatodnak...
* mondja, de nem tudja mi az *
Aadhaya Surapanani

Aadhaya Surapanani

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 12:08 pm

*Aadhaya belép a nyugalom termébe, karján egy kis kosárral, amiben egy még kisebb kutya feje kandikál ki. A lány rózsaszín aranyhímzéses szárit visel, és kiválaszt magának egy alkalmas helyet, ahová leülhet. Egy kicsit japán vagy kínai jelleg a terem berendezése, de ez tetszik neki, meg annyira nem is idegen tőle. Leteszi a kosarat a földre. A kutyus kiszökken belőle, és felfedezi a helyiséget, ami abból áll, hogy háromszor villámgyorsan körbefutja. Aadhaya mosolyogva nézi, hozzászokott már, hogy kis kedvence ilyen heves természetű.*
Jack Throggen

Jack Throggen

Hozzászólások száma : 15
Kaszt : Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Elemista

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeHétf. Aug. 15, 2011 9:18 pm

* Jack csak vigyorog, mikor úgymond Riel megrója, majd persze kedvesen figyeli, hogy mit mond. * - Oh, értem. Akkor majd holnap találkozunk! * Mondja Valerielnek, és mosolyogva integet utána. Majd mikor a leány kitáncikál a szobából, Jack odalép a táskájához és feldobja a vállára. Lehet, hogy túlontúl ütődött szegény, amiket gyakran csinál. Ráadásul, ahogy Valeriel említette nem sok tartás van benne. De hát, egy kis falu kocsmája környékén nevelkedett fel, mégis hogy lehetne normális, ha nap, mint nap ütődött emberekkel találkozott ott... Közben Jack elindul a teleport szoba felé, hogy aztán azzal átjusson a szobájába és eltehesse magát másnapra. Igencsak izgalmas lesz a holnap, Valeriel körbevezeti és remélhetőleg sok barátot szerez majd. *
Valeriel Ravenwood

Valeriel Ravenwood

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 454
Kaszt : Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Mutatvanyos
Üzenőláda : Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Tek503fb47257d9d4521009

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeHétf. Aug. 15, 2011 8:28 pm

*Halkan hümmög, miközben matat a ruhák között, aztán persze ott is hagyja őket, jön az első zseb, aztán a fiú zsebei.* - Kocsmai zenék? Én sosem hallgattam olyasmit, vagy hát fogalmam sincs, hogy egy kocsmában milyen zenéket játszanak. *Mosolyog a fiúra, aztán ugye jön a zsebbe nyúlós történek. Kicsit felsikkant, és kihúzza a kezét, picit undorodva, de amikor Jack megfogja a kezét és lenyalja az ujjairól a valamit, ami éppenséggel rátapadt, akkor kénytelen felnevetni.* - Először lenyáladzol, aztán valami ragacsba nyúlok és lenyalod az ujjaimról, nem gondolod, hogy beléd se vertek túl sok tartást? *Neveti a lány, aztán a nyálat már csak zavartan beletörli a fiú pólójába, valahol a válla felé.* - Rémes. Persze, hogy nem vagy éhes, most ettél meg. *Nevet fel újra egy kicsit, csilingelően, aztán kicsit sandán kezdi el méregetni a fiút.* - Az a baj, hogy késő van, szóval nem tudlak most körbevezetni. Tudod, őrdémonok pásztázzák a birtokot, és a folyosókat is, hogyha elmúlik 10 óra, akkor csak bizonyos helyekre mehetünk, teleporttal. *Ekkor a leányzó odabök a teleportszoba felé, aztán most, hogy a nyál már a fiúba törölve, néhány lépéssel kihátrál, és lassú, táncszerű pörgésbe kezd, gyermetegen, kicsit dúdolva valami lágy dallamot. Igen, még mindig lenge öltözet és mezítlábasság, de hát ez hogyan zavarná épp őt?*
Jack Throggen

Jack Throggen

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeHétf. Aug. 15, 2011 7:53 pm

* Valeriel Jack táskájában talál néhány egyszerű térdig érő farmert, néhány színes atlétát és egy-két egyszínű pólót és egy kissé vastagabb barnás-zöldes pulcsit is. * - Milyen zenéket? Hát én faluból származom és a falu kis kocsmájának a zenéin nőttem fel. És a táncom is az ilyen kocsma táncokhoz hasonló. * Mikor Riel felajánlja, hogy mutat majd neki valamit, Jack szokása szerint elvigyorodik. * - Okés! Oh, vagy Nellond? *Csodálkozik rá a táskájában kutakodó lányra, majd ismét felölti vigyorát. * - Bocsi! * A táska első zsebeiben csak egy-két kacatot és pár érmét talál a lány, majd a srác zsebeiben kutakodva egyszer csak belenyúl egy ragacsos masszába és Jack is csak akkor figyel fel, hogy átkutatják. Bár az hogy épp átkutatják, azzal mit sem törődik, ám mikor a lány ujjain megpillantja az elfolyt édességet, gyengéden megfogja a lány csuklóját és Jack habozás nélkül lenyalja a lány ujjairól a rágcsát, mintha csak a lány ujjai csak valamiféle pálcikát helyettesítene. Majd mikor a lány ujjai már csak Jack nyálától nedves megszólal a srác. * - Hát éhes most különösebben nem vagyok, inkább a környékre vagyok kíváncsi! * Mondja és nyújtózkodik egyet, hogy végleg elhessegesse az álmosságát.*
Valeriel Ravenwood

Valeriel Ravenwood

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Aug. 13, 2011 4:10 pm

*Szépen kutat a holmik között, amikor látja a ruhákat, akkor az első az, amit megnéz, hogy milyen színű ruhái vannak a fiúnak. Színesebbek, vagy szürkébbek, mert ez igen is fontos. Szóval azt nézi, hogy milyen színeket talál. Érdeklődve hallgatja a fiú válaszait, de persze kérdéseket is tűzdel közbe.* - És milyen zenét szeretsz? Milyen táncokat ismersz? *Kérdezi, hiszen nem mindegy, hogy a fiú olyan formális táncokat ismer, vagy csak szeret táncolni, mint mondjuk ahogy valaki a diszkóban szeret. Mikor hallja a szájharmónikát, aztán hogy igazán nem játszik hangszeren, akkor felpillog a fiúra, kék szemeiben lelkes csillogás.* - Majd zongorán mutatok neked valamit! *Ajánlja fel, mert hát igen, megtanít neki valami igazán egyszerűt, és hogyha a fiút érdekli, simán eltölthetnének néhány napot a színházteremben így játszadozva. Nem figyeli, hogy a fiú mit eszik össze, inkább nézelődik tovább a táskában, de amikor meghallja a "Nejlund"-ot, akkor muszáj felnevetnie.* - Nellond! Mondd utánam: Nellond. *Okítgatja nevetve, aztán hogyha nem talált semmi érdekes tárgyat, csak a szokásost, akkor lassan behúzza a táskát, és hogyha az első zsebben talál valami fényképes igazolványt, vagy ilyesmit, akkor azonnal azt kezdi el nézegetni, kuncorászva, ha pedig nem, akkor feláll, egészen közel lép a fiúhoz, és minden feszélyezettség nélkül kezdi el könnyedén átkutatni a zsebeit, kihúzni belőle mindenféle személyit, hogy megnézegesse.* - Éhes vagy? Akkor nem kell Nellondig elmenni, elég az ebédlőbe. Amúgy Nellond egy város, és van sütiző, fagyizó, étterem, ilyesmi is. *Mondja a lány, közben ártatlanul pislog, mintha nem éppen átkutatná a fiút, pedig eléggé egyértelműen átkutatja.*

// Fagyi. x) //
Jack Throggen

Jack Throggen

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Aug. 13, 2011 3:41 pm

* Jack vigyorogva követi a tekintetével, ahogy Valeriel szinte kirepül az öléből és keresgélni kezd a táskájában. Közben felül és próbálja megjegyezni a végeláthatatlan kérdések sorait. Majd mikor végre Riel elhallgat egy kicsit, belekezd a mondandójába. *
- Főleg ételt és ruhákat hoztam magammal... * Mondja és közben arcán láthatóvá válik a tőle megszokott gyermeteg vigyor. * - Fényképeim és könyveim nincsenek. Olvasni szoktam néha, de nem az én világom. * Egy pillanatra megáll a beszédben és megvakarja a fejét. * - Hobbim? Hát nem nagyon van. Énekelni és táncolni szoktam, mikor kedvem tartja. Na de miért ne tartaná kedvemet? * Vigyorog és feláll, hogy Riel fölé hajoljon, hogy nézze mi után kutat a lány. * - Régen volt egy szájharmonikám, de nem nagyon tudtam rajta játszani, inkább éneklek, mint hogy játsszak valamilyen hangszeren. Habár egyszer kipróbálnám, milyen lehet más hangszereken játszani, de nem hiszem, hogy a hobbim lehetne. * Közben előkapar az egyik zsebéből valamiféle édességet és enni kezdi. * - Örömömre szolgálnál, ha megmutatnád a sulit, hiszen nem rég érkeztem és nem nagyon ismerem Nezabart. És boldogan elmegyek veled Nejlundba... * mondja véletlen rosszul, mert néha előfordul vele, hogy rosszul jegyzi meg a neveket vagy beceneveket kreál egyeseknek. * - ...ott lehet valahol enni valami finomat? * Kérdi a hasára gondolva, mikor épp az előbb evett meg egy édességet. Már ha annak lehet nevezni azt az érdekes valamit, ami ki tudja mennyi ideje hevert a zsebében. *
Valeriel Ravenwood

Valeriel Ravenwood

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Aug. 13, 2011 1:30 pm

*Kicsit az ajkába harap szomorkodva, amikor meghallja, hogy mi is történt Jack barátjával, de aztán kedvesen elmosolyodik, hiszen a fiú sem akar szomorkodni, hát akkor nem rontja el a kedvét azzal, hogy ő belekezd.* - Értem, sajnálom a barátodat. És igazán szívesen segítek átnézni a dolgokat. Ééés... *A következő pillanatban már megint eltűnik a fiú öléből, kiszakadva az öleléséből, és kíváncsian kezd el kutakodni a táskájában, persze csak úgy, hogy ne azonnal lenyúljon a legmélyére, hogyha Jack közbeszól, akkor abba is hagyja.* - Miket hoztál magaddal? Vannak képeid? Jaj és milyen könyveket? Szoktál olvasni? Mik a Te hobbijaid? Énekelni? Táncolni? Tudsz valamilyen hangszeren játszani? És van kedved? És megmutassam a sulit? Nincs kedved holnap eljönni velem Nellondba? És...! *Belekezd, de már annyi mindent mondott, és közben még kutakodik is a táskában, így hát jobb, hogyha befogja a pici szájacskáját, és engedi, hogy a fiú szóhoz jusson, és sorban szépen válaszoljon a kérdésekre. Szépen ott guggol tehát a táska mellett.*
Jack Throggen

Jack Throggen

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Aug. 13, 2011 12:36 pm

- Volt egy barátom. * Mondja Jack és mosolyog rá Valerielre. Habár Jack egy gyerekes kisfiúnak tűnt eddig, most mégis úgy beszél egykori barátjáról, ahogy még egy érett felnőttől se nagyon lehet hallani. * - De egy betegségben meghalt. És szeretném, ha fentről azt látná, hogy boldog vagyok. * Teszi hozzávigyorogva. * - Mellesleg a faluban sok felnőtt varázsló a barátom volt. És tanítottak is erre meg arra, szóval nagyjából képben vagyok. * Belenéz a lány szemeibe. * - De szeretném, ha megtanítanád, ami még nem megy! * Jack előbb még Valeriel nyakába nyáladzott álmában, ám most mintha valaki kicserélte volna, egy csepp álmosság sem látszik a szemeiben. Úgy tűnik, hogy Riellel a lehető legjobb barátot szerezte meg. *
Valeriel Ravenwood

Valeriel Ravenwood

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Aug. 13, 2011 12:09 pm

*Érdeklődve figyeli a fiút, akinek az élete szöges ellentéte az övének, hiszen nem volt családja... Neki pedig egy hatalmas, szerető családja van, igaz, hogy minden családban vannak gondok, amit náluk Faith jelentette, és persze Amina halála, de akkor is, tartalmas, igazi, boldog gyerekkor áll mögötte.* - Sajnálom, hogy nem emlékszel semmire, de hidd el, hogy biztosan előjönnek egyszer az emlékeid! És a barátaid? Biztosan voltak onnan is barátaid, ők miért nem tartottak veled, ide, az iskolába? Vagy ők nem varázslók? *Kérdezi érdeklődve, aztán szépen belebújik a fiú karjaiba, a kezeit az ő kezeire téve.* - Tehát te kalandornak készülsz... És... Tanultál is ezelőtt, vagy most kell bepótolnod négy év anyagát? *Kérdezi érdeklődve, aztán persze lelkesen hozzátoldja.* - Mert én szívesen segítek! Már hogyha van olyan, amiben tudok, és nem merőben máshoz értek. *Izgatottan csillognak a szemei, egyáltalán nem tűnik úgy, mintha valóban már késő éjszaka lenne, és aludni kéne. Pedig Jack már gyönyörűen bealudt és összenyálazta az imént a nyakát.*
Jack Throggen

Jack Throggen

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Aug. 13, 2011 11:45 am

* Jack nyújtózik egyet, majd rápillant Rielre. * - Hogy honnan érkeztem és hová tartok... * Mondja, és fél oldalra dönti a fejét és rávigyorog a lányra. * - Nem emlékszem a gyermekkoromra. Nem tudom, hogy kik voltak a szüleim. Egy kis vidéki faluban nevelkedtem és a falubeliek vigyáztak rám. * Kezd bele a mesélésbe és kedvesen mosolyog hozzá, mintha a világ legszebb történetét mondaná el. * - Gyakran szálltak meg a faluban átutazó varázslók, akik sok-sok kalanddal teli történetet meséltek el. Akkor döntöttem el, hogy egy nap elindulok a barátaimmal a nagyvilágban és bejárom azt, hogy sok-sok izgalmas dolgokat ismerjek meg. * Fejezi be a mondandóját és ásít egyet, miközben úgy átkarolja Valerielt, mint egy kisgyermek a plüssét szokta alvás közben. * - Azt hiszem, hogy nagyjából választ adtam mindkét kérdésedre.
Valeriel Ravenwood

Valeriel Ravenwood

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Aug. 13, 2011 11:15 am

*Amikor megérzi az ölelést, akkor zavartan pislog egyet-kettőt, de ez még mind semmi, Jack szépen összenyálazza a nyakát, ahogy megszólal félálomban. Valeriel kissé felsikkant, de ahogy ez meg van, fel is nevet.* - Olyan nyálas vagy, mint egy kiskutya! Jó, hogy nem nyalogatod a nyakam! *Mondja a lány nevetve, természetesen teljesen abszurdnak gondolva ezt a dolgot. A sok-sok végignézés már kezdi kicsit zavarba ejteni, így finoman összevonja magán a köpenyt.*
- Hallottam már róla, hogyha elalszik az ember, és utána felkel, akkor nehéz visszagondolnia, hogy mi történt előtte, de hogy ennyire...? Kint voltam a medencéknél egész nap, és nem volt kedvem felmenni a harmadikra a szobába. *Mondja el újra, kicsit mosolyogva, nagy kék szemeivel pislogva a fiúra, amikor elkezd mocorogni, aztán odakapja a kezét, amikor Jack a lábához ér. Kicsit zavartan remeg meg a keze alatt reflexből, és kicsit talán el is húzódik, összekucorogva az ölében.* - Hú, de meleg a kezed. Vagy én vagyok ennyire hideg? *Kérdezi zavartan, aztán a lábáról és Jack kezéről felemeli a pillantásait a fiúra.* - Sose fogsz válaszolni, hogy honnan érkeztél, ugye? Akkor legalább azt mondd el, hogy hová tartasz. *Természetesen nem az érdekli, hogy lassan az ágya felé, mert álmos, hanem hogy mik a céljai, miért van itt, ebben az iskolában.*
Jack Throggen

Jack Throggen

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Aug. 13, 2011 12:23 am

* Vigyorogva hallgatja Riel-t, ahogy elkezdi mesélni a színház dolgot és közben beletemeti az arcát a lány nyakába. Mikor a lány kérdőre vonja, hogy alszik-e, Jack kissé szorosabban magához öleli a lányt és a nyakába szuszog. Jól észre vehetőleg Jack már édes álmait alussza, majd hirtelen felpattan a szeme. * - Jajj... Ne haragudj kicsit elbóbiskoltam... * Nyögi a lány nyakába a szavakat, közben egy kisebb nyáltengert zúdítva Riel nyakába. *
- Á, Bocsi! * Vigyorog bocsánatkérően és letörli a nyálát. Majd végignéz a lányon még egyszer. * - Mellesleg miért vagy ilyen lengén öltözve? * Kérdezi, közben fészkelődik egy kicsit, hogy elérje a lány lábát. Mikor hozzáér Jack keze, mint forró parázs árasztja a meleget, amely pillanatokon belül felmelegíti a lány immár lassan lefagyott lábait. *
Valeriel Ravenwood

Valeriel Ravenwood

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimePént. Aug. 12, 2011 11:42 pm

*Kicsit felkuncog, amikor hallja Jack vidám nevetését.* - Én keveset szoktam ott előfordulni, ne mondd el senkinek, de szívesebben vagyok a Színházteremben, mint harcolok, és gyilkolok szörnyeket. *Mondja a lány, pusmogósabbra véve, nagy titkokat szoktak ilyen stílusban megosztani az emberrel. Aztán hallgatja a választ, ami nem éppen kielégítő, így összevonja a szemöldökét és kicsit megjátszottan, de azért csúnyán néz rá.* - Jack Throggen, úgy volt, hogy barátok vagyunk, és engem nagyon is érdekel, hogy honnan és miként érkeztél! *Mondja a lány, aztán a fiú a nyakához hajtja a fejét... Ahogy ott szuszog Valeriel önkéntelenül is elpirul, akármennyire gyermeteg lélek. Aztán a csikizésre felnevet és picit megugrik, már legalább kevésbé fázik.* - Jaj, ne! Ne! Ezt sose bírtam! *Hadarja gyorsan, és a kezeivel megpróbálja lefogni Jack kezeit, hogy ne csikizze.* - Álmom? Szeretnék egy társulatot, habár a testvéreimmel szinte egy igazi társulat vagyunk. Tudod, mondani szokták, hogy a színházi társulat szinte egy családként, hát mi igazából vagyunk család, és közben társulat. *Kuncogja el magát a lány, aztán lelkesen folytatja.* - Tudod, én szoktam a látvánnyal törődni, néha zenéket írni, és persze a koreográfus is én vagyok, James szokott lenni a férfi főszereplő, és Ariana a női, aztán ott van Nath, ő írja a darabokat át, és még Meriel, aki mindenkit koordinál, és... Biztos nem tudod már követni! *Nevet fel hirtelen a lány, amikor a nagy mesélést kicsit berekeszti, és csöppet oldalba böki Jacket.* - De ugye nem készülsz itt elaludni nekem?
Jack Throggen

Jack Throggen

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimePént. Aug. 12, 2011 11:25 pm

* Jack nézi a plafont és közben vigyorogva hallgatja a lány mondandóját, és miközben a lány elkezdi sorolni az izgalmas gyakorlatokat, vidáman felnevet.* - Oh, tényleg? Ez mókásan hangzik! Már várom az órákat! * Mondja és vigyorogva lehunyja a szemet pár pillanatra, majd aztán ránéz Rielre. * - Honnan jöttem? Vidékről. Hosszú történet lenne elmesélni... *mondja vigyorogva és a fejét kissé álmocskásan odahajtja Valeriel nyakához. * - Hát mire vagyok még kíváncsi... * Töpreng el és végignéz a lány testén. Kicsit izegni-mozogni kezd, majd egy kicsit megcsikizi a lány oldalát. *
- Neked van valamilyen álmod? * Teszi fel az egyetlen kérdést, ami épp eszébe jut. *
Valeriel Ravenwood

Valeriel Ravenwood

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimePént. Aug. 12, 2011 10:48 pm

*Valeriel picit bólogat, mármint hogy az igazánra.* - Ühühm, én az Ezüst petymeg hálóban vagyok, csak épp egy emelettel feljebb. A második a fiúké, a harmadik a lányoké. *Meséli könnyedén, aztán arra is lassan bólint, hogy egy picit fázik. Amikor a fiú átkarolja akkor szépen hozzábújik, habár ő nem veszi észre az ezüst-lila keveredést, de így is eléggé zavartan pislog és hát van is miért, mert a következő pillanatban már nem éri a lábát a talaj, és lendületesen kapaszkodik Jack nyakát átkarolva a kezeivel. Halkan felnevet és mikor leülnek továbbra is szépen a mellkasára fekteti a fejét.* - Persze, mesélek bármiről, ami érdekel. A tanítás... Nem tudom honnan érkeztél, de nem éppen mindennapi. Úgy szokott lenni, hogy először a tanár bemutatja és elmondja az anyagot, aztán ahogy kipróbálták a diákok, már ha volt idejük kipróbálni, azonnal gyakorlatozni kell, szóval nem valami egyszerű. Voltunk már vulkánszájánál kidobva, kellett legyőzni sárkányokat, megmenteni hercegnőket, rájönni, hogy hófehérke igazából egy vámpír és a hét törpe mind-mind az élőholt szolgája. *Ahogy sorol, úgy tartja a kezét, és egyik kezén számol, a másikkal pedig szépen mutogatja az ujjait, hogy éppen hánynál tart. Akármennyire veszélyesnek tűnnek a dolgok, amiket mond, még is csevegő a hangja, és lelkes.*
- Tényleg, honnan is érkeztél? Mert hát éppen ötödik évfolyam indul, biztos tanultál már valahol ezelőtt. *Néz fel a kezeiről érdeklődve Jackre, picit megrázva lila fürtjeit, mert egy tincs lendületesen csúszik mindig kék szemei elé.* - Mire vagy még kíváncsi?
Jack Throggen

Jack Throggen

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimePént. Aug. 12, 2011 10:38 pm

* Jack elkapja a háló kulcsát és nézni kezdi. * - Köszi! Jó étvágyat! Csáóó!! * Int vigyorogva Laurának, majd Riel felé fordul. *
- Igazán? * Kérdi, és közben elteszi a kulcsot a tatyójába. Majd felnéz és belenéz Riel szemeibe. * - Fázol? * Néz rá kérdőn és közelebb lép és átkarolja a lányt, majd annyira közel kerül hozzá, hogy Riel lila hajfürtjei és Jack szürke tincsei szinte egymásba keverednek. Jack elvigyorodik, majd mielőtt a megzavarodott lány bármit is tehetne, gyorsan ölbe kapja egy pillanat alatt, majd egy szempillantással később már ismét abban a fotelben ülnek, ahol megismerkedtek egymással. * - Mesélsz nekem, hogy hogy folyik a tanítás? * Kérdezi kedvesen mosolyogva, miközben a kezeivel melengeti a lány porcikáit, persze nem indiszkréten. *
Valeriel Ravenwood

Valeriel Ravenwood

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitimePént. Aug. 12, 2011 9:54 pm

*Még szép, hogy nem először ölelkeznek össze, hiszen Ariana eléggé fontos kapocs volt közöttük, hogy ők is megismerjék és megszeressék egymást. Aztán jön a nagy ölelés, Teletabi módra, amit hogyha most tömeg lenne itt lent a Társalgóban, és látnák az emberek... Hát, kicsit lehet, hogy kibuknának, de Valeriel jól érzi magát, Laura jól érzi magát, Jack feltehetően jól érzi magát, így hát nem mindegy, hogy mások mit mondanak? Aztán majd hallják vissza a pletykákat, mármint azok, akik figyelnek is a pletykára, mert Val füle mellett ezek el szoktak menni, kivéve, hogyha valami érdekes sztorit hall, mesébe illő szerelmekkel, vagy ilyesmi.*
- Biztosan mész? Ahj... *Mondja elszontyolodva a kislány, felpislogva Laurára, de hát látja rajta, hogy végleges a döntése. Még utoljára megölelgeti, de most nem a nyakában csüngve, aztán Jackre pislog, remélve, hogy ő nem akarja azonnal megnézni a szobáját. A kezei közben a saját karjára vándorolnak, átölelve magát melegíti a testét, hiszen nincsen túlöltözve.* - Jó étvágyat! *Mondja még gyorsan Laura után, aztán oldalra billentett fejjel néz Jack felé.* - Oroszlán, szép állat. Tudod a suliban minden háló állatról van elnevezve.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Nyugalom terme   Társalgó - Nyugalom terme - Page 19 Icon_minitime

Társalgó - Nyugalom terme
Vissza az elejére 
19 / 31 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Labirintus :: Központi termek-
Ugrás: