Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 3 I_vote_lcapUdvar - Page 3 I_voting_barUdvar - Page 3 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Fylsonien Celderionis
Nagy R. Anita
Angela Jones
Tanja Tereskova
Gerlice Éva
Shiwo Altolos
Ivet Bisera
Amaril Gwyneth
Leonard de Wandom
Játékmester
Lorelei Gloria Dobrah
Scarlett Emerald
Cirelin de Sovalon
Vaszilij Potrevszkij
Estera Linnet
Isabella Clerence
Celadine Leatherweed
Lisette Anhel
Jack Darkfield
Kalandmester
Claire Relge
Driana Stardew
Rupert Rankle
Felaern Yhendorn
Sofija Darina M. Snjezana
Justine Belmond-allidon
Atanas Iordan
Rosetta Waylan
Timothy Waylan
Alexandra Sirov
Victoria Dewey
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Mira Todorka
Sheila Leays
Luna Lynch
Aali White
Mélissa Lisette Élise
Irina Yoana
Jane Scott
Toomas Vladislav
Anaze White
Arabella Jagusia
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 3 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm

First topic message reminder :

*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 1:49 pm

*Érdeklődve figyeli Miwa arcszín váltakozását,közben jókat nevet rajta*
-Nem gondoltam hogy ennyi színt képes felvenni egy emberi arc,de ezek szerint te vagy az élő példa rá.Na de kivele szóval mi is van
*Sonya befogja a lepénylesőjét és hallgatja Miwakójának kicsi sztoriját.Látszik hogy a mellette ülő nőcske eléggé zavarban van pedig nem kéne.Hisz ő csak Sonya nem pedig egy nem ismert személy aki kiéhezve figyeli őt:).De kezd látszani Miwán hogy leesik neki hogy ki is ül mellette így már Sonya arcán egy hatalmas mosolyka lesz és hallgatja drága barátnője élmény sorozatát*
-Huh hát ez nagyon jó.Tudod hogy nekem mindig mindent elmondhatsz mint például ezt is.
*Vigyorog Miwara hisz nagyon örül neki hogy végre együtt van az álompár^.^.Majd egy kicsit elgondolkozik Miwa kérdésén de persze válaszol neki*
-Mikhaillal?Hát megvagyunk.Élünk is virulunk.
*Épp belekezdene a múltkori kis összekapásukba de a szobatársacskájának vérezni kezd a térde így szegény kénytelen lesz távozni,magára hagyva szegény Sonyát.*
-Áhh nem baj majd máskor.Menjél csak ápolgasd magad nem sokára én is megyek
*Integet a lánynak.Sonya is feláll de ő még tesz egy sétát az udvaron és csak utána megy vissza az otthonának tekinthető szobába*

A hozzászólást Sonya Hadley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 30, 2008 1:50 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 1:49 pm

*Curtis érkezik, hogy egy sétát tegyen a természetben, szeret kint sétálgatni, s most hogy jó az idő, ki is használja ezt. Könnyű tavaszias viselete a szakadt bajkeverő stílussal keveredik. Körülnéz, hogy lát e valakit a közelben. Azt látja, hogy sokan távoznak, de hátha valaki marad, vagy jön éppen*
Irina Yoana
Diák
Irina Yoana

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 443
Kaszt : Udvar - Page 3 Auror

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 1:54 pm

*Irina lépked ki az udvarra. Kivételesen nem a fekete talárja van rajta, hanem a kék. A talár alatt található egy kék farmer és egy drapp póló. Ez az egyik kedvenc összállítása. Ahogy sétálgat, meglátja egyik prefektusát, akivel eddig csak egyszer találkozott. Lassan odasétál hozzá.* -Szia!- *köszön neki mosolyogva* -Remélem nem zavarok!- *mondja utána és bízik benne, hogy nem zavarja a fiút.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 1:59 pm

*Curtisnak ma elég vidáma kedve a tegnapeste miatt, meg is látszik rajta, folyton csak mosolyog. Majd mikor meghallja, hogy ráköszöntek, ugyanezzel amosollyal odatekint, s ismerős arcot lát*
Szia, dehogy zavarsz. Irina ugye? Már ha jól emlékszem. Bocs hogy megkérdezem, de leülünk, vagy inkább sétáljunk? Bár én most egy kis mozgásért jöttem ki, és nem is biztos, hogy ülve tudnék maradni, de ha neked kedved van, akkor majd körbesétálgatlak
Irina Yoana
Diák
Irina Yoana

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 2:05 pm

*Látja, hogy Curtisnek meglehetősen jó kedve van, aminek köszönhetően neki is egyre jobb lesz a kedve* -Igen, jól emlékszel, Irina a nevem- *mondja kedvesen a lány* -Valahogy nekem sem ártana egy kis mozgás, szóval inkább sétáljunk- *mosolyodik el a lány. Úgy dönt elindul egy irányba és reméli, hogy Curt is vele tart, hisz a fiú ajánlotta fel a sétálás lehetőségét is*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 2:10 pm

*Hát akkor elindul Irina mellett, és járkálnak az udvaron*
Na és mondd csak, sok embert ismersz már a szakról? Mivel még csak egyszer találkoztunk, alig ismerlek. Meg hát ugye akkor sem beszéltünk sokat. Én valahogy sokat beszélek mindig, de rövid időben nem tudok elég információt kibeszélni. Szóval...ööö, nem is tudom. Te szereted egyáltalán a teázgatást? Vagy csak úgy utánunk jöttél hogy megismerj minket??
Irina Yoana
Diák
Irina Yoana

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 2:18 pm

*Mosolyogva hallgatja Curtist, és közben lassan sétálgat* -A szakról nem olyan sok mindenkit, de van pár ismerősöm. Valahogy más szakbeli diákokkal könnyeben találkozok- *mondja, majd a végére elneveti magát* -Amúgy akkor szimplán ismerkedés céljából mentem veletek, és ezzel remélem nem sértelek meg- *mondja a lány, majd Curtre tekint és figyeli a szaktársát* -És te sok tanulót ismersz már?- *kérdezi meg mosolyogva*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 2:24 pm

*mikor kiérnek az udvarra Dela elmosolyodik és kérdez valamit Rainától.*-Riana szeretsz táncolni?-
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 2:26 pm

Ugyan, semmi gond azzal, hogy meg akartál minket simerni, és nem is szeretheti mindenki a teát
*Mondja megértő mosollyal arcán*
Én is elég sokmindenkit ismerek más szakokról, mármint nem sokmindenkit, de szóval ismerek egy pár embert. Az emberek nagy része azt hiszi, hogy attól hogy prefi vagyok, mindenkit ismerek, de hát én is csak ember lennék, vagy mi. Na mindegy
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 2:30 pm

*Szaktársával együtt érkezik le az udvarra és természetesen a fekete párduc daimon is követi őket. Rainan most egy farmernadrág van és egy fekete, kötött pulcsi. Ahogy körbepillant az udvaron, megpillant két alakot és amikor a fiúra ismer, szíve hírtelen megdobban. *
- Az igazat megvallva nem tudok valami jól táncolni. De most menjünk oda az elemistákhoz. *pillant Dellára, majd rögtön Curték felé veszi az irányt és remélhetőleg a lány is követi. *
- Sziasztok. Raina vagyok, holtak őreis. *mutatkozik be Irinának egy biccentéssel, majd Curtra pillant, elmosolyodik és odalépked a fiúhoz, majd nyom a szájára egy aprócska puszit, csak diszkréten, majd megfogja annak kezét. *
- Hogy aludtál? *kérdi, de persze úgy, hogy a többieket se zárja ki a beszélgetésből, de kék szemei csak úgy csillognak amikor a fiúra néz.*
Irina Yoana
Diák
Irina Yoana

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 2:34 pm

-Végülis semmi gondom a teával, csak akkor nem az ivás volt a fő célom- *mondja nevetve a lány* -Én úgy gondolom, hogy egy prefektus sem ismerhet mindenkit. Nagy az iskola és sok a diák. De úgy izgalmas az itt lét, hogy akár minden nap megismerhetsz új lényeket.- *mondja a lány, majd látja, hogy többen is érkeznek az udvarra.* -Sziasztok- *köszön oda nekik, majd ismét Curtis felé fordul* -Én is naponta ismerek meg új diákokat, és ez így van rendjén- *mondja mosolyogva a lány* -Nincs olyan, aki mindenkit ismerne- *mondja a lány nagy bölcsen, majd látja, hogy az egyik lány odalép hozzájuk és be is mutatkozik* -Irina Yoana, elemista- *mutatkozik be ő is mosolyogva*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 2:35 pm

*della Rainához Fordul és elköszön tőle utána pedig minddenkitől és vissza megy a szobába mert nem érzi jól magát*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 2:38 pm

*Mikor Rainát megpillantja, szája még nagyobb mosolyra húzódik, s szeme megcsillan, látszik rajta, hogy nagyon örül a lány érkezésének*
Szia Raina. Köszönöm nagyon jól, valahogy az álmaim is kellemesek voltak. Bár elég későn tudtam elaludni, mert sokat járt az agyam
*Jobb szemével a lányra kacsint, majd a mellette lévő másik holtakőreis lánynak mutatkozik be*
Szia, amúgy én Curtis Glinterleer vagyok.
*De a lány már köszön is el tőlük, még csak be sem mutatkozik, ettől egy kicsit ledermed Curtis*
Hát belé meg mi ütött?*Kérdi Rainától, hisz mégis csak vele jött a lány*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 2:41 pm

*Mivel Della úgy látszik, hogy egy kicsit rosszul van, így Raina együttérzően pillant a lányra. *
- Oké, akkor majd találkozunk, szia. *köszön el tőle, majd a többiekre pillant.*
- Hát nekem fogalmam sincs, hogy mi a baja. Azért bemutatkozni nem ártott volna, na de mindegy. Elég furcsa lány. *mondja, majd a fiúra pillant és elmosolyodik.*
- Én is elég nehezen aludtam el, de délig aludtam. Szóval sikerült rendesen kipihennem magam. *mondja, majd Irinához fordul. *
- Akkor hát nagyon örvendek. Ugye nem zavartam meg a beszélgetéseteket? *pillant hol Curtra, hol pedig a lányra, hiszen tényleg nem ált módjában.*
Irina Yoana
Diák
Irina Yoana

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 2:48 pm

-Szia!- *köszön a távozó lány után, igaz kissé őt is meglepte a hirtelen távozás, de nem tulajdonít neki túl nagy jelentőséget. Örömmel látja, hogy a szaktársa és Raina egy pár, valmint nagyon örülnek egymásnak. Egy pillanatra ismét eszébe jut egy bizonyos fiú, de hirtelen eltereli gondolatait, hisz nem szeretne szomorú lenni.* -Egyeltalán nem zavartál meg semmit- *mondja mosolyogva a lánynak* -Nagyon aranyosak vagytok együtt- *mondja szívbőljövöen Irina*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 2:54 pm

Köszönjük Irina, kedves vagy.
Viszont most fog kezdődni az elemista program, tudod kedvesem, amit tegnap említettem neked. Nincs kedved velünk tartani? És Irina te velünk jössz? Remélem jó lesz, és nem lesz baj, hogy viszek külsőst. Na?
*Közben lassan elindul már a tölgyesbe, de megvárja a lányokat, ha jönnek, Raina kezét nem is engedi el, igyekszik magával ráncigálni*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 3:02 pm

- Köszi Irina. Mondjuk szerintem is aranyosak vagyunk. *pillant a fiúra, majd sajnálattal hallja, hogy bizony Curtnak mennie kell egy elemista bulira, de persze megérti, neki is volt már ilyen. *
- Rendben, akkor menjetek...vagy oké, ha nem baj, akkor persze, hogy megyek én is. *mondja mosolyogva, majd Irinára pillant és reméli, hogy a lány is velük tart, főleg, hogy ő is elemista lenne. A fiú kezét fogva engedi magát elráncigálni az udvarról és a tölgyesig meg sem állnak.*
Irina Yoana
Diák
Irina Yoana

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 3:06 pm

-Én csak az igazat mondtam- *mondja mosolyogva a lány* -Sajnos én nem tudok elmenni az elemista programra, dolgom van. Tényleg nagyon sajnálom- *mondja szomorúan, majd ő is elindul, de nem a tölgyes felé, hanem a kúria falai felé, de még visszafordul, mielőtt kilépne a tölgyesből* -De azért jó szórakozást és majd meséljétek el, hogy milyen volt, rendben?- *kérdezi mosolyogva* -Sziasztok!- *köszön el, majd véglegesen kilép a tölgyesből*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 5:21 pm

*Aleej érkezik le az udvara egy kicst levegőzni sétálatálsal töltögiti idejét mikor gondol egyet és le üll az egyik kinti padra és nézzi az udvart.~jó uidő van nem de?~
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 5:26 pm

*Vio sétálgat az udvaron,majd meglát egy fiut üldögélni a padon.Lassan odalépked hozzá,és bemutatkozik.*
-Szia én Violeta Katarina Sunny vagyok,bestiamester.Remélem nem baj hogy ide jötem.
*Majd cicája után néz és látja hogy ő egy picit lemaradt,mert ment csavarogni.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 5:32 pm

-Hát igazábol nem az én nevem csak A maradjunk enyiben oksa?.*Néz mosolyogva a lányra.*-Amúgy holtak őrés vagyok csak hát senki nem hiszi el.*-teszi hozzá szomoruan.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 5:37 pm

*Vio egy picit megkönyebül,mikor mondja fiu hogy nem zavar.Majd egy piciét értetlenül néz a fiura.*
-De hát mért nem hiszik el?Ezt nem értem
*Mondja egy picikét értetlenkedve,majd egyszercsak elhalgat.*
Mélissa Lisette Élise
Diák
Mélissa Lisette Élise

Hozzászólások száma : 84
Üzenőláda : Egy igen heves vérmérsékletű lány áll előtted. Ha épp olyanja van, hamar felkapja a vizet. Szeret egyedül lenni, szeret másokkal szórakozni. Néha saját maga ellentéte. Sosem lehet kiismerni.

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 5:39 pm

*Mélissa sétálgat kint, kissé tarka de vidám szerelésben. Barna szoknya, kék pulcsi, barna zokni, és egykék talár. Észrevesz két diákot. Odasétál hozzájuk.*
-Sziasztok! Az én nevem Mélissa Lisette Élise. Csatlakozhatok hozzátok?
*Kérdi kedvesen. Nem sokat vann kinn, így még nem nagyon ismer senkit.*

A hozzászólást Mélissa Lisette Élise összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 30, 2008 5:54 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 5:47 pm

-Ház názd édes a legtöbb holtak őrés tul haláli én könyed vagyok mint a 0,5 százalékos kefír érted már?*Mosolyog a lányra ,közzben észre veszi az érkezöt.*-Persze nyugotan csatlakozhatsz, a nevem Alexej.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 5:51 pm

*Vionak egy picit tágra nyitotta aszemét mikor meghalotta az édes szót.Majd mondot valamit.*
-Hát öö izé aha értem.
*Aztán látot egy lányt,sé udvariasan bemutatkozot neki.*
-Szia én Violeta Katarina Sunny avgyok bestiamester.Persze gyere csak nyugodtan.
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
3 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: