Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 I_vote_lcapJenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 I_voting_barJenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 I_vote_lcapJenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 I_voting_barJenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)

Go down 
+97
Dwayne Brox
Felicity Artmenson
Nye Drystan
Ewan Forbes - Archívum
Libby McIntyre
Kyle Peters
Kitiara Ferellion
Solomon Reed
James Ravenwood
Kádár Enikő
Sabine Cervello di Grido
Noah Karl Pavel
Nuada Blackmoon
Logan Knucker
Blagoy Ivo Lazar
Kasey Jake Ellswood
Avanel Turcantil
Candra Mingan
Tyara Waylan
Samuel J. Colwell
Adanna Kinsley
Charlie Black
Marala Yankov
Tuija Tykkylainen
Elijah West Price
Elidor Calvanion
Liselotte Frey - archívum
Tessa Leone
Wade Jackson
Gabriella Ophelia Milena
Zac Leaving
Cameron Whitness - Archív
Merilien Marsillea
Agatha Brooks
Kobayashi Daisuke
Celia D'cruze
Andrew Worthington
Alodia Hylle
Quarion Galanodel
Loriel Eruthalion
Prince Tamer
Rimmon Ionnis
Ivona Ivanovna
Kockadobás
Jack Darkfield
Ariadne Helena Krausheim
Vígh Nikolett - archívum
David Ayton
Lincoln Lawrence
Dárdosi Péter
Goran Polyak
Nathaniel Harris - Archív
Dananeira Waylan
Toportyán Zakariás
Christianna Faraday
Yvonne Chaconne
Mikhael Knyaz
Berker Mikolaj
Caleb Dawson
Mila Zelenkova
Natanail Yosif
Tyler Wayne
Hikaru Tudor Patrik
Speranza di Bagliore
Raven Blackmoon
Cecile Mignonette
Kalandmester
Aidric Selding
Sidonia Gisa
Nathaly Holloway
Nayden Buchvarov
Claire Fairchild
Samantha Radoslava
Shana Hannah Savitri
Scott André
Liziuzayani Nkhotakota
Cirelin de Sovalon
Anelie Mei Xi
Natalia Tatiana Ridolf
Jessica Westlive
Elendil Falassion
Játékmester
Sophie Wendaline
Éclair Lagarde
Regina Ruosin
Xena W. Johnson
Radomir Waylan
Deyan Ilarion
Deyan Serenity
Marco Mimieaux
Evangeline Elovics
Anita Radoslava
Lara Corvin
Cat R. Morgan
Lynn Taylor
Alexandra Voltano
Artemis Taylor
101 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Artemis Taylor

Artemis Taylor

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 545
Kaszt : Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Auror
Üzenőláda : Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Tek4fbc95f9f17529232628

Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Márc. 22, 2012 3:43 pm

First topic message reminder :

A nem túl nagy, de mégis figyelemfelkeltő épület a Fogadótól nem messze található, de mégis kellő távolságban, nem messze a központi tértől. Alapítója Jenilia, egy fiatal hölgyemény, mellesleg véla, aki igazából ritkán tartózkodik itt, többnyire a beosztottak végzik a munkát. De időnként benéz, hogyan mennek a dolgok erre felé, és szépségével, rátermettségével mindenkit lenyűgöz.
A bejárat a főutcáról nyílik. Ide egész nap bárki betérhet egy kellemes teára, viszont van egy különleges közlekedési mód is. A bejárati ajtó mellett van egy kisebb függönnyel elkerített fakk, ahol csupán egy méretes tükör van. Nos ez a tükör egy átjáró, melynek a másik fele a Nezabar Társalgójának Központi termébe nyílik, ahol szintén van egy ilyen tükör. Ezt csak az iskolai diákjai és tanárai használhatják, tehát mágia által védve van mindenki más számára, sima nellondiaknak nem nyílik meg az átjáró. A többieknek olyan, mintha folyékonnyá válna az üveg, belépve a túloldalon a társalgóban kötnek ki, és fordítva.

Az épület alapvetően két részből áll, felül egy kellemes hangulatú teaház található, kis asztalokkal, kényelmes puffokkal, nagy választékkal. Ízletes teák, kávék, cappuchinok, jegeskávék, mindenféle megtalálható itt, ami szem-szájnak ingere, és ami általában egy teaházban fellelhető. Kellemes, lágy zene szól, és szórakoztatja a betérőket, akár számot is lehet kérni a pultos lánytól. A falak többségében színesek, a dekráció Nellond nevezetességeiből áll, vannak itt régi híres polgárok képei, de vannak képek is a város régebbi időszakaiból, sőt még néhány fotó a kúriáról is fellelhető, de azért hangulatos keleties minták és szőnyegek is akadnak. Szerelmes pároknak, de akár baráti társaságoknak is kiváló hely ez.
Éjszaka viszont odalent is beindul az élet. A pince, azaz alagsor hangszigetelő bűbájjal van védve, tehát nem zavarja az esti teázókat sem az itteni zaj, és ütemes zene. A terem nagy, van egy bár is, ahol italokat szolgálnak fel, meg egy asztalos rész, ahol azért le is lehet ülni, no meg a táncparkett. Természetesen disco gömb is cikázik esténként. A zene hangos, de azért nem az a vészesen fülsértő fajta, lehet közben beszélgetni is, bár egy fokkal hangosabban, mint teljes csendben. Kb. havonta van itt egy-egy nagyobb koncert is híresebb, vagy kevésbé híres bandákkal, akik jó szórakozást nyújtanak. A disco általában este 8-kor nyit, előtte még csak a bár üzemel, zene nem nagyon van.
Egyébként a teaház és a club is hajnalig nyitva tart, amíg vannak vendégek.

írta Cirelin de Sovalon
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Deyan Serenity

Deyan Serenity

Hozzászólások száma : 825
Kaszt : Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Vandor
Üzenőláda : Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Tek51560cab272c57391090
//Köszönet Evának. Smile//

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimePént. Ápr. 06, 2012 8:05 pm

*Hallgatja a lány beszámolóját, és elismeréssel bólint a szavaira.*
-Ez igen. Gratulálok. Te aztán nagyon tehetséges lány vagy. Jó dolog, hogy ilyen sok mindenhez értesz, és hogy van hozzád hasonlóan vidám életű ember. *nem sokára megjelenik Exan is.*
-Szia, Exan. Micsoda? Randii? Neeem, nem randi. Nekem van már párom, Cat csak a haverom. Egyébként igen, már megismertük egymást régebben. És persze, nyugodtan leülhetsz. Épp a múltunkról beszélgettünk. Ha van kedved hozzá, akkor a tiedet is szívesen meghallgatjuk. *mondja bátorítóan és ha a srác benne van, akkor hallgatja a meséjét.*

//fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimePént. Ápr. 06, 2012 7:56 pm

* Exan betéved a jeniliába, tudta, hoyg lesznek ismerősei, hiszen itt mindig sokan vannak és a hangulat is mindig jó.. Egy két alkalmat leszámítva persze és egy két illuminált állapotú gonosz fejszerkezetű emberkét. Nagy lendülettel hát belép körülnézve nem lát senkit, ezért a jókedv egy pillanatra tovaszáll, de nem baj egyedül is jó, csak hát annyira mégsem.. Visszább vett a kezdeti lendületből és odasétált a pultoshoz..váltottak pár szót, majd elhagyta a pultot egy furaszínű koktéllal.. ~ Nahát nem ittam még ilyet, de ha a pultos ezt ajánlja~ Nem ivott még belőle, kék szemeivel üres hely után nézett aztán meglátta Deyant és Catet. ~ Na dejó mégis lesz társaságom ezen a kellemes estén~ Mondta és elindult feléjük..
- Sziasztok! Leülhetek? * Kérdezte udvariasságból, pedig már tudta a választ, vagy legalább is remélte.
- Ti ismeritek egymást? * Kicsit meglepődött Exan látta, hogy eléggé benne vannak a beszélgetésben... hoppá...
- Ömm bocsi, zavarok?? ez nem olyan... ömmm randi? * Kérdezte mosolyogva bár kicsit meg volt illetődve ez látszott rajta.*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Hozzászólások száma : 2186
Kaszt : Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Alkimista_mentalista
Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)
Zöld karolópók (2. szint)
Zöld falakó boa (3. szint)
,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimePént. Ápr. 06, 2012 7:50 pm

* Az alakos megjegyzést most nem tartotta olyan fontosnak, hiszen teljesen megdöbbent Deyan életrajzán. Micsoda szörnyűségeken kellett átesnie. *
- Nos, ami az én múltamat illeti. Eléggé sikeres és jó. Ezzel nem akarok dicsekedni de elmesélem. * S elkezdte mondani hosszú mondókáját. *
- Tehát. Én egy félig véla részben mugli származású norvég boszorkány vagyok. 11 testvéremmel élek és a szüleimmel. Soha nem volt családi problémánk ez is inspirált a rengeteg versenyre és megméredtetésre amire neveztem magam. Amire életem során a legjobb verseny az a 2009-ben megrendezett trimágus tusa volt, amin jómagam is bajnok ként küzdöttem. Pár évvel később egy hasonló mérkőzésen indultam. A 11 próbán. Rengeteg dolgot bevállaltam életemben. Címlapokon való szereplés, tetoválás. Ez persze csak az olykori feltűnési viszketegségem miatt volt. De ami volt elmúlt. Nagyon szeretek bulizni. Rengeteg ilyen dologba belementem ami nem mindig volt jó döntés. Életem során számos alkalommal kis híján életemet vesztettem, ami hát nem túl kellemes gondolat. * Itt kicsit lehajtja a fejét. *
- Hát, nagyjából ennyi.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

Kaszt : Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Vandor
Üzenőláda : Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Tek51560cab272c57391090

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimePént. Ápr. 06, 2012 7:39 pm

*Kedvesen mosolyog Catre, hisz jó kedve van, és nevet a megjegyzésen, hogy nem akar még jobban elhízni.*
-Még jobban? Te most se vagy elhízva... Szerintem pont jó az alkatod, szóval azt ehetsz, amit akarsz... De persze ezt te tudod. *aztán Cat a múltjáról beszél. Egy pillanatra megáll a mozdulatban, ahol tartott, és elkomorodik. De aztán vesz egy nagy levegőt, és mégis elmeséli.*
-Hát jó... ha mindenképp tudni szeretnéd... Nem egy vidám história... *mondja elgondolkodva, majd megeszi a maradék palacsintáját, és belekezd a mesébe.*
-Talán nem tudod, de eredetileg nem Serenity-nek hívtak. Deyan Dragomirnak születtem, félvér vagyok. Apám mugli, anya boszorkány, hozzám hasonlóan auror. Lett volna két testvérem is, de ők mind meghaltak. Az egyik még születése előtt, a másik nem sokkal a születése után pár órával. Anyáék persze eltitkolták, akkor tudtam meg, mikor egyszer a suliban megjelentek nekem. El kellett engednem őket, meg kellett tennem egy.... szívességet nekik, hogy a lelkük nyugalomra találjon odafent. Apám mikor megtudta, hogy varázsló vagyok, kitagadott. Ő azt akarta, hogy a cégét vigyem tovább, így viszont természetesen egész más útra léptem. Nem sokkal később a szüleimnek volt egy nagy vitája, és anyum másnap otthagyta apumat. Velem együtt Várnába ment. Előtte Szófiában laktunk. Az új otthonunkban tanított meg a varázslás alapjaira, és így felvehettek ebbe a suliba. A suliban megismerkedtem Ann-Tabitha Serenity-vel, ő lett a legjobb barátom. Harmadikos koromban kiderült apámról, hogy sötét ügyletekbe kezdett, a nevemre íratott például egy luxus yachtot, a számlámon pedig rengeteg pénz volt. Persze soha nem akartam, hogy saját bankszámlám legyen, soha nem írtam alá ilyesmit, így aztán kiderült, hogy hamisított. Börtönbe csukták tíz évre. Ekkor Ann szülei örökbe fogadtak, és ezért lettem Serenity. Anyumnak csak annyit kellett tennie, hogy elválik végérvényesen apámtól, és hozzámegy Ann apukájához. Ann anyukája már sokkal előbb meghalt, Ann kicsi korában. Mostanában beteg volt, így egy évig nem jártam suliban. Otthon tanulgattam a tankönyveimből amennyit tudtam, illetve jelenleg is pótolok. Ennek ellenére a jelek szerint nem sokról maradtam le, mert egész jól megy az is, amiről lemaradtam... Karácsony körül viszont Ann meghalt. Volt egy szerelme, Elros, aki most is idejár a suliba, és Elrosnak egy bátyja, Arxan. A két fiú mindig is versengett egymással Annért, és karácsony táján párbajoztak. Arxan egy halálos átkot akart szólni Elrosra, de Ann közéjük ugrott, hogy védje Elrost, és így őt találta el az átok... *tör elő belőle az összes eddigi emléke. Már sokkal könnyebben beszél a dolgokról, mivel Bella segítségével túlesett rajtuk és elfogadta őket. Miközben mesél, egyszer sem néz Cat szemébe, csak a tányérját nézi, közben pörögnek a fejében az "élmények" képekben. Végül ránéz Catre, és ő is visszakérdez.*
-Na és a te múltad? Neked milyen életed volt? *kérdi kíváncsian.*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Kaszt : Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Alkimista_mentalista
Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimePént. Ápr. 06, 2012 7:21 pm

- O, köszönöm. Nem kellett volna ilyen szivéjes fogadtatást rendezni. * Mondta mosolyogva majd leült az asztalhoz.
- Persze csak mértékkel eszem, nem akarok jobban hízni. Na mindegy. * S elkezdte enni a palacsintát. *
- Hogy mi szél hozott engem erre? Hát azt inkább ne tudd meg, mert nagyon ciki. * Mondta elpirulva. *
- Mellesleg neked még nem hallottam a múltadról. Elmesélnéd? Ha nem tartod tolakodásnak. * Terelte a témát. *
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimePént. Ápr. 06, 2012 7:17 pm

*Csendesen eszeget, majd közben megjelenik legújabb haverja, Cat. Egy nagy mosollyal köszönti. Egész megszerette a lányt, mióta megismerte, de persze ez csak és kizárólag haverságban, barátságban merül ki. Neki Bellus az igazi, akiért mindent odaadna, csakhogy az övé lehessen... Mikor Cat belép, először a lány köszönti, Dey csak pici fáziskéséssel kapcsol.*
-Óh, szia, Cat. Mi a helyzet? Rég nem láttalak. Kérsz valamit enni? Hát persze, hogy kérsz. Pincér, két másik túrós palacsintát kérek a leányzó számára. Meg vagy hívva. *mondja Catre kacsintva. Ha persze nem kéri, majd megeszi ő, mindössze egy apró figyelmesség lett volna a részéről.*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimePént. Ápr. 06, 2012 7:08 pm

* Cat is betér a Jeniliába. Egy váratlan ciki probléma után amit alig sikerült kimagyaráznia. Még mindig ez járt a fejében. *
~ Ez a fránya tetoválás. ~ Gondolta, s közben a vállára pillantgatott. A ruhája most igen csak csinos volt. Egy hónaljtól combaljig érő teljesen ujjatlan zöld selyemruha. A hátán pedig egy ugyanolyan anyagból készített kendő. Amint beért meglátta Deyant. *
- Szia Dey! Leülhetek. * Sétált az asztalához. *
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimePént. Ápr. 06, 2012 6:58 pm

*Dey érkezik a Jenilia Teaházba. Egész jó napja volt, tanulgatott, gyakorolt a nyomozós feladataira. A főnöke a minisztériumban azt mondta, hogy ezután önálló feladatai lesznek, egyelőre elég elméleti kiképzést kapott, úgyhogy ennek módfelett örül. Nemrég írt egy házit is, így még a szakának is jót tett, hisz így remélhetőleg sok pontot fog tudni szerezni. Most tehát feldobottan érkezik a Teaházba. Rendel egy palacsintát, majd leül az egyik szabad asztalhoz, és ott várja majd eszegeti meg a kajáját.*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 05, 2012 6:28 pm

// Fagy, majd valamikor folytatjuk Smile) Remélhetőleg : D //
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 05, 2012 6:19 pm

* Örült hogy Exannak tetszik a haja. De más témára tértek. Exan elmesélte hogyan tudta meg hogy varázsló. Elképedve hallgatta az érdekes történetet. *
- Hoppá, az ijesztő lehetett. * Mondta kicsit csendesen. *
- Nem féltél. Nekem nem biztos hogy lett volna merszem egy nyíl elég ugrani. Ez nagyon hősies tőled Exan. * Dícsérte meg a fiút. *
- Mellesleg, te indultál valamilyen versenyen? Akármikor. * Kérdezte. *
- Ja és elfelejtettem még egy jó dolgot elmondani. Ez is verseny. A 11 próba varázsverseny. Északon szokták megrendezni. Nagyon nevezetes. A világ minden pontjáról emberek érkeznek. Azt se tudtam mi tévő legyek ezért beneveztem. Minden próba után a legrosszabbul teljesítő kiesett. És mindig két ember állt a kiesés szélén. És három alkalommal jártam így. Egyszer amikor leestem 1700 m magasról, aztán amikor a ködben majdnem meg fullasztott egy szárazföldi kákalag, és harmadszor amikor az ördög hurokkal teli völgyben kis híján megfolytottak a növények. Végül aztán a dobogó második helyén végeztem.

A hozzászólást Cat Morgan összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 06, 2012 7:12 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 05, 2012 6:11 pm

* Ex hallgatja Cat történetét, és vizuális típus így elképzelte a felpuffadt emberkét, majdnem visszaköpte a poharába a likőrt, de inkább csak köhögött egyet halkan.
- Hát az sem rossz, szerencsétlen mugli csaj.. Vajon mivel magyarázta.. * Válaszolta majd ő is nevetett. Körbepillantott jött e még ismerős de nem. Aztán Cat kérdezősködött a hajszínéről.
- Szerintem jobb, tetszik, ez azért érdekes mert én a természetes színeket szeretem de ez jó szín. * A lány tincseit nézegette, közben a székével hintázott.
- Akkor most el mondom az én megvilágosodásomat is, bár az azért ennyire nem vicces, de elmesélem.Amúgy a tündék alapból mágikus lények szóval van bennünk mágia, de elmondom mikor "értem" meg rá. Tudod apám fegyverkovács mester volt szóval volt mindenféle fegyverünk, és azokat szerette használni is, így hát kötelezővé tette a vadászatot nekem és bátyáimnak. Én utáltam, tesóim imádták.. Én sajnáltam az állatokat.. de nem is ez a lényeg, hanem egyik vadászat alkalmával apám egy nagyobb szarvast akart lőni, viszont én nagyon megsajnáltam és az állat és apám közé álltam, viszont a nyilat már ellőtte, érdekes módon az előttem megállt a levegőben.. Volt ám nagy meglepettség, de már várható volt.. ekkor olyan 10 éves lehettem.*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 05, 2012 6:00 pm

- Hogy hogy jöttem rá? Nahát ez egy vicces sztori. * Kicsit kuncogott majd elkezdte mesélni felfedezésének történetét. *
- Hát az úgy történt hogy egyszer amikor nagyon összevesztem egy borzasztóan beképzelt csajjal azt kibáltam neki hogy pukkadjon meg. És hát.... meg is történt. Persze aztán visszaváltozott. * Nevetett. *
- Ha bármi kérdésed van a képekkel kapcsolatban természetesen válaszolok. * Mondta mosolyogva Exannak. *
- Tényleg a zöld jobban tetszik? * Kérdezősködött. *
- Köszi Exan. * Mondta a likőrre majd kortyolgatni kezdte. *
- Miért mi történt a bátyáddal? Csak nem az amit a múltkor eltaláltam? Sajnálom. * Mondta kicsit lehajtott fejjel. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 05, 2012 5:54 pm

* Cat elmondta, hogy eddig senkivel nem beszélt erről, szóval ez kicsit jól Esett Exannak.
- A tudás... * Elbambult üres poharán.. ismét eszébe jutott bátyja, aki nem járhat még az iskolába.. Pedig ő is ugyanolyan fogékony volt a mágiára mint Exan... majdnem olyan fogékony..
- Tényleg, te hogy jöttél rá , hogy más vagy mint az átlag ember? Az enyém vicces sztori, elmesélem, de előbb a trimágus kisasszony történetére volnék kíváncsi. * Gyorsan elmegy a pulthoz és két még két jeges citromos likőrt, egyiket odaadja Cat kezébe, a másikat ő iszogatja közben hátradől székével és hallgatja a lányt. Közben Cat lapozott és egy címlapfotót mutatott a tünde srácnak, Ex kikapta a lány kezéből az albumot, hogy jhobban megnézze a képet, még vörös volt a haja.
- A zöld jobb * állapítja meg majd vissza adja az albumot.
- Na de válaszolj a kérdésemre. * Kíváncsiskodott, közben lapozgatta az albumot, ha Cat engedte.*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 05, 2012 5:46 pm

- Nos hát, eddig azért nem említettem mert még nem került szóba. Még eddig senkivel sem beszéltem erről. De örülök hogy neked elmondhattam. * Mosolygott a fiúra. *
- Köszi Exan. * Mondta vidáman. *
- Hát ez szerintem azért van mert nem azzal akarok kitűnni a többi ember közül hogy minél butább vagyok. Ezt a régi iskolámban nem bírták tudomásul venni. De ahogy látom itt mindenki a tudásával szeretne híres lenni vagy valami jó képességével. És én ezt nagyon nagyra értékelem. Bár ne érts félre, nem tartom magam okosnak. * Bólintott Exan kérdő pillantására hogy lapozhat. *
- Ja, és a fotózás. A reggeli próféta magazinból szedtem ki. Megjelent az újságban. * A következő képnél széles mosolyra húzódott a szája. *
- Hátt. * Nevetett. *
- E a kép akkor készült amikor magazinok címlapján szerepeltem. Ilyen varázs magazinok amik reklámoztak mindent. És jó bulinak tartottam. Először fogadásból indult az egész. * Mutatott egy képre amin épp egy napszemüvegben és hétköznapi ruhában van egy címlapon. Persze nagyon szépen festett az akkor még vörös hajával fekete ruhában. *
- Hát, régen volt. Elmúlt. De jókat nevettem rajta.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 05, 2012 5:36 pm

* Amikor a lány azt mondja, hogy trimágus bajnok volt, Exan először azt hiszi biztosan csak viccel, de aztán megnézi a képet és tátva marad a szája..
- Hűha Cat.. ezt eddig soha nem mondtad.. * elismerően pillant a mellette ülőre
- Kicsit kényelmetlenül érzem magam, 19 nyelven beszélsz, Trimágus bajnok voltál és egy csomó versenyen voltál már.. az én 115 év alatt szerzett tapasztalataimról inkább nem is mesélek. * Nevet Ex. Sárkánnyal már ugyan ő is küzdött nem egyszer, és Apja vadászott is egyet kettőt, de azért azok kisebbek voltak és nem foghatóak egy nehézségű szintűnek pl egy trimágus sárkánnyal. Exan elismerően füttyentett egyet, és kiitta az utolsó korty citrom likőrjét. Majd amikor a lány megemlíti, hogy majdnem életét veszítette kicsit lesüti a szemét.
- Hát az elég... szomorú, inkább nem kérdezem meg mi történt... Viszont arra kíváncsi vagyok, hoyg atrimágus közben , hogy sikerült fotókat csinálni? * kacsint a lányra mosolyogva majd kérdően néz rá, hogy lapozhat-e?*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 05, 2012 5:28 pm

* Exan válaszára elmosolyodott. Hisz tényleg tudta hogy Exan nem szokott meghívást elfogadni lányoktól. Mondjuk ez így illendő. *
- Nos, nem, nem gyerekkori képek. * Válaszolt a kérdésre. *
- Az eddig elért eredményeim és versenyeim emléke van benne. Ez itt például amikor trimágus bajnok voltam a roxfortban. * mutatott egy képet amin ott díszelgett a kezében a kéken fénylő hatalmas kupa. *
- Izgalmas verseny volt. Az első próbán egy sárkánnyal kellett megküzdeni. Nem volt olyan nehéz mint a többi. Végül egy egyszerű kötél bűbájjal győztem le. A másodikon egy óráig kellett víz alatt maradnom. Úgy hogy közben ki kellett szabadítani a saját testvéremet a sellők fogságából. Ez is sikerült de második lettem. A harmadik és egyben utolsó megmérettetésen beengedtek minket egy mágikus labirintusba ahol a serleget kellett megtalálni. Nagyon nehéz volt. Kis híján életemet vesztettem. * Mondta kicsit elhalkulva. *
- De végül mivel már csak egy ember volt bent meg én, mert a többiek feladták sikerült teljesíteni a feladatot. Nagyon izgalmas volt, az összes részletére emlékszem a mai napig. * Lapozott egyet a könyvében. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 05, 2012 5:21 pm

* Exan ledobta magát a kicsiny székre, utána Cat érdeklődött, hogy kér e valamit enni vagy inni a srác.. A srác felvonta a szemöldökét majd megrázta a fejét.
- Caaaaat, ismerhetnél már annyira, hogy tudd, én soha nem engedem fizetni a lányokat.. * lekönyököl az asztalra és játszik a likőrös poharával.
- Megnézhetem? Milyen képek vannak benne? Mutasd * kíváncsiskodott és székét közelebb húzta a lányéhoz. Elég vastag albumnak tűnt, szóval biztosan volt tartalma.
- Gyerekkori képek? * kérdezte, közben gyorsan levette dzsekijét, messziről rádobta az akasztóra. Egy fekete tapadós póló volt rajta, és fekete nadrág.*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 05, 2012 5:13 pm

* Nagyban nézegette az albumot miközben Exan barátja hangját vélte felfedezni a háta mögött. Hátrafordult és köszönt. *
- Szia Exan! Persze, nyugodtan ülj le. Kérsz valamit inni? Vagy enni? * Majd ismét az albumot kezdte nézegetni. Folyamatosan keresgélt a képek között és olyan dolgokat talált amikre egyáltalán nem is emlékezett. Mozgalmas múltja volt ezért elég sok fotó össze gyülemlett az évek során abba az egyetlen piciny albumba ami most a kezében díszelgett. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 05, 2012 5:09 pm

* Exan most Sawier nélkül érkezett a teaházba, belépett a kétszárnyú ajtón és odament a pultoshoz, a pultos rámosolygott, mondjuk ez várható volt, múltkor szép kis összeget hagyott neki a pulton, szóval készségesen kiszolgálta a tünde fiút, letett az asztalára egy jeges citrom likőrt. Beszéltek pár szót, aztán Exan gondolta, leül körbenéz hátha itt talál valakit, és meglátta Cat-et amint egy albumot nézegetett, Exan ivott egy kortyot a citromos frissítőből majd a lány háta mögé sétált, nem szólt neki, remélte, hogy belekukkanthat az albumba, át lesett a lány válla fölött.
- Szép album! ... Hello * üdvözölte barátosnéjét. *
- Szabad ez a hely?? *
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 05, 2012 5:03 pm

* Cat egy hatalmas fotóalbumba volt beletemetkezve még mindig. Amikor odaért a Jeniliához azt se tudta hol van. Úgy elmerült a könyvében hogy nem tudta merre jár. Körbe pillantott és egy teaházban találta magát. Bement hát kért egy pohár áfonya teát a pultostól, leült az asztalhoz és tovább nézegette albumát. Közben néha felpillantott hátha felbukkan valaki ismerős. *
Marco Mimieaux

Marco Mimieaux

Főkarakter : Isabella Newton
Hozzászólások száma : 184
Kaszt : Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Boszorkany

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeKedd Ápr. 03, 2012 10:55 pm

*Sawier elég elegánsan az asztalra borulva elaludt, Ági pedig kissé kétségbeesetten érdeklődik róla, hogy vajon mi is lesz majd vele. Exan kijelenti, hogy természetesen majd ő felviszi, mire a lány hálás és kedves mosolyt intéz felé, mintha kb. ő itatta volna Sawiert és most meghálálná, hogy Exan felviszi. Érdekes egy reakció ez Ági részéről az biztos, de hát ez van. A kártyapartinak azonban hamarosan vége szakad, mert az egyik sráctávozik és Exan is kijelenti, hogy elég későre jár, nem ártana visszamenni a Kúriába. No igen, Ági sem kártyázgatni jött le, csak egy teáért, ami már elég régen elfogyott a bögréjéből. Lassan felállnak az asztaltól, Exan bocsánatkérő pillantására pedig Ági lágyan elmosolyodik.*
- Nem a Te hibád. Én azért jól éreztem magam. *pillant a szőke lány felé Ági, akivel nem sokat beszélgettek, talán Eva érezte rajta, hogy nem nagyin csípi. De hát ez van, ezzel jár ez a fránya véle-vér, még ha csak fél is van belőle. Ági figyelte, hogy kapja fel Sawiert Exan és magában megjegyezte, hogy milyen erős lehet a tünde srác. Persze volt ideje edzeni a testét ez alatt a 115 év alatt. Erre a gondolatra egy kellemesen lágy mosoly jelenik meg Ági arcán, de mikor tekintete találkozik a fiúéval, elpirulva süti le a szemét és tovább mosolyog a cipőjét figyelve. A teleport kapuhoz sétálva előre engedi Exan-t, majd a leányzót is és ő maga utolsónak lép be a kapun, hogy a Kúriába találja magát. Ott elbúcsúzik a többiektől és Eva-val indulnak fel együtt a Harmadik emeletre, majd válnak el ki-ki a saját ajótjánál, hogy végre nyugovóra térhessen.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeKedd Ápr. 03, 2012 10:46 pm

* Ági amikor érdeklődik arról, hogy mi lesz vele a többi srác hangos nevetésben tör ki, Sawier persze még mindig nem ébred fel erre sem.
- Természetesen, majd én felviszem.. Kicsit túlzásbavitte ma a bulizást... * Mondja Exan közben a kártyáit figyeli, próbálja elmagyarázni Áginak, hogyan is kell ezt játszani.
- Nah mindegy holnap elbeszélgetek vele mindenesetre.. * Órájára pillant és látja, hogy elég későre jár már, az ő figyelme sem olyan mint játék elején volt.
- Ilyen későn akkoris sülhet el rosszul .. * Pillant Evára hiszen ő is ugyanúgy mint Ági egyedül tért be alapvetően a teaházba, és most rendes emberek vannak, de Exan találkozott már fura alakokkal itt. Rodrick bejelentette, hogy távozik, és igaza volt tényleg elég későre járt már. Exan összeszedte a kártyapaklit zsebrevágta, majd ránézett alvó barátjára és sóhajtott egyet.. a többiek elhúzták a csíkot így Exannak egyedül kelett felvinnie a fiút.. No nem gond, simán elbírja a vézna srácot..
Utólag egy bocsánatkérő pillantást intézett a lányok felé..*
- HÁt bocs, nem ilyennek szántam az estét.. * Felállt vállára vette fekete bőrtáskáját, Ágira pillantott, kíváncsi volt milyen érzelmek kavaroghatnak most a fejében. De ezt most itt nem kérdezhette meg. Exan könnyedén felkapta Sawiert aki még mindig nem kelt fel de hangosan morgott egyet amikor a tünde srác vállára vette.
- Vigyük vissza Sawiert.. * Mondja majd az átjáró felé orientálódik.*
Evangeline Elovics

Evangeline Elovics

Hozzászólások száma : 1055
Kaszt : Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Nekromanta
Üzenőláda : Játékra készen Wink

Kedves X

Ha érdekel akkor tudod hol találsz.

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeKedd Ápr. 03, 2012 10:31 pm

*Eva már csak a szemét forgatta azon, hogy Sawier mit művelt mellette, szerencsére visszavett mikor a tünde fiú megjelent, a félvéla még egy gonosz mosolyt is megengedett az udvarlója felé. Szerencsére tudta kezelni a férfiakat, úgy hogy közben megőrizte feminista mivoltát is részben. Az újonnan érkezett lány láthatóan nem beszél olyan jól bolgárul, persze Eva aranyvérű és kitűnő neveltetést kapott, így angolul és bolgárul is jól beszél, no meg francia. Exan osztani kezd, közben érkeznek a sörök és bár Miss Elovics nincs oda érte, de belemegy a játékba. Szinte örült neki mikor Sawier kidőlt, legalább nem csinál több maflaságot. Ahogy elnézte Ágit nagyon is félszeg volt, nem illett annyira a fiúk közé, de ha kicsit elengedi magát nem lesz gond. Eva azok közé sorolódott, akik játszottak, így ő nem szövetkezett Exannal bár ő a fiú másik oldalán ült. Most aztán irigykedhetett a banda. Közben persze akarva akaratlanul hallotta a pár beszélgetésést.*
-Utalgatunk Vitézúr? Nem olyan nagy gond ha egyedül jár erre valaki, az átjárónak köszönhetően biztonságos. *Fejével arrafelé bökött ahol az a tükör található ami átjárást biztosít a kúriába.*
Marco Mimieaux

Marco Mimieaux

Főkarakter : Isabella Newton
Hozzászólások száma : 184
Kaszt : Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Boszorkany

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeKedd Ápr. 03, 2012 10:21 pm

*Ahogy az asztalhoz közelednek, Ágin úrrá lesz a rettegés. Mégis mit kezdjen ő ennyi pasi között? És emellett a szép szőke lány mellett el is bújhat. Érzi, hogy megy fel az adrenalin szintje egyre feljebb és feljebb, majd végül leül és a többiekre pillant, majd várakozóan néz Exan-ra. A fiú természetesen érti a dolgát és tudja, hogy mi az illem - bár Ági nem is várt mást egy nemes tünde ifjútól - és be is mutatja. A leányzó így nem szólal meg, csak mosolyogva biccent a jelenlévőknek és igyekszik megjegyezni azoknak a neveit, akik bemutatkoznak neki. Exan kérdésére Ági csalódottan elmosolyodik és megrázza a fejét.*
- Nem, nem igazán... De majd megtanulom! *jelenti ki határozottan, csillogó szemmel a leányzó, majd mindenki - még talán Ági - nagy meglepetésére kicsit közelebb húzza a fiúhoz a székét és az ő lapjait lesve igyekszik bekapcsolódni a játékba. Közben az egyik srác ráborul az asztalra és elalszik, mire Ági arcán egy aprócska fintor jelenik meg. Nem érti és nem tudja, hogy a fáradtságtól, avagy a sok sörtől aludt el a srác, de nem is érdekli.*
- Mi lesz vele? Visszaviszitek majd a hálójába? *szólal meg kicsit félve a lány és érdekes pillantásokat vet az alvó, hortyogó srácra.*
- Gyakran le szoktam jönni ide teázni. Csak nem ilyen tájt. De most valahogy nem tudtam aludni... *válaszol a lány egyre jobb bolgárral, amit talán Exan is érezhet rajta. Kezd belejönni a lány a nyelvbe, az biztos. Közben a pincér megérkezik néhány korsó sörrel és Ági elé is rak le egyet. A lány arcán ismét egy kis fintor jelenik meg és arrébb tolja a sört, ő biztos nem iszik ilyet!*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitimeKedd Ápr. 03, 2012 10:14 pm

* Exan odavezeti a kékruhás Ágit az asztalukhoz és bemutatja a lányt a társaságnak, a fiúk egy pillanatra abbahagyják az ökörködést és illedelmes jófiú üzemmódba kapcsolnak.
- Ő itt Angyal Ágnes * Mutatja be az asztalnál ülők srácoknak, akik kedvesen fogadják de elég hangosan, közben Sawier újból rágyújt egy szivarra és bátran int a pincérnek, hogy hozzon neki a szokásosból.. Exan csak szúró pillantást vet felé, de már nem foglalkozik vele többet.
- Ági tudsz kártyázni? * kérdezte tőle közben elvette a paklit és osztott mindenkinek. * remélte, hogy a lány nem érzi nagyon feszélyezve magát, hiszen ő eddig félénk, halk szavú lánynak ismerte meg őt. Sawier közben elaludt az asztalon..
- Semmi gond ne ébresszétek fel! * Mondta közben megleste lapjait és örömmel látta, hogy ismét neki játszanak a lapok. Kék szemeivel körbe tekintett.
- Na és Ági amúgy hogy hogy erre jártál? Te is egyedül jöttél ide? * kérdezi közben a pincér letesz annyi innivalót az asztalra ahány fő az asztalnál ül... a gond az csak, hogy mind sör...*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) - Page 38 Icon_minitime

Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)
Vissza az elejére 
38 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Szórakozónegyed-
Ugrás: