Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt | |
|
+60Károlyházy Melinda Tyara Waylan Lioneah Armenyell Kalandmester Lucas Harper Sophie Lee Hikaru Tudor Patrik Logan Knucker Noah Karl Pavel Percy Blackbourne - archí Kitiara Ferellion Sasha Lupinien Diana Lunitech Petrik Soon Candela Martinez Liselotte Frey - archívum Hamon Joulice-Melange Pervinka Doroteja Senka Programmester Valeriel Ravenwood Boris Casimir Pavlov Steven Grivalt Dananeira Waylan Bjoren Bertill Lirian con Silvanas Nathaniel Harris - Archív Denzel O'Neil Celia D'cruze Blair St. Claire Rimmon Ionnis Agatha Brooks Gabriella Ophelia Milena Lincoln Lawrence Regina Ruosin Pablo Martinez Mikhael Knyaz Samantha Radoslava Ivona Ivanovna Charlotte Aline Lara Corvin Higashiyama Natsumi Evangeline Elovics Scott André Natalia Tatiana Ridolf Lizbeth Westlive Yoan Asen Anelie Mei Xi Artemis Taylor Jaden Parker Hunyadvári Szevér Colette Fournier Tuija Tykkylainen Cat R. Morgan Nessie di Alsiera Isabella Newton Sarah Christina Keller Marco Mimieaux Mira Todorka Alexandra Voltano Alfons Gerard 64 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Alfons Gerard
Főkarakter : dinnyesas@citromail.hu Hozzászólások száma : 604 Kaszt : Üzenőláda :
NPGP
| Tárgy: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Hétf. Feb. 06, 2012 8:10 pm | |
| First topic message reminder :A városka fagyizója és cukrászdája. A térhez talán ez a hely esik a legközelebb, és ezt mondhatnánk a legbarátságosabbnak is. Színes felirataival csak úgy hívogatja a vendégeket. Bent szép dekoráció vár mindenkit, kis asztalkák, angdalgó szerelmes pároknak kiváló hely, de kisebb csoportok számára is vannak nagyobb asztalok, ha csak egy finom sütit, vagy fagyit akarnak enni. Minden megtalálható itt, ami szem-szájnak ingere, a fagylaltok között olyan különlegességek is találhatók, amire az ember még csak gondolni sem mer. A kiszolgálás mindig gyors és zökkenőmentes. A sütemények közül pár egy kis mágiával is meg van szórva, azért mesés ízkombinációkkal találkozhat a betérő. Természetesen elvitelre is lehet vásárolni különböző ízű és formájú cukrokat, csokoládékat, mindenfélét, ami csak a vevőnek eszébe jut.
Boltos: Karla Dopdejszton Termetes, kedves asszonyság, aki az üzletet vezeti. Természetesen nem mindig ő tartózkodik itt és szolgálja ki a vevőket, hiszen ahhoz túl nagy a bolt, azért van jónéhány pincér és pincérnő is, aki besegít. Azonban ő is feltűnik időnként, ilyenkor hamar magára vonja a tekinteteket. A vevőkkel kedves, sorra kérdezi az asztalokat, hogy megfelelő-e a kiszolgálás, vagy az árú. Javasolja újabb és újabb édességeit, amiket nagyrészt saját maga fejleszt ki. Kinézetét tekintve nem mondatnánk nádszál kisasszonynak, korára nézve is már túl van az 50-en, de mindig az magára. Szinte úgy néz ki, mint süteményei, habos-babos ruhában, élénk színekben virít. Mindenkivel kedves, a pincérek is imádják, és ő is a beosztottait. Kellemes főnök, azt meg kell vallani.
írta Cirelin de Sovalon*Hát igen Alfnak akkor az olvasásról szőtt tervei csak voltak majd máskor arra ugyanis nem számított hogy a fél fagyizó őt fogja bámulni,de nem számít.Tehát a fiú odasétál a lányokhoz Szandrának csak biccent és ennyi nincs kedve külön bemutatkozó beszédet tartani amit tudnia kell róla a lánynak azt már Bella elmondta.Ezután helyet foglal a lányok társaságában.* - Hát ha már így kérded egy forrócsoki jól jönne. * Mosolyog Bellára.* - És amúgy hogy vagy régen beszéltünk ? Azt hallottam hogy itt dolgozol vagy talán már össze is futottunk nem emlékszem pontosan régen volt.*Mondja miközben 1 pohár alátéttel kezd el játszani .* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Natalia Tatiana Ridolf
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 926 Kaszt : Üzenőláda : "A szerelem sötét verem. Főleg, ha letakarják és ráülnek." (Rejtő Jenő)
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 4:58 pm | |
| - Igenis, leszidnám *kezdi a lány megjátszott - de nem annak tűnő - dühvel.* Abba a hitbe ringatott, hogy egy ártatlan, rózsaszín koktélt kaptam, ami lehetne akár áfonyás is, és aztán orvul átejtett, mert kiderült, hogy epres. *Az előadása még hihető is lenne, ha a szája jobb sarkából nem indulna el egy mosoly, hogy aztán a mondókája végére fokozatosan átterjedjen az egész arcára.* Végül is, epres whiskey... *Gondolkodik Gil felajánlkozása után hangosan.* Biztos nem lehet olyan rossz. *Továbbra is mosolyog, de aztán felfogja a mondat második felét is. Majdnem megkérdezi "Micsoda, te 215, éves vagy??", de visszafogja magát, nem akarja esetleg megbántani a fiút.* ~Nati, te szamár, mégis mit gondoltál? Persze, hogy ilyen idős, hiszen tünde.~ *Ekkor egy számára ismeretlen lány lép a cukrászdába, és Belwarnak integet, majd oda is jön hozzájuk.* Persze, nem zavarsz. *Mondja ő is mosolyogva, de aztán, mikor bemutatkozna, a faliórára téved a tekintete.* Jesszusom, már ennyi az idő? *Kiált fel rémülten.* Tíz perc múlva találkozóm van valakivel a könyvtárban. *Gyorsan feláll, felveszi a földről a cipőjét, majd a zsebéből néhány pénzérmét vesz elő, és odaadja a fiúnak.* Fizetnél, kérlek, helyettem is? El fogok késni. *mondja, majd az a jtó felé indul.* Örültem a találkozásnak, Gil, remélem látjuk még egymást. *Köszön vissza az ajtóból.* Sziasztok! *Kiáltja még, és kezében a cipőjével, mezítláb futásnak ered - ami szűk szoknyában nem kis teljesítmény.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 4:44 pm | |
| * Gilnek feltűnt, hogy a lány nem beszél apjáról, de illemtudó a fiú, nem kérdezi meg, lehet, hogy rossz emlékeket idézne elő, az pedig nem áll szándékában.Bár a nevéből sejthető volt a lány orosz származása, azért a whisky mégiscsak furcsán nézne ki a kezében, legalábbis Belwar szerint. Viszont Nat határozottam maga elé húzza a whiskyt, amin a szőke kicsit meglepődik, de végül is belemegy a játékba. De amint egy pillanatra elfordítja szőke fejét az idegen felét, már el is tűntek a cseresznyék.* - Hééé! * Mondja tettetett felháborodással, de aztán nevet egyet. Nat aztán kijelenti, hogy nem szereti az epret. Belwar csak megrázza a fejét.* - Ejnye, látod. Az idegen kedves akart lenni, te meg itt leszidnád, hogy az epret nem szereted? *Kérdi komor arccal, de aztán mosolyog az egészen, nézi ahogyan az epres koktél az asztal szélére kerül, kérdőn pillant vissza a lányra.* - Akkor majd én megiszom, bár whiskyvel keveredve kicsit furcsa lenne, de azt hiszem ez az egyik olyan dolog, amit még nem próbáltam ki soha a 215 életévem alatt.* Közben a már jól ismert csengő hangja ismét megszólal figyelmeztetőleg, hogy új vendég érkezett, de a csengőnél mégis hangosabb az a kis szóváltás amit az ajtóban folytatott egy szőke lány meg egy megtermett férfi. A lány aztán célirányosan a pult felé viharzott, aztán a rendelés után megfordulva Belwar felismerte a lány arcát.Először csak nézett, aztán feltűnt, hogy neki integetnek, ő is bátortalanul visszaintegetett, ha már az öccse ismerőse, akkor kedvesnek kell lennie.Eva aztán feléjük sétál.* - Nem zavarsz egyáltalán, Evangeline ugye? Ülj csak le ha gondolod. *A mosolyt ő is viszonozta, és felrémlik neki utolsó találkozásuk, de az már régen volt, és ő nem is kíván szót ejteni róla.* |
| | | Evangeline Elovics
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1055 Kaszt : Üzenőláda : Játékra készen
Kedves X
Ha érdekel akkor tudod hol találsz.
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 4:38 pm | |
| * Néhány nappal ezelőtt Evangeline egy kis kalandban vett részt, minek nyomai még most is láthatóak a testén. Legalábbis a lapockáján éktelenkedő lila folt és a bal combján lévő társa erről árulkodik. Talán ezért is szétszórt kissé a hölgy, mert annak ellenére, hogy egy jól megtermett férfi akarta elhagyni az édességboltot a félvéla nekiütközött. Természetesen mindketten morogtak valamit a másiknak, nemtetszésüket kifejezve. Fekete őszi kabátja alatt sötétbarna ruha lapul, minek a derekán díszöv húzódik. Leporolta magát még az üzlet előtt, de feltehetően így is némi feltűnést keltett a vitája a férfival. Nem akart törődni a kíváncsi tekintettekkel így célirányosan a pulthoz közeledett, nem is nézett körbe. Miután leadta a rendelését, csak azt követően pillantott körbe. Feltűnt neki egy ismerős szőke kobak, aminek a gazdáját ismerte is, láthatóan egy diákkal cseverészett az idősebbik Frostburn. Halvány mosollyal az arcán integetett a tündeférfinak, aki remélhetőleg észreveszi. Megismerkedésük ugyan nem volt zökkenőmentes, de talán a továbbiakban csekély nézeteltérésük fog támadni. Az eladólány becsomagolva nyújtotta át a kért nyalánkságokat, s mivel úgy érezte azért nem mehet el szó nélkül a pár mellett, feléjük vette az irányt. * -Sziasztok, zavarhatok? | |
| | | Natalia Tatiana Ridolf
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 926 Kaszt : Üzenőláda : "A szerelem sötét verem. Főleg, ha letakarják és ráülnek." (Rejtő Jenő)
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 4:22 pm | |
| *Gil a családjáról kezd mesélni, és Nati érdeklődve hallgatja.* - Nálunk nincs sok harcos a családban, *kezd el ő is mesélni* csak az unokatesóm. Őt kivéve az egész családja illuzioinsta. Anya meg, mint mondtam, boszorkány. *Reméli, Gilnek nem tűnik fel, hogy az apjáról egy szót sem szólt.* Művészi vénám nekem sem sok van. Bár a barátaim azt mondják, jól fotózok... *Az italok érkezése után Belwar megjegyzi, megnézné Natot, ahogy whiskyt iszik.* Oroszországban nőttem fel. Nem biztos ám, hogy kifogna rajtam az italod.*Belwar belemegy a viccelődésbe, és nem adja a cseresznyéjét. Nat erre a whiskey felé nyúl, és maga felé húzza, mintha bele akarna inni. Gil, Nati szerencséjére gyorsan átengedi neki a cseresznyét, és így mégsem kell megbirkóznia az itallal. Miközben a srác a titokzatos idegent keresi, Nati keze gyorsan kinyúl, és a két szem cseresznyének csak a hűlt helye marad... ahogy az idegennek is. Gyorsan belekortyol a koktéljába, és elfintorodik. Miután lenyelte a kortyot, megszólal.* Jó is, hogy lelépett, mert nem álltam volna jót magamért, ha itt marad. Utálom az epret. *Bök fintorogva a poharára, majd az asztal szélére tolja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 4:03 pm | |
| * Gil érdeklődő tekintettel hallgatja Nat válaszát tanulmányairól. Nem egészen boszorkánynak képzelte el a leányzót, de a természetmágiát és a bájital kotyvasztást már igen.* - Nálunk a családban inkább harcosok és vadászok voltak, mármint ami a férfiakat illeti, a nők pedig inkább művészek, festegettek, hangszereken játszottak. Nekem ez a művészi véna valahogy kimaradt. * Mondta a lánynak, de aztán észbe kapott, hogy talán nem is érdekli a lányt ez és untatja vele, szerencsére az érkezett kehely és italok elterelték a figyelmet. Nati is egyetértett, hogy hívják asztalukhoz a kedves idegent, de úgy tűnt, időközben távozóra fogta a dolgot, úgyhogy Belwar vállvonva és mosolyogva nézett vissza a lányra. Aztán a lány egy érdekes egyezményt ajánl fel a szőkének. Miszerint: Belwaré a whisky és az övé a koktél. Belwar is így gondolta magában, de végül a lány mondta ki. Egy valamit azért muszáj volt még megjegyeznie.* - Azért megnézném, ahogy felhajtod a whiskyt. * Mondta mosolyogva és elképzelte a lány arcát, amint végrehajtja a műveletet.* - Mi? Azt már nem! a koktélcseresznyémet nem adom, azt hiszem kénytelen leszel megbirkózni a whiskyvel. * Humorizál, persze nem gondolja komolyan. Ezt szóvá is teszi.* - De rendben, megegyeztünk! * Hunyorít vissza ő is világító szemeivel, közben a lány felé nyújtja a fagylaltkelyhet, hogy nyugodtan vegye le róla a cseresznyét.Közben hátranéz, hogy hová is lett a nagylelkű idegen, de az asztalnál már hűlt helye volt.* - Azt hiszem, mégsem lesz társaságunk, a férfi lelépett.* Mondta a lány felé fordulva.* |
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 3:45 pm | |
| - Nem gondoltam, hogy rajtam nevetsz. *Magyarázza Nati.* ~Úgy látszik ez a félreértések napja...~ Én is az öcséden nevettem, tényleg vicces sztori volt, mjad egyszer elmesélem... *Aztán Gil a tanumányairól kérdezi.* Boszorkány szeretnék lenni. Bájitaltan, természetmágia, Misztikummmágia, Átváltoztatástan, ilyesmi... Szeretem a természetet és szeretek kotyvasztani. Meg hát anya is boszorkány... *Ekkor két fagylaltkehely érkezik az asztalukhoz egy whiskey és egy koktél társaságában. Hátrafordul, és látja, hogy az idegen integet nekik.* Persze, nyugodtan hívd ide. *Belwar kérdésén megint mosolyognia kell, de most kerüli a nőietlen röhögést.* Lehet, hogy ez egy ilyen különleges hely... Egyezzünk meg valamiben: tiéd a whisky, enyém a koktél. De mert ilyen nagy kegyet gyakoroltam, kérem a koktélcseresznyét a fagyikelyhedről. *Közli és a jobb szemével cinkosan hunyorít. A széles mosoly még mindig ott van az arcán. Esze ágában sincs meginni a whiskeyt, és reméli, hogy ezt Gil is tudja. Reméli, hogy a fiú hasonló az öccséhez, és veszi a lapot, már ami a tréfálkozást illeti.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 3:33 pm | |
| * Belwar már nem is bánja, hogy ilyen sokáig váratta meg őket a pincérlány, legalább lett egy újabb ismerőse, aki igazán megnevettette a fiút.A nevetésből aztán hirtelen megkomolyodik, mert a leányzó furcsán issza a kávéját, Belwar felvonja az egyik szemöldökét.* - Ja boccs, nem rajtad nevetek, hanem azon, hogy drága öcsém, mindig belekeveredik valami vicces szituációba. * Válaszol mosolyogva, Nati aztán azt válaszolja, hogy nem ismeri a férfit, de van Naxis kitűzője, Belwar sajnos nincsen tisztában a háznevekkel, de azért hátrafordul, hogy megpillantsa az idegent, de egyelőre nem foglalkozik vele.* - Na és te minek tanulsz? Úgy értem, milyen erők állnak hozzád a legközelebb, hogy a suliba jelentkeztél? * Kérdi a lánytól, mert első ránézésre, nem tűnt sem harcosnak, sem gonosz ábrázatúnak, hogy valamilyen sötét mesterséget űzzön.De a kérdés elsőre kicsit furcsán hangozhat.DE Belwar nem tudja jobban megmagyarázni kérdését, mert az asztalukhoz máris két fagylaltkehely érkezik, egy whiskyvel, és egy koktéllal, ami természetesen nekik lett rendelve. Belwar először az érkezett fagyira mered, majd az idegenre akiről az előbb beszéltek, visszaint neki, egyúttal jelezve, hogy nyugodtan foglaljon helyet az asztaluknál, persze előtte még megkérdezi Natit is, hogy mi erről a véleménye.* -Idehívom, rendben? * Mégis úgy illik, hogy erről a lány döntsön, de a legnagyobb meglepetést nem a rendelt kehely és koktél okozta, hanem: - Egy fagyizóban árulnak whiskyt?? *Kérdi a szőke, elkerekedett zöld szemeivel a lány felé fordulva, mintha tőle várna választ, pedig ez bizonyára számára is rejtély, mindazonáltal, érdekes egy cukrászda lehet, de ha tényleg árulnak, akkor Belwar visszatérő vendég lesz.* |
| | | Scott André Nellondi polgár
Főkarakter : Artemis Taylor Hozzászólások száma : 39 Kaszt :
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 3:21 pm | |
| *Észre veszi,hogy a szomszédos asztalnál ő róla folyik az eszmecsere.~Nem vagyok már rég diák~Gondolja magában és elmosolyodik.*Int a pincérnek és rendel még egy fagyikehelyt magának majd azon kívül a szomszédasztalhoz vitet két fagyikehelyt,egy whiskyt és egy alkohol nélküli koktélt.*A pincér készségesen ki is viszi a rendelést majd távozik az asztaltól.~Remélem ízleni fog nekik~gondolja majd a szomszédban ülőkre mosolyog és a kezét a fejéhez téve int nekik.* | |
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 3:15 pm | |
| *Cukrot szór a kávéjába az asztali cukortartóból, és éppen belekortyol, mikor Gilneas elneveti magát. És mivel a nevetése elég ragadós, Nati igen kínos helyzetbe kerül, ugyanis tele a szája kávéval. Minden erejét összeszedve, vicces grimaszok árán lenyeli a kortyot, - ezzel megmentve a méltóságát - és csak utána fakad egy kissé nőietlen hahotára. Mikor végre szóhoz jut, folytatja a beszélgetést.* - Igen, Exanról el is tudom képzelni, hogy baglyot küldjön. Valószínűleg én is lusta lennék lejönni a faluba. *Teszi hozzá elgondolkozva, és az utolsó falat sütit is a szájába rakja. Ekkor egy új vendég lép be az ajtón, és Gil róla kérdezi.* Nem ismerem *rázza a fejét.* De Naxis kitűzője van, úgyhogy biztos hozzánk jár. *Az üres tányérját kapirgálja szórakozottan a villájával. Mindig zavarba jön, ha túl sokáig nézik.*
A hozzászólást Natalia Tatiana Ridolf összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 16, 2012 3:23 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 3:00 pm | |
| * A szőke fiú, nekilátott a fagyijának, viszont le kellett tennie a kanalat, mert nevetésben tört ki, mikor a lány megemlítette, hogy Exan lóg neki egy pár strandpapuccsal. Nem kérdezett rá, de biztosan mókás sztori lehetett.* - Hát igazából, én sem láttam már őt, nagyon régen, de én már vagy két hete. * Gondolkozik el a fiú, és valóban Nati jól tudja, tényleg olyan magas mint testvére és fizikumban is ugyanolyanok, csupán az egyik szőke a másik meg fekete. Közben elfogyott Belwar fagylaltkelyhe is és rendelt magának valami italt, nem szokott nagyon narancslevet inni, inkább erősebb italokhoz van szokva, de most az egyszer kivételt tesz. Ha már egyszer idetévedt, ki tudja még hány olyan dolgot fog tenni, ami nem rá vall. Az üres kelyhet forgatja az asztalon, közben válaszol a lánynak.* - Most költöztem még csak ide Nellondra, most kaptam egy jó lakást úgyhogy berendezkedem még csak, tetszik a hely, már régen kinéztem magamnak, de csak most lett egy ilyen alkalom. De legalább közel lakom Exanhoz, így nem kell levelezgetnünk, bár a sokész néha még ilyen távlatból is küld baglyot. * Neveti el magát a fiú, majd újból megszólal a csengő, ami jelzi az új vendég érkeztét, a smaragd zöld szempár hátrafordul, hogy megnézze ki érkezett. Egy napszemüveges srác az új vendég, nem messze tőlük helyet is foglalt az egyik asztalnál és körbenéz a helyiségben. Belwarnak valamiért ismerős a srác, pedig biztosan nem ismerheti, hiszen még csak nemrég érkezett ide és alig ismer valakit.Nat felé fordul.* - Te ismered a srácot? A suliba jár? Valamiért olyan ismerős nekem. De annyira errefelé néz, hogy gondoltam neked évfolyamtársad vagy valami. |
| | | Scott André Nellondi polgár
Főkarakter : Artemis Taylor Hozzászólások száma : 39 Kaszt :
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 2:42 pm | |
| *Mivel ma napsütéses idő ébredt Nellod városa úgy gondolta, hogy meg lepi magát egy fagyikehelyel. Útnak is indult, hiszen a minap hallotta,hogy itt van valamerre az árosban egy nagyon jó fagyizo és most meg keresi.*A cigije is elfogyott így abból utánpótlást kell venni.*Meg mentett nem rég egy kisgyereket, akit egy figyelmetlen kocsis majdnem elütött így most lazán sétál de, nyitott szemmel nehogy valami baj történjen a környékén.*Fekete feszülős farmer halásznadrágban van és egy kék-fehér póló, van rajta. Napszemüveg keresztül tökéletesen látja környéket.*Mostanában hozzá szokott a kontaklencséhez így azt visel folyamatosan az is barnás-fekete színű. A sarki Pubban megvette a cigit, és lassan tovább sétál. Negyedóra múlva feltűnik előtte a fagylaltozó.*~Ez egy kicsit messze van tőlem, de nem baj.~Ezekkel, a gondolatokkal lép be az ajtón. Napszemüvegét fejére helyezve néz szét ülőhely után, talál is egyet egy furcsa talán diák pár mellett.*Odalépdel és leül, utána leadja az arra járó pincérnek a rendelést és borra valót is csempész a fizetség mellé. A pincér hajolgatva hátrál a pulthoz. Miközben a fagyijára vár jobban szétnéz és meg állapítja, hogy elég sok diák van jelen és valószínű ez a hely a törzs helyük.* | |
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 2:41 pm | |
| - Ami az öcsédet illeti, nem tudod, mi van vele mostanában? Lóg nekem egy pár strandpapuccsal, de vagy egy hete nem láttam... *Az eladó végre befejezi a telefonálást és a manikűrözést, és figyelemere méltatja őket is. Gil megjegyzi, hogy szép a lány körme, de Nati csak elhúzza a száját. A rózsaszín körömlakk annyira nem jön be neki, a sötétebb színeket szereti.* ~Vajon lehet errefelé sötétlila körömlakkot kapni?~ *Fut át az agyán, majd inkább azon kezd gondolkozni, mit is rendeljen. Az utolsó pillanatban mégis elmegy a kedve a fagyitól, így máshogy dönt.* -Egy narancsos blondie-t kérek szépen. Ja, és egy capuccinót is. *Nem mintha különösebben álmos lenne, de most valahogy megkívánt egy kávét. A pincérlány ellibeg, és Gil folytatja a beszélgetést. Amikor az Exszel való hasonlóságra terelődik a szó, Nati gyorsan helyesbít.* Arra gondoltam, meg mertem volna esküdni rá, hogy a suliba jársz. Tényleg nem hasonlítasz az öcsédre. Talán csak a magasságod... *Vizslatja elgondolkozva a fiút, majd elmosolyodik, - és mi tagadás, el is pirul egy kicsit - mert eszébe jut amikor rátámadt Exanra. A pincérlány visszatér, és leteszi elé a sütit meg a kávét.* Köszönöm szépen *mondja Nati a lánynak, és elégedetten a sütijéhez lát. Miután lenyel egy falatot, a fiúhoz fordul.* És mit csinálsz itt Nellondban? Úgy értem, dolgozol, vagy ilyesmi?
A hozzászólást Natalia Tatiana Ridolf összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 16, 2012 2:44 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 2:24 pm | |
| - Frostburn bizony, már meg sem lepődöm, hogy mindenki ismeri itt lassan az öcsémet. * Mosolyog, majd észreveszi, hogy Nat az asztal alatt tevékenykedik valamit, de nem teszi szóvá, hiszen látta a pár centis magassarkút, mikor a lány betért az ajtón, és hiába ő nem ért az ilyen dolgokhoz, teljesen megérti, ha meg akar tőle szabadulni a lány. Időközben a eladólány is megérkezik és mintha mi sem történt volna, kedves mosollyal az arcán kérdezi az asztalnál ülőket, hogy "mit hozhatok?" Belwar felvonta a szemöldökét a lányra.* - Kissé hosszúra sikeredett a telefon, de legalább a körme szép. * Mosolyog, de azért így akarta jelezni, hogy nem illik megváratni a vendéget.* - Én egy fagyi kelyhet kérnék. *Közben Nat megkérdezte, hogy Belwar nem diák e, valóban a fiú nem akart erről beszélni, de azért válaszol, mert úgy illik.* - Hát, nem, de talán majd jövőre én is a nezában koptatom a padot. Egyelőre még csak most költöztem ide. *Féloldalas mosoly ül ki az arcára, amikor a lány kijelenti, hogy meg mert volna rá esküdni.* - Ekkora volna a hasonlóság köztünk? Pedig tűz és víz vagyunk. * Nevet ezután, mindig is szöges ellentéte volt testvérének, ezért váratlanul érte ez a kijelentés.De a vért, nem lehet letagadni, külső jellemvonásokban ez pedig kiütközhet. Nem mintha zavarná ez a fiút, csak belegondolt a köztük lévő különbségekre.* - Hát igen, végül is igazad van. * Helyeselt a lánynak, közben megkapta a fagyi kelyhét az eladótól.* |
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 2:08 pm | |
| *A tündesrác szemlátomást nagyon elbambul, mert néhány pillanatig csak pislog rá. Mondjuk lehet, hogy ebben Nati szokatlanul közvetlen viselkedése is közrejátszik. Aztán a fiú "felébred", és be is mutatkozik.* - Azt mondod, Frostburn? Exan rokona vagy, nem igaz? *Nem sok Frostburn szaladgál Nellond utcáin, úgyhogy valószínűleg igaza lesz.* Igazából nem lenne vészes ez a cipő, csak nagyon nyom. *Mondja, és az asztal alatt - lehetőleg feltűnésmentesen - ki is bújik belőle.* Te nem diák vagy? *Kérdezi aztán meglepődve. Nem gondolta volna Exan bármelyik rokonáról, hogy nem veszik fel a suliba - márpedig itt valószínűleg ez a helyzet.* Meg mertem volna esküdni rá... *Kezdi, de a mondta végére elhalkul a hangja, mert eszébe jut, hogy a fiúnak valószínűleg rosszul esik, hogy nem vették fel. Inkább gyorsan másról kezd beszélni.* Pedig szerintem a Belsirionra járnak a legtöbben. Én igazából Naxeldires akartam lenni, csak hát az a bizonyos kerék másképp gondolta... ~Remélem nem hiszi azt, hogy sötét varázslónak készülök, vagy ilyesmi...~ *Jut eszébe hirtelen. Nem áll annyira távol tőle a sötét oldal, mint gondolnánk, de azért még mindig a határon innét van.*
A hozzászólást Natalia Tatiana Ridolf összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 16, 2012 2:48 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 1:52 pm | |
| * Az ajtónyílásra még nem fordul oda, de a kopogó cipők hangjára, aztán odakapja a fejét, és egy magassarkús, fekete hajú lányt pillant meg, aki aztán beljebb is slisszan.Belwar kicsit nyújtózkodik, hogy megnézze az eladólány még telefonál e. Így a lánynak is várnia kell majd, legalább már ketten szidhatják. Belwar elgondolkozott azon, hogy van e ilyen jó idő ahhoz, hogy a leányzó ilyen csinosan sétálgasson az utcán, de nem volt sok ideje ezzel foglalkozni, úgy tűnt a lány türelmetlen volt és neki sincs kedve várni, a fiú felé fordult, majd megszólította, először még megkérdezte, hogy leülhet, e de utána máris lehuppant az fiú asztalához. Belwar egy ideig csak pislogott, pár másodperc után aztán egy fejrázással rendezte vonásait és felfogta mi történik.* - Öö, hogyne.. természetesen foglalj csak helyet, fárasztó lehet egy ilyen cipőben álldogálni. * Pislogott tágra nyílt szemekkel, alig telt el egy perc, de már van is társasága, az eladó csajszi, pedig vígan telefonál, ujjával csavargatja a telefonzsinórt és közben festi a körmét.Belwar a lányra néz.* - Hát azt hiszem, még sokáig kell várnunk. * Mondta mosolyogva, de ő sem feledkezik meg az illemről, és bemutatkozik.* - Belwar Gilneas Frostburn, de inkább csak Gil ha kérhetem, arra hallgatok is. *Mondta, közben hátradőlt székében és nyújtózkodott egy kicsit, hogy a polcok felett megpillanthassa az eladót, de csalódnia kellett, mert az még minidig bent hahotázott.* - Nahát mennyi errefelé a diák, Belsirionossal viszont még nem találkoztam. *Kezdi a beszélgetést, ha már úgy is várniuk kell akkor legalább addig ne unatkozzanak.* |
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 1:31 pm | |
| *Nati ma délután Nellondba tart, papucsot venni. Ugyan Exan azt mondta, kifizeti neki az új lábbelit, Nat már vagy egy hete nem látta a fiút, és a papucs hiányát nagyon megszenvedi, tehát egyedül indul el.* ~Majd, ha találkozunk, odaadom neki a számlát. A mázlista megúszta az elkísérésemet.~ *Gondolja készülődés közben. Az utazóládája mélyén talál egy magassarkú cipőt, így azt veszi fel rövid, fekete farmerszoknyájához, és lila blúzához. Nem tudja, miért öltözött csinosabban, mint szokott, de arra már pár lépés után rájön, hogy az öt centis sarkú cipő nem a legjobb választás volt, alig bír benne menni. Megkönnyebbül, mikor Nellondban a fagyizó elé ér.* ~Muszáj megállnom, nem tudok elmenni a boltig. Szóval bemegyek, és eszem egy fagyit.~ *Belép a fagyizóba, és rögtön meghallja az eladó hangját, amint valakivel telefonon cseveg.* ~Na, itt sem jutok egyhamar fagylalthoz, viszont képtelen vagyok tovább állva maradni.~ *Nem sokat tétovázik, a legközelebbi asztalhoz lép, ahol ugyan már ül valaki - egy zöld szemű tünde - de jobban fáj a lába, minthogy ezzel foglalkozzon. Kedves mosolyt erőltet hát az arcára - pedig legszívesebben grimaszolni lenne kedve - és megszólítja a fiút.* -Szia, leülhetek? *Majd, gyakorlatilag meg sem várva a választ, lehuppan a fiúval szmebe.* Natalia Tatiana Ridolf vagyok, Belsirionos. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Május 16, 2012 1:18 pm | |
| * Meglepődnénk, ha egy Belwarhoz hasonló férfi tenné be a lábát a kedves kis fagyizóba, de a szőke fiúnak kedve támadt fagyizni egyet, hiába a sötétebb helyeket szereti, az izgalmasabbat és talán a veszélyesebbet is, egy ártatlan fagyizóban biztosan nem botlik majd óriásokba, akik belekötnek. Vidáman kerül beljebb, hogy szemügyre vegye a választékot, úgy tűnt az eladó eléggé elfoglalt, ugyanis nagyon telefonált valakivel, és hangosan hahotázott valamin. Úgyhogy Belwar csak álldogált, eltelt egy per.. két perc.. már nem is számolja az eltelt időt, úgy tűnik nagyon benne van a sztorizgatásban az eladó, és észre sem veszi, hogy vendég érkezett, pedig az ajtón lévő csengő jelzi is, de még ezt is figyelmen kívül hagyta. Belwar egy morcos fújtatással dobta le magát egy székre és várt türelmesen. Amíg hallgatta a beszélgetést, jobban körbenézett a berendezésen, nézegette a képeket a falon. Nézegetett mindenfelé, amikor is ajtónyílást hallott újból, oda kapta a fejét.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Május 11, 2012 12:03 pm | |
| - Az bizony, azért el van ő kényeztetve más szempontból, arany élete van a jó öreg Floppynak ne sajnáld. * Mondja és beletörni száját egy szalvétába. Az üres tányért kicsit eltolja magától, a pincérnő ezután készségesen libben és viszi el onnan. Úgy tűnt a leányzó is és a fiú is befejezték a sütijüket, és Exan is többet elidőzött itt mint kellett volna, de hát ha akad kellemes társaság akkor miért lenne a sötét négy fal közt. A pultostól elkérte a csomagját, majd levette az akasztóról a dzsekijét.* - Nekem sietnem kéne mert ezek lenyakaznak. * Mondta a vörösnek, aki egyetértett. Fizetés után együtt távoztak a fagyizóból és tértek vissza a kúriába, majd a folyosóknál elváltak útjaik és ki ki a maga szobája felé vette az irányt.* |
| | | Lizbeth Westlive Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Május 11, 2012 11:52 am | |
| *Házimanó? Még nem látott olyat, hogy diákoknak saját házimanójuk lenne, de ezek szerint csak ő volt rosszul informált.* -De jó, illetve de rossz, vagyis nem tudom. Nektek jó, mert van aki pakolásszon helyettetek, viszont neki meg nem rossz, hogy folyton csak utánatok kell rendet raknia? *Fejti ki álláspontját a témával kapcsolatban, bár annyit még nem gondolkozott a házimanók helyzetén, de hát ki élvezné, ha folyton csicskáztatnák?* -Nem ritkaság, csak jól tudjuk titkolni. *Mosolyog a fiúra.* Nálunk is általában rend van.. ha én rendet rakok. *Mondja még mindig mosolyogva, majd megérkezik az imént rendelt vize, melyből nagyot kortyol, elvégre már meglehetősen szomjas.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Május 11, 2012 11:41 am | |
| * Ugyan miért is haragudhatna meg a lány őszinteségén, amikor ő maga is tudja, hogy köze nincsen az efféle konyhai tevékenységekhez, de most fellobbant benne egyfajta bizonyítási vágy, kihívást jelentett a számára, hogy elkészítsen valami ehetőt és azt felmutassa a világnak, és büszkélkedhessen, de majd egyszer. A lány kérdésére, széles mosollyal villantja ki fehér fogait.* - Ó hogyne, kedvezmény az jár * Vacilál és elképzeli a történetet, miközben ő dirigál a dolgozóknak az étteremben, hogy mit tevékenykedjenek.* - Nem, házvezetőnőt, valóban nem szívesen fogadnék jobban belegondolva, van egy két házimanó aki valamennyire rendet tart. Sajnálom is szegényeket, mindig van dolguk. * Gondol szegény kis házimanójára, Floppy-ra aki jelenleg is pakolássza a szobájukban lévő férfiak elhullajtott szennyeseit, Exan megrázza a fejét és copfba fogja haját. Közben a kék szemek elkerekednek Liz kijelentésén.* - A lány szobában kupi? Ritkaság.. Ahány női szobába betettem a lábam, egy porszemet sem találtam.* Mondja miközben a villájával felé mutogat. A pincérlány amikor kiviszi az ásványvizét a leányzónak már igyekezne is vissza, de Ex még int neki, hogy hozzon egy narancslevet.* |
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Május 11, 2012 11:30 am | |
| *A fiú morcosságán elmosolyodik, és tényleg elég hihetetlennek tartja, hogy a fiú valaha is főzzön.* -Eléggé. *Mosolyog, remélve, hogy a fiú nem sértődik meg az őszinteségén.* De azért majd ha lesz egy éttermed, kapok kedvezményt? *Kérdi nevetve Exantól, bár van egy olyan sejtése, hogy ez soha nem fog megvalósulni, de soha nem mond, hogy soha.* -Házvezetőnő? Még mit ne. Helyettetek ne tanuljon meg varázsolni is? *Mosolyodik el ismét, bár ha jobban belegondol, náluk is elkelne néha egy takarítónő, ugyanis annak ellenére, hogy ők lányok, mégis néha a fiúk is megirigyelnék amekkora kupi van náluk.* Azért majd néha átküldhetnétek hozzánk is, hogy rakjon rendet.* Mosolyog, majd ismét eszik egy falatot a sütijéből.* -Lány szoba.. az nem jelent semmit. Nálunk is néha akkora kupi van, hogy húú. *Mondja mosolyogva, miközben int a pincérnőnek, és mikor az odaér rendel egy szénsavmentes ásványvizet magának.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Május 11, 2012 11:20 am | |
| * Kissé morcosan néz vissza a lányra, amikor az visszakérdez, hogy ő főzni?* - Ez miért oly hihetetlen? * Kérdi komoly arccal, de aztán ő is nevetésben tör ki.* - Soha nem lehetsz biztos benne, lehet, hogy még a végén saját éttermet nyitok.. Ki tudja, az élet elég kiszámíthatatlan. Na persze jobban örülnék ha más munkám lenne.Mondjuk valami fizikai. * Gondolkozik el. A fagyi meg szépen olvadozik a szatyorban. Úgyhogy szól is a pincérnőnek, hogy tegye el hűsölni addig aíg itt maradnak. És ő is vesz még magának egy citrom szeletet és azzal együtt vissza ül a helyére.* - Persze, szoktunk lejárni az ebédlőbe, csak vannak olyan alkalmak, hogy... jobban belegondolva csak olyan alkalmak vannak amikor lustán vagyunk lemeni, nem ártana nekünk egy házvezető nő. Egyedüli tiszta sarok van a szobánkban az is az enyém. * Nem füllent a fiú, tényleg az ő részén található a legnagyobb tisztaság.* - Úgyhogy nem is nagyon szeretek amúgy a hálókörletben tartózkodni, nincs akkora rend mint egy lány szobában, gondolom. * Mondja és nekilát ő is a citrom szeletének.* |
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Május 11, 2012 11:08 am | |
| *Elmosolyodik a fiún. Ő lány létére szintén nem egy konyhatündér, bár azért a tojás variációinál egy kicsit bővebb már a tudása, mely a palacsintára is kiterjed. De ő sem tölt sok időt főzögetéssel, egyszerűbb ide eljönni és enni valami nagyon finomat.* -Elhiszem, úgy tényleg uncsi lehet. Te.. főzni? *Kérdi nevetve, hiszen a fiúból sok mindent kinézne, de azt, hogy főzni fog valaha is, na azt végképp nem.* Azért majd szólj, mielőtt világhírű séf leszel. *Mondja nevetve, majd elkezdi enni a jó hideg sütijét, mielőtt túlzottan felmelegedne.* -Ja, hogy ti ilyen jó kis egyezségeket köttök. Az más. Én is inkább sétálnék. *Mondja még mindig mosolyogva, mert hát olyan aranyosak, hogy sütit ebédelnek.* Amúgy arra még nem gondoltatok, hogy néha egyszerűbb lenne lemennetek az ebédlőbe enni? Ott van kaja és nem kell mosogatni. *Mosolyog, bár azért feltételezi, a fiúk már rátaláltak az ebédlőre, hiszen nem olyan eldugott kis hely az.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Május 11, 2012 10:56 am | |
| * Még kívül álltak a fagyizónál, de aztán beljebb sétáltak, és a lány is egyetértett miszerint, nem éppen a legjobb időpont a cukrászdához, Ex csak hevesen bólogatott, és elgondolkozott azon, hogy vajon a többiek neheztelni fognak e rá azért mert később ér majd fel. Végül ezzel nemtörődve vállat vont.* - Hát tudod, a tojás és annak minden kombinációit már elsütöttük, úgyhogy már unjuk. Van még egy két konzerv de kinek van ahhoz kedve, talán egyszer majd megtanulok főzni. * Komolyan elgondolkodott saját ötletén, és, hogy ez miként kivitelezhető, hiszen a szobájukban nem sok ennivaló készítéshez alkalmatos kelék található, egy tepsi azért akad.* - Biztos nem fognak majd haragudni! Nem egyszer sétáltam már le ide vásárolni, de cserébe nem nekem kell mosogatni, úgyhogy ezerszer is jobban megéri. * Válaszolja és ő is leül az asztalhoz. Bár vett fagyit is ami valószínűleg olvadozni kezd, de nembaj, ez a kis idő biztos nem árt neki.* |
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Május 11, 2012 10:46 am | |
| *Miután majdnem fellöki a fiú, végül csak észreveszi, és kedvesen bocsánatot is kér.* -Semmi baj. Hát igen, nem épp egy fagyizós időpont. *Mondja mosolyogva, miközben fellép a cukrászda egyetlen lépcsőfokára, melyen a fiú is áll, hogy ne tűnjön annyira alacsonynak, bár így sem lett sokkal jobb a helyzet.* -Tükörtojás? Az is jó, de nem minden nap. Még szerencse, hogy ennyi kajálási lehetőség van, különben már rég éhen haltatok volna. *Mondja nevetve, majd a fiú ötletén kapva kap, hiszen társaságban sokkal jobb sütizni.* -De, bár én most inkább tortát ennék. *Mosolyodik el, majd meg is rendeli a szeletjét, és leül egy közeli asztalhoz.* -Nem lesznek mérgesek a szobatársaid, hogy nem viszed a kaját? *Kérdi érdeklődően, majd meg is érkezik a tortaszelete, így hát megköszöni és kifizeti a pincérnőnek.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt | |
| |
| | | | Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |