Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Tengerpart | |
|
+29Tori Swallow Steven Blackfield Elisabeth Ellen Torchwood Lismine Lockwood Sophie Lee Caleb Dawson Nye Drystan Kitiara Ferellion Merilien Marsillea Matthew Demerest Isolda Mahla Tyrphosie Kasey Jake Ellswood Celia D'cruze Radomir Waylan Gabriella Ophelia Milena Pervinka Doroteja Senka Alodia Hylle Marco Mimieaux Cameron Whitness - Archív Blagoy Ivo Lazar Lincoln Lawrence Agatha Brooks Mikhael Knyaz Claire Fairchild Toportyán Zakariás Speranza di Bagliore Marisela Modesta de Nuria Tyler Wayne Kalandmester 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Tengerpart Csüt. Júl. 26, 2012 7:33 am | |
| First topic message reminder :
*Diákjaink nellond környékén a tengerparton ejtőznek, mi ezért, ki azért van ott, ám a nyári jóidő hirtelen sötét viharba fordul át, nem ártana valami menedék után nézni. A közelben látnak néhány házat, vélhetően nellond egyik kisebb falujáról lehet szó. Illetve a sziklák környékén egy világítótorony áll, ami most is világít. Talán jelzi a hajósok számára, hogy hol érdemes horgonyt vetni, mielőtt zátornyra futnának. A vihar gyorsan jön, tehát el kell dönteniük, hogy mit tesznek, mielőtt még rájuk szakad az ég. Ám ebben a viharban van valami természetfelettien ördögi. Valami sötét...*
//Igyekszem 5-re hazaérni!// | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Steven Blackfield Nellondi polgár
Főkarakter : Haku Hiroshi Hozzászólások száma : 658 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Tengerpart Csüt. Aug. 15, 2013 2:44 pm | |
| *Kellemes meleg bizsergés fut végig rajtam. Immár tökéletesen nyugodt vagyok újra. A szerelem csodákra képes.* -Tudom, nincs semmi baj! *csókolom meg, majd hagyom, hogy arcát mellkasomba fúrja. Milyen aranyos így! Mintha csak egy védtelen kislány lenne. Egy törékeny kislány, vagy inkább kis madár, akire vigyázni kell. Hát én vigyázok majd rá, hogy egybe maradjon, főleg a lelke, mert az talán még az üvegnél is könnyebben darabokra hullik. Persze nem becsülöm alá, hisz tudom, hogy erős nő. Kitart.* -Rendben, menjünk! *vigyorodom el, bár picit tartok a házvezetőnő haragjától.* | |
| | | Elisabeth Ellen Torchwood Nellondi polgár
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom.
| Tárgy: Re: Tengerpart Csüt. Aug. 15, 2013 2:31 pm | |
| *Szorosan ölyel magához én pedig megnyugszom. *-Köszönöm.*suttogom megkönnyebbülten. Örüök hogy megtud bocsájtani nekem. Rá kell jönnöm hogy belehalnék ha elveszíteném. *-Annyira sajnálom. Nem akartalak megbántani. Csak tényleg azt hittem hogy könnyebb lesz nélkülem az életed. *mondom hallkan. Azt akarom hogy nyugodtan éljen de nélküle meg én nem tudnék élni. *- Menjünk haza kérlek. *suttogom mellkasába temetve arcom. * | |
| | | Steven Blackfield Nellondi polgár
| Tárgy: Re: Tengerpart Csüt. Aug. 15, 2013 2:14 pm | |
| -Nem éppen, de mindegy. *sóhajtok fel, lenézve rá. Alap, hogy megbocsátok neki. Fáj még mindig hogy csakúgy elfutott, ezt még sokáig fogom cipelni a szívemen, de nem haragszom rá, mert őt igazán szeretem.* -Igen, meg. Bevallom, egy kicsit haragudtam rád tegnap, de az is hamar elpárolgott. *szorosabban ölelem magamhoz.* -Jó, hogy újra itt vagy mellettem! *mondom ki őszintén.* ~Nagyon szeretem őt!~
A hozzászólást Steven Blackfield összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 15, 2013 2:36 pm-kor. | |
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
| Tárgy: Re: Tengerpart Csüt. Aug. 15, 2013 2:04 pm | |
| *Elősször nem sikerül elmosolyodnia, majd végül kapok egy őszinte mosolyt. *-Így már jobb.*mosolygok rá kedvesen. *-És megígérem hogy soha többé nem fogok olyan ostobaságot csinálni mint az éjel. Csak azt hittem jobb lesz ha eltűnök az életedből.*hajtom le a fejem. Tegnap nagy ostobaságot csináltam és nem tudom mi ütött belém. Óvatosan átölelem hogy ne okozzak neki fájdalmat.*-Meg tudsz nekem bocsájtani azért amit tettem? *kérdezem de megérdemelném ha nem bocsájt meg nekem. * | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Csüt. Aug. 15, 2013 1:49 pm | |
| *Simogatni kezdem a hátát, miközben beszél. Elhiszem és igyekszem megvédeni őt. Lassan felém nyúl egyik kezével, mutató ujját érinti alksó ajkamhoz, majd húzza végig rajta. Érezheti, hogy most kicsit legörbül. Azért megpróbálom elmosolyodni, ami először nem sikerül, de a szavai hatására már őszintébben megy.* -Én is szeretlek és én is köszönöm. *mondom halkan, hajába fúrva arcomat. Még mindig aggódom, de ez az érzés kezd halványulni, s ezt is csak neki köszönhetem.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Csüt. Aug. 15, 2013 1:43 pm | |
| *Magához szorít ami most nagyom jól esik. Hagyom hogy megcsókoljon. *-Én is nagyon remélem. Olyan kiszolgáltatottnak érzem magam. Így még úgy se tudom megvédeni magam. *magyarázom és mellkasának döntöm homlokom. *~Vajon láthatom még Őt? Azokat a csodás jégkék szemeit? Nagyon remélem. ~*gondolkodom ahogy óvatosan megérintem arcát. Furcsa hogy nemláthatom. Hüvelyk ujjamat végighúzom alsóajkán. *-Mosolyogj kérlej. Nem szeretem amikor szomorú vagy. *mondom hallkan, és halványan elmosolyodom. *-Szeretlek. És köszönöm hogy velem vagy.*teszem hozzá mosolyogva.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Csüt. Aug. 15, 2013 1:30 pm | |
| *Hamarosan nem érkezünk. Összeszorul a szívem, ahogy őt hallgatom.* -Szegénykém! *szorítom magamhoz. Szerencsére a jobb oldalamon sétál, így megtehetem.* -Biztosan visszajön majd, legalább is én bízom benne! *jelentem ki magabiztosan, ugyanakkor egy kis aggodalommal hangomban. Megállítom hirtelen, hogy aztán magam felé fordítva megcsókoljam őt. Ami meg Nannyt illeti, hááát... Ma leálltam vele vitázni, mert nem engedte meg, hogy felkeljek, de nem érdekelt. Látni akartam Edent és most nyugodtabb vagyok, mert mellette lehetek.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Csüt. Aug. 15, 2013 1:15 pm | |
| *Némán követem a tengerpart felé. Minden neszre figyelek mert tényleg ideges vagyok. Néhány perc múlva megérkezünk a partra. Hallgatom a tenger hangját. Elönt a keserűség ha csak az éjszakára gondolok. *-Stev... Igazad van. Tegnap mikor bevertem a fejem szinte egyik pillanatról a másikra elvesztettem a látásom. Semmit se... Semmit se látok. *mondtam és lehajtottam a fejem. *-Nanny sem tudja hogy vissza jön-e a látásom.*mondom nagyot sóhajtva. Félelem jár át mikor ezt elmondom neki. Így még kevésbé tudom megvédeni magam mint eddig.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szer. Aug. 14, 2013 7:32 pm | |
| *Mikor nem figyel kiszabadulok karjaiból és azonnal futásnak eredek. Futok ahogy a lábam bírja. Sajnálom hogy csak így elrohanok de nem bírok gondolkodni sem. Ahogy futok patagzanak könnyeim. Azt se látom hova futok, csak akkor ér véget az őrült száguldás, mikor a sikátoroknál megbotlok és jókorát zuhanok sikereresen beverve a fejem. Forog velem az egész hely, és nem látok rendesen. Egy falig hátrálok mikor lépteket hallok magam mögött. Alig látok valamit de kezemmel valami fegyver után kutatok.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szer. Aug. 14, 2013 7:14 pm | |
| -Nem így van! *mondom halkan, miközben tovább hallgatom. Megértem, hogy félt, de attól még nem kéne magát okolnia. Nem tudhatja előre, mi történik. Lehet rossz és félelmetes, de össze kell tartanunk. Nem válhatunk el, csak emiatt. A figyelmem lankad néhány pillanatra, s sajnos karjaim fogásai is, mivel most nem öleltem át túl szorosan. Csak akkor térek észhez, mire ügyesen előredőlök a pokrócon. Azonnal felegyenesedem, s fel is állok, ekkor veszem észre a távolodó, sötét hajú angyalt. Fáj, hogy csakúgy elrohan. Gyors, de még talán utolérhetem. A cuccokkal hazarohanok, hogy azért még se maradjanak kint, majd futva indulok el kedvesem után.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szer. Aug. 14, 2013 7:00 pm | |
| -De hát miattam nem élhetünk nyugodtan.*mondom, de érzem hogy nem bírok uralkodni érzelmeimen. Megfogom kezét ahogy étölel. *-Félek Stev. Félek hogy elveszítelek. Hogy miattam bajod esik. *mondom remegve fejemet pedig lehajtom. Rettegek hogy ki üldözhet és hogy mit akar. *-Lassan elfogy az erőm. Nem vagyok képes semmire. Mindíg meg kell védened, de nem vigyázhatsz rám a nap 24 órájában. El kell felejtened. *mondom és figyelmetlenségét kihasználva próbálok kiszabadulni karjai közül, és ha sikerül azonnal futásnak eredek.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szer. Aug. 14, 2013 6:48 pm | |
| *Szinte azonnal felülök.* -Ez nem igaz! *csóválom mag fejem, majd a háta csúszok és kedvesen átölelem őt.* -Ne kezd el magadat okolni, ismét. Nem a te hibád, ami történt és ami történik most. *mondom halkan, mert én így látom. Nem Ő tehet mindenről és nekem jól esett, hogy akkor megismerkedhettem vele.* -Szeretlek, már nem is tudnám elviselni, ha akkor nem ismerjük meg egymást. *ezúttal suttogóra fogom a hangom. A füléhez hajolok, úgy beszélek tovább, majd lágyan megpuszilom az arcát.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szer. Aug. 14, 2013 6:28 pm | |
| *Hirtelen nyitja ki a szemét. Látom hogy ideges. Majd felül a fejét fogva. Majd miután elmondja hogy örül hogy itt vagyok visszadől a pokrócra. *-Nyugalom nincs baj. Itt vagyok és nem megyek sehová. *suttogom ahogy lehajolok hozzá és homlokomat az övének támasztom. Biztos valami szörnyű történt az álmában ha így kibukott. Nem láttam még ilyennek mióta megismertem. *-Talán... Talán jobb lett volna ha nem is találkozunk. Hisz miattam egyrte több proalémád van. *mondom ahogy sarkaimra ülök és elfordítom a fejem. Mert ez az igazság ha nem lennék vele nem üldözndk mert vele vagyok. Miattam van az egész.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szer. Aug. 14, 2013 6:10 pm | |
| *Elég rosszat álmodom, amitől nem kicsit vagyok ideges. Egyszer csak meghallom a távolból kedvesem hangját, aztán kipattannak szemeim és látom, hogy engem pásztáz szemeivel, miközben jobb keze az arcomon nyugszik. Idegesen és zavartan nézek rá. Néma maradok, egészen addig, amíg ki nem tisztulnak a gondolataim, majd felülök és a fejemet fogom.* -Örülök, hogy itt vagy. *mondom ki halkan, majd nagyot sóhajtok.* -Egyszer kerüljön a kezem közé a tettes! Dísztárcsát csinálok belőle! *jegyzem meg feszülten, ahogy hátradőlök.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szer. Aug. 14, 2013 5:58 pm | |
| *Kellemes álmot látok, bár egy kicsit összezavar. Majd mikor Stevre nézek látom hogy nyugtalan. Közelebb csusszanok hozzá majd megérintem az arcát. *-Sss. Steven. Itt vagyok. *beszélek hallkan ahogy arcát simogatom. Nem értem mi történt. Most neki lenne rémálma? Nem tudok mást tenni minthogy továbbra is nyugtadgatom. *~Vajon valaki szórakozik velünk? Mert ha igen akkor nagyon megfogja bánni. ~*gondolkodom arcát simogatva. Nem tudom mit álmodhat de nem lehet kellemes. Majd hirtelen kipattannak szemei.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szer. Aug. 14, 2013 5:44 pm | |
| *Még hallom Eden mondatát, de aztán magam is elszenderedem. Nagy a csend, ő is itt van velem és az idő is kellemes. Ezek együtt teszik lehetővé a dolgot. Nem álmodom semmit, sem jót, sem rosszat. De aztán látok valamit. Ezt sötét alakot, aki közeledik felém. Egy sikátorban vagyok, valahol Nellond Sötét negyedének egy pontján. Menekülni próbálok, de nem megy. Túl gyors. Sarokba szorít és felkacag, engem pedig a hideg is kiráz, ahogy a valóságban is. Libabőrös lesz mind a valódi, mint az álombeli énem. Aztán látom, hogy előránt valamit, miközben közelíteni kezd felém. A szívem hevesen ver, mert tudom, hogy már nincs menekvés... Nem sokkal ezután arra ébredek, hogy kiver a víz.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szer. Aug. 14, 2013 5:28 pm | |
| -Én is nagyon sajnálom, hogy nem élhetünk nyugodtan. *mondom hallkan. Úgy érzem már félálomban vagyok ezért igen zavarosak a a göndolataim. Nem tudom hova tenni azt a fura érzés mintha figyelnének. Bár az is lehet hogy csak egy kóbor macska az. Nagy levegőt veszek majd lassan kifújom a levegőt, és utánna mér nem hallom a tenger hangját. Fura mert a tengerparton vagyok. Körbe nézek és a hátammögött egy ház. Rajtam egy hosszú világoskék ruha hajam ki van engedve. A szél szabadon játszik ruhámmal és hajammal. Elmosolyodom mikor meglátom Stevet felém közeledni. Majd egy gyermeki kacajt hallok. Hirtelen hátulról átölelik a lábam. Mikor lenézek egy feketehajú kékszemű kislány az. Kacagva néz fel rám. Meg vagy anya! Mondja majd Stevhez rohan és elbújik lábai mögött. Hirtelen kipattan a szemem és felülök majd körbe nézek. Még mindíg a tenger parton vagyunk. Mellettem Stev fekszik. Nem értem a helyzetet majd rá kell jöjjek hogy csak álom volt. Még hozzá gyönyörű álom.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szer. Aug. 14, 2013 5:09 pm | |
| *Néha olyannak tűnök, mint egy ártatlan kis fiú. Nos ártatlannak nem mondanám magam, de egy nagy gyereknek igen. A lelke legmélyén mindenki az, még én is. Elég furcsa belegondolni, hogy nemrég még tinédzser voltam, most pedig felnőtt vagyok. Az a nemrég is pááár éve volt már. Most végre rátaláltam a másik felemre, akivel kettesben lehetek, és akit nagyon szeretek. Nem is tudom tényleg, mi lenne velem nélküle. Ő éltet, ő az egyetlen személy, akihez igazán ragaszkodok még a Földön.* -Igen. *gondolkodom el, amikor azt említi, milyen nyugalom van. A tenger morajlása csodálatos, a friss, sós levegő pedig egyenesen megnyugtató és kellemes.* -Kár, hogy nem lehet mindig ilyen nyugodt az élet! Ha megállíthatnánk az időt, még sokáig itt feküdhetnénk, távol mindenkitől és mindentől. Nem kéne féltenünk a másikat, hogy esetleg baja esik. Soha többé... *egyik karomat fejem alá helyezem támaszként, míg a másikkal Őt szorítom magamhoz. Ha egyszer meghalok, még látni szeretném az arcát, mielőtt átkelnék a túlvilágra... Egyébként rossz megérzéseim vannak. Félek. Félek, hogy baja esik. Nincs meg a tettes és lehet nem is lesz egy hamar. Mi lesz, ha egyszer elragadják mellőlem? Azt sem fogom tudni, fiú vagyok -e még, vagy lány. De azért ki fogom deríteni merre van és gondoskodom arról, hogy csúnya vég várhat az idegen számára.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szer. Aug. 14, 2013 4:57 pm | |
| *Elnevetem magam azon ahogy beszél. Néha olyan édestud lenni. Mint egy ártatlan kisfiú. Mellé heveredem majd fejemet mellkasára hajtom. Jobb ha most leállunk. *-Milyen nyugalom van. Nem?*kérdezem hallkan közben a izmos mellkasát simogatom. Lehunyom szemem és nagyot sóhajtok. Bár minden napunk ilyen nyugodtan telne. Még az iz lehet hogy átadnám a vezetést másnak és csak élnénk a magunk életét egy családként. *~Lehet elpuhultam mióta vele vagyok. Már nem a gyilkolás és a lopás éltet, hanem Ő. ~*gondokodó ismét nagyot sóhajtva. Hirtelen álmosság tör rám. Milyen furcsa. Eddig majd ki ugrottam a bőrömből most meg álmosnak érzem magam. Halvány mosolyal hallgatom légvételeit és a tenger morajlását.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szer. Aug. 14, 2013 4:42 pm | |
| //Olvad.// *Teljes testsúlyával rám nehezedik, ekkor szembesül azzal, hogy teljes izmomból tartom. Bizony, van erőm hozzá hogy meg tudjak tartani egy nőt, aki olyan könnyű, akár egy tollpihe. Ezután elszórakoztatjuk egymást halk beszélgetéssel és perzselő csókokkal.* -Igen, ahogy tetszik mondani a néninek! *vigyorodom el szélesen. Nem sokkal ezután leszáll rólam és leheveredik mellém, a pokrócra. Meglepődöm, mert eddig majd kicsattant valamiféle erőtől, most pedig próbál lehiggadni. Sikerül megértenem, miért. Ha most belelendülünk, lassan elvesztjük magunk felett az irányítást, s lassan belengné agyunkat a vörös köd.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Kedd Aug. 13, 2013 9:57 pm | |
| -Igen? Szóval még is hatással vagyok rád? *kérdezem kíváncsiságot színlelve. Majd hallgatom amit mond. *-Ez magyon jól hangzik. *mondom és hagyom hogy megcsókoljon. Szenvedélyes még is gyengéd. Kellemes ahogy hozzám ér. És nem csak az Ő vére forr. Majd ki gyulladok, de tartom magam. Majd otthon. Nem kell majd visszafogni magunkat. Bármit megtehetünk majd. Mielőtt még elkezdjük teljesen elveszíteni az irányítást, inkább mellé fekszem és mellkasára hajtom a fejem. Biztos furcsa lehet hogy eddig majdnem rávetettem magam most meg próbálok higgatt magradni. Még magamat sem értem, és nem csodálkozom hogy ha Ő sem ért meg.* //Fagy// | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Kedd Aug. 13, 2013 9:41 pm | |
| -Lehet azért, mert egy ragadozó kezd felperzselni, bár ebben a világban ki tudja! Bármi előfordulhat, ne igaz? *mosolygom féloldalasan. Nem zavar, ha nem kapom vissza egy könnyen. Annál szórakoztatóbb lesz a műsor. Hamarosan döbbenet ül az arcára. Ezt videóra is fel lehetne venni.* -Igen komoly! Csak mi ketten lennénk, nem lenne nagyszerű! Neked is van így házad, nekem is, bár ha úgy vesszük arra is jó, hogy néhány hétvégét eltöltsünk ott, egyébként meg a tiedben laknánk. Legalább is én így terveztem, de ha te másképp szeretnél valamit, megmondhatod. *felelem halkan, majd megcsókolom, szenvedélyesen.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Kedd Aug. 13, 2013 9:24 pm | |
| -Aha. Ha rád nem hatnak a női praktikák... Akkor miért feszül úgy a nadrágod?*kérdezem ahogy megpuszilom a homlokát, majd szép lassan lefelé az ajkáig. *-Vigyázz ha egyszer megszerzem az irányítást nem kapod vissza egykönnyen. *teszem hozzá majd megdöbbenek amikor elmondja hogy hamarosan lesz a tengerparton egy háza. *-Ez komogy?*kérdezem ahogy felkapom a fejem. *-De ez nagyszerű. Csak mi ketten?*kérdezek rá kíváncsian. Jó lenne ha csak ketten lehetnénk. Mert akkor nem kéne visszafogni mapunkat.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Kedd Aug. 13, 2013 9:11 pm | |
| *Erősen tartom magam, még akkor is, mikor érzem, hogy a teljes testsúlyát beveti ellenem. Végül lefekszek, de csak azért, hogy egyszer ő is az irányító szerepébe bújjon.* -Hatnak, csak nem minden férfinél. *vigyorodom el, aztán érdeklődve hallgatom következő mondatát.* -Één? Soha! Soha nem adnám fel, csupán azt szeretném, ha most te vezetnél. *mondom nagy szemekkel nézve fel rá, majd hevesen viszonozom a csókját. Na igen, haaa haza megyünk, akkor magasról tenni fogunk az önmegtartóztatásra. Miért kéne így lennie a saját házunkban? Csak azért, mert egy idős nő figyel minket?? Chh!* -Amúgy nem sokára lesz itt házam. *említem meg halkan.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Kedd Aug. 13, 2013 8:55 pm | |
| *Hihetetlenül erős. Fogom a két kezét és teljes testsúlyommal ránehezedek, még is megtud tartani. De mikor megcsókolom nem küzd tovább. *-Úgy látom hogy hiába erős valaki... azért a női prakpikák hatnak. *mondom feje mellett támaszkodva. Most bátor vagyok mert én vagyok domináns helyzetben. És nem vagyok olyan nő aki egyhamar megadja magát. *-Mi az? Már is feladod? *kérdezem mosolyogva ahogy a szemébe nézek. Alkarommal tartom magam ahogy lehajolok hozzá hogy szenvedélyes csókban forjunk össze. Már teljesen ránk sötétedett, de annál jobb. *~Ha haza érünk vége a jókislány szerepnek.~*Gondolkodom és belemosolygok a csókba.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tengerpart | |
| |
| | | | Tengerpart | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |